15 Νοε 2010

Εκλογές 2010: Νικήσαμε!

15 Νοε 2010 , 5:30 π.μ.


  • Το ΠΑΣΟΚ νίκησε, επειδή πήρε τις περισσότερες περιφέρειες και τους περισσότερους δήμους. Και άρα έτσι του είπαμε ευχαριστώ που με την πολιτική του τρώμε τώρα όλοι με χρυσά κουτάλια.
  • Η Νέα Δημοκρατία νίκησε επειδή ανέκαμψε σε χρόνο ρεκόρ μετά από τη βαρύτερή της ήττα στην ιστορία. Πράγμα που σημαίνει, ότι χάσαμε την μεγάλη ευκαιρία να πάμε σε εκλογές για να έρθει αμέσως να μας σώσει ο Σαμαράς.
  • Το ΚΚΕ νίκησε επειδή ανέβασε παντού τα ποσοστά του, πράγμα που θεωρείται νίκη ενάντια στον δικομματισμό (για εξακοσιοστή χιλιοστή φορά), και έτσι θα διατηρηθεί για τα επόμενα 45 χρόνια η Παπαρήγα στη θέση του Γενικού Γραμματέα, ή εως ότου εφευρεθεί η μηχανή του χρόνου και πάμε πάλι πίσω στο 1917 και γίνει καμιά εξέγερση.
  • Το ΣΚΟ. ΡΙΖ.Α (Σκορποχώρι Ριζοσπαστικής Αριστεράς) νίκησε, διότι παρότι σκορποχώρι διατήρησε την κατάντια που είχε και ως μη σκορποχώρι. Πράγμα που σημαίνει ότι τώρα έχουν ισχυρά κίνητρα για να συνεχίσουν να βαδίζουν στο σοφό δρόμο του σκορποχωρισμού.
  • Το Λά.Ο.Σ. νίκησε, επειδή διατήρησε κι αυτό τα ποσοστά του και απεδείχθη νικηφόρο στους δήμους & περιφέρειες που στήριξε τη Νέα Δημοκρατία. Τουτέστιν, τα εκνευριστικά κλαψοπαρακάλια του Καρατζαφέρη για συνεργασία με τη ΝΔ θα συνεχιστούν (παράλληλα πάντα με τα κλαψοπαρακάλια για οικουμενική κυβέρνηση, μπας και εκπληρωθεί το όνειρο ζωής του και δει λίγο εξουσία).
  • Η Χρυσή Αυγή νίκησε, επειδή για πρώτη φορά στην ιστορία έκανε το τεράστιο κατόρθωμα να βγάλει έναν δημοτικό σύμβουλο (αν αυτός ήταν και λίγο περισσότερο ελληνοφανής, η νίκη θα ήταν μεγαλύτερη). Πράγμα που σημαίνει ότι οι ως τώρα ξυλοδαρμοί και οι απόπειρες εμπρησμών κατά μεταναστών στον Άγιο Παντελέημονα και πέριξ μπορεί να εξελιχθούν και σε δολοφονίες.
  • Ο ελληνικός λαός νίκησε, επειδή, όσοι συμμετείχαν στις εκλογές, νίκησε για τους παραπάνω λόγους το κόμμα που ψήφισαν. Και επειδή, όσοι απείχαν, έστειλαν ισχυρό μήνυμα διαμαρτυρίας διά της αποχής τους, που σίγουρα εξέλαβε ο πολιτικός κόσμος με την ανάλογη σοβαρότητα. Όπως δηλαδή έκανε πάντα ως τώρα.
  • Και μέσα σε όλες αυτές τις νίκες, νίκησε και η Δημοκρατία (sic). Επειδή αυτό λένε πάντα μετά από εκλογικές αναμετρήσεις κλπ. Οπότε καλό είναι να το πούμε και εδώ, για να μη απορήσει ο κόσμος που μας διαβάζει και αναστατωθεί που δεν θα ακούσει πάλι τα ίδια και τα ίδια.

Οπότε, αφού λοιπόν νικήσαμε πάλι όλοι, μπορούμε να υποδεχθούμε την αυριανή μέρα με αισιοδοξία και με το κεφάλι ψηλά.

Φωτιά στα μπατζάκια μας και αέρα στα πανιά μας.



ΥΓ:
Το ότι το ερπετό, στο εικαστικό, δεν ποδοπατιέται από κανένα πρόβατο, δεν είναι καθόλου τυχαίο.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή