8 Απρ 2014

Έμμισθα τρολλ πολεμούν το Σταύρο Θεοδωράκη - Αποκαλυπτική καταγγελία

8 Απρ 2014 , 10:42 μ.μ.


Είναι συγκλονιστικά τα όσα καταγγέλλει σε κείμενο του ο Σταύρος Θεοδωράκης στη σελίδα του κόμματός του.

Στρατιές από τρολλ που χρηματοδοτούνται από τα αντίπαλα κόμματα, επιτίθενται μανιωδώς στα ορμητικά νερά του «Ποταμιού» με απώτερο σκοπό να ανακόψουν την πορεία του.

Από την ένταση που εκπέμπουν τα λόγια του και την παραστατικότητα, καταλαβαίνει κανείς εύκολα ότι το κείμενο αυτό γράφτηκε εν μέσω άλλης μιας αιματηρής μάχης με τα έμμισθα τρολλ, ακούγοντας παράλληλα τα «δηλητηριώδη τουίτ» τους να σφυρίζουν ακατάπαυστα πάνω απ' το κεφάλι του.

Αναδημοσιεύουμε τη δραματική μαρτυρία του στρατηγού Θεοδωράκη:
Από τη μέρα που ξεκινήσαμε το Ποτάμι, στις 26 Φεβρουαρίου, κομματικά τρολλ δουλεύουν υπερωρίες. Καθημερινά στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης εκατοντάδες κατσαπλιάδες του διαδικτύου με ψευδώνυμα βάζουν στο στόχαστρο τους επίσημους λογαριασμούς μας σε Facebook και Twitter και επιτίθενται με ανυπόστατες κατηγορίες, βρισιές, ακόμη και με ευθείες απειλές. «Ασπίδα» του ενός κόμματος, «ανάχωμα» του άλλου κόμματος, ό,τι θέλει λέει ο καθένας ανάλογα από πού βγαίνει το μεροκάματο. Κάποιοι έφτασαν μέχρι να μοντάρουν χοντροκομμένα άλλες ερωτήσεις με άλλες απαντήσεις από συνεντεύξεις δικές μου ή από παρεμβάσεις ανθρώπων που στηρίζουν το Ποτάμι. Ή για τις γαλότσες στους στάβλους στα Γιάννενα που μου στοίχησαν υποτίθεται 85 ευρώ ενώ στην πραγματικότητα ήταν 85 ευρώ για εφτά ζευγάρια γαλότσες (δηλαδή και για τους δημοσιογράφους που κάλυπταν την περιοδεία).

Κοιτάξτε, δεν είμαστε αφελείς. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι συμβαίνει στα άλλα κόμματα. Ξέρουμε ότι πληρώνουν χρήστες με «δελτίο παροχής». Τα έχουν γράψει και άλλοι πριν από εμένα. Όποιος έχει λεφτά, έχει και μια στρατιά υποστηρικτών και συνάμα υβριστών των αντιπάλων του. Νέα παιδιά συνήθως, άνεργα, που με 500 ευρώ σε κάνουν «θεό». Γεννούν από είκοσι ψεύτικους λογαριασμούς ο καθένας και περιμένουν την άνωθεν εντολή σου για να εξαπολύσουν τα δηλητηριώδη τουιτς τους. Βέβαια οι παλιοί του ίντερνετ τις αναγνωρίζουν όλες αυτές τις μαϊμούδες και δεν δίνουν σημασία. Οι άπειροι όμως επηρεάζονται. Αυτός άλλωστε είναι ο στόχος. Να γεμίσει σαβούρα το διαδίκτυο και να χαθούν αυτοί που σκέπτονται. Να σταματήσουμε να συζητάμε και να αρχίσουμε να βριζόμαστε. Ο θόρυβος να θάψει τα επιχειρήματα. «Τι θα κάνετε λοιπόν με αυτόν τον οχετό;», με ρωτούν οι πιτσιρικάδες που συναντώ. Ε, δεν θα κάνουμε τίποτα. Εμείς δεν θα δημιουργήσουμε ένα δικό μας στρατό επαγγελματιών λασπολόγων. Δεν θα πάρουμε μέρος σε αυτό το θλιβερό επικοινωνιακό παιχνίδι. Θα απέχουμε γιατί δεν θέλουμε να γίνουμε ένα με την σαβούρα τους.

Τρολλάρετε ελεύθερα λοιπόν, αλλά να ξέρετε ότι σας βλέπουμε και σας ξέρουμε. Στο παιχνίδι των τρολλ δεν θα μπούμε. Αφελείς δεν είμαστε, αλλά ρομαντικοί μπήκαμε στην πολιτική και ρομαντικοί θα βγούμε. Αυτό δεν θα το αλλάξουμε.

8 Απριλίου 2014


Μεταξύ μας τώρα, δεν φταίει ο Σταύρος Θεοδωράκης που σκέφτεται έτσι.

Μετά από τόσα χρόνια στο MEGA Channel, μετά από τόσα χρόνια συνάδελφος με διαπλεκόμενους δημοσιογράφους, μετά από τόσα χρόνια τραπεζώματος με διεφθαρμένους πολιτικούς, μετά από τόσα χρόνια υπάλληλος σε μαγαζιά ολιγαρχών και νταβατζήδων...

Ε, σχωράτε μας, μετά από τόσα χρόνια σε τέτοιες συνθήκες διαβίωσης δεν φταίει ο Σταύρος Θεοδωράκης που για όσους κάνουν κριτική και επιθέσεις στο κόμμα του, ακόμα και υβριστικές ή άδικες, το μόνο που μπορεί να φανταστεί είναι ότι τα "παίρνουν" από κάπου ή είναι έμμισθοι.

Αλλιώς, ποιός ο λόγος; Υπάρχει λόγος να ασκείς κριτική σε κόμματα και πολιτικούς αν δεν σε πληρώνουν; (...θα αναρωτήθηκε σίγουρα με απορία ο Σταύρος όταν έγραφε τα παράπονά του)



Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή