7 Φεβ 2008

Ο ΛΑΟΣμίσητος Ιερώνυμος (UPDATED)

7 Φεβ 2008 , 10:18 μ.μ.

Κλάμα τα καλόπαιδα του νηπιαγωγείου εθνικιστικών πλευρίτιδων «ο καλός ΝΕ.Ο.Σ.» που δεν βγήκε ο δικός τους μητροπολίτης, ο αρχιεπίσκοπος της καρδιάς τους, ο Άνθιμος. Αν δεν συνειδητοποιούν τώρα το πόσο αδιέξοδη είναι η πολιτική του παροξυσμού, ευχόμαστε να το συνειδητοποιήσουν μόλις πάνε στην Α' δημοτικού. Μόνο που είναι συνεχώς μετεξεταστέοι και μένουν στην ίδια τάξη.


==========================================

UPDATE (8/2/08, 20:30)

Ήταν αναμενόμενο το ΝΕ.Ο.Σ.-φόρουμ να αφαιρέσει το τόπικ που λινκάραμε πιο πάνω.


Άλλωστε, δείγματα της ανάλογης "ανδρείας" που τους χαρακτηρίζει είχαν δείξει και στο παρελθόν.

Για κακή τους τύχη όμως, επειδή τους ξέρουμε καλά, εμείς πάντα αποθηκεύουμε τις σελίδες των τόπικς τους στις οποίες παραπέμπουμε.

Εδώ μπορείτε να απολαύσετε του κλαυθμούς και τις γκρίνιες τους για την απόφαση του Αγίου Πνεύματος, δηλαδή την εκλογή του Ιερώνυμου:

(Στην PAGE1 έγινε κάποιο λάθος στην αποθήκευση και δεν μας άνοιγε, όμως δεν χάνετε και τίποτα, συνεχώς τα ίδια παπαγαλίζουν-το αγαπημένο τους σπόρ είναι άλλωστε)

==========================================



Γελάμε, γελάμε, γελάμε τρανταχτά. Με τα όσα κλαίγονται στο φόρουμ τους και δεν μπορούν κιόλας να συμφωνήσουν μεταξύ τους ακόμη και για την πολιτική απόχρωση του καινούριου αρχιεπισκόπου. Τη μιά είναι Σύριζα και την άλλη ΠΑΣΟΚ. Συμφωνούν όμως ότι είναι αριστερός, η χειρότερη βρισιά που μπορεί να βγει από το στόμα ενός ΛΑΟΣίτη. Α, και κάτι ακόμα χειρότερο είναι ο ΛΑΟΣμίσητος αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «πιόνι του Βαρθολομαίου»! Μπερδευτήκατε τώρα; Να δείτε πόσο μπερδευτήκαμε κι εμείς. Οι εθνικιστές δεν είναι υποτίθεται νοσταλγοί του Βυζαντίου, λάτρεις της Ορθοδοξίας και πλένουν το στόμα τους πριν αναφέρουν Πατριάρχες και αρχιεπισκόπους; Τώρα πια τα ψέμματα τελείωσαν, και ο Βαρθολομαίος είναι πλέον και γι αυτούς το κόκκινο (κατακόκκινο!) πανί.


Αλλά γιατί όμως όλη αυτή η μίρλα; Α, θυμηθήκαμε και τον κ. Βίρλα, σήμερα στο κανάλι Alter, όπου ήταν προσκεκλημένος, αποκάλεσε τον Βαρθολομαίο «πράκτορα του Πάπα»! Μία από τις πολλές εξηγήσεις που μπορούμε να δώσουμε γι αυτό το όψιμο αβυσσαλέο μίσος, την ανακαλύπτουμε σε ένα βιογραφικό από την Καθημερινή:


  • Ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος (κατά κόσμον Ιωάννης Λιάπης), γεννήθηκε στα Οινόφυτα Βοιωτίας το 1938. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής (Τμήμα Αρχαιολογίας) και της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και διετέλεσε υπότροφος του Ι.Κ.Υ. (1ος σε πανελλαδική κλίμακα) στις βυζαντινές σπουδές. Ο Ιερώνυμος μετέβη για μεταπτυχιακές σπουδές στο Gratz Αυστρίας και στο Regensburg και το Μόναχο της Γερμανίας. Εργάσθηκε ως πανεπιστημιακός βοηθός στην Αρχαιολογική Εταιρεία στην Αθήνα δίπλα στον Ορλάνδο και ως φιλόλογος στη Λεόντειο Σχολή της Νέας Σμύρνης, στο 9ο Νυκτερινό Γυμνάσιο Αθηνών, καθώς και στο Γυμνάσιο της Αυλώνος. Εγκατέλειψε την πανεπιστημιακή του καριέρα μετά την ένταξή του στον ιερό κλήρο.

    [...]

  • Η συντριπτική πλειοψηφία των κληρικών της Μητροπόλεώς του (82 στους 110) είναι πτυχιούχοι θεολογίας ή διαθέτουν παράλληλα και δεύτερο πτυχίο (φιλόλογοι, αρχιτέκτονες, ιατροί, γεωπόνοι, παλαιογράφοι, καθηγητές πληροφορικής, διδάσκαλοι, οικονομικών επιστημών κ.α). Σε αυτούς συγκαταλέγονται ένας τακτικός καθηγητής της θεολογίας, ένας λέκτορας της θεολογίας, τρεις διδάκτορες και πέντε μεταπτυχιακοί υποψήφιοι διδάκτορες, με αποτέλεσμα να είναι η πρώτη Μητρόπολη στην Εκκλησία της Ελλάδος που διαθέτει κληρικούς με τόσο υψηλό μορφωτικό επίπεδο.



Εδώ τα καλά πτυχία, διδακτορικά, διπλώματα σβουρίζουν πάνω από τα κεφάλια μας και τα καλόπαιδα του νηπιαγωγείου εθνικιστικών πλευρίτιδων «ο καλός ΝΕ.Ο.Σ.» δεν μπορούν να αποφοιτήσουν καν από την πρώτη τάξη...

Η μιζέρια σε όλο το μεγαλείο της.


Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή