1 Μαΐ 2011

Άδωνις Γεωργιάδης: Ομοφοβία, ξενοφοβία και ψέματα (UPDATE: VIDEO)

1 Μαΐ 2011 , 1:21 π.μ.


Αναδημοσιεύουμε το σημερινό άρθρο του salata.tv:

Τις προάλλες διάβασα στο indymedia ένα κείμενο με τίτλο "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ" και το εξής περιεχόμενο:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΘΕΩΡΗΣΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ...

«Ο κύριος Καμίνης δίνει ρεσιτάλ ρατσισμού και ξενοφοβίας αφού δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι σε αυτή την πόλη δεν ζουν πλέον μόνο όμοιοι του αλλά είμαστε και εμείς, οι οικονομικοί μετανάστες και μετανάστριες του Ισλάμ.
Θα έπρεπε λοιπόν να σεβαστεί τα δικά μας ήθη και έθιμα που τιμωρούν την ομοφυλοφιλία με θάνατο και η εκδήλωση της σε δημόσιο χώρο απαγορεύεται αυστηρά στις πατρίδες μας.
Η απόφαση του να μας υποχρεώσει να γίνουμε μάρτυρες αυτού του αμαρτωλού, βλάσφημου θεάματος είναι φασιστική, ισλαμοφοβική και δείχνει έλλειψη σεβασμού απέναντι στο Ισλάμ και την μουσουλμανική μειονότητα.
Καλούμε τον δήμαρχο Καμίνη να σταματήσει αυτό το ρατσιστικό αίσχος. Εάν κρίνει ότι αυτό θα περιόριζε τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, υπάρχει και η άλλη λύση,
Να τους αφήσει να παρελάσουν ώστε να ασκήσουν το δικαίωμα τους και μετά να αφήσει και εμάς να τους σκοτώσουμε, σύμφωνα με τα ήθη και τα έθιμα μας.
Οποιαδήποτε άλλη πράξη του θα δείξει το έλλειμμα σεβασμού που έχει για τους μετανάστες.»

Διαβάζοντας τα σχόλια, είδα ανακουφισμένος ότι σχεδόν κανείς δε συμμερίστηκε την άποψη αυτού που ανάρτησε την είδηση και τη χαρακτήρισε σημαντική. Σχεδόν όλοι το θεώρησαν μια κακόγουστη φάρσα. Μάλιστα, στην αρχική δημοσίευση δεν δίνω link γιατί αρνούμαι να τους δώσω επισκεψιμότητα - google it) η τάχα Μουσουλμανική Κοινότητα υπογράφει το κείμενο ως ΑΜΑΝ (οργάνωση Αντεξουσιαστών Μουσουλμάνων Αδερφών Νοσοκόμων), ενώ την ανάρτηση είχε κάνει κάποια Τρολυμπία. Εκτός όλων αυτών, και επειδή το κείμενο αναδημοσιεύτηκε σε πολλά φασιστο-εθνικιστικά ή απλά διψασμένα για κλικς sites, η πραγματική Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας έβγαλε ανακοίνωση-διάψευση του κειμένου! Μετά από όλα τα παραπάνω, θεώρησα προφανές πως κανείς νοήμων άνθρωπος δεν πρόκειται να πάρει στα σοβαρά την ανακοίνωση κι έτσι αποφάσισα κι εγώ να μην ασχοληθώ.

Χτες όμως, έπεσα πάνω σε ένα κείμενο του Άδωνι Γεωργιάδη στο aixmi.gr. Το κείμενο τιτλοφορείται "Τρικυμία εν... Καμίνη", αλλά το περιεχόμενό του αποδεικνύει πως η τρικυμία βρίσκεται στο κρανίο του γραφικού τηλεβιβλιοπώλη -και μάλιστα έχει πιάσει πολλά μποφόρ! Στο κείμενο αυτό, ο Άδωνις επιτίθεται στον κ. Καμίνη με αφορμή το θέμα της μη μετάδοσης της Θείας Λειτουργίας από τον 9,84 κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας

Στο ιστολόγιο του, ο blogger και συγγραφέας Νίκος Σαραντάκος γράφει επ' αυτού:

Πρέπει βέβαια να είσαι πολύ αφελής για να πιστέψεις ότι είναι ειλικρινής μια προκήρυξη που γράφει «Να τους αφήσει να παρελάσουν ώστε να ασκήσουν το δικαίωμα τους και μετά να αφήσει και εμάς να τους σκοτώσουμε, σύμφωνα με τα ήθη και τα έθιμα μας»· ή πολύ αφελής ή απατεώνας και υποκριτής, να υποκρίνεσαι δηλαδή ότι το πιστεύεις, επειδή συμφέρει το κήρυγμα μίσους που θέλεις να πλασάρεις.
Αν ο Άδωνης Γεωργιάδης είναι αφελής ή απατεώνας και υποκριτής, δεν το ξέρω. Πάντως, κι αυτός έσπευσε να χάψει το παραχαραγμένο σατιρικό κείμενο και να το θεωρήσει αληθινό, και μάλιστα έγραψε σε άρθρο του στο aixmi.gr (διατηρώ την ορθογραφία και τη στίξη του πρωτοτύπου):

Μιας και όμως πιστεύουν τόσο στην πολυπολιτισμικότητα, να δω πώς θα ξεμπλέξουν τώρα με το gay parade και τους Μουσουλμάνους. Για όσους δεν το ξέρουν, κάποιες οργανώσεις Μουσουλμάνων των Αθηνών, έβγαλαν «φετφά» εναντίον της gay parade και του γεγονότος ότι τέθηκε φέτος υπό την αιγίδα του Δήμου και απειλούν με εκτεταμένα επεισόδια, αν δεν ανακαλέσει ο Δήμος την απόφασή του, διότι λένε το Ισλάμ απαγορεύει την Ομοφυλοφιλία!!!! Να δω τι θα πει τώρα ο κ Βαλλιανάτος, εάν ο κ. Καμίνης άρει την αιγίδα του Δήμου λόγω της «φετφά» των Μουσουλμάνων….τα αγαθά του πολυπολιτισμού ξεκίνησαν…

Ας μην σταθούμε στον φετφά που τον έκανε θηλυκό ο Άδωνης, ούτε στις ανορθογραφίες του υπόλοιπου κειμένου (άμα τη αναλήψη!), ας μείνουμε στο ψέμα που τόσο πρόθυμα διαδίδει ο ακροδεξιός Πινόκιο. Εσείς τι λέτε; Είδε το σατιρικό κείμενο και το πίστεψε ή υποκρίνεται; Αφελής ή υποκριτής;

Πάντως, είτε από αφέλεια είτε από υποκρισία, ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος...


_______________________________

JUNGLE-Report:
Ακολουθεί το απαύγασμα της κοινοβουλευτικής γελοιότητας σε βίντεο:


Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που το κοινοβουλευτικό ανέκδοτο Λά.Ο.Σ. χρησιμοποιεί διαδικτυακά σκουπίδια στον "πολιτικό" του λόγο, είτε αυτός λαμβάνει χώρα στη  Βουλή, είτε σε οποιοδήποτε άλλο βήμα.
Χωρίς απολύτως κανένα απολύτως έλεγχο της πηγής, χωρίς καμιά απολύτως επιβεβαίωση για την εγκυρότητα των γραπτών που χρησιμοποιούν.
Στην προκειμένη περίπτωση είχαμε τον παντοιοτρόπως αποδεδειγμένα ανήλικο βουλευτή Άδωνι Γεωργιάδη να κάνει σαματά επικαλούμενος ένα ψευδές κείμενο από κάποιο -εξίσου ανήλικο- ιντερνετικό απόβλητο [τα λένε και τρολλ σήμερα (ελληνιστί: σαχλαμαράκηδες χωρίς κανένα σοβαρό λόγο ύπαρξης)].

Ελπίζαμε ότι ο θίασος του Λά.Ο.Σ. θα έβαζε έστω και λίγο μυαλό μετά τον παταγώδη διασυρμό που υπέστη με τη γκάφα του ψευδούς κειμένου που διέδιδε κατά της Θάλειας Δραγώνα, αλλά για να βάλει κανείς μυαλό απαιτείται και ο σχετικός χώρος.

ΥΓ:
Τουλάχιστον δεν έκαναν διαδήλωση αυτή τη φορά, ψάλλοντας και τον εθνικό ύμνο προς τιμήν της "εθνωφελούς" βλακείας τους.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή