11 Δεκ 2007

Σαμπουάν φαλάκρας: ΝΕ.Ο.Σ. [UPDATED (καταδίκη Πλεύρη)]

11 Δεκ 2007 , 6:22 μ.μ.
Ακολουθεί ως διάλειμμα ένα δημοσίευμα προς τέρψιν, χαλάρωσιν και ευθυμίαν, διότι το σήριαλ με την πλευρήτιδα μας μαύρισε την ψυχή και παρολίγον να χάσουμε το χιούμορ μας.
(τον τίτλο μας τον ενέπνευσε ο φίλτατος συνεπιστήμων BioLogos)


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΝ 1ον


Όλοι ασφαλώς -μέχρι και οι ημιμαθείς θολοπατριώτες- γνωρίζετε τα διάφορα σαμπουάν φαλάκρας που διαφημίζονται και κυκλοφορούν στη διεθνή αγορά.

Σαμπουάν που υποτίθεται, ότι μετά από τακτική και μαχητική χρήση (εως και κατάχρηση) προκαλούν επιτάχυνση της βλάστησης στα στέρφα από μαλλιά μέρη της κεφαλής.

Οι πιο χαρακτηριστικές ρεκλάμες για αυτού του είδους τα σαμπουάν, είναι συνήθως δύο φωτογραφίες που απεικονίζουν τον ίδιο άνδρα. Η μία είναι υποτίθεται πριν τη χρήση του σαμπουάν, δηλαδή με φαλάκρα και η άλλη υποτίθεται μετά από κάποιο χρονικό διάστημα (και συχνή χρήση του σαμπουάν εννοείται), δηλαδή με φυτρωμένα μαλλιά.

Ένα τέτοιο σαμπουάν φαλάκρας είναι και το ΝΕ.Ο.Σ.-Shampoo από την εταιρία "ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ", με σήμα το γάντι του μποξ με το σφυροδρέπανο.

Το ΝΕ.Ο.Σ.-Shampoo φυσικά δεν είναι σαν τα άλλα -αλλιώς δε θα υπήρχε και λόγος να το αναφέρουμε. Το ΝΕ.Ο.Σ.-Shampoo διαφέρει και η διαφορά είναι ότι δρα αντίστροφα και ακαριαία (εν αντιθέσει βέβαια με τα συνηθισμένα).

Δηλαδή πριν καν τελειώσετε το λούσιμο, σε χρόνο μηδέν, γίνεστε φορέας μια τεράστιας γυαλιστερής φαλάκρας, πάνω στην οποία δύναται να προσγειωθεί ακόμα και το Έντερπραϊζ.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ από μια επίσκεψη στο ΝΕ.Ο.Σ.-forum


Όπως φυσικά όλοι θα καταλάβατε -εκτός από τους θολοπατριώτες μάλλον- όλα τα παραπάνω είναι με τη μεταφορική έννοια.
Όπως και με τη μεταφορική έννοια, πολύ σωστά λέγεται, ότι καραφλιάζει ο όποιος νοήμων επισκεφθεί το φόρουμ της "ΝΕολαίας" του Οπισθοδρομικού Συντηρητισμού και λουστεί τα όσα ωραία γράφονται εκεί.

Στην περίπτωση όμως μερικών σχολίων στο εν λόγω φόρουμ, το καράφλιασμα είναι κυριολεκτικό.
Καράφλιασμα όχι του νοήμονος αναγνώστη, αλλά των ίδιων των σχολίων καθεαυτών, δια χειρός των διαχειριστών του φόρουμ.

Εξηγούμεθα:
Τον Ιούλιο αν θυμάστε, είχαμε αναρτήσει το άρθρο "ΛΑ.Ο.Σ.: ΠIO MAΥΡΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ", όπου είχαμε παραθέσει και εκείνο το banner για το ΛΑ.Ο.Σ. το οποίο συνεχίζει να μας δικαιώνει ( η δικαίωση έχει φτάσει στο ταβάνι, ειδικά με τη δίκη Πλεύρη όπου οι 2 βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ., ο Άδωνις και ο Θάνος, υπερασπίζονται και επίσημα τον γεροναζί).

Σε εκείνο το άρθρο λοιπόν, συν τοις άλλοις, είχαμε παρουσιάσει και τον συναγωνιστή "VIDEOMIX", ο οποίος είχε συστηθεί στο φόρουμ με με το πραγματικό του όνομα, Θανάσης Ζαχαριάδης, και γνωστοποιούσε τα διάφορα κατορθώματά του.
(τον οποίο Θανάση Ζαχαριάδη έχουμε κάθε δικαίωμα να εκθέσουμε, διότι υπήρξε δύο φορές υποψήφιος με το ΛΑ.Ο.Σ. και άρα αποτελεί δημόσιο πρόσωπο)

Γι όσους δεν ξέρουν ο Θανάσης Ζαχαριάδης (κολλητάρι του Κώστα Πλεύρη) έχει και δύο λογαριασμούς στο youtube.
Τον sakisathens, με τον οποίο παριστάνει τον μετριοπαθή και ευγενικό συνομιλητή και τον VIIDEOMIX, με τον οποίο σκυλοβρίζει με τον πλέον αισχρό και χυδαίο τρόπο αυτούς που δεν μπορεί, λόγω της ευγένειάς του, να βρίσει ο άλλος του εαυτός, δηλαδή ο sakisathens.

Εκτός αυτού, στα βίντεο του καναλιού sakisathens φιλοξενούνται και απείρου κάλους σχόλια διαφόρων εθνικιστικών εκτρωμάτων, όπως τα παρακάτω:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
http://www.youtube.com/watch?v=Zj0W4jz9t0A

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Εδώ ο Θανάσης Ζαχαριάδης ως "VIDEOMIX".
Από εδώ μόνο μπορεί να καταλάβει κανείς τι είδους αποβράσματα μπορούν να πολιτευτούν με το ΛΑ.Ο.Σ.. Σαν τον Θανάση Ζαχαριάδη/sakisathens/VIDEOMIX δηλαδή, που ζήτησε 2 φορές την ψήφο μας ως τώρα.



Σε εκείνο το σχόλιο λοιπόν στο ΝΕ.Ο.Σ.-φόρουμ, όπου συστήθηκε ο συναγωνιστής Θανάσης Ζαχαριάδης/VIDEOMIX, 2 εβδομάδες περίπου μετά από τη δημοσίευση του άρθρου μας, παρατηρήθηκε οξεία τριχόπτωση.
Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε στο παρακάτω εικαστικό:



Στις 31 Ιουλίου λοιπόν (5 μήνες μετά την πρώτη δημοσίευση) και με αφορμή το άρθρο μας, έτρεξε ο Θανάσης Ζαχαριάδης ή VIDEOMIΧ ή sakisathens να αλλοιώσει το σχόλιό του για να μεταμορφωθεί σε έναν απλό ψηφοφόρο του ΛΑ.Ο.Σ. ονόματι "Θύμιος".

Το άλλο ωραίο είναι ότι έσβησε σχεδόν όλα του τα σχόλια στο ΝΕ.Ο.Σ.-φόρουμ, τα οποία είχαμε παραθέσει με screenshot και λινκάρει σε εκείνο το άρθρο.

Όπως πχ αυτό:



και αυτό:


(αν μπείτε στα λινκς, θα δείτε ότι αυτά τα σχόλια εξαφανίστηκαν)


Έτσι, και θα έβγαζε εμάς ψεύτες για τα όσα γράψαμε στο άρθρο, αλλά και θα διέγραφε τις αποδείξεις για τη διπλοπροσωπία του sakisathens/VIDEOMIX, λόγω της οποίας συν τοις άλλοις έχει γίνει και ο περίγελος στο youtube.
Διπλοπροσωπία που φυσικά την αρνείται πεισματικά.

Δηλαδή αν η κουτοπονηριά ήταν σταγόνα, ο sakisathens θα έπλεε τώρα στον ειρηνικό.


Βέβαια στο "ευφυέστατο" αυτό κόλπο συμμετείχαν και οι διαχειριστές του φόρουμ της νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ., οι οποίοι αλλοίωσαν και τα δικά τους σχόλια.
Αυτή η "πάσα" πχ που πήρε ο Θ. Ζαχαριάδης από τον admin, στα προηγούμενα σχόλια δεν φαίνεται πουθενά. Η προτροπή, δηλαδή, του admin στοn Ζαχαριάδη για να συστηθεί έχει αλλοιωθεί.

Εκτός αυτού ο Ζαχαριάδης έχει την τάση να αποκαλύπτεται και από μόνος του, όπως πχ εδώ:


..και εδώ:
  1. http://youtube.com/watch?v=39Jzs5HjpoM (Το studio VIDEOMIX παρουσιάζει)
  2. http://youtube.com/watch?v=dHA7tuZan_s (Επιμέλεια Θανάσης Ζαχαριάδης)


Δε θα εξαιρέσουμε βέβαια και τις ατυχείς στιγμές όπου τον αποκαλύπτουν και οι συναγωνιστές του, όπως στην προκειμένη περίπτωση ο συναγωνιστής "αετός" (αυτό, ή δεν το είδαν, ή δεν πρόλαβαν να το σβήσουν οι admnis):




Μια συμβουλή στους VIDEOMύξηδες/Ζαχαριάδηδες, adminηδες, λοιπούς διαχειριστές και υπεύθυνους του φόρουμ της ΝΕολαίας του Οπισθοδρομικού Συντηρητισμού:

Την επόμενη φορά που θελήσετε να κάνετε παρόμοια απατεωνιά, σεβαστείτε τον εαυτό σας και μην αφήνετε ίχνη.

Με λίγα λόγια, την απατεωνιά κάντε τη σωστά!

Είστε που είστε οπαδοί του ΛΑ.Ο.Σ., μη μειώνετε με τέτοιες γκάφες ακόμα περισσότερο τη φήμη σας.
Λυπηθείτε σας επιτέλους..


Από αυτή την κίνηση βέβαια μπορεί κανείς να συμπεράνει πολλές αρετές.
Όπως π.χ. τιμιότητα, σοβαρότητα, ειλικρίνεια και πάνω από όλα ΑΝΔΡΙΣΜΟ.

Και να σκεφτεί κανείς, ότι οι συναγωνιστές του φόρουμ της νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ. κατηγορούν το JUNGLE-Report για παραχαράξεις και διαστρεβλώσεις (χωρίς φυσικά να μας τις έχουν δείξει ποτέ!).

Να, κάπως έτσι μάλλον θα επιχειρήσει αυτή η νεολαία να πολεμήσει και να σπάσει το κατεστημένο (όπως θέλανε να πιστεύουν και στις ντεμοντέ προεκλογικές τους αφίσες).

Αυτοί με την απατεωνιά και ο αρχηγίσκος τους με το ...γάντι του μποξ.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket





ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΝ 2ον

Με αφορμή το πρόσφατο άρθρο μας "ΛΑΟΣ : Ένα κόμμα έτη φωτός μακριά από τη Λογική", όπου υπήρξε και η αντίδραση της νεολαίας Παναγούλη με εκείνη την ανακοίνωση/στόλισμα για το ΛΑ.Ο.Σ., το τίμιο -πλέον- αυτό φόρουμ του ΝΕ.Ο.Σ. άνοιξε το εξής θέμα συζήτησης, στο οποίο οι συναγωνιστές λένε διάφορα εξυπνοχαρούμενα και όπως είναι συνηθισμένο και αναμενόμενο δεν βγάζουν ούτε μισό κιχ για τα όσα αναφέρουμε στο άρθρο (τέτοια θαύματα ούτε ο Ιησούς Χριστός δεν τα κάνει -όπως λέει και ο νονός του αρχηγίσκου τους, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης).

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, βλέπουμε και τη Ρούλα Βροχοπούλου του ΝΕ.Ο.Σ.-φόρουμ, δηλαδή τον υψηλών διανοητικών ικανοτήτων Θεόφραστο, να προσάπτει στο JUNGLE-Report τα ακόλουθα:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Είναι βέβαια περιττό να πούμε ότι όλα αυτά ισχύουν εις το έπακρον και ότι αρκεί μόνο να ρίξει κανείς μια ματιά σε ότι έχουμε γράψει ως τώρα για να το διαπιστώσει και μόνος του.

Μετά από αυτό πάντως, το μόνο σίγουρο είναι, ότι μετά την τίμησή του με το Μεγαλόσταυρο της Ανοησιάς του Τάγματος της Βλακείας, τον φίλτατο Θεόφραστο τον περιμένει και ο Μεγαλόσταυρος της Ηλιθιότητας του Τάγματος των μονίμως Νοητικά Σοδομισμένων.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω, είναι άξιο αναφοράς βέβαια και το γεγονός ότι το ΝΕ.Ο.Σ.-φόρουμ αποκαλεί τους συντελεστές του JUNGLE-Report συκοφάντες και λασπολόγους (!) (βέβαια ποτέ και όσες φορές και αν τους παρακαλέσαμε, δεν μας υπέδειξαν ούτε μία λασπολογία ή συκοφαντία).


Για τις συναγωνίστριες oneiroPlastria (με K) = miaellinida που υποθέσαμε, φυσικά δεν έχουμε καμιά βάσιμη απόδειξη γι αυτό. Αν μπαίναμε στο admin panel του φόρουμ θα σας το λέγαμε με σιγουριά.

Το υποθέσαμε απλώς διότι βλέπαμε δύο συναγωνίστριες
  • με το ίδιο και απαράλλαχτο τάχα επιθετικό και συνεχώς ντεμέκ εκνευρισμένο στυλάκι (έχει πέραση αυτό εκεί μέσα),
  • με τα πολλά θαυμαστικά και ερωτηματικά στα σχόλιά τους, που κάνουν πολλές φορές τα ίδια ορθογραφικά λάθη (όταν ξαναβρούμε την περίπτωση θα βάλουμε το λινκ),
  • οι οποίες συνήθως πάντα συμφωνούν και
  • μερικές φορές όλως τυχαίως γράφουν και οι 2 τα σχόλιά τους με μικρά γράμματα στην αρχή κάθε πρότασης:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Βέβαια δε βάζουμε και το χέρι μας στη φωτιά. Μπορεί να είναι, αλλά μπορεί και όλα αυτά να είναι απλές συμπτώσεις και να μην είναι το ίδιο άτομο.

Απλά υποθέσαμε ότι οι λαοτιανοί είχανε την ανάγκη να φαίνονται περισσότερες γυναίκες στο φόρουμ τους, διότι η αισθητική τους (του φόρουμ και των συναγωνιστών) είναι αν μη τι άλλο άκρως απωθητική για κάθε είδους θηλυκό, με την ακριβή έννοια του όρου.

Όσο για αυτή τη τζιριτζάντζουλα, που θέλει η τιμημένη με Μεγαλόσταυρους Ρούλα να μας παρουσιάσει για απόδειξη, έχουμε απλά να πούμε, ότι όποιος έχει σε ένα φόρουμ 2 λογαριασμούς, μπορεί ανετότατα να κάνει login με τον έναν από τον Internet Explorer και με τον άλλο από το FireFox και να φαίνονται εντέλει ταυτόχρονα και οι 2 online στο φόρουμ.
40 χρόνια φορουματζήδες...


Για τα περί φακελώματος που φωνάσκει η Ρούλα, ναι το JUNGLE-Report μερικές φορές μπορεί να φακελώνει nicknames εξαιτίας των διάφορων τροπικών κατοικιδίων που γράφουν με πολλαπλά ψευδώνυμα προσπαθώντας να κοροϊδέψουν τους υπόλοιπους σχολιαστές.
Τροπικά κατοικίδια τα οποία θα τα έκαναν ban με την πρώτη στο φόρουμ της Ρούλας.

Επαναλαμβάνουμε: Ναι, το JUNGLE-Report μερικές φορές φακελώνει nicknames.

Οι ορίτζιναλ φακελωτές και χαφιέδες με τη βούλα είναι άλλοι..



ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΝ 3ον

Συναγωνιστής omoios:

"Κανέναν δεν απασχολεί πως ενώ μπορούσαμε με το Λόγο μας, να τους φέρουμε σε δύσκολη θέση, λόγω του γεγονότος πως αυτά που υποστηρίζουν αυτό-αναιρούν τους αυτό -προσδιορισμούς τους, τους δίνουμε έναυσμα να μας χλευάζουν;;;;;;;
(...)
Ο Λόγος είναι πολύ ισχυρός. ΤΑ επιχειρήματά τους αυτό – αναιρούνται.
Εκθέστε τους, μέσα από τα ίδια τους τα λόγια.
Μην αφήνεται να εκτίθεστε εσείς."
http://www.neos-forum.com/viewtopic.php?t=3735&postdays=0&postorder=asc&start=15

Μάταια προσπάθησε ο συναγωνιστής omoios να τους πείσει να έρθουν εδώ για να μας αντικρούσουν, λέει, με τα επιχειρήματά τους (διότι τα δικά μας ...αυτοαναιρούνται). Όπως είπαμε, αυτά τα θαύματα μόνο ο Ιησούς Χριστός τα κάνει.
Όλοι φυσικά αναγκάστηκαν να τον αγνοήσουν και δεν του απάντησαν βέβαια. Όλοι εκτός μόνο του τρικυμία συναγωνιστή Λεωνίδα, ο οποίος βιάστηκε και συμφώνησε ενθουσιωδώς και γεμάτος αισιοδοξία με ένα βροντερό:
"ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!!"
http://www.neos-forum.com/viewtopic.php?t=3735&postdays=0&postorder=asc&start=15

Άδικα χαρήκαμε όμως, διότι μετά από λίγο -και εκεί διαφαίνεται περίτρανα και η πλήρης σύγχυση που επικρατεί εκεί μέσα- ο συναγωνιστής Λεωνίδας μάλλον το σκέφτηκε καλύτερα το "ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!!" και έσπευσε να το διορθώσει με την εύκολη και ανώδυνη λύση:
"δεν τους αφήνουμε να κατρακυλήσουν κι άλλο σε αναγνωσιμότητα??
ας μην ασχολούμαστε άλλο με χαμερπή άτομα τα οποία ζούν μόνο μέσω άλλων...."
Παρά του ότι η αναγνωσιμότητα στο JUNGLE-Report είναι αυτή την περίοδο υψηλότερη από κάθε άλλη φορά, έχουμε επίσης να παρατηρήσουμε ότι, εκτός της τιμιότητας, η παροιμία "ότι δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" είναι και αυτή ένα από τα βασικότερα γνωρίσματα που χαρακτηρίζουν άμεσα το φόρουμ της νεολαίας του ΛΑϊκίστικου Οπισθοδρομικού Συντηρητισμού.

Οι αντιδράσεις τους ως τώρα για τα όσα γράφουμε που αφορούν το μόρφωμά τους, ήταν μόνο γαβγίσματα, συκοφαντίες και χαχανίσματα, πάντα μέσα από την κρυψώνα τους και ποτέ μα ποτέ επί της ουσίας.

Βέβαια υπήρξαν στο παρελθόν, όπως θυμόμαστε όλοι, κάποιες μεμονωμένες προσπάθειες άλλα απεδείχθησαν άκαρπες και έληξαν άδοξα, και υποθέτουμε και ..οδυνηρά.
Διότι αλλιώς δεν μπορούμε να εξηγήσουμε το λόγο για τον οποίο βλέπουμε συνεχώς ανάλογες με τις παρακάτω σκηνές:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Γκέστ σταρ: η αγελάδα του γαλατά






Αυτά και άλλα πολλά παρατηρήσαμε στην τελευταία μας εξόρμηση στο φόρουμ της Νεολαίας του Οπισθοδρομικού Συντηρητισμού.

Η παράσταση έληξε και ελπίζουμε να διασκεδάσατε.
Θα ακολουθήσουν βέβαια και άλλες τέτοιες παραστάσεις σε ανάλογα διαλείμματα από τα σοβαρά θέματα.
Να 'ναι καλά τα παιδιά που μας δίνουν υλικό.


Για να μη παρεξηγηθούμε πάντως, γράφουμε εδώ δημόσια ότι όλα αυτά δεν τα εννοούμε από κακία.
Οι Νεοσσοί αυτοί του ΛΑ.Ο.Σ., έχουν τη βαθιά και αμέριστη συμπάθειά και αλληλεγγύη μας και τη νοερή μας συμπαράσταση, όπως άλλωστε και οποιοδήποτε άλλο πλάσμα που βρίσκεται σε δύσκολη θέση, σφυροκοπείται και δεν μπορεί να αντιδράσει.




UPDATE (13/12/07)




Ο δικαστικός κόλαφος έπεσε βαρύς στους ΝΕ.Ο.Σίτες ενώ ουσιαστικά αποτελεί ελάχιστη ηθική δικαίωση για τους θιγόμενους Εβραίους και την ιστορική μνήμη. Και στο φόρουμ τους, τα παιδιά με τα κουρεμένα κεφάλια άρχισαν να κατεβάζουν μαύρες πλερέζες.

Όταν κάποιοι ζητούν την κεφαλή του Δημητρά θυμίζοντας του την Μαρία Αντουανέτα, εμείς θα τους θυμίσουμε χριστιανικά ότι ο ρόλος της Σαλώμης τους πάει γάντι.

Ο χορός των εφτά πέπλων θα είχε τη σαγήνη του αν δεν απεκδυόταν το δημοκρατικό ένδυμα για να φανερώσουν τη σκωληκόβρωτη ιδεολογία του φασισμού.

Η κεφαλή επί πινάκι του Δημητρά που ζητάνε δεν θα δείξει τίποτε άλλο
παρά μόνο τo αβυσσαλέο μίσος του φασίστα, που διακατέχεται και από την άρνηση του σεβασμού στο διαφορετικό.

Δείχνουν οι ΝΕ.Ο.Σίτες ότι εκτός παντός καιρού είναι ίδιοι σε όλες τις εποχές και τους πολιτισμούς.









ΥΓ1:

Συναγωνιστή omoios συνέχισε τον αγώνα, είμαστε μαζί σου.

ΥΓ2:
Ελπίζουμε γι αυτούς να μη ξανακάνουν το λάθος και αλλοιώσουν/διαστρεβλώσουν ή σβήσουν πάλι υπάρχοντα σχόλιά τους. Έχουμε όλες τις σελίδες πλήρως αποθηκευμένες και θα υποστούν τα ίδια και χειρότερα ρεζιλίκια...

ΥΓ3:
Συγχαρητήρια στη νεολαία του ΛΑ.Ο.Σ. για τον νέο της πρόεδρο Γιάννη Παναγιωτακόπουλο.
Τέως πρόεδρο της νεολαίας του Εθνικού Μετώπου και γνήσιο πνευματικό τέκνο του τέως προέδρου της χουντικής νεολαίας ΕΠΕΝ Μάκη Βορίδη.
Πάντα τέτοια και εις ανώτερα.

ΥΓ4:
Ευχαριστούμε τον JustAnotherGoneOff για τη βοήθεια



.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή