9 Φεβ 2009

Μύρισε αντίστροφη μέτρηση για το ΛΑ.Ο.Σ.;

9 Φεβ 2009 , 2:54 π.μ.
Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν συνέβη αυτό που διαβάσαμε απόψε στο Zougla.gr!

Σημαίνον στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ., 0 υπεύθυνος της εκλογικής παρουσίας του φασιστογελοίου κόμματος στην Κρήτη, ο Γιώργος Καρτσώλης, δημοσιοποιεί μια επιστολή που θα τρίξει τα θεμέλια του πιο υποκριτικού πολιτικού σχηματισμού της Μεταπολίτευσης! Δεν είναι ότι τα λέγαμε τόσο καιρό εμείς κι άλλοι, αλλά ότι εκ της σαρκός του κόμματος ο ιός της μωροφιλοδοξίας του φυρερίσκου εξάντλησε τις αντοχές κορυφαίων στελεχών του.

Απολαύστε την επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο, κοινοποιώντας της στο Zougla.gr με μικρό σχολιασμό και παραπομπές από μας.

Η επιστολή του Γ. Καρτσώλη προς τον Γ. Καρατζαφέρη

Δε θα αναφερθώ στις φαιδρότητες που γράφεις στην κομματική σου εφημερίδα -η οποία πέφτει κυκλοφοριακά συνεχώς- όπου κατά τη γνωστή σου συνήθεια χυδαιολογείς, λασπολογείς, συκοφαντείς και ψευδολογείς. Ξέρω ότι οι παραπάνω ιδιότητες αποτελούν για σένα τρόπο ζωής και επαγγελματικής επιβίωσης... Άλλωστε, αυτά είναι ζητήματα για τα οποία η φυλλάδα σου θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη. Εγώ θα σταθώ σε πραγματικά πολιτικά περιστατικά, τα οποία συνεχώς σου έχω επισημάνει, διότι από την ημέρα που μπήκες στη Βουλή άλλαξες εντελώς.

Εσύ με την πολιτική σου και όσα λες, ξέρεις «τι δεν είσαι, αλλά δεν ξέρεις τι είσαι!» Άσε που έχεις μπερδέψει το ρόλο του πολιτικού με το επάγγελμα του κονφερασιέ. Με φτηνές ατάκες, αγοραίες εκφράσεις και χαρακτηρισμούς, προσπαθείς να κάνεις πολιτική. Δεν μπορείς να ξεφύγεις και να απογαλακτιστείς από το βιωματικό παρελθόν σου, το οποίο σε στιγματίζει σε όλη σου τη ζωή. Η διαφωνία μου μαζί σου ήταν πάντα πολιτική και αν έχεις τον ανδρισμό, απάντησε στα ίσια στα ερωτήματα που σου θέτω. Αν έχεις ίχνος αξιοπιστίας, απάντησε στα παρακάτω ερωτήματα.

Επειδή παριστάνεις τον υπερπατριώτη στο Σκοπιανό, απάντησε γιατί:

1. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου του 1993 χυδαιολογούσες -κατά τη γνώριμη τακτική σου- εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι το να πάρουν οι Σκοπιανοί το όνομα Μακεδονία, δεν έχει σημασία, αλλά σημασία έχει να κάνει η Ελλάδα οικονομική «εισπήδηση», σύμφωνα με το ακαταλαβίστικο ιδιόλεκτό σου.

2. Ο ευρωβουλευτής σου, Γ. Γεωργίου, είναι ο μοναδικός στην ιστορία Έλληνας ευρωβουλευτής, που αποκάλεσε τα Σκόπια ως... Μακεδονία, κάτω από τα έκπληκτα και περιπαικτικά βλέμματα των Σκοπιανών (εφ. ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ2-12-07 και PRESSgr 20-1-08). Υπάρχει και το βίντεο που έπαιζαν οι Σκοπιανοί επί μήνες και όλα τα ΜΜΕ, στη διάθεση κάθε δύσπιστου.

[JUNGLE-Report: Θυμηθείτε τα λόγια μας σε σχετικό άρθρο τον περασμένο Γενάρη

Οι Μακεδονομάχοι του ΛΑ.Ο.Σ. (τιγκλον, τιγκλον..):
"Τελικά αποδείχθηκε ότι
ακόμα και εκεί είναι άχρηστοι, αφού ο αντιπρόεδρός και ευρωβουλευτής τους μπήκε στην ιστορία ως ο πρώτος Έλληνας ευρωβουλευτής που αποκάλεσε τη FYROM με το όνομα "Μακεδονία"."]

3. Ο βουλευτής σου, Κ. Βελόπουλος, (τηλεπωλητής της ιστορίας) στις 9-7-08 στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ» της Φλώρινας, δήλωσε επί λέξει τα εξής: «Οι Σκοπιανοί έχουν δικαίωμα να διεκδικούν το όνομα Μακεδονία, έστω και ως γενίτσαροι. Είναι Μακεδόνες και ο Μιλόσοσκι και ο Γκρούεφσκι». (ΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ 28-9-08, σελ.43)4. Εσύ αμέσως μετά τις εκλογές, σε εκπομπή του ΑΝΤ1, υπάρχει βίντεο και φωτογραφία στις 22-10-07, είπες ότι συζητάς ακόμα και το σύνθετο όνομα των Σκοπίων.5. Ο βουλευτής σου, Κ. Αϊβαλιώτης, είναι ο μοναδικός στην ιστορία του κοινοβουλίου βουλευτής, που με ψεύτικα χαρτιά εξαπατούσε επί μία δεκαετία τις στρατιωτικές Αρχές, για να παίρνει συνεχώς αναβολές στράτευσης, με τελικό σκοπό να υπηρετήσει μόνο 45 μέρες. Πού ακούστηκε κόμμα που παριστάνει ότι είναι πατριωτικό, να έχει στις τάξεις του βουλευτή φυγόστρατο και ανυπότακτο διαρκείας; Εδώ η πολιτική σου ευαισθησία έχει πάει περίπατο;6. Ο βουλευτής σου, Γεωργιάδης, ο γνωστός τηλεπλασιέ βιβλίων, πότε παριστάνει το χριστιανό και πότε το δωδεκαθεϊστή. Στις εκπομπές του βέβαια έντεχνα προωθεί το δωδεκαθεϊσμό. Το ομολόγησε στην εκπομπή «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ» του Σταύρου Θεοδωράκη στις 29-9-07, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ψαριανός, λέγοντας ότι με το Γεωργιάδη και τον Πλεύρη, ήταν μαζί στο δωδεκαθεϊσμό!!! Πώς συμβιβάζεται να μιλάς για ορθοδοξία και να έχεις στο κόμμα σου, όπως λέει ο Ψαριανός, δωδεκαθεϊστή;Άσε τις γελοιότητες με τη Μανωλίδου, όπου χάρη στις δικές του προσωπικές αδυναμίες μπορεί ο ίδιος να εξευτέλισε τον εαυτό του, εξευτέλισε όμως και όλους εμάς.

7. Ο βουλευτής σου, Ροντούλης, «πήρε» τα χρήματα των υπαλλήλων του και εσύ δεν τόλμησες ούτε να τον επιπλήξεις; Γιατί; Μήπως επειδή «ένοχος ένοχον ου ποιεί;»

8. Εσύ είσαι ιδιοκτήτης 37 ακινήτων και είσαι ένας από τους τρεις πλουσιότερους Έλληνες πολιτικούς. Πώς τα δημιούργησες; Από τη δουλειά σου ως διαφημιστής; Το κότερό σου «ANBOREA», που είχες στη μαρίνα Αλίμου, γιατί δεν το δήλωσες στο «πόθεν έσχες»; Το σπίτι σου στις Βρυξέλλες επίσης γιατί δεν το δήλωσες;

Τι γίνεται με τα οικονομικά του κόμματος και τις επιδοτήσεις που παίρνει;

Μαθαίνω ότι και άλλο σκάνδαλο σε ευρωπαϊκό επίπεδο πρόκειται να σκάσει... Μα εσύ δεν είσαι αρχηγός κόμματος, εσύ είσαι επικεφαλής οργάνωσης δημοσίων σκανδάλων. Εσύ δε θέλεις πολιτικούς συνεργάτες. Εσύ ψάχνεις για «κορόιδα», ψάχνεις να βρεις πολιτικούς και οικονομικούς συνενόχους σε ό,τι σκοπεύεις να κάνεις. Χρησιμοποιείς ως «πλυντήριο» το «Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια» (ωραίο κόλπο) για να εξυπηρετείς τους σκοπούς σου, χωρίς να πιστεύεις σε τίποτα από όλα αυτά.

9. Η αλλοπρόσαλλη πολιτική που έχει το κόμμα και «αναγκαζόμαστε» όλοι να δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα. Συγκάτοικοι, «θυρωροί της πολυκατοικίας», μπουμπούκοι, ροντούληδες, αστράτευτοι, μακεδονομάχοι του σαλονιού, «υπόγειοι συνομιλητές» για σχεδόν μονοπρόσωπο ψηφοδέλτιο με υποψήφιο πασοκατζή στο Ηράκλειο στις βουλευτικές, υποσχέσεις στη «μισή Ελλάδα» για το ευρωψηφοδέλτιο, η χλιαρή, αν όχι προσχηματική «στήριξη» των Κρητικών αγροτών στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να μας λοιδορούν και να μας απαξιώνουν με κάθε τρόπο στην Κρήτη πλέον κ.α (ο κατάλογος είναι ατελείωτος).

10. Η απόλυτη και συνολική «απαξίωση» των θεσμικών οργάνων, Κ.Ε-Ε.Γ με την ανύπαρκτη παρουσία- συνεδρία και παρέμβαση στη χάραξη και διαμόρφωση της πολιτικής του κόμματος. Έχεις αλλάξει τελείως την πολιτική του κόμματος αυθαίρετα αντικαταστατικά και με απόλυτη περιφρόνηση, τόσο στα θεσμοθετημένα όργανα, όσο και στον κόσμο μας.

11. Η «αποψίλωση» του κόμματος από τα ικανά στελέχη και η «μετατροπή» των απομεινάντων σε «υπαλλήλους - χειροκροτητές», με αποτέλεσμα αντί πολιτικής παρέμβασης, την «υπαλληλική επιβίωση».12. Η πολιτική του «διαίρει και βασίλευε» στις ανύπαρκτες πλέον κομματικές οργανώσεις- σφραγίδες, με δική σου ως αρχηγός υπαιτιότητα, αφού αλλάζεις σαν τα «υποκάμισα» τους γραμματείς και διευθυντές.

13. Η, με δική σου ως αρχηγός υπαιτιότητα, «ακύρωση» και εθελουσία αποχώρηση τουλάχιστον 200 «στελεχών πρώτης γραμμής» την τελευταία πενταετία. Εάν θέλεις έχω τα ονόματα.

Δώστε τα σε μας στο Jungle-Report, θα σας περιμένει παχυλή επιταγή του George Soros.

14. Η «στασιμότητα» του κόμματος στα χαμηλά περσινά ποσοστά (παρά τα όσα συμβαίνουν στη χώρα) χωρίς να αναρωτηθείς, τι πάει στραβά στην «τακτική» και τη στρατηγική του κόμματος. (Αν υπάρχει). Γιατί αρκείσαι στο φτωχό 4%; Πού οφείλεται αυτό; Σε ανικανότητα ή σε εσκεμμένη πρόθεση; Και πώς θα αγωνιστούν τα στελέχη σου στην επαρχία, όταν ξέρουν ότι με αυτή την «πολιτική τακτική» δεν έχουν καμία ελπίδα για να «δουν» Βουλή;15. Η πλήρης «αδιαφάνεια» στα οικονομικά του κόμματος. Κανείς δεν ήξερε και δεν ξέρει (μάλλον λάθος εγώ «φρόντισα» και έμαθα) πού πάνε τόσα εκατομμύρια από, εντός και εκτός Ελλάδος. Πολλοί αναρωτιούνται, αλλά κανείς δε ρωτάει από το φόβο της «απώλειας» του συμπληρώματος της σύνταξής του. Του «γενναιόδωρου» πεντακοσάρικου. Αυτό το θέμα το οικονομικό θα «αναλυθεί» σε επόμενα «στάδια».

16. Η μη «ενημέρωση» του πόσοι είναι διορισμένοι από την «πίσω πόρτα» με μηδέν αγώνες στο κόμμα αλλά λόγω…

17. Η, χωρίς απόφαση της ΚΕ προσκόλληση - προσχώρηση στην πολιτική και το άρμα της ΝΔ «εξαπατώντας» κυριολεκτικά τους ψηφοφόρους που μας έβαλαν στη Βουλή. Μπορεί να σου λένε για να σου «χαϊδεύουν» τα αυτιά (και σε ποιον δεν αρέσει αυτό) ότι είσαι ο μελλοντικός πρωθυπουργός, ότι θα πάρεις υπουργεία από τη ΝΔ κ.α εν αντιθέσει με αυτό που είπα εγώ. Δηλαδή, «φτύστους» και τράβα μπροστά, στηριζόμενος σε όσους σε πιστεύουν, διότι ποτέ δε θα γίνεις αποδεκτός από «αυτούς». Εάν σε θέλανε, θα σε «είχανε». Θα σε «στύψουν» και θα σε πετάξουν. Και αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα.

18. Η αδυναμία σου να «απογαλακτισθείς» από το «μητσοτακέικο», με αποτέλεσμα να έχουμε στην Κρήτη κάτω από 2% και ο Αλαβάνος πάνω από 7%, λόγω της «απαγόρευσης» που έχεις επιβάλλει για «έντονη παρουσία» στο νησί. Αυτοί είναι «μερικοί» από τους λόγους που με κάνανε να υποβάλλω την παραίτηση, καθώς και την εν γένει αποχώρησή μου.

Όλη σου η συμπεριφορά είναι «αγοραία». Έχεις χάσει Γιώργο την «έσωθεν» καλή μαρτυρία και απομένει δημόσια να σε σαρώσει και η λαϊκή κατακραυγή. Δυστυχώς για εσένα αποκαλύφθηκες. Τώρα θα σε μάθουν και όσοι δε σε ξέρουν.

Αυτοί Γιώργο είναι μερικοί αλλά ουσιαστικοί λόγοι για τους οποίους σε εγκατέλειψα.


Πρώην στέλεχος ΛΑΟΣ

Γιώργος Καρτσώλης

Πρώην Περιφερειάρχης Κρήτης

Πρώην πρόεδρος επιτροπής δεοντολογίας

Πρώην πρόεδρος ΟΚΕ μικρομεσαίων

Υπεύθυνος εκλογικού αγώνα Κρήτης

Μέλος συμβουλίου περιφερειακής πολιτικής ΛΑΟΣ

Και αγαπημένος μας πολιτικάντης στο Jungle-Report. ΑΔριάντα θα σου κάνουμε!


______________________Τα περισσότερα από αυτά που καταγγέλλει ο Καρτσώλης, εμείς τα φωνάζαμε και συνεχίζουμε να τα φωνάζουμε. Όσοι μας παρακολουθούν καιρό, το ξέρουν.

Μερικά μόνο παραδείγματα: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8


Τώρα αγωνιούμε καθισμένοι με τα τεφτέρια μας πάνω σε έναν αμμόλοφο, περιμένοντας να μετρήσουμε τις στρουθοκάμηλους που θα περάσουν..

Αξιολύπητο κοπαδάκι..ΥΓ:

Σχετικά με το θέμα, διαβάστε επίσης:


_____________________________

Παλιά σχόλια (202): Σελ.2 , Σελ.1
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή