1 Νοε 2010

Οι Κρυφοκιναιδοφάγοι (ΛΑ.Ο.Σ. και ομοφυλοφιλία)

1 Νοε 2010 , 1:19 μ.μ.

Όποιος κάνει το λάθος να εμπιστεύεται την ενημέρωσή του κατά κύριο λόγο από την τηλεόραση, θα σχηματίσει μεταξύ άλλων και την εντύπωση ότι το ΛάΟΣ είναι ένα κόμμα το οποίο σέβεται τους ομοφυλόφιλους και τα δικαιώματά τους, κι όχι απλά δεν σκοπεύει να τους αποκλείσει, αλλά σε πολλές περιπτώσεις ενθαρρύνει μέλη της κοινότητάς τους να ενταχθούν στο κόμμα, όπως π.χ. το περσινό πολιτικό «φλερτ» του Καρατζαφέρη με τον Ηλία Ψινάκη.Χαρακτηριστική ήταν και η συνέντευξη που έδωσε ο Καρατζαφέρης στο περιοδικό 10% το καλοκαίρι του 2005. Ας δούμε μερικά αποσπάσματα:

«Ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα και την ελευθερία του ατόμου είναι από τις θεμελιώδεις αρχές του ΛΑΟΣ.»

«[…] δεν πιστεύουμε στις διακρίσεις. Οι θέσεις μας αναφέρονται σε όλους τους Έλληνες πολίτες, ανεξαρτήτως σεξουαλικού ή άλλου προσανατολισμού. Όταν αρχίζεις να συντάσσεις ειδικά κεφάλαια δημιουργείς γκέτο»

«Στις προηγούμενες εκλογές είχαμε και γκέι υποψήφιο, άσχετα αν δεν βγήκε να το πει επώνυμα. Ομοφυλόφιλους εργαζόμενους έχουμε και στο κανάλι μας, κάνουν μάλιστα πολύ καλή δουλειά. Δεν μου αρέσει να κρύβονται οι άνθρωποι. Όταν μένει κάτι στο σκοτάδι δαιμονοποιείται, όταν βγαίνει στο φως απαλύνεται»


Ωραία όλα αυτά, έτσι; Αρκεί να θυμηθούμε μόνο ότι βρισκόμαστε στο 2005, εποχή που ο Καρατζαφέρης έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή την τακτική του «Δούρειου Ίππου», να παρουσιάζει δηλαδή ένα μετριοπαθές προφίλ, κρύβοντας την ιδεολογία του κόμματος, προκειμένου να ξεγελάσει τους αφελείς Τρώες (δηλ. τους Έλληνες ψηφοφόρους).

Για να το επιβεβαιώσουμε αυτό, δεν έχουμε παρά να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στην «κοιλιά του Δούρειου Ίππου», εκεί δηλαδή που δε φτάνει το ενδιαφέρον των μεγαλοδημοσιογράφων και των κους-κους «ενημερωτικών» εκπομπών, και να απολαύσουμε το Θάνο Πλεύρη να αγορεύει σε συγκέντρωση «μυημένων» (στο σύλλογο "Θερμοπύλες") με άνεση και περίσσεια ανθρωπιστική χάρη. Σημειώστε ότι η ομιλία αυτή δόθηκε στις 20/10/2008 , όταν δηλαδή το ΛάΟΣ ήταν ήδη στη Βουλή.

Το παραπάνω απόσπασμα με την ομιλία του Θάνου θα μπορούσε κάλλιστα να φέρει τον τίτλο «γεια σου μπαμπάκο». Η ομοφυλοφιλία μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι με την κτηνοβασία και την πολυγαμία ως «κοινωνικώς επιλήψιμη συμπεριφορά». Το σύμφωνο συμβίωσης δεν πρέπει να περάσει. Οι «εθνικόφρονες» πρέπει να αγωνιστούν για να αποτρέψουν την «κοινωνική νομιμοποίηση» αυτής της «ιδιαιτερότητας». Και το μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης δεν πρέπει να διδάσκει ότι είναι φυσιολογική επιλογή (τι κρίμα η φύση και οι σημερινοί επιστήμονες να έχουν διαφορετική άποψη από το Θάνο!).

Συγκρίνετε τα παραπάνω του Πλεύρη με τη δήλωση του Καρατζαφέρη (από την συνέντευξη στο "10%"):

«δύο ενήλικες πρέπει να μπορούν να συμβιώνουν ελεύθερα μαζί και η σχέση τους αυτή να ενέχει κάποια νομική αναγνώριση» .

Τελικά, ποιος δουλεύει ποιον;

Μήπως όμως ο Θάνος είναι λίγο παραπάνω «ακραίος» σε αντίθεση με το μετριοπαθή πρόεδρό του, ο οποίος εκφράζει λογικές απόψεις; Πολύ θα θέλαμε κάτι τέτοιο να ισχύει. Αλλά δεν!

Φέρνουμε σήμερα για πρώτη φορά στο ιντερνετικό φως ένα παλιό βίντεο με πρωταγωνιστή τον σημερινό πρόεδρο του ΛάΟΣ, από τις εποχές εκείνες που ο Καρατζαφέρης ήταν ο εαυτός του, λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους, όπως δηλαδή τα αντιλαμβανόταν ο ίδιος και τα αποδεχόταν το ακροδεξιό του κοπάδι. Το παρακάτω βίντεο είναι απόσπασμα από το ιδρυτικό τους συνέδριο. Μην περιμένετε φυσικά να το βρείτε σε κανένα λογαριασμό λαοτιανών χρηστών-χειροκροτητών. Το λόγο θα τον καταλάβετε αμέσως.Σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου θα κυριαρχούσε ο ορθολογισμός, θα βλέπαμε για συνέχεια του βίντεο δύο κυρίους με άσπρα να τον πλησιάζουν, και μιλώντας του με στοργή και κατανόηση να τον απομακρύνουν από το βήμα. Ξεκίνησε με επίθεση στην ομοφυλοφιλία, και τον έπιασε παραλήρημα με μασόνους, σιωνισμό, το κεφάλαιο (εδώ ειδικά γελάμε!!!) κι ό,τι άλλο βάλει ο νους ανθρώπου.

Ο Καρατζαφέρης λοιπόν, το 2002 ζητούσε από τους βουλευτές υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είναι ομοφυλόφιλοι!

Ισχυριζόταν ότι η «ιδιαιτερότητά» τους επηρεάζει το μέλλον της Ελλάδας!

Δεν πρέπει να είναι αυτοί το πρόσωπο της Ελλάδας!

Η πιο τραγική όμως δήλωσή του ήταν η παρακάτω:

«Ψηφίστε εμάς για να είναι ελληνική η βουλή, ψηφίστε μια Βουλή χωρίς μασόνους, χωρίς ομοφυλόφιλους» [!!!]

Με λίγα λόγια, κατά τον Καρατζαφέρη του 2002, η ομοφυλοφιλία και η ελληνικότητα είναι έννοιες ασύμβατες μεταξύ τους. Κι όπως φαίνεται στο βίντεο, το κοπάδι του από κάτω συμφωνεί με ενθουσιασμό.

Τι συνέβη λοιπόν και άλλαξε ο πρόεδρός μας ο καλός; Αν είναι κάποιος αρκετά αφελής, θα σκεφτεί ότι ήταν λίγο ανώριμος στα 55 του, αλλά μεγάλωσε και ωρίμασε στα 60.

Δυστυχώς όμως ο πρόεδρος έχει φροντίσει να εξηγήσει κατά καιρούς ποιος είναι ο απώτερος στόχος του με το να ρίχνει ανθρωπιστικό νερό στο κρασί του. Η κατάκτηση της εξουσίας. Μετά θα έχει την άνεση από θέση ισχύος να μας ξαναθυμίσει τον παλιό «καλό» του εαυτό, και τότε ποιοι θα τον εμποδίσουν; Οι ομοφυλόφιλοι από τους ψηφοφόρους του;
ΥΓ. Διαβάστε επίσης το παλιότερο άρθρο του Shy : Οι Ομοφυλόφιλοι, το Σύμφωνο Συμβίωσης και οι πτωματολόγοι.


Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή