6 Μαρ 2009

ΑΣ.Π.ΙΣ: η ημιεπίσημη επανεμφάνιση του αστυνομικού παρακράτους

6 Μαρ 2009 , 4:52 π.μ.


Εν αρχή ήταν η διαβόητη υπόθεση ΑΣΠΙΔΑ, μια παραστρατιωτική οργάνωση που προλείανε το έδαφος της απριλιανής χούντας. Η ιστορία είναι γνωστή και σας παραθέτουμε πρόχειρα όσο κι ενδεικτικά τα λινκ 1 - 2 - 3 - 4 - 5 για μια στοιχειώδη υπενθύμιση των γεγονότων σε εκείνες τις ταραγμένες εποχές.
.

Σήμερα όμως βγαίνει ένα καινούριο παρακλάδι του παρακράτους, επίσημα διαφημισμένο σε άρθρο της Ελεύθερης Ώρας της 4ης Μαρτίου, με τον τίτλο "ΑΣ.Π.ΙΣ. της ΕΛ.ΑΣ.", που προέρχεται(;) μέσα από το αστυνομικό σώμα με σαφείς απειλές στη δημοκρατική νομιμότητα. Παραθέτουμε το λινκ προς το άρθρο το οποίο είναι στην ουσία επιστολή της φερώνυμης αστυνομικής ομάδας, διαβάστε το πρώτα ολόκληρο και στη συνέχεια παραθέτουμε τα κύρια αποσπάσματα με το δικό μας σχολιασμό.

Αν έχετε πέσει από την καρέκλα τώρα που διαβάσατε την εξόχως αντιδημοκρατική και χουντίζουσα απειλητική επιστολή, ας γκρεμοτσακιστείτε με τα κύρια σημεία της κραυγαλέας παραίνεσης για την παρεκτροπή από το επίσημο πολίτευμά μας. Το γλέντι αρχίζει:

Είμαστε μία ομάδα Αστυνομικών που αποφασίσαμε να αναλάβουμε κάποιες πρωτοβουλίες εξαιτίας των όσων συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Πατρίδα μας. Δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση ούτε με τον συνδικαλισμό στην Αστυνομία ούτε με διεκδίκηση υψηλών θέσεων στη ιεραρχία της Αστυνομίας, γιατί τα Πιστεύω, οι προθέσεις και οι Αξίες μας δεν μπορούν να περιοριστούν στα παραπάνω όρια και καλούπια.


Όριο και καλούπι είναι η συνδικαλιστική έννοια της ΠΟΑΣΥ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων) που, υποτίθεται, λειτουργεί κάτω από τη σκεπή του κράτους για να υπηρετεί τον πολίτη κι όχι το δικό τους καλούπι που είναι ένα αξιακό σύστημα περί πατρίδας, με Π κεφαλαίο, ασαφών πιστεύω, με Π κεφαλαίο, και ακόμα πιο ασαφών αξιών, με Α κεφαλαίο. Τι μας θυμίζουν αυτά τα συχνά αναπαραγόμενα κλισέ από το χώρο μιας χουντοβασιλικής εφημερίδας;

Η ΑΣ.Π.ΙΣ δημιουργήθηκε από τα αγνά και γνήσια Πατριωτικά αισθήματα ημών, απλών Αστυνομικών-καθημερινών ανθρώπων, που δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα πια.


Όπως δεν έχει να χάσει τίποτα ο δολοφόνος του Αλέξη Γρηγορόπουλου αλλά και οι προβοκάτορες της απόπειρας δολοφονίας του Δημήτρη Μαντζούνη. Μας διαφωτίσατε!

Είναι απαράβατος κανόνας της φύσης ότι κάθε δράση προκαλεί ίση και αντίθετη αντίδραση.


Παραδείγματος χάρη, η δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου. Ο μέγας εγκληματίας, όπως μέγας ήταν ο Αλέξανδρος, ο Κωνσταντίνος, ο Ναπολέων... σε εκατό χρόνια η ιστοριογραφία θα καταχωρήσει μέγα και τον Χίτλερ, γιατί όχι τον Κορκονέα και τον Dirty Harry (να δείτε οπωσδήποτε το Gran Torino). Η ηρωοποίηση καυλωμένων πιστολέρο είναι το τρέντυ του φασίστα.

Ο Αγώνας που ξεκινήσαμε αποτελεί την αντίδραση σε όλα τα παραπάνω και ελάχιστο φόρο τιμής για το αίμα των Αδερφών μας που χύνεται άδικα καθώς και ελάχιστο χρέος απέναντι στην Πατρίδα μας, την οποία δεν θα την αφήσουμε έρμαιο στα σχέδια της νέας τάξης και των εδώ εντολοδόχων της.


Ο αγώνας, με Α κεφαλαίο, τα αδέρφια, με Α κεφαλαίο, και η πατρίδα, με Π κεφαλαίο, όλη αυτή η εμμονή με τις Κεφαλαιώδους Σημασίας Πατριωτικές Έννοιες μας φέρνει στο νου τις αμερικανικές κολλεγιακές αδελφότητες τύπου ΧΨΩ, ΧΠΓ, ΑΣΔ και ούτω καθεξής, Αυτοί είναι ΑΑΠ. Νεοταξίτικες ακροστοιχίδες!

Ήδη μέλη μας έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες, πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας, δρώντας συγκαλυμμένα για ευνόητους λόγους.


Αυτό κι αν είναι είδηση. Πως δρας νόμιμα με συγκεκαλυμμένο τρόπο; Το έχει πει ο Καρατζαφέρης πολύ παραστατικά, ισχυρίστηκε πως οι αστυνομικοί μπορούν να φοράνε κουκούλες γιατί εκτελούν "τους νόμους και τις εντολές της πατρίδας".

Ήρθε η ώρα 65 χρόνια μετά να ξανακάνουμε πράξη το «ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ», το σύνθημα του τότε Συνταγματάρχη Γεώργιου Σαμουήλ προς τους υπερασπιστές του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη που γέμισε με θάρρος, θέληση και αποφασιστικότητα τις ψυχές τους, και που το ίδιο θα κάνει και τώρα.


Όπα! Ποιος ήταν ο Γεώργιος Σαμουήλ; Μία και μοναδική αναφορά στο όνομά του υπάρχει σε αναζήτηση στο Google, ήταν ο διοικητής του Συντάγματος Χωροφυλακής στο στρατόπεδο του Μακρυγιάννη τον Δεκέμβριο του 1944. Τα ιστορικά Δεκεμβριανά, τότε που δινόταν η μάχη μεταξύ ελασίτων-εαμίτων και γερμανοτσιολιάδων-δωσίλογων συνεργατών των γερμανών κατακτητών αλλά και γενικότερα των ελλήνων πολιτικών, μεταξύ αυτών και ο Γεώργιος Παπανδρέου, που ήθελαν να καταπνίξουν με κάθε τρόπο τον "κομμουνιστικό κίνδυνο" των αντιστασιακών της γερμανικής κατοχής... Οι ετήσεις εκδηλώσεις του ΛΑ.Ο.Σ. στη μνήμη των κομμουνιστοφάγων είναι εύγλωττες.

Πιστεύαμε αφελώς πως η ΠΟΑΣΥ θα στεκόταν στο ύψος των περιστάσεων και θα βρισκόταν δίπλα μας στα δύσκολα. Δυστυχώς όμως βρέθηκε δίπλα στον ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδίκαζε την στάση του για τα επεισόδια.


Ο κακός ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για όλα. Συμφωνεί και το ΚΚΕ. Πάμε παρακάτω.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά μια ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ της 13-01-2009 και η εφημερίδα που εκδίδει (φύλλο Νοεμβρίου 2008 με τίτλο «Συγγνώμη Αλέξη») τα οποία μπορείτε να τα βρείτε στο www.poasy.gr, ξεπέρασαν όλα τα όρια. Ο κ.Φωτόπουλος αφού έλυσε όλα τα προβλήματα των Αστυνομικών είπε να καταπολεμήσει τον «ρατσισμό» των Αστυνομικών, πρότεινε την ένταξη αλλοδαπών στο Σώμα.


Οι πλευριτωμένοι αρχαιολάτρεις του ΑΑΠ, των αμερικανικών κολλεγιακών αρχικών Αγώνας Αδέρφια Πατρίδα, ας διαβάσουν λίγη σχολική ιστορία. Ακόμα και τα προδοτικά αυτά βιβλία αναφέρουν με σαφήνεια πως στην αρχαιότητα το ρόλο της αστυνόμευσης είχαν οι ξένοι, κυρίως οι Σκύθες, επειδή αυτή η εργασία θεωρούνταν ντροπή για τους ημεδαπούς με τη στάμπα του αυθεντικού ελληνικού DNA. Τώρα σας πείραξε αυτή η ιδέα; Προσοχή όμως, αυτή η συγκεκριμένη πρόταση έγινε στο φύλλο της ΠΟΑΣΥ το Νοέμβριο του 2008 (σελίδα 6), ένα μήνα ΠΡΙΝ τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Η παραχάραξη και τα συντροφικά μαχαιρώματα πέφτουν σύννεφο.

Μεταξύ των άλλων μας προτείνει να δούμε την ταινία «Ανταλλαγή». Εμείς του προτείνουμε να δει το BRAVEHEART που εξυμνεί τον γνήσιο πατριωτικό αγώνα και τους πατριώτες ηγέτες και να δει ποια είναι η μοίρα αυτών που τους προδίδουν.


Που είναι οι 300; Και να σκεφτείτε ότι το CHANGELING (Ανταλλαγή) του Κλιντ Ήστγουντ που αναφέρεται στο φύλλο του Νοεμβρίου της ΠΟΑΣΥ έκανε την (επίσημη) ελληνική πρεμιέρα στις 4 Δεκεμβρίου του 2008 ενώ το άρθρο τυπώθηκε στο φύλλο του προηγούμενου μήνα! Νομιμόφρονες πειρατούληδες η άλλη πλευρά...


Ο κ.Φωτόπουλος [σ.σ. ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ] και οι προσκείμενοι σ’ αυτόν κατάφεραν να «εξοντώσουν» όποιους τους ασκούσαν κριτική, τακτική που ακολουθούν ακόμα και τώρα, με διαγραφές συνδικαλιστών που είναι αντίθετοι στην πρακτική του κ.Φωτόπουλου και των συν αυτώ, με διαγραφές απλών μελών (ΟΛΟΙ οι Συνάδελφοι της Αττικής είμαστε διαγραμμένοι πάνω από δύο χρόνια) με μηνύσεις και αγωγές (το πιο αποτελεσματικό όπλο της νέας τάξης για τον εκφοβισμό και την φίμωση των διαφωνούντων στα σχέδιά της) εναντίον συνδικαλιστών, οι οποίοι σέρνονται στα Δικαστήρια από αυτούς οι οποίοι υποτίθεται ότι μας προστατεύουν και εργάζονται για τα δίκαιά μας.

Μήπως το κουτό σας μυαλό δεν αντιλαμβάνεται ότι το αστυνομικό σώμα μπορεί να έχει την ειλικρινή διάθεση να εκδημοκρατιστεί μετά από τη μεγάλη νίλα του Δεκεμβρίου; Αλλά όχι, εμάς θεωρείτε κουτούς αλλά δεν μασάμε ταραμά, εμείς είμαστε οι κατσίκες κι εσείς οι ελέφαντες.

Έφτασαν στο σημείο μάλιστα να καταδικάσουν τη συγκέντρωση συμπαράστασης στον Αδερφό μας το Διαμαντή.


Τον ίδιο τον Αδερφό σας, τον ρωτήσατε ότι είστε μια ομάδα που επιθυμεί τη συνταγματική εκτροπή του πολιτεύματος; Θα το δεχόταν; Κούνεβα από την ανάποδη, δεν γίνεται.

Καταλαβαίνετε τώρα για ποιο λόγο δρούμε συγκαλυμμένα; Γιατί μόνο μ’αυτόν τον τρόπο δεν μας αγγίζουν ούτε οι ΕΔΕ και οι διαθεσιμότητες του Αρχηγού, ούτε και οι μηνύσεις και οι αγωγές του Φωτόπουλου.


Ναι, σας είδαμε στα γνωστά βίντεο που φορούσατε παλαιστινιακές κουκούλες συνομιλώντας στο χαλαρό με ένστολους αστυνομικούς. Δεκάδες από αυτά κυκλοφορούν στο νετ.

Κάπου εδώ κλείνοντας, δίνουμε την υπόσχεση ότι θα επανέλθουμε εκ νέου με ονόματα και στοιχεία για το ρόλο των κουκουλοφόρων- στρατιωτών της νέας τάξης και για τη στάση των κομμάτων και των ΜΜΕ στο πρόβλημα αυτό. ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ όλους τους Συναδέλφους να αναλάβουν πρωτοβουλίες παρόμοιες με τις δικές μας και με επιστολές, e-mails και όποιο άλλο μέσο θεωρούν κατάλληλο να αναδείξουν το πρόβλημα και τους υπεύθυνους.


Ακριβώς όπως κάνανε οι δωσίλογοι της γερμανικής κατοχής και της χούντας.

Τέλος ζητάμε από όλους τους Συναδέλφους, όλους τους Έλληνες, όλους τους Συλλόγους, όλους τους φορείς, όλους τους ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών που ακόμα αγαπούν την Πατρίδα μας στις 6-12-2009, να βγούμε όλοι στους δρόμους στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε κάθε πόλη και χωριό της Ελλάδας, με σημαίες στα χέρια δημιουργώντας μια ανθρώπινη ασπίδα.


Έχουμε χρόνο ακόμα. Ολογράφως, έξι δωδεκάτου του δύο χιλιάδες εννέα.

Σοβαρά τώρα, μια χουντοβασιλική εφημερίδα ενός υπόδικου εκδότη, με τη στάμπα της επίσημης δημοσιογραφικής δεοντολογίας που την παρέχει η ευνομούμενη πολιτεία, δημοσιεύει επιστολή μιας ομάδας αστυνομικών που εμμέσως πλην σαφώς επιβουλεύεται το πολίτευμα και δεν κουνιέται φύλλο; Τι λέει η ΠΟΑΣΥ τουλάχιστον, που θέλει να αποτινάξει από πάνω της τη συσσωρευμένη οργή της ελληνικής κοινωνίας;



_____________________________

Παλιά σχόλια (89)
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή