6 Αυγ 2014

Η ναζιστική εκπαίδευση των ΛΟΚ (βίντεο)

6 Αυγ 2014 , 9:27 μ.μ.


Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος, το οποίο καταγράφει στιγμιότυπα από τη ναζιστικού τύπου εκπαίδευση των ΛΟΚ στο Σταυροβούνι της Κύπρου. Το βίντεο είναι πράγματι εμετικό: οι εκπαιδευόμενοι των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων μαθαίνουν να επαναλαμβάνουν ακραία εθνικιστικά και ρατσιστικά συνθήματα μίσους με μπόλικες δόσεις σεξισμού.



(Απομαγνητοφώνηση:
Η Κύπρος είναι ελληνική και η Μακεδονία,
γαμιέται η Τουρκία.
Γνώρισα μια πουτάνα που τη λένε Τσιλέρ,
γνώρισα έναν πούστη που τον λένε Τσεμιρέλ,
τους γάμησα τη μάνα και την αδελφή
και κάναν ένα γιο με πατέρα λοκατζή.
Μεγάλωσε το αγόρι και πήγε στον Στρατό
και έμαθε να λέει Τουρκία σε γαμώ.
Λοκατζής, λοκατζής, σε βουνό χωρίς φαί, χωρίς νερό,
μόνο αίμα και τι αίμα Τουρκικό, Σκοπιανό, Αραβικό, Αλβανικό,
αίμα να΄ ναι, ότι να΄ναι,
τα G3 να βαράνε,
χήρες και ορφανά να χαλάνε
και τα σπίτια τους να καίνε.
Στην Πόλη που μου πήρανε εγώ τη θέλω πίσω,
καπότες στην Αγιά Σοφιά, Τούρκο να μην αφήσω
Ήτανε ένα καράβι, ένα αρματαγωγό,
από την Κύπρο σάλπαρε να σπείρει πανικό,
παει παραλία στη Μικρά Ασία
να σπείρει φλόγες και φωτιά σε όλη την Τουρκία,
κατέβηκαν τα ΣΤΑΓΙΕΡ γεμάτα λοκατζήδες, με ηθικό ατσάλι
και όποιον Τούρκο βρήκαν του πήραν το κεφάλι
πεθάναν παλικάρια, σκοτώθηκαν παιδιά,
στο δρόμο για να ρίξουμε για την Αγιά Σοφιά
πού θα ανάψουμε κεριά; μέσα στην Αγιά Σοφιά,
στον τρούλο της Αγιάς Σοφιάς θα ανέβω για να βγάλω
την τούρκικη γαμοσέληνο και τον σταυρό να βγάλω
και μόνο τότε ο θεός τη Πόλη θα φωτίσει
και ο ύμνος ο ελληνικός παντού θα αντηχήσει.)




Το όλο σκηνικό παραπέμπει σε εκπαίδευση ναζιστικών ταγμάτων εφόδου. Η δολοφονική μανία που καλλιεργείται στους εκπαιδευόμενους των ΛΟΚ κάνει ακόμη και τα παραστρατιωτικά γυμνάσια των ουγκάνων της Χρυσής Αυγής να μοιάζουν με αθλοπαιδιές έφηβων κορασίδων της νεολαίας του Μεταξά.

Δυστυχώς το βίντεο αυτό είναι μια σταγόνα, μόνο, στον ωκεανό του φασισμού που εκκολάπτεται στις ένοπλες δυνάμεις. Οι λιγοστές ειδήσεις που βγαίνουν κατά καιρούς προς τα έξω, αποκαλύπτουν την ύπαρξη δεκάδων φασιστικών θυλάκων σε στρατιωτικές σχολές, ειδικές δυνάμεις και δυνάμεις ασφαλείας, ό,τι δηλαδή θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να χρησιμοποιηθεί ως βίαιος κατασταλτικός μηχανισμός σε βάρος του "εσωτερικού εχθρού", αυτού που ανέκαθεν το ελληνικό κράτος αντιμετώπιζε ως μέγιστη απειλή.

Η ανεδαφική γελοιότητα των συνθημάτων είναι προφανής: φανταστείτε μόνο μια χούφτα ανεγκέφαλα φασιστοειδή μιας χρεοκοπημένης και καταξεφτιλισμένης χώρας όπως η Ελλάδα, να φαντασιώνονται ότι θα εισβάλουν σε όλα τα γειτονικά κράτη γεμίζοντάς τα με χήρες και ορφανά και στο τέλος, αφού πάρουν τη Μπόλη, ότι θα κάνουν έρωτα με Τούρκους πολιτικούς γυναικείου και ανδρικού φύλου (με τους οποίους μάλιστα θα αποκτήσουν και απογόνους!)...

Όμως εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με καυλωμένα 19χρονα φασιστάκια που εκτονώνουν τις ορμές τους σε ματς Ελλάδας-Τουρκίας, αλλά με τους καταδρομείς των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, που στρατοπεδεύουν στην ευαίσθητη γεωστρατηγικά περιοχή της Κύπρου. Ενός κράτους που κυριολεκτικά έχει ματώσει στο παρελθόν από τους άφρονες εθνικισμούς, ελληνικό και τουρκικό.

Η βουβαμάρα του ΓΕΣ, του ΓΕΕΘΑ και του υπουργού Άμυνας μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη ότι το ελληνικό κράτος γνωρίζει άριστα το είδος της εκπαίδευσης που παρέχεται στους λοκατζήδες, αλλά και σε κάθε σώμα των ειδικών δυνάμεων. 

Αποδεικνύεται, επίσης, ότι η ναζιστική ιδεολογία δεν είναι αποκλειστικότητα της συμμορίας της Χρυσής Αυγής, αλλά βασικός πυλώνας του ελληνικού κρατικού μηχανισμού και του ειδικού μνημονιακού καθεστώτος "έκτακτης ανάγκης" των τελευταίων τεσσάρων χρόνων. Τα ναζιστικά συνθήματα των λοκατζήδων πάνε χέρι-χέρι με τα ρατσιστικά πογκρόμ "Ξένιος Δίας", τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών, το πνίξιμο γυναικόπαιδων από το λιμενικό, την καταστολή αναρίθμητων κοινωνικών ομάδων και τις ιδεοληψίες κοινωνικού δαρβινισμού που οι ακροδεξιοί νεοφιλελεύθεροι της κυβέρνησης έχουν ανασύρει από τα πιο σκοτεινά χρονοντούλαπα της ιστορίας.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή