30 Ιαν 2008

Χαφιέ-ALERT / ΝΕ.Ο.Σ.: Σβήνει κάθε ανθελληνικό blog (UPDATED)

30 Ιαν 2008 , 10:43 μ.μ.
Μετά από εκείνο το εθνικιστικό Γκρικ-Αλέρτ -στο οποίο συμμετέχει συν τοις άλλοις και αρθρογράφος της εφημερίδας στΟχΟς (με "κ" παρακαλώ)- που δια μέσου της γκρίνιας σβήνει κάθε τι ανθελληνικό, τώρα μας προέκυψε και το Χαφιέ-ALERT, στο οποίο συμμετέχουν ψηφοφόροι του ΛΑ.Ο.Σ., που δια μέσου του χαφιεδισμού επιδιώκουν να σβήσουν ανθελληνικά blogs.

Η ιδέα αυτή έπεσε στο φόρουμ της νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ. (που αλλού..) από μια τέως υποψήφια του κόμματος ψευδωνόματι oneiroplastria (επίσης με "k" παρακαλώ) και όλοι καταενθουσιασμένοι δήλωσαν συμμετοχή προτείνοντας διάφορες ιδέες και πρακτικές προς τάχιστη επίτευξη του στόχου τους (δηλαδή του σβησίματος των blogs που δεν τους αρέσουν).

Τα πρώτα υποψήφια για σβήσιμο blogs που αναφέρθηκαν, είναι του ΠΡΕΖΑ-TV, το οποίο προσπαθούν τώρα να "ρίξουν", και φυσικά το αξιαγάπητο JUNGLE-Report μας.

Για να μην τα πολυλογούμε, παραθέτουμε αυτούσια μερικά αποσπάσματα από τη συζήτηση του εν λόγω topic.

















Δεν ξαφνιαστήκαμε καθόλου πού το φόρουμ της νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ. αποδείχθηκε τελικά επίδοξος διάδοχος του +Προφήτη Ισαποστόλου Τηλεπλασιέ+ Λιάκουρα.
Πως θα μπορούσε άλλωστε να μη συμβεί αυτό, αφ 'ης στιγμής ο κ. Καρατζαφέρης με τον κ. Λιακόπουλο συνδέονται μέσω κουμπαριάς (κανονικής κουμπαριάς, όχι μεταφορικής).
Αν δεν ταιριάζανε δε θα συμπεθεριάζανε, που λέει και ο σοφός ο λαουτζίκος.

Εμείς φυσικά δεν μένει παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο νεοσύστατο Χαφιέ-ALERT στον αγώνα του κατά των θολοκουλτουριαραίων εχθρών και κατά του ανθελληνισμού.
Το τι είναι "εχθρός" και τι "ανθελληνικό", αυτό θα αποφασίζεται μάλλον από κάποια αρμόδια επιτροπή του Χαφιέ-ALERT.

Καλή επιτυχία ευχόμεθα, όπως ακριβώς επιβάλλεται δηλαδή να κάνουμε σε κάθε τι που εμπνέεται από Δημοκρατία και σεβασμό στο Διαφορετικό.

Και όπως είναι γνωστό, για τους νεολαίους του ΛΑ.Ο.Σ. η Δημοκρατία και ο σεβασμός στο Διαφορετικό είναι το Άλφα και το Ωμέγα στην καθημερινή τους ζωή. Αυτό το απέδειξαν για άλλη μια φορά με αυτή τους την πρωτοβουλία, όπως το είχαν αποδείξει και παλαιότερα όταν έκαναν μελλοντικά σχέδια με κάτι λίστες ονομάτων.

Τέλος, ως JUNGLE-Report, θέλοντας να στηρίξουμε και εμπράκτως αυτή την πανέμορφη προσπάθεια, ετοιμάσαμε ένα banner για το Χαφιέ-ALERT, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα blog (ιδίως από τα θολοκουλτουριαραίικα που απειλούνται με σβήσιμο).


Χαφιέ-ALERT, ΝΕ.Ο.Σ.: Σβήνει κάθε ανθελληνικό blog [...]


Κωδικός:



=========================
UPDATE (31/01/08, 18:30)
=========================

Μεγάλη αισιοδοξία επικρατεί στα ενδότερα του νεοσύστατου Χαφιέ-ALERT καθώς προσετέθησαν και άλλα στελέχη από συγγενείς με το ΝΕ.Ο.Σ.-φόρουμ χώρους.
Έτσι ο αγώνας κατά των θολοκουλτουριαραίικων εχθρικών blogs παίρνει άλλη διάσταση.

Πληροφορηθήκαμε ότι στον εθνοσωτήριο αυτό αγώνα έλαβαν μέρος και τα εξωτικά πτηνά της γνωστής δημοκρατικής εφημερίδας στΟκΟς (ω ποία έκπληξις), τα όποια προ ολίγου ήρχισαν κι αυτά των αγώνα απελευθέρωσης δια των εθνοσωτήριων κλίκς.
Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να πληροφορηθείτε επισκεπτόμενοι το ποτ-πουρί ντοκουμέντο που σας ετοιμάσαμε αντιγράφοντας τη συζήτηση από το C-BOX της ιστοσελίδας του στΟκΟυ.

Εκτός αυτών έχουμε κι άλλους συναγωνιστές (βέεεεβαια...).
Πρόκειται για το φόρουμ "Ελληνικό Αίμα" (ο τίτλος τα λέει όλα), όπου στον αγώνα πρωτοστατεί ο πιο φλύαρος παπαγάλος του στΟκΟυ, ο STAUROFOROS (sic).

Tην έναρξη της εθνοαπελευθερωτικής επαναστάσεως εκεί γνωστοποίησε και πάλι η μαχητική τέως υποψήφια του ΛΑ.Ο.Σ. oneiroplastria (πάντα με "k" παρακαλώ), η οποία ωσάν μια νέα Μπουμπουλίνα επιδιώκει και αυτή να εμπλουτίσει την Ελληνική Ιστορία με τα κατορθώματά της.
Εμείς, θα της προτείναμε ταπεινά να αναρτήσει την εν λόγω ανακοίνωση και στο μανάβικο της γειτονιάς. Τα μέσα τα έχει.




Αχ σβήστε μας, αχ σβήστε μας!
Γρήγορα τιμωρήστε μας!

Αχ σβήστε μας, αχ σβήστε μας!
Τα blogs εξαφανίστε μας!

Αχ σβήστε μας, αχ σβήστε μας!
Mε κλικς αποσιωπήστε μας!














Αχ σβήστε μας, αχ σβήστε μας! Τη μάντρα αερίστε μας...






... η συνέχεια εδώ: http://jungle-report.blogspot.com/2008/02/alert-reloaded.html




.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή