4 Απρ 2016

Η εταιρεία που κάνει retweets για τον Άδωνι αντέδρασε

4 Απρ 2016 , 2:13 μ.μ.
Μετά τη δημοσίευση του χθεσινού μας άρθρου «Πόσα πληρώνει ο Άδωνις για να του κάνουν retweet;», την απόλυτη σιωπή του λαλίστατου κατά τα άλλα Άδωνη Γεωργιάδη για το θέμα, προσπάθησε να σπάσει η εταιρεία που έχει αναλάβει αυτή τη δουλειά -δηλαδή να του παρέχει πάνω από 100 retweets για κάθε δημοσίευσή του στο twitter.

Στο χθεσινό μας άρθρο παραθέσαμε ενδεικτικά μερικούς μόνο από τους 100+ twitter-λογαριασμούς της εταιρείας αυτής, οι οποίοι retweetάρουν αυτόματα τον Άδωνι. Οι λογαριασμοί αυτοί ήταν οι εξής:

Markos Skellas, Maria Kostantinidi, Eleni Mavronanou, Tina Gialitaki, Makis Kostogiannis, Melina Hariati, Georgia Karaiti, Afroditi Gerantwni, Giorgos Koutsoukis, Anna Karanikola, Xristina Terzakou, mohamed ali, GioGior

Μάλιστα πολλοί από αυτούς, κατά «συμπτωματικό» τρόπο, δημιουργήθηκαν την ίδια ημερομηνία στο twitter, με διαφορά μερικών λεπτών. Οι συγκεκριμένοι, φερ' ειπείν, είναι τετράδυμα:Μέχρι χθες το απόγευμα, και έως τη στιγμή που δημοσιεύσαμε το άρθρο (3 Απρ. 2016 , 3:38 μ.μ.), οι λογαριασμοί αυτοί δεν είχαν τίποτα άλλο δημοσιευμένο στον «τοίχο» τους παρά μόνο τα χιλιάδες retweets των δημοσιεύσεων του Άδωνη Γεωργιάδη και της Ευγενείας Μανωλίδου. Αφ' ότου δημοσιεύθηκε το άρθρο μας και δημιουργήθηκε ο σχετικός ντόρος, ως διά μαγείας οι λογαριασμοί της εταιρείας άρχισαν να δημοσιεύουν και άλλα πράγματα που δεν είχαν σχέση με τα tweets του Άδωνη. Για οικονομία χώρου, παραθέτουμε ενδεικτικά 4 από αυτούς τους λογαριασμούς (τους υπόλοιπους μπορεί να τους ελέγξει ο καθένας μόνος του):

 


Όλο αυτό αποτελεί φυσικά μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη, γιατί έτσι η εταιρεία αναγκάστηκε να σπάσει τη μονοτονία των λογαριασμών αυτών με τα απανωτά retweets του Άδωνη και της Ευγενίας και έτσι απέκτησαν λίγο πλουραλισμό.

Ευχάριστο, όμως, δεν είναι το γεγονός ότι με τα άσχετα αυτά νέα tweets για ξεκάρφωμα, προσπαθώντας δηλαδή με τον τρόπο αυτό να αποδείξει ότι πίσω από αυτούς τους λογαριασμούς βρίσκονται φυσικά πρόσωπα, θεωρεί τους ψηφοφόρους του Άδωνη ακόμα πιο ηλίθιους απ' ότι στην πραγματικότητα είναι.

Το μείζον ερώτημα που τίθεται όμως εδώ, είναι αν αυτά τα δεκάδες νέα tweets για ξεκάρφωμα από τους twitter-λογαριασμούς τις εταιρείας θα τα χρεωθεί ο Άδωνις ή αν θα τα πληρώσει η εταιρεία από την τσέπη της λόγω του εγκληματικού της ερασιτεχνισμού.

ΥΓ.:
Δεν ξέρουμε ποιά εταιρεία χρησιμοποιεί ο Αντιπρόεδρος και πόσο τον χρεώνει, πάντως δεν χρειάζεται να απογοητεύεται ούτε να το βάζει κάτω. Αν δεν είναι ευχαριστημένος, η Αγορά έχει πάντα εναλλακτικές. Εδώ για παράδειγμα βρήκαμε κάτι ανάλογο που μπορεί να του προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες και να τον κάνει ακόμα μεγαλύτερο σουπερστάρ:
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή