24 Μαΐ 2007

Η μάστιξ των ζωντανών ιχθύων

24 Μαΐ 2007 , 12:27 π.μ.
Γιώργος Παπανδρέου, ο πρεσβύτερος.
Τέως δεξί χέρι του Βασίλη Λεβέντη στην "Ένωση Κεντρώων"
Το "φαινόμενο" της γνωστής μεγάλης οικογενείας Παπανδρέου (κάποιο λάθος πρέπει να έγινε σ' αυτόν).



Στην ελληνική κοινωνία άρχισαν να εκφράζονται μεγάλες ανησυχίες, λόγω του συνεχώς αυξανόμενου αριθμού των προφητικών θαυμάτων στα νοικοκυριά, με τα μισοτηγανισμένα ψάρια που ζωντανεύουν (1, 2, 3).

Η ισχυρή τάση και προτίμηση του ελληνικού καταναλωτικού κοινού για την κατανάλωση ψαριού έχει μειωθεί δραστικά. Οι ιχθυοεπιχειρήσεις πτωχεύουν η μία μετά την άλλη, ενώ όλο και περισσότερες οικογένειες μένουν νηστικές στις μεσημβρινές ώρες βλέποντας τον μεσημεριανό τους επιούσιο άρτο να "χορεύει" στα πλακάκια της κουζίνας μέσα σε μια λίμνη καυτού λαδιού.
Το πρόβλημα αυτό είχε τον αντίκτυπό του και στα νοσοκομεία, όπου αυτές τις μέρες επικρατούν ασφυκτικοί συνωστισμοί πολιτών που υπέστησαν εγκαύματα από ιπτάμενα καυτά λάδια.

Οι μόνοι κερδισμένοι από την όλη κατάσταση, βγήκαν οι ιδιοκτήτες φαστ φουντ και καντινών. Τα κέρδη τους υπερ-πολλαπλασιάστηκαν καθότι οι αγανακτισμένοι (και πεινασμένοι) πολίτες προσφεύγουν επί τω πλείστον σε αυτούς.


Ο γνωστός σε όλα τα ρεμάλια και τους ξενύχτιδες, προμηθευτής "βρώμικου" στα σοκάκια του Ψυρρή, Κάρολος Πολσεμάνογλου, επωφελούμενος τα κέρδη λόγω τις κρίσης του ψαριού, δημιούργησε αλυσίδα καντινών και μπήκε στο Χρηματιστήριο.



Η Πολιτεία αντέδρασε άμεσα στην κρίση με πρωτοβουλία του ίδιου του Πρωθυπουργού και επιστράτευσε προς επίλυση του προβλήματος ομάδα καταξιωμένων επιστημόνων (Λιακόπουλος, Συννεφάκης, Γκιόλβας, Πάλμος, Σακκέτος, Λέλος Μπιστερλής, κ.α.) με επικεφαλή τον Γιώργο Παπανδρέου τον πρεσβύτερο.

Έπειτα από πολύχρονες και επίπονες επιστημονικές μελέτες και έρευνες, η επιστημονική ομάδα, μετά από ένα επιτυχές πείραμα με την ψυχή ενός ιχθύος, απεφάνθη ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν την επίλυση του προβλήματος.

Η περιγραφή και τα αποτελέσματα του πειράματος δια στόματος του επικεφαλούς της επιλεγμένης επιστημονικής ομάδος:


Με μετέπειτα γραπτή δήλωση, η επιστημονική ομάς ανακοίνωσε, ότι το κλειδί βρίσκεται στην ψυχή. Αν η ψυχή εγκλωβιστεί κάπου, τότε δεν υπάρχει δυνατότητα αυτή να επιστρέψει και πάλι στο ψάρι ώστε αυτό να ξαναζωντανέψει. Πράγμα δηλαδή που δεν μπορούσε να συμβεί με τις ελεύθερες ιπτάμενες ψυχές των άλλων ψαριών που έπλητταν τα ελληνικά νοικοκυριά.

Οι προτάσεις υπέρ της βραβεύσεως δια του Νόμπελ έχουν ήδη αρχίσει.



Ζωήσελόγουμαςκαιοσώζωνεαυτώσωθήτω-
ήμαρτοντιήτανκαιπάλιαυτόπουζήσαμε-
αμήν




ΥΓ:
Το ΛΑ.Ο.Σ , γιατί δεν τον έβαλε ακόμα στην παράταξη τον Πρεσβύτερο;;
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή