20 Νοε 2007

ΛΑΟΣ : Ένα κόμμα έτη φωτός μακριά από τη Λογική

20 Νοε 2007 , 1:22 μ.μ.
oh God...you really look like shit man...did you vote for LAOS?

Οι με αχαλίνωτο ρυθμό μεταμορφώσεις του αξιότιμου κύριου Καρατζαφέρη, υποθέτω πως κάποια στιγμή θα απασχολήσουν τις επιστήμες τις Ανθρωπολογίας , της Ιατρικής με την ειδικότητα της Ψυχολογίας, αλλά και τις ψευδοεπιστήμες όπως αυτή της Παραδοξολογίας.

Υποθέτω πολλοί από εσάς θα θυμάστε τον εν λόγω κύριο σε ένα video που είχαμε ανεβάσει προ ολίγων μηνών στο οποίο εμφανίζονταν και λοιδορούσε με τον χειρότερο τρόπο τα γεγονότα του Πολυτεχνείου 1973.

Έρχεται τώρα και κάνει την αδιανόητη (για πολλούς οπαδούς του και το σύνολο σχεδόν των βουλευτών του) δήλωση-πρόταση:

Τιμή στους ήρωες της δημοκρατίας: Πρόταση ΛΑ.Ο.Σ. σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ για να τιμηθούν οι Αλέκος Παναγούλης, Γρηγόρης Λαμπράκης και Παύλος Μπακογιάννης.


Ο Αλέκος Παναγούλης, ο παρολίγον εκτελεστής του πραξικοπηματία Παπαδόπουλου –ο οποίος κατά Καρατζαφέρη έκανε ….επανάσταση και δημιούργησε δίκαιο!

Ο Γρηγόρης Λαμπράκης-κάθε σχόλιο εδώ περισσεύει.

Και ο Παύλος Μπακογιάννης- ο οποίος πολέμησε βέβαια με λύσσα το….δίκαιο της επαναστάσεως.


Την ίδια στιγμή ακριβώς που ο κος Καρατζαφέρης λέει αυτά, οι Νεοσσοί του στο φόρουμ της νεολαίας του κόμματός του συναγωνίζονται στο ποιος θα υπερασπίσει πιο έντονα την Συμμορία των Απριλιανών.

Όταν δε ασκούν «κριτική» στη χούντα, ιδού τι λένε:

Στο ερώτημα ποιος πολιτικός έβλαψε περισσότερο την Ελλάδα, επιλέγουν εν πλήρη αρμονία κατά πλειοψηφία τον…..Γεώργιο Παπαδόπουλο!

Μην….εκπλήσσεσθε , δείτε πρώτα γιατί:

O ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ

Κραυγάζει ο χρήστης με το ψευδώνυμο «Πύρρος ο Μολοσσός» , για να συμπληρώσει μία κυρία που υπογράφει με αγγλικά ως….miaellinida :

ευγε μεγαλε!! συμφωνω μαζί σου... και μετά φυσικά ο σημιτης...


Το πιο σουρεαλιστικό σχόλιο έρχεται από τον γνωστό και μη εξαιρετέο «Θεόφραστο» που γράφει:

Το καθήκον του δεν ήταν να σκοτώσει τους αντιπάλους του, αλλά να κυβερνήσει την Ελλάδα. Αν δεν γινόταν τότε η δικατατορία του Παπαδόπουλου, οι κομμουνιστές θα έκαναν επανάσταση για να επιβάλουν τη δικτατορία του προλεταριάτου και σήμερα θα είμασταν Ρωσία και ο Λιακόπουλος υπουργός εθνικής άμυνας.




Μετά από ένα ελάχιστο διάλλειμα με τον χρήστη που υπογράφει ως Τυανέας ο οποίος αιφνιδίως μιλά υπέρ του Κ. Σημίτη πολύ λογικά ομολογώ, συνεχίζουμε τη βόλτα μας στο νεοφασιστικό τσίρκο με κάποιον «Αρματιστή» ο οποίος έχει ως άβαταρ ένα τανκ (ονειρεύεται και αυτός άραγε να….περάσει πάνω από καμία πύλη; ) ο οποίος με κεφαλαία γράμματα ουρλιάζει:

Πολλοί λένε για τον Παπαδόπουλο διάφορα (δεν τους εκτέλεσε κλπκλπ).. Που ήταν όμως όλοι αυτοί όταν πέθαινε στη φυλακή?????? Ευκολα είναι τα λόγια!! Οσο για το αν ήταν μαλάκας, αυτο ασε να το ξέρει κανένας μεγαλύτερος Τυανέα!! Μπορει να καταλογίζουν εκ των υστέρων πολλά στην Επανάσταση, ΕΝΑ όμως δεν μπορουν να καταλογίσουν: ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ και ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ! Όλοι τους αυτοί πέθαναν πάμπτωχοι, χωρίς να αφήσουν πίσω τους ''ΙΔΡΥΜΑΤΑ'' (πλυντήρια μαύρου χρήματος δηλαδή) Όσο για το ποιος ήταν ο χειροτερος πολιτικός, η απάντηση είναι απλή: ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!!!! ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ!!!!!!!!! Ο ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!!!!

Ας επιχειρήσουμε τώρα να καταδυθούμε στον Νεοσσικό βόρβορο ή με πιο απλά λόγια στο λάκκο με τα σκατά να δούμε πως αυτοί οι τύποι ομιλούν για το Πολυτεχνείο του 1973 (το οποίο ο αρχηγός τους την μία σαρκάζει και την άλλη το τιμά! Πώς να μην έχουν πρόβλημα ταυτότητας τα ιδεολογικά του τέκνα; Έλεος αρχηγέ οδηγείς μία νεολαία στην κλινική σχιζοφρένεια!)

Καμαρώστε, με ένα μικρό ανθολόγιο-βρωμολόγιο:

ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ..... ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ,ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ,ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΚΑΙ ΝΟΘΕΥΟΝΤΑΣ,ΒΡΩΜΙΖΟΝΤΑΣ,ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ..... ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ,ΩΣΤΕ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΗΜΕΡΟΣ....ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ...ΧΡΩΝΤΑΙ ΗΜΕΡΑΙ ΤΡΕΙΣ..... ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, <<ΕΟΡΤΑΖΕΙ>>ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΠΕΤΕΙΟ...ΜΙΑ ΕΠΕΤΕΙΟ ΠΟΥ ΑΠΕΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΟΥ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΑΙΩΝΩΝ ,ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΣΤΟΥΣ ΕΝ ΟΠΛΟΙΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ..... ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ....Η ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ,ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ......ΑΠΕΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΠΟΛΛΩΝ ΛΕΧΡΙΤΩΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΕΛΑΦΡΩΝ ΗΘΩΝ ΓΥΝΑΙΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ...



ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ...ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ...ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ...ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΓΑΝ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΟΥΛΕΣ.....ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΡΑΠΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ...ΑΛΛΑ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,ΔΙΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.....ΝΑ Γ....ΗΘΕΛΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ.....ΟΙ ΛΟΚΑΤΖΗΔΕΣ....ΜΑΖΕΥΑΝ ΤΙΣ ΚΑΠΟΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ.........

Για αυτό να προσέχουμε λίγο παραπάνω στην ανατροφή των παιδιών μας και να τα κρατήσόυμε όσο μπορούμε από την παραπληροφόρηση στα ευαίσθητα χρόνια της ζωής τους. Δε λέω να τα χειραγωγήσουμε, αλλά μέχρι να αποκτήσουν μια ηλικία και κριτική σκέψη (την οποία θα πρέπει ως γονείς να τους εμφυσήσουμε) να τα προστατέψουμε από όλους αυτούς τους αριστερούληδες καθηγητές που έχουν στοιχειώσει το χώρο της εκπαίδευσης από δημοτικό μέχρι το πανεπιστήμιο προπαγανδίζοντας ιστορίες για αγρίους. Γρηγορείτε λοιπόν για να μην έρθει το παιδάκι σας όλο χαρά και σας πει "μπαμπα, μπαμπά γράφτηκα στην ΚΝΕ! Σήμερα θα πάμε με κάτι συντρόφους να κολλήσουμε αφίσες και να μοιράσουμε ριζοσπάστη."

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΑΣΩ..... ΤΟΝΙΖΩ ΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ,ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ......ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΡΧΙΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΠΟΥ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ,ΧΡΕΩΣΑΝ ΣΤΑ ΩΝΑΣΕΙΑ ,ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΣ......

Γεγονός παραμένει πως η Ελλάδα έχει να αντιμετωπίσει αρκετούς σκοπέλους στο άμεσο μέλλον.

Δυο Εθνικά Θέματα, το Μακεδονικό και το Κυπριακό θα έρθουν πακέτο προς την άνοιξη όπου με έναν ασφυκτικό χρονισμό θα αναδυθούν με αφόρητες πιέσεις για «επίλυση».

Και αν στο Κυπριακό το σκηνικό είναι ακόμα θολό γιατί κανείς δεν ξέρει τη θα βγάλει η κάλπη της 17ης Φεβρουαρίου στις Κυπριακές Προεδρικές Εκλογές, στο Μακεδονικό είναι μετά πάσης βεβαιότητος βέβαιο πως η Ελλάδα θα υποχρεωθεί να μαζέψει τις κορώνες και να αποδεχτεί στην καλύτερη των περιπτώσεων μία σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει το όνομα Μακεδονία.

Η κατάληξη μάλλον είναι προδιαγεγραμμένη και θα είναι άλλη μία γραφικότητα όπως αυτή με την Ιστανμπούλ την οποία σε όλο τον πλανήτη, μόνο εμείς –για λόγους ανιστόρητους- αποκαλούμε ως ….Κωνσταντινούπολη, μιας που επιμένουμε να τιμούμε ως Έλληνα έναν Ρωμαίο Αυτοκράτορα.

Ήδη, οι χώρες και τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης που αποκαλούν την διπλανή μικρή χώρα με το Συνταγματικό της Όνομα είναι η συντριπτική πλειοψηφία.

Είναι άλλη μία ήττα της Ελληνικής Διπλωματίας στην οποία συνέβαλλαν συντριπτικά οι διάφοροι εξ επαγγέλματος πατριώτες, αυτοί που κατέβαζαν τα πλήθη με σημαίες και λάβαρα και αγιαστούρες σε συλλαλητήρια ακριβώς τη στιγμή που αν είχε επικρατήσει η ψυχραιμία και ο Πολιτικός Ορθολογισμός, το ζήτημα θα είχε λήξει με έναν αμοιβαίο συμβιβασμό απείρως λιγότερο οδυνηρό από αυτόν στον οποίο θα υποχρεωθούμε τώρα.

Το ΛΑΟΣ βέβαια και ο…Καραπατριώτης…δεν πρόκειται ποτέ να δεχθούν τις ευθύνες που φέρουν για την κατάληξη αυτή.

Και το μολυσματικό συνάφι τους τι θα κάνει; Θα υψώσει πάλι τα λάβαρα μαζί με τους παπάδες ή θα κάνει ελιγμό μιας που τώρα είναι mainstream και μεταξύ άλλων «ανήκουστων» για τους οπαδούς του ζητά Αίθουσα στη Βουλή που να ονομασθεί Γρηγόρης Λαμπράκης;

Βλέπετε, το ΛΑΟΣ είναι απόλυτα υποταγμένο στις καθαρά προσωπικές και ουδόλως πολιτικές φιλοδοξίες του αρχηγού του. Και αυτό, προδιαγράφει ότι κάποια στιγμή θα διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη. Το θέμα είναι απλά, πότε.






UPDATE (22/11/07)

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Δ.Η.Ν. - ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΛΕΚΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Η λέξη ανατριχίλα είναι πολύ μικρή για να περιγράψει αυτό που αισθανθήκαμε στην νεολαία του Αλέκου Παναγούλη, όταν πληροφορηθήκαμε για την πρωτοβουλία του αρχηγού του ΛΑ.Ο.Σ. κου Γ. Καρατζαφέρη, να τιμηθεί ο Ήρωας Αλέκος δίνοντας το όνομά του στην αίθουσα της Γερουσίας. Διότι μπορεί ο Αλέκος να έχει φύγει από τη ζωή, αλλά δε μας είναι δύσκολο να φανταστούμε πώς θα αντιδρούσε σε μια τέτοια πρωτοβουλία.

Ο Αλέκος Παναγούλης, υπήρξε ένας ασυμβίβαστος αγωνιστής. Δε δίστασε να συγκρουστεί με τους πάντες, προκειμένου να καθαρθεί η πολιτική ζωή από τα υπολείμματα της Χούντας των συνταγματαρχών. Μια επιλογή που ενδεχομένως πλήρωσε με τη ζωή του.

Έχοντας το παραπάνω στο νου μας, δε μας είναι δύσκολο να φανταστούμε ποια θα ήταν η δική του αντίδραση: δεν υπάρχει καμία τιμή, όταν αυτή προέρχεται από έναν άνθρωπο που, κατά δήλωσή του, δεν έχει πρόβλημα να αποκαλέσει τη Χούντα «επανάσταση», που αμφισβητεί τον αντιδικτατορικό αγώνα του Πολυτεχνείου και που με ύπουλα «επικοινωνιακά» τερτίπια τονίζει τις αρετές των πρωταιτίων του πραξικοπήματος.

Πώς φτάσαμε αλήθεια σε αυτήν την κατάντια, οι θαυμαστές της Χούντας να λένε πως θέλουν να τιμήσουν τον Παναγούλη; Δυστυχώς, τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα δεν είναι άμοιρα ευθυνών. Αν ο Αλέκος ήταν ένας δογματικός αριστερός αγωνιστής, οι ανδριάντες του και οι πλατείες με το όνομά του θα βρίσκονταν σε κάθε χωριό. Αλλά φαίνεται πως ο αγωνιστής αυτός, πληρώνει ακόμα και μετά θάνατον τον ασυμβίβαστο χαρακτήρα του: αν η δικτατορία τον είχε καταδικάσει σε απομόνωση, η μικροψυχία των κοινοβουλετικών κομμάτων τον καταδικάζει στην αφάνεια.

Όμως, ο καλύτερος τρόπος για να τιμήσεις έναν ήρωα, είναι να αποδεχτείς τα ιδανικά και τις αξίες του και να τις κάνεις τρόπο ζωής. Ειδικά ο κύριος Καρατζαφέρης, απέχει έτη φωτός από το τελευταίο. Αν επιθυμεί πραγματικά να τιμήσει τον Παναγούλη, ας ξεκινήσει καταδικάζοντας κατηγορηματικά κι απερίφραστα τη Χούντα και καθαρίζοντας το κόμμα του από τα φιλοχουντικά στοιχεία, που τόσο ευρύχωρα εμφιλοχωρούν.

Ο Αλέκος Παναγούλης, χωρίς δρόμους ή πλατείες με το όνομά του, χωρίς ανδριάντες του, παρά την καταδίκη του στην αφάνεια, έχει καταφέρει να μην πέσει στη λήθη, Θα συνεχίσει να τα καταφέρνει και χωρίς «τιμές» από τους κόλακες των διωκτών του.




.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή