11 Νοε 2007

Το βυζαντινό DNA

11 Νοε 2007 , 12:44 μ.μ.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Αγαπητοί ζουγκλαναγνώστες,


ύστερα από μακροχρόνιες μελέτες, έρευνες και παρατηρήσεις, μετά από ατέλειωτες ώρες μέσα σε κρύα και σκοτεινά βιολογικά εργαστήρια, μοχθώντας υπό απάνθρωπες συνθήκες και αψηφόντας την πείνα, τη δίψα και την εκπομπή της Άννας Δρούζας, εμείς το JUNGLE-Report, σε συνεργασία με τον φίλο μας το BioLogo, αποφασίσαμε να σας δώσουμε ανεπανάληπτη χαρά κάνοντας σας την τιμή να σας ανακοινώσουμε, ότι οι υποψίες μας επαληθεύθηκαν πλήρως.

Όπως βλέπετε και στο πιο πάνω εικαστικό -το οποίο αποτελεί τον βασικό καρπό των ερευνών μας και σίγουρα θα προταθεί δια το επόμενο Νόμπελ Βιολογίας- διαπιστώνετε και μόνοι σας, ότι το βυζαντινό DNA δεν εξαφανίστηκε στο διάβα των αιώνων.

Το βυζαντινό DNA υπάρχει και στις μέρες μας.

Ζώντανοί οργανισμοί - φορείς του βυζαντινού DNA υπάρχουν και ζουν ανάμεσά μας.

Ακόμα και μέσα στη Βουλή.

Φυσικά δε θα σας εξηγήσουμε λεπτομερώς τους τρόπους με τους οποίους διεξάγαμε την όλη επιστημονική μας έρευνα, διότι
1ον απαιτούνται προχωρημένες γνώσεις Βιολογίας, Χημείας, Ιατρικής, Ψυχολογίας, Ζωολογίας, Γεωλογίας και Τυροκομικής, και εσείς ως άσχετοι που είστε δε θα καταλάβετε ούτε τα στοιχειώδη,

2ον αν τύχει και καταλάβετε κάτι (πράγμα απίθανο), σας έχουμε ικανούς να το δοκιμάσετε και στο σπίτι διακινδυνεύοντας έτσι την ψυχική σας ακεραιότητα, γεγονός που θα μας δημιουργούσε ατέρμονες τύψεις, και

3ον (το μακρύτερον) υπάρχει περίπτωση να μας κλέψετε την εργασία και τη δόξα, παρουσιάζοντας εαυτούς ως μεγίστους ερευνητές, ενώ στην πραγματικότητα δε μας φτάνετε ούτε στο μικρό μας δαχτυλάκιον.


Θα σας εξηγήσουμε απλά χονδρικώς τα αποτελέσματα των ερευνών μας με ζωντανά -αλλά και με χονδρά- παραδείγματα, για να μπορέσουν να γίνουν κατανοητά μέχρι και από το τελευταίο εσχάτως νοητικά σοδομισμένο ον που έχει την ατυχία να κατοικεί εις αυτόν τον πλανήτη.

Όπως βλέπετε και στην εικόνα, αυτή είναι η δομή του βυζαντινού DNA.

Αποτελείται από τον βασικό σκελετό, το σάκχαρο Φασιστίνη και από τις βάσεις Αρλουμπίνη (ζεύγος), Ρατσιστίνη, Στρατοκαβλίνη, Τσολιαδίνη, Σκοταδίνη και Μισανθρωπίνη.

Το θαυματουργό είναι, ότι το καθένα από αυτά τα συστατικά επηρεάζει με τον τρόπο του τους οργανισμούς-φορείς του βυζαντινού DNA.

Προτού προχωρήσουμε στα διάφορα ζωντανά παραδείγματα που χαρακτηρίζουν ξεχωριστά το κάθε ένα από τα συστατικά του βυζαντινού DNA, ως πρόγευση, θα σας παρουσιάσουμε μια πολύ ειδική και σπάνια περίπτωση.

Πρόκειται για το αποτέλεσμα της επιρροής της βάσεως Αρλουμπίνη όταν αυτή αλληλεπιδρά με το ένζυμο Αυνανίνη.
Η αλληλεπίδραση αυτή είναι πιθανή μόνον όταν ο φέρων το βυζαντινό DNA οργανισμός παρουσιάζει συνάμα και υπερβολικά υψηλό ποσοστό του ενζύμου Αυνανίνη (πράγμα που ευκόλως αποδεικνύεται στο ζωντανό οργανισμό που παρουσιάζουμε ως παράδειγμα).

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Ιδού τι αποκαλύπτουν οι έρευνες και οι παρατηρήσεις μας:





Συνεχίζουμε τα αποκαλυπτήρια των καρπών των ερευνών μας, με διάφορα παραδείγματα ζωντανών οργανισμών από αποτελέσματα της επιρροής των βάσεων:
Σκοταδίνη, Αρλουμπίνη, Ρατσιστίνη και Μισανθρωπίνη.

Όπως θα παρατηρήσετε και μόνοι σας στο βίντεο που ακολουθεί, αυξημένη επιρροή της Σκοταδίνης παρουσιάζουν κυρίως οργανισμοί θρησκόληπτοι (πχ ιερείς, τηλεμαϊντανοί, κλπ..).

Σε αυτό το σημείο πρέπει να επισημάνουμε, ότι όλοι οι το βυζαντινό DNA φέροντες οργανισμοί έχουν συμπτώματα από επιρροές όλων των συστατικών του.
Η διαφορά μεταξύ τους είναι, ότι σε κάθε οργανισμό διαφέρει η εντονότητα της επιρροής του κάθε συστατικού.

Στην περίπτωση της Αρλουμπίνης και των Ρατσιστίνη & Μισανθρωπίνη, πρωταγωνιστικό ρόλο στα παραδείγματά μας, παίζουν κυρίως ορισμένοι νυν και τέως ανήκοντες εις τον χώρο του ΛΑ.Ο.Σ.
Έχουμε από πρωτότυπες ιδέες περί κατάσβεσης δασικών πυρκαγιών, μέχρι ευχές εξολοθρεύσεως λαών και έμμεσες ευχές για απομακρύνσεις μεταναστών εν τη συνοδεία πολεμικών ιαχών από το έπος του '40 ("αέρα") και κραυγαλέων αναφορών ασθενειών (όπως πχ τη χολέρα).

Βέβαια υπάρχει μεγάλη δυσκολία κατάταξης των περιπτώσεων της Σκοταδίνης, διότι αυτές οι περιπτώσεις κάλλιστα θα μπορούσαν να ανήκουν και στην κατηγορία της Αρλουμπίνης.
Η ίδια δυσκολία κατάταξης των χαρακτηριστικών συμπεριφορών παρουσιάζεται και στις επιρροές των βάσεων Ρατσιστίνη και Μισανθρωπίνη και στο σάκχαρο της Φασιστίνης, λόγω των εκπληκτικών τους ομοιοτήτων.
Για τη Ρατσιστίνη και τη Μισαθρωπίνη, δυστυχώς η επιστήμη δεν έφτασε ακόμα στο κατάλληλο στάδιο για να επιτύχει κάποιο διαχωρισμό βάσει των χαρακτηριστικών των επιρροών τους. Γι αυτό, τις περιπτώσεις αυτές τις έχουμε μαζί (η μόνη τους διαφορά, είναι ότι το μόριο της Μισανθρωπίνης είναι ελαφρώς ιονισμένο).


Ιδού τι αποκαλύπτουν οι έρευνες και οι παρατηρήσεις μας:






Στο 2ο και τελευταίο μέρος, συνεχίζουμε τα αποκαλυπτήρια των καρπών των ερευνών μας, με διάφορα παραδείγματα ζωντανών οργανισμών από αποτελέσματα της επιρροής των βάσεων Τσολιαδίνη, Στρατοκαβλίνη και του σκελετού του βυζαντινού DNA, το σάκχαρο Φασιστίνη.

Στην περίπτωση της Τσολιαδίνης, στα παραδείγματα πρωταγωνιστούν:
Ένας γνωστός θεσσαλονικιός τηλεμαϊντανός και ένας διάσημος πόντιος τροβαδούρος και πρωταγωνιστής του θεάτρου σκιών του Θερμαϊκού και πάσης Ελλάδος, ονόματι Πανίκας.

Όπως κάθε επιστημονική έρευνα, έτσι και αυτή είχε τα απρόοπτά της. Δηλαδή απρόσμενα και ανώμαλα συμβάντα, όπου ο ερευνητής εκπλήσσεται.
Ένα από αυτά ήταν όταν ειδικά ο πόντιος πρωταγωνιστής του θεάτρου σκιών αποκάλεσε κάποιον "χαβαλετζή" και κάποιον άλλο "αληταριό".
Και λέμε "ειδικά ο πόντιος πρωταγωνιστής του θεάτρου σκιών", διότι το ως τώρα ιστορικό του σε καμία περίπτωση δεν του επιτρέπει να αποκαλεί έτσι κανέναν.


Στην περίπτωση της Στρατοκαβλίνης, θα δείτε ότι κυρίαρχο ρόλο στα παραδείγματά μας παίζουν ανήκοντες στο χώρο του ΛΑ.Ο.Σ., με κορυφαίο σημείο μια δήλωση ενός βυζαντινού λαάρχη όπου εμμέσως πλην σαφώς απειλεί με πόλεμο μια γειτονική χώρα. Πρόκειται ασφαλώς για την -από όλα τα κανάλια- πολυδιαφημισμένη πολιτική του εν λόγω, η οποία θεωρείτο απαραίτητη στη Βουλή.
Δηλαδή την άκρως εμφυσημένη με εξέχοντα πολιτικό "πολιτισμό" - πολιτική των απειλών.


Στην περίπτωση του σακχάρου της Φασιστίνης, πρωταγωνιστές των παραδειγμάτων μας είναι και πάλι ανήκοντες εις τον χώρον του ΛΑ.Ο.Σ.
Εδώ τα παραδείγματα είναι πολλά . Έχουμε φιλοχουντικούς βυζαντινους λαάρχες (σκέτους), φιλοχουντικές συνέδρους του ΛΑ.Ο.Σ. που υμνούν δικτάτορες, φιλοχουντικούς βυζαντινους λαάρχες που θέλουν τη Χρυσή Αυγή μέσα στο πολιτικό παιχνίδι, όπως και φιλοχουντικούς βυζαντινούς λαάρχες που παρουσιάζουν υψηλά ποσοστά του ενζύμου Ψευτίνη και του διπλού ενζύμου Φασκίνη-Αντιφασκίνη.



Ιδού τα αποτελέσματα των ερευνών και παρατηρήσεών μας στο 2ο και τελευταίο μέρος της παρουσίασης:








Τη συνταγή της πρόληψης για να μη μολυνθείτε, τη διαβάσατε στο τέλος του βίντεο. Η ίδια συνταγή ισχύει βέβαια και σε περίπτωση μολύνσεως αρκεί να μην είναι προχωρημένο το στάδιο, όπως συμβαίνει δυστυχώς με την τραγικότερη των περιπτώσεων, τον ατυχέστατο Κωνσταντίνο Πλεύρη.

Γι αυτό προτείνουμε τάχιστα εμβολιασμό, διότι τα αποτελέσματα τα είδατε και σίγουρα ουδείς δε θα ήθελε να καταλήξει έτσι.

Μια πολύ καλή ευκαιρία στοιχειώδους προλήψεως, είναι και το πρόσφατο άρθρο του φίλου μας Γιώγου Πήττα στη "Στήλη Άλατος".




Κλείνοντας, με αφορμή κάποιες αφιερώσεις ασμάτων που έκανε προ μερικών ημερών ένας βυζαντινός λαάρχης εις την Κυβέρνηση και εις τον Πρωθυπουργό, θα θέλαμε και εμείς με τη σειρά μας, εν ονόματι της επιστημονικής μας έρευνας, να αφιερώσουμε στο Βυζαντινό Κόμμα το σουηδικόν άσμα ονόματι "Μαύρη Συμμορία" (Det Svarta Gänget) του σουηδού καλλιτέχνου Björn Afzelius.

Αφιερωμένο:




γνωστοποίηση και μετάφραση στίχων: ο φιλτατότατος Πεταλωτής
ενσωμάτωση υποτίτλων: το αγαπητό σε όλους JUNGLE-Report

(κάναμε μια μικρή αλλοίωση για να ταιριάζει καλύτερα, αντί για "υπουργικά πόστα" γράψαμε "βουλευτικά πόστα", διότι δόξα τω Θεώ, τους ΕΛ και τους Ελοχίμ, η Μαύρη βυζαντινή Συμμορία βρίσκεται πολύ μακριά από τα Υπουργεία)




Ψηλά το κεφάλι, Βυζάντιο και πάλι


.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή