9 Ιουλ 2007

Πτωχύναμε (funEL)

9 Ιουλ 2007 , 2:54 π.μ.
Όσο κατανόηση και να δείχνουμε στην απόφαση αυτή, το JUNGLE-Report ακόμα δεν μπορεί να το χωνέψει ότι την επόμενη βδομάδα δεν θα μπορέσει και πάλι να απολαύσει ακόμα μια νέα δημοσίευση του funEL.

Για όσους δεν το έμαθαν ακόμα, το αγαπητό μας funEL σταμάτησε να λειτουργεί.

Από που να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς με αυτό το blog;

Από το ωραίο του γράψιμο;

Από το άφθονο γέλιο που προσέφερε;

Από το πανέξυπνο χιούμορ του;

Από την τρομερή του οξυδέρκεια;

Από τη μεγάλη του συνέπεια στα 2 χρόνια λειτουργίας του;

Από τη φανταστική δουλειά του στο οπτικοακουστίκο υλικό;

Από τις περιπέτειες στις οποίες μπήκε;


Είναι πολλά, πάρα πολλά, τα οποία είναι αδύνατον να αναλυθούν λεπτομερώς μέσα σε ένα ποστ. Το funEL -κι αυτό το λέμε δίχως το παραμικρό ίχνος υπερβολής- θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει βιβλίο. Ή μάλλον πακέτο καλύτερα και μάλιστα βαρύ.

Το funEL έγραψε μια από τις μεγαλύτερες ιστορίες (αν όχι τη μεγαλύτερη) στα χρονικά του ελληνικού bloging και δε γινόταν να μη το τιμήσουμε έστω και με μια μικρή αναφορά. Πολύ περισσότερο δε, από τη στιγμή που αυτό αποτέλεσε πάρα πολλές φορές πηγή έμπνευσης και για τα δημοσιεύματα του JUNGLE-Report. Αν θα παρατηρήσατε, τα βίντεο που φτιάχνουμε είναι στο ίδιο περίπου στιλ (αν και μακράν χειρότερα) με αυτά του funEL.

Ανατρέξαμε πριν λίγο στις παλαιότερες δημοσιεύσεις του (το προτείνουμε ανεπιφύλακτα) και εκτός του ότι συγκινηθήκαμε λόγω του ότι δεν θα υπάρξουν άλλες, αυτός ο καταραμένος Ταγματάρχης κατάφερε και πάλι να μας κάνει να γελάσουμε με την ψυχή μας.

Με αυτό εδώ το ποστ (το πρώτο του κόμικ) ξεκίνησε όλη αυτή η περιπέτεια (κάντε κλικ στην εικόνα):

1. Ο Κιοφτές Γαρ ΕγγύςΚαι αυτό εδώ είναι ένα από τα αγαπημένα μας βίντεο, με το οποίο γελάμε όσες φορές και να το έχουμε δει:
Φανέλ μας, καλέ μας φίλε, έγραψες ιστορία γιατί είσαι νικητής.
Δεν τάραξες απλώς τα νερά, αλλά δημιούργησες ολόκληρα τσουνάμι που μπροστά τους τύφλα να 'χει η υπερτεχνολογία Τέσλα του Πούτιν.

Από το JUNGLE-Report έχεις ένα τεράστιο ευχαριστώ για την υπέροχη δουλεία σου και τη διασκέδαση που μας προσέφερες.

Είθε να σε ευλογήσει ο Γέροντας +ευλόγησον+ για να μπορέσεις να επιστρέψεις και πάλι κοντά μας!JUNGLE-Report (πάντα πιστοί στο Τάγμα)

+ευλόγησον+
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή