4 Φεβ 2008

Ο Κουίκ, ο Αυτιάς, ο Πρέκας, οι μπούρδες και ο διάδοχος (UPDATED)

4 Φεβ 2008 , 10:01 μ.μ.
Προσοχή: υπάρχει update με βίντεο στο μέσο του ποστ!
=========================================


Αφού πέρασε το βαρύ κλίμα μετά το θάνατο του Αρχιεπισκόπου, σπεύδουμε να κάνουμε μερικά σχόλια για μερικά από τα κωμικοτραγικά που διαδραματίστηκαν στη βλακώδη ελληνική τηλεόραση λίγη ώρα αμέσως μετά την έλευση του άσχημου μαντάτου.

Οι μπούρδες, η υποκρισία και ο φτηνός θεατρινισμός στο έπακρο.

Ετοιμάσαμε ένα βίντεο όπου θα απολαύσετε ένα προσχεδιασμένο σκετς στην πρωινή εκπομπή του Αυτιά, όπου την ώρα της εκπομπής χτυπάει το κινητό του Αυτιά και αυτός ενημερώνεται λάιβ για το θάνατο -βλέπετε, είναι σύνηθες το φαινόμενο να χτυπάνε και να ακούγονται τα κινητά των παρουσιαστών εν ώρα εκπομπής (λες και δεν ενημερώνονται από το κέντρο μέσω του ακουστικού στο αυτί τους).

Ο Αυτιάς σηκώνεται και λέει στα παιδιά να συνεχίσουν να μιλάνε, αλλά η κάμερα γυρνάει και πάλι στον Αυτιά με το κινητό στο αυτί για να καταγράψει φυσικά την προσυνεννοημένη αντίδρασή του.
Ο Αυτιάς κάθεται, κλείνει το κινητό (η κάμερα πάντα πάνω του) και δε βγάζει μιλιά διότι "είναι κι αυτός άνθρωπος και έχει ψυχή", λέει..
Μετά ακολουθεί ένα επικήδειο σόου στο στούντιο του ALPHA με τη χαρακτηριστική χoλυγουντιανή πένθιμη μουσική και με τους καλεσμένους να συναγωνίζεται ο ένας τον άλλο για το ποιός θα κάνει την πιο λυπημένη γκριμάτσα. Ο Αυτιάς στηρίζει το κεφάλι του στα χέρια και κοιτάει προς τα κάτω..

Την ίδια ακριβώς στιγμή, στον ALTER, 4ο χρόνια στα κανάλια και στην ειδησεογραφία έμπειρος δημοσιογράφος(sic) Τέρενς Κουίκ έπιανε το κεφάλι του λέγοντας "δεν είναι δυνατόν", προσποιούμενος ότι δεν πιστεύει στην είδηση: "το μεταδίδω με κάθε επιφύλαξη".
Γιατί όλο και κάποιο λάθος θα μπορούσαν να έχουν κάνει οι συνεργάτες του από το κέντρο.
Διότι η πιθανότητα να πεθάνει ο χαίρων άκρας υγείας Αρχιεπίσκοπος ήταν μηδαμινή.

Αργότερα εμφανίστηκαν φυσικά οι γνωστοί μαϊντανοί σε όλα τα κανάλια, μεταξύ των οποίων ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του γνωστού ήρωα του Ευγένιου Σπαθάρη, ο τηλεμπούρδας Παναγιώτης Ψωμιάδης και φυσικά ο πάντα παρών σε κλαψοπαραστάσεις, ο επαγγελματίας ηθοποιός Κώστας Πρέκας.
Οι μόνοι απόντες εκείνο το πρωινό, ήταν τα αληθινά δάκρυα.

Όλα αυτά στο βίντεο που ακολουθεί:
(σχεδόν όλα τα αποσπάσματα των βίντεο είναι παρμένα από την τηλεοπτική Ελληνοφρένεια του ΣΚΑΪ)





Θαυμάστε τους, θαυμάστε τους.

Σαχλότητες, παρλαπίπες και θεατρινισμοί σε live μετάδοση μόλις λίγη ώρα αφότου ο μακαριστός αρχιεπίσκοπος άφησε τον μάταιο τούτο κόσμο. Με αποκορύφωμα την χουντική πρόκα, συγγνώμη, τον Κώστα Πρέκα να καταθέτει ένα ακόμα ρόλο στο πλούσιο(;) ρεπερτόριο της καριέρας του.

Από δω και μπρος, όλα τα δημόσια πρόσωπα θα τρέμουν στην ιδέα όταν θα έρθει η σειρά τους. Δεν είναι χαιρεκακία αλλά διαπίστωση. Το θέατρο του Αυτιά, ο οδυρμός και οι μπούρδες του Πανίκα, ο ερμηνευτικός οίστρος της χουντικής πρόκας, συγγνώμη, του Πρέκα, η επιτηδευμένη δυσπιστία του Κουικάρα. Και λίγα βάλαμε στο βίντεο που φτιάξαμε, τι δουλειά είχαν και τα πρωινάδικα να πάρουν τη σκυτάλη της ενημέρωσης. Μετά τις καφετζούδες, να μετατίθεται ο χειρισμός ενός τόσο κρίσιμου ζητήματος ενημέρωσης σε κουτσομπόλες και γλάστρες της κακιάς ώρας.

Α όχι, αν είναι αυτή η Ελλάδα που μας αξίζει, σας την χαρίζουμε και θα φτιάξουμε μια άλλη Ελλάδα.

Που θα έχει ως απαραίτητη προϋπόθεση τον Σεβασμό.


***

UPDATE: Νέο Βίντεο δείχνει την απόλυτη ξεφτίλα!

Ανακαλύψαμε ένα βίντεο που πραγματικά μας σοκάρισε. Αδυνατούμε να κατανοήσουμε πως και γιατί ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος θάφτηκε... ανάποδα!!! Προσέξτε το πολύ καλά, δεν χωράει αμφιβολία:






***


Πάμε τώρα στο θέμα των ημερών. Δηλαδή τη διαδοχή στον αρχιεπισκοπικό θρόνο.

Όπως γράψαμε και προ ολίγων ημερών στα σχόλια, το JUNGLE-Report θεωρεί, ότι ο πλέον κατάλληλος για το θρόνο της Αρχιεπισκοπής είναι ο Χρήστος Ζαχόπουλος.

Και αυτό, διότι ο Χρήστος Ζαχόπουλος, όπως όλοι διαπιστώσαμε όλο αυτό τον καιρό, είναι προικισμένος με όλες τις αρετές που απαιτεί το αξίωμα του Αρχιεπισκόπου.

Το εκκλησιαστικό όνομα που θα του προτείναμε, για ευνόητους λόγους, είναι το Παρθένιος.

Δυστυχώς όμως, ο Αρχιεπίσκοπος Παρθένιος δεν θα γίνει ποτέ πραγματικότητα, διότι απλούστατα ο Χρήστος Ζαχόπουλος δεν είναι Μητροπολίτης. Ούτε καν ιερέας.

Γι αυτό η αμέσως επόμενη επιλογή μας είναι ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος.
Ο Άγιος Θεσσαλονίκης (sic), για εμάς, πληροί τις περισσότερες προϋποθέσεις.

Αρκεί μόνο να αναλογιστεί κανείς τις πεποιθήσεις του όταν κατά την εκφώνηση του επικήδειου του για τον Χριστόδουλο, προσφώνησε και τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, μη θεωρώντας τον απλό πολίτη, και μάλιστα πριν τους τέως Προέδρους της Δημοκρατίας, όπως και πριν από τους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής.

Ο βασικότερος λόγος όμως για τον οποίο στηρίζουμε Άνθιμο, είναι διότι με έναν τέτοιο πνευματικό ηγέτη θα έχουμε την ελπίδα να κάνουμε πράξη ότι πιο αναγκαίο και ουσιώδες θα μπορούσε να μας απασχολεί στο παρόν και στο μέλλον σ' αυτόν τον τόπο, δηλαδή να μεγαλώσουμε τα σύνορα της Ελλάδος καταλαμβάνοντας και προσαρτώντας τα μακεδονικά εδάφη που βρίσκονται (ακόμα) υπό την κατοχή των Σκοπίων και της Βουλγαρίας.

Όλες αυτές οι αρετές του Άνθιμου, στο βίντεο που ακολουθεί:




Ψηλά το κεφάλι,
με Άνθιμο στο θρόνο,
Βυζάντιο και πάλι.





.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή