6 Ιουλ 2007

Κωμικοτραγικές καταστάσεις

6 Ιουλ 2007 , 5:29 μ.μ.
Ουφφφ... τη εβδομάδα ήταν κι αυτή που πέρασε, μέχρι και τα ραδιόφωνα μας έπαιξαν...
Έτσι για χαλάρωμα, για το σαββατοκύριακο, σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα πιό light ποστ αυτή τη φορά περιγράφοντας λίγο τις κωμικοτραγικές καταστάσεις που ζήσαμε τις προηγούμενες μέρες.

Κωμικοτραγικές καταστάσεις με πρωταγωνιστή βέβαια το φόρουμ της Νεολαίας του Οπισθοδρομικού Συντηρητισμού.
Στο οποίο φόρουμ από τότε που αρχίσαμε να το παρακολουθούμε, άρχισαν -ω του θαύματος- οι διαχειριστές να διαγράφουν -ζητώντας και επιβράβευση- σχόλια που προσβάλλουν την Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια! Στο παρελθόν, φυσικά, δεν υπήρχε τέτοια πολυτέλεια. Οι διαχειριστές ίσως να μην ήξεραν. Ίσως επειδή ...διάβαζαν.

Κωμικοτραγικές καταστάσεις με κάποιους turkoktonous "ΚΑΡΑΒΟΓΙΑΝΝΟΥΣ" να ζητούν - ω, της αμαρτίας η ωδή, ωιμέ και τρισαλί!- μέσω ανορθόγραφων παραληρημάτων γονυπετείς συγγνώμη από τους ηθικότατους διαχειριστές του φόρουμ (και όχι από τους "αράπιδες") για πρόσφατο μισάνθρωπο σχόλιό τους (μάλλον ακόμα δεν κατάλαβε γιατί ζητάει συγγνώμη).
Για παλαιότερα εξίσου υβριστικά και ρατσιστικά σχόλια από τα οποία το εν λόγω φόρουμ βρίθει στην κυριολεξία ...άκρα του τάφου σιωπή.

Κωμικοτραγικές καταστάσεις που προκαλούν κλαυσίγελο με κάποιους "Θεόφραστους" και "Λεωνίδες" να γαβγίζουν με την ουρά κάτω απ' τα σκέλια εκ του ασφαλούς μέσα στο στέκι τους (διότι απαιτείται και κάποια τόλμη για να έρθουν να γράψουν τα ίδια και εδώ) απαιτώντας να αποσύρουμε (!!) παλαιότερα ποστ μας που αφορούν τον πολυαγαπημένο τους κ. Παρασκευαΐδη ...επειδή αυτός νοσηλεύεται. Λες και επειδή ο κ. Παρασκευαΐδης νοσηλεύεται αυτό αναιρεί όλα τα "ωραία" που έχει κάνει στο παρελθόν. Αν ήταν έτσι θα έπρεπε να ερημωθεί το μισό ίντερνετ και ο μισός έντυπος τύπος από αναφορές σε όσους έχουν νοσηλευθεί ή πεθάνει. Και ναι: Παρασκευαΐδης, που την είδατε την προσβολή κύριοι; Μήπως είναι προσβολή και να λέμε τον Πρωθυπουργό ή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με το όνομά τους;
Και ας λυπηθεί κάποιος τον ΚΑΡΑΒΟΓΙΑΝΝΟ (γιατί μάλλον πρόσφατα θα ανακάλυψε το ιντερνέτ) λέγοντάς του ότι υπάρχουν και κόμμεντς εδώ στα όποια ευχηθήκαμε περαστικά και στα όποια δίνονται εξηγήσεις στα όσα γράφουμε στα κυρίως κείμενα.. Πείτε του επίσης ότι η πολυαγαπημένη Ζούγκλα μας δεν είναι φόρουμ αλλά blog (εξηγείστε του και τις διαφορές) Λυπηθείτε τον συναγωνιστή (sic) σας.

Κωμικοτραγικές καταστάσεις με λάτρεις των λιακοπούλιων συνωμοσιολογιών να υποστηρίζουν ότι (άκουσον άκουσον) είμεθα νεοδημοκράται του Παπαθεμελή και ότι τα παίρνουμε για να πλήξουμε τον ΛΑϊκίστικο Οπισθοδρομικό Συντηρητισμό και άλλα σοφίσματα περί εντολοδόχων και αφεντικών... (μη ξεχνάμε ότι Λιακόπουλος + Καρατζαφέρης = κουμπάροι)

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έχουμε και τον παλιό μας γνώριμο οχετό του youtube, ορκισμένο εχθρό μας και λάτρη του νεοναζιστή Πλεύρη να επιχειρεί κάθε λίγο και λιγάκι μέσα απο τα comments μας να κάνει διαφήμιση του blog του με τα πλευρο-βίντεο...
...για αντίλογο λέει.
Αφού είναι τόσο μεγάλος λάτρης του αντιλόγου ο λάτρης του νεοναζί Πλεύρη, ας παροτρύνει τους δυόμιση "αναγνώστες" του να έρχονται στο jungle-report. (οι αναγνώστες είναι εντός εισαγωγικών διότι εκεί δεν υπάρχουν κείμενα, παρά μόνο βιντεάκια παρμένα από το youtube)


Πάντως για όλα αυτά που λέχθηκαν για το JUNGLE-Report μέσα από τα ανορθόγραφα παραληρήματα το μόνο που ήταν άξιο να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα και που μας πείραξε πάρα πολύ, ήταν το εξής του ΚΑΡΑΒΟΓΙΑΝΝΟΥ: "οι ΥΑΙΝΕΣ - ΓΥΠΕΣ της ΖΟΥΓΚΛΑΣ"

Εδώ ξεπεράστηκαν όλα τα όρια με τις προσβολές!
Είναι τουλάχιστον αναίδεια
να κατατάσσει ο υπερπληροφορημένος "ΚΑΡΑΒΟΓΙΑΝΝΟΣ" τις ύαινες και τους γύπες στα ζώα της ζούγκλας.
Είναι αμαρτία απο το Θεό! Όχι τίποτα άλλο, αλλά φανταστείτε να έγραφε και για πιγκουίνους της ζούγκλας. Απαιτούμε να ζητήσει και πάλι συγγνώμη από τους διαχειριστές.
Ο ΚΑΡΑΒΟΓΙΑΝΝΟΣ διά την ἁμαρτίαν που διέπραξε, τεσσαράκοντα ἡμέρας ἐπιτιμᾶται ξηροφαγίᾳ διαιτώμενος καί μετανοίας ἑκάστης ποιῶν ἑκατόν.
Και να μη ξεχάσει να εξομολογηθεί σε ιερέα από δεσπότη και άνωθεν (σε Μητροπολίτισσα καλύτερα).


Κλείνοντας αφιερώνουμε στο φόρουμ του φόρουμ της Νεολαίας του Οπισθοδρομικού Συντηρητισμού το πρόσφατο δημιούργημά μας "Σφαγείον ΛΑ.Ο.Σ." :



Μπορείτε στο βίντεο να αντικαταστήσετε κάλλιστα τον "τρισένδοξο" αρχηγό με τη νεολαία του φόρουμ. Διότι άδικα προσπαθούν να ξεπλύνουν το προφίλ τους διαγράφοντας τώρα αναξιοπρεπή σχόλια που προσβάλλουν την Ανθρώπινη Υπόσταση, είναι το ίδιο βαθιά χωμένοι εκεί ακριβώς που είναι χωμένος και ο "τρισένδοξος" αρχηγός τους.


Καλό Σαββατοκύριακο.




ΥΓ:

Πολλοί φαγώθηκαν να μάθουν σε ποιά πολιτική παράταξη ανήκουν οι συντελεστές του JUNGLE-Report. Θα τους κάνουμε λοιπόν τη χάρη και θα λύσουμε την απορία τους.
Υποστηρίζουμε μια νέα προσπάθεια που υπόσχεται πολλά!

Μια παράταξη που γεννήθηκε μέσα από τις στάχτες της μιαρής κοινωνίας μας!
Μια παράταξη που θεωρούμε ως μόνη λύση για το αδιέξοδο στο οποίο οδηγηθήκαμε!
Την παράταξη που ακούει στο όνομα:

ΛΑϊκό
Ν
εορθόδοξο
Τ
άγμα
Ζ
ωής
Ά
νευ
Σ
κοπιμότητος




Γίνετε μέλη εδώ!
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή