17 Οκτ 2014

Μαύρη Οχιά: Από τα τάγματα ασφαλείας, στην απριλιανή χούντα. Μέρος ΙΙΙ

17 Οκτ 2014 , 8:02 π.μ.
Αν και με μικρή καθυστέρηση, ανακαλύψαμε πως η Μαύρη Οχιά (mavrioxia.blogspot.gr) ανάρτησε το τρίτο μέρος της ψαγμένης ανάρτησης της με τίτλο "Από τα τάγματα ασφαλείας στην απριλιανή χούντα και με υπότιτλο που αναφέρεται στις παρακρατικές ομάδες που έδρασαν όλη αυτή την περίοδο, σε συνεργασία πάντα με το "επίσημο" Κράτος.

Όπως κάναμε και με τα προηγούμενα μέρη της ίδιας ανάρτησης της Οχιάς, το προωθούμε και μέσω του Jungle Report, σαν ανάρτηση αναφοράς, τόσο για εμάς τους ίδιους όσο και για τους αναγνώστες μας.

Η παραπομπή στο κείμενο της Μαύρης Οχιάς είναι εδώ

Απολαύστε υπεύθυνα ένα κείμενο για το πως η ακροδεξιά  οργάνωνε και οργανώνει ακόμα τις παρεμβάσεις της, τον τρόπο λειτουργίας  της που δεν άλλαξε ποτέ και τελικά το για ποιους δούλευε και δουλεύει ακόμα.

Και αν κάποιοι από τον λάκκο με τα φίδια έβγαλαν το κεφαλάκι τους, προσεταιρίστηκαν καθεστωτικά κόμματα και σήμερα τους βλέπουμε υπουργούς (Υγείας) πρωθυπουργούς και θλιβερούς κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους, είναι γιατί παίζουν ένα κακής ποιότητας θέατρο. Βαθιά στα μυαλά τους και την ψυχή τους (αν έχουν) βασιλεύουν τα ίδια σκοτάδια και οι ίδιες ιδέες με εκείνες του Γρίβα, του Κυριάκου Παπαδόπουλου, του Ράλλη, του Μαγγανά, του Μπατράνη, του Γκοτζαμάνη και άλλων δύσοσμων υπολειμμάτων  ανθρώπου. Κάθε σοβαρό κείμενο που διατηρεί ζωντανή τη μνήμη των εγκλημάτων, είναι μία ελπίδα πως δεν θα αφήσουμε να επαναληφθούν. 


Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή