14 Ιουλ 2007

Τα blogοπαιδία παίζει

14 Ιουλ 2007 , 10:38 π.μ.
Το τερατόμορφο τέρας Urfurslaag μας εκάλεσε να λάβουμε μέρος εις έν blogοπαίγνιον που εφηύρε κάποιος συμblogίτης ψευδονόματι anisixos.

Το JUNGEL-Report ασφαλώς και θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα διότι δεν του πάει η καρδία να χαλάσει χατήρι στον φίλτατο Ούρφουρς.

Αν προσέξατε όμως, ο φίλτατος Ούρφουρς δεν ακολούθησε τις οδηγίες του blogοπαιγνίου όπως τις έθεσε ο συμblogίτης anisixos, αλλά έκανε του κεφαλιού μετατρέποντας το blogοπαίγνιον εις εν οίκον αντοχής.
Εμείς με τη σειρά μας, αφού λάβαμε τη σκυτάλη από τον φίλτατο Ούρφουρς, ο οποίος το έπαιξε κατά τοιούτον τρόπον, θα το παιχνιδολογήσουμε κι εμείς έτσι. Δηλαδής οικιακά & αντοχικά.

Για να μη ξεφύγουμε από τη θεματολογία του πολυαγαπημένου μας ιστολογίου, το βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο στο περιεχόμενο του blogοπαιγνίου θα τον παίξει φυσικά ο ΛΑϊκίστικος Οπισθοδρομικός Συντηρητισμός και τα συγγενολόγια του. Και για να το κάνουμε πιο ενδιαφέρον, θα το παιχνιδολογέψουμε από τη Λαοτιανή σκοπιά. Δηλαδής, χρησιμοποιώντας το βλέμμα του μέσου Λαοτιανού (ήτοι μέσος ψηφοφόρος του ΛΑϊκίστικου Οπισθοδρομικού Συντηρητισμού).

Η φράση λοιπόν που μας κληροδότησε φίλτατος Ούρφουρς και την οποία πρέπει να οικοαντοχεύσουμε, είναι η εξής:

Όλους εμάς χωρίζει ο κιμάς.
Δε συμφωνούμε! Διότι, κατά κύριο λόγο, κάτι τέτοιο ποτέ δεν το ανέφερε ο αρχηγός μας. Ο κιμάς δεν είναι ανθελληνικός και δεν είναι μετανάστης.

Μια φράση δική μας:
Όλους εμάς ενώνει ο αχταρμάς.
Θα συμφωνήσουμε! Αν και είναι κάλο αυτό για τη συγκομιδή κουκίων, έχουμε γίνει ολίγον τι αχταρμάς. Ο αρχηγός μας είναι αντικαπιταλιστής, είναι κομμουνιστής, έστελνε στα ξερονήσια τους ομοφυλόφιλους, υποστήριζε τον Λεπέν, ήταν κατά των Εβραίων, είναι υπέρ της συμβίωσης των ομοφυλοφίλων, μισεί τη 17Ν, υποστηρίζει τη χούντα, κατηγορεί τον Λεπέν, είναι κατά των διαδηλώσεων, είναι δημοκράτης, δεν έχει τίποτα κατά τον Εβραίων, είχε τον Κ. Πλεύρη στο κόμμα, κολυμπάει στο χρήμα, είναι επαναστάτης, έδινε υπουργεία στη Χρυσή Αυγή, σέβεται τη γυναίκα, έβγαλε το Κ. Πλεύρη από το κόμμα, είναι υπέρ των φτωχών, είναι φαν του Τσε Γκεβάρα, στα νιάτα του έκανε "πάσα", τις "φιλεναδίτσες" του στους φίλους του, έβαλε τον λεπενικό Βορίδη στο κόμμα, είναι κατά της διαφθοράς, θέλει τον Μαντούβαλο στο ψηφοδέλτιό του, "επωάζει" τις προκηρύξεις τις 17 Νοέμβρη, δεν είναι φασίστας, είναι φιλοβασιλικός, είναι άσπρος, είναι μαύρος, είναι κόκκινος, είναι πράσινος, είναι μπλε.... είναι ένα σακί πίτουρα που περιμένει τη μυλωνού να κάτσει πάνω του, για να γίνει γλυπτό (όπως λέει και ο θολοκουλτουριάρης Στάθης). Όμως πάνω απ' όλα είναι ο αρχηγός μας και σε όλα έχει δίκιο!




Μια φράση του Χαράλαμπου Ζαβού:
Όλους εμάς ενώνει ο μπακλαβάς

..και δύο παραπλήσιες δικές μας:
Όλους εμάς ενώνει ο χαλβάς
Όλους εμάς ενώνει ο παστουρμάς
Σαφώς και διαφωνούμε! Διότι όπως είπε και ο μιαρός ανθέλλην, ο πρόστυχος θολοκουλτουριάρης καλλιτέχνης Urfurslaag, αυτά θα μπορούσαν να υπονοήσουν ελληνοτουρκική φιλία. Η ελληνοτουρκική φιλία απαγορεύεται στον ΛΑ.Ο.Σ.! Οι Τούρκοι είναι εχθροί μας και δεν κάνει να γίνουν φίλοι μας. Γιατί αν γίνουν φίλοι μας, μετά πως θα τους κάνουμε πόλεμο για να πάρουμε πίσω την Πόλη με την Αγιασοφιά, της οποίας θα γκρεμίσουμε τους μιναρέδες για να ορκίσει εκεί ο αρχηγός μας την κυβέρνησή του; Πως θα τους κάνουμε πόλεμο για να απελευθερώσουμε Σμύρνη, Έφεσο; Δε μπορούμε να μιλάμε για φιλίες ενώ έχουμε τόσες αλύτρωτες πατρίδες προς απελευθέρωση. Έχουμε πολύ πόλεμο μπροστά μας. Διεκδικούμε εδάφη από Τουρκία, Αλβανία, Σκόπια, Πόντο, Νότια Ιταλία & Σικελία (δικές μας παλιές αποικίες), Ιραν & Αφγανιστάν & όλα αυτά εώς σύνορα Ινδίας (δικά μας από εποχή Μ. Αλεξάνδρου), βορειοανατολικά αφρικανικά παράλια (κι αυτά όλα ελληνικά ήταν) και για να πάρουμε εκδίκηση θα επιτεθούμε ΚΑΙ στη Μογγολία ερημώνοντάς τη γιατί οι Τούρκοι είναι Μογγόλοι!! Είναι βάρβαροι, βρωμάνε και είναι απολίτιστοι όπως και όλος ο υπόλοιπος κόσμος γιατί ΕΜΕΙΣ (εγώ, εσύ, ο Έλλην της διπλανής πόρτας) τα βγάλαμε ΟΛΑ και τα διδάξαμε στους άλλους και τους κάναμε ανθρώπους. Τον δικό ΜΑΣ (δικό μου, δίκό σου, του Έλληνα της διπλανής πόρτας) Πολιτισμό έκλεψαν ΟΛΟΙ!
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ!



Κλείνουμε με άλλη μια δική μας φράση ή οποία και θα γίνει πάσα στον επόμενο blogoπαιχνιδιάρη που δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον εκ του Σειρίου γεννηθέντα (ου ποιηθέντα) πεταλωτή Κάρολο Πολσεμάνογλου ντε Λουκανίκ:


Χέρι-χέρι με το φασιστικό μπεγλέρι

Δε θα γινόταν να μη συμφωνήσουμε (ο όρος "φασιστικό" μόνο μας τα χαλάει γιατί ο αρχηγός είπε ότι δεν είναι φασίστας και κάνει μηνύσεις)! Κοιτάξτε το μπεγλέρι καταρχάς. Εμπεριέχει αυτά ακριβώς που εκφράζουν τους συναγωνιστές του ΛΑ.Ο.Σ.. Τον ρήτορα αρχηγό μας (τα λόγια εδώ είναι περιττά) και τον θεό κ. Κώστα Πλεύρη! Οι οποίοι συνδέονται με τον μπεγλερομφάλιο λώρο, πράγμα που συμβολίζει την ταύτιση των θέσεών τους. Ακόμα κι αν αποφάσισαν κατόπιν εορτής να βγει από το κόμμα ο υποψήφιος στις Βουλευτικές Εκλογές του 2004 κ. Πλεύρης, οι συναγωνιστές ασφαλώς και ασπάζονται τις απόψεις του. Αυτό εξάλλου φαίνεται καθαρά σε κάθε πατριωτικό διαδικτυακό χώρο. Και εκτός αυτού ο κ. Πλεύρης είναι απολαυστικός και έχει και πολύ χιούμορ!






Πεταλωτά, αναλάβετε τις ευθύνες σας.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή