11 Απρ 2014

“ Για τα λεφτά τα κάνεις όλα.”

11 Απρ 2014 , 2:48 μ.μ.Ιδεολόγοι του κώλου αποδεικνύονται καθημερινά οι βουλευτές και γενικότερα η ηγετική ομάδα της χρυσής αυγής.
Θα πει κανείς “ σιγά το νέο, πες μας κάτι που δεν γνωρίζουμε”...
Εντάξει, όμως έχει την πλάκα του να τους πιάνεις στα πράσα να κοροϊδεύουν τους ηλίθιους που τους ψήφισαν....

Τελευταίο σπαρταριστό επεισόδιο του “ άλλα λέμε στο κοινό μας, και άλλα κάνουμε πίσω από την πλάτη τους” ο Παναγιώταρος.
Ο λαμπρός αυτός αγράμματος τραμπούκος - που το παίζει και πατριώτης τρομάρα του ενώ δεν ήξερε την διαφορά μεταξύ Κωνσταντίνου και Θεόδωρου Κολοκοτρώνη – αποκαλύφθηκε ότι η εταιρία του πωλούσε διάφορα αναλώσιμα στους “Γιατρούς του Κόσμου”.


Την ίδια στιγμή το κόμμα του όχι μόνο βρίζει ασταμάτητα την συγκεκριμένη ΜΚΟ αλλά πριν λίγες μέρες τα τάγματα εφόδου της χρυσής αυγής προσπάθησαν να σταματήσουν τους “Γιατρούς του Κόσμου” να παράσχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε μετανάστες και σε Έλληνες ασθενείς στο Πέραμα.
Οι ναζί συγκεντρώθηκαν έξω από το πολυϊατρείο των Γιατρώντου Κόσμου, φώναξαν συνθήματα κατά των μεταναστών, ενώ την ώρα της επίθεσης στο χώρο υπήρχαν παιδιά και ασθενείς.


Τα τιμολόγια του χρυσαυγίτη βουλευτή έδωσε στην δημοσιότητα ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου.
Όσο για τους “Γιατρούς του Κόσμου” τους προτρέπω να είναι περισσότερο προσεκτικοί στο μέλλον στους προμηθευτές τους, ώστε να μην χρηματοδοτούν άθελά τους φασίστες και τούς συνεργάτες τους.

Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή