14 Μαΐ 2008

"Οι Βρωμοέλληνες" - Όταν ο θύτης ήταν κάποτε θύμα (UPDATED)

14 Μαΐ 2008 , 1:00 π.μ.
Ένα εξαίρετο και πολύ διδακτικό ντοκιμαντέρ που αποτελεί την καλύτερη απάντηση στην ξενοφοβία, την προκατάληψη και το ρατσισμό των Ελλήνων κατά των μεταναστών, δείχνοντας με τον πλέον κατανοητό και ξεκάθαρο τρόπο το πόσο άδικο και συνάμα άρρωστο είναι να καταλογίζονται ευθύνες συλλογικά, κρίνοντας από τριτεύοντα χαρακτηριστικά, όπως η καταγωγή, το χρώμα, η θρησκεία, κλπ.

Επίσης, η τεράστια έλλειψη παιδείας, είναι το άλλο τραγικό που συμπεραίνει εύκολα κανείς βλέποντας αυτό το ντοκιμαντέρ. Άνθρωποι που αδυνατούν, χωρίς βοήθεια, να κάνουν απλώς μερικές λογικές σκέψεις για να καταλήξουν στο αυτονόητο.





Να καταλάβουν (λέμε τώρα..) μερικοί Βρωμοέλληνες, όπως κάτι Πλεύρηδες, κάτι Καρατζαφέρηδες, οι κουστωδίες τους και οι άνοοι παπαγαλίζοντες αμνοί τους, ότι οι κορώνες περί ανωτεροτήτων και περί περασμένων μεγαλείων, ότι τα καυχήματα για προγόνους και για παλιούς πολιτισμούς και οι υπεροψίες για ιστορίες και κατορθώματα, είναι παντελώς ανούσια, άχρηστα και άνευ παραμικρής αξίας και αντικρύσματος.

Ιδίως όταν βρίσκονται σε μια κοινωνία, όπου έχουν απέναντί τους αυτούς ακριβώς τους ηλιθίους, που σήμερα στην Ελλάδα εκπροσωπούνται από τους Πλεύρηδες και τους Καρατζαφέρηδες, οι οποίοι, λόγω του αυτιστικού τρόπου σκέψεώς τους και μόνο, σε μεταμορφώνουν σε κοινό σκουπίδι και τα περασμένα μεγαλεία και οι δήθεν ανωτερότητες μετατρέπονται σε ένα ξεκαρδιστικό αμερικάνικο ανέκδοτο.


Photobucket







ΥΓ1: Όλες οι πληροφορίες για το ντοκιμαντέρ ΕΔΩ. Δείτε επίσης και ΑΥΤΟ.
ΥΓ2: Special thanks στον φίλο RageTMGr από το youtube που μας βοήθησε να βρούμε το ντοκιμαντέρ.





============================
UPDATE (15/05/08, 20:15)
============================
Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο του Νάσου -από το αδελφόν βλογ: http://paixnidoupoli.blogspot.com - στα comments μας, το οποίο θα ήταν κρίμα αν το αφήναμε να χαθεί μέσα στη ζούγκλα των σχολίων.


Ρίχνουμε στους μετανάστες τις ευθύνες για τα κοινωνικά προβλήματα (ανεργία, εγκληματικότητα κλπ). Στη χειρότερη τους αντιμετωπίζουμε συλλήβδην ως απατεώνες και απαιτούμε απέλαση, και στην καλύτερη ζητάμε πλαφόν εισόδου (ότι το πρόβλημα δηλαδή είναι πληθυσμιακό).

Υπάρχει ένας ύπουλος τρόπος να ρίξουμε το φταίξιμο πάνω τους, με στατιστικές που τάχα αποδεικνύουν την εγκληματική συμπεριφορά τους στην ελληνική κοινωνία.

Δείτε για παράδειγμα αυτή τη ρεσαλταρισμένη «μελέτη»:
http://vangelakas.blogspot.com/2007/02/blog-post.html

Ο συγκεκριμένος αρθρογράφος (κος Κολοβός) κάνει την εξής διαπίστωση: ότι το ποσοστό των παραβατών αλλοδαπών επί του συνόλου των αλλοδαπών στην Ελλάδα, είναι πολύ μεγαλύτερο από το αντίστοιχο του ελληνικού. Δηλαδή, οι μετανάστες εμφανίζουν μεγαλύτερα ποσοστά παραβατών (π.χ. 1 στους 10), σε σύγκριση με τους Έλληνες (π.χ. 1 στους 20) [τα νούμερα τυχαία].

Η παραπομπή του βασίζεται στους σχετικούς πίνακες του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης:
http://www.ydt.gr/main/Attachments/Attachment17198_HELLAS%202007.pdf

Εκεί όμως βρίσκουμε και έναν άλλον ενδιαφέροντα πίνακα, τον οποίο μας αποκρύπτει ο παραπάνω αρθρογράφος. Εκεί βλέπουμε ότι τα ποσοστά εγκληματικότητας στην Ελλάδα από το 2001 μέχρι το 2007 σημειώνουν μικρές αυξομειώσεις (με εξαίρεση την πλαστογραφία), παρά τη σταθερή αύξηση του αλλοδαπού στοιχείου στη χώρα.

Σε ανάλογα συμπεράσμτα κατέληγε και ένα ενδιαφέρον άρθρο του 1997, τότε που ακούγονταν τα ίδια για τους Αλβανούς:

“Τα δεδομένα της στατιστικής για την ορατή (αυτή που φαίνεται) εγκληματικότητα της τελευταίας δεκαετίας δείχνουν καθαρά ότι στη χώρα μας παρατηρείται μια αυξομείωση που δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση θα θεωρηθεί ότι βιώνουμε την έκρηξη του εγκλήματος. Υπάρχει μια ανοδική τάση που εμφανίζεται σταθερά προτού ακόμη τα κύματα των μεταναστών φθάσουν στη χώρα μας.”
http://www.tovima.gr/print_article.php?e=B&f=12451&m=A58&aa=1

Η προσέγγιση του κου Κολοβού είναι λάθος και για έναν άλλο λόγο: Αγνοεί εντελώς τα ποσοστά επί κοινωνικών στρωμάτων, και εστιάζει στα φυλετικά. Παραβλέπει δηλαδή τη σύγκριση μεταξύ Ελλήνων και μεταναστών, οι οποίοι ανήκουν στο ΙΔΙΟ οικονομικό επίπεδο, καθώς και το δεδομένο ότι οι αλλοδαποί φτωχοί είναι αναλογικά πολύ περισσότεροι από τους Έλληνες φτωχούς. Κι, έτσι, περνάει στο ντούκου τη σύνδεση φτιώχειας-εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, εάν π.χ. οι αλλοδαποί που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας είναι 2 στους 3, ενώ οι αντίστοιχοι Έλληνες 1 στους 3 [τα νούμερα τυχαία], είναι πολύ πιθανό το ποσοστό των αλλοδαπών παραβατών επί του συνόλου (όλων) των αλλοδαπών, να είναι διπλάσιο από το ποσοστό των Ελλήνων παραβατών επί του συνόλου (όλων) των Ελλήνων.

Το πρόβλημα όμως τότε είναι η έννοια «φτώχεια», κι όχι η έννοια «μετανάστης», όπως ισχυρίζεται ο κύριος Κολοβός. Την υπόθεση αυτή ενισχύει και η διαπίστωση για κατακόρυφη αύξηση εγκληματικότητας το Μάρτιο που μας πέρασε:
http://societystats.blogspot.com/2008/03/blog-post_07.html
Αν ισχύει, δεν οφείλεται βέβαια στην (ανύπαρκτη) αντίστοιχη έκρηξη εισροής μεταναστών το μήνα Μάρτη, αλλά στην σύμπτωση με την παγκόσμια οικονομική κρίση.

Η άλλη άποψη που ακούγεται, ότι για τη φτώχεια και την ανεργία οφείλεται ο αριθμός των μεταναστών, είναι κι αυτή ανόητη, καθώς υψηλά ποσοστά ανεργίας εμφανίζονταν και πριν την εισροή μεταναστών, από το 1960 μέχρι σήμερα:
http://www.itep.gr/pdfs/DT_meleti08.pdf

Κι από την άλλη είναι σαν να παραδεχόμαστε ότι ο γεωγραφικός χώρος της Ελλάδας δεν αντέχει πάνω από δέκα εκατομμύρια κόσμο. Κι εγώ σας λέω κύριοι ότι και άλλα δέκα εκατομμύρια μετανάστες να έρχονταν, πρόβλημα δε θα υπήρχε, αν είχαμε κράτος της προκοπής.

Ή μήπως φαντάζει αδύνατη η ιδέα ύπαρξης π.χ. 100 ελληνικών πόλεων, με 200.000 πληθυσμό η κάθε μία; Ή η ιδέα να δουλεύει περισσότερος κόσμος στην παραγωγή, κι όχι σε χαζοχαρούμενες εκπομπές και διαφημίσεις; Αλλά ακόμα και στο σημερινό κουτσό μας σύστημα, γίνονται σοβαρές μελέτες ένταξης:
http://www.mmo.gr/pdf/publications/mmo_working_papers/Migrants_in_Greece_Report_Grk.pdf

Το ζήτημα, στην τελική, είναι ότι υπάρχει ένα πρόβλημα, και δύο λύσεις:

Πρόβλημα:
Μετανάστες, φτώχεια, ανεργία.

Πρώτη λύση: Αμφισβητούμε την ανάπηρη δομή της οικονομίας και κοινωνίας μας, και ψάχνουμε βιώσιμες και δικαιότερες λύσεις (δύσκολο).

Δεύτερη λύση: Αναγνωρίζουμε την ανικανότητά μας να βελτιώσουμε τις σημερινές κοινωνικές δομές, και ψάχνουμε «ρεαλιστικές» τακτικές, με πρώτη και καλύτερη την απέλαση μεταναστών (εύκολο).

Το πρόβλημα, που αντιμετωπίσουν οι υποστηρικτές του εθνικιστικού χώρου, δεν είναι το πώς θα αλλάξουμε την σημερινή κοινωνία, για να χωράει τους μετανάστες, αλλά το πώς θα αλλάξουμε τον αριθμό των μεταναστών, για να χωράνε στην σημερινή κοινωνία.

Κι εδώ μάλλον βρίσκεται το χάσμα ανάμεσα στην εθνικιστική, και την προοδευτική (αν επιτραπούν οι όροι) ματιά.




ΣΧΟΛΙΑ(203)



Gravatar Το ντοκυμαντέρ αυτό το είχα δει πριν καιρό, είναι πολύ καλό, μπράβο Spy που το ανέβασες.

Είναι επίσης και επίκαιρο για δύο λόγους:

Πρώτον, διότι το θέμα ρατσισμός και μετανάστες είναι πάντα επίκαιρο (δυστυχώς) στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Και δεύτερον, γιατί το upload συμπίπτει (σχεδόν) χρονικά με την ωμή λογοκρισία της ΕΡΤ, η οποία λέει ναι στη γιουροβίζον, όχι στην κοινωνικοπολιτική κριτική.

Δύο σε ένα! Τι να πρωτοσχολιάσουμε


Gravatar Το θέμα ρατσισμός και μετανάστες, κ. Νάσο, εκτός από επίκαιρο είναι και διαχρονικό.

Όσο για τη λογοκρισία της ΕΡΤ, εκεί βρωμάει η υπόθεση πολύ αποπνικτικά, μιας και όλα δείχνουν ότι αυτό είναι έργο της Νέας Δικτατορίας. Γι αυτό το λίνκαρα κιόλας στο ΥΓ1.

Τι να πρωτοσχολιάσετε;
Ότι γουσταίρνετε!


Gravatar Ο κύριος Κωσταντίνος Πλεύρης έχει και την κατάλληλη ηλικία, ώστε να έχει προλάβει χαρακτηρισμούς όπως "greaseball" ή "μαυροκέφαλος" ή "βρωμο-μουσακάς" σε περίπτωση που είχε μεταναστεύσει αυτός ή οι γονείς του στις ΗΠΑ ή αλλού.

Είναι να απορεί κανείς τι συμβαίνει μέσα στους εγκεφάλους ανθρώπων με τέτοιες ξενοφοβικές συμπεριφορές και απόψεις. Το σίγουρο είναι, ότι έχουν μία στρεβλή αντίληψη της πραγματικότητας.

Τώρα αναφορικά με την διακοπή του ΡΧΣ, εντάσσεται στο σχέδιο αποβλάκωσης που εξυπηρετείται με Γιουροβύζιον, κλωτσοσκούφι και φραπελιές.

Καλή η μπαλίτσα, αλλά τόσο κλωτσοσκούφι ούτε επί Χούντας δεν έβλεπε ο κόσμος.


Gravatar οκ

Πρώτον, για το θέμα της μετανάστευσης. Είναι φοβερές οι ομοιότητες της "λογικής" των εγχώριων εθνικιστών με τα αντίστοιχα ξένα "αφεντικά".

Και είναι φοβερές επίσης οι ομοιότητες των Ελλήνων μεταναστών του χθες, με τους ξένους μετανάστες του σήμερα.

Και μην ξεχνάμε τις ομοιότητες με την εσωτερική μετανάστευση, από χωριά σε πόλεις. Στον αγώνα για αξιοπρέπεια των ξένων σήμερα, βλέπω τον ίδιο κι απαράλαχτο αγώνα των (ΕΛ) γονιών μας.

Είναι τόσο χτυπητές αυτές οι ομοιότητες, που το μόνο καταφύγιο διάκρισης των Ελλήνων από τους ξένους είναι η ελληνική (αιματολογικά) υπεροχή. Οπότε εξασφαλίζουμε μια θέση στο τρελοκομείο.

Γρήγορα ξεχάσαμε πως εμείς (κι οι Εβραίοι) είμαστε οι κατεξοχήν λαοί μεταναστών.


Gravatar Δεύτερον, για το ΡΧΣ.

Παραπέμπω σε σχετικά λινκς:

http://www.rwf.gr/

http://rodiat7.blogspot.com/

http://stigalaria.wordpress.com/...is-dimokratias/

Και άλλα, που θα βρείτε μέσα από τα τρία παραπάνω.

Αλήθεια, μας έμεινε κανένα δημοκρατικό πρόσχημα;


Gravatar Και για να μη μας πάρει από κάτω, η "ροδιά" (http://rodiat7.blogspot.com/) μας πληροφορεί ότι:

Υπογραφεται οσονουπω συμβολαιο με γνωστο ιαπωνα υπερμαχο του αντιαλκοολικου αγωνα και δημιουργο σχετικων επικων βιντεο, με συνεντευξεις, τοπικους χορους, τραγουδια, κλπ κλπ, τον κ. Τσου Αρκσακι, του οποιου δειγμα εργασιας βρισκεται στην κατοχη μου εδω και λιγα λεπτα. Μπορειτε να το δειτε κι εσεις και να κρινετε μονοι σας:

To krasaki tou Tsou -->> click! -->>

http://www.psoniastointernet.gr/...aspx? VideoID=66

Χαλάλι!


Gravatar Το ντοκυμαντέρ άψογο.Το είχα δει παλιά αλλά το είχα ξεχάσει, οπότε κάνει καλό το φρεσκάρισμα στη μνήμη.
Βέβαια στην Ελλάδα είναι εύκολο τα ΜΜΕ και οι ξενοφοβικοί να δημιουργήσουν την όποια εικόνα για τους μετανάστες με εμμονή σε έννοιες τύπου νόμιμος μετανάστης-λαθρομετανάστης/παραβατικότηα και φυσικά άρνηση να δεχτούν το γεγονός ότι είμαστε ρατσιστές ή ότι και εμείς κάποτε πληρωθήκαμε με το ίδιο νόμισμα.

Που να ξέραν όλοι αυτοί οι ελληναράδες πατριώτες (που είμαι σίγουρος ότι ποτέ δεν έχουν βγει εκτός συνόρων) πόσο πρέπει να μοχθήσει ένας έλληνας στο εξωτερικό ΑΚΟΜΑ και σήμερα για να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας.

ΥΓ.Τον ελληνάρα όποτε τον βολεύει θυμάται τους νόμους και τις υποχρεώσεις των άλλων απέναντι σε αυτούς.Ποτέ όμως τις δικές του.


Gravatar Βρε σεις! Τοση ωρα (ξανα)βλεπω το βιντεο και τωρα δα μολις πηρα ειδηση οτι με συνδεσατε!!! χαχαχαχα
Γερη κεραμιδα αυτο το θεμα παντως. Για τουτο ισως με πιανει ενα γελιο, μα ενα γελιο... Δεν μπορω να βρισω και να δειρω και το ριχνω στο καλαμπουρι.
SKY, SPY, SHY, αγια τριας ομουσιος και αχωριστος, να ειστε καλα
και ο Νασος φυσικα που εφερε κατα δω τον ιαπωνα -χαλαλι, μια και Κινα μπορει να μη δουμε, ας δουμε Ιαπωνια


Gravatar Το ντοκιμαντέρ είναι μία μαλακία και μισή γιατί:
1) Συγκρίνει τις βούρτσες με τις πού***
2) Οι Έλληνες πήγαν στην Αμερική νόμιμα, με γνήσια χαρτιά και με ιατρικές εξετάσεις, οι αρχές τους διένειμαν σε συγκεκριμένες δουλειές σύμφωνα με τις ανάγκες τις χώρας και γνώριζαν που μένει ο καθένας.
3) Οι Αλλοδαποί στην Ελλάδα το 99.99% ήλθαν παράνομα με πλαστά χαρτιά χωρίς εξαιτάσεις ιατρικές, χωρίς προκαθορισμένη εργασία και χωρίς να γνωρίζει κανείς που μένουν και που πάνε μέσα στη χώρα.
4) Οι Έλληνες μετανάστες ποτέ δε γέμισαν τις φυλακές σε ποσοστά πλέον του μισού αριθμού κρατουμένων σε αυτές όπως συμβαίνει με τους αλλοδαπούς στην Ελλάδα σήμερα.
5) Οι Έλληνες μετανάστες όντως έζησαν το ρατσισμό γιατί η αμερική και άλλες χώρες υπήρξαν εκ πεποιθήσεως ρατσιστικές, οι αλλοδαποί και δη οι αλβανοί στην Ελλάδα ζούνε την αποστροφή και την αγανάκτηση που νιώθουν οι Ελληνες γι αυτούς εξαιτίας και μόνο της συμπεριφοράς των ίδιων των αλλοδαπών και ειδικά αλβανών οι οποίοι ποτέ δε σεβάστηκαν τη χώρα και τους νόμους της χώρας και ανέβασαν την εγκληματικότητα από το 1990 3 φορές πάνω τουλάχιστον.
6) Οι Έλληνες μετανάστες ποτέ δεν έκαψαν Αμερικάνικες η Γερμανικές σημαίες μέσα στην ίδια τη χώρα που τους φιλοξενούσε και ποτέ δεν ζήτησαν ανεξάρτητο Νέο Μεξικό και Αστόρια ούτε Queensland και Μελβούρνη ούτε ανεξάρτητη Βαυαρία. Οι Αλλοδαποί στην Ελλάδα και δη όσοι προέρχονται από γειτονικές χώρες ζητάνε ελεύθερες Τσαμουριές, Μεγάλες Αλβανίες, Ενωμένες Μακεδονίες, Θράκες κλπ και καίνε την Ελληνική σημαία για πλάκα μέσα στην ίδια την Ελλάδα.
7) Μη μπερδεύετε και εσείς μαζί με τον Κούλογλου τις βούρτσες με τις πού***.


Gravatar Δεν είναι η καλύτερη απάντηση, γιατί οποιοσδήποτε ξενόφοβος προκατειλημμένος ρατσιστής σέβεται τον εαυτό του είναι πολύ πιο πρόθυμος να παραδεχτεί ότι όντως στην Αμερική στείλαμε όλα τα [κατά προτίμηση μπασταρδεμένα με Τούρκους και Αλβανούς] απόσκατα παρά ότι πιστεύει μαλακίες, η δε πιθανότητα ο ξενόφοβος προκατειλημμένος ρατσιστής να παραδεχτεί ότι είναι ξενόφοβος, προκατειλημμένος ή, εδώ που τα λέμε, ρατσιστής είναι ακριβώς μηδέν (εκτός βέβαια αν εννοεί κάτι άλλο με τη λέξη "ρατσιστής", συνήθως το χρησιμοποιούν σα συνώνυμο του "ενάντια στους", ιδιαίτερα όταν μιλάνε για "ρατσισμό ενάντια στους Έλληνες").


Gravatar Imagine

T α ίδια λέγαν και οι κάτοικοι του χωριού στο ντοκυμαντέρ (που δεν το είδες)..."Δεν έχουν οι Αλβανοί χαρτιά ενώ οι δικοί μας είχαν".

Φυσικά παρέλειψες το γεγονός ότι πολλοί Έλληνες πηδούσαν στα λιμάνια από τα καράβια και μπαίναν λαθραίοι στη χώρα δίχως χαρτιά και δίχως ιατρικές εξετάσεις.

Έχεις ζήσει ποτέ στο εξωτερικό?

ΥΓ.Εμείς κάψαμε τας προάλλας βέλγικες σημαίες με τον αγγελωτό σταυρό πάνω τους μπερδεύοντάς τις με γερμανικές.
Αυτοαναιρείσαι αγαπητέ και πάλι και πάλι.

Είσαι ξενοφοβικός και μην προσπαθείς να το αρνηθείς.Τί να κάνουμε.Στατιστικά υπάρχετε κι εσείς.


Gravatar @j95
T α απόσκατα μείναν πίσω στην Ελλάδα.Απλά.


Gravatar Χμμμ αν οι αλβανοί είναι οι που***, εμείς να υποθέσω είμαστε οι βούρτσες, ε? Πολύ ενδιαφέρον το ντοκιμαντέρ. Σαν λαός έχουμε προιστορία, τόσο στη μετανάστευση όσο και στην προσφυγιά. Βέβαια, όταν γυρίσει ο καιρός τα ξεχνάμε όλα...


Gravatar @sty
Και τι δε θα έδινα κ. Sty να δω τον Πλεύρη να τον κινηγάει η ΚουΚλουξΚλάν

@Νάσος
Ακριβώς κ. Νάσο, οι ομοιότητες των περιπτώσεων των Ελλήνων μεταναστών τότε, με τους Αλβανούς μετανάστες σήμερα, είναι ανατριχιαστηκές.

@sty
"Που να ξέραν όλοι αυτοί οι ελληναράδες πατριώτες (που είμαι σίγουρος ότι ποτέ δεν έχουν βγει εκτός συνόρων) πόσο πρέπει να μοχθήσει ένας έλληνας στο εξωτερικό ΑΚΟΜΑ και σήμερα για να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας."
.. και πάλι τυχεροί είναι, διότι ως συνήθως μεταναστεύουν σε πολιτισμένες χώρες. Αν έχουν την τύχη και πέσουν σε καμιά Ελλάδα, εκεί είναι που αρχίζει ο γέλως.

@Rodia
Αα.. μανδάμ Ραδιά, χάσατε επεισόδια..
Πάει η αγία τριάς. Είμεθα ήδη πεντάς και εξελισσόμεθα σε πολυθεϊστική θρησκεία.


Gravatar @IMAGINOS
κ. Ιμάτζινε καλό θα είναι να κρίνετε αφού πρώτα έχετε δει το ντοκιμαντέρ και όχι αυθαίρετα μη έχοντας ιδέα περί τίνος πρόκειται παπαγαλίζοντας πάλι τα ίδια και τα ίδια.

Αν το βλέπατε δε θα τα γράφατε αυτά διότι είναι τελείως άστοχα, ήτοι διαψεύδονται παταγωδώς.

Μερικά πραγματάκια μόνο:
1) Οι Έλληνες ήταν, βάσει στατιστικών της αμερικάνικης αστυνομίας, πρώτοι στα εγκλήματα και με πολύ μεγάλη διαφόρα. Το "έλληνας" ήταν συνώνυμο με το "εγκληματίας"
2) Για τις ιατρικές εξετάσεις στο Έλλις Άιλαντ (προϊόν της αμερικανικής ξενοφοβίας και μόνο) η Αμερική ζήτησε δημόσια συγγνώμη από όλους τους μετανάστες.
3) Οι Έλληνες ήταν οι κατωτέρας ποιότητας μετανάστες στην Αμερική και δεν θεωρούνταν ότι ανήκουν στη λευκή φυλή ("Λευκή παντρεύτηκε Έλληνα") και ούτε καν στην Ευρώπη. Τους θεωρούσαν βρώμικους, εξ ου και το "Βρωμοέλληνες".
Και ήταν μόνο για τις βρωμοδουλειές που δεν έκαναν οι Αμερικάνοι.

Δείτε όμως καλύτερα το ντοκιμαντέρ για να μη με βάζετε στον κόπο να σας τα γράφω.

Όσο για το κάψιμο των σημαιών, ήμουν αυτόπτης μάρτυρας όταν κάηκε γερμανική σημαία μπροστα στο δημαρχείο της πόλης Μπίλεφελντ από Έλληνες επειδή δεν είχε δοθεί άδεια στον ελληνικό σύλλογο για να κάνει μια εκδήλωση σε μια πλατεία.



@j95
'η δε πιθανότητα ο ξενόφοβος προκατειλημμένος ρατσιστής να παραδεχτεί ότι είναι ξενόφοβος, προκατειλημμένος ή, εδώ που τα λέμε, ρατσιστής είναι ακριβώς μηδέν (εκτός βέβαια αν εννοεί κάτι άλλο με τη λέξη "ρατσιστής", συνήθως το χρησιμοποιούν σα συνώνυμο του "ενάντια στους", ιδιαίτερα όταν μιλάνε για "ρατσισμό ενάντια στους Έλληνες"'
Ναι, ναι
Αυτό με τον "ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων" που το έχου�


Gravatar @george
Είμαστε ο κατεξοχήν μεταναστευτικός λαός κ. Γεώργιε.
Θα έπρεπε να ήμασταν οι τελευταίοι που θα μιλούσαμε κατά της μετανάστευσης.


Gravatar Να σου πάλι ο Imaginos, το post και το video να τα λένε πεντακάθαρα, και να προσπαθεί να πείσει ότι το άσπρο είναι μαύρο...

Ιμάτζινε, λες ότι:

1)"Οι Αλλοδαποί στην Ελλάδα το 99.99% ήλθαν παράνομα με πλαστά χαρτιά" ...Δώσε πηγή, αλλιώς είσαι ψεύτης και προπαγανδίζεις.

2)"Οι Έλληνες μετανάστες όντως έζησαν το ρατσισμό γιατί η αμερική και άλλες χώρες υπήρξαν εκ πεποιθήσεως ρατσιστικές" ...Εκ πεποιθήσεως ρατσιστική η Αμερική και αυτές οι "άλλες χώρες"; Αυτό πώς προκύπτει πάλι; To αναφέρουν στο Σύνταγμά τους;

3)"και ειδικά αλβανών οι οποίοι ποτέ δε σεβάστηκαν τη χώρα και τους νόμους της χώρας και ανέβασαν την εγκληματικότητα από το 1990 3 φορές πάνω τουλάχιστον. " ...Πηγή έχεις; Ή αυτό είναι ένα ακόμα ψέμα;

4)"Οι Έλληνες μετανάστες ποτέ δεν έκαψαν Αμερικάνικες η Γερμανικές σημαίες μέσα στην ίδια τη χώρα που τους φιλοξενούσε"

...Για δες τί λέει ο Spy για τη σημαία... Επίσης ζήτησέ το μου και θα ψάξω να σου βρώ περιπτώσεις που μια χαρά διαμαρτυρήθηκαν οι Έλληνες μετανάστες...αυτοί οι "άγιοι".

Τα υπόλοιπα σου τα είπαν οι από πάνω. Ιμάτζινε, εδώ διαβάζουν άνθρωποι που δεν εκκρίνουν αδρεναλίνη κάθε φορά που κάποιος ξεσπά ρατσιστικά εναντίον ενός λαού, κάθε φορά που βάζει μαϊμούδες πάνω σε μια σημαία ή κάθε φορά που επιμένει να ερμηνεύει τα γεγονότα όπως τον συμφέρει.

Για να κυλήσει η αδρεναλίνη, στο Jungle-Report απαιτείται απόδειξη. Περιμένω από μια για τα παραπάνω (και των άλλων), αλλιώς θα χαρακτηριστούν ψέματα.


Gravatar Και μόνο ο τίτλος είναι απαράδεκτος και κατευθυνόμενος. Τι σημαίνει «όταν ο θήτης ήταν κάποτε θύμα»?
Δηλαδή οι έλληνες σήμερα είναι θήτες? Θήτες ποίων και ποια τα θύματα? Έχετε δει εσείς άλλη χώρα στον κόσμο ολόκληρο να έχει δεχτεί μέσα σε 15 χρόνια και εν καιρώ ειρήνης ποσοστά μεταναστών που να αγγίζουν το 40% του ποσοστού του ημεδαπού πληθυσμού? Η Χώρα με τους περισσότερους μετανάστες στην Ευρώπη είναι η Βρετανία με 8% μόλις και τελευταία η Ιταλία με ούτε 2%. Και όλες αυτές οι χώρες έχουν ήδη προ πολλού κλείσει τα σύνορά τους και δεν επιτρέπουν την είσοδο σε άλλους μετανάστες. Μόνο η Ελλάδα συνεχίζει να δέχεται ορδές μεταναστών όταν ούτε δουλειά μπορεί να τους εξασφαλίσει και είναι και η πρώτη χώρα σε ανεργία στην Ε.Ε. Πώς να μην έχει ανέβει η εγκληματικότητα λοιπόν στην Ελλάδα εξαιτίας των μεταναστών οι οποίοι άλλα περίμεναν και άλλα βρήκαν?
Και αν οι έλληνες στην Αμερική πρωτοστατούσαν στο έγκλημα (οι γνωστές μαλακίες του Ιού που έχω διαβάσει εδώ και καιρό) και τι σημαίνει αυτό ότι σήμερα 70 χρόνια μετά θα πρέπει οι Έλληνες να πληρώσουν χωρίς να μιλάνε και να σκύβουμε για να μας τη φορμάρουν οι κάθε λογής εγκληματίες που μπούκαραν στην χώρα? Κάντε μια βόλτα στη Κυψέλη, τα Πατήσια, τον Άγιο Παντελεήμονα, τον Κολωνό, τα Λιόσια, το Μενίδι και το κέντρο της Αθήνας, μη μου πάτε για καφεδάκι μόνο στο Κολονάκι και στο Κεφαλάρι των αριστερών με τις δεξιές τσέπες και τους αστυνομικούς φιλιππινέζες και τους security που τους φυλάνε. Από το Κεφαλάρι και την Γερμανία γίνομαι και εγώ προοδευτικός παίδες δεν είναι δύσκολο.


Gravatar Και τι ήθελα και ανέφερα τον Άγιο Παντελεήμονα παραπάνω…
Μόλις τώρα έκτακτο δελτίο σε όλα τα κανάλια με μακελειό σε καφενείο της περιοχής αυτής όπου κάθε 3 μέρες γίνεται και ένας φόνος, 3 κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο καφενείο με καλάνσικοφ και καθάρισαν 3 από τους θαμώνες. Δε χρειάζεται να αναφέρω εθνικότητες….

Και εσείς τώρα να μου λέτε ιστορίες πριν από 70 χρόνια.... Εδώ γίνεται πόλεμος αλλά αγρόν ηγοράζατε...


Gravatar Γενικά η μετανάστευση απο όπου και αν γίνεται δημιουργεί προβλήματα είτε είναι Έλληνες αυτοί που μεταναστεύουν είτε όχι. Στη Ελλάδα υπάρχουν ήδη Έλληνες άνεργοι φανταστείτε τι θα γίνει αν έρθουν και περισσότεροι ξένοι απο όσοι είναι τώρα. Όταν ο άλλος έρχεται και δεν έχει δουλειά για να να επιβιώσει θα αναγκαστεί να κλέψει αυτό διμιουργεί και την αντιπάθια του κόσμου προς τους ξένους. Στη Ελλάδα θα πρέπει να υπάρξει μεταναστευτική πολιτική ώστε να δούμε πόσους μετανάστες αντέχει η οικονομία της χώρας μας και για το καλό το δικό μας αλλά και για το καλό το ξένων που έρχονται στην Ελλάδα. Υπάρχουν και περιπτώσεις που ξένοι δεν έβρισκαν να φαγητό για να φάνε και έκλεβαν με σκοπό να μπούνε φυλακή ώστε να έχουν κάτι για να φάνε. Σε αυτό το σημείο θέλετε να φτάσουμε;;


Gravatar @Imaginos: Στην Ελλάδα 40%?!?!?! Γι'αυτό κι αν θέλω απόδειξη, Ιμάτζινε.

"Η Χώρα με τους περισσότερους μετανάστες στην Ευρώπη είναι η Βρετανία με 8% μόλις και τελευταία η Ιταλία με ούτε 2%."

Παραθέτεις κάποια νούμερα, χωρίς να δίνεις (και πάλι) αποδείξεις για αυτά που λες. Νιώθω λοιπόν την υποχρέωση να δώσω εγώ μερικές αποδείξεις για εσένα.

Στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας φαίνεται ένας χάρτης της Ευρώπης, με τις χώρες να έχουν διαφορετικό χρώμα ανάλογα με τα ποσοστά μεταναστών (Α γενιάς), το έτος 2005. Όπως βλέπεις, διαψεύδονται όσα λες, Ιμάτζινε.

Αντιγράφω από το site παραπάνω:

"Relative to population size, two of Europe's smallest countries — Luxembourg (37.4 percent) and Liechtenstein (33.9 percent) — had the largest stock of immigrants, followed by Switzerland (22.9 percent), the Baltic states of Latvia (19.5 percent) and Estonia (15.4 percent), Austria (15.1 percent), Ireland (14.1 percent), Cyprus (13.9 percent), Sweden (12.4 percent), and Germany (12.3 percent)."

Πού είναι η Ελλάδα του σχεδόν 40% μεταναστών, Ιμάτζινε; Πού είναι τα νούμερα που τοποθετείς στην κορυφή;

Κατά τ'άλλα, αδυνατώ να ακολουθήσω την σκέψη σου. Αλλάζεις θέμα, αντί να δώσεις αποδείξεις για αυτά που σου ζήτησα παραπάνω. Κατηγορείς τον Ιό (ποιός μίλησε για τον Ιό;), ενώ δεν τα λέει μόνο ο Ιός αυτά για τους μετανάστες...και άλλα πολλά. Περιμένω αποδείξεις, αλλιώς αυτά που λες είναι κοινά προπαγανδιστικά ψέματα.


Gravatar Να ειστε καλα ρε παιδια που ανεβασατε αυτο το ντοκιμαντερ. Το καταευχαριστηθηκα. Το ηξερα μονο απο ενα αποσπασμα που ειχατε ανεβασει παλια.
Αυτο δεν ειναι απλως απαντηση στα ρστσισταρια αλλα φαπα αναποδη απο αυτες που κανουν και αντιλαλο!
Βλεπω παλι λενε λενε λενε οτι και το κασετοφωνο του ΛΑΟΣ αλλα απο απαντηση επι της ουσιας ΜΟΥΓΚΑΜΑΡΑ και αγιος ο θεος!

Αντε ας παιξουμε λιγο τον οπαδο του Καρατζαφερη.
Λοιπον βρωμοελληνες! Ησασταν πρωτοι σε εγκληματικοτητα στην Αμερικη. Δολοφονουσατε αθωο κοσμο, κλεβατε και βιαζατε διαρκως γυναικες. Αρα ειστε εγκληματικη και βρομερη ρατσα.
Να παρετε τα βρομερα κορμια σας και να ξεκουμπιστειτε απο Αμερικες, Γερμανιες, Αυστραλιες και οπου αλλου βροματε τον τοπο. Να γυρισετε στην κωλοχωρα σας και να μη παιρνετε τις δουλειες των ντοπιων.
Σταματηστε επιτελους να βροματε τον πλανητη. Τα μπογαλακια σας και δρομο στη σκατοχωρα σας!


Gravatar

Πείτε κ. Πατρίκο. Δεν είναι πια κατάσταση αυτή. Γέμισε ο τόπος από δαύτους..


Gravatar @FrapDigo
Σχετικά με τη Γερμανία αξιότιμε Σεκιουριτά, το ποσοστό των μεταναστών είναι μεταξύ 35-40%. Το 12,3% αντιπροσωπεύει μόνο αυτούς που δεν έχουν πάρει ακόμα τη γερμανική υπηκόοτητα.


Gravatar

"Και αν οι έλληνες στην Αμερική πρωτοστατούσαν στο έγκλημα (οι γνωστές μαλακίες του Ιού που έχω διαβάσει εδώ και καιρό)"

κ. Ιμάτζινε, αυτό δεν το λέει κανένας Ιός αλλά ο αμερικανός ιστορικός που μιλάει στο ντοκιμαντέρ (εκτός και αν αυτός δουλεύει για τον Ιο...)
Στο λεπτό 30:15 θα δείτε όλα αυτά για τα οποία κατηγορούσαν τους Έλληνες και τις σχετικές στατιστικές.

Ένα άλλο ωραίο (από τα πολλά ωραία):
Στο λεπτό 29:50.
Πινακίδα εστιατορίου έγραφε: "Όχι ποντίκια. Όχι Έλληνες. 100% αμερικάνικο"

Gravatar @Spy: Αγαπητέ εργοδότη, το site λέει ότι είναι για μετανάστες γεννημένους εκτός χώρας (Α γενιάς). Μάλλον αυτοί θα είναι και εκείνοι που δεν έχουν πάρει την υπηκοότητα.

@Imaginos: Ιμάτζινε, εντελώς καλοπροαίρετα σε πληροφορώ πως αν αλλάξεις θέμα και δεν απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις μου (που σου ζητάω αποδείξεις για αυτά που λες, αλλιώς θα τα θεωρήσω ψέματα), δεν θα σε αφήσω σε ησυχία

Όχι τίποτα άλλο, είναι απαράδεκτο να μπαίνεις και να αφήνεις ψέματα στα σχόλια, μόνο και μόνο για να φαίνεται η προπαγάνδα.


Gravatar Κύριε Ιμάτζινε,

χαρακτηρίζετε μαλακίες όσα γράφει ο Ιός.

Μόνο που ο Ιός έγραψε όσα έγραψε αναφερόμενος σε συγκεκριμένες πηγές (έρευνες και μελέτες).

Να το τελευταίο από τα δημοσιεύματα, όπου υπάρχουν πίνακες και παραπομπές στα παλαιότερα άρθρα.

Αντιγράφω και από ένα άρθρο ελληνικής ομογενειακής εφημερίδας του Σικάγο εν έτει 1909: " Πλην εμείς οι Ελληνες, ατυχώς, όχι μόνον δεν ανταπεκρίθημεν προς τας υποχρεώσεις μας, αλλά και εξήλθομεν των ορίων χάρις εις την βαρβαροκεφαλιάν μας και τα τόσα άλλα μειονεκτήματα, υπό των οποίων περικοσμούμεθα. {...} Εις τα αρχεία της αστυνομίας του Σικάγου οι Ελληνες έρχονται πρώτοι εις έν δύο εγκλήματα, πανταχόθεν δε λαμβάνομεν σωρείαν εφημερίδων, εις άς βλέπομεν πολλά εγκλήματα διαπραττόμενα από των Ελλήνων. Και μ' όλα αυτά έχομεν το θράσος να παραπονώμεθα κατά της φιλοξενούσης ημάς χώρας, χωρίς ποσώς να λάβωμεν υπ' όψιν τας εγκληματικάς πράξεις και την απέχθειαν, ήν πολλοί δεικνύουσι κατά των Αμερικανών." (εδώ ολόκληρο το άρθρο).

Σε όλα αυτά έχετε να αντιπαραθέσετε κανένα στοιχείο;

Ή μόνο τη συνήθη ανοησία ότι ο Έλληνας είναι καλός μετανάστης, ενώ οι Αλβανοί, Πακιστανοί, Ρουμάνοι κ.λπ. είναι ο οξαποδώ;

Σκεφτήκατε ποτέ ότι η συμπεριφορά του μετανάστη εξαρτάται από την κοινωνική και οικονομική του θέση στη χώρα υποδοχής και όχι από το αίμα που κυλά στις φλέβες του;


Gravatar Κύριε Frapdigo, για σένα πότε υπάρχει πρόβλημα μετανάστευσης σε μια χώρα; Ποια είναι τα κριτήρια για να πεις ότι "ναι, όντως πρέπει να κοιτάξουμε το μεταναστευτικό". Η έννοια "πρόβλημα μετανάστευσης" είναι κάτι υπαρκτό για εσένα; Είναι θέμα συζήτησης την σήμερον ημέραν; Αν όχι, τότε δεν υπάρχει θέμα, διότι γίνεται κουβέντα από τελείως διαφορετική βάση

Επίσης, άντε και αποδεικνύεις ότι εμείς οι Έλληνες έχουμε κατά καιρούς εκμεταλλευτεί τους ξένους, ότι μας χαρακτήριζαν βρωμιάρηδες οι Αμερικάνοι πριν 50 χρόνια, ότι μπαίναμε παράνομα σε άλλες χώρες στο παρελθόν και χίλια δυο άλλα. Όλα αυτά πως αποδεικνύουν ότι εντός των τειχών της δικής μας χώρας "απαγορεύεται" να μιλάμε για πρόβλημα μετανάστευσης. Δηλαδή, τα "λάθη" των προηγούμενων δικών μας γενεών (αν δεχτώ τα λεγόμενά σου), γιατί θα πρέπει να με κάνουν να τουμπεκιάζω, όταν για την δική μου λογική είμαστε υπεράριθμοι στην Ελλάδα; Ποιος μου απαγορεύει να θεωρήσω κάτι ως πρόβλημα, μόνο και μόνο γιατί κάποιοι άλλοι (έστω και συμπατριώτες μου) έκαναν τα χειρότερα στο παρελθόν;

Τέλος, χρησιμοποιείς ως παραδείγματα διάφορα γεγονότα και περιστατικά με θύτες Έλληνες για να μας πείσεις ότι δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να ομιλούμε, αλλά την ίδια στιγμή απορρίπτεις περιστατικά (βλέπε εγκλήματα) με θύτες μετανάστες, μιλώντας για μεμονωμένα περιστατικά που δεν μπορούν να χαρακτηρίσουν όλους τους ξένους. Με λίγα λόγια, εσύ μπορείς να κάνεις αυτό που για εμάς απαγορεύεται. Όταν ο Έλληνας είναι ο θύτης, τότε λες και υπάρχει το "προπατορικό αμάρτημα" και μας παίρνει όλους η μπάλα.


Gravatar Τι απαιχτα λινκια ειναι αυτα Νικο10??

Εξω οι βρομοελληνες απο τις ξενες χωρες!
Να αφησουν τον αθωο κοσμο να ζησει ειρηνικα στην ησυχια του και αυτοι να γυρισουν στην κωλοχωρα τους να δουλεψουν και να εγκληματισουν οσο θελουν.
Εξω οι βρομοελληνες! Δουλειες μονο για τους ντοπιους!


Gravatar @Kafros7: Είσαι σίγουρος ότι απευθύνεσαι στον σωστό άνθρωπο; Πού τα γράφω εγώ όλα αυτά;

"Όλα αυτά πως αποδεικνύουν ότι εντός των τειχών της δικής μας χώρας "απαγορεύεται" να μιλάμε για πρόβλημα μετανάστευσης."

Ποιός και πότε είπε ότι "απαγορεύεται" αυτή η συζήτηση, κ. Κάφρε7; Παρακαλώ δείξτε μου πού υπονόησα κάτι τέτοιο.

"Ποιος μου απαγορεύει να θεωρήσω κάτι ως πρόβλημα, μόνο και μόνο γιατί κάποιοι άλλοι (έστω και συμπατριώτες μου) έκαναν τα χειρότερα στο παρελθόν;"

Ποιός σου το απαγόρευσε, να τον εσκίσω; Πότε είπα εγώ κάτι ανάλογο; Το video άλλα πράγματα δείχνει, κοιτάξτε πιο προσεκτικά. Για βοήθημα, διαβάστε και τί λέει το post...

"Τέλος, χρησιμοποιείς ως παραδείγματα διάφορα γεγονότα και περιστατικά με θύτες Έλληνες για να μας πείσεις ότι δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να ομιλούμε, αλλά την ίδια στιγμή απορρίπτεις περιστατικά (βλέπε εγκλήματα) με θύτες μετανάστες,"

Μάλλον αναφέρεσαι στον Κούλογλου, που έκανε το ρεπορτάζ. Τί ακριβώς σε έκανε να πιστέψεις, Κάφρε7, ότι ο σκοπός αυτού του post ήταν να "σε πείσει ότι δεν έχεις δικαίωμα να ομιλείς;"

Λοιπόν, κάνε ένα καλό και διάβασε τα προηγούμενα σχόλια, γιατί όλα αυτά που λες ότι είπα ουδέποτε τα έχω πεί. Διαστρεβλώνεις τα λόγια μου και τους δίνεις ό,τι νόημα σου καπνίσει. Και το χειρότερο: προσπαθείς να δείξεις ότι το video είχε άλλο σκοπό από τον αρχικό (o οποίος είναι αυτός που γράφεται στο παρόν post).

Όταν αποκτήσεις καμία πραγματική απορία σχετικά με το post ρώτα γενικά, και όταν με το καλό έχεις κάποια απορία σχετικά με κάτι που έγραψα ρώτα εμένα.


Gravatar "Τέλος, χρησιμοποιείς ως παραδείγματα διάφορα γεγονότα και περιστατικά με θύτες Έλληνες για να μας πείσεις ότι δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να ομιλούμε, αλλά την ίδια στιγμή απορρίπτεις περιστατικά (βλέπε εγκλήματα) με θύτες μετανάστες, μιλώντας για μεμονωμένα περιστατικά που δεν μπορούν να χαρακτηρίσουν όλους τους ξένους. Με λίγα λόγια, εσύ μπορείς να κάνεις αυτό που για εμάς απαγορεύεται. Όταν ο Έλληνας είναι ο θύτης, τότε λες και υπάρχει το "προπατορικό αμάρτημα" και μας παίρνει όλους η μπάλα."

Καφρε οπως βλεπω ξεχειλιζεις απο ευφυια.
Ας το παρει το ποταμι γιατι ειναι κριμα να βασανισζεσαι.
Το μηνυμα που βγαινει απο το ποστ ειναι οτι οπως δεν μπορεις να κατηγορησεις μαζικα ολους τους ελληνες ως εγκληματιες η για οτιδηποτε αλλο, ετσι δεν μπορεις να κατηγορησεις συνολικα τον οποιοδηποτε λαο για οτιδηποτε. Και οτι οποιος το κανει ειναι ενας συνηθισμενος μαλακας οπως ειναι δηλαδη ολοι οι ρατσιστες.
Αν κατηγορεις τους αλβανουνς ως εγκληματικη ρατσα τοτε το ιδιο πρεπει να κανεις και για τους ελληνες και αν δεν το κανεις τοτε εισαι ακομα μεγαλυτερος μαλακας γιατι εκτος απο ρατσιστης εισαι και στρουθοκαμηλος. Ειναι πολυ απλα τα πραγματα.


Gravatar @patrikoss: " Ειναι πολυ απλα τα πραγματα."

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Δείξε κατανόηση, έχουν φάει προπαγάνδα και είναι δύσκολο να επανέλθουν.

Προσπαθούμε όμως... τί να κάνουμε, γεννηθήκαμε με μεγάλη ψυχή, οι κακόμοιροι!


Gravatar Frapdigo, δεν είδα το βίντεο (σέρνεται το Internet μου), αλλά εκτιμώ αρκετά τον Κούλογλου ως δημοσιογράφο! Τα σχόλια τα διάβασα όλα όπως και το post. Η αφορμή μού δίνεται από την προηγούμενή μας συζήτηση για τους μετανάστες και από αυτήν με τον Imaginos που έχεις τώρα και η γενικότερη λογική σου να μην ειπωθεί από μέρους του το παραμικρό εναντίον κάποιων κακών ξένων, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τα λεγόμενά του και ως προπαγάνδα. Δηλαδή, αυτά που αντιμετωπίζει ο Έλληνας σε δεκάδες γειτονιές καθημερινά πρέπει να βρεθούν σε link για να είναι αλήθεια; Δεν ακούς, δεν βλέπεις τι γίνεται γύρω μας; Επίσης, θα μου απαντήσεις στο αρχικό μου ερώτημα για το αν υφίσταται για σένα ο όρος "μεταναστευτικό πρόβλημα"; Είπες ότι θα θεωρήσεις ως ψέμματα αυτά που έγραψε ο Imaginos, αν δεν σου βάλει και link. Επομένως, για σένα δεν υπάρχει μεταναστευτικό ζήτημα στην Ελλάδα, αν δεν σου φέρει ο Imaginos, εγώ ή όποιος άλλος συγκεκριμένα στοιχεία, έτσι;

Πατρικοςς, πρωτίστως ευχαριστώ για όλους τους χαρακτηρισμούς, αν και δεν θυμάμαι να έκανα αντίστοιχους. Αν ναι, θύμισε μου και βάλε και link, όπως ζητάει συνήθως ο Frapdigo! Το μήνυμα του post είναι τελείως σχετικό και ο καθένας βγάζει ό,τι συμπέρασμα θέλει. Το ότι δίνει ο Spy δικό του νόημα στο post, δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να βγάλω εγώ το δικό μου βάσει των απόψεων μου. Απλά, βλέπω ότι μονίμως παρουσιάζεται η μια πλευρά του νομίσματος και αφού ο Spy είναι σταθερά κατά του ρατσισμού (έτσι λέει και το profile του), θα ήθελα επιτέλους να δω και μερικά Post για τον ρατσισμό απέναντί μας. Εκτός, αν είστε όλοι σταθερά κατά του ρατσισμού, αν αυτός προέρχεται μόνο από Έλληνα προς αλλοδαπό. Καληνύχτα!


Gravatar Frapdigo, γιατί σου φάνηκε τόσο πολύ αστείο το "είναι πολύ απλά τα πράγματα"; Χαλάρωσε λιγάκι, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Όλα είναι ok, αλλά δεν θέλω να φαντάζομαι ότι είσαι από αυτούς που χασκογελάνε (ξέρεις, το γέλιο που βγαίνει από το προγούλι) με αστεία τύπου Mr. Bean; Αν ναι, τότε καλά έκανες και γέλασες. Καληνύχτα και σε σένα, οριστικά για σήμερα!


Gravatar Τι λινκ θες να σου βαλω Καφρε? Με δουλευεις? Ισχυριστηκα μηπως κατι και μου ζητας αποδειξεις?

" Το μήνυμα του post είναι τελείως σχετικό και ο καθένας βγάζει ό,τι συμπέρασμα θέλει."
Τωρα αν σου ξαναπω παλι οτι ξεχειλιζεις απο ευφυια εγω θα φταιω?


Gravatar A εδώ πρέπει να κάνω μαθήματα σε παιδιά Α'ης δημοτικού φαίνεται.

Βρε συ Frapdigo συγκρίνεις τις αποικιοκρατικές χώρες με την Ελλάδα?

Μου βάζεις μέσα στον αριθμό των μεταναστών τους Βρετανούς από τις αποικίες, τους Γερμανούς από τη δεκαετία του 50 και τους Σουηδούς επίσης εκείνης της δεκαετίας και μετά?

ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ από το 1991 δηλαδή και μετά. Σε λίγο θα μου πεις ότι και η ΗΠΑ έχει 100% μετανάστες... ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ.

Τη δήλωση του ακροδεξιού νέου δήμαρχου της Ρώμης την άκουσες? "Δεν είναι δυνατόν η Ρώμη να φιλοξενεί 25.000 μετανάστες. Θα απομακρυνθούν σύντομα."

Το άκουσες? Η Ρώμη έχει 25.000 μετανάστες και φρίκαραν, εμείς έχουμε 2μισι εκατομμύρια μετανάστες μόνο στην Αττική. Ο ίδιος ο Ταχίρ Μίτσι ο πρόεδρος των Αλβανών εργαζομένων στην Ελλάδα όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο ίδιος διατυμπανίζει ότι οι Αλβανοί μόνο στην Ελλάδα είναι 2μισι εκατομμύρια!!!

Να σου πω, που ζεις? Στην Ελλάδα η σε άλλη χώρα γιατί προφανώς σε άλλη χώρα ζεις η τίποτα σε ακριβά προάστια με σεκιουριτάδες και φιλιππινέζες αστυνομικούς. Αλλιώς δεν εξηγείται. Και ποια στοιχεία μου ζητάς? Αυτά που λένε ότι έχουμε 650.000 μετανάστες με πράσινη κάρτα και άλλους 250.000 παράνομους που είναι και τα επίσημα στοιχεία? Για έλα αγόρι μου να πάμε μιά βόλτα εκτός βορείων προαστίων και σε όποιο μέρος της Ελλάδας θέλεις να μετρήσουμε πόσες φορές θα ακούσεις ελληνικά στο δρόμο. Δε ξέρεις ότι τα σχολεία στο κέντρο της Αθήνας μέχρι και το Γαλάτσι και τη Γράβα πλέον φτάνουν μέχρι και στο 90% σε ποσοστά αλλοδαπών μαθητών?
Τα ποσοστά μεταναστών από το 91 και μετά που ανέφερα, τα διάβασα στην Εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ" μια δύο μέρες με


Gravatar συνέχεια...

μετά την εκλογή του νέου δημάρχου στη Ρώμη όπου είχε και αφιέρωμα. Δεν ήξερα να κρατήσω και αρχείο.

Αλλά γιατί αποφεύγετε να πείτε ότι πλέον στην Γερμανία Γαλλία Βρετανία Ιταλία Ολλανδία και άλλες χώρες έχει κοπεί η μετανάστευση ακόμα και στις μύγες? Και τα έχετε με την Ελλάδα που βλακωδώς συνεχίζει να έχει ανοικτά σύνορα? Γιατί δε λέτε κουβέντα για τις εκτελέσεις 100άδων μεταναστών στα παράλια της Ισπανίας, γιατί δε λέτε κουβέντα για τις απελάσεις ρουμάνων καθημερινά 2.800 ατόμων από το Σεπτέμβρη με απόφαση της σοσιαλιστικής πρώην κυβέρνησης Πρόντι. Γιατί δε λέτε κουβέντα και για τον τορπιλισμό 3 πλοίων με αλβανούς μετανάστες από Ιταλικές φρεγάτες τη 10ετία του 90 και το θάνατο 1800 αλβανών μνημείο των οποίων υπάρχει στο Φίερι της Αλβανίας? Εάν η Ελλάδα που συνεχίζει να δέχεται βλακωδώς μετανάστες που δεν ξέρει και τι να τους κάνει είναι ρατσιστική χώρα, η Ιταλία και οι άλλες χώρες που τους τορπιλίζουν και τους εκτελούν στο νερό, τι είναι?


Gravatar @Kafros7: "Η αφορμή μού δίνεται από την προηγούμενή μας συζήτηση για τους μετανάστες και από αυτήν με τον Imaginos που έχεις τώρα και η γενικότερη λογική σου να μην ειπωθεί από μέρους του το παραμικρό εναντίον κάποιων κακών ξένων, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τα λεγόμενά του και ως προπαγάνδα."

Μην διαστρεβλώνεις αυτά που λέω κ. Κάφρε7. Ξέρεις πολύ καλά ότι το μόνο που έχω αρνηθεί είναι το τσουβάλιασμα, ακριβώς όπως φαίνεται στο post.

"Επίσης, θα μου απαντήσεις στο αρχικό μου ερώτημα για το αν υφίσταται για σένα ο όρος "μεταναστευτικό πρόβλημα";"

Μπα; Σε πειράζει να μην απαντάω στις ερωτήσεις; Όταν σου είχα ζητήσει αποδείξεις που στηρίζουν τις απόψεις σου περί "πλαφόν" δεν σε άκουσα να απαντάς...(μεταξύ άλλων..). Η απάντησή μου: Ναι, υπάρχει μεταναστευτικό πρόβλημα, και όχι, δεν λύνεται με τις ρατσιστικές σας μαλακίες. Λύνεται ψύχραιμα, όπως σου είχα απαντήσει στην προηγούμενη συζήτησή μας, και απλά κάνεις ότι το ξέχασες.

"Εκτός, αν είστε όλοι σταθερά κατά του ρατσισμού, αν αυτός προέρχεται μόνο από Έλληνα προς αλλοδαπό. Καληνύχτα!"

Καληνύχτα...και καλή τύχη!

Με αγάπη, ο τιμωρός των links, πρόεδρος του fan club Mr. Bean και του Συλλόγου Φίλων Προγουλίων.


Gravatar "Αλλά γιατί αποφεύγετε να πείτε ότι πλέον στην Γερμανία Γαλλία Βρετανία Ιταλία Ολλανδία και άλλες χώρες έχει κοπεί η μετανάστευση ακόμα και στις μύγες?"

Αυτό που ακούστηκε;
Απ' όσο ξέρω και απ' όσο βλέπω, αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.

Το ίδιο δεν ισχύει και αυτό:
"Και τα έχετε με την Ελλάδα που βλακωδώς συνεχίζει να έχει ανοικτά σύνορα?"
Άνοιξε ποτέ η Ελλάδα τα σύνορά της;

Μαζικές εκτελέσεις μεταναστών στην Ισπανία; Τορπιλισμό 3 αλβανικών πλοίων;
Που; Πότε;
Αλλά ακόμα και αν ίσχυε, αυτό είναι παράδειγμα προς μίμηση; Αυτό είναι μια κατάντια, για την οποία αξίζει κανείς το φτύσιμο εφ' όρου ζωής επί καθημερινής βάσεως.

Εκτός αυτού, το σχέση έχουν όλα αυτά με το ρατσισμό και την προκατάληψη εναντίον ολόκληρων εθνοτήτων από τα ελληνικά ρατσιστόμουτρα;


Gravatar @IMAGINOS: "ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ από το 1991 δηλαδή και μετά. Σε λίγο θα μου πεις ότι και η ΗΠΑ έχει 100% μετανάστες... ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ."

ΚΙ ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε.! Ούτε για πτώση συνόρων του 1991 είχες πει πρωτύτερα ούτε τίποτα. Απλά, αλλάζεις πάλι ρότα.

Εσύ έδωσες κάποια πλασματικά στοιχεία, Ιμάτζινε, και σου έδωσα site που τα δείχνει όλα αναλυτικά και εσύ τώρα μου λες για...αποικιοκρατικές χώρες. Δες το link που σου έδωσα! Εσύ, από την άλλη, έχεις καμία απόδειξη αυτών που λες;

Ιμάτζινε, δε βλέπω να απαντάς σε αυτά που σου είπα στις 14.05.08 - 8:59 pm και στις 14.05.08 - 10:31 pm ... δώσε απόδειξη για αυτά που λες, αλλιώς δεν είσαι παρά ένας ψεύτης που σπέρνει προπαγάνδα.

Δικηγόρος είσαι, κάποια πηγή θα έχεις για αυτά που ισχυρίζεσαι. Δώσε links λοιπόν! Απόδειξε ότι δεν είσαι ψεύτης.


Gravatar @ Imaginos

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.
Πρώτον, διότι μας λες ένα σωρό στοιχεία χωρίς καμιά παραπομπή. Γιατί να σε πιστέψουμε;

Και δεύτερον, τι σόι σύγκριση είναι αυτή; Για να φανεί τι μεγαλόψυχοι είμαστε, που δεν τους τορπιλίζουμε; Στα ώπα ώπα τους έχουμε.

Και δε θα βαρεθώ να ζητάω αυτό το καταραμένο λινκ, ότι ο Ιός κλέβει την Bulgarmac. Σώσε την αξιοπιστία σου, έλεος δηλαδή.


Gravatar Άριστο το φιλμάκι. Και αν χρειάζεται να κάνουμε πιο ξεκάθαρη την εικόνα του θύματος που έγινε θύτης, εκτός από τα παραδείγματα των ελλήνων μεταναστών στις ΗΠΑ ή στην Ευρώπη, υπάρχουν και εκείνα των μεταναστών στην Αίγυπτο που ίδρυσαν πανίσχυρες κοινότητες αλλά το "ύμα Νάσερ" τις διέλυσε.

Βέβαια και πάλι οι κοινότητες αυτές ήταν στενά συνδεδεμένες με τα "πολυεθνικά συμφέροντα" του καιρού τους και αυτό πλήρωσαν. Εκεί δε μιλούσαμες για "φτωχούς μετανάστες" αλλά για ολόκληρη παροικία με έντονη οικονομική και πνευματική δραστηριότητα. Αλλά και πάλι ήταν μετανάστες.

Οι μεταναστες πάντα αντιπροσώπευαν τον "παρείσακτο εχθρό" για τον όπου γης όχλο. Τον εχθρό που πάντα συσπείρωνε τον όχλο σε κατευθύνσεις που εξυπηρετούσαν την ανόρθωση του κάθε λογής και εποχής, φασισμού. Και πάντα ο μικροαστισμός και η άγνοια τροφοδοτούσαν.
Είναι εύκολο θύμα ο μετανάστης και προσφέρεται για "κοινός στόχος" των ιθαγενών που δε διαθέτουν ούτε πολιτική κρίση, ούτε κοινωνικές ευαισθησίες.


Gravatar ...και η αποκάλυψη:
Ο Imaginos είναι ο Παναγόπουλος (πρόεδρος)
και ο kafros7 είναι ο Γόντικας (διευθυντής) της ΕΤ. Γι' αυτό κόπηκε και η εκπομπή (επειδή δεν έρεσε στον πρώτο).

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά για ακόμη μία φορά η πραγματικότητα ξεπέρασε (και την πιο νοσηρή) φαντασία


Gravatar Δεν κινούμαι επαγγελματικά και πολύ μακριά από αυτό που ανέφερες Sky, αλλά σε καμία περίπτωση διευθυντής! Η εκπομπή του Κούλογλου πολύ κακώς κόπηκε, διότι πρόκειται για έναν καταξιωμένο ρεπόρτερ, με υπέροχες δουλειές, σαφώς καλύτερες από άλλες και με υψηλότερα νούμερα, αν και στην ΕΡΤ δεν θα έπρεπε να ενδειαφέρονταν γι' αυτά παρά μόνο για την ποιότητα. Ειδικά, όταν δυο χρόνια ανεχόμασταν τις φραπελιές της Δρούζα και ανεχόμαστε ακόμα τα ματς του Παναθηναϊκού στη ΝΕΤ!

Πατρικοςς, link ζήτησα για ανάλογους χαρακτηρισμούς από μέρους μου προς εσένα. Με χαρακτηρίζεις μόνο και μόνο διότι βλέπω τα πράγματα από την δική μου οπτική γωνία. Φερ ειπείν, εγώ είμαι ξενόφοβος, μισάνθρωπος και ρατσιστής, ενώ εσύ όχι. Όμως, ας μην χαλάμε και τις καρδιές μας. Τις καλημέρες μου.

Frapdigo, χαίρομαι που τουλάχιστον θεωρείς ότι το μεταναστευτικό μπορεί και να θεωρηθεί πρόβλημα σε κάποιες χώρες. Δεν διαστρεβλώνω τα λόγια σου και για το πλαφόν το έχω ακούσει ένα εκατομμύριο φορές για τις Ιταλία και Ολλανδία και μάλιστα και μέσα στη Βουλή. Για παράδειγμα, ξέρω ότι η Μπεζαντάκου είναι πουτ###, όμως link που να το αποδεικνύει δεν μπορώ να σου βρω. Απαντάω σε όσα ξέρω, ακούω και βλέπω γύρω μου. Αυτό που έγραψε ο Imaginos για τον αριθμό των μεταναστών είναι πολύ σωστό. Δηλαδή, αν μου φέρεις τα επίσημα στοιχεία της Ελλάδας για τους νόμιμους οικονομικούς μετανάστες (650.000) είναι ποτέ δυνατόν να τα δεχτούμε;

Δεν ξέρω, αν είσαι και πρόεδρος του Mr Bean, απλά το χαχανητό σε μια απλή κουβέντα του Πατρικοςς δεν δικαιολογείται παρά μόνο αν σου αρέσουν τα αστεία του ανεκδιήγητου Άγγλου κωμικού (μμμ...).


Gravatar ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

---repost---

Καλημέρα σε όλους.
Ακούστε κάτι ενδιαφέρον που μπορούμε να το επεκτείνουμε.
Σήμερα στον ηλεκτρικό σταθμό του Αγ. Ελευθερίου στα ακυρωτικά μηχανήματα και ενώ ήμουν έτοιμη να ακυρώσω το εισιτήριο μου για Σύνταγμα, βρήκα πάνω στο ακυρωτικό μηχάνημα ένα εισιτήριο ακυρωμένο 15 λεπτά πριν, στην ίδια κατεύθυνση με τη δική μου. Χωρίς δεύτερη σκέψη και δεδομένου ότι μου έχει ξανατύχει, δεν ακύρωσα το εισιτήριο μου αλλά πήρα το ακυρωμένο που βρήκα και με αυτό κατέβηκα Σύνταγμα.
Το περιστατικό αυτό μου έχει ξανασυμβεί και πληροφορήθηκα πώς υπάρχει μία ομάδα ατόμων που αντί να πετάξει το εισιτήριο κατά την έξοδο της από το μέσο μεταφοράς το αφήνει πάνω στα ακυρωτικά μηχανήματα ώστε να το χρησιμοποιήσει και ο επόμενος. Είναι μια κίνηση συνεργασίας των πολιτών της Αθήνας που αντιδρούν στις μαζικές αυξήσεις των τιμών βασικών αγαθών.
Νομίζω θα μπορούσαμε να το εφαρμόσουμε και εμείς δίνοντας την ευκαιρία στον επόμενο από μας να ταξιδέψει δωρεάν.
Επίσης θα βοηθούσε να το διαδίδαμε σε όσους το δυνατό περισσότερους!!!!!


---repost---


Gravatar @ Kafros

Για παράδειγμα, ξέρω ότι η Μπεζαντάκου είναι πουτ###, όμως link που να το αποδεικνύει δεν μπορώ να σου βρω



Κοίτα, συμφωνώ ότι θα ήταν ανούσιο να μην μπορούμε να σταυρώσουμε κουβέντα, αν δε δώσουμε λινκ.

ΟΜΩΣ:
Όταν παραθέτεις στοιχεία (αριθμοί, ονόματα κλπ) για να αποδείξεις ότι ο άλλος κάνει λάθος, οφείλεις να του επιτρέψεις να ελέγξει τις πληροφορίες σου, αλλιώς είναι προπαγάνδα, ή κουτσομπολιό, ή κουβεντούλα του καφενείου.

Π.χ.
Στον Ιμάτζινο, δε θα ζητούσα ποτέ λινκ για όσα συνέβησαν στον πατέρα του.

Όταν όμως δίνει πληροφορίες (υποτίθεται αξιόπιστες) για σχέση Ιού με bulgarmac κλπ., ε, εκεί θα επιμείνω σαν το διάολο!

Κι ακόμα και για την Μπεζαντάκου, ναι, οφείλεις να το αποδείξεις, ή να δώσεις ενδείξεις, αλλιώς ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, αλλά ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ (έτω κι αν σου φαίνεται εύλογο :lol . Μην ξεχνάς ότι εδώ είναι δημόσιος ο διάλογος.


Gravatar Ξεκινάω από το τελευταίο. Το έχω μάθει από το συνάφι μου για προηγούμενη σχέση της κυρίας που### με γνωστό παρουσιαστή κεντρικού δελτίου. Βέβαια, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ δεν μπορώ να σου φέρω, αν με αντιλαμβάνεσαι!

Συμφωνώ ότι είναι καλό να φέρνεις πάντα αποδείξεις και στοιχεία για όσα υποστηρίζεις, αλλά πολλές φορές η πραγματικότητα είναι πολύ καλύτερη απόδειξη. Όλα όσα βλέπω και αντιλαμβάνομαι γύρω μου μού αρκούν ορισμένες φορές για να βγάζω τα συμπεράσματά μου για το πρόβλημα της μετανάστευσης και της εκμετάλλευσης πολλών από άπληστους εργοδότες που ψάχνουν φτηνά εργατικά χέρια. Το πράγμα νοσεί από όλες τις πλευρές και δεν είναι μονόπλευρο το όλο πρόβλημα.

Αν μου έφερνες τα επίσημα στοιχεία για τον αριθμό των μεταναστών στην Ελλάδα, θα μπορούσες να μου πεις ότι δεν είναι και πάρα πολλοί και ότι όλα είναι Ok. Άλλωστε, αυτό δείχνουν τα νούμερα. Όμως, δεν είναι έτσι φίλε Nasos και το γνωρίζεις καλά. Όσο και αν ενοχλεί κάποιους, από το '90 και μετά έχει αυξηθεί και η εγκληματικότητα και η ανεργία και παράλληλα ο ρατσισμός κάποιων Ελλήνων απέναντι σε ξένους. Είναι αλυσίδα το όλο θέμα και ελάχιστοι είναι διατεθειμμένοι να καταπιαστούν!


Gravatar ~~SPY, γραφεις "Είμαστε ο κατεξοχήν μεταναστευτικός λαός κ. Γεώργιε.
Θα έπρεπε να ήμασταν οι τελευταίοι που θα μιλούσαμε κατά της μετανάστευσης."
Αποκλειεται δλδ να μας αρεσει να φευγουμε;
Αποκλειεται να μη μας αρεσει να δεχομαστε επισκεψεις;
Τα παλια τα χρονια, οταν το τηλεφωνο ηταν σπανιο ειδος, οι κυριες ανακοινωναν σε γνωστους και συγγενεις την ημερα της εβδομαδας που δεχοντουσαν επισκεψεις. Μηπως μια παρομοια ανακοινωση θα ηταν λυση;
Να δηλωσουμε οτι δεχομαστε μεταναστες π.χ. καθε Πεμπτη ή καθε Μαρτη!!!
( το ιδιο μπορουμε να κανουμε και με τις παραβιασεις του εναεριου χωρου και ολα καλα)

-->> να τα εκατοστησετε! ) τα μελη της ζουγκλας
SOY


Gravatar @kafros7: "Frapdigo, χαίρομαι που τουλάχιστον θεωρείς ότι το μεταναστευτικό μπορεί και να θεωρηθεί πρόβλημα σε κάποιες χώρες."

Άργησες να το καταλάβεις. Πότε έπεσα σε τέτοιο βαθμό εθελοτυφλίας ώστε να πώ ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα; Το βλέπω όμως από τελείως διαφορετική οπτική της δικής σου, όπως φαίνεται και στο σχόλιό μου αυτό, αυτό και αυτό, από την προηγούμενη συζήτηση, όπου προτείνω ένα γενικότερο τρόπο δράσης για την αντιμετώπιση, και όχι την δική σου καφενειακή λογική "όποιος εγκληματεί να φυλακίζεται και να στέλνεται στη χώρα του". Απορώ γιατί δεν τα θυμάσαι, και μου λες ότι "χαίρεσαι που παραδέχομαι το πρόβλημα".

"Για παράδειγμα, ξέρω ότι η Μπεζαντάκου είναι πουτ###, όμως link που να το αποδεικνύει δεν μπορώ να σου βρω."

... Το τί κάνει κάθε άνθρωπος στην προσωπική του ζωή, ουδεμία σχέση έχει με επίσημα στοιχεία, με στατιστικές και αριθμούς που σου παραθέτω και ζητάω με τη σειρά μου από εσένα. Ατυχής παραλληλισμός.

Τέλος, ο Mr Bean μου αρέσει, όπως μου αρέσει κάθε είδος κωμωδίας, και δεν τον θεωρώ καθόλου ρηχό. Για παράδειγμα, θεωρώ το Family Guy απίστευτα ποιοτικό. Για να το καταλάβεις όμως αυτό πρέπει να δείς κάτω από τα φαινομενικά "καφριλίκια" που γίνονται στο συγκεκριμένο cartoon. Αλλά, off topic.


Gravatar @Sky
"Οι μεταναστες πάντα αντιπροσώπευαν τον "παρείσακτο εχθρό" για τον όπου γης όχλο."
Και αν δεν υπάρχουν μετανάστες κ. Συνεργάτα, τότε θα βρεθούν -από τους ίδιους πάντα- άλλοι αποδιοπομπαίοι τράγοι που ευθύνονται για όλα τα δεινά.


@Kafros7
κ. Κάφρε εσείς καλά θα κάνετε να δείτε πρώτα το ντοκιμαντέρ για να μη βαδίζετε στα τυφλά και να είστε εντός θέματος.
Είναι οξύμωρο να γράφετε, μόνο και μόνο για να διαφωνήσετε, χωρίς να ξέρετε περί τίνος πρόκειται.

Άσχετο: Δουλεύει η Μπεζεντάκου σε κανένα οίκο ανοχής; Αν ναι, τότε δικαιολογείται ο χαρακτηρισμός που της προσάπτετε.
Αν όχι τότε θυμίζετε κάτι ξεπερασμένους "ηθικολόγους" του στίλ "θέλω το γιο γαμιά και την κόρη παρθένα" που ανήκουν σε κάτι άλλες εποχές..

@AlekosX
Νεοελληνική μπαγαποντιά, το μεγαλείο σου..

@Rodia
Μανδάμ Ροδιά, Happy Hour θα βάλουμε για τις επισκέψεις;


Gravatar Μάλλον Spy δεν διάβασες όλα τα προηγούμενα comments. Δεν το είδα το ντοκιμαντέρ λόγω Ίντερνετ, αλλά εκτιμώ αρκετά τον Κούλογλου για να θεωρώ αρκετά αξιόπιστα τα λεγόμενά του και το ρεπορτάζ του. Απλά, παρακολούθησα την συζήτηση του Frapdigo με τον Imaginos και έκανα ορισμένες ερωτήσεις του Frapdigo. Δεν θέλω σώνει και καλά να διαφωνήσω με το περιεχόμενο του ντοκιμαντέρ, αν με αντιλάμβάνεσαι γι' αυτό και δεν απευθύνθηκα σε σένα. Αν κάτι δεν μου άρεσε, θα ρωτούσα εσένα.

Όσο για το παράδειγμα της Μπεζεντάκου, έτσι θεωρώ κάποια που πηγαίνει με έναν παντρεμένο με παιδιά και ισχύει για όλες όσες κάνουν κάτι τέτοιο. Έτσι θα χαρακτήριζα και την κόρη μου την ίδια (δεν έχω), αν αύριο-μεθαύριο έκανε το ίδιο και δεν θεωρώ γαμιά και μάγκα αυτόν που αναλώνεται. Αυτά ήταν δικά σου συμπεράσματα.


Gravatar Frapdigo, άντε και αυτά που λέω χαρακτηρίζονται καφενειακού επιπέδου. Καμία απολύτως αντίρρηση. Οι δικοί σου "γενικότεροι τρόποι δράσης" που και πότε εφαρμόστηκαν και είχαν άμεσα και θετικά αποτελέσματα; Θέλω Link και παραδείγματα και όχι γενικότητες, αλλιώς θα σε χαρακτηρίσω προπαγανδιστή και ψεύτη. Αυτό είναι αλήθεια ότι το έκλεψα από σένα... Μου αρέσει πάντως ότι προτείνεις δράσεις και στο μυαλό σου έχουν πετύχει κιόλας. Μην μου πεις γενικά ότι αυτά έκαναν σε Γερμανίες, Αμερικές και Καναδάδες...

Για το θέμα των στατιστικών, σου έφερα τα αντίστοιχα της Ελλάδας που ξέρεις και εσύ ο ίδιος ότι είναι αναξιόπιστα ως προς τους μετανάστες. Μάλιστα ανέφερα πιο πάνω ότι καλό είναι να φέρνεις πάντα κάποια παραδείγματα και στοιχεία για να τεκμηριώνεις την άποψή σου, αλλά αυτά που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας είναι τα πλέον αξιόπιστα κριτήρια! Δηλαδή, πρέπει να ψάξω στο Wikipedia ή να περιμένω τον Παυλόπουλο να με ενημερώσει για να πιστέψω ότι έχουμε πρόβλημα ανεργίας, εγκληματικότητας ή τα νούμερα του Αλογοσκούφη για να αντιληφθώ την οικονομική μας ανέχεια;


Gravatar @Kafros7
Τα διάβασα όλα τα σχόλια κ. Κάφρε, δεν αφήνω σχόλιο αδιάβαστο.
Όμως δείτε το ντοκιμαντέρ για να ξέρετε και ποιό είναι το θέμα. Εκεί πάνω στηρίζεται το θέμα του ποστ και όχι σε θέματα μεταναστευτικής πολιτικής που αναφέρει ο κ. Ιμάτζινος (που επίσης δεν το είδε).

Δεν αρκεί η εκτίμηση που τρέφετε για τον κ. Κούλογλου για να συμφωνήσετε στα πάντα με αυτόν χωρίς να ξέρετε τι λέει.
Κι εγώ εκτιμώ το Μίκη Θεοδωράκη αφάνταστα, αλλά υπήρχαν φορές που έχει πει πράγματα που τα θεωρώ αρλούμπες.

Για τη Μπεζεντάκου τώρα, εσείς μπορεί να τη λέτε έτσι επειδή πήγε με παντρεμένο (τον παντρεμένο αλήθεια πως τον χαρακτηρίζετε; ), και αλλός μπορεί γι αυτό το λόγο να τη λέει τράπουλα.
Αλλού πάλι υπάρχει γι αυτό το λόγο λιθοβολισμός. Αυτή είναι η πιο extrem περίπτωση που είναι αποτέλεσμα από αυτούς που χαρακτηρίζουν έτσι κάποια όπως εσείς. Συγγενείς "φιλοσοφίες", αν με καταλαβαίνετε..


Gravatar @Kafros7:

1η ερώτηση του Κάφρου7: "Οι δικοί σου "γενικότεροι τρόποι δράσης" που και πότε εφαρμόστηκαν και είχαν άμεσα και θετικά αποτελέσματα;"

Έπειτα, ζητάει links, "αλλιώς θα είμαι ψεύτης".

Επισήμανση του Κάφρου για την ερώτηση: "Μην μου πεις γενικά ότι αυτά έκαναν σε Γερμανίες, Αμερικές και Καναδάδες..."

Για ποιές χώρες θέλεις λοιπόν να σου πώ, Κάφρε7; Διάλεξε. Για την Ουγκάντα; Μήπως για την Καμπότζη; Κοίτα να δεις ρε Κάφρε, από την προηγούμενη συζήτηση κάνεις το ίδιο πράγμα.

Ζήτησες συγκεκριμένες προτάσεις και σου ανέφερα το γενικό πλαίσιο που κρίνω ότι είναι καλό. Έπειτα, παραπονέθηκες λέγοντας ότι θέλεις να σου αναφέρω συγκεκριμένες λύσεις. Σου είπα ξεκάθαρα ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή των προτάσεων αυτών στην ελληνική πραγματικότητα είναι δουλειά επιστημόνων και δεν λύνεται στα σχόλια ενός blog, και αν θυμάσαι ανακάλεσες και είπες ότι "δεν εννοούσες συγκεκριμένες προτάσεις τελικά".

Πώς θα γίνει τώρα; Την κολοκυθιά θα παίζουμε; Και τώρα κάνεις πάλι τα ίδια! Ούτε καν έχεις δει το video, και λες ότι μπήκες στη συζήτηση για να απευθύνεις σε εμένα κάποια ερωτήματα. Το σχόλιό σου όμως στις 15.05.08 - 12:45 am άλλα δείχνει: ότι διαφωνείς με αυτά που λέει το video και απλά ρωτάς εμένα για αυτά. Στο έγραψα πιο κάτω αλλά δεν είπες τίποτα. Μάλλον κατάλαβες ότι για να διαφωνήσεις με το video πρέπει να το έχεις δει πρώτα.

Λοιπόν, αν θέλεις να κάνουμε συζήτηση σταμάτα να θυμάσαι επιλεκτικά ό,τι θέλεις, για να μην αναγκάζομαι κι εγώ να σου απαντάω στις ίδιες ερωτήσεις.


Gravatar @Kafros7: Τέλος, Κάφρε, δεν θυμάμαι ούτε μια φορά να μου έδωσες απόδειξη και πηγή για κάτι που ισχυρίστηκες, σε αντίθεση με εμένα που όταν μιλάω για αριθμούς και στατιστικές σου δίνω κάποια πηγή σην οποία βασίζομαι. Εσύ αρκείσαι στο να διαψεύδεις τα πάντα και να λες ότι "αποτελούν ψευδή επίσημα στοιχεία".

Οπότε αυτό που λες: "Θέλω Link και παραδείγματα και όχι γενικότητες, αλλιώς θα σε χαρακτηρίσω προπαγανδιστή και ψεύτη." , όντως το έκλεψες από μένα, και μάλλον το λες επειδή απλά σε πονάει που δεν έχεις μιλήσει ούτε μια φορά με κάποια τεκμήριο. Και ναι, Κάφρε 7, όταν μιλάς για τέτοια θέματα περιμένω στοιχεία, και όχι "τί βλέπεις εσύ στην καθημερινή σου ζωή". Άλλο καφενείο, άλλο πολιτική συζήτηση.

Αν θέλεις να συζητήσουμε ξεκίνα, και πες κάτι ουσιώδες. Φέρε μου στοιχεία που να αποδεικνύουν αυτά που λες, όπως κάνω εγώ, και άσε τα σάπια, και τις κινήσεις εντυπωσιασμού στύλ "Οι δικοί σου "γενικότεροι τρόποι δράσης" που και πότε εφαρμόστηκαν και είχαν άμεσα και θετικά αποτελέσματα;"

Γιατί ξέρω ότι και στατιστικές από χώρες που λειτουργούν έτσι όπως λέω να σου φέρω, πάλι θα το περάσεις στο ντούκου, και θα βρεισ 1002 δικαιολογίες να τα χαρακτηρίσεις αναξιόπιστα ("οι χώρες αυτές είναι πλούσιες, οι χώρες αυτές είναι μεταναστευτικού χαρακτήρα και άλλα τόσα. )


Gravatar "Πατρικοςς, link ζήτησα για ανάλογους χαρακτηρισμούς από μέρους μου προς εσένα. Με χαρακτηρίζεις μόνο και μόνο διότι βλέπω τα πράγματα από την δική μου οπτική γωνία. Φερ ειπείν, εγώ είμαι ξενόφοβος, μισάνθρωπος και ρατσιστής, ενώ εσύ όχι. Όμως, ας μην χαλάμε και τις καρδιές μας. Τις καλημέρες μου."

Ελα ρε Καφρε ασε την κλαψα τωρα....
Λινκ δεν υπαρχει γιατι δε με χαρακτηρισες ποτε ετσι και αυτο επειδη δεν σου εχω δωσει ποτε την αφορμη να με χαρακτηρισεις ετσι. Αν σου την εχω δωσει θελω να μου δωσεις λινκ οπου λεω μπουρδες.

"Με χαρακτηρίζεις μόνο και μόνο διότι βλέπω τα πράγματα από την δική μου οπτική γωνία."
Οταν το ποστ μιλαει για την καρετα-καρετα και εσυ αποτην "οπτικη σου γωνια" βλεπεις τις στυμφαλιδες ορνιθες, ε τοτε θα σου πω οτι ξεχειλιζεις απο ευφυια. Ειναι πολυ απλα τα πραγματα.


Gravatar Το αλλο παλι που εχω να παρατηρησω Καφρε ειναι αυτο που μου ειχες γραψει πιο πανω:
" Το μήνυμα του post είναι τελείως σχετικό και ο καθένας βγάζει ό,τι συμπέρασμα θέλει."
Μιλας για το "μηνυμα του ποστ" χωρις να εχεις δει το βιντεο.
Πες μου τωρα εσυ, τι θα γινει με την περιπτωση σου?
Εγω φταιω μετα οταν σου λεω αυτα που σου λεω?


Gravatar Frapdigo, πότε έγραψα ότι διαφωνώ με το βίντεο; Ότι δεν το είδα, ναι!

Χαρακτήρισες καφενειακού επιπέδου τις τοποθετήσεις μου και είπα ότι δεν έχω καμία αντίρρηση. Έκανα την ερώτησή για τους "γενικότερους τρόπους δράσης", διότι εσύ ο ίδιος είπες πολύ σωστά ότι δεν μπορείς με επιστημονικούς τρόπους να αναλύσεις το πρόβλημα και την επίλυσή του, επομένως πολύ εύκολα μπορώ να υποθέσω ότι και οι "γενικότεροι τρόποι δράσης" που προτείνεις, δεν είναι αυτοί πάνω στους οποίους κινήθηκαν οι ανεπτυγμένες χώρες για να αποκτήσουν σωστή μεταναστευτική πολιτική. Ευκόλως, μπορεί να είναι κάποιοι άλλοι και άρα να είσαι λάθος.

Η αναφορά στις χώρες ήταν τυχαία, απλά αυτές έχουν γραφτεί και γι' αυτό τις ανέφερα. Επειδή, λοιπόν, απλά κάνεις και εσύ τις επισημάνσεις σου και τίποτα παραπάνω, δεν μπορείς να είσαι καθόλου σίγουρος για το πλαίσιο πάνω στο οποίο κινήθηκαν οι αντεπτυγμένες χώρες για να επιλύσουν το πρόβλημα των μεταναστών.

Τέλος, δεν ανακάλεσα για τίποτα και σού έγραψα ότι ήταν ρητορική η ερώτησή μου. Το ότι δεν με πιστεύεις, είναι διαφορετικό από το τι πραγματικά εννοούσα. Θα ήταν πολύ εύκολο για μένα να συνέχιζα και να απαιτούσα επιστημονικές λύσεις και να σε έφερνα στο σημείο παραδοχής ότι δεν είναι η αρμοδιότητά σου και ότι είσαι ανίκανος (όπως και εγώ) για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα. Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου, απλά να ανταλλάξουμε γνώμες ήθελα και τίποτα παραπάνω.

Στο θέμα με τα στοιχεία απάντησα πιο πάνω και έφερα και κάποια παραδείγματα. Δηλαδή, θέλεις να σου φέρω φωτογραφίες δολοφονημένων από Αλβανούς για να σου αποδείξω ότι υπάρχουν εγκληματίες ή 1000 χωράφια με μόνο ξένους εργάτες για να σου αποδείξω ότι ο Έλληνας έχει �


Gravatar Συνέχεια...

μείνει στην απέξω για οικονομικούς λόγους και όχι μόνο γιατί δεν θέλει να δουλεύει σε τέτοια επαγγέλματα; Έγραψα και πιο πάνω ότι καλά κάνεις και φέρνεις τα στοιχεία σου, αλλά και τα όσα λένε οι πολίτες σε φτωχογειτονιές επαρκούν πολλές φορές για να διαφανεί η αλήθεια. Για το τελευταίο δεν έχω Link και σε παραπέμπω στα καθημερινά δελτία ειδήσεων και σε Live παρουσίες στα μέρη αυτά οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.


Gravatar @Kafros7: "Frapdigo, πότε έγραψα ότι διαφωνώ με το βίντεο; Ότι δεν το είδα, ναι!"

Σε αυτό εδώ το σχόλιό σου το είπες. Όσα λες εδώ είναι τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που φαίνονται στο video. Μη με αναγκάζεις να σου τα λέω ένα-ένα. Άσε που διαστρεβλώνεις το νόημα του post. Όλα υπάρχουν στο σχόλιό σου και στην απάντησή μου από κάτω.

"Επειδή, λοιπόν, απλά κάνεις και εσύ τις επισημάνσεις σου και τίποτα παραπάνω, δεν μπορείς να είσαι καθόλου σίγουρος για το πλαίσιο πάνω στο οποίο κινήθηκαν οι αντεπτυγμένες χώρες για να επιλύσουν το πρόβλημα των μεταναστών."

Πολύ σίγουρο για τις εικασίες σου σε βλέπω, Κάφρε7. Επειδή δεν γνωρίζεις με πόσους Έλληνες που έχουν ζήσει στο εξωτερικό έχω μιλήσει, και τί μου έχουν πει οι ίδιοι για την αντιμετώπιση που είχαν, καλύτερα μην εικάζεις άσχετα πράγματα.

Spy, για πες λίγο στον Κάφρο7 που θεωρεί τα λεγόμενά μου αβάσιμα, πώς αντιμετωπίζονται οι μετανάστες στη Γερμανία, όπου ζείς;


Τα υπόλοιπα που ρωτάς στα έχω ήδη απαντήσει και δεν έχω ιδέα γιατί μου τα ξαναρωτάς. Πάμε πάλι ένα-ένα:

Περί εγκληματικότητας και λοιπών προβλημάτων των μεταναστών σου απάντησα εδώ και εδώ, και δεν έχω ιδέα από που βγάζεις το συμπέρασμα ότι αρνούμαι το φαινόμενο και ότι θα "χρειαστεί να μου το αποδείξεις".


Gravatar Άσε τα "δελτία ειδήσεων" και τις "φτωχογειτονιές" και τις "φωτογραφίες δολοφονημένων από Αλβανούς", γιατί εδώ δεν είμαστε ακροατήριο σε προεκλογική εκστρατεία του Καρατζαφέρη και τις παρέας του.

Δες το video για την εγκληματικότητα των "αθώων συμπατριωτών μας Ελλήνων", και μετά έλα να μου πείς για φωτογραφίες δολοφονημένων και τέτοια. Αυτοί οι λαϊκισμοί δεν έχουν κανένα νόημα. Πιάνουν μόνο σε όσους είναι αρκετά νυκτωμένοι και δέχονται να φορτώσουν την εγκληματικότητα, την ανεργία και ό,τι άλλο, στην ύπαρξη των μεταναστών, και όχι στην αναποτελεσματικότητα του κοινωνικού κράτους. (Ανθρώπινη αντιμετώπιση των μεταναστών, πρόληψη, σωστή καταστολή, επαγγελματική συμπεριφορά της αστυνομίας, σωστή δικαιοσύνη... θυμάσαι που σου τα έλεγα; Γιατί με αναγκάζεις να επαναλαμβάνομαι; )

...Βρωμοέλληνα!


Gravatar @FrapDigo
"Spy, για πες λίγο στον Κάφρο7 που θεωρεί τα λεγόμενά μου αβάσιμα, πώς αντιμετωπίζονται οι μετανάστες στη Γερμανία, όπου ζείς;"

Εδώ υπάρχει και στα αγγλικά αυτό που ζητάτε: http://www.integration-in-deutsc...html? __nnn=true

Μιλάμε βέβαια για πρόγραμμα και οργάνωση μιας πολιτισμένης χώρας και όχι για βάρβαρους αφορισμούς και αλαλαγμούς από προκατειλημμένους λαοτιανούς και άλλους τους είδους.
Διαβάστε και συγκρίνετε με το ανύπαρκτο πρόγραμμα (δηλαδή τα αερολογήματα) του ΛΑ.Ο.Σ. για να καταλάβετε με τι πρωτόγονους έχουμε να κάνουμε.


Gravatar (Ανθρώπινη αντιμετώπιση των μεταναστών, πρόληψη, σωστή καταστολή, επαγγελματική συμπεριφορά της αστυνομίας, σωστή δικαιοσύνη... θυμάσαι που σου τα έλεγα; Γιατί με αναγκάζεις να επαναλαμβάνομαι; ). Πότε μίλησα για απάνθρωπη αντιμετώπιση σωστών και νόμιμων μεταναστών, μη πρόληψη, μη καταστολή, αντιεπαγγελματική συμπεριφορά της αστυνομίας και τυφλή κατά των μεταναστών και υπέρ των Ελλήνων δικαιοσύνη; Με κάνεις να λέω και εγώ πράγματα αυτονόητα. Μακάρι να γίνουν όλα όσα λες στην παρένθεση, απλά στους τρόπους μάλλον διαφέρουμε.

Διάβασα το πρώτο Link και δεν είδα πουθενά το που διαφώνησα με το βίντεο και η όποια διαφωνία μου ήταν μαζί σου στην συζήτησή σου με τον Imaginos και όχι με τον Κούλογλου. Έγραψα και πιο πάνω και με κάνεις να επαναλαμβάνομαι ότι σκοπός μου δεν ήταν η έτσι και αλλιώς αντιπαράθεση, απλά ξεκίνησα με κάποιες ερωτήσεις.

Τα περί λαϊκισμού δεν τα σχολιάζω, διότι με κουράζει να απαντάω σε καραμέλες που βγαίνουν μονίμως από τα στόματά σας.

Το ΛΑ.Ο.Σ και ο πρόεδρος ζητάει απλά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΡΑΣΗ και να μην αφήνεται το θέμα στην τύχη του. Ας γίνει ό,τι να ναι, απλά να γίνει κάτι. Δεν με ενδιαφέρει ο τρόπος, αλλά το αποτέλεσμα για να πάψει το χάος και το χάλι. Άντε, για να τελειώνουμε.

Spy, θα το διαβάσω το Link σύντομα. Καλό απόγευμα σε όλους!


Gravatar "Πότε μίλησα για απάνθρωπη αντιμετώπιση σωστών και νόμιμων μεταναστών, μη πρόληψη, μη καταστολή, αντιεπαγγελματική συμπεριφορά της αστυνομίας και τυφλή κατά των μεταναστών και υπέρ των Ελλήνων δικαιοσύνη;"

Γιατί είπα εγώ ότι αυτά είναι δικά σου λεγόμενα; Αν πρόσεχες τί γράφω, θα ήξερες ότι αυτά που σου ανέφερα παραπάνω είναι οι γενικές γραμμές που θα ήθελα να κινηθεί η χώρα, για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα προβλήματα των μεταναστών. Δεν πειράζει όμως, εδώ είμαστε. Θα τα λέμε μέχρι να εμπεδωθούν.

Στο σχόλιό σου, στο οποίο αναφέρθηκα, λες κάποια πράγματα, τα οποία το video δείχνει ότι είναι αρλούμπες. Γι'αυτό είπα ότι διαφωνείς με αυτά που λέει το video (χωρίς να το έχεις δεί, παρόλα αυτά).

"Τα περί λαϊκισμού δεν τα σχολιάζω, διότι με κουράζει να απαντάω σε καραμέλες που βγαίνουν μονίμως από τα στόματά σας."

Καλά κάνεις και δεν τα σχολιάζεις. Όσο για καραμέλες κλπ, μην τρώγεσαι πολύ, κ. φωτογράφε σκοτωμένων από Αλβανούς και πολέμιε του ρατσισμού κατά των Ελλήνων. Τον λαϊκισμό εκεί στο ΛΑΟΣ τον παίζετε στα δάκτυλα.

Τέλος, το ΛΑΟΣ μπορεί να ζητάει ό,τι θέλει. Όλοι όσοι έχουμε καταλάβει ότι πρόκειται απλά για ένα κόμμα ακροδεξιών απατεώνων/καιροσκόπων, ξέρουμε ότι κάθε τους λέξη είναι απλός λαϊκισμός. Όποιος έχει απορίες με τους χαρακτηρισμούς ας το δηλώσει για να ξεκινήσω πάλι το παιχνιδάκι με τα links.


Gravatar Τα παρακάτω σχόλια-σεντονάρες στοχεύουν να δώσουν μια απάντηση στις αντιδράσεις Ιμάτζινου και (κυρίως) Κάφρου, οπότε βγαίνω λίγο εκτός θέματος (ρατσιστικές αναλογίες Ελλήνων- μη-Ελλήνων). Αν οι ζουγκλορεπόρτερ θεωρήσουν ότι παρεκτρέπω τη συζήτηση, δικαιολογούνται να μου τα σβήσουν. Να σημειωθεί ότι μιλάω μόνο για λογαριασμό μου.

Ρίχνουμε στους μετανάστες τις ευθύνες για τα κοινωνικά προβλήματα (ανεργία, εγκληματικότητα κλπ). Στη χειρότερη τους αντιμετωπίζουμε συλλήβδην ως απατεώνες και απαιτούμε απέλαση, και στην καλλίτερη ζητάμε πλαφόν εισόδου (ότι το πρόβλημα δηλαδή είναι πληθυσμιακό).

Υπάρχει ένας ύπουλος τρόπος να ρίξουμε το φταίξιμο πάνω τους, με στατιστικές που τάχα αποδεικνύουν την εγκληματική συμπεριφορά τους στην ελληνική κοινωνία.

Δείτε για παράδειγμα αυτή τη ρεσαλταρισμένη «μελέτη»:
http://vangelakas.blogspot.com/2.../blog- post.html

Ο συγκεκριμένος αρθρογράφος (κος Κολοβός) κάνει την εξής διαπίστωση: ότι το ποσοστό των παραβατών αλλοδαπών επί του συνόλου των αλλοδαπών στην Ελλάδα, είναι πολύ μεγαλύτερο από το αντίστοιχο του ελληνικού. Δηλαδή, οι μετανάστες εμφανίζουν μεγαλύτερα ποσοστά παραβατών (π.χ. 1 στος 10), σε σύγκριση με τους Έλληνες (π.χ. 1 στους 20) (τα νούμερα απ’ το μυαλό μου).


Gravatar Η παραπομπή του βασίζεται στους σχετικούς πίνακες του υπουργείου δημόσιας τάξης:
http://www.ydt.gr/main/Attachmen...LLAS% 202007.pdf

Εκεί όμως βρίσκουμε και έναν άλλο ενδιαφέροντα πίνακα, τον οποίο μας αποκρύπτει ο παραπάνω αρθρογράφος. Εκεί βλέπουμε ότι τα ποσοστά εγκληματικότητας στην Ελλάδα από το 2001 μέχρι το 2007 σημειώνουν μικρές αυξομειώσεις (με εξαίρεση την πλαστογραφία), παρά τη σταθερή αύξηση του αλλοδαπού στοιχείου στη χώρα.

Σε ανάλογα συμπεράσμτα κατέληγε και ένα ενδιαφέρον άρθρο του 1997, τότε που ακούγονταν τα ίδια για τους Αλβανούς:

“Τα δεδομένα της στατιστικής για την ορατή (αυτή που φαίνεται) εγκληματικότητα της τελευταίας δεκαετίας δείχνουν καθαρά ότι στη χώρα μας παρατηρείται μια αυξομείωση που δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση θα θεωρηθεί ότι βιώνουμε την έκρηξη του εγκλήματος. Υπάρχει μια ανοδική τάση που εμφανίζεται σταθερά προτού ακόμη τα κύματα των μεταναστών φθάσουν στη χώρα μας.”
http://www.tovima.gr/print_artic...2451&m=A58& aa=1


Gravatar Η προσέγγιση του κου Κολοβού είναι λάθος και για έναν άλλο λόγο: Αγνοεί εντελώς τα ποσοστά επί κοινωνικών στρωμάτων, και εστιάζει στα φυλετικά. Παραβλέπει δηλαδή τη σύγκριση μεταξύ Ελλήνων και μεταναστών, οι οποίοι ανήκουν στο ΙΔΙΟ οικονομικό επίπεδο, καθώς και το δεδομένο ότι οι αλλοδαποί φτωχοί είναι αναλογικά πολύ περισσότεροι από τους Έλληνες φτωχούς. Κι, έτσι, περνάει στο ντούκου τη σύνδεση φτιώχειας-εγκλήματος.

Έτσι, εάν π.χ. οι αλλοδαποί που βρίσκονται κάτω από το όριο φτώχειας είναι 2 στους 3, ενώ οι αντίστοιχοι Έλληνες 1 στους 3, είναι πολύ πιθανό το ποσοστό των αλλοδαπών παραβατών επί του συνόλου (όλων) των αλλοδαπών, να είναι διπλάσιο από το ποσοστό των Ελλήνων παραβατών επί του συνόλου (όλων) των Ελλήνων.

Το πρόβλημα όμως τότε είναι η έννοια «φτώχεια», κι όχι η έννοια «μετανάστης», όπως ισχυρίζεται ο κύριος Κολοβός. Την υπόθεση αυτή ενισχύει και η διαπίστωση για κατακόρυφη αύξηση εγκληματικότητας το Μάρτιο που μας πέρασε:
http://societystats.blogspot.com...og- post_07.html
Αν ισχύει, δεν οφείλεται βέβαια στην (ανύπαρκτη) αντίστοιχη έκρηξη εισροής μεταναστών το μήνα Μάρτη, αλλά στην σύμπτωση με την παγκόσμια οικονομική κρίση.


Gravatar Η άλλη άποψη που ακούγεται, ότι για τη φτώχεια και την ανεργία οφείλεται ο αριθμός των μεταναστών, είναι κι αυτή ανόητη, καθώς υψηλά ποσοστά ανεργίας εμφανίζονταν και πριν την εισροή μεταναστών, από το 1960 μέχρι σήμερα:
http://www.itep.gr/pdfs/DT_meleti08.pdf

Κι από την άλλη είναι σαν να παραδεχόμαστε ότι ο γεωγραφικός χώρος της Ελλάδας δεν αντέχει πάνω από δέκα εκατομύρια κόσμο. Κι εγώ σας λέω κύριοι ότι και άλλα δέκα εκατομύρια μετανάστες να έρχονταν, πρόβλημα δε θα υπήρχε, αν είχαμε κράτος της προκοπής.

Ή μήπως σας φαίνεται αδύνατη η ιδέα ύπαρξης π.χ. 100 ελληνικών πόλεων, με 200.000 πληθυσμό η κάθε μία; Ή η ιδέα να δουλεύει περισσότερος κόσμος στην παραγωγή, κι όχι σε χαζοχαρούμενες εκπομπές και διαφημίσεις; Αλλά ακόμα και στο σημερινό κουτσό μας σύστημα, γίνονται σοβαρές μελέτες ένταξης:
http://www.mmo.gr/pdf/ publicatio..._Report_Grk.pdf


Gravatar Το ζήτημα, κύριε Κάφρε, είναι ότι υπάρχει ένα πρόβλημα, και δύο λύσεις:

Πρόβλημα:
Μετανάστες, φτώχεια, ανεργεία.

Πρώτη λύση: Αμφισβητούμε την ανάπηρη δομή της οικονομίας και κοινωνίας μας, και ψάχνουμε βιώσιμες και δικαιότερες λύσεις (δύσκολο).

Δεύτερη λύση: Αναγνωρίζουμε την ανικανότητά μας να βελτιώσουμε τις σημερινές κοινωνικές δομές, και ψάχνουμε «ρεαλιστικές» τακτικές, με πρώτη και καλλίτερη την απέλαση μεταναστών (εύκολο).

Το πρόβλημά σας, διαπιστώνω, δεν είναι το πώς θα αλλάξουμε την σημερινή κοινωνία, για να χωράει τους μετανάστες, αλλά το πώς θα αλλάξουμε τον αριθμό των μεταναστών, για να χωράνε στην σημερινή κοινωνία.

Κι εδώ νομίζω βρίσκεται το χάσμα ανάμεσα σε σας κι εμένα (τουλάχιστον).


Gravatar @Νάσος

"Αν οι ζουγκλορεπόρτερ θεωρήσουν ότι παρεκτρέπω τη συζήτηση, δικαιολογούνται να μου τα σβήσουν."

Πλάκα μας κάνετε κ. Νάσο;
Η παρούσα έρευνά σας θα ανεβεί σε Update σε αυτό το ποστ.
( ελαφρώς παραποιημένη χωρίς τις αναφορές στους κ.κ. Ιμάτζινο και Κάφρο)

Gravatar Να πω εδώ ότι τη συγκεκριμένη εκπομπή την παρακολούθησα από την τηλεόραση κάτι μήνες πριν. Ποτέ δε χάνω εκπομπές σχετικές.
Παρόλα αυτά και πάλι θέλησα να τη δω μόνο που στο 7ο λεπτό κολλάει και δε κατεβάζει άλλο δε ξέρω γιατί.
Επίσης δε μου λέει τίποτα το τι λένε αμερικανοί ιστορικοί του 1900 μιας χώρας δηλαδή καθαρά ρατσιστικής (βλέπε μαύροι, ισπανόφωνοι κλπ) που μέχρι το Λούθερ Κίνγκ (δεκαετία 60) δεν είχαν δικαίωμα ψήφου.
Ούτε μου λένε τίποτα στοιχεία από εφημερίδες του 1909. Το μεγάλο μεταναστευτικό κύμα στην Ελλάδα προς Αμερική και άλλες χώρες άνοιξε τη δεκαετία του 50 και 60. Το 1909 ζούσαν 3 έλληνες στην Αμερική ένας εκ των οποίων ήταν ο Νικ δε Γκρικ χαχα
Πάντως δυστυχώς για σας ποτέ οι Έλληνες δεν έβγαλαν ονόματα όπως ο Αλ Καπόνε, ο Κορλεόνε, ο Μπορσαλινο και πολλοί άλλοι ΙΤΑΛΟΙ. Πείτε μου ένα αντίστοιχο όνομα Έλληνα και σκίζω στα δύο το κοινωνικό συμβόλαιο του Ρουσσώ το πιο αγαπημένο μου βιβλίο στη βιβλιοθήκη μου δηλαδή.
Εξάλλου μη πάμε και στο 1860 στην άγρια δύση γιατί τα στοιχεία εγκληματικότητας εκεί λένε ότι οι Βρετανοί, Γάλλοι και Ιρλανδοί "μετανάστες" τα είχαν κάνει μπουρδέλο.
Σε κάθε περίπτωση δε πληρώνουμε τίποτα σήμερα για να είμαστε υποχρεωμένοι να αποδεχόμαστε την ξενόφερτη εγκληματικότητα που έφεραν χιλιάδες αγροίκοι ειδικά από τη Βόρεια Αλβανία που είναι χειρότερη και από την άγρια δύση των καουμπόηδων του 1860. Ο Καπόνε εκεί στη Β. Αλβανία θα πούλαγε στραγάλια... και έτσι όπως τα κάνανε σήμερα στην Ελλάδα και ο Κορλεόνε θα πούλαγε σήμερα φιστίκια.


Gravatar Ξέχασα να αναφέρω και τους Ινδιάνους μαζί με τους μαύρους και τους ισπανόφωνους. Στη Ντακότα και στη Βόρεια Καρολίνα μέχρι και το τέλος του 80 οι Ινδιάνοι δεν είχαν πολιτικά δικαιώματα και δικαίωμα ψήφου. Και μου λέτε τώρα αγαπητέ SPY για αμερικανούς ιστορικούς..


Gravatar Εγώ σας λέω κ. Ιμάτζινε, για τα συγκεκριμένα που λέτε, να δείτε το ντοκιμαντερ από το λεπτό 29:00 και θα δείτε ότι δεν έχετε πουθενά δίκιο.

Πχ τους Ιταλούς τους είχαμε φάει λάχανο στην εγκληματικότητα (στους βιασμούς, στις απαγωγές, στις κλοπές κλπ..). Με τα κιάλια μας έβλεπαν..


Gravatar Δεν αντεχω αλλο, θα φρικαρω....

Ρε Imaginos λες οτι αυτα γινονταν το 1909 κλπ και στο ντοκιμαντερ βλεπεις ελληνες που διηγουνται αυτα που εζησαν στην αμερικη. Αυτοι ποσο χρονων ειναι? 140?
Μετα λες οτι το συγκεκριμενο ντοκιμαντερ το ειδες στην τηλεοραση πριν μερικους μηνες και στη σελιδα του: http://www.rwf.gr/episode1-new.p...-new.php? id=118 λεει: Ημερομηνία Προβολής: 8-11-2004

Συνεννοημενοι ειστε με τον Καφρο να μας μουρλανετε; Η προκειται για κοινο χαρακτηρηστικο των οπαδων του ΛΑΟΣ;
Το Συνδρομο Πινοκιο ειναι;


Gravatar Πατρικοςς προς IMAGINOS: 1)"Μετα λες οτι το συγκεκριμενο ντοκιμαντερ το ειδες στην τηλεοραση πριν μερικους μηνες και στη σελιδα του: http://www.rwf.gr/episode1-new.p...ew.p...- new.php? id=118 λεει: Ημερομηνία Προβολής: 8-11-2004"

χαχαΧαχαχα ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

2) "Συνεννοημενοι ειστε με τον Καφρο να μας μουρλανετε; Η προκειται για κοινο χαρακτηρηστικο των οπαδων του ΛΑΟΣ;"

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

(@Kafros7: Κάφρε7, ζήτω ο Mr Bean! )

Jungle Barman, κέρνα τον Πατρικό ό,τι πίνει. Και πήγαινε στον Νάσο έναν κουβά σφηνάκια για τα σχόλια που έγιναν update.


Gravatar Ωρέ για να καταλάβω.
Θέλετε να που πείτε ότι οι Έλληνες που πήγαν στην Αμερική ήταν μαφιόζοι? ΟΚ! Πες ότι ήταν. Και μένα τι με κόφτει τώρα αν οι έλληνες που πήγαν στην Αμερική το 1900 ήταν μαφιόζοι? Η μήπως εγώ πήγα στην Αμερική και έγινα μαφιόζος?
Εμένα με κόφτουν οι Αλβανοί που ΣΗΜΕΡΑ είναι μαφιόζοι στην Ελλάδα. Δηλαδή θα κάτσω να αποδεχτώ τους αγροίκους και μαφιόζους αλβανούς που μπουκάρουν σαν τον Μπορσαλίνο στα καφενεία και τα βενζινάδικα και καθαρίζουν κόσμο? Γιατί να τους αποδεχτώ επειδή Έλληνες κάποτε στην Αμερική ήταν μαφιόζοι επίσης? Πρώτα πρώτα πάτε να τα πείτε αυτά στην Αμερική στους ομογενείς να δείτε ξύλο που θα φάτε και κατόπιν τα ξαναλέμε. χαχα
Και να υπενθυμίσω ότι ζούμε στο 2008 όχι στο 1909 και ζούμε στην Ελλάδα και όχι στην Αμερική της ποτοαπαγόρευσης.
Ε λοιπόν το 2008 και σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα δε νοείται ούτε για πλάκα να μπαίνουν κουκουλοφόροι Αλβανοί σε μαγαζιά και να θερίζουν κόσμο. Αν τολμούσαν ας τα έκαναν αυτά στην Ιταλία να δείτε πότε θα τους έκαναν όλους τους αλβανούς στραγγιστήρια για τη μακαρονάδα και όσοι το δοκίμασαν έτσι και τους έκαναν.


Gravatar @FrapDigo

αχαχαχαχα ας γελάσω και εγώ.

Απόψε το βράδυ η ΝΕΤ έπαιξε πάλι προπέρσινη εκπομπή του Κούλογλου σε επανάληψη. Την είδες?

Μη γελάς πολύ γιατί κυκλοφορούν και μύγες.


Gravatar Και στον πατρικοςςς πάει το παραπάνω ποστ, ξέχασα να αναφέρω.


Gravatar @ Ιμάτζινος

Ε λοιπόν το 2008 και σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα δε νοείται ούτε για πλάκα να μπαίνουν κουκουλοφόροι Αλβανοί σε μαγαζιά και να θερίζουν κόσμο.

Ενώ αν ήταν Έλληνες, ε;

Χαλάλι ο σαματάς τότε!!!

Υ.Γ. Μου χρωστάς ένα λινκ


Gravatar Νάσο είσαι προκατειλημμένος.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΖΩΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ.

Ικανοποιημένος?

Αλλά από την άλλη το ότι μία χώρα έχει ημεδαπούς εγκληματίες (όλες έχουν) αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να δέσουμε το γλυκό φέρνοντας και αλλοδαπούς συναδέρφους τους και μάλιστα πολύ περισσότερους (κάντε αριθμητικές πράξεις να δείτε πόσοι Αλβανοί εγκληματίες αναλογικά αντιστοιχούν μεταξύ των Αλβανών μεταναστών και πόσοι Έλληνες εγκληματίες μεταξύ των Ελλήνων....
Θα φρικάρετε. Εάν οι φυλακές είναι οι μισές γεμάτες από αλλοδαπούς και αφού θέλετε οι αλλοδαποί να είναι 1 εκατομμύριο επίσημα στην Ελλάδα και όχι 4 που λέω εγώ, τότε οι μισές φυλακές αντιστοιχούν σε 1 εκατομμύριο αλλοδαπούς και 11 εκατομμύρια Ελλήνων. Δηλαδή στους αλλοδαπους αντιστοιχούν 11 φορές περισσότεροι εγκληματίες από τους Έλληνες για να βοηθήσω.


Gravatar @IMAGINOS: "Μη γελάς πολύ γιατί κυκλοφορούν και μύγες."

Δεν ήξερα ότι τα Ιματζίνια ψέματα τραβάνε τις μύγες.

Συνεχίζω: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ Κυρίως γελάω γιατί λες άσχετα πράγματα και ψέματα, για ιταλικές μακαρονάδες και μαφιόζους ομογενείς! XAXAXAXAXAXA!!!!!Χέστηκα για την επανάληψη της εκπομπής! ΧΑΧΑΧΑ!

Ιμάτζινε, ρίξε μια ματιά σε αυτό το σχόλιο, γιατί δείχνει ότι είσαι ψεύτης! :P (Sorry, αλλά σε προειδοποίησα...αν αποφύγεις να δώσεις αποδείξεις για αυτά που ισχυρίζεσαι, δεν θα σε αφήσω σε ησυχία, εκτός αν παραδεκτείς ότι λες ψέματα).

Δεν πιστεύω ολόκληρος δικηγόρος να λες πράγματα και να μην μπορείς να τα αποδείξεις... αυτό θα σε έκανε...ψεύτη και προπαγανδιστή, Ιμάτζινε!

Όσο αφορά αυτά που λες στον Νάσο για τα σχόλιά του, αν αυτά κατάλαβες από το post και το video και τα σχόλια του Νάσου...πάω πάσο. Ξαναδίαβασέ τα όλα.


Gravatar Όχι δεν είναι ικανοποιημένος, γιατί είμαι κατά της θανατικής ποινής.

Θα ήμουν ικανοποιημένος αν έλεγες:

Ε λοιπόν το 2008 και σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα δε νοείται ούτε για πλάκα να μπαίνουν κουκουλοφόροι σε μαγαζιά και να θερίζουν κόσμο.

όπου κουκουλοφόρος = άνθρωπος μαλάκας ανεξαρτήτου φυλής και θρησκείας.

Για τα άλλα που λες περί ποσοστών, έχω απαντήσει παραπάνω, κι έχω δώσει και τις αντίστοιχες παραπομπές, κάτι που εσύ πεισματικά αποφεύγεις.

Υ.Γ.Μου χρωστάς ένα λινκ


Gravatar @Imaginos
" αχαχαχαχα ας γελάσω και εγώ.

Απόψε το βράδυ η ΝΕΤ έπαιξε πάλι προπέρσινη εκπομπή του Κούλογλου σε επανάληψη. Την είδες?"

Να γελασω και εγω? αχαχαχαχα!
Εδω βρισκονται ολα τα δελτια τυπου της εκπομπης Ρεπορταζ Χωρις Συνορα απο το 2005: http://www.rwf.gr/newanak-new.php
Εκει ενημερωνουν για το τι θα παιξουν στην τιβι και ενημερωνουν και για το αν παιξουν ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ!
Οπως για παραδειγμα στο τελευταιο δελτιο τυπου http://www.rwf.gr/newanak- new.ph...nakinosis_id=89 που λεει:
" ΑΠΟΨΕ - Πέμπτη 15/5 - "ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ 60’s"

T ο Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα παρουσιάζει τρία ωριαία ντοκιμαντέρ (σε επανάληψη) για τη δική μας δεκαετία του '60. Πάνω από 40 συνεντεύξεις, συγκλονιστικές αποκαλύψεις, σπάνιο αρχειακό υλικό.

1 ο επεισόδιο - ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ - 22:00

2 ο επεισόδιο - ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ - 24:00

3 ο επεισόδιο - ΧΑΜΕΝΗ ΑΝΟΙΞΗ - 01:00"

Εψαξα τα δελτια απο το 2007 εως τωρα και δε βρηκα πουθενα επαναληψη της εκπομπης "Βρομοελληνες"

Το συνδρομο Πινοκιο ειναι γεγονος.


Gravatar

( Ψέκασε ο Πατρικοςς για τις μύγες)...


Gravatar @all
Επειδή αρχίζει και μυρίζει μπαρούτι και δε θέλουμε να σας βλέπουμε να μεταμορφώνεστε σε μανωλοκατοικίδια και να μας κάνετε το μαγαζί λαμπόγυαλο ντε μπινελίκ, σκεφθείτε πρωτίστως ότι είσθε χριστιανοί ορθόδοξοι και εννοείται ότι αγαπάτε αλλήλους..

+καλμάρησον+


Gravatar XMMMM fadazomai ton pleurh na pigenei se ena neonazi sinedrio sthn germania akalestos gia na milisei kata twn evraiwn
kai prin prolavei na mpei sthn porta na ton katalavoun oi germanarades apo thn profora tou oti einai ellhnas kai tote na tou kopsoun to laimo
auto th htan tragikh eironia...................


ysterografon
den tha xanametamorfothw se katikidio tha eimai kalo paidaki to yposxomai xixixi


Gravatar yparxei h dinatotita na katebasoume ayto to video???


Gravatar Μακρά, έντονη αλλά ενδιαφέρουσα αντιπαράθεση. Αν θέλουμε όμως να διατεινόμαστε πως αναπτύσσουμε πολιτικό διάλογο με λογικά επιχειρήματα, μάλλον πρέπει να εστιάσουμε στο πολύ εύστοχο σχόλιο του Εθνικοσοσιαλιστή (NAtionsl SOSialist) που επικεντρώνει ακριβώς στο πρόβλημα και όχι στις εκφάνσεις του. http://jungle- report.blogspot.co...t_14.html#43390

Στην Ελλάδα γεννήθηκε η παροιμία "Φταίει το γαϊδούρι και βαράμε το σαμάρι". Ίδια περίπτωση και εδώ. Το πρόβλημα είναι η φτώχια και όχι οι φτωχοί. Πάντα το δύσκολο και η αληθινή πρόκληση ήταν να σταματήσουν οι μηχανισμοί που αναπαράγουν τη φτώχια και όχι να ταϊσουμε τους φτωχούς και να τους εγκαταστήσουμε σε ένα περιβάλλον εικονικής ευμάρειας, στο οποίο ζούμε κι εμείς με τα δανεικά που τραβάμε.

Οι προτάσεις για μία κοινωνία - παράδεισο, πρέπει να περιλαμβάνουν όλα τα μέλη της κοινωνίας αυτής αλλιώς είναι κενές περιεχομένου, όπως οι "ποσοστώσεις μεταναστών" ή τα γκέτο. Το μόνο που δείχνουν είναι μία κοινωνία σε απόγνωση και τίποτα άλλο.


Gravatar ~~SKY " Το μόνο που δείχνουν είναι μία κοινωνία σε απόγνωση και τίποτα άλλο."
Προσυπογραφω και με τα δυο χερια. Να εισαι καλα.


Gravatar Imagine gia 40 euro sou grafo ptixiaki 10000 lekseon me 50 footnotes me oti stixia thes stile mou e-mail...
ps.gia 150 sou grafo kai didaktoriki diatrivi 150000 leksis,,,kai tha exw kai dio ekdosis kai se periodicals tis epilogis sou(kses ratsismos quarterly, ksenofovia apendix, nazional socialism society journals ktl...)

stin teliki an thes sikono kai 3-4 sites na tis anevaso na dinis links...


Gravatar Sindikato Ellinon, Albanon kai Tourkon. Den eho na prostheso kati allo. Mono mia paratirisi, s'afto to horio otan oi andres parakolouthousan to dokimanter, poios douleve sta horafia? Oi ginaikes kai oi Albanoi? hhhhmmm.....


Gravatar @mitsaras
κ. Μητσάρα,
1) θα πάτε πρώτα εις τούτην την σελίδαν: http://keepvid.com/

2) Θα βάλετε εις το πράσινον πλαίσιον τη διεύθυνση του βιδέου που ευρίσκεται ΕΔΩ

3) Θα πατήσετε DOWNLOAD.

4) Στο γκρι παραθυράκι που θα ανοίξει από κάτω, θα ξαναπατήσετε Download.

Και το βίδεο θα αρχίσει να έρχεται μετά βαΐων και κλάδων..


@offshore
"s'afto to horio otan oi andres parakolouthousan to dokimanter, poios douleve sta horafia? Oi ginaikes kai oi Albanoi? hhhhmmm....."

( είσθε πολύ κακιά δεσποινίς)


Gravatar Γεια σε όλους.
Να συστηθώ, είμαι το ΥΓ2, ο φίλος απ'το youtube που ανέβασε το εν λόγω ντοκυμαντέρ. Δράττω την ευκαρία με την συζήτηση που έχει ξεκινήσει πάνω στο θέμα ρατσισμός: στον λογαριασμό μου στο youtube έχω ανεβάσει ένα καινούργιο ντοκυμαντέρ που πραγματεύεται την ρατσιστική αντιμετώπιση Ελλήνων προς τους μικρασιάτες ομοεθνείς τους, κατά την ομώνυμη καταστροφή.

Αυτό για να κλείσουν τα στόματα αυτών που ισχυρίζονται ότι εναντιώνονται στους μετανάστες επειδή είναι ξένοι, λαθραίοι, επειδή έχουν τα δικά τους επιζήμια για μας συμφέροντα, επειδή δεν σέβονται την Ελλάδα και λοιπά και λοιπά, τα γνωστά μικροαστικά παραπονάκια. Σε αυτήν την περίπτωση αυτά τα επιχειρήματα δεν ισχύουν, ο ρατσισμός όμως επιμένει.

Προσωπικό συμπέρασμα: αφετηρία του ρατσισμού είναι η άγνοια και η προκατάληψη. Το link για το πρώτο μέρος http://www.youtube.com/watch?v=e...h? v=eHpKfBb1bZs , στην περιγραφή υπάρχει link για το επόμενο μέρος. Ευχαριστώ.


Gravatar Γιατί αλήθεια αυτή η πρεμούρα να αποδείξετε ότι οι Έλληνες κάποτε ήταν μαφιόζοι και τώρα είναι ρατσιστές? Ηδονίζεστε?

Και μιας και οι Έλληνες είναι ρατσιστές, τόσο βιτσιόζοι και μαζόχες είναι οι μετανάστες που επιλέγουν την Ελλάδα για να τους βασανίζουν και να τους εκμεταλλεύονται οι Έλληνες?

Γιατί δεν πάνε σε άλλες πιο "δημοκρατικές" χώρες? Τόσο βιτσιόζοι και μαζόχες είναι?

Για δείτε αυτό το βίντεο να δούμε τι λένε οι απλοί Έλληνες πολίτες και το πόσο ρατσιστές είναι….

http://www.youtube.com/watch?v=F...h? v=F3xzLLuoG_Q


Gravatar Ηδονίζεστε,βιτσιοζοι, μαζόχες, Imagine έχεις χάσει τον έλεγχο.Ηρέμησε όλοι οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές, εσύ και το σινάφι σου είστε.

Σήμερα τους λαθρομετανάστες,αύριο θα βρίσεις τους μετανάστες δεύτερης και τρίτης γενιάς, μεθαύριο τους βλάχους και τους πόντιους και στη συνέχεια κάτι θα υπάρξει.Βλέπεις Imagine ο ρατσισμός δεν είναι κάτι που μπορείς να δικαιολογήσεις με φτηνά επιχειρήματα και φανταστικές συνομωσίες.Ή είσαι ρατσιστής ή δεν είσαι.Και εσύ ανήκεις στην πρώτη κατηγορία.

Ο Βορειοηπειρώτης που κλέβει Imagine είναι Αλβανός ενώ αυτός που σηκώνει μετάλια είναι Έλληνας.Πες μου ότι δεν σκέφτεσαι έτσι!!


Gravatar Tha simfoniso me Zourari Imagine..auto pou pistevo oi perisoteroi prospathoume na sou apodiksoume einai oti kathe fili kai kathe laos otan anagkazete na parei ton dromo tis ksenixtias sinantaei anthropous san kai esena...ratsistes

Einai vlepete agapite mou thema epilogis...oi perisoteroi apo emas vlepoume prota pano apo ethnikotita thriskies kai ala malakies pou diaxorizoun oti einai anthropoi...esis apo tin ali prota tha tous dite egklimaties(sinonimo tou alavanou kai sinirmiki ikona eis to mialo sas)...ekei einai kai i diafora mas...aaa na min to ksexaso episis sinithos den me niazi ti kanane oi progonoi tou...


Gravatar @RageTM
Welcome to the Jungle κ. RageTM. Είπα να μη σας αναφέρω ψευδονομαστικά στο ΥΓ2, γιατί θα υπήρχε κίνδυνος για σας να δείτε τον εαυτό σας σε κανένα ακροδεξίο ή ρεσαλταρισμένο συνωμοσιολογικό σενάριο με Εβραίους, Μασόνους, ανθελληνικά σχέδια, σκοτεινά συμφέροντα, μυστικές υπηρεσίες κλπ. Διότι αυτό το μπλογκ είναι χωμένο μέσα σε όλα αυτά. Καταλαβαίνετε τι θέλω να πω...
Αφού αποκαλυφθήκατε όμως, θα σας κορνιζώσω.

Το ντοκιμαντέρ με των ρατσισμό των Ελλήνων εναντίον των Σμυρνιών τα λέει όλα.

"Προσωπικό συμπέρασμα: αφετηρία του ρατσισμού είναι η άγνοια και η προκατάληψη"
.. και η έλλειψη Παιδείας ασφαλώς.


Gravatar @IMAGINOS
κ. Ιμάτζινε, ποτέ κανείς από μας δεν ισχυρίστηκε ότι όλοι οι Έλληνες είναι Ρατσιστές, ή όλοι οι Έλληνες ήταν εγκληματίες.

Αυτή ακριβώς η άρρωστη τσουβαλιαστική πρακτική είναι που καταπολεμάμε. Θα ήταν λοιπόν λίγο παράλογο αν εφαρμόζαμε αυτό το οποίο κατηγορούμε.
Γι αυτό και ανεβάσαμε το ντοκιμαντέρ όπου όλοι οι Έλληνες απεκαλούντο στην Αμερική εγκληματίες, βιαστές και βρωμιάρηδες.
Για να γίνει στους μύωπες ορατή η αδικία που βιώνουν όσοι πέφτουν θύματα ρατσισμού και προκατάληψης, μιας και όλοι ξέρουμε ότι οι Έλληνες δεν είναι τίποτα από όλα αυτά που τους προσήπταν.

T ο ρεπορταζ που παραθέσατε, δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση λογικό επιχείρημα προς στήριξη των ξενοφοβικών απόψεων της ακροδεξιάς. Αυτού του είδους τα ρεπορτάζ είχαν σταθεί αφορμή για να κάνουν οι Αμερικάνοι το πογκρόμ εναντίων των Ελλήνων καίγοντας τους τα μαγαζιά και κυνηγώντας τους από τα σπίτια τους.
Προτού όμως κάνω την ανάλυση για το παραπάνω, θα ήθελα από σας μια εμπεριστατωμένη ανάπτυξη των απόψεών σας για αυτό το ρεπορτάζ, όπως και ένα τελικό συμπέρασμα (για να τα πάρουμε βήμα-βήμα).


Gravatar @ Μαλακοζουράρης & Professor Upham
"Σήμερα τους λαθρομετανάστες,αύριο θα βρίσεις τους μετανάστες δεύτερης και τρίτης γενιάς, μεθαύριο τους βλάχους και τους πόντιους και στη συνέχεια κάτι θα υπάρξει."
Έτσι ακριβώς.
Και αυτό το φαινόμενο, κ.κ. Μαλακοζουράρη και Προφέσσορα, δεν έιναι τίποτα άλλο από αποτέλεσμα της μη αυτογνωσίας, ή αλλιώς της αναζήτησης αποδιοπομπαίων τράγων λόγω ανικανότητας εντοπισμού και επίλυσης των πραγματικών κοινωνικών προβλημάτων.

Και αυτό διαφαίνεται και επιβεβαιώνεται περίτρανα στο ντοκιμαντέρ που μας παρέθεσε ο κος RageTM πιο πάνω, όπου βλέπουμε ρατσισμό Ελλήνων εναντίον Ελλήνων (!)


Gravatar Ιμάτζινε τι να σου πω βρε παλικάρι μου? "Λεφτεριά στο Λιανοκλάδι"


Gravatar Εθελοτυφλείτε αγαπητοί μου.

Τη γνώμη που έχουν οι Έλληνες για τους μετανάστες που έχουν έλθει στη χώρα θα πρέπει να την αναζητήσετε σε αυτούς τους Έλληνες που ζούνε και μαζί τους.

Από τα βόρεια προάστια και από άλλες χώρες, το παίζω και εγώ προοδευτικός και αριστερός.

Δε ζει ο Αλαβάνος ούτε ο Γιωργάκης ούτε ο Κωστάκης ούτε ο Λαλάκης Λαζόπουλος με τους μετανάστες. Εάν τους αγαπούσανε μάλιστα τόσο πολύ όσο παρουσιάζονται και δεν ήταν και υποκριτές χειρίστου είδους, θα πήγαιναν να μείνουν στον Άγιο Παντελεήμονα και στο κέντρο της Αθήνας μαζί τους.

Δε ξέρω εάν είδατε το βίντεο που λίνκαρα αλλά προφανώς και οι πολίτες που ομιλούν σε αυτό θα πρέπει να είναι για σας ρατσιστές όπως και ο ρουμάνος μετανάστης που εμφανίζεται να λέει τα ίδια με τους έλληνες κατοίκους της περιοχής…..

Έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε..


Gravatar κ. Ιμάτζινε εγώ το είδα το βίντεο και σας ζήτησα κάτι στο προηγούμενο σχόλιο.

Δεν έχει καμιά ουσία αν είναι να προσπερνιούνται συνέχεια αναπάντητα τα σχόλια και να επαναλαμβάνονται συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι υπεραπλουστευτισμοί.


Gravatar Φτου και στην υγεία σου, να' σαι καλά παλικάρι μου Ιματζινε που μας ενημερώνεις για το πρόβλημα που δημιουργούν αυτοί οι άπλυτοι μετανάστες!
Καταρχήν γιατί δεν πλένονται με ένα Dove τέλος πάντων; Υπάρχουν σε όλα τα Ηondos Center πια!

Η δικιά μου μαρτυρία λοιπόν, οπώς μου την μετέφερε η ξαδέρφη του μπατζανακη του θείου μου η κόρη που μένει κάτω στον Αγιο Παντελεήμονα είναι πώς φοβάται να βγεί έξω απο το σπίτι της το σαββατοκύριακο γιατί βγάινουν όλοι οι αλλοδαποι (οχι ομως οι εβραιοι, αυτοι βγαίνουνε Τετάρτες-Πέμπτες) και την περικυκλώνουν αμέσως αρχιζοντας να της κάνουνε "μπουουουού", να βάζουνε τα χέρια τους στα αυτιά και να της βγαζουν την γλώσσα.
Μια φορά μάλιστα της ζητήσανε και την ώρα αν έχεις τον Θεό σου! (Αν δεν έχεις ευχαρίστως να σου δανείσω τον δικό μου).
Αίσχος! Και δεν φτανει που δουλέυουνε σαν τα σκυλιά στην χώρα μας, θέλουν να τρώνε και απο το ίδιο πιάτο με μας! ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΗΡΟΥΝΙ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ.
Και όποιοσδήποτε μιλάει με προφορά στον δρόμο, αυτό να είναι δείγμα εγκληματικότητας, να μπουζουριάζεται, να χαστουκίζεται εθιμοτυπικα απο το Αστυνομικό Τμήμα και να εκτελειται δια δημοσιου αποκεφαλισμού την επομένη.

Νισαφι πια να τους αφήνουμε να μας λένε ρατσιστές και ξενοφοβικούς!


Gravatar Αυτό που μου ζητήσατε

http://www.youtube.com/watch?v=A...h? v=AYjVvEc5pj4


Gravatar Imaginos και λοιποί
Γιατί αλήθεια αυτή η πρεμούρα να αποδείξετε ότι οι Έλληνες κάποτε ήταν μαφιόζοι και τώρα είναι ρατσιστές? Ηδονίζεστε?

Για να τελειώνουμε με τα "ανθελληνικά" "προδοτικά" "σιωνιστικά" και λοιπές ανοησίες, ξεκαθαρίζουμε πως εδώ προσπαθούμε
- να αναδείξουμε (όσο το μέσο το επιτρέπει) και να καυτηριάσουμε τα εγγενή (δυστυχώς) αλλά και επίκτητα χαρακτηριστικά της νεοελληνικής παθολογίας και του πολιτικού μας συστήματος.
- Να καταδείξουμε την προγονοπληξία και τον θρησκευτικό σκοταδισμό. Να καταδικάσουμε τον αεί κυρίαρχο φιλολογικό φουστανελισμό* του νεοέλληνα που δεν γνωρίζει τίποτα πέρα από τη γειτονιά του (ως άλλος "ανθρωπάκης" ή "γυναικούλα" του Λασκαράτου) και όταν αντικρύσει το "ξένο" το φοβάται αντί να προσπαθήσει να το κατανοήσει.
- Να δούμε το μέλλον μας απαλλαγμένο από σοφίσματα και αφορισμούς βασισμένο και χαραγμένο πάνω στα όσα η λογική επιτάσσει.

Πολίτες δίχως κρίση = πόλη δίχως μέλλον
____________
* όρος του ελληνολάτρη και ελληνόπληκτου Π. Γιαννόπουλου (1907)


Gravatar Έγραψε ο Νάσος: "Το πρόβλημά σας, διαπιστώνω, δεν είναι το πώς θα αλλάξουμε την σημερινή κοινωνία, για να χωράει τους μετανάστες, αλλά το πώς θα αλλάξουμε τον αριθμό των μεταναστών, για να χωράνε στην σημερινή κοινωνία".

Πάρα πολύ εύστοχο το σχόλιο και αυτή είναι η διαφορά μας! Φαγώνομαι με τον Frapdigo, την στιγμή που μιλάμε σε άλλη βάση, όπως συμβαίνει και με σένα και με πολλά άλλα παιδιά. Εγώ πρωτίστως ενδιαφέρομαι στο να καθαρίσουμε με ό,τι σάπιο υπάρχει, να δουμέ τον αρθμό που αντέχουμε και από εκεί και πέρα ας εφαρμοστεί ό,τι είναι καλύτερο. Δεν δέχομαι σε καμία των περιπτώσεων να νομιμοποιηθούν τα εκατομμύρια των μεταναστών που βρίσκονται εδώ από την στιγμή που είναι υπεράριθμοι, αλλά θα συμφωνούσα με όλα όσα ανέφερε ως λύσεις ο Frapdigo, αν πρώτα λύναμε το ζήτημα του αριθμού και της ποιότητας πολλών εκ των αλλοδαπών που ζουν στην Ελλάδα. Έξω οι εγκληματίες, έξω τα λαμόγια και μετά συζητάμε όλους τους τρόπους για να αλλάξει η κοινωνία και να αφομοιωθούν οι μετανάστες. Αντιλήφθηκες πολύ εύστοχα την ιδελογική μας διαφορά, όπου για μας υπάρχει μια προτεραιότητα που για όλους εσάς δεν υφίσταται.


Gravatar Μια μικρη ψηφιδα, προσφορα στο μωσαικο:
Δεν εχουν περασει πολλα χρονια που οι μαναδες τρομαζαν τα παιδια τους με αυτες τις φρασεις:-->>
Φαε το φαι σου γιατι
1) θα σε παρει ο προσφυγας (τοτε προσφυγες ηταν οι μικρασιατες, δεν ειχαμε αλλους)
2) θα σε δωσω στους γυφτους (η στον αρκουδιαρη, γυφτος ηταν και αυτος, υπηρχαν αρκουδιαρηδες τοτε)
3) θα σε φαει ο εβραιος (ως γνωστον, οι εβραιοι ετρωγαν τα μικρα παιδια σαν μεζεδακια!)

Επισης, κυκλοφορουσαν διαφορες μακαβριες ιστοριες μεταξυ παιδιων, οπου οι εβραιοι εβαζαν τα παιδια σε τσουβαλια, τα τρυπουσαν και τους επιναν το αιμα!!!

Σημερα, μετα απο σκεψη -με προβληματισε βλεπεις το θεμα σου- μπορω να πω οτι και 'γω ως παιδι ειχα τη ρατσιστικη μου αντιληψη, οταν, διαβαζοντας τα μυθιστορηματα της Π.Σ.Δελτα, ειχα διαμορφωσει αποτροπαιες εικονες για τους βουλγαρους. Στα "μυστικα του Βαλτου" τους χαρακτηριζε ως "γουρουνομυτες" και μια φορα που ημουν καπου με τον πατερα μου (περιμεναμε σε καποια ουρα) ειδα ενα κυριο που ταιριαζε ταμαμ με την περιγραφη της Π.Σ.Δελτα: κοκκινωπος, με μια μυτη σαν πατατα! Τραβηξα τον πατερα μου απο το μανικι να σκυψει να τον ρωτησω αν αυτος ο κυριος ειναι βουλγαρος. Δεν μου απαντησε αμεσως, αλλα μολις επιστρεψαμε στο σπιτι με ρωτησε πως εβγαλα αυτο το συμπερασμα, του εξηγησα και μου απαντησε οτι και οι βουλγαροι ειναι ανθρωποι σαν και μας και οτι τα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα καθε ανθρωπου διαφερουν και οτι η ποικιλια ειναι σημαντικο πραγμα και και και...
" και γιατι τους λεει γουρουνομυτες το βιβλιο;" ρωτησα και μου απαντησε οτι ισως ηθελε με αυτο τον τροπο να εκφρασει απεχθεια προς ανθρωπους που ηταν τοτε εχθροι μας.

Ομολογω παντως οτι εκεινη η συζητηση εχει χαρα


Gravatar τελευταια φραση-->>
Ομολογω παντως οτι εκεινη η συζητηση εχει χαραχτει βαθεια μεσα στο νου μου και με αποτρεπει απο το να θεωρω τους διαφορετικους ανθρωπους (μονο απο το γεγονος οτι ειναι διαφορετικοι) εχθρους!


Gravatar Imaginos: " Εθελοτυφλείτε αγαπητοί μου."

http://resource.nusonline.co.uk/...mages/ angry.gif


Gravatar Rodia, πολύ όμορφη πράγματι η εξομολόγησή σου, αλλά η αλήθεια είναι ότι ουδέποτε έχω ακούσει αυτές τις συγκεκριμένες απειλές των μανάδων προς τα παιδιά τους. Αν ήταν ο Frapdigo, θα σου ζητούσε Link για να το δικαιολογήσεις. Μπορεί, βέβαια, να οφείλεται στο ότι εγώ ουδέποτε είχα πρόβλημα να τρώω όλο το φαγητό μου και η μόνη απειλή ήταν ότι θα έμπαινα στη βράκα μιας χοντρής θείας μου, αν έκανα σκανταλιές. Ο καθένας με τις δικές του ιστορίες...

Όλοι εμείς που διαφωνούμε με την υπέρμετρη μετανάστευση, δεν το κάνουμε διότι πιστεύουμε σε φυλετική ανωτερότητα (αυτό το κάνει η Χρυσή Αυγή) ή γιατί θεωρούμε κάθε αλλοδαπό σαν εχθρό μας. Αυτό είναι μέγιστο λάθος! Απλά, αναγκαζόμαστε να γινόμαστε οι "κακοί" της υπόθεσης, θέλοντας να δώσουμε προτεραιότητα σε κάποια πράγματα (εργασία, ασφάλεια) στους πολίτες που γεννήθηκαν σε αυτή την χώρα. Όταν μάλιστα βλέπουμε ότι το Κράτος αδρανεί και δεν κάνει τίποτα, αφήνοντας την χώρα έρμαιη, τότε πολύ λογικό είναι ότι θα αντιδράσουμε και μάλιστα έντονα. Ας ήταν το Κράτος σωστό, να μην είχαμε και κανένα πάτημα για την οποιαδήποτε αντιδικία. Δεν θα γινόταν καμία συζήτηση σήμερα, αν όλα αυτά τα προβλήματα ήταν λυμένα και δεν θα γινόταν ιδεολογικός πόλεμος ανάμεσα σε Αριστερούς και Δεξιούς, αν το μεταναστευτικό το είχαμε επιλύσει και δεν τους "ευχαριστούσαμε" που μας έπέλεξαν (νόμιμοι και μη) όπως έκανε ο φίλτατος Πάκης (βλέπε Παυλόπουλος).


Gravatar @Rodia
Είναι ακριβώς αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω μανδάμ Ροδιά.
Δηλαδή πως είναι δυνατόν, νοήμονες άνθρωποι, που εφόσον βλέπουν και κατανοούν ότι το εθνοτικό σύνολο στο οποίο ανήκουν, εμπεριέχει ένα μεγάλο αριθμό διαφορετικών χαρακτήρων, γιατί δεν αποδέχονται ότι το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στις άλλες εθνότητες..;

Πόσο μπαρμπούτσαλος πρέπει να είναι κάποιος για να μη μπορεί να κάνει αυτή την πολύ απλή σκέψη;


Gravatar @imaginos

Imagine palikari mou sou milao os genima threma tou megaliterou gheto rosopodion tis elados ton dimo kalitheas stin athina...mi mou les gia poios kseri kai den kseri...tha to ksanatoniso einai thema protereotiton...den prolaveno na grapso pola giati dino european law se 2 ores...


Gravatar @Kafros7

"Όλοι εμείς που διαφωνούμε με την υπέρμετρη μετανάστευση, [1] δεν το κάνουμε διότι πιστεύουμε σε φυλετική ανωτερότητα (αυτό το κάνει η Χρυσή Αυγή) [2] ή γιατί θεωρούμε κάθε αλλοδαπό σαν εχθρό μας . Αυτό είναι μέγιστο λάθος!"


[1]
Καρατζαφέρης:
"Σήμερα ζούμε σε μια χώρα όπου εκτός από Έλληνες ζουν και πάρα πολλοί άλλοι: Πακιστανοί, Αφγανοί, Αλβανοί κλπ. Και ακούμε τη μεγάλη μπαρούφα της Αριστεράς ότι έχουμε Πολυπολιτισμικότητα. Τι μπαρούφα δηλαδή, μπαρουφάρα! Διότι ότι αριστερίστικο, είναι και μπαρούφα. Τι πολιτισμό μου φέρνουν όλοι αυτοί και τι βάζω εγώ; Εγώ βάζω Φιλοσοφία, βάζω αυτό, βάζω εκείνο. Εσείς τι μου βάζετε;"

( την αρλουμπάρα του Κ., που οφείλεται στην άγνοια του τι εστί πολιτισμός, δεν την σχολιάζω καν)

[2]
Καμαρώστε και πάλι Καρατζαφέρη, στο λεπτό 07:34
http://youtube.com/watch?v=uio4G5Qaf74


Άντε κ. Κάφρε, καιρός να αλλάζετε κόμμα

Gravatar @ Spy

Η χολέρα που μας βιάζει είναι φιλοξενούμενη χωρίς τη θέλησή μας!!

τεριρέμ τεεεεριρεριρέμ!!!


@ Κάφρος

Χαίρομαι που οι θέσεις μας αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν. Πιστεύεις λοιπόν πως είναι καλλίτερο να ξεκινάμε διώχνοντας τους "υπεράριθμους", και μετά βελτιώνουμε την κοινωνία.

Ποιος όμως θα καθορίσει τον επιτρεπόμενο αριθμό; Αν μου πεις π.χ. ότι η Ελλάδα σηκώνει μέχρι 12 εκατομμύρια, αυτομάτως σημαίνει ότι, αν ήμασταν μόνο Έλληνες, και ξεπερνούσαμε τα 12 εκ., πάλι θα έπρεπε να διώχναμε τους "υπεράριθμους".

Να σου θυμίσω ότι το ίδιο δίλημμα υπήρχε και στη Γερμανία του μεσοπολέμου (αλλάζουμε το σύστημα [Σπαρτακιστές], ή διώχνουμε τους Εβραίους που μας κλέβουν το βιος[ΝΑσιοναλΣΟΣιαλιστές]).
Διάλεξαν τη δεύτερη λύση.
Και ο νοών νοείτω.

Ή μήπως πιστεύεις ότι ο διωγμός σε μας θα γίνει "με το γάντι;"; Δες στο βίντεο τι λέει ο πρόεδρός σας, και τι φωνάζουν από κάτω τα γίδια!


Gravatar @Kafros7: "Αν ήταν ο Frapdigo, θα σου ζητούσε Link για να το δικαιολογήσεις."

κ. Κάφρε7, την δική σου αδυναμία να υποστηρίξεις έστω και με ένα link αυτά που λες, δεν θα την μεταφέρεις σε άλλους. Όταν μου αναφέρεις νόμους, στατιστικές και άλλα τέτοια, θα μου δίνεις και link, αλλιώς είσαι ψεύτης. Ως τώρα δεν έχω δεί ούτε ένα από εσένα, και γι'αυτό σε λέω προπαγανδιστή.

Αντιθέτως, όλως τυχαίως, όσα link σου έδωσα εγώ σε τόσες συζητήσεις, βρήκες κάποιο τρόπο να τα προσπεράσεις (ή να τα χαρακτηρίσεις ψευδή, και πάλι χωρίς απόδειξη).

Οπότε άσε τις "κοινές βάσεις" και τα άλλα αστεία, γιατί όλα όσα λες σου τα έχω απαντήσει σε προηγούμενες συζητήσεις. Για το "έξω όλη η βρώμα" που λες γεμάτος σιγουριά, σου θυμίζω τί σου είχα πεί: Γιατί να φύγουν τότε, Κάφρε7 μόνο οι ξένοι εγκληματίες; Να φύγουν όλοι οι εγκληματίες! Γιατί να αναγκαστείτε εσείς οι φιλήσυχοι πολίτες του ΛΑΟΣ να ζείτε με αποβράσματα;

Απλά, το ΛΑΟΣ είναι απλά καιροσκόποι ακροδεξιοί, και όπως και το κόμμα σου, δεν έχεις θέσεις. Αυτά που λες είναι απλά καφενειακού επιπέδου (όπως παραδέχτηκες κι εσύ ο ίδιος), με σκοπό να τραβήξουν την ψήφο του κόσμου που δεν ασχολείται και τρέφει αυταπάτες βλέποντας την προεδράρα σας να κάνει ότι μιλάει όπως αυτοί.

Και αν θέλεις για όλα τα παραπάνω σου δίνω links .


Gravatar Κατ' αρχήν, από τη μια στηρίζουμε το ΛΑ.Ο.Σ και μας λέτε πααπαγαλάκια του Καρατζαφέρη, ότι δεν έχουμε γνώμη, περιμένοντας το Δελτίο Τύπου του κόμματος για να εκφράσουμε μια και χίλια δυο άλλα...

Όταν πάλι εκφράσουμε μόνο τις δικές μας σκέψεις χωρίς να ανατρέχουμε σε δηλώσεις και Link προέδρων και στελεχών, τότε αυτόματα υπάρχει ειρωνεία και παραπομπή στα λόγια του Καρατζαφέρη και του κάθε Καρατζαφέρη. Αποφασίστε επιτέλους...

Nasos, ναι πιστεύω ότι προτεραιότητά μας είναι αυτή και μετά βλέπουμε τους τρόπους αντιμετώπισης του φαινομένου. Η δική μου κοσμοθεωρία (όπως και πολλών άλλων), θέλει μια αναλογία στο ποσοστό των ξένων έναντι των αλλοδαπών. Η χώρα μου δεν θέλω να καταντήσει Κόσσοβο, ούτε και Σκόπια με επτά διαφορετικές εθνότητες μέσα στο ίδιο Κράτος να επιθυμούν την δική τους επικράτηση.


Gravatar @Imaginos: "Γιατί αλήθεια αυτή η πρεμούρα να αποδείξετε ότι οι Έλληνες κάποτε ήταν μαφιόζοι και τώρα είναι ρατσιστές? Ηδονίζεστε;"

Μπράβο, το βρήκες. Ηδονιζόμαστε. Μπορείς τώρα να μου δείξεις και ποιό ακριβώς σχόλιο σου έδειξε κάτι τέτοιο;

Βλέπω πάντως ότι αποφεύγεις να στηρίξεις και εσύ τα λεγόμενά σου (14.05.08 - 6:17 pm), για τα οποία σου ζητάω απόδειξη από την αρχή των σχολίων. Μάλλον δέχεσαι αυτό που σου είπα: είσαι ένα απλός ψεύτης και προπαγανδιστής. Αλλά ΛΑΟΣ δεν υποστηρίζεις; Καμία έκπληξη.

Αντιθέτως, καταφεύγεις στα γνωστά Ιματζίνια: Όταν στριμώχνεσαι αρχίζεις και μιλάς για Αλαβάνους, Λαζόπουλους και συνεχίζεις να προσπαθείς να αλλάξεις θέμα. Λες και δεν είναι γραμμένα όσα έχεις πει παραπάνω.

Λοιπόν, όσο και να προσπαθείς να αλλάξεις συζήτηση, εγώ θα μένω στο θέμα: Απάντησε σε αυτό που σε ρωτάω εδώ, γιατί αλλιώς είσαι ψεύτης, Ιμάτζινε! Δεν σου ταιριάζει, 45 χρονών δικηγόρος, να κλαίγεσαι όπως ό Κάφρος7 επειδή σου ζητάω συνεχώς απόδειξη για τις ψεύτικες στατιστικές και τις υπεερβολές που δίνεις!

Μην παραπονιέσαι που δεν σε αφήνω σε ησυχία, στο είχα πει ξεκάθαρα στις 15.05.08 - 12:10 am.


Gravatar @ Κάφρος
Από αυτό το "...και μετά βλέπουμε" πείστηκα ότι είσαι γνήσιος ΕΛ (χιούμορ).
Αλήθεια, γιατί μετά και όχι τώρα; Θα σου υπενθυμίσω ξανά ότι όταν η Ελλάδα είχε λιγότερο πληθυσμό και καθόλου μετανάστες, η ανεργία βρισκόταν στα ίδια και υψηλότερα επίπεδα (δες σχετικό λινκ στο update).

Ρίξε μια ματιά σε όλες τις επιχειρήσεις. Ποια λειτουργεί χωρίς εκμετάλλευση, και χωρίς τον μπαμπούλα της ανεργίας; Και να φύγουν όλοι οι μετανάστες, κάποιος θα πρέπει να παίξει το ρόλο τους.

Άρα, ποιος είναι ο στόχος μας; Τα θύματα της εκμετάλλευσης, ή οι μηχανισμοί που τα δημιουργούν; (όπως παρατήρησε κι ο Sty).


Gravatar Κατ' αρχήν, ηρέμησε λιγάκι και χαλάρωσε. Ποτέ δεν σε έβγαλα ψεύτη, διότι πρώτον δεν είναι δικά σου τα στοιχεία, αλλά δανεικά από το Ίντερνετ (οπότε δεν ευθύνεσαι εσύ ακόμη και αν είναι ψευδή) και δεύτερον δεν δείχνουν πάντα την πραγματικότητα, η οποία δεν αποτυπώνεται μονίμως με αριθμούς.

Όταν μιλάω για εγκληματίες αλλοδαπούς, είναι κάτι που δεν το γνωρίζεις; Τι Link χρειάζεσαι για να το μάθεις;

Επίσης, εκνευρίζεσαι, όταν επαναλαμβάνεσαι, αλλά κάνεις το ίδιο πολλές φορές... Επαναλαμβάνω, λοιπόν, ότι δεν μπορείς να διώξεις τους ομοεθνείς σου όπως και καμία χώρα δεν μπορεί να το κάνει για τους δικούς της πολίτες, τούτο όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνει και εισαγωγή για να υπάρχει και ποικιλία στα εγκλήμαυα. Αν εσύ είσαι κωλόπαιδο (παράδειγμα φέρνω, μην εκνευριστείς), η μάνα σου δεν μπορεί να σε διώξει από το σπίτι σου, αλλά δεν υποχρεούται να φιλοξενήσει και τον μαλάκα φίλο σου για να κάνετε κομπανία. Δεν το ασπάζεσαι αυτό, ok θα ζήσω. Έτσι αντιλαμβάνομαι τα πράγματα, εσύ αλλιώς και δεν τρέχει μια!


Gravatar Τα επιχειρήματα περί δεύτερου Κοσσόβου και Σκοπίων είναι απλά αστεία. Αλήθεια, πιστεύεις στο ενδεχόμενο να δημιουργηθεί εντός Ελλάδος αυτόνομο κρατίδιο Πακιστάν;

Είδες να υπάρχει τέτοιος κίνδυνος π.χ. σε Γερμανία;

Η περίπτωση της πρώην Γιουγκοσλαβίας είναι ειδική, θέλει ειδική μελέτη και σίγουρα είναι άσχετη τόσο με την κουβέντα μας, όσο και με τους οικονομικούς μετανάστες και πρόσφυγες.


Gravatar @Kafros7: Εεεε..τί σε κάνει να νομίζεις ότι είμαι εκνευρισμένος;

Δεν νομίζω ότι τα links που σου έδωσα ήταν ψευδή. Πες μου σε ποιό ακριβώς αναφέρεσαι να το ψάξω. Δυστυχώς για εσένα όλα είναι από αρκετά αξιόπιστες πηγές. Αλλά πες μου ποιό σου φάνηκε ψεύτικο.

Το ότι υπάρχουν εγκληματίες αλλοδαποί, όπως σου έχω ξαναπεί 7000 φορές, δεν το αρνούμαι. Σε αυτό το θέμα, ασπάζομαι πλήρως το update του post, που προήλθε από το σχόλιο του Νάσου. Επίσης, ρίξε μια ματιά στο link που έδωσε ο Spy στις 15.05.08 - 5:27 pm, οταν τον ρώτησα εκ μέρους σου πώς αντιμετωπίζονται οι μετανάστες στη Γερμανία, όπου ζεί.

Σε αυτά που λες περί "σπίτι μου, με διώχνει η μάνα μου" κλπ, σου έχω ξανααπαντήσει ότι αλλιώς λειτουργούν τα σπίτια και αλλιώς οι χώρες. Με αναλογίες σκεφτόμασταν μικροί, τώρα νομίζω ότι μεγαλώσαμε. Στα λοιπά απαντούν τα παραπάνω σχόλια των Spy, Sky, και Νάσου και δεν θέλω να τα ξαναλέω, με καλύπτουν.

Εν κατακλείδι: Με καλύπτει απόλυτα το post και το update, αλλά και πολλά από τα παραπάνω σχόλια (αυτών που είπα πρωτύτερα) όσο αφορά το μεταναστευτικό πρόβλημα στην Ελλάδα. Αυτά τα "έξω οι εγκληματίες ξένοι" τα θεωρώ μπακαλοδουλειές, και είναι σαν να βλέπω μπροστά μου τον Καρατζαφέρη να τα λέει.


Gravatar Πρώτα απ' όλα Νασος, ήθελα να γράψω πριν το ποσοστό των Ελλήνων έναντι των αλλοδαπών. Δεύτερον, κανείς δεν μου εγγυάται ότι το πρόβλημα της ανεργίας θα μπορούσαμε να το λύσουμε ή ότι οι μηχανισμοί αυτόματα θα λειτουργούσαν όπως ενός σοβαρού Κράτους. Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο με πράξεις η εκάστοτε Κυβέρνηση. Τούτο όμως δεν σημαίνει ότι και πάλι οι ξένοι (νόμιμοι και μη) δεν είναι υπέραρκετοί βάσει του συνολικού πληθυσμού. Θα υιοθετούσα τις απόψεις του Frapdigo και τις δικές σου αναφορικά με το "μετά", αλλά και πάλι ο αριθμός τους είναι τεράστιος και για μένα αυτό δεν αλλάζει.

Αν και θεωρώ ότι θα υπήρχε λιγότερη εκμετάλλευση στους εργάτες, αν αυτοί ήταν Έλληνες, διότι οι ξένοι έχουν ανάγκη για επιβίωση ειδικά στο ξεκίνημά τους και δέχονται να δουλεύουν για ελάχιστα, ποσώ δεν μάλλον αν τα λεφτά είναι μαύρα.

Αν αύριο η Ν.Δ έβγαινε και έλεγε ότι θα θέσει ζήτημα πλαφόν, ότι θα έδιωχνε τους λαθρομετανάστες και με λίγα λόγια σου ανέλυε ένα πλάνο με στόχο να βελτίωνε κάποια πράγματα. Θα αντιδρούσες για τις αποφάσεις της; Θα αγανακτούσες και θα έλεγες "όχι, μην τους πάτε πουθενά";


Gravatar Συγγνώμη για πιο πάνω, Sky 'ηθελα να πω, αλλά πιστεύω ότι κι ο Sty θα συμφωνούσε

Φραπ, την καλησπέρα μου.

Την καλησπέρα μου και σε σας κύριε Ιμάτζινε. Αλήθεια, βρέθηκε εκείνο το συλλεκτικό λινκ, ή ακόμα βρισκόμαστε στο ψάξιμο;


Gravatar Η φρασεολογία σου και το γραπτό σου επιθετικό ύφος Frapdigo με κάνει να το πιστέψω. Δεν θεωρώ τα στοιχεία σου ψευδή, απλά αν ο αντίστοιχος Frapdigo του εξωτερικού ανέλυε το ίδιο θέμα με άλλους και χρησιμοποιούσε τους 650.000 νόμιμους μετανάστες της Ελλάδας για να καταδείξει τον μικρό αριθμό τους, αντιλάμβάνεσαι και εσύ ότι θα έδινε ένα στοιχείο που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Δέχομαι ότι οι πηγές σου δεν είναι αναξιόπιστες. Το Υπ. Εσωτερικών είναι το αρμόδιο για να δίνει αξιόπιστα στοιχεία; Το κάνει, ναι ή όχι; Αν όχι, τότε γιατί να δεχτώ τυφλά τα στοιχεία του Wikipedia ή οποιουδήποτε άλλου σάιτ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάνεις λάθος που παραθέτεις στοιχεία.

Τέλος, ας διώξουμε με τον μπακαλίστικο τρόπο μου τους εγκληματίες και τους λαθραίους και μετά σου αφήνω το ελεύθερο να χρησιμοποιήσεις όλους τους επιστημονικούς σου τρόπους για να λειτουργήσει με υγεία η χώρα. Στο γράφω με κάθε ειλικρίνεια και χωρίς κανένα ίχνος ειρωνείας.


Gravatar έλα ρε συ Κάφρε, δε γίνεται από τη μια να κλαιγόμαστε για υπογεννητικότητα, κι από την άλλη να μιλάμε για υπεράριθμους λαθρομετανάστες.

Για τη λιγότερη εκμετάλλευση μην το υποθέτεις, ρώτα πρώτα τους 50άρηδες-60άρηδες Έλληνες που κατεβήκαν από τα χωριά ψάχνοντας δουλειά. Δες και το ντοκυμαντέρ με τους πρόσφυγες.

Το πλάνο που μου λες συμπίπτει με το πλάνο του ΛΑΟΣ, και όχι, δε δέχομαι σε καμία περίπτωση ότι η βελτίωση του βιωτικού επιπέδου συμπίπτει με απελάσεις.

Το είπα και πριν, και 20 εκατομμύρια να ήμασταν, πρόβλημα δε θα υπήρχε, αν υπήρχε αξιοκρατική κοινωνία.

Με το υπάρχον σύστημα, και 5 εκ. να μείνουμε, πάλι θα έχουμε πρόβλημα.


Gravatar @Kafros7: "Η φρασεολογία σου και το γραπτό σου επιθετικό ύφος Frapdigo με κάνει να το πιστέψω."

Μπα, όχι. Δεν είμαι εκνευρισμένος. Μπαϊλντισμένος ίσως.

Όσο για τα αξιόπιστα ή μη στοιχεία...παρακαλώ, δείξε μου τί ακριβώς δεν σου αρέσει. Δώσε μου εσύ μια πηγή και πες μου πόσοι είναι οι μετανάστες. Κάτι είχα ακούσει από κάποιον σας πριν, για 2.000.000 μετανάστες, δηλαδή περίπου το 20% του πληθυσμού. Σοβαρολογούμε; Δηλαδή αν εγώ βγω έξω τώρα στην πόλη μου για δυο τρεις ώρες και μετράω, ένας στους πέντε θα είναι αλλοδαπός; Αλλά όχι, πες μου εσύ πόσοι νομίζεις ότι είναι.

"Τέλος, ας διώξουμε με τον μπακαλίστικο τρόπο μου τους εγκληματίες και τους λαθραίους και μετά σου αφήνω το ελεύθερο να χρησιμοποιήσεις όλους τους επιστημονικούς σου τρόπους για να λειτουργήσει με υγεία η χώρα."

Και γιατί να το κάνουμε αυτό; Επειδή το σκέφτεσαι και σου αρέσει η ιδέα; Επείδή το λέει ο Καρατζαφέρης, του 3,6%; Θα αφεθεί η διαχείριση των εσωτερικών της χώρας στον Καρατζαφέρη και τους ομοίους του;

Και εγώ σου λεω: Ας στείλουμε τους Έλληνες εγκληματίες σε ένα ξερονήσι, και ας κάνουμε την Ελλάδα μια νέα Ατλαντίδα (που 'ν' ο Λιάκουρας, ο κουμπάρος του Καρατζαφέρη; ). Το σκέφτηκα και μου άρεσε. Πώς σου φαίνεται; Έχει καμιά σχέση με τις μοντέρνες κοινωνιολογικές απόψεις για την αντιμετώπιση του εγκλήματος;

Η απάντηση για τα προβλήματα που έχει η Ελλάδα με το μεταναστευτικό, είναι μια, και φαίνεται στο Update του post. Ψύχραιμη, επιστημονική αντιμετώπιση. Όπως κάνουν και αυτοί οι "'υρωπαίοι". Διαβάστε το, όσοι δεν το διαβάσατε, και μην αναγκάζετε όσους το διάβασαν και συμφωνούν με αυτό να σας το γράφουν ξανά κομμάτι-κομμάτι στα σχόλια.


Gravatar Η αλήθεια είναι ότι έχουμε τρελαθεί στην επιστημονική αντιμετώπιση του προβλήματος, που δεν αντέχω πια! Ειδικά, 20 χρόνια τώρα με κομπλεξάρει το γεγονός ότι έχουν μαζευτεί ένα κάρο επιστήμονες στα κόμματα της Αριστεράς και της Δεξιάς και ως πολίτη με κάνουν εμένα τον αδαή να αισθάνομαι κατώτερος. Εκφράζω ένα κάρο βλακείες και έρχονται όλοι αυτοί οι επιστήμονες που έχουν μαζευτεί σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ να με αποστομώνουν σε όλα με τις πολιτικές τους.

Λέει ο Frapdigo: "Σοβαρολογούμε; Δηλαδή αν εγώ βγω έξω τώρα στην πόλη μου για δυο τρεις ώρες και μετράω, ένας στους πέντε θα είναι αλλοδαπός;". Δεν ξέρω σε ποια πόλη είσαι, αλλά υπάρχουν και κάποιες πόλεις, όπου ένας στους πέντε δεν είναι αλλοδαπός.

Επίσης, δεν γνωρίζω τον ακριβή αριθμό των μεταναστών για να σου απαντήσω. Πάντως 900.000 νόμιμοι και μη δεν είναι. Αν το ασπάζεσαι, μπορεί και να ξεραθώ περισσότερο στα γέλια απ' ότι κάνεις εσύ με τα... αστεία του Mr. Bean και του Λέσλι Νίλσεν (τον έβαλα για σάλτσα).

Είπες ακόμη: "Ας στείλουμε τους Έλληνες εγκληματίες σε ένα ξερονήσι". Πετάς και ωραίες ιδέες πολλές φορές.


Gravatar κ. Κάφρε, με κάνατε να θυμηθώ μια σκηνή όπου ένας κάμεραμαν σε ένα ξεχασμένο από τον πολιτισμό χωριό, έστρεψε την κάμερα επάνω στους χωρικούς για να τους βιντεοσκοπήσει και αυτοί σήκωσαν ψηλά τα χέρια...


Gravatar Παρατηρώ ότι έχει ανθίσει ένας άκρως γονιμοάγονος διάλογος (Πόλεμος χαρακωμάτων δλδ.) για της Ξενοφοβίας την Πίστη την Αγία και της Θολοκουλτούρας την Ελευθερία.

Φαντάζομαι η ομήγυρη να γνωρίζει ότι ανήκω στο στρατόπεδο της τελειωμένης θολοκουλτούρας και αντί άλλου σχολίου ή αντίκρουσης των φιλολαοτιανών επιχειρημάτων θα σας παραπέμψω στο YouTube.

Στο Ιερό +Λίνκιο+ που παραθέτω παρακάτω υπάρχουν τα 4 μέρη ρεπορτάζ του σουηδικού καναλιού TV4 (Ελληνικοί υπότιτλοι) για την κατάσταση των προσφύγων στην Ελλάδα και τις απελάσεις τους από την Σουηδία στην Ελλάδα, μα νομικίστικές δικαιολογίες.
http://www.youtube.com/view_play_list? p=6A2E8C3B34E78B61

Τροφή για τον εγκέφαλο, όχι μαλακίες.

Ευχαρισθώ,

Κάρολος Πολσεμάνογλου.


Gravatar @Kafros7: "Είπες ακόμη: "Ας στείλουμε τους Έλληνες εγκληματίες σε ένα ξερονήσι". Πετάς και ωραίες ιδέες πολλές φορές."



Γέλασα εγώ για σένα. Διάβασε ξανά το σχόλιό μου.

"Επίσης, δεν γνωρίζω τον ακριβή αριθμό των μεταναστών για να σου απαντήσω. Πάντως 900.000 νόμιμοι και μη δεν είναι."

Αφού δεν τον γνωρίζεις πώς ξέρεις πόσοι δεν είναι;

Σου έδωσα links Υπουργείου Εσωτερικών και του Μigration Policy Institute. Εσύ τί μου είπες; "Σιγά μην είναι τόσοι".

Χμμμ...

Έχεις ακούσει τί λέει ο σοφός λαός (ξέρεις, μακριά από "επιστήμονες"); Λέει "Αν δεν ξέρεις μη μιλάς". Προτείνω να το κάνετε σλόγκαν στο ΛΑΟΣ.

"Δεν ξέρω σε ποια πόλη είσαι, αλλά υπάρχουν και κάποιες πόλεις, όπου ένας στους πέντε δεν είναι αλλοδαπός."

Είμαι στη Θεσσαλονίκη. Πήγα σε δημόσιο σχολείο με πολλούς αλλοδαπούς συμμαθητές, και μου έχουν επιτεθεί στο δρόμο 3 φορές για ληστεία (όλοι αλλοδαποί...βέβαια σε φίλο έχουν επιτεθεί μόνο Έλληνες, εμένα μάλλον με προτιμούν για τις απόψεις μου ), από τις οποίες η τελευταία πέτυχε (παίχτηκε περίστροφο, οπότε δεν σήκωνε Bruce Lee αστειάκια).

Κοίτα όμως που είμαι τόσο ξενέρωτος που ακόμα πιστεύω ότι το "έξω όλοι οι ξένοι εγκληματίες" δεν είναι λύση, και ασπάζομαι το update. Κάτι άνθρωποι ρε παιδί μου...

Λέσλι Νίλσεν ολέ!


Gravatar Χαίρομαι Spy που σε έκανα να θυμηθείς κάτι...


Gravatar Απλά απομόνωσα αυτό το κομμάτι, διότι έτσι ήθελα. Λαοτιανός είμαι, ήθελα να δικαιολογήσω την φήμη του προπαγανδιστή!!!

" Αφού δεν τον γνωρίζεις πώς ξέρεις πόσοι δεν είναι;". Έλα ντε, πως το ξέρω; Α, το βρήκα. Είμαι Λαοτιανός και λέω ό,τι θέλω.

" Μου έχουν επιτεθεί στο δρόμο 3 φορές για ληστεία (όλοι αλλοδαποί...βέβαια σε φίλο έχουν επιτεθεί μόνο Έλληνες, εμένα μάλλον με προτιμούν για τις απόψεις μου ), από τις οποίες η τελευταία πέτυχε (παίχτηκε περίστροφο, οπότε δεν σήκωνε Bruce Lee αστειάκια)". Γιατί να σου επιτεθούν; Τι έγινε με δαύτους; Πήγαν μέσα; Αν ναι, σωφρονίστηκαν; Αν όχι, τι θα γίνει, αν το ξανακάνουν; Ξανά μέσα χωρίς σωφρονισμό και μετά ξανά έξω για νέα κόλπα;


Gravatar @Kafros7: "Απλά απομόνωσα αυτό το κομμάτι, διότι έτσι ήθελα. Λαοτιανός είμαι, ήθελα να δικαιολογήσω την φήμη του προπαγανδιστή!!!"

Το ξέρω.

"Έλα ντε, πως το ξέρω; Α, το βρήκα. Είμαι Λαοτιανός και λέω ό,τι θέλω."

κ. Κάφρε7, το χιούμορ σου όσο πάει γίνεται και λιγότερο ενδιαφέρον. Παράξενο, γιατί από την αρχή ήταν μηδαμινό. Αλλά λαοτιανός είσαι, κάτι θα ξέρεις.

"Γιατί να σου επιτεθούν; Τι έγινε με δαύτους; Πήγαν μέσα; Αν ναι, σωφρονίστηκαν; Αν όχι, τι θα γίνει, αν το ξανακάνουν; Ξανά μέσα χωρίς σωφρονισμό και μετά ξανά έξω για νέα κόλπα;"

Όχι Κάφρε, εδώ είναι το πρόβλημα. Δεν ξέρω αν μπήκαν μέσα, αλλά σίγουρα δεν σωφρονίστηκαν. Τόσο οι αλλοδαποί όσο και οι ημεδαποί. Όπως επίσης και δεν έγινε τίποτα για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που τους ώθησαν στο έγκλημα. Αυτό με καίει, γιατί ξέρω ότι θα το ξανακάνουν, πάλι τόσο οι αλλοδαποί όσο και οι ημεδαποί.

Γι'αυτό λέω ότι το πρόβλημα δεν είναι οι αλλοδαποί, αλλά οι μη αποτελεσματικές δομές της χώρας. Γι'αυτό με εκφράζει απόλυτα το update του Νάσου, και όχι οι καφενειακές ψηφοθηρικές προτάσεις του ΛΑΟΣ.

Νέα κόλπα δε λες τίποτα.


Gravatar Ρε συ Κάφρε (με πετυχαίνεις και στις βιασύνες και δεν προλαβαίνω να το αναπτύξω), τι επιχειρήματα είναι αυτά;

Και μένα μου την πέσαν παλιά τρεις φορές για ληστεία, και τις τρεις ήταν Έλληνες βάζελοι (είχαν κασκόλ) (εγώ εντωμεταξύ είμαι άσχετος με μπάλα).

Θα πρέπει με τη λογική σου να πω:

Γιατί να μου επιτεθούν; Τι έγινε με δαύτους; Πήγαν μέσα; Αν ναι, σωφρονίστηκαν; Αν όχι, τι θα γίνει, αν το ξανακάνουν; Ξανά μέσα χωρίς σωφρονισμό και μετά ξανά έξω για νέα κόλπα;

Έξω οι βάζελοι από την Ελλάδα, να μειωθεί η εγκληματικότητα και η ανεργία!!!

Γιατί ταυτίζεις εθνότητες με εγκληματικότητα, δε βλέπεις ότι είναι άστοχο;


Gravatar "Και μένα μου την πέσαν παλιά τρεις φορές για ληστεία, και τις τρεις ήταν Έλληνες βάζελοι (είχαν κασκόλ) (εγώ εντωμεταξύ είμαι άσχετος με μπάλα)". Καλύτερα να σου είχε επιτεθεί αλλοδαπός παρά οπαδοί της ομάδας με σήμα το φυτό. Δεν ήξερα ότι οι φλώροι κάνουν και επιθέσεις. Τελοσπάντων, εσύ ήσουν το θύμα και κάτι θα ξέρεις παραπάνω.

" Γιατί ταυτίζεις εθνότητες με εγκληματικότητα, δε βλέπεις ότι είναι άστοχο;". Θα επαναλάβω για πολλοστή φορά ότι θα ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο FRAPDIGO ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ ΣΩΣΤΑ Η ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ ο μαλάκας πιστεύω ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει με τόσους ξένους στη χώρα μας για πολλούς λόγους, που αν τους αναλύσουμε ξανά, θα βγω ρατσιστής και βαριέμαι να το φτάσουμε εκεί. Ας φτιάξει η χώρα με λιγότερους, γίνεται;

Frapdigo, είδες ότι σε εκθείασα λίγο πιο πάνω. Ερώτηση: Πως γίνεται κάποιος να έχει μηδαμινό χιούμορ και να γίνεται λιγότερο ενδιαφέρον όσο χειροτερεύει; Χμμμ...

Επίσης, γιατί απαραίτητα κάτι τους ώθησε στο έγκλημα; Δεν γίνεται να είναι σκέτοι εγκληματίες χωρίς αιτία; Με τη λογική αυτή, κανείς εγκληματίας δεν πρέπει να τιμωρείται με αυστηρές ποινές, διότι πάντα κάτι άλλο τους έχει φτάσει στην παραβατική πράξη. Σωστό αυτό; Μα την Παναγία, τόσες λάθος απαντήσεις όπως σε σένα, δεν πρέπει να τις έχω δώσει και στα 12 χρόνια σχολείου συν τα 5 του πανεπιστημίου.


Gravatar @Kafros7: "Πως γίνεται κάποιος να έχει μηδαμινό χιούμορ και να γίνεται λιγότερο ενδιαφέρον όσο χειροτερεύει; Χμμμ..."

Έλα ντε! Γι'αυτό σου λέω, είναι παράξενο!

"Η διαφορά μας είναι ότι εγώ ο μαλάκας πιστεύω ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει με τόσους ξένους στη χώρα μας για πολλούς λόγους, που αν τους αναλύσουμε ξανά, θα βγω ρατσιστής και βαριέμαι να το φτάσουμε εκεί. Ας φτιάξει η χώρα με λιγότερους, γίνεται;"

Γιατί να γίνει κάτι τέτοιο, κ. Κάφρε7; Επειδή εσύ και το ΛΑΟΣ του 3,6% απλά δεν γουστάρετε να βλέπετε τις φάτσες τους; Να φύγετε εσείς αν θέλετε. Εμείς εδώ σκεφτόμαστε να δράσουμε με γνώμονα αυτά που λέει ο Νάσος στο update. Είμαστε οι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, και διδάσκουμε πολιτισμό!

"Επίσης, γιατί απαραίτητα κάτι τους ώθησε στο έγκλημα; Δεν γίνεται να είναι σκέτοι εγκληματίες χωρίς αιτία;"

Έγκλημα χωρίς αιτία; Χμμ.. το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι μια συγκεκριμένη ομάδα ψυχοπαθών, που αρέσκονται στη βια, μόνο για τη βία. Αλλά και πάλι η επιστήμη της ψυχολογίας σας πρόλαβε, και έχει βγάλει συμπεράσματα για το τί τους οδηγεί στην συμπεριφορά αυτή. 12 χρόνια στο σχολείο και 5 χρόνια στο πανεπιστήμιο (κατά τα λεγόμενά σου), δεν έμαθες ακόμα ότι τίποτα δεν γίνεται χωρίς αιτία;

Όσο για τους άλλους, συνηθισμένους εγκληματίες, που κλέβουν, επιτίθονται κλπ... μη μου πείς ότι και αυτοί είναι χωρίς αιτία.


Gravatar "Με τη λογική αυτή, κανείς εγκληματίας δεν πρέπει να τιμωρείται με αυστηρές ποινές, διότι πάντα κάτι άλλο τους έχει φτάσει στην παραβατική πράξη. Σωστό αυτό;"

Αμφιβάλλεις; Εξήγησέ μου όμως πρώτα ποιές ποινές θεωρείς αυστηρές. Σκέψου, έπειτα, το εξής: Πώς ζει ένας φυλακισμένος στη φυλακή και ποιοί είναι οι "άγραφοι νόμοι της φυλακής", σύμφωνα με τους οποίους επιβιώνει εκεί. Πες μου μετά, κατά πόσο η φυλάκιση τον βοηθά να επανενταχθεί στην κοινωνία.

... Είσαι οπαδός για της τιμωρίας απλά για την τιμωρία, Κάφρε7; Ή μήπως τρέφεις αυταπάτες ότι η τιμωρία δρά αποτρεπτικά; Αν δρούσε αποτρεπτικά, γιατί υπάρχει τόσο εκτεταμένο έγκλημα, αφού υπάρχει και τιμωρία; Γιατί στις ΗΠΑ, που υπάρχει ακόμα η θανατική ποινή, δεν αποτρέπονται ικανοποιητικά τα εγκλήματα; Καλά λέω ότι εκεί στο ΛΑΟΣ έχετε μείνει 200 χρόνια πίσω.

Από ειλικρινες ενδιαφέρον, σε καλώ να ψάξεις την "θεωρία του χαρακτηρισμού", στην σύγχρονη εγκληματολογία (αν δε σε βγάζω πολύ από τα νερά του ΛΑΟΣ: " έξω από το σπίτι μου, Αλβανέ"), η οποία, παρά τις αδυναμίες της, θεωρείται η πιο σωστή θεωρία για την κατανόηση και την αντιμετώπιση της εγκληματικής συμπεριφοράς. (Μόνο μη μου ζητήσεις να σου την αναπτύξω στα σχόλια, για δικό σου καλό σου την αναφέρω. Για να φέρω λίγη ποιότητα στο ΛΑΟΣ :P ).

Όλα όσα λες, βέβαια, έχουν απαντηθεί ή στο post και το update, ή σε προηγούμενα σχόλια.


Gravatar Χμμ..μάλλον στην κοινωνιολογία ανήκει η θεωρία που σου παρέθεσα, και όχι στην εγκληματολογία. Γράψε λάθος.


Gravatar @FrapDigo

Ε όχι και 45 ρε φίλε κόψε κάτι.
Και κάτι άλλο. Δε νομίζω ότι ενδιαφέρει η επαγγελματική ιδιότητα του καθενός για να αναφέρεται συνεχώς μη μπορώ να καταλάβω το γιατί. Εγώ δεν ασχολούμαι με τέτοια πράγματα.

Ζητάς πράγματα που είναι πασίγνωστα και τα βλέπεις και μόνος σου με μία απλή βόλτα στην Αθήνα και όχι μόνο.

Ουσιαστικά μου ζητάς αυτό, πάρτο λοιπόν.

http://www.youtube.com/watch? v=A...feature=related


Gravatar Α ξέχασα να υπογράφω. Σόρρυ


Gravatar Φίλος και γείτονας στη Δροσοπούλου ο Παύλος καλή η ώρα όπου βρίσκεται τώρα.


Gravatar Και για να μη ξεχνιόμαστε πάρτε αυτό πριν φύγω.

http://www.youtube.com/watch?v=t...h? v=tXaZmY52gHM


Gravatar @IMAGINOS: "Ζητάς πράγματα που είναι πασίγνωστα και τα βλέπεις και μόνος σου με μία απλή βόλτα στην Αθήνα και όχι μόνο."

Όχι, ζητάω αποδείξεις για τα πολύ συγκεκριμένα πράγματα που λες. Λες ότι το 40% του πληθυσμού της Ελλάδας είναι αλλοδαποί, και ότι το 99,99% από αυτούς ήρθε παράνομα στη χώρα. Όλα αυτά μου φαίνονται ψεύτικα και υπερβολικά, και γι'αυτό σου ζητώ να μου τα
αποδείξεις.


H αναφορά στην επαγγελματική ιδιότητα έχει να κάνει με το ότι περίμενα να έχεις έτοιμες τις αποδείξεις και όχι να πετάς ανακρίβειες (ψέματα).

Δεν ξέρω πώς συνδέεται αυτό με το "Ροκ εν Ρολ στο Κρεβάτι" που linkαρες. Ούτε ξέρω αν ο Παύλος Σιδηρόπουλος θα συμφωνούσε με τις απόψεις σου.

Να και ένα ωραίο κομμάτι από μένα: Jeff Beck/Colaiuta - Stratus


Gravatar Να κι ένα από μένα: http://youtube.com/watch?v=YBmD3iZaP7A

Σάτουρντεϊ κλάμπινγκ...


Gravatar Κατ' αρχήν Frapdigo, δεν υπάρχει πιο κάτω από το μηδαμινό και ειδικά το "λιγότερο ενδιαφέρον" είναι καλύτερο. Επομένως, δεν γίνεται να χειροτερεύει το χιούμορ και αυτό να βελτιώνεται. Είναι κομματάκι οξύμωρο...

" Γιατί να γίνει κάτι τέτοιο, κ. Κάφρε7; Επειδή εσύ και το ΛΑΟΣ του 3,6% απλά δεν γουστάρετε να βλέπετε τις φάτσες τους; Να φύγετε εσείς αν θέλετε". Ένας άνθρωπος της δικής σου σκέψης δεν πρέπει να μπαίνει στο τρυπάκι των ποσοστών, διότι με αυτή την λογική η Ν.Δ είναι ένα φανταστικό κόμμα, καθώς εκφράζει το 35% του πληθυσμού. Όσο για την προτροπή να φύγω, μου μοιάζει λίγο με αυτό που κατηγορείς. Δεν σου αρέσουν οι απόψεις μου και ζητάς να πάρω τα μπογαλάκια μου και να φύγω εφόσον δεν μου αρέσει η σημερινή κατάσταση. Χμμμ...

Το πανεπιστήμιο είναι κατά τα λεγόμενά μου; Δώσε μου αριθμό fax, να σου το στείλω, αν δεν με πιστεύεις. Είμεθα γραμματιζούμενοι άνθρωποι, αν και μισάνθρωποι και ρατσιστές.

Probably έχουμε διαφορετική κοσμοθεωρία. Μού πλάτιασες τόσο την κουβέντα και καταλήξαμε στον σωφρονισμό ή μη των φυλακών. Τον μεγαλέμπορο ναρκωτικών, τον 73χρονο βιαστή στην Αυστρία και μερικούς άλλους δεν με ενδιαφέρει να τους επανεντάξω στην κοινωνία. Αδιαφορώ για την πάρτη τους και θέλω απλά να τιμωρηθούν όσο πιο σκληρά γίνεται. Θέλω αντίστοιχη τιμωρία των εγκλημάτων τους και τίποτα λιγότερο.

Για τον Πάσσαρη και τον κάθε Πάσσαρη, που σίγουρα κάτι ήταν στραβό μέσα στο μυαλό τους τι ποινή θα θεωρούσες εσύ σωστή; Πως θα αντιμετώπιζες την περίπτωσή τους, ώστε να επανενταχθούν στην κοινωνία;


Gravatar @SPY
«Σχετικά με τη Γερμανία αξιότιμε Σεκιουριτά, το ποσοστό των μεταναστών είναι μεταξύ 35-40%. Το 12,3% αντιπροσωπεύει μόνο αυτούς που δεν έχουν πάρει ακόμα τη γερμανική υπηκόοτητα.»

35-40% ξένοι στη Γερμανία δεν υπάρχουν δεν είναι. Οι Γερμανοί είναι 80εκ. Αυτό θα σήμαινε σχεδόν 30εκ μετανάστες. Αλλά επίσημες στατιστικές δεν αναφέρουν πάνω από 10εκ.


Gravatar @Kafros7: "Κατ' αρχήν Frapdigo, δεν υπάρχει πιο κάτω από το μηδαμινό και ειδικά το "λιγότερο ενδιαφέρον" είναι καλύτερο. Επομένως, δεν γίνεται να χειροτερεύει το χιούμορ και αυτό να βελτιώνεται. Είναι κομματάκι οξύμωρο..."

...

"Δεν σου αρέσουν οι απόψεις μου και ζητάς να πάρω τα μπογαλάκια μου και να φύγω εφόσον δεν μου αρέσει η σημερινή κατάσταση. Χμμμ..."

Ω Θεέ και Κύριε, Mary Mother of God και Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας, έλεος.

"Το πανεπιστήμιο είναι κατά τα λεγόμενά μου; Δώσε μου αριθμό fax, να σου το στείλω, αν δεν με πιστεύεις. Είμεθα γραμματιζούμενοι άνθρωποι, αν και μισάνθρωποι και ρατσιστές."

Δεν δίνω fax σε ρατσιστές. Βγάλε ανακοίνωση σε εφημερίδες.

"Probably έχουμε διαφορετική κοσμοθεωρία."

Πρόμπαμπλυ ο Πατρικόςς είχε δίκιο: Ξεχειλίζεις απο ευφυία.

Όσο για τα άλλα που με ρωτάς, τί ποινές προτείνω για τον Πάσσαρη και όλους αυτούς, προτείνω κι εγώ τη σκληρότερη: Διάλογο με λαοτιανούς.


Gravatar @Πάρης
Έχετε δίκιο κ. Πάρη, έκανα λάθος υπολογισμό. Το 35-40% δεν ισχύει (απορώ πως μου βγήκε τέτοιο νούμερο..).

Όμως και τα δικά σας νούμερα δεν ισχύουν, καθότι οι επίσημες στατιστικές αναφέρουν πως 1 στους 4 κατοίκους στη Γερμανία είναι μετανάστης.

Όλα θα τα βρείτε εδώ: http://www.stern.de/politik/deut...ten/ 588398.html


Gravatar *Άσχετη μεγάλη αποκάλυψη*

Τελικά, ούτε Εβραίοι, ούτε Σιωνιστές, ούτε κουραφέξαλα.
Οι Γερμανοί είναι πίσω από όλα:
http://alkimosarchive.blogspot.c...og- post_06.html

Στα όπλα όλοι. Το 4ο Ράιχ είναι ήδη στα σκαριά..


Gravatar Αγία Γερμανοευρωπαϊκή Αυτοκρατορία? {ap'oti xero ego (ohi pos eimai eidikos) I Germania akoma plironei ta lathi enos allofrona}. Kala kano loipon kai matheno Germanika! Oraia glossa kai ap'oti fainetai tha mou hreiastei!


Gravatar Αν μαθαίνετε γερμανικά δεσποινίς Οφφσόρ, δείτε εδώ τα "επιχειρήματα" των Γερμανών εθνικιστών ( αυτοί κυνηγούν και εμένα ) : http://www.npd-goettingen.de/ BRD...t_ist_voll.html
http://www.npd-goettingen.de/ BRD...ender_raus.html

.. και πείτε μας με ποιών τα "επιχειρήματα" είναι ίδια και απαράλλαχτα.
Μα εντελώς ίδια και απαράλλαχτα!

Για όσους δεν ξέρουν deutsch, μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό: http://www.worldlingo.com/en/ pro...ranslation.html


Gravatar @SPY
Πάντως στο Stern γίνεται ένας διαχωρισμός των μεταναστών ή καλύτερα «ανθρώπων με υπόβαθρο μετανάστευσης» σε ελεύθερη μετάφραση. Από τα 15,3εκ 7,3εκ περιλαμβάνουν ξένους και τα παιδιά τους και 8εκ περιλαμβάνουν Γερμανούς της Ανατολής και ξένους που έχουν πάρει γερμανική υπηκοότητα. Τι ποσοστό οι μεν και τι οι δε δεν αναφέρει πάντως. Επίσης στο τέλος του άρθρου αναφέρει ως σημείο αναφοράς το 1950 οπότε θα συμπέραινα ότι με Γερμανούς μετανάστες θα εννοεί αυτούς που ήρθαν μετά τον πόλεμο. Γιατί αργότερα έτσι και αλλιώς δεν υπήρξε μαζική μετανάστευση Γερμανών από την Ανατολή.
Σε δική μας αναλογία είναι σαν να έκανε το ελληνικό κράτος ανάλογη στατιστική και να έβαζε μέσα (ανθρώπους με υπόβαθρο μετανάστευσης)τους πρόσφυγες της Μικράς Ασίας ή μάλλον τους Έλληνες που ήρθαν από Τουρκία μετά το 1950 ή τους Βορειοηπειρώτες που ήρθαν από το 90'και μετά.
Δεν έχει και μεγάλη σημασία φαντάζομαι απλώς είχα δει ένα ρεπορτάζ πριν 2-3 χρόνια στην τηλεόραση και θυμόμουνα αριθμούς περί τα 10εκ. Εξαρτάται τι λαμβάνει υπόψιν η κάθε στατιστική.
Υπάρχουν βέβαια άλλα εντυπωσιακά στοιχεία όπως ότι αυτοί οι άνθρωποι αποτελούνε σχεδόν το 40% πολλών μεγάλων πόλεων. Ή ότι 1 στα 3 παιδιά κάτω των 5 ετών είναι γόνος αυτών των ανθρώπων.
Πάντως μια και μιλάμε για μεταναστευση σε ένα άλλο ρεπορτάζ κάποιοι Γερμανοί μαθητές από τα ανατολικά κρατίδια που πήγαιναν ή είχαν πάει σχολείο σε κάποιο δυτικό (μετά το 1990) ανέφεραν ότι αλλοδαποί μαθητές που είχαν γεννηθεί στη Γερμανία και οι γονείς τους είχαν πολλλά χρόνια εκεί τους έλεγαν «να φύγετε από εδώ, είστε ξένοι»!

Κάτι που μου κάνει εντύπωση είναι η εύκολη και μαζική επίκληση του επιχειρήματος «εμείς πηγαίναμε με �


Gravatar Δεν ξέρω γιατί αλλά το σχόλιο μου πέρασε μισό οπότε το ξαναστέλνω...

@SPY
Πάντως στο Stern γίνεται ένας διαχωρισμός των μεταναστών ή καλύτερα «ανθρώπων με υπόβαθρο μετανάστευσης» σε ελεύθερη μετάφραση. Από τα 15,3εκ 7,3εκ περιλαμβάνουν ξένους και τα παιδιά τους και 8εκ περιλαμβάνουν Γερμανούς της Ανατολής και ξένους που έχουν πάρει γερμανική υπηκοότητα. Τι ποσοστό οι μεν και τι οι δε δεν αναφέρει πάντως. Επίσης στο τέλος του άρθρου αναφέρει ως σημείο αναφοράς το 1950 οπότε θα συμπέραινα ότι με Γερμανούς μετανάστες θα εννοεί αυτούς που ήρθαν μετά τον πόλεμο. Γιατί αργότερα έτσι και αλλιώς δεν υπήρξε μαζική μετανάστευση Γερμανών από την Ανατολή.
Σε δική μας αναλογία είναι σαν να έκανε το ελληνικό κράτος ανάλογη στατιστική και να έβαζε μέσα (ανθρώπους με υπόβαθρο μετανάστευσης)τους πρόσφυγες της Μικράς Ασίας ή μάλλον τους Έλληνες που ήρθαν από Τουρκία μετά το 1950 ή τους Βορειοηπειρώτες που ήρθαν από το 90'και μετά.
Δεν έχει και μεγάλη σημασία φαντάζομαι απλώς είχα δει ένα ρεπορτάζ πριν 2-3 χρόνια στην τηλεόραση και θυμόμουνα αριθμούς περί τα 10εκ. Εξαρτάται τι λαμβάνει υπόψιν η κάθε στατιστική.
Υπάρχουν βέβαια άλλα εντυπωσιακά στοιχεία όπως ότι αυτοί οι άνθρωποι αποτελούνε σχεδόν το 40% πολλών μεγάλων πόλεων. Ή ότι 1 στα 3 παιδιά κάτω των 5 ετών είναι γόνος αυτών των ανθρώπων.
Πάντως μια και μιλάμε για μεταναστευση σε ένα άλλο ρεπορτάζ κάποιοι Γερμανοί μαθητές από τα ανατολικά κρατίδια που πήγαιναν ή είχαν πάει σχολείο σε κάποιο δυτικό (μετά το 1990) ανέφεραν ότι αλλοδαποί μαθητές που είχαν γεννηθεί στη Γερμανία και οι γονείς τους είχαν πολλλά χρόνια εκεί τους έλεγαν «να φύγετε από εδώ, είστε ξένοι»!

Κάτι που μου κάνει εντύπωση είναι


Gravatar Πάλι μισό...
Υπάρχει περιορισμός λέξεων;


Gravatar Συγγνώμη αλλά σέλνω και το άλλο μισό...

Κάτι που μου κάνει εντύπωση είναι η εύκολη και μαζική επίκληση του επιχειρήματος «εμείς πηγαίναμε με χαρτιά ένώ αυτοί όχι» που παίρνει βιομηχανικές διαστάσεις. Δλδ αν με πυροβολήσει κάποιος αλλοδαπός θα τον ρωτήσω αν έχει πράσινη κάρτα και αν έχει τότε θα σκεφτώ «Άμα είναι νόμιμος κανένα πρόβλημα». Ή λες και έδωσε κανείς την εξουσία σε κάθε Έλληνα μεμονωμένα ερευνήσει αυτός ποιος αλλοδαπός είναι παράνομα ή μη στη χώρα.
Επίσης αν κάποιος είναι πράνομα στη χώρα γιατί θα πρέπει ξαφνικά να σεβαστεί την απάγόρευση που θα του επιβάλει ο κάθε τρομολάγνος κοινοτάρχης ή δήμαρχος;

Κάτι τελευταίο: σε χώρες της Λατινική Αμερικής υπάρχει εκρηκτική εγκληματικότητα οργανωμένη και μη. Π.χ στο Μεξικό υπάρχει η πόλη Χουαρέζ (αν τη λέω σωστά) όπου τα τελευταία χρόνια εκατοντάδες γυναίκες έχουν απαχθεί και δολοφονηθεί με άγριο τρόπο.
Φαντάζομαι από λαθρομετανάστες και όχι από ντόπιους με χαρτιά...

Η παράνομη διαμονή σε μία χώρα μπορεί να έχει μια κάποια συνεισφορά σε παράνομη δραστηριότητα αλλά δεν είναι ο καθοριστικός παράγοντας...


Gravatar Κάπου πήρε το μάτι μου να αναφέρεται ότι Αλβανοί σε στυλ Μπορσαλίνο μπαίνουν σε μαγαζιά και καθαρίζουν κόσμο. Μπορεί να είναι αλήθεια.

Αλλά,θυμάται κανείς τον νεαρό που καθάρ σε Αλβανό στην Ζάκυνθο γιατί πανηγύριζε την νίκη της εθνικής του επί της εθνικής Ελλάδας;

Τον κύριο Καζάκο που καθάριζε κόσμο στον δρόμο με καραμπίνα στο κέντρο της Αθήνας;

Είδε κανείς τον Κρητικό που καθάρισε σε σουβλατζίδικο αυτές τις μέρες έλληνα φοιτητή επειδή του έριξε καταλάθος στο παντελόνι του το σουβλάκι του;

Έλληνας ή αλλοδαπός ήταν ο εξαθλιωμένος ναρκομανής που σκότωσε - κατά λάθος, επίτηδες, αυτός το ξέρει - τον οδηγό του λεωφορείου στην Σίνδο, αφού πρώτα κράτησε ομήρους για ώρες και αναστάτωσε ολόκληρη την πόλη;

Επίσης κάποιες ερωτησούλες: η ΕΛΑΣ μιλά για εξιχνιάσεις. Εννοεί όσες περιπτώσεις έβγαλε ένα όνομα. Υπάρχουν κάποια θέματα, όπως για το πόσο συχνά και πόσο πιο εύκολα θα αναφερθεί ως δράστη ένα όνομα αλλοδαπού. Επίσης πόσο πιο εύκολα θα τον καταδικάσει το δικαστήριο. Επίσης μιλά για αναφερθέντα εγκλήματα. Είναι προφανές ότι στην Ελλάδα οι βιασμοί δεν είναι 300 τον χρόνο μόνο. Κάποιος πρέπει να παραθέσει κάποια πιο αξιόπιστα στοιχεία.


Gravatar @Πάρης: "Η παράνομη διαμονή σε μία χώρα μπορεί να έχει μια κάποια συνεισφορά σε παράνομη δραστηριότητα αλλά δεν είναι ο καθοριστικός παράγοντας..."

Ακριβώς. Και συνεισφέρει γιατί (αντιγράφω από το update του Νάσου):

1)οι αλλοδαποί φτωχοί είναι αναλογικά πολύ περισσότεροι από τους Έλληνες φτωχούς. Κι, έτσι, περνάει στο ντούκου τη σύνδεση φτιώχειας-εγκλήματος.

2)Το πρόβλημα όμως τότε είναι η έννοια «φτώχεια», κι όχι η έννοια «μετανάστης»

Η ξενοφοβία που αναπτύσσεται οφείλεται στην τάση να "φορτώνονται" όλα αυτά σε κάποιον αποδιοπομπαίο τράγο, ο οποίος βολεύει να είναι οι μετανάστες. Αν στην Ελλάδα υπήρχαν μόνο άνθρωποι με την "ελληνική ιθαγένεια", μάλλον θα τα φόρτωναν όλα στον "διάβολο", και πάει λέγοντας. Ο στρουθοκαμηλισμός σε όλο του το μεγαλείο ("friends call me racism").

Πολύ καλός τρόπος να μην βελτιωθεί τίποτα στη χώρα. Θα ήθελα πραγματικά να δω τί θα έλεγαν όλοι αυτοί που θέλουν απέλαση των μεταναστών (ή κατ'επέκταση πλαφόν και άλλα τέτοια), όταν θα έβλεπαν ότι έγκλημα θα συνέχιζε να υπάρχει και μετά από τα μέτρα που ζητούν.


Gravatar "Πολύ καλός τρόπος να μην βελτιωθεί τίποτα στη χώρα. Θα ήθελα πραγματικά να δω τί θα έλεγαν όλοι αυτοί που θέλουν απέλαση των μεταναστών (ή κατ'επέκταση πλαφόν και άλλα τέτοια), όταν θα έβλεπαν ότι έγκλημα θα συνέχιζε να υπάρχει και μετά από τα μέτρα που ζητούν".

Κύριε Frapdigo, γιατί λέτε πράγματα τα οποία κανένας δεν τα είπε, ούτε καν τα υπονόησε. Το πλαφόν από πότε συνεπάγεται απέλαση μεταναστών έτσι γενικά και αόριστα; Ποιος μίλησε για "μετανάστες", όταν κάνουμε λόγο ΜΟΝΟ για κακούς μετανάστες (βλέπε παράνομους, βεβαρημένο ποινικό μητρώο στη χώρα τους και άλλα παρόμοια αρνητικά) και μόνο. Ποιος διαφώνησε για αυτά που λέτε σχετικά με το πως θα πρέπει να συμπεριφέρεται το Κράτος προς τους πολίτες του; Ποιος βρήκε ως τον εύκολο θύτη ΜΟΝΟ τους μετανάστες; Κάνε μας την χάρη και μη γράφεις πράγματα που βγαίνουν μόνο από το μυαλό σου και δεν προκύπτουν από πουθενά.

Αν θα συνεχιζόταν μια κατάσταση μετά το υποτιθέμενο ξεκαθάρισμα, είναι ΤΕΛΕΙΩΣ άλλο θέμα. Ποιος έγραψε ότι "άντε και έφυγαν οι αλλοδαποί και έφτιαξαν όλα"; Ο ίδιος έγραψα με κεφαλαία πιο πάνω ότι θα συμφωνούσα απόλυτα μαζί σου στους τρόπους που θα πρέπει να συμπεριφέρεται και να ενεργεί το Κράτος προς τους πολίτες του (Έλληνες και ξένους), ασχέτως που εγώ και κάποιοι άλλοι προσθέτουμε και το ζήτημα του ξεκαθαρίσματος με μετανάστες που κατ' εμάς είναι υπεράριθμοι.

Βλέπω μάλιστα κύριε Frapdigo ότι κάνετε επιλεκτική κριτική στα comments. Δεν είδα να πειράχτηκες που ο Nievskii κατηγόρησε τους Έλληνες, φέρνοντας ως παράδειγμα το ότι κάποιοι εγκλημάτισαν για να δικαιολογήσει τους μετανάστες. Στο αντίθετο ο πρώτος που θα αντιδρούσε, θα ήσουν, αλλά τώρα τουμπέκα. Μην είσαι τσάμπα μά�


Gravatar Συνέχεια...

τσάμπα μάγκας και τις ευαισθησίες του να τις βλέπουμε και για τις δυο μεριές. Έτσι μπορείς να δικαιολογήσεις την στάση ζωής σου και ότι δεν είσαι κολλημένος μόνο με τους... Έλληνες ρατσιστές. Όταν δεν μας αρέσει μια συμπεριφορά, την καυτηριάζουμε απ' όπου και αν προέρχεται και όχι επιλεκτικά. Πολύ εύκολα επομένως θα μπορούσες να χαρακτηριστείς και εσύ ρατσιστής (και δεν εννοώ με τους ρατσιστές!), αλλά προς όλους τους Έλληνες, από την στιγμή που δεν αντιδράς και δεν ενοχλείσαι στο ελάχιστο, όταν κράζουν αναίτια τους συμπατριώτες του.


Gravatar @Πάρις

Η μετανάστευση προς στο Μεξικό είναι μικρή και είναι κυρίως Αμερικανοί σε ηλικία συνταξιοδότησης ή φραγκάτοι που επιζητούν ήλιο, drugs, alcohol και γυναίκες (και οι οποίοι βέβαια δεν ανήκουν στην κατηγορία των φτωχών λαθρομεταναστών). Η περιπτώση της Χουάρεζ δεν έχει καμία σχέση με μετανάστευση, άμα διαβάεις άρθρα ή δεις κανένα ντοκυμαντέρ (μέχρι και ο εξάντας ασχολήθηκε με το θέμα) όλα δείχνουν ότι πίσω από τις απαγωγές και τους φόνους κρύβεται η τοπική ελίτ που με της πλάτες της αστυνομίας έκανε αυτά που έκανε. Ως γνωστόν ο νόμος έχει ταξικά και εθνικά κριτήρια όταν δικάζει και άμα είσαι ξένος ή φτωχός ή ακόμα πιο άτυχος και τα δυο μαζί, ετοιμάσου για ισόβια.


Gravatar @Servitoros
το παράδειγμα του Χουαρέζ το κατάλαβες ανάποδα. Εννοούσα αυτό ακριβώς που γράφεις.

Ήθελα να δείξω ότι σε πολλές χώρες της Λατινικής Αμερικής (φτωχές έως πολύ φτωχές) και με ανύπαρκτες ουσιαστικά πολιτικές δομές, υπάρχει εγκληματικότητα χωρίς να είναι χώρες υποδιχής λαθρομετανάστευσης.

Αυτό που έγραψα «Φαντάζομαι από λαθρομετανάστες και όχι από ντόπιους με χαρτιά» ήταν σαρκαστικό για την λογική ότι η νόμιμη παρουσία ή η εντοπιότητα σε μία χώρα εξασφαλίζει μη παράνομη ή μη εγκληματική συμπεριφορά.


Gravatar Herr Spy, sas kinigoun KAI aftoi? Den prepei na eiste kai poli dimofilis se orismenous kiklous.


Gravatar @Kafros7: "Κύριε Frapdigo, γιατί λέτε πράγματα τα οποία κανένας δεν τα είπε, ούτε καν τα υπονόησε. Το πλαφόν από πότε συνεπάγεται απέλαση μεταναστών έτσι γενικά και αόριστα;"

Κ. Κάφρε7, διαβλέπω πρόβλημα κατανόησης κειμένου. Σαφώς διαχωρίζεται η απέλαση μεταναστών από το πλαφόν, και σίγουρα το ένα δεν συνεπάγεται το άλλο. Η ουσία είναι στις λέξεις "κατ'επέκταση" που χρησιμοποίησα, κάνοντας λόγο για όμοιας ( λαοτιανής) λογικής προτάσεις.

"Κάνε μας την χάρη και μη γράφεις πράγματα που βγαίνουν μόνο από το μυαλό σου και δεν προκύπτουν από πουθενά."

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς

"Ποιος έγραψε ότι "άντε και έφυγαν οι αλλοδαποί και έφτιαξαν όλα";"

Γιατί, ποιός είπα εγώ ότι έγραψε κάτι τέτοιο;

"εγώ και κάποιοι άλλοι προσθέτουμε και το ζήτημα του ξεκαθαρίσματος με μετανάστες που κατ' εμάς είναι υπεράριθμοι."

Και ποιοί είστε εσείς και κάποιοι άλλοι, κ. Κάφρε7; Κάνατε κάποια μελέτη που να δείχνει κάτι τέτοιο ή ξυπνήσατε ένα πρωί στραβά και αποφασίσατε να διώξετε κόσμο, επειδή "κατ'εσάς μαζεύτηκαν πολλοί"; Είδες τί λέει ο Νάσος στο update για το ζήτημα των "υπεράριθμων" μεταναστών;


Gravatar "Δεν είδα να πειράχτηκες που ο Nievskii κατηγόρησε τους Έλληνες, φέρνοντας ως παράδειγμα το ότι κάποιοι εγκλημάτισαν για να δικαιολογήσει τους μετανάστες."

Αυτό κατάλαβες εσύ; Ότι ο Nievskii με το σχόλιό του ήθελε να δικαιολοιγήσει τους μετανάστες; Το σχόλιό του, αγαπητέ Κάφρε7, ήταν της ίδιας λογικής με το video του post( αλήθεια, το είδες, ή ακόμα;): υποδεικνύει να μην ψάχνουμε την εγκληματικότητα στους μετανάστες, γιατί πολύ απλά δεν οφείλεται σε αυτούς. Οφείλεται σε άλλα αίτια, των οποίων θύματα πέφτουν όλοι, μετανάστες ή όχι.

Αλλά φυσικά εσύ στο σχόλιό του είδες προσπάθεια δικαιολόγησης των μεταναστών, και στο μη σχολιασμό εκ μέρους μου είδες...ρατσισμό κατά των Ελλήνων. Αλλά καμία έκπληξη. ΛΑΟΣ δεν ψηφίζεις; Ευφυία θα ξεχειλίζεις.

"Τζάμπα μάγκας" ...

Με εκτίμηση, Πρόεδρος Επιτροπής Κατά των Ελλήνων

( Διατί να το κρύψομεν άλλωστε;)


Gravatar "Πολύ καλός τρόπος να μην βελτιωθεί τίποτα στη χώρα. Θα ήθελα πραγματικά να δω τί θα έλεγαν όλοι αυτοί που θέλουν απέλαση των μεταναστών (ή κατ'επέκταση πλαφόν και άλλα τέτοια), όταν θα έβλεπαν ότι έγκλημα θα συνέχιζε να υπάρχει και μετά από τα μέτρα που ζητούν". Μάλλον δεν καταλαβαίνετε τι γράφετε κ. Frapdigo. Ο ίδιος διερωτάσαι τι θα λένε αυτοί που ζητάνε να φύγουν οι μετανάστες, αν δουν ότι δεν αλλάζει τίποτα! Ήταν μια ατυχέστατη και πολύ πρόχειρη διαπίστωση και μην προσπαθήσεις να την μαζέψεις.

" Και ποιοί είστε εσείς και κάποιοι άλλοι, κ. Κάφρε7; Κάνατε κάποια μελέτη που να δείχνει κάτι τέτοιο ή ξυπνήσατε ένα πρωί στραβά και αποφασίσατε να διώξετε κόσμο, επειδή "κατ'εσάς μαζεύτηκαν πολλοί;". Ποιοι είστε εσείς που ζητάτε το ακριβώς αντίθετο;

Όσο για τον Nievskii, άσε το καλύτερα. Δεν σου καίγεται καρφάκι για όποιον κατηγορήσει Έλληνα. Έχετε μονίμως το επιχείρημα ότι και καλά θέλετε... γενικώς να καταδείξετε ότι δεν πρέπει να υπάρχει ρατσισμός από πουθενά. Για ποιο λόγο τότε μονίμως φέρνετε τέτοια παραδείγματα με θύτες τους Έλληνες; Τυχαίο, έτσι; Αλλά καμία έκπληξη. Δεν ψηφίζεις ΛΑ.Ο.Σ, οπότε... δικαιολογείσαι. Η ευφυία κρύβεται μόνο στις ψήφους στα άλλα κόμματα, εκτός είπαμε αν είσαι από αυτούς που δεν μας κάνουν την χάρη να πάνε στο εκλογικό τους κέντρο την ημέρα των εκλογών.

" ΛΑΟΣ δεν ψηφίζεις;". ΝΑΙ, τιμή και καμάρι μου. Είμαστε Λαοτιανοί, διατί να το κρύψομεν άλλωστε;


Gravatar @Πάρης

"Από τα 15,3εκ 7,3εκ περιλαμβάνουν ξένους και τα παιδιά τους και 8εκ περιλαμβάνουν Γερμανούς της Ανατολής και ξένους που έχουν πάρει γερμανική υπηκοότητα. Τι ποσοστό οι μεν και τι οι δε δεν αναφέρει πάντως."

Και δεν το αναφέρει διότι δεν το γνωρίζει.
Με αυτό το θέμα έχει γίνει ο τρελός πανικός.
Οι χιλιάδες Γερμανοί της ανατολής ήταν οι συλληφθέντες των Ρώσων στον Β' ΠΠ στη Ρωσία, οι οποίοι εντάχθηκαν αργότερα στην κοινωνία της Σοβιετικής Ένωσης και αναμίχθηκαν. Με την πτώση του σοσιαλισμού όλοι αυτοί, οι απόγονοί τους δηλαδή (διότι οι ίδιοι ήταν υπέργηροι), είχαν το δικαίωμα να γυρίσουν στη μάνα πατρίδα Γερμανία. Και εκεί ήταν που έγινε της νοθείας και της πλαστογραφίας το κάγκελο. Διότι δεν ήταν μόνο φυσικά τα παιδιά και τα εγγόνια που νομίμως ήθελαν να πάνε στα πάτρια εδάφη, αλλά και ένα τεράστιο πλήθος Ρώσων που ήθελε να μεταναστεύσει στη Γερμανία.
Έτσι δεκάδες χιλιάδες Ρώσοι άδραξαν την ευκαιρία και εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός, έχοντας απέναντί τους ένα σαστισμένο γερμανικό κράτος που δεν είχε ιδέα για το ποιοί και πόσοι ήταν οι απόγονοι των Γερμανών στρατιωτών στη Ρωσία.
Φυσικά, ούτε οι original, ούτε οι γιαλαντζί ήξεραν γρι γερμανικά..


@offshore
Αφήστε Fräulein Οφσσόρ, που να σας τα λέω.. Είμαι γενικώς η μεγάλη συμπάθεια των απανταχού φασιστοειδών..

Gravatar @Kafros7

"Έχετε μονίμως το επιχείρημα ότι και καλά θέλετε... γενικώς να καταδείξετε ότι δεν πρέπει να υπάρχει ρατσισμός από πουθενά. Για ποιο λόγο τότε μονίμως φέρνετε τέτοια παραδείγματα με θύτες τους Έλληνες; Τυχαίο, έτσι;"

Έλεος κ. Κάφρε.
Πόσο τιποτένιος στη σκέψη πρέπει να είναι κάποιος για να μη καταλάβει ότι τα παραδείγματα αυτά με τους Έλληνες τα φέρνουμε σε αντιδιαστολή με την παρόμοια "επιχειρηματολογία" των ρατσιστοειδών, μόνο και μόνο για να καταλάβουν πόσο βλάκες είναι όταν ταυτίζουν το έγκλημα με την εθνότητα;

Ένας νοήμων δεν χρειάζεται καν τέτοια παραδείγματα, γιατί έχει την ικανότητα να το σκεφτεί από μόνος του.
Άλλα όταν έχεις να κάνεις με ηλιθίους και θέλεις να τους δώσεις να καταλάβουν τα αυτονόητα, αναγκαστικά τους μιλάς σαν να απευθύνεσαι σε νήπια.

*Ρεύμα.. τζιζζζ
*Πρίζα έχει ρεύμα
*Πρίζα.. τζιζζζ


Gravatar Άσε εμένα και τους άλλους άμυαλους! Εσείς, που υποτίθεται ότι σκέφτεστε διαφορετικά, γιατί πρέπει να φέρνετε παραδείγματα σε αντιδιαστολή για να ενισχύσετε τα επιχειρήματά σας; Όταν καυτηριάζεις έναν τρόπο σκέψης (για όλα φταίνε οι Αλβανοί), τότε για κανένα λόγο δεν απαντάς με ίδιου τύπου επιχειρήματα από την στιγμή που δεν σε εκφράζουν.

" Πόσο τιποτένιος στη σκέψη πρέπει να είναι κάποιος για να μη καταλάβει ότι τα παραδείγματα αυτά με τους Έλληνες τα φέρνουμε σε αντιδιαστολή με την παρόμοια "επιχειρηματολογία" των ρατσιστοειδών, μόνο και μόνο για να καταλάβουν πόσο βλάκες είναι όταν ταυτίζουν το έγκλημα με την εθνότητα". Σαφώς και δεν είναι ζήτημα ταύτισης το έγκλημα με την εθνότητα. Αυτό, όμως, δεν αποκλείει τις άλλες εθνότητες από το να έχουν και εγκληματίες και μάλιστα πολλοί εξ' αυτων είναι και στην χώρα μας. Το τσουβάλιασμα πράγματι είναι λάθος, όπως λάθος είναι το απενοχοποιούμε μονίμως τους "αδύναμους" μετανάστες. Αν δέχεσαι το ένα, οφείλεις να δεχτείς ότι ισχύει και το άλλο. Σωστά η όχι;


Gravatar @Kafros7

Έχω την εντύπωση ότι δεν κατάλαβες τι εννοούν τα παιδιά με το παράδειγμα περί Ελλήνων εγκληματιών. Η όλη φιλοσοφία είναι η εξής:

α)Ένας Έλληνας λήστεψε μια τράπεζα. Είναι όλοι οι Έλληνες κλέφτες; Ασφαλώς και όχι

β)Ένας Αλβανός/Αφρικανός/Πακιστανός λήστεψε μια τράπεζα. Είναι όλοι οι Αλβανοί/Πακιστανοί/Αφρικανοί κλέφτες; Ασφαλώς και όχι

Όπως βλέπεις, η αντιστοιχία είναι απόλυτη. Το μόνο που δείχνει είναι ότι το έγκλημα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ και τίποτε παραπάνω


Gravatar @Kafros7

"Άσε εμένα και τους άλλους άμυαλους! Εσείς, που υποτίθεται ότι σκέφτεστε διαφορετικά, γιατί πρέπει να φέρνετε παραδείγματα σε αντιδιαστολή για να ενισχύσετε τα επιχειρήματά σας; Όταν καυτηριάζεις έναν τρόπο σκέψης (για όλα φταίνε οι Αλβανοί), τότε για κανένα λόγο δεν απαντάς με ίδιου τύπου επιχειρήματα από την στιγμή που δεν σε εκφράζουν."
Λάθος κ. Κάφρε.
Όταν προσπαθείς σε κάποιον να του δώσεις να καταλάβει κάτι, του φέρνεις επιχειρήματα που αναλογούν στο δείκτη νοημοσύνης του.
Αν είναι να του μιλάς με τρόπο που δεν μπορεί να συλλάβει το νόημα, τότε δώρον άδωρον. Καλύτερα να μη του μιλάς καθόλου.

"Το τσουβάλιασμα πράγματι είναι λάθος, όπως λάθος είναι το απενοχοποιούμε μονίμως τους "αδύναμους" μετανάστες. Αν δέχεσαι το ένα, οφείλεις να δεχτείς ότι ισχύει και το άλλο. Σωστά η όχι;"
Και πάλι λάθος κ. Κάφρε. Διότι φάσκετε και αντιφάσκετε.
Αφ' ενός καταδικάζετε το τσουβάλιασμα, και αφ' ετέρου καταδικάζετε τον καταδικασμό του τσουβαλιάσματος κάνοντας, εμμέσως, πάλι λόγο για ένοχους μετανάστες.
Κοιτάξτε το προσεκτικά.

Gravatar George, από την αρχή έχω καταλάβει το νόημα του Nievskii ,απλά έχει γίνει ένα λάθος και εμμένετε σε μια άποψη, που δεν έχει εκφραστεί από εμάς ή τουλάχιστον από εμένα γιατί θέλω να μιλάω μόνο για τον εαυτό μου. Η απάντησή μου στον Spy αφορά και εσένα.

Αν πιστεύεις ότι πράγματι ο άλλος έχει χαμηλό δείκτη νοημοσύνης, τότε δεν πρόκειται να αντιληφθεί ό,τι και αν του πεις. Η νοοτροπία του θα απέχει παρασάγγας από την δική σου έτσι κι αλλιώς. Είναι σαν να μου λες ότι, αν κάποιος πέσει στο χείριστο επίπεδο (για οποιοδήποτε θέμα), προτίθεσαι να κάνεις το ίδιο μόνο και μόνο για να του απαντήσεις.

Οι κακοί μετανάστες είναι κακοί μετανάστες και μιλάμε για συγκεκριμένα άτομα. Μπορεί να είναι ο Μίτσι, ο Μοχάμεντ, ο Μπουράφα, ο Νταριάν και όχι όλοι οι Αλβανοί, όλοι οι Πακιστανοί, όλοι οι Μαροκινοί. Αυτός ο Μίτσι, ο Μοχάμεντ, ο Μπουράφα και ο Νταριάν, εφόσον είναι επιζήμιοι για τον τόπο (βλέπε παράνομοι, με βεβαρημένο ποινικό μητρώο και ό,τι άλλο συνεπάγεται το κακός) το καλύτερο είναι να μην ζουν σε αυτή την χώρα από την στιγμή που δεν της προσφέρουν. Δεν λέω να τους πετάξουμε σαν τα σκυλιά, απλά είναι υποχρεώση της Ε.Ε να τους εξασφαλίσει μια καλύτερη ζωή ή τον σωφρονισμό που απαιτείται. Δεν έκανα έμμεσο λόγο, αλλά άμεσο και δεν κρύβομαι. Δεν λέω ότι φταίνε οι μετανάστες για την ανεργία και την εγκληματικότητα στην χώρα. Λέω ότι φταίνε ΚΑΙ οι μετανάστες και ανέφερα και σε άλλο comment (στο post της Μανωλάδας) ότι εκεί θέλω το Κράτος μου να είναι αμείλικτο και να μην χαρίζει κάστανα. Αν ίσχυαν όλα όσα έχουν αναφερθεί εδω μέσα σχετικά με την σοβαρότητα του Κράτους και τους τρόπους αντιμετώπισης του μεταναστευτικού, να ήσουν σίγουρος ότι σήμερα θα ήταν σε θέση η �


Gravatar Συνέχεια...

Νέα Δημοκρατία να μας ενημερώσει για το πόσοι πραγματικά ζουν στην Ελλάδα. Όταν τα αυτονότητα δεν είναι αυτονότητα για το Κράτος, τότε μην θεωρείς εμάς ως τους αποδιοπομπαίους τράγους. Άλλοι έχουν φέρει την χώρα σε αυτά τα χάλια και δεν είναι ούτε το ΛΑ.Ο.Σ ούτε και οι υποστηρικτές του. Εκτός αν θεωρείς ρατσιστές μόνο το 4,5% του εκλογικού σώματος που ψηφίζει τον Καρατζαφέρη. Αν ήταν έτσι, δεν θα έπρεπε να ασχολείσαι καθόλου. Προφανώς, "ρατσιστές" είναι και πολλοί άλλοι που στηρίζουν τους άλλους τέσσερις...


Gravatar @Κάφρος

"...ή τουλάχιστον από εμένα γιατί θέλω να μιλάω μόνο για τον εαυτό μου. Η απάντησή μου στον Spy αφορά και εσένα."
Μιλάτε και εδώ μόνο για τον εαυτό σας κ. Κάφρε; : http://www.haloscan.com/comments...63042502/ #44560

"Αν πιστεύεις ότι πράγματι ο άλλος έχει χαμηλό δείκτη νοημοσύνης, τότε δεν πρόκειται να αντιληφθεί ό,τι και αν του πεις."
Λάθος. Αν του τα κάνεις πιο απλά θα τα καταλάβει. Εκτός και αν είναι νοητικά ανάπηρος.

"Η νοοτροπία του θα απέχει παρασάγγας από την δική σου έτσι κι αλλιώς. Είναι σαν να μου λες ότι, αν κάποιος πέσει στο χείριστο επίπεδο (για οποιοδήποτε θέμα), προτίθεσαι να κάνεις το ίδιο μόνο και μόνο για να του απαντήσεις."
Λάθος. Αν ήταν έτσι, τότε οι μικρές ηλικίες θα έμεναν απαίδευτες διότι ο διδάξας δεν θα έπεφτε στο επίπεδο τους για να τους μάθει την αλφαβήτα.

"Οι κακοί μετανάστες είναι κακοί μετανάστες και μιλάμε για συγκεκριμένα άτομα."
Τότε να μιλάτε για συγκεκριμένα άτομα και να μη τσουβαλιάζετε. Θα λέτε "αυτός, αυτός και εκείνος" και όχι οι "κακοί μετανάστες".

Gravatar @Κάφρος

"Όταν τα αυτονότητα δεν είναι αυτονότητα για το Κράτος, τότε μην θεωρείς εμάς ως τους αποδιοπομπαίους τράγους."
Αυτό πως βγήκε και που κολλάει; Άλλα αντ' άλλων πάλι;
Για τον παρανοϊκό τρόπο σκέψης σας σας κατηγορώ και αυτός δεν έχει καμία σχέση με το Κράτος.

"Άλλοι έχουν φέρει την χώρα σε αυτά τα χάλια και δεν είναι ούτε το ΛΑ.Ο.Σ ούτε και οι υποστηρικτές του. Εκτός αν θεωρείς ρατσιστές μόνο το 4,5% του εκλογικού σώματος που ψηφίζει τον Καρατζαφέρη. Αν ήταν έτσι, δεν θα έπρεπε να ασχολείσαι καθόλου. Προφανώς, "ρατσιστές" είναι και πολλοί άλλοι που στηρίζουν τους άλλους τέσσερις..."
Αυτό πάλι τι είναι;
Μόνος σας ρωτάτε άσχετα πράγματα, μόνος σας τα απαντάτε, και μόνος σας βγάζετε ότι συμπέρασμα σας καπνίσει.
Είναι να πω εγώ πουθενά τίποτα;


Στα υπόλοιπα που ξανα-ματα-επαναλαμβάνετε έχετε πολλάκις απαντηθεί τόσο από τον κ. Νάσο όσο και από τον κ. Φραπεδίνγκο.

Gravatar @Kafros

Φυσικά ο Μοχάμεντ που έκλεψε θα πάει φυλακή. Όπως και ο Γιώργος που έκλεψε, θα πάει επίσης φυλακή. Το ότι οι εγκληματικές πράξεις τιμωρούνται, είναι εντελώς άλλο καπέλο. Το να διαχωρίζεις τον Έλληνα κακοποιό από τον μετανάστη κακοποιό, είναι από μόνο του προβληματικό. Δεν βλέπω που οδηγεί όμως όλος ο συλλογισμός σου


Gravatar @Kafros7: "Μάλλον δεν καταλαβαίνετε τι γράφετε κ. Frapdigo. Ο ίδιος διερωτάσαι τι θα λένε αυτοί που ζητάνε να φύγουν οι μετανάστες, αν δουν ότι δεν αλλάζει τίποτα! Ήταν μια ατυχέστατη και πολύ πρόχειρη διαπίστωση και μην προσπαθήσεις να την μαζέψεις."

Να 'σαι καλά βρε, με έκανες και γέλασα! Είχα να γελάσω έτσι από το προηγούμενό σου σχόλιο!

Βρε Κάφρε7, μην τρώγεσαι λέμε πολύ με αυτό το "μην προσπαθείς να τα μαζέψεις"...

Όσο για αυτά που ρωτάς, συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέει ο Spy. Κάφρε7, όσα λες και ρωτάς έχουν ήδη απαντηθεί, είτε από το post είτε από προηγούμενα σχόλια. Αλλά για κάποιο λόγο συνεχίζεις να λες τα ίδια και τα ίδια. Μήπως δουλεύεις για την εταιρεία που βγάζει ασπιρίνες;

Το κακό ξέρεις ποιό είναι; Ότι τα σχόλιά σου υπάρχουν και κάθε νοήμων άνθρωπος μπορεί να δει (έχοντας αρκετή ώρα να σκοτώσει), ότι μας δουλεύεις ψιλό γαζί. Και δυστυχώς για εσένα δεν μπορείς να τα αλλάξεις (ξέρεις, όπως συνηθίζουν οι ΝΕΟΣίτες ομοϊδεάτες σου, που είναι τιμή σου και καμάρι σου και μπλα μπλα...)

"" ΛΑΟΣ δεν ψηφίζεις;". ΝΑΙ, τιμή και καμάρι μου. "

Ούγκ.

"4,5% του εκλογικού σώματος που ψηφίζει τον Καρατζαφέρη"

κ. Κάφρε, αυτό το 4,5% είναι τόσο πραγματικό όσο και το 18% του ΣΥΡΙΖΑ. Άσε που καλά-καλά το μεγαλύτερο μέρος του 3,6% που πήρε το ΛΑΟΣ είναι ψήφοι διαμαρτυρίας προερχόμενοι από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Και όχι, δεν είναι όλοι ρατσιστές. Υπάρχουν και άλλες δύο κατηγορίες ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ: οι Παραπλανημένοι και οι Ξεχειλίζοντες Ευφυία.


Gravatar Α ναι.

@George:

Είπες στον Κάφρο7: "Δεν βλέπω που οδηγεί όμως όλος ο συλλογισμός σου"

George, καλή τύχη


Gravatar @kafros7

Ο στρουθοκαμηλισμός είναι σαν τη στρουθοκάμηλο,στεγνός και άνοστος.Για λίγη γεύση κάνε κανα ταξιδάκι στο εξωτερικό π.χ. ένα Λονδίνο που γύρισα χθες,να δεις μεταναστευτική πολιτική και αντιμετώπιση των μεταναστών.Εκεί κι αν δεν έχει "αλλοδαπούς" αλλά ανεργία στο Λονδίνο 6%.Πως γίνεται αυτό,βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί ανάποδα απ ό,τι συνήθως και όλο και κάποιο συμπέρασμα θα βγάλεις.

Επίσης,στα σχόλια σου έχεις πάρα πολλές αντιφάσεις που δεν έχω καμία όρεξη να αναφέρω αφού οι περισσότεροι το καταλαβαίνουν.

Μία απάντηση θέλω εγώ,μία.Που βασίζεται το συμπέρασμα ότι οι "αλλοδαποί" είναι υπεράριθμοι;Μόνο αυτό και θέλω σοβαρή απάντηση εε όχι σαν την "αίσθηση" και τα link του imaginou.


Gravatar Καλωσήρθα!!Κι ένα track που ταιριάζει..

http://www.youtube.com/watch?v=4...h?v=4Ou- 6A3MKow


Gravatar @tropikosss: "Καλωσήρθα!!"

κ.Tropike, αν δεν με απατά η αντίληψή μου ήσασταν στο Brixton, εκεί με το super φαγητό σε κάθε γωνιά (ειδικά σε μια, στην Coldharbour Lane...).

Από την άλλη, εγώ ήμουν Ελλάδα, και η φράση "καλό μεξικάνικο" ισοδυναμεί με την "τίμιος πολιτικός".

Και μόνο γι'αυτό, απαξιώ να σας καλωσορίσω, είσθε ένας γραικύλος. Εκτός αν φέρατε μαζί σας κανένα burrito, οπότε "καλώς ήρθες Τροπικάρα, πότε να έρθω να πάρω το burrito?"

Να ανοίξουν τώρα τα σύνορα για μεξικανούς μετανάστες, και να δωθούν προνόμια και προτεραιότητα στους μάγειρες!

Μην ξεχνάμε ότι σύμφωνα με τον προφήτη Λιάκουρα (+Ευλόγησον+), οι μεξικανοί Έλληνες είναι κι αυτοί.

+Burritoσον+


Gravatar Κατ' αρχήν για το πρώτο. Δεν είμαι στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ για να δεσμεύουν οι απόψεις μου το ίδιο το κόμμα και μιλάω για τον εαυτό μου. Σαφώς και οι περισσότερες από τις απόψεις μου ταυτίζονται με του κόμματος. Πρόσεχε, όχι του κόμματος με τις δικές μου! Έχει μια διαφορά...

Για το άλλο αναφορικά με τα επιχειρήματα, έχω την άποψή μου και δεν αλλάζει. Από την στιγμή που είσαι σταθερά κατά του ρατσισμού, γιατί δεν έχουν γραφτεί post για τον ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων και για ρατσισστικές και εγκληματικές επιθέσεις εις βάρων των Ελλήνων. Τι σόι λογική είναι να κατηγορείς μονίμως τους Έλληνες ρατσιστές που σαφώς και υπάρχουν και μετά λες ότι με αυτό τον τρόπο καταδικάζεις τον ρατσισμό απ' όπου και αν προέρχεται.

Οι κακοί μετανάστες δεν είναι 1-2, αλλά πολλοί και όλοι τους έχουν όνομα. Δουλειά του Κράτους είναι να μας καθαρίσει απ' αυτούς και φυσικά George θα έπρεπε το ίδιο αυστηρά να κρίνονται και οι Έλληνες εγκληματίες. Ουδέποτε μίλησα για ειδική μεταχείριση.

Frapdigo, 3,8% πήρε το ΛΑ.Ο.Σ. Αυτό το 0,2 μεταφράζεται σε κάτι δεκάδες χιλιάδες ψήφους. Τα ποσοστά είναι μεγαλύτερα τώρα. Οι δημοσκόποι τα βγάζουν πλην του Έθνους εδώ και οκτώ χρόνια. Προφανώς εμένα με κατατάσσεις και στις τρεις κατηγορίες ψηφοφόρων; Αφήνω την ευφυία ως μονοπώλιο δικό σου!

Βλέπω βέβαια Frapdigo ότι απαντάς και δεν απαξιείς με εμένα τον ανήξερο. Βρε κάτι παλικάρια που υπάρχουν...

Φίλε Tropikoss, πρώτα απ' όλα καλωσήρθες και ελπίζω να πέρασες καλά. Θα ήθελα σε ένα comment να μου αναφέρεις που έχω διατυπώσει άλλες απόψεις. Δεν κρύβομαι από κάτικαι σαφώς και δεν ντρέπομαι για τις απόψεις μου.

Στο θέμα του αν είμαστε υπεράριθμοι, ρώτα καλύτερα την διακομματική επιτροπή της Βουλής γ�


Gravatar Συνέχεια...

για την μετανάστευση, όταν πριν μερικά χρόνια (νομίζω το 1995) είχε γίνει συζήτηση με υπογραφές της Ντόρας, του Παπανδρέου, στελεχών της Αριστεράς και το πόρισμα ήταν ότι θα πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστεί το ζήτημα, αλλιώς σε λίγα χρόνια θα είχαμε πρόβλημα. Το είχε δείξει το έγγραφο ο Άδωνις σε εκπομπή του και τις υπογραφές όσων είχαν πάρει μέρος σε εκείνη την επιτροπή. Προεκλογικά το είχε βγάλει.

Πέρα απ' αυτό, δεν πιστεύω τα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών για 900.000 μετανάστες (οι 650.000 νόμιμοι) και ότι είναι πολλοί παραπάνω. Τα επισήμα στοιχεία δίνουν 10% μετανάστες, φαντάσου για τι αριθμό μιλάμε με πραγματικά νούμερα και όχι με τα φανταστικά, που ούτε καν ο Πάκης και ο Νάκος δεν τολμούν να τα χρησιμοποιούν! Έχω αναφέρει πολλές φορές για πλαφόν, ούτως ώστε όλοι μας να ζούσαμε (Έλληνες και ξένοι) με ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις και ότι τότε δεν θα υπήρχαν πολλά από τα σημερινά προβλήματα, που άλλοτε έχουν ως θύματα Έλληνες και άλλοτε μετανάστες.


Gravatar @Kafros7: "Οι κακοί μετανάστες δεν είναι 1-2, αλλά πολλοί και όλοι τους έχουν όνομα. Δουλειά του Κράτους είναι να μας καθαρίσει απ' αυτούς και φυσικά George θα έπρεπε το ίδιο αυστηρά να κρίνονται και οι Έλληνες εγκληματίες. Ουδέποτε μίλησα για ειδική μεταχείριση."

Ούτε εδώ μιλήσατε για ειδική μεταχείριση;

Πώς συνδέεται το " να κρίνονται το ίδιο αυστηρά" με αυτό που λέτε στην 3η παράγραφο του link, κ.Κάφρε;

"Έχω αναφέρει πολλές φορές για πλαφόν, ούτως ώστε όλοι μας να ζούσαμε (Έλληνες και ξένοι) με ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις και ότι τότε δεν θα υπήρχαν πολλά από τα σημερινά προβλήματα, που άλλοτε έχουν ως θύματα Έλληνες και άλλοτε μετανάστες."

Κι εγώ έχω αναφέρει πολλές φορές πάνω στο πλαφόν που ζητάς, ότι δεν θα λύσει τίποτα. Πώς ακριβώς θα βοηθήσει, κ.Κάφρε7, το όποιο πλαφόν στα "ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις" και στη λύση "πολλών από τα σημερινά προβλήματα";

"Frapdigo, 3,8% πήρε το ΛΑ.Ο.Σ."

Αμάν! Σας έκοψα 0,2%! Sorry, σας κατέστρεψα.

Το 4,5% των δημοσκοπήσεων που αναφέρεις, σου ξαναλέω ότι είναι τόσο πραγματικό όσο και το 18% του ΣΥΡΙΖΑ.

"γιατί δεν έχουν γραφτεί post για τον ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων"

Αυτό αφήνω να το απαντήσει ο Spy. Αν και με τρώει το πληκτρολόγιο, συγκεκριμενα τα γράμματα ξ,ε,χ,ε,ι,λ,ι,ζ,ε,ι και ς.

"Βλέπω βέβαια Frapdigo ότι απαντάς και δεν απαξιείς με εμένα τον ανήξερο. Βρε κάτι παλικάρια που υπάρχουν..."

Είδες ρε παιδί μου; Έχει κάτι φρούτα ο κόσμος... Αλήθεια, τί κάνουν οι κουμπάροι του προέδρου σας, ο Λιάκουρας και ο Καραχάλιος; Χαίρουν άκρας υγείας;



Gravatar @Kafros
" γιατί δεν έχουν γραφτεί post για τον ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων και για ρατσισστικές και εγκληματικές επιθέσεις εις βάρων των Ελλήνων"

Ρε συ, το post το οποίο σχολιάζουμε, για ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων δε μιλάει;


Gravatar Welcome back κ. Τροπικέ. Μας λείψατε.
( ζούγκλα χωρίς τροπικοσύνη δε γίνεται)
___________________

Εδώ ένα ενδιαφέρον λινκ όπου ερευνάται σοβαρά το θέμα και όχι με βλαχο-ΛΑ.Ο.λογίες και ξενοφοβικούς αφορισμούς από κομματικά ρατσιστο-μορφώματα: http://www.imepo.gr/research-stu...studies- gr.html
___________________

Άσχετο:
Κάντε καμιά διαδήλωση να ανεβεί νέο ποστ στο μπλογκ.
5 άτομα είμαστε και πέρα βρέχει...


Gravatar Κάφρε σκας άνθρωπο,το χες από μικρός φαντάζομαι.Για την διακομματική επιτροπή δεν γνωρίζω κάτι κι απορώ πως και δεν το ξαναανέφερες μέχρι τώρα.

Χωνεψέ το Κάφρε και πες το στα ίσια,ότι δεν σε ενοχλεί το ότι και καλά δεν υπάρχει δυνατότητα εργατικής απορρόφησης,αλλά επειδή είναι "αλλοδαποί" κακομυριασμένοι και σου τη δίνει η φάτσα τους.Πες το δημοσίως και ειλικρινά να σταματήσουμε όλο αυτό το παιχνιδάκι.Άμα ήταν οι Έλληνες 20 εκατομμύρια δεν θα βγαζες άχνα.


Gravatar @frapdigo

Τι μπουρίτο και τι..με δανεικά γύρισα!


Gravatar Ο Spy έχει δίκαιο.

Εφτά μέρες στασιμότητα.

Φτάνει πια!

Ψηφίζουμε-απαιτούμε-διεκδικούμε:

Ευέλικτα, τακτικά, ανταγωνιστικά ποστ στο jungle.

Συχνότερες εμφανίσεις του κου Αδώνιδος.

Περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές του κου Πλεύρη.

Όχι στην ολιγωρία της ζουγκλο-ελίτ.

Ο ωχαδελφισμός δε θα περάσει!


Gravatar Pire kaneis prefa tin diipourgiki apofasi stin italia...o Berlouskoni apofasise oti apo do kai pera oi paranomoi metanastes tha filakizonte...nomizo oti meta ton psomiadi(pou exei ekfrasei thavmasmo pros to prosopo tou) to laos vrike to indalma tou...
ps.are Berlouskoni pou mas xriazete
ps2.Neo post tora for great justice...


Gravatar Professor Upham, o Καβαλιέρε έχει μεγάλες υποχρεώσεις στις πλάτες του: πρέπει να προστατέψει το ιταλικό έγκλημα από το φτηνό ξενόφερτο. Viva la mafia!


Gravatar Α καλα! Ο Ψωμιαδης της Ιταλιας.... Απο τα πιο διεφθαρμενα ατομα στον πλανητη.
Ειναι δυνατον να μη εκφρασουν τα δικα μας φασιστομουτρα τον σεβασμο τους στο προσωπο του?
Οπου Καραγκιοζης στο ντουνια, οι δικες μας ακροδεξιακλες απο πισω.

Ζουγκλαρθρογραφοι τι εγινε με την παρτη σας? Σε προγραμμα λιτοτητας μας βαλατε η κανετε καμια απεργια?
Μονο 3 ποστ για το μηνα Μαιο ως τωρα.
Μη μου κανετε τετοια χουνερια, σχεδον μονο για σας μπαινω οποτε μπορω στο ιντερνετ. Μετρημενα στα δαχτυλα ειναι τα καλα μπλογκς.
Αντε βαλτε λιγα γκαζια, μη κρυβετε τα χαρισματα σας :-Ρ


Gravatar Πω πω... Πάντα πίστευα ότι ο Berlusconi είναι ο Πανίκας της Ιταλίας. :P Βέβαια το ΛΑΟΣ πάντα εκφράζει τη συμπαράσταση του προς αξιόλογους πολιτικούς. Θυμάμαι των Αδώνιδα, που για να δικαιολογήσει τον Πολύδωρα και τον "στρατηγό άνεμο" είπε το εξής αμίμητο:

" Οι άνθρωποι εδώ τον κοροιδεύουν. Όμως, την ίδια έκφραση χρησιμοποίησε κι ένας πολύ αξιόλογος πολιτικός, ο Άρλοντ Σβαρτσενέγκερ"

Τι έγινε το επόμενο post? Θα στείλω email στον Soros ότι μείνατε πίσω και θα τρέχετε!!


Gravatar Τελικα, το πορισμα που εξαγεται απο ολο αυτο το κατεβατο ειναι (γνωμη μου) οτι χρειαζεται απαραιτητως η κατασκευη συγκροτηματων λουτρων με τεραστιες μπανιερες, οπου θα καθαριζονται οι μεταναστες.


Gravatar Μα αν παρατηρήσει κάποιος Ψωμιάδη και Μπερλουσκόνι θα δει ότι κάνουν ακριβώς τα ίδια καραγκιοζιλίκια,ακριβώς!Βέβαια ως ίνδαλμα θα χαρακτηριστεί ο Μπερλουσκόνι μιας και είναι πιο πλούσιος και πιο διεφθαρμένος μπαγλαμάς


Gravatar xzfcdczacsc


Gravatar Κύριε Spy, μας έχετε λούσει με χίλια δυο κοσμητικά επίθετα σχετικά με το... περιορισμένο μας μυαλό και ζητάτε τώρα να σκεφτούμε ως αυτιστικά και να δεχτούμε ότι αυτό το post ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων. Απλά, το έφερες ως παράδειγμα μόνο και μόνο για να συνετίσεις τους... κακούς ρατσιστές Έλληνες, διότι και εμείς είχαμε γίνει αναίτια στόχος κάποιων στο παρελθόν. Όπως κάνεις post για το ΛΑ.Ο.Σ και το κατηγορείς για ρατσισμό, έτσι να έκανες για τους Γκρίζους Λύκους, τους εθνικιστές Σκοπιανούς και να έμενες ΜΟΝΟ στο αδικαιολόγητο μίσος τους για εμάς. Δεν μιλάω για διφορούμενα κείμενα που θέλεις να καλύπτεις και τις δυο πλευρές μονίμως, μόνο και μόνο για να είσαι καλυμμένος από παντού και να έχεις πάντα την δικαιολογία ότι καταδικάζεις τον ρατσισμό απ' όπου και αν προέρχεται!

Tropikosss, η αλήθεια είναι ότι πολλοί μου έχουν πει ότι σκάω γαΐδαρο και ότι είμαι ικανός να φέρω τον άλλον στα όριά του. Για να μου το επισημαίνεις και εσύ, μάλλον θα ισχύει! Θα δώσω δίκαιο τότε στις πολυαγαπημένες μου μανούλα και αδελφή και στους κολλητούς μου, που μου το έχουν επισημάνει ένα εκατομμύριο φορές...

Στην ουσία τώρα, πες και εσύ ανοιχτά ρε παιδί μου ότι δεν θα σε πείραζε να ήμασταν και λιγότεροι από τους ξένους και ότι δεν θα είχες πρόβλημα να έβλεπες και Αλβανό πρωθυπουργό κάποια στιγμή; Έχω πει (για να απαντήσω και στον Frapdigo) ότι, αν περιοριζόταν ο αριθμός τους (βλέπε πρώτα απ' όλα τους παράνομους) και έμεναν όσοι πραγματικά χρειάζονταν, τότε δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να γινόντουσαν όλα όσα έχουν πει κατά καιρούς ο Frapdigo, o Νάσος, εσύ, ο Spy και όλα τα άλλα παιδιά του blog. Ίσα δικαιώματα και ίσες υποχρεώσεις, αφού πρώτα γινόταν το ξεσκαρτάρισμ


Gravatar Συνέχεια...

ξεσκαρτάρισμα από το Κράτος. Δηλαδή, η Ιταλία, η Γαλλία και η Ολλανδία που το έχουν ως πρώτο ζήτημα στην πολιτική τους ατζέντα είναι ανίδεες περί του θέματος και ξαφνικά τους ήρθε να ασχοληθούν; Ελατέ τώρα κύριοι, αν γινόταν ένα γκάλοπ σε όλο τον ελληνικό λαό σε τι ποσοστό πιστεύατε ότι θα ήθελαν λιγότερους ξένους; Δεν είναι όλοι τους ΛΑ.Ο.Σ!

Tropikosss, δηλαδή τι θα πάθαινα, αν έλεγα ανοιχτά ότι δεν μου αρέσει η φάτσα τους και θέλουν να φύγουν όλοι γιατί έτσι γουστάρω; Ποιον χαρακτηρισμό που δεν έχω ακούσει, θα τον απέφευγα από εσάς; Αυτά που πιστεύω, αυτά λέω και είναι αλήθεια ότι έχω προβληματιστεί μέσω του blog για πράγματα που δεν είχα σκεφτεί ή δεν γνώριζα. Απλά, οι γενικότερες αντιλήψεις μου δεν αλλάζουν, όμως μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις συνθήκες.

Όσο γι' αυτό με την διακομματική επιτροπή, δεν το είχα αναφέρει ξανά, διότι το είχα ξεχάσει για να είμαι ειλικρινής και διότι δεν θυμόμουν ακριβώς τις ημερομηνίες, ώστε να μην κατηγορηθώ και πάλι για μυθοπλασία. Μακάρι να το έβρισκα το αρχείο σε κάποιο βιντεάκι ή έστω να είχα το φύλλο της κυβερνήσεως. Δεν νομίζω πάντως να είσαι τόσο αφελής που να μην υποψιάζεσαι ότι το θέμα έχει συζητηθεί στη Βουλή και ότι δεν τα βρήκαν όλα ρόδινα;


Gravatar @Kafros7

Κύριε Spy, μας έχετε λούσει με χίλια δυο κοσμητικά επίθετα σχετικά με το.. περιορισμένο μας μυαλό και ζητάτε τώρα να σκεφτούμε ως αυτιστικά και να δεχτούμε ότι αυτό το post ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων. Απλά, το έφερες ως παράδειγμα μόνο και μόνο για να συνετίσεις τους... κακούς ρατσιστές Έλληνες, διότι και εμείς είχαμε γίνει αναίτια στόχος κάποιων στο παρελθόν.
Είδατε τελικά, κ. Κάφρε, που οι προσπάθειες μου δεν πήγαν χαμένες και έτσι αρχίσατε σιγά-σιγά να το πιάνετε το νόημα;
Όλα τελικά είναι θέμα ευρέσεως διόδων επικοινωνίας.

Όπως κάνεις post για το ΛΑ.Ο.Σ και το κατηγορείς για ρατσισμό, έτσι να έκανες για τους Γκρίζους Λύκους, τους εθνικιστές Σκοπιανούς και να έμενες ΜΟΝΟ στο αδικαιολόγητο μίσος τους για εμάς.
Δεν μιλάω για διφορούμενα κείμενα που θέλεις να καλύπτεις και τις δυο πλευρές μονίμως, μόνο και μόνο για να είσαι καλυμμένος από παντού και να έχεις πάντα την δικαιολογία ότι καταδικάζεις τον ρατσισμό απ' όπου και αν προέρχεται!
Πρωτίστως με απασχολούν τα του οίκου μου τα κακώς κείμενα κ.Κάφρε. Το blog ασχολείται με την ελληνική ζούγκλα.
Αλλά στο συγκεκριμένο ποστ αναφέρεται και ο ρατσισμός των Αμερικάνων κατά των Ελλήνων. Ας βλέπατε το βίντεο να ενημερωνόσασταν περί τίνος πρόκειται

Αφ'ετέρου, πόσο μυαλό χρειάζεται για να κατανοηθεί ότι αυτό εδώ που αναφέρεται στο άρθρο καταδικάζει γενικά τον ρατσισμό από όπου κι αν προέρχεται;
"δείχνοντας με τον πλέον κατανοητό και ξεκάθαρο τρόπο το πόσο άδικο και συνάμα άρρωστο είναι να καταλογίζονται ευθύνες συλλογικά, κρίνοντας από τριτεύοντα χαρακτηριστικά, όπως η καταγωγή, το χρώμα, η θρησκεία, κλπ"
Που δυσκολεύεστε;

Gravatar @Spy
Το θυμα ρατσισμου Καφρος θελει να πει εμμεσα οτι δεν εισαι αντικειμενικος επειδη δεν κανεις λογο για τους εχθρους του. Δηλαδη κατηγορεις μονο τους ελληνες και οχι τους τουρκους και τους σκοπιανους, αυτο μπορει να σημαινει οτι εισαι και ανθελληνας κατα καποιο τροπο. Τα γνωστα......
Για αυτο κανε ρε Spy και ενα ποστ για τον ρατσισμο των τουρκων, κανε και ενα για τον ρατσισμο των σκοπιανων, μετα κανε και ενα για των ρατσισμο των τσετσενων, κανε και ενα για τον ρατσισμο των ιρανων, οπως και ενα για τον ρατσισμο των κογκολεζων.
Κανε καμια διακοσαρια ποστ για καθε μια χωρα ξεχωριστα για να αντιληφθει ο Καφρος οτι καταδικαζεις τον ρατσισμο γενικα.

Ασε μας ρε Καφρε να χαρεις. Ασε μας και μας εχεις κουφανει στην αρλουμπα....


Gravatar @Kafros

Kafro palikari mou pragmatika me ta legomena sou epiveveonis tin fedrotita ton theorion peri anthellinismou...dld epidi den to egrapse autoleksi simenei oti o Spay katadikazei mono ton elliniko ratsismo...otan kapoios einai antiratsistis (sic) katadikazei ton ratsismo genika an kapoios katadikazei ton ratsismo monomeros einai (dialekse ena apo ta epomena) ipokritis,kairoskopos,monoplevros,melos tis neoleas tou laos(poios ipe oti den katadikazoume ton ratsismo stin alvania enantia stous omogenis...apo tin alli gia ton ratsismo stin ellada moko)...auto ton tetragonismo tou kiklou na min kanate sto Laos kai tha mprousame na epikinonisoume mazi sas poli kalitera...


Gravatar @kafros, oute o Lord Byron itan Ellinas alla itan pio Ellinas apo pollous pou gnorizo. Tha se enohlouse poli na eihes enan Byron gia prothipourgo? Emena pantos katholou.


Gravatar @kafros7

Δεν μου απάντησες αν θα πρότεινες κάτι σε περίπτωση που ο πληθυσμός της Ελλάδας ήταν αμοιγής ελληνικός και 20.000.000.

Κάφρε δε μ ενδιαφέρει τι "εθνικότητας" πρωθυπουργό έχω,αυτό που μ ενδιαφέρει είναι να κάνει τη δουλειά του καλά.Εκεί που λες για το αν δε θα με πείραζε να "ήμασταν" μειοψηφία θα στο θέσω απλά..δε θεωρώ ούτε ότι ανήκω σε πλειοψηφία ούτε σε μειοψηφία,πράγμα που δεν πρόκειται να καταλάβετε ποτέ εσείς που νοιώθετε την ανάγκη να ανήκετε οπωσδήποτε κάπου(αυτό μπορεί να στο εξηγήσει πολύ εύκολα ένας ψυχολόγος).

Επίσης σε προτρέπω να διαβάσεις ιστορία γιατί εσύ νομίζεις ότι τα σύνορα τα σημερινά ισχύουν απ την αρχαιότητα
γι αυτό και νομίζεις ότι σου ανήκουν δικαιωματικά όλα.

Επίσης σε προτρέπω να κάνεις κανένα ταξίδι κι άμα φοβάσαι να βγεις έξω απ τα σύνορα βολταρε μέσα κι αυτό καλό κάνει στο άνοιγμα του μυαλού.

Το να προτείνει το ΛΑΟΣ λύσεις για τους μετανάστες είναι σαν την παροιμία με το λύκο και τα πρόβατα,άσχετα που αδυνατείς να το κατανοήσεις.

Αφού ρε κάφρε έτσι είναι κατα (λίγο) βάθος δεν γουστάρετε κανέναν μετανάστη
, πέστε το στα ίσια γιατί κωλώνετε δεν καταλαβαίνω.

Λύσε μου και μία απορία..ποιος θα κάνει το ξεσκαρτάρισμα(άκου ξεσκαρτάρισμα);


Gravatar Agapite tropike analogisou auto...kapote oi pioneroi tis neas agglias kaigane tis magises ksexnontas ta kathimerina tous provlimata(vlepe ipositismo, super sintiritismos kai anelftheria ton ithon epivevlimeni apo tous superpouritanous arxigous tous) kai rixnan ala ston apodiopompeo trago (vlepe kakia sodia, sifiles/eloniosies kai sinafis epidimies) kai to vasikotero...oi perisoteroi apo autous den ixan ston ilio mira apo tin ekmetalefsi tis agglias pano stis diafores apikies...tora pare auto to montelo kai ferto stin elada tou 21ou aiona...opou magises antikatestise me metanastes,evreous(an kai autous tous kaigane kai paliotera),nefelim kai ena karo aoratous exthrous me diaforetiko xroma/thriskia...kai stin thesi ton pioneron vale ton aplo kosmaki o opoios plitete apo anergia, xamilo epipedo kratikis pronias ktl ktl....an kai den simfono me ton foukougiama gia to telos tis istorias mporo na po oti o kathe egkritos apofitos koinoniologias tha simfonouse oti kai ta dio modela exoun pola koina...outosialos mporo na anafero kai alla opos oi xristianoi stin romi pou ftegane pali gia ola, oi koreates kai oi kinezoi stin iaponia, oi komounistes stin ameriki tou makarthismou,oi islamistes stin ameriki tou bush,oi tourkoi stin germania,oi evreoi stin germania...kai paei legontas...

Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή