2 Ιουν 2008

O Καρατζαφέρης αντιστασιακός

2 Ιουν 2008 , 6:10 μ.μ.
..ή αλλιώς: Ο Καρατζαφέρης στο ΕΑΤ/ΕΣΑ



Ναι, ο Καρατζαφέρης είχε οδηγηθεί στο ΕΑΤ/ΕΣΑ κατα την περίοδο της Χούντας.

Μια πονεμένη ιστορία ενός αγωνιστή της Δημοκρατίας που δεινοπάθησε για τις ιδέες του κάτω από τον χουντικό ζυγό.

Η συγκίνησις για την περιπέτεια αυτού του κατατρεγμένου θύματος, είναι τέτοια που ο γράφων μετά δυσκολίας κρατά την ψυχραιμία του και με τη συντροφιά μιάς φιάλης Μπυράλ συνεχίζει να γράφει σφίγγοντας τα δόντια, διότι θεωρεί ως μέγιστο καθήκον του να διαδώσει προς όλες τις γωνιές το δράμα που βίωσε αυτός ο άνθρωπος.
Και όλα αυτά, μόνο και μόνο για να πληροφορηθούν όσο το δυνατόν γίνεται περισσότεροι για τον Γολγοθά του εν λόγω ανδρός που ορισμένοι συκοφάντες -αργυρώνητοι συνήθως- έχουν το θράσος να κατηγορούν ως φιλοχουντικό.

Είναι δυνατόν να μπορεί να είναι κάποιος φιλοχουντικός ενώ έχει κυνηγηθεί από τη Χούντα;

Γι αυτό, όπως ελέχθη και προηγουμένως, αποτελεί καθήκον η διάδοση της Αλήθειας.
Η οποία Αλήθεια -όπως θα δούμε και σε δυό τυχαία παραδείγματα που ακολουθούν- ευτυχώς διαδίδεται από πάρα πολλούς οπαδούς του Καρατζαφέρη στο διαδίκτυο που σαφώς, ως σωστοί γνώστες που φυσικά είναι, γνωρίζουν καλά τη σχετική ιστορία και έτσι προσπαθούν να διαφωτίσουν τους τριγύρω τους και κυρίως να πείσουν για το αντίθετο αυτούς που αδίκως θεωρούν ότι ο αγωνιστής Καρατζαφέρης συμπαθεί και αναπολεί τη Χούντα.

Ιδού λοιπόν τα δυό τυχαία, από τα πάρα πολλά, δείγματα αυτής της, αν μη τι άλλο, τίμιας προσπάθειας:

Εδώ ένας διαχειριστής του φόρουμ της νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ., ανοίγει τα μάτια των υπολοίπων, αποκαλύπτοντας ότι ο Καρατζαφέρης οδηγήθηκε περισσότερες από μία φορές στο ΕΑΤ/ΕΣΑ (μιλάμε για δράμα στην κυριολεξία):



Εδώ, ένας άλλος σταυροφόρος της Αλήθειας, γνωστοποιεί στους άσχετους και στους κακοπροαίρετους για το ξύλο που έχει φάει ο Καρατζαφέρης εκείνες τις μαύρες ώρες:



Όμως είχαμε το ευτύχημα να φιλοξενήσουμε και στο ιστολόγιό μας παρόμοιες προσπάθειες, όπως το παρακάτω σχόλιο:



Φυσικά και ο Καρατζαφέρης, ως όφειλε να κάνει, έχει αναφερθεί πολλές φορές στην τηλεόραση, αλλά και από το βήμα της Βουλής, περιγράφοντας το θρίλερ που έζησε στη Χούντα.
Εμείς, από ηθική υποχρέωση και μόνο, περισυλλέξαμε ορισμένα από αυτά τα αποσπάσματα για να αποτίσουμε φόρο τιμής σε αυτόν τον αγωνιστή φτιάχνοντας του ένα βίντεο-αφιέρωμα.

Το βίντεο αυτό, το αναθέσαμε να το φιλοτεχνήσει ο ΤΟ.ΘΕ.Σ.* του JUNGLE-Report, τον οποίο θεωρήσαμε ως πλέον κατάλληλο για την περίσταση αυτή.
Πρόκειται για τη 2η δουλειά του ΤΟ.ΘΕ.Σ. (την 1η είχατε την ευτυχία να την απολαύσετε προ μισού χρόνου περίπου εδώ)
*ΤΟ.ΘΕ.Σ.: ΤΟμέας ΘΕάτρου Σκιών


Μαζί με τα προαναφερθέντα αποσπάσματα, θα δείτε και ένα αποκαλυπτικό απόσπασμα που δεν πρόκειται να βρείτε πουθενά αλλού.
Είναι από εκπομπή του Καρατζαφέρη στο ΤηλεΆστυ, στις 21 Απριλίου 2002, με καλεσμένο τον πραξικοπηματία Στυλιανό Παττακό.
Το θύμα της Χούντας Γεώργιος Καρατζαφέρης, έχοντας απέναντί του τον πρώην διώκτη του, καταγγέλλει με θυμό τα όσα υπέστη από το καθεστώς του.





Πέραν της πλάκας και της σάτιρας

Τα λεγόμενα του παππού Παττάκου δεν θα τα σχολιάσουμε, διότι στην ηλικία που βρίσκεται έχει αμνηστία.

Θα επικεντρωθούμε μόνο στον θεατράνθρωπο και ειδικά επάνω στη σύγκριση της εξιστόρησης του γεγονότος τώρα πρόσφατα στα κανάλια, με αυτήν του 2002.

Το 2002, όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Καρατζαφέρης ήταν ακόμα ο εαυτός του. Δηλαδή ένας καθαρός ακροδεξιός που το φώναζε και το καμάρωνε δίχως φόβο και πάθος.
Το μασκάρεμα σε δημοκράτη που καταδικάζει τον φασισμό, τον ρατσισμό κτλ, άρχισε σταδιακά μετά τις εκλογές του 2004 όταν δεν κατόρθωσε να μπεί στη Βουλή και κατάλαβε, ότι αν αν συνεχίσει με το ίδιο φασίζον στυλάκι, δηλαδή αν συνεχίσει να είναι ο εαυτός του, δεν επρόκειτο ουδέποτε να ξεκολλήσει από το 2%, δηλαδή από το πραγματικό ποσοστό του ΛΑ.Ο.Σ..

Και γι αυτόν ακριβώς το λόγο τον είδαμε να βγαίνει σαν τον Ξανθόπουλο στα δελτία και να κλαυθμυρίζει σαν χαροκαμένη μάνα διηγούμενος το περιστατικό με το ΕΑΤ/ΕΣΑ, μαζί με το κάρο των υπερβολών που επινόησε.
Το 2002, στην διήγησή του για το ίδιο ακριβώς περιστατικό, όχι μόνο παραπονιόταν, άλλα εμμέσως διέψευδε μάλιστα και τα όσα διαδραματίζονταν στο ΕΑΤ/ΕΣΑ (ξυλοδαρμοί, βασανιστήρια, κ.ο.κ.), αποσκοπώντας φυσικά στο να βγάλει λάδι τη Χούντα ή αλλιώς την "Επανάσταση" όπως αγαπάει να λέει.

Έτσι, μια απλή σύλληψη από έναν ταγματάρχη μετατράπηκε σε οδυνηρή απαγωγή με δήθεν σπασίματα πορτών και άλλα χολλυγουντιανά.
"Κοίτα, ο Καρατζαφέρης βασανίστηκε από τη Χούντα", θα σκεφτόταν ο βλαξ ψηφοφόρος, στον οποίο ασφαλώς και κυρίως στοχεύει ο Καρατζαφέρης, μιάς και αυτός ήταν η μοναδική αιτία που μπήκε στη Βουλή.

Ούτε λόγος στην εκπομπή του 2002 για σπασίματα και συναφή, παρότι είχε διηγηθεί λεπτομερώς το όλο περιστατικό. Όλα αυτά εφευρέθηκαν αργότερα, ακριβώς όπως εφευρέθηκε και το "τότε όλους τους μαζεύανε, ήσουν δεν ήσουν αντιστασιακός", ενώ το 2002 "είχε την υποχρέωση" να καταθέσει, ότι "δεν υπήρχε διωγμός όσων διαφωνούσαν, παρά μόνο όσοι αντιστεκόταν πολεμικά".
Όλα αυτά χάριν του μασκαρέματος όπως είπαμε. Το οποίο μασκάρεμα ομολογούν μέχρι και οι προσκείμενοι στο κόμμα του όταν δυσανασχετούν που δεν τον βλέπουν τόσο ακραίο όσο στην πραγματικότητα είναι.

"Θα μπορούσα και γω να μεγιστοποιήσω", έλεγε το 2002... Δεν την άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.
Θα πέφταμε από τα σύννεφα αν δεν το έκανε ειδικά αυτό το ταλέντο της υποκριτικής και της ψευτιάς.

Μάθαμε όμως και το λόγο για τον οποίο οδηγήθηκε στο ΕΑΤ/ΕΣΑ. Αυτό δεν το έλεγε φυσικά μετά τη "μεταμόρφωσή" του.
Ο λόγος φυσικά δεν ήταν κάτι που θα μπορούσε να έχει σχέση με Δημοκρατία -για τον Καρατζαφέρη μιλάμε.

Ήταν φιλοβασιλικός μέχρι το κόκκαλο και από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της επιστροφής του Κωνσταντίνου στο θρόνο. Αυτός ήταν και ο λόγος που στη μεταπολίτευση εξέδιδε την εφημερίδα/λιβανιστήρι του Κοκού "Το Στέμμα της Δημοκρατίας" σε πανελλήνια κυκλοφορία.
Το που βρήκε τα λεφτά ένας 27χρονος εκείνη την εποχή για να εκδώσει εφημερίδα πανελληνίου κυκλοφορίας, αυτό ίσως να μη το μάθουμε ποτέ. Οι απλές σκέψεις του κοινού νου, πάντως, οδηγούν προς την αυτονόητη κατεύθυνση.

Ήταν τόσο μεγάλος ο πόθος του Καρατζαφέρη για να επαναφέρει τον Κωνσταντίνο στο θρόνο, που το 1974 τον κάλεσε να εκμεταλλευτεί την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο και να παρουσιαστεί στο αεροδρόμιο με τη στολή του: "..ποιός θα σε πειράξει όταν επιτίθενται οι Τούρκοι...;"
Ακούστε το και δια στόματος του ιδίου (σε συνέντευξή του στον Χατζηνικολάου):




Περιττό να αναφερθεί κατά πόσο πατριωτικό είναι το γεγονός, όταν γίνεται πόλεμος και καίγεται ο κόσμος, κάποιοι να κοιτάζουν να εκμεταλλευτούν την περίσταση για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους...

Το άλλο εύλογο ερώτημα που τίθεται, είναι πως γίνεται κάποιος υπέρμαχος της βασιλείας να είναι κατά των κληρονομικών διαδοχών;
Γιατί, μη ξεχνάμε, ότι ο Καρατζαφέρης είχε κάνει (και έχει ακόμα) λάβαρο την αντίθεσή του
στις διαδοχές Καραμανλήδων και Παπανδρέηδων που κυβερνούν τον έρμο τούτο τόπο.
Όταν ήταν βέβαια στη ΝΔ, δεν ακουγόταν ούτε λέξη για διαδοχές.

Photobucket

Αντιθέτως, έπλεκε ατέρμονα εγκώμια για τον Καραμανλή. Τα παράπονα για τις διαδοχές άρχισαν μόνο αφ' ότου ιδρύθηκε το ΛΑ.Ο.Σ..


______________________



Η εκπομπή του 2002 με καλεσμένο τον Παττακό, ασφαλώς περιέχει και άλλα εξίσου απολαυστικά σημεία, τα οποία θα δημοσιοποιήσουμε στο εγγύς μέλλον.

Επειδή δε θέλουμε να κλείσουμε αφήνοντας ως υστερόγευση τις διάφορες "αθωωτικές" αηδίες για τα ΕΑΤ/ΕΣΑ που ανέφερε στην εκπομπή του ο ακροδεξιός προπαγανδιστής της Χούντας, παραθέτουμε αυτά που διηγούνται οι ίδιοι οι βασανιστές των ΕΑΤ/ΕΣΑ για τα όσα διαδραματίζονταν εκείνη την περίοδο στα κρατητήρια.




Αν είχε ο Καρατζαφέρης την ατυχία να τον σαπίσουν και αυτόν τότε στο ξύλο, θα ήταν άραγε αυτός που είναι;




ΣΧΟΛΙΑ(112)



Τι ατομικη ηταν αυτη που ριξατε παλι ρε παιδια??? Δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω! "Ειναι βομβα, ειναι βομβα" που λεει και ο Λεωνιδας ΧΑΧΑΧΑΧΑ


Gravatar Ποιά βόμβα, έκρηξη υπερκαινοφανούς αστέρα είναι.


Gravatar Bόμβα γιγατόνων...αν και με ενόχλησε λίγο στην αρχή ο Λάκης και το κωμικό στοιχείο που έδινε όπως περιέγραφε το ρόλο των εσατζήδων.

Τελικά την πόρτα ο Καρατζαφύρερ τί την έκανε?Βουλευτή του ΛΑος?


Gravatar Well done guys! Μακράν από τα καλύτερα posts ever! (Κι ό,τι είχα αρχίσει να επιθυμώ το Το.Θε.Σ!

Κρίμα που δε θα χουμε και πολλά να σχολιάσουμε όμως, γιατί το video μιλάει από μόνο του. Ειλικρινά, έκει που λέει ο μπάρμπα-Γιώργης μας "θα μπορούσα κι εγώ να το έχω μεγαλοποιήσει" πέθανα στα γέλια.

Η παραποίηση της ιστορίας δε σταματά μόνο σε αυτά! Δεν γινόντουσαν βασανιστήρια στο ΕΑΤ/ΕΣΑ, όπως και επί Μεταξά "δεν υπήρχε πάγος... μόνο στην ιδέα του πάγου τα ξερνούσαν όλα". Εδώ τσαντίστηκα να πω την αλήθεια, δε γέλασα...

Και χίλια δυο άλλα πράγματα! Τον αντίλογο περιμένω να δω, ελπίζω να έρθει κανείς!


Gravatar Απγαπητέ George, μην βάζετε τόσο δύσκολες λέξεις σαν τον "αντίλογο" για τους φίλους μας απέναντι, δεν ξέρουν τίποτε άλλο πέρα από το "φωτιά και τσεκούρι".

Βιολόγε, αυτή την πόρτα την έβαλε στο γραφείο του στη Βουλή, να έχει να την κοπανάει όταν απουσιάζουν από το Κοινοβούλιο ο πρωθυπουργός και ο Αλαβάνος.


Gravatar Με την ευκαιρία, θα παρακαλούσαμε τους επισκέπτες να μας πουν αν υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα του μπλογκ, λογικά τώρα φορτώνει γρηγορότερα.


Gravatar Μη του λέτε τίποτα, αφήστε τον εκεί να παιδεύεται :P


Gravatar Γκρρρρ!


Gravatar Και, βέβαια, αυτά τα βίδεα δε θα παίξουν ποτέ σε καμία εκπομπή ή δελτίο ειδήσεων. Ούτε σε καμία από τις εκπομπές του Χατζηνικολάου ή του Πρετεντέρη, που συνηθίζουν να φιλοξενούν τον αντιστασιακό πρόεδρο.

Αν, όμως, τα τζιμάνια της δημοσιογραφίας βρίσκανε στο indymedia κανένα σχόλιο του Τσίπρα θα το κάνανε πρώτο θέμα στα δελτία επί τριήμερο...

Αλλά, τι λέω; Το ΛΑΟΣ δεν κόβει ψήφους από το ΠΑΣΟΚ (όπως ο ΣΥΝ), αλλά από τη ΝΔ. Γιατί να τον πειράξουν τον αντιστασιακό;


Gravatar Kι όπως είπε ο Καρατζαφύρερ το κλίμα στην ΕΑΤ/ΕΣΑ ήταν απλά φοβιστικό...

Ο ήρωας ο Έλλην...Παίζει να έβαλε και τα κλάμματα.


Gravatar Μπράβο ρε ζουγκλόβιοι και μου ανάβαν τα λαμπάκια κάθε φορά που άκουγα τον Καρατζαφέρ να μιλάει για τη σύλληψή του από τη Χούντα!

Μια φορά μάλιστα προεκλογικώς στη συνέντευξη που έδωσε στη ΝΕΤ ο δημοσιογράφος Κωττάκης (βαμμένος ΝΔ) τον είχε στριμώξει και επέμενε 2-3 φορές να τον ρωτάει για ποιο λόγο τον συνέλαβε η χούντα και ο καρατζαφύρερ να απαντάει "ξέρω 'γω, όποιον να 'ναι συλλαμβάναν τότε".

Αναμένουμε και το δράμα του άλλου μεγάλου αντιστασιακού που συνελήφθη από τη χούντα (του Ιωαννίδη φυσικά), του Κώστα Πλεύρη. Για να μην πούμε για τον μέγα αντιστασιακό Γεώργιο Παπαδόπουλο που επίσης συνελήφθη.


Gravatar to na efage i den efage xilo o Karatzaferis otan itan foititis den ehei simasia. O John Major (Tory/ Conservative Party) teos prothipourgos tis Megalis Bretanias otan itan foititis itan melos tou Labour party eno antitheta o tony Blair (Labour Party)episis teos prothipourgos tis Megalis Bretanias otan itan foititis itan melos ton Tories! O kathenas krinetai gia tis torines tou praxeis. {ohi pos pistebo pos o Karatzaferis efage xilo}
@SLY, ontos fortonei grigora alla ta videakia giati den paizoun? Eho barethei na epaekkino to laptop


Gravatar epanekkino*


Gravatar Φορτώνει ταχύτατα, σχεδόν αστραπή!
Πρόσεξε πόσες φορές επαναλαμβάνει το "ΕΑΤ/ΕΣΑ" για να το εμπεδώσουμε ότι εκεί πράγματι πήγε. Σίγουρα δεν ενδιαφέρεται για τη μαγιά του κόμματος, το 2% των ψηφοφόρων... Ετσι κι αλλιώς βρίσκονται με το ένα πόδι στον τάφο ή και ολόκληροι! Αμφιβάλλω αν μετά από όλα αυτά θα ξαναπάνε κάτι αιωνόβιες κυρίες που γνωρίζω να τον ψηφίσουν.
Φοβερό το βιντεάκιον, τα σπάει λέμε
(και όλα τα άλλα βέβαια)


Gravatar Αγαπητοί ζουγκλοκουλτουριάρηδες, αυτή τη φορά ξεπεράσατε τον εαυτό σας!

Ο Μαυροτζαφέρης ήτο αντιστασιακός και εσείς με αυτά τα συκοφανδικά βίδεα αμφισβητείτε την δημοκρατικότητα τόσο του κυρίου Μαυροτζαφέρεως όσο και του κυρίου Παττακού!

Καλά, την πόρτα με τα σημάδια της ανηλεούς φάλαγγας δεν την είδατε;

Αμάν με αυτή την εμπάθειά σας πια. Στο τέλος θα μας πείτε και ότι ο Μπαμπαδόμπουλος δεν έσωσε την ΕΛ-λάδα και ότι ο κύριος Κωσταδινος Πλεύρης δεν είναι κοσμοπολίτης φιλοεβραίος ανθρωπιστής.


Gravatar Offshore, μήπως χρησιμοποιείς Firefox? Επανεκκινείς το Firefox, όχι το laptop. Τον τελευταίο καιρό κάνει και σε μας νερά ο Firefox (εμένα και τον Σπάει) αλλά αναμένουμε την καινούρια έκδοση 3 που βγαίνει σε λίγες μέρες.


Gravatar Μα πιο πολύ απ' όλα μου αρέσει που σβήνεις τον πόνο σου με μπυράλ. Εξαιρετική επιλογή θα έλεγα. Ειδικά αν είναι ΤΕΜΕΝΙΑ (μακράν το καλύτερο μπυράλ)...


Gravatar Ας αναφωνήσω κι εγώ για το πόστιον ωσάν τον (+θελωναμοιασωστοναδερφομου+) Λεωνίδα: είναι βόμβα! Ααααα!

Για μία ακόμη φορά συγχαρητήρια. Αποδείξατε πόσο δύσκολα συμβιβάζεται ο ρόλος του ακροδεξιού με του ιδιοκτήτη αντιστασιακής πόρτας.

Σαν εθνικοκοινωνιστής τώρα, ο πρόεδρος μου έδωκε ιδέα. Θα αφήσω τις γρατζουνιές στην πόρτα του αμαξιού μου, και όταν αποκτήσω εξουσία, θα τις παρουσιάσω ωσάν έργο βίας θολοαναρχοάπλυτων.

Τι διάολο, πελάτες που είναι πρόθυμοι να τα πιστεύουν αυτά υπάρχουν, και με το παραπάνω.


Gravatar ΧΧΧ ΧΧΧ ΧΧΧ

[γειά σου μανοβλάκι]


Edited By Siteowner


Gravatar Ρε παιδιά το βιντεάκι δεν μου το φορτώνει το τουμπ... κοιτάξτε το αμα μπορείτε...


Gravatar Παιδιά, μην ξεχνάτε ότι σήμερα τα έπαιξε ο blogger, το είδατε. Πατήστε επάνω στα βίντεο για να μπείτε στο YouTube (δηλαδή ο blogger, δηλαδή ο γούγλης) και να δείτε τα βίντεο.


Gravatar XXX ΧΧΧ ΧΧΧ

[ γεια σου κατοικίδιο μανοβλάκι μανογιωργάκη]


Edited By Siteowner


Gravatar άχρηστε καθυστερημένε συκοφάντη για πες μου πως βάζω άβαταρ, ώστε να μπορώ να σε βρίζω πιο ολοκληρωμένα;;


Gravatar Το επόμενο βήμα για το ΛΑ.Ο.Σ. είναι να πουν ότι ο χαρακτήρας του Μικρού Ήρωα βασίζετε στους πραγματικούς αγώνες του εφήβου Κωνσταντίνου Πλεύρη ενάντια στον κατακτητή. Ο Καρατζαφύρερ τα κολλητιλήκια του με τον Γκεμπελίσκο της Χούντας Μαστοράκη γιατί δεν τα αναφέρει, μαζί κωλοτρίβονταν στα ραδιόφωνα ακούγοντας Rock n' Roll.


Gravatar Καλά μιλάμε γράφετε χρυσές σελίδες στην ιστορία

μα ήθελα να ήξερα,πόσο μεγάλη αποθήκη με βιντεοκασέτες και DVDs έχετε και πόσους νοματαίους να καταγράφουν;

hip hip
Hurray!!


Gravatar @ΤΟΘΕΣ (ή δεν το θες
κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ. Το αριστούργημα της 7ης τέχνης (αμέσως μετά τις δημιουργίες του Όμηρου Ευστρατιάδη)

Περί ΕΑΤ-ΕΣΑ
δε νομίζω πως υπάρχει κανείς αφελής που να πίστεψε έστω και μία αράδα από τους ηλίθιους αθωωτές των βασανιστών.
Όλα είναι καταγεγραμμένα και η προπαγάνδα του "βασανισθέντος-από-ένα-μπιφτέκι-που-του-έπεσε-βαρύ" Καρατζαφέρη μόνο για το σενάριο του ΤΟΘΕΣ κάνει.

Από άλλη ανάγνωση όμως, ο χοντρός πρέπει να πάει φυλακή για την προσβολή όλων εκείνων που πέρασαν από το κολαστήριο. Για την προσβολή στη μνήμη των νεκρών και στις εμπειρίες των ζώντων. Το βάθος της αισχρότητας του αποδεικνύεται απύθμενο, όταν για να ψηφοθηρεύσει, περιπαίζει με θράσος την Ιστορία. Ο λάτρης του εφήμερου και του βασιλιά, ο τσαρλατάνος.


Gravatar Εμένα πάντως με προβληματίζει το γεγονός της εμφάνισης του Πολίτη "Λίγο_Απ_Ολα_Σύντροφοι". Περίεργοι οι καιροί που ζούμε τώρα.


Gravatar @ Πατρικοςς
κ. Πατρίκο, βλέπω τα ιερά βιδεάκια απ' έξω τα μάθατε. Μελετάτε, μελετάτε...

@ BioLogos
κ. Βιολόγα, μακάρι να γινόταν η πόρτα βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ.. Έτσι θα είχε και λίγο ποιότητα η κοινοβουλευτική ομάδα.

@ george
κ. Γεώργιε, αν θυμάστε, την ιδέα για το ΤΟ.ΘΕ.Σ μας τη δώσατε εσείς με ένα σχόλιό σας.

Αντίλογο; Μπααα... Τα συγκεκριμένα κάστανα καίνε πολύ..

@ nikos10
Έτσι ακριβώς κ. Νίκολαε.
Τα ίδια ακριβώς λέγαμε και προεκλογικά, όταν σε κάθε εκπομπή του κάθε πασοκοκάναλου είχαν φτιάξει στασίδι για τον Άδωνι. Ο Αυτιάς συμπαρουσιαστή τον είχε.
Μόνο το ΣΚΑΪ στέκεται στο ύψος του.


@ SLY
Εύγε κ. Sly. Της κάνατε καλό σέρβις της ζουγκλός και πετάει.
Θα προτείνω στους σιωνιστάς αύξηση.


@ προβοκάτωρ

"Μια φορά μάλιστα προεκλογικώς στη συνέντευξη που έδωσε στη ΝΕΤ ο δημοσιογράφος Κωττάκης (βαμμένος ΝΔ) τον είχε στριμώξει και επέμενε 2-3 φορές να τον ρωτάει για ποιο λόγο τον συνέλαβε η χούντα και ο καρατζαφύρερ να απαντάει "ξέρω 'γω, όποιον να 'ναι συλλαμβάναν τότε"."

Αν το βρούμε αυτό κ. Προβοκάτορα, θα φτιάξω extra βίδεο!
Δώστε παραπάνω στοιχεία να ψάξουμε.

Gravatar @ offshore
Δεσποινίς Οφφσόρ θα σας μαλώσω γιατί σας πιάνω αδιάβαστη.


@ Rodia
Μανδάμ Ροδιά, με λαοτιανές ψηφοφόρισσες συναναστρέφεστε; :P


@ pølsemannen
Απολαυστικός όπως πάντα κ. Πεταλωτά.

Η φάλανξ στην πόρτα που ακριβώς εφαρμόζεται; Κάντε μας μια ανατομική κατατόπιση περικαλώ.


@ al.silk
Δεσποινίς Μεταξένια, δεν τη γνωρίζω τη μάρκα που μου προτείνετε. Εγώ πίνω πάντα ινδικό μπυράλ από το αναψυκτήριο του Μαγγίνα: http://youtube.com/watch?v=6XwfFqb2PAc

Και εδώ ο εισαγωγέας: http://youtube.com/watch?v=OhaY6ZIxlVM


@ Νάσος

"Σαν εθνικοκοινωνιστής τώρα, ο πρόεδρος μου έδωκε ιδέα. Θα αφήσω τις γρατζουνιές στην πόρτα του αμαξιού μου, και όταν αποκτήσω εξουσία, θα τις παρουσιάσω ωσάν έργο βίας θολοαναρχοάπλυτων."

Αργείτε κ. Νάσο, αργείτε.. Εγώ ήδη το έχω κάνει γυαλιά καρφιά το σπίτι.

Gravatar @ foititakos
κ. Φοιτητάκιε, πράξτε όπως λέει και ο συνεργάτας Sly.
Κλικάρετε μία φορά πάνω εις το βίδεο (όχι στο "play") για να σας ανοίξει στο youtube και να το δείτε ευφραίνοντας καρδίαν.


@ Κατοικίδιο Μανωλάκι
Τρισαγαπητό Μανωλάκι, λατρευτό κατοικίδιο, αστείρευτη πηγή βαρυβλακώδους ηλιθιότητας και περίτρανη απόδειξη ότι το εν Ελλάδι ψυχιατρικό σύστημα είναι κατεστραμμένο.
Αν θέλετε αβαταρ, κάντε αίτηση στον διευθυντή της κλινικής όπου είστε τρόφιμο και αν σας το επιτρέψει, εμείς θα σας το βάλουμε.
Το έχουμε εδώ και καιρό έτοιμο για σας: http://i100.photobucket.com/albu.../ Katoikidio.gif

@ Servitoros
κ. Σερβιτόρε, στην αρχή ήτο ανταγωνιστές με τον Μαστοράκη και ήτο ψυχραμένοι διότι ο Καρατζαφύρερ τον είχε αποκαλέσει "Πουρέιτζερ".
Αργότερα όμως γίνανε καλοί φίλοι, διότι το αίμα νερό δε γίνεται...

@ nicholas_manie
κ. Μανή, εμείς δεν έχουμε τίποτα. Όλα από την ΚΥΠ τα παίρνουμε, όπως αποκάλυψε και ο Άδωνις εδώ: http://youtube.com/watch?v=ZJ9bYnrnCNE


@Sky
"του " βασανισθέντος-από-ένα-μπιφτέκι-που-του-έπεσε-βαρύ" Καρατζαφέρη"



@ Rodia

"Εμένα πάντως με προβληματίζει το γεγονός της εμφάνισης του Πολίτη "Λίγο_Απ_Ολα_Σύντροφοι". Περίεργοι οι καιροί που ζούμε τώρα."

Αυτή τη μόδα την ξεκίνησε η "πατριωτική" δήθεν αριστερά μανδάμ Ροδιά.
Ήτοι Ρεσάλτα, Αντίβαρα, Άρδην και Μάρδην.. Η μισή επιχειρηματολογία του ΛΑ.Ο.Σ. πηγάζει από αυτές τις φυλλάδες.

Gravatar http://www.neos-forum.com/viewto...t=9521& start=30

na bgei o Karatzaferis na pei tin gnomi tou gia thn Tilo... opws ekane sto periodiko 10%


Gravatar http://olympia.gr/2008/05/30/%ce...3%ce%b1-%ce%bc/

http://olympia.gr/2008/05/29/%ce...2%ce%bf-%ce%b4/


Gravatar Υπεροχο βίντεο παιδια! (το πρωτο με τον Καραγκιοζη Ξανθόπουλο)Δώστε τα θερμα μου συνχαρητήρα στον ηθοποιο κλάσης Ρομπερτ Ντε Νίρο!

Υ.Γ. Οταν θα βρω και καιρό θα φτιάξω και ενα Αβαταρ για να με βλέπετε κίτρινο- κίτρινο!


Gravatar Δυστυχώς δε θυμάμαι ημερομηνία. Αν σας βοηθάει: τις τελευταίες μέρες πριν απ' τις τελευταίες εκλογές του Σεπτεμβρίου '07 ο Μανώλης Κοττάκης (εκπομπή Άλλη Όψη, με ο και ουχί με ω τελικά) είχε σε μεσημεριανές εκπομπές συνεντεύξεις από όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.


Gravatar Όλα τα λεφτά είναι η φατσούλα (αυτο)ικανοποίησης του Αδωνιδόνιδος στο βίδεον, όπου ο Καρατζαφέρης μιλά σπαρακτικά για τις εμπειρίες του στο ΕΑΤ/ΕΣΑ (...δεν...).

Δοκουμέντο: ο Άδωνις κάτω από τα έδρανα της Βουλής κρύβει (με συνεργό τον ΟΥΚατζή Αϊβαλιώτη και τον Ροντούλη), τούρτες, και όταν μιλά ο Καρατζαφέρης, αυτοί οι αλήται τις δοκιμάζουν και κάνουν, ο ένας στον άλλον, "mmmmm, γαμώ τις τούρτες". Δείτε το βίδεον, οι αποδείξεις φαίνονται καθαρά (τη στιγμή που ο Αρχι-τζαφέρης λέει τον στίχο "ΕΑΤ/ΕΣΑ").

Στο μέλλον οι νέοι επαναστάται θα κολλούν αφίσαι του Καρατζαφέρη και όχι του Τσε. Μάλιστα, ο Καρατζαφέρης θα αποκτήσει και αυτός 3φθογγο παρατσούκλι: "Καρ". Όλοι τότε θα καταλάβουν ότι και το "car" είναι ελληνική λέξη, οπότε και ο Ford ήτο Έλλην.

Και το Toyota δεν είναι ιαπωνικό, αλλά ελληνικό, και διαβάζεται "Τουότα". Άντε τώρα.


Gravatar siga floroepanastates tis karpazias tha skisete to kalson.afou sas xalai kai trote kollima giati travate?akoma me to poulaki sas pezete?ade vrite kamia kopelitsa na kselabikarete giati sas exi fai.meta tis emones tha sas vgoune tipota fones na akoute.kai alloi trone tsokaro kai tous piani o babas na travane alla den trone tetia flashia.thelete epigontos gineka kai diakopes.


Gravatar Video, στο 7:48, o Καρατζαφέρης ρωτά τον Παττακό: "Πότε αποφασίσατε την επανάσταση;". Χαρακτηρίζει, δηλαδή, την χούντα "επανάσταση".

Ο x τυχαίος πρωτοετής κοινωνιολογίας συμβουλεύει (Καρατζαφέρη, δώσε προσοχή, για να κάνεις καλές βάσεις για την πολιτική σου σταδιοδρομία): "Η Επανάσταση ορίζεται ως ένα μαζικό κοινωνικό κίνημα. Αποκλείονται, συνεπώς, από τον ορισμό αυτό, περιπτώσεις όπου ένα κόμμα ανέρχεται στην εξουσία μετά από εκλογές, όπως και περιπτώσεις όπου μια μικρή ομάδα, όπως μια ομάδα στρατιωτικών ηγετών, καταλαμβάνει την εξουσία".

' ντάξ', Καρατζαφέρη; Η φράση-κλειδί είναι: "μαζικό κοινωνικό κίνημα". Όπως δεν είχαμε στις 16/09/2007 επανάσταση, έτσι δεν είχαμε και στις 21/04/1967.
Να τα διαβάσεις όταν πας σπίτι για να σου μείνουν. Όση αποδοχή είχε η χούντα από τον ελληνικό λαό άλλο τόσο ξέρει και το ΛΑΟΣ να χρησιμοποιεί τις λέξεις.

Αλλά για κάτσε λίγο ρε Καρατζαφέρη, αν σε συνέλαβε η χούντα, και εσύ την χαρακτηρίζεις "επανάσταση", δεν είναι σαν να λες ότι σε συνέλαβε η επανάσταση;

+Βραχυκυκλώμασον+

Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω...τελικά ποιός είναι η γάτα στο ΛΑΟΣ; Ο Άδωνις ή ο Προεδράρας;

ΝΙΑΡΡΡΡρρρρΡΡρ


Gravatar @traveli: Θα σου απαντούσα, αλλά μετά είδα το nickname σου.



Gravatar Κύριε Spy, ο Καρατζαφέρης ήταν τελικά ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ, ΝΑΙ 'Η ΟΧΙ; Ήταν από αυτούς που ήθελαν στην εξουσία τον Παπαδόπουλο, τον Παττακό, τον Ιωαννίδη και όλους τους υπολοίπους; Αν ναι, τότε γιατί τον έπιασαν; Ουδέποτε έχει πει ότι ήταν στο Πολυτεχνείο ή ότι έδωσε ΜΑΧΕΣ για να φύγουν οι Συνταγματάρχες, ενώ και ότι ήταν κοντά στον Βασιλιά εκείνη την περίοδο δεν το έχει αρνηθεί. Αν ήταν υπέρ των Συνταγματαρχών, δεν θα τον έπιαναν για κανένα λόγο. Επομένως, τους είχε χεσμένους και δεν θεωρώ ότι ένας 27χρονος θα οραματιζόταν μια Χούντα στην εξουσία, όταν δεν είχε προηγουμένως ζήσει ένα τέτοιο καθεστώς, ώστε να το γνωρίζει, για να το επικροτήσει. Δηλαδή, λες να προτιμούσε τον Παπαδόπουλο από μια πρωθυπουργία του Καραμανλή εκείνη την περίοδο;

Ναι, δεν πιστεύω ότι του έσπασαν την πόρτα και ότι τον έσπασαν στο ξύλο, αλλά ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ. Αυτό, καλό είναι να το κρατάτε σαν δεδομένο. Οι Χουντικοί τους δικούς τους τούς είχαν στο απυρόβλητο και δεν τους έστελναν στο ΕΤΑ/ΕΣΑ.

Υ.Γ. Spy, το 2% έχει γίνει αισίως παγιωμένο 5%. Μιλάω για τα πολύ φρέσκα κουλούρια!!! Αχ θεέ μου πόσες εκατοντάδες χιλιάδες άμυαλοι, αμόρφωτοι και βλάκες υπάρχουν που στηρίζουν τον οραματιστή του Χίτλερ...


Gravatar Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές που βασανίστηκαν κατά τη διάρκεια της χούντας!

Πέρα από την πλάκα, πολύ συχνά όταν ο πρόεδρας αναφέρεται στο πέρασμά του από το ΕΑΤ-ΕΣΑ, έχει στυλάκι "έλα μωρέ τώρα, και τι έγινε που με μπουζουριάσανε οι πατριώτες οι χουντικοί;". Πραγματικά, πάντως, έχει πετάξει χοντράδες στο θέμα των εξοριών και των βασανισμών, λέγοντας σαχλαμαρίτσες του τύπου "διακοπές κάνανε".


Gravatar @kafros7

Ανάφερέ μου ένα παράδειγμα κάποιου που αποκαλεί τη χούντα "επανάσταση" και είναι εναντίον της.

Επίσης αν και μέγιστος θεατρίνος παραδέχεται ότι δεν έχει ιδέα γιατί τον πήγανε στο τμήμα.Αν του πήγαινε κόντρα η χούντα θα το είχε αναφέρει για μερικούς ψήφους ακόμα.

Επίσης ο βασιλιάς ήθελε να καταλύσει τη δημοκρατία και ο Καρατζαφέρης τον στήριζε για να μην κερδίσει τις εκλογές πολιτικό κόμμα,από τότε έχει αλλάξει μυαλλά λες;Τι δουλειά έχει στη βουλή άνθρωπος που στηρίζει τέτοιες μεθόδους;

Όσο για το αν ήθελε και βασιλιά και χούντα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο δεν μπορεί να δώσει κάποιος μια αξεκάθαρη απάντηση διότι συνήθως στο μυαλό του ακροδεξιού υπάρχουν συγκερασμένες πολλές αρλουμπολογικές ανορθολογικές,και συνήθως αντιφατικές,ευφυολογημένες μπούρδες.


Gravatar @Kafros7: "Spy, το 2% έχει γίνει αισίως παγιωμένο 5%."

Monsieur Κάφρε7, ξαναδιαβάστε προσεκτικά, το post τα λέει απλά και κατανοητά:

"Το μασκάρεμα σε δημοκράτη που καταδικάζει τον φασισμό, τον ρατσισμό κτλ, άρχισε σταδιακά μετά τις εκλογές του 2004 όταν δεν κατόρθωσε να μπεί στη Βουλή και κατάλαβε, ότι αν αν συνεχίσει με το ίδιο φασίζον στυλάκι, δηλαδή αν συνεχίσει να είναι ο εαυτός του, δεν επρόκειτο ουδέποτε να ξεκολλήσει από το 2%, δηλαδή από το πραγματικό ποσοστό του ΛΑ.Ο.Σ.."

Αν υπάρξει πρόβλημα και μετά τη δεύτερη ανάγνωση, θα μεταφέρω στον Spy το αίτημα για ένα βοήθημα στο κείμενο, στην γνωστή Ινδιάνικη Διάλεκτο του μεγάλου ΛΑΟ-μανιτού (aka LAOS-friendly Greek).

"το 2% έχει γίνει αισίως παγιωμένο 5%. Μιλάω για τα πολύ φρέσκα κουλούρια!!!"

Πόσο φρέσκα, ας πούμε; 9-10 Απριλίου 2008 σας κάνουν;

Non? 20-21 Μαίου 2008 ίσως;

Μ'άρεσε ιδιαίτερα το "παγιωμένο" 5%. Μήπως δεν κοιτάτε το μώβ κουτάκι;

Σύλλογος Οπαδών ΛΑΟΣ: "Η Μεγάλη Αλήθεια"

Τις απαντήσεις για τα υπόλοιπα τις αφήνω για τον Spy, δεν είμαι χαραμοφάης. :P


Gravatar @Kafros7

- Δεν ξέρω αν ο Καρατζαφέρης ήταν ή δεν ήταν με τη χούντα τότε. Ξέρω όμως ότι πριν λίγο καιρό την αποκαλούσε "Επανάσταση" (όπως οι ίδιοι οι πρωτεργάτες της), ότι καλούσε στις εκπομπές του τον Παττακό και ότι τόσο αυτός όσο και κορυφαία στελέχη του κόμματός του αμφισβητούν ανοιχτά το Πολυτεχνείο. Εμένα αυτά τα γεγονότα κάτι μου λένε...

- Βέβαιο είναι, επίσης, ότι ο Καρατζαφέρης υπήρξε φανατικός φιλοβασιλικός. Πώς μπορεί τώρα να ορκίζεται να τηρεί πίστη σε ένα δημοκρατικό Σύνταγμα, είναι απορίας (και υποκρισίας) άξιον.

- Η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο στις ιδεολογικές πεποιθήσεις. Νομίζεις μήπως ότι η χούντα στελεχωνόταν μόνο από 50άρηδες; Τι έχεις να πεις τότε για τον (νεανία τότε) κύριο Λάκη Ιωαννίδη;


Gravatar @nikos10

Πάνω που πήγα να σχολιάσω αυτό με την ηλικία.Τελείως άκυρο.


Gravatar @ προβοκάτωρ
Θα το βρούμε κ. Προβοκάτορα, που θα πάει..
Θα βάλουμε τα μεγάλα σιωνιστικά μέσα.

@ Yellow Kid
Τι Ρόμπερτ Ντε Νίρο κ. Κιτρινοπαίδα;
Εδώ έχουμε ολόκληρη τη χολλυγουντιανή αφρόκρεμα σε ένα...


@ ΠΕΑ ΚΥΑΝΕΑ
Σωστά κ. Πέα αυτά με τις "διακοπές" που έλεγε παλιά τα είχα ξεχάσει τελείως. Στο επόμενο επεισόδιο...

@ tropikosss & Nikos10
κ.κ. Τροπικέ και Νικόλαε δεν χρειάζεται καν να καταπιαστείτε με θεωρητικές αναλύσεις για να απαντήσετε στον κ. Κάφρο.
Τη φαρέτρα μας την έχει γεμάτη ο Πρόεδρας.

Καρατζαφέρης σε συνέδριο του κόμματός του:
«Με ρωτούν, "κ. Καρατζαφέρη είστε με την 21η Απριλίου;" Απαντώ: Με την 21η Απριλίου ήμουνα. Με την 22α Απριλίου δεν ήμουνα. Διότι την 22α Απριλίου έπρεπε οι φαύλοι να έχουν πληρώσει. Αυτό ήταν το λάθος. Αυτό το λάθος πληρώνουμε σήμερα»


@ kafros7
κ. Κάφρε νομίζω πως -συν τα λεγόμενα του κ. Φραπεδίνγκου- απαντηθήκατε.

"Ναι, δεν πιστεύω ότι του έσπασαν την πόρτα και ότι τον έσπασαν στο ξύλο, αλλά ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ"
Αυτό που παρέθεσα στο άρθρο: http://i100.photobucket.com/albu...kos/ Kafros7.jpg
είναι τα λεγόμενά σας κ. Κάφρε προ μερικών μηνών.
Συνειδητοποιείτε τώρα πόσο άσχημο πράγμα είναι να μιλάτε, ή μάλλον να παπαγαλίζετε χωρίς να ξέρετε τίποτα;
Δε σας τιμάει να υπερασπίζεστε στα τυφλά κάτι που βλέπετε και μόνος σας πως βρωμάει και είναι φαύλο.
Ειλικρινά εμπιστεύεστε αυτόν τον θεατρίνο;

Gravatar apolafstiko to video, telika katafera na to parakolouthiso!

@SPY, Herr Spy giati eimai adiabasti?


Gravatar Η χούντα βρισκόνταν σε καταστάση παράνοιας και άκρατης συνωμοσιολογίας, στην περίπτωση Καρατζαφέρη δύο οι περιπτώσεις που οδήγησαν στην σύλληψη του: α. τον συνέλαβαν ως βασιλικό επί Παπαδόπουλου ή β. τον συνέλαβαν ως Παπαδοπουλικό επί Ιωαννίδη και στις δυο περιπτώσεις πάντος μέσω βυσμάτων, υποταγής στους χουντικούς και χαφιεδιλίκι οι ακροδεξιοί βγαίναν απο κρατητήρια και φυλακές με ευκολία. Τελικά ο Καρατζαφύρερ γνώρισε τον πατερά Πλεύρη σαν ανακριτή στα ΕΑΤ/ΕΣΑ και απ' εκεί αναπτύχθηκε ένας έρωτας μεγάλος;


Gravatar @kafros7 (sorry που στην πέσαμε όλοι μαζί )
Λες "Ουδέποτε έχει πει ότι ήταν στο Πολυτεχνείο ή ότι έδωσε ΜΑΧΕΣ για να φύγουν οι Συνταγματάρχες"

Όταν μέσα στη βουλή ο Καρατζαφέρης λέει "όταν κάποιοι στη χούντα πλούτιζαν, εγώ ήμουν στο ΕΑΤ/ΕΣΑ" εσύ βρε Κάφρε τι καταλαβαίνες; Αυτό αφήνει να εννοηθεί. Ο Παναγούλης, ο Μουστακλής και ο Καρατζαφέρης! (συγνώμη από τον Μουστακλή και τον Παναγούλη να ζητήσω μόνο)

Για να μη σχολιάσω καν τους θεατρινισμούς περί σπασμένης πόρτας κλπ κλπ κλπ. Πρέκας no2!

Όπως είπε και ο tropikosss εν τέλει, ξέρει κανέναν να μην ήταν με τη χούντα και να την αποκαλεί "επανάσταση"; Η να καλεί τον Παττακό στην εκπομπή του; (και προφανώς όχι από δημοσιογραφικό ενδιαφέρον).


Gravatar Να 'ναι καλά η ΕΥΠ 8-)


Gravatar Αγαπητέ Frapdigo, η τελευταία δημοσκόπηση τησ GPO μας δίνει στο 5%. Το δήθεν πραγματικό ποσοστό του ΛΑ.Ο.Σ είναι ένα δικό σας συμπέρασμα, αυθαίρετο και δεν προκύπτει από πουθενά. Στο 3,8% ήμασταν στις προηγούμενες εκλογές και την Δευτέρα μας έδωσαν το πεντάρι. Τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ...

Έχει πει φίλε Tropikosss "την λένε Χούντα. Δεν έχω πρόβλημα να πω ότι ήταν. Την έχουν πει δικτατορία. Δεν έχω πρόβλημα να την αποκαλέσω έτσι. Την είπαν επανάσταση Δεν έχω πρόβλημα να την πω επανάαταση". Δεν ήταν ούτε πρωτοπαλίκαρο της Χούντας, ούτε υποκινητής της, ούτε κομμάτι της. Αν ήταν, θα είχε και θέση και δεν θα τον έπιανε το ΕΑΤ/ΕΣΑ. Για μένα, κακώς είχε και σχέσεις με τον βασιλιά, διότι δεν γουστάρω βασιλιάδες και άλλα τέτοια παρά μόνο κοινοβουλευτισμό.

George, σημαίνει αυτό που είπε ότι "εμένα που με κατηγορείτε για Χουντικό, αλλά με πιάσανε. Εσείς οι δήθεν Αριστεροί και δημοκράτες πλουτίσατε". Ούτε Παναγούλης είναι ούτε Μουστακλής και ο καθένας έχει την δική του πορεία. Όσο για την πρόσκληση του Παττακού, δεν είναι ο μόνος. Πάρα πολλοί έχουν πάρει συνέντευξη του Παττακού και ο Πλεύρης έχει προσκληθεί σε ένα σωρό εκπομπές. Δεν σημαίνει ότι είναι Χουντικός. Το μόνο κοινό με τους Χουντικούς είναι ο κοινός τους αντικομμουνισμός. Βέβαια, η Χούντα παρανόμως θέλησε να καταργήσει το ΚΚΕ μόνο και μόνο, διότι τους χαλούσε τη μαγιά.

Spy, όταν ρωτάς, αν τον πιστεύω, τι εννοείς; Πιστεύω ότι έχει τα φόντα να λύσει προβλήματα για τον τόπο και ότι έχει όρεξη, διάθεση να κάνει πράγματα για την χώρα. Παράλληλα, έχει την πατρίδα στο επίκεντρο, όταν οι άλλοι όχι. Τέτοια στοιχεία με κάνουν να τον ψηφίζω. Ψέμματα λένε όλοι, Δεξιοί και Αριστεροί, το θέμα είναι ποιον θεωρείς �


Gravatar Αγαπητοί ζουγκλοεθισμένοι, όπως ορθώς επισημαίνουν πολλοί σύντροφοι θολοκουλτουριάρηδες, άθρωπας που αποκαλεί την στάση κατά του πολιτεύματος ορισμένων στρατιωτικών ή το πραξικόπημα μονολεκτικά, "επανάσταση", κάθε άλλο παρά αντιστασιακές δάφνες μπορούν να δρέψει ώστε να τις ρίξει στις φακές του για να νοστιμίσουν.

( Αχ, κακούργα δημοκρατία έκλεισες τους αγνούς αγωνιστές στην ψειρού).

Επειδή είδα ότι πολύς ο περί βαναύσως βασανισθέντων θυρών ο λόγος, προτείνω ο κ. Μαυροτζαφέρης (Με ΔιΕνΕι από τον Σείριο) να στήσει ένα μνημείο στην Καλιθέα έξω από το ΤΗΛΕ-ΑΣΤΥ (Τέως Tele - City) προς τιμήν της θύρας του.

Η σύνθεση θα περιλαμβάνει την ορίτζιναλ κατακρεουργημένη θύρα και θα είναι προσφορά του Urfurslaag.


Gravatar Συνέχεια...

καταλληλότερο για συγκεκριμένα πράγματα. Εγώ από τους πέντε πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος και από τον Κοινοβουλευτικό του έλεγχο είμαι ικανοποιημένος. Δεν είναι στεγνά ιδεολογικό το ζήτημα της ψήφου.


Gravatar Ούπς!

... κάθε άλλο παρά αντιστασιακές δάφνες μπορεί να δρέψει ώστε να τις ρίξει στις φακές του... κλπ.


Gravatar @Kafros7
" Το δήθεν πραγματικό ποσοστό"
Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννούν τα παιδιά όταν λένε για πραγματικό ποσοστό. Αν ο Καρατζαφέρης επέμενε και σήμερα στη ρητορική και τα πεπραγμένα των εκλογών του 2004, δηλαδή ακροδεξιός original και με τη βούλα, θα χάτε μαζί σας τους επίσης original ακροδεξιούς. Τώρα, με τη δημοκρατική μάσκα, την αντιρατσιστική στόλη κλπ, πήγατε στο 5%. Απλά πράγματα, και συμφωνώ.

" Πάρα πολλοί έχουν πάρει συνέντευξη του Παττακού"
Φυσικά. Και η "Μηχανή του Χρόνου" του έχει πάρει συνέντευξη. Για αυτό εξάλλου λέω "όχι από δημοσιογραφικό ενδιαφέρον"

" η Χούντα παρανόμως θέλησε να καταργήσει το ΚΚΕ μόνο και μόνο"
Τι εννοείς; Το ΚΚΕ το 1967 μετρούσε ήδη καμμιά 20αριά χρόνια παρανομίας. Και φυσικά, δεν ήταν όλοι οι διωκόμενοι από την χούντα μέλη του ΚΚΕ ή έστω κομμουνιστές (και δεν αναφέρομαι στον Καρατζαφέρη :lol

"Ψέμματα λένε όλοι"
Ασφαλώς παντού υπάρχουν ανέντιμοι πολιτικοί. Εδώ μιλάμε για τον άρχοντα της κωλοτούμπας, της συνομωσιολογίας, του θεατρινισμού και του μασκαρέματος. Με το post των παιδιών (και όχι μόνο με αυτό) φαίνεται ολοκάθαρα ότι ο Καρατζαφέρης είναι ΨΕΥΤΗΣ.

" Δεν ήταν ούτε πρωτοπαλίκαρο της Χούντας, ούτε υποκινητής της, ούτε κομμάτι της"
Δεν νομίζω να είπε κάποιος αυτό. Άλλα λέμε...

Εν τέλει, για να δεις τι πιστεύει για την Εθνοσωτήριο, πέρνα μια βόλτα και από δω: http://www.iospress.gr/ios2002/ i...os20021020a.htm

Ειδικά εκεί που λέει "Ο κ.Κ. δε νοσταλγεί την επταετία" και ειδικότερα την τελευταία παράγραφο!

( Εργολαβία το πήρα και απάντησα σε όλα... πολυλογία με έχει πιάσει )


Gravatar @Καφρος7
κ. Κάφρε,

1) σχολιάστε αν θέλετε να κάνουμε συζήτηση την παρακάτω δήλωση και μη την αποφεύγετε:

Καρατζαφέρης σε συνέδριο του κόμματός του:
«Με ρωτούν, "κ. Καρατζαφέρη είστε με την 21η Απριλίου;" Απαντώ: Με την 21η Απριλίου ήμουνα. Με την 22α Απριλίου δεν ήμουνα. Διότι την 22α Απριλίου έπρεπε οι φαύλοι να έχουν πληρώσει. Αυτό ήταν το λάθος. Αυτό το λάθος πληρώνουμε σήμερα»"


2)
Έχει πει φίλε Tropikosss "την λένε Χούντα. Δεν έχω πρόβλημα να πω ότι ήταν. Την έχουν πει δικτατορία. Δεν έχω πρόβλημα να την αποκαλέσω έτσι. Την είπαν επανάσταση Δεν έχω πρόβλημα να την πω επανάαταση"
Μην λέτε τις μισές αλήθειες κ. Κάφρε με στόχο τη διαστρέβλωση; Ούτε τα κομματόσκυλα δεν κάνουν έτσι.
Για πείτε μας εσείς ο ίδιος, τι λέει εδώ ο αντιστασιακός στο 2ο λεπτό: http://youtube.com/watch?v=8xUyXfuiq48
Λέει μήπως ότι στη πραγματικότητα ήταν "Επανάσταση", ναί ή όχι;

3) Ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια να επιλέξει ποιόν θα εμπιστευτεί. Όταν όμως βλέπει ότι πρόκειται για έναν αμόρφωτο υποκριτή και ψεύτη, κοινώς συμφεροντολόγο λαμόγιο (που είναι και υποστηρικτής δικτατοριών συνάμα), τότε θα έπρεπε να κάνει μερικές σκέψεις παραπάνω και όχι να μπερδεύει την πολιτική με ποδοσφαιρική ομάδα στην οποία είναι οπαδός και παραμένει.
Στην πολιτική είναι πιο σοβαρά τα πράγματα.

Gravatar HERR VON SPAIS? EXETE PAPIREN? RAUS ES TO TIMMEN FORR ANAKRISEN!

PRODOTTEN! PRODOTEN!


Gravatar Πόσο δίκιο έχεις. Η ηρωική πράξη του Καρατζαφέρη είναι με΄γιστης σημασίας, ειδικά συγκρονόμενη με εκείνες τους άλλων πυο μεγιστοποιούν το βασανισμό τους από τη χούντα. Εκείνοι δεν έφαγαν ξύλο, αλλά ως γνωστόν υπερβάλλουν.


Gravatar @kafros7

To " εμένα που με κατηγορείτε για Χουντικό, αλλά με πιάσανε." δε μου λέει και τίποτα απολύτως.1ον γιατί ευλογάει τα γένια του κι ως εκ τούτου στερείται βασιμότητας και 2ον γιατί δε μας λεει ΓΙΑΤΙ τον πήγανε στο τμήμα κάφρε;Επίσης δε χρησιμοποιεί τυχαία τη λέξη "πιάσανε" αντί του "πήγανε" ή "οδήγησαν" που θα ταν το σωστό για την περίπτωσή του,if you know what am sayin..

Επίσης κάφρε ο Καρατζαφέρης μπορεί να λέει όοοο,τι θέλει.Δηλαδή η βασιμότητα των επιχειρημάτων σου κρίνεται από..λόγια του ίδιου αυτού που προσπαθείς να δικαιολογήσεις!Είναι σαν τους χριστιανούς που προσπαθούν να πείσουν για τη βασιμότητα των επιχειρημάτων τους στηριζόμενοι στη Βίβλο!

Η σοβαρότητα και η εντιμότητα κάποιου κρίνεται απ τις πράξεις του κι όχι απ αυτά που λέει κυρίως.

Επίσης λές "Παράλληλα, έχει την πατρίδα στο επίκεντρο, όταν οι άλλοι όχι".
Πρώτ'απ'όλα συγχέεις την "πατρίδα" με το "έθνος" αλλά το παραβλέπω.Οι άλλοι δηλαδή τί κάνουν;Λειτουργούν για το κακό της "πατρίδος" κι ο Καρατζαφέρης συμβάλλει στην πρόοδο του τόπου;Τί είναι πρόοδος κάφρε το κλείσιμο στη γυάλλα;



Μπορώ να δικαιολογήσω ίσως και ως ένα βαθμό την τυφλή υποστήριξη όταν συνοδεύεται από κάποιο "υψηλό ιδανικό/σκοπό".Αυτό που δεν μπορώ να δικαιολογήσω με τίποτα είναι η τυφλή εμπιστοσύνη.
Και χρησιμοποιώ επίτηδες το ρήμα "δικαιολογήσω" κι όχι "αιτιολογήσω" διότι το τελευταίο είναι παιχνιδάκι για έναν ψυχολόγο.Ρώτα έναν αν έχεις απορία.


Gravatar @Kafros7: "Αγαπητέ Frapdigo, η τελευταία δημοσκόπηση τησ GPO μας δίνει στο 5%. Το δήθεν πραγματικό ποσοστό του ΛΑ.Ο.Σ είναι ένα δικό σας συμπέρασμα, αυθαίρετο και δεν προκύπτει από πουθενά. Στο 3,8% ήμασταν στις προηγούμενες εκλογές και την Δευτέρα μας έδωσαν το πεντάρι. Τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ..."

κ.Κάφρε7, βλέποντας την τελευταία δημοσκόπηση της GPO, μιλάς για 5%, και το αμέσως προηγούμενο παράδειγμά σου είναι οι εκλογές του 2007, ενώ εγώ σου έδωσα προηγουμένως links Μαϊου και Απριλίου 2008 που σας τοποθετούν στο 4%. Σχολίασα λοιπόν το γεγονός ότι λαμβάνοντας υπόψη μόνο την τελευταία δημοσκόπηση μιας εταιρείας (επειδή σε βολεύει), έκανες λόγο για "παγιωμένο" ποσοστό. Αλλά ΛΑΟΣ δεν υποστηρίζεις; Τα έχουμε πει ξανά, καμία έκπληξη.

Φυσικά, είναι πάντα ενδιαφέρον και ψυχαγωγικό να σε ακούω να μιλάς για "αυθαίρετα συμπεράσματα, που δεν προκύπτουν από πουθενά".

Κατά τ'άλλα, με κάλυψε ο George. Το link που δίνει το διάβασες, Κάφρε7, ή είσαι μαλωμένος με όλα τα links? Πάρε μια γεύση της προεδράρας σας, του Καρατζαφέρη, από μια κλασική Καρατζαφέρια φράση:


Gravatar Καρατζαφέρης: "«Ε, λοιπόν, φίλοι αναγνώστες, ζήσαμε μια δεκαετία δημοκρατίας με το "πουλί" του Ανδρέα να διαμορφώνει πολιτική (θυμηθείτε περιπτώσεις συζύγων διοικητών τραπεζών και υπουργών) και ζήσαμε μια επταετία με το πουλί της χούντας να ξεπετάγεται από τις στάχτες. Συγκρίνατε και κρίνατε: Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών ή Ελλάς Αλβανών Λαθρομεταναστών; Λαλιώτης ή Παττακός στα δημόσια έργα; Μακαρέζος και καθηγητής Κούλης στα οικονομικά ή Γιάννος και Χριστοδουλάκης; Ελληνες Αξιωματικοί ή Σιωνιστές Αξιωματούχοι;» (21-22/4/02)"

Άκου τί λέει ο συλληφθείς της Χούντας, και αντιστασιακός Καρατζαφέρης ρε Κάφρε7! Μάλλον τα έχασε λιγάκι ο καημένος μετά το ξύλο που έφαγε στα ΕΑΤ/ΕΣΑ (όπως είχες πεί και ο ίδιος πριν λίγο καιρό, Κάφρε7, θυμάσαι; Στο είπε ο Spy αλλά μάλλον Σιωνιστάς το απέκρυψαν από την οθόνη σου )

A, και Κάφρε7, μην ξεχάσεις να απαντήσεις και στα ερωτήματα του Spy και του Τροπικού. Tί να κάνουμε, τα αβάσιμα λόγια και οι αρλουμπολογίες πάνε μαζί με πολλή δουλειά. Γι'αυτό μάλλον ο Καρατζαφέρης λέει ότι δουλεύει από πολύ μικρή ηλικία...


Gravatar Της MRB φίλε Frapdigo μας δίνει στο 4,1% και όχι στο 4%. Μου αρέσει που στρογγυλοποιείς πάντα προς τα κάτω! Μιλάς μάλιστα για την ίδια εταιρεία, η οποία προεκλογικά μας έδινε στο 3,2 με 3,5 το πολύ.

Το 5% της GPO μας δόθηκε και στην προηγούμενή της δημοσκόπηση, οπότε γι' αυτό και έγραψα το "παγιωμένο". Διατηρήσαμε τις δυνάμεις μας, εκτός αν δεν το ήξερες!

" «Ε, λοιπόν, φίλοι αναγνώστες, ζήσαμε μια δεκαετία δημοκρατίας με το "πουλί" του Ανδρέα να διαμορφώνει πολιτική (θυμηθείτε περιπτώσεις συζύγων διοικητών τραπεζών και υπουργών) και ζήσαμε μια επταετία με το πουλί της χούντας να ξεπετάγεται από τις στάχτες. Συγκρίνατε και κρίνατε: Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών ή Ελλάς Αλβανών Λαθρομεταναστών; Λαλιώτης ή Παττακός στα δημόσια έργα; Μακαρέζος και καθηγητής Κούλης στα οικονομικά ή Γιάννος και Χριστοδουλάκης; Ελληνες Αξιωματικοί ή Σιωνιστές Αξιωματούχοι;» Από πότε απαγορεύεται στην Χούντα να έχει κάνει καλύτερους δρόμους απ' ότι ο Παπανδρέου και να ασκούσε καλύτερη οικονομική πολιτική από τον ιδρυτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ; Όσο και να μην αρέσει, πολλά πράγματα η Χούντα τα έκανε καλύτερα από τα δημοκρατικά κόμματα, αλλά η έλλειψη ελευθερίας και οι διωγμοί προς τους αντιφρονούντες σε μέγιστο βαθμό σκεπάζουν τα πεπραγμένα της. Πραγματικά τα έκανα πάνω μου με την δήλωση αυτή. Άσε μας μωρέ...

«Με ρωτούν, "κ. Καρατζαφέρη είστε με την 21η Απριλίου;" Απαντώ: Με την 21η Απριλίου ήμουνα. Με την 22α Απριλίου δεν ήμουνα. Διότι την 22α Απριλίου έπρεπε οι φαύλοι να έχουν πληρώσει. Αυτό ήταν το λάθος. Αυτό το λάθος πληρώνουμε σήμερα»".

Πράγματι έχει κάνει την δήλωση αυτή και ο ίδιος θα μπορούσε να σου απαντήσει πολύ καλύτερα. Εγώ μπορώ μόνο να εικάζω. Φαντάζομαι πάντως εγώ


Gravatar Συνέχεια...

ο πωρωμένος ότι εννοούσε πως η Χούντα ανέλαβε σε μια εποχή πλήρους αστάθειας για την χώρα σε πολιτικό επίπεδο (γι' αυτό άλλωστε βρήκε και πάτημα να ανέβει στην εξουσία), με στόχο μάλιστα να μην αναλάβουν οι Κομμουνιστές. Ο εμφύλιος άλλωστε που μας έβαλαν τα "σφυροδρέπανα" δεν ήταν και πολλά χρόνια πριν, για τον λόγο αυτό ως Δεξιός προτιμούσε την συντηρητική πλευρά στην εξουσία. Παρόλα αυτά, η δικτατορία από την επόμενη ημέρα και για τα επόμενα επτά χρόνια δεν τον έβρισκε σύμφωνο και δεν τον εξέφραζε. Για Χουντικές λεπτομέρειες, τις οποίοες δεν ξέρω ρώτησε τον Δαμιανό και για βασιλικές λεπτομέρειες την Έλενα Κουντουρά...

Tropikosss, λέω ότι ψηφίζω τον Καρατζαφέρη διότι πιστεύω ότι πολλά από τα προβλήματα της καθημερινότητας θα τα έλυνε καλύτερα από τους άλλους. Δεν είναι ιδεολογική απαραίτητα η στήριξή μου, αλλά και πολιτική. Απλά, ο ίδιος έχει ως προτεραιότητα κάποια θέματα που για μένα είναι πρωτεύοντα. Δεν είμαι Αριστερός για να με εκφράζουν οι πολιτικές τους, δεν τα έχω καλά με τους κλέφτες για να στηρίζω τη Νέα Δημοκρατία. Οι προτάσεις του μέσα στη Βουλή και ο Κοινοβουλευτικός του έλεγχος με αφήνουν ικανοποιημένο και αυτά κοιτάζω περισσότερο. Αν πάψει να μου αρέσει, δεν θα τον στηρίζω. Είναι πολύ απλά τα πράγματα.


Gravatar @Kafros7: "Της MRB φίλε Frapdigo μας δίνει στο 4,1% και όχι στο 4%. Μου αρέσει που στρογγυλοποιείς πάντα προς τα κάτω! Μιλάς μάλιστα για την ίδια εταιρεία, η οποία προεκλογικά μας έδινε στο 3,2 με 3,5 το πολύ."

Κ.Κάφρε7 με απογοητεύετε! Σας έδωσα και links αλλά μου δίνετε την εντύπωση πως σκοντάφτετε στον ίσιο δρόμο. Όλα φαίνονται δυο clicks μακρυά, δεν είναι δύσκολο: Τον Απρίλιο σας δίνει 3,9% και τον Μάιο 4,1%...θέλοντας να κάνω οικονομία χώρου στο σχόλιο, σας έβγαλα με αστρονομικά μαθηματικά έναν μέσο όρο! Άντε, σας στρογγυλοποίησα ΚΑΙ προς τα πάνω δηλαδή...ατιμούληδες!

Βέβαια, κ.Κάφρε, οι δημοσκοπήσεις της MRB που σου δίνω εγώ, και της GPO Που μου δίνεις εσύ έγιναν στο ίδιο χρονικό διάστημα, και θέλω απλά να σου δείξω ότι η λέξη "παγιωμένο" που χρησιμοποίησες ήταν άστοχη. Αλλά είσαι ανεπίδεκτος μάλλον. Άλλο βέβαια αυτό που λέει ο George: ότι αν ο Καρατζαφέρης έδινε τον πραγματικό του εαυτό, 8α ήσασταν στο 2%.

Όσο για τους καλύτερους δρόμους της χούντας, που λες...ok, αυτό εννοεί μάλλον και ο Καρατζαφέρης όταν μιλά για επανάσταση. Οδοποιητική επανάσταση!

Τέλος, σου έχω μια αφιέρωση, όσο αφορά αυτό που λες για "καλή αντιπολίτευση του Καρατζαφέρη, απέναντι στους κλέφτες της ΝΔ". Κ.Κάφρε7, σας αφιερώνω την εικόνα του Post, που δείχνει τον Καρατζαφέρη να ξεσπαθώνει απέναντι στον Καραμανλή!

(Κοινωνική προσφορά ΛΑΟΣ: "Κάτω η οικογενειοκρατία, ζήτω ο βασιλιάς!")

Τζτ!ΤζτΤζτ! +Βραχυκυκλώμασον+


Gravatar "Μιλάς μάλιστα για την ίδια εταιρεία, η οποία προεκλογικά μας έδινε στο 3,2 με 3,5 το πολύ."

Και πήρατε 3,8%! Έπεσε έξω για 0,6% - 0,3%???

Ε τους συκοφάντες ψεύτες και ατζαμήδες! Να κλείσει αμέσως η εταιρεία!

Η GPO πόσο σας έδινε? 4-4,5%?

Αρχίζω να συμπαθώ το ΛΑΟΣ τελικά, προκαλεί λίγο τη συμπόνοια!


Gravatar "Άλλο βέβαια αυτό που λέει ο George: ότι αν ο Καρατζαφέρης έδινε τον πραγματικό του εαυτό, 8α ήσασταν στο 2%.". Αυθαίρετο συμπέρασμα! Μπορεί να ήμασταν και παραπάνω, εκτός αν γνωρίζεσαι καλά με όλους τους ακροδεξιούς της Ελλάδας και βγάζεις και το ακριβές ποσοστό τους. Με απογοητεύεις...

" Ε τους συκοφάντες ψεύτες και ατζαμήδες! Να κλείσει αμέσως η εταιρεία!". Προς τι το γελάκι δίπλα στο σχόλιο; Αχ...

" Τέλος, σου έχω μια αφιέρωση, όσο αφορά αυτό που λες για "καλή αντιπολίτευση του Καρατζαφέρη, απέναντι στους κλέφτες της ΝΔ". Κ.Κάφρε7, σας αφιερώνω την εικόνα του Post, που δείχνει τον Καρατζαφέρη να ξεσπαθώνει απέναντι στον Καραμανλή!". Δεν κάνει καλή αντιπολίτευση; Για σένα ποιος ασκεί καλύτερο κοινοβουλευτικό έλεγχο από τους τέσσερις;


Gravatar @Kafros7
" με στόχο μάλιστα να μην αναλάβουν οι Κομμουνιστές."
Ας πούμε καλύτερα με πρόφαση να μην αναλάβουν οι κομμουνιστές, για να μαστε κι εντάξει με την ιστορία.

Όσο για τη δήλωση, εγώ τη βρίσκω στο συνήθες μοβόρικο (πόλεμος;πόλεμος!) κλίμα της ακροδεξιάς. Καλές προθέσεις μωρέ η χούντα, αλλά δυστυχώς δε ΣΚΟΤΩΣΕ, έτσι με το καλημέρα, τους πολιτικούς της αντιπάλους! Επανάσταση, είπαμε.

Για την άλλη δήλωση για τα... πουλιά, πέρα από τη γλοιώδη γλώσσα καφενείου που χρησιμοποεί, τα ξενοφοβικά επιχειρήματα, τις αναπόδεικτες συνομωσιολογίες, όντως μιλάει και για τους δρόμους! Όπως είπε και ο Frapdigo, οδοποιητική επανάσταση!


Gravatar @Kafros7: Σ'άρεσε το γελάκι ε; Γιατί, μήπως ξέρεις εσύ όλους τους ακροδεξιούς της Ελλάδας, και ξέρεις ότι το έχετε παγιωμένο κιόλας το 5%?

Κουβέντα βέβαια δεν έβγαλες για τα ποσοστά και αυτά που σου είπα περί του αστόχου όσων λες αλλά...καμία έκπληξη. Τα έχουμε ξαναπεί.

Εσύ πάντως δεν με απογοητεύεις τώρα, γιατί οποιοσδήποτε του ΛΑΟΣ για να με απογοητεύσει πρέπει να σταματήσει να είναι αστείος.

Κατά τ'άλλα σου είπα διάφορα πραγματούδια, αλλά...τσιμουδιά. Και ο Spy, και ο Τροπικός... δεν πειράζει, χαλάλι. Είπαμε: δεν περίμενα κάτι διαφορετικό.

"Για σένα ποιος ασκεί καλύτερο κοινοβουλευτικό έλεγχο από τους τέσσερις;"

Δεδομένου πως το καλύτερο φάρμακο απέναντι στην κατάντια της χώρας είναι το γέλιο, θα διαλέξω ως καλύτερη αντιπολίτευση τον Καρατζαφέρη!

Όχι άλλα σαμαράκια και λακούβες στους δρόμους! Ζήτω το γέλιο! ΛΑϊκός Οδοποιητικός Συναγερμός!

@George: Ακριβώς, συμφωνώ απόλυτα με όλα όσα λες.


Gravatar Κύριοι σας εγκαλώ στην τάξη...Εκτός από δρόμους έφερε και τους λαμπτήρες πυρακτώσεως στα χωριά.
Σαν άλλος Προμηθέας, η ομάδα των Συντ/χών κάναν επανάσταση και πολλά γλέντια με αρνιά κτλ.
Α ναι ξέχασα...Στείλαν και μερικούς μιαρούς κομμουνιστάς κουλτουριαραίους σε νησάκια για παραθερισμό.
Ο Καρατζαφέρης κύριε Κάφρε7, τρώει εκεί που χέζουν οι άλλοι αγαπητέ μπας και τσιμπήσει κανέναν ψήφο δε λαϊκίστικ γουέη!
Αν είχαμε εξωγήινους στην Ελλάδα (αυτούς που ψεκάζουν και ζούνε σε πυραμίδες) θα διεκδικούσε τη ψήφο τους ασκώντας κοινοβουλευτικό έλεγχο για την προστασία τους από την παγκόσμια Νέα Τάξη και τους Εβραίους (εναλλακτικά θα ζητούσε να απελαθούν γιατί μας κλέβουν το μεροκάματο).


Gravatar "Γιατί, μήπως ξέρεις εσύ όλους τους ακροδεξιούς της Ελλάδας, και ξέρεις ότι το έχετε παγιωμένο κιόλας το 5%?". Όχι, δεν τους ξέρω. Τα ποσοστά βλέπω τι λένε και το 2% είναι στις ονειρώξεις σου...

"George: Ακριβώς, συμφωνώ απόλυτα με όλα όσα λες." Παίζει και να διαφωνούσες με κάτι; Τουλάχιστον ο συγκεκριμένος δεν βγάζει μια μόνιμη ειρωνεία μόνο και μόνο για να νομίζει ότι είναι "ο από πάνω". Το να "νομίζεις" κιόλας, είναι ό,τι χειρότερο!

" Κατά τ'άλλα σου είπα διάφορα πραγματούδια, αλλά...τσιμουδιά. Και ο Spy, και ο Τροπικός... δεν πειράζει, χαλάλι. Είπαμε: δεν περίμενα κάτι διαφορετικό". Σε ποια πράγματα έκανα τσιμουδιά; Πες μου να επανορθώσω, απαντώντας όσο μπορώ καλύτερα.

" Δεδομένου πως το καλύτερο φάρμακο απέναντι στην κατάντια της χώρας είναι το γέλιο, θα διαλέξω ως καλύτερη αντιπολίτευση τον Καρατζαφέρη!". Μπράβο σου. Μακάρι αυτό να μεταφραστεί και με την ψήφο σου στην κάλπη. Τους χαιρετισμούς μου.

" Ας πούμε καλύτερα με πρόφαση να μην αναλάβουν οι κομμουνιστές". Μάλλον δεν είναι πρόφαση, αλλά μια πιθανή πραγματικότητα. Απλά, πρόλαβαν οι συνταγματάρχες και δεν θα μάθουμε ποτέ. Ο καθένας κρίνει διαφορετικά την ιστορία και τα γεγονότα της.


Gravatar @Kafros7: "Παίζει και να διαφωνούσες με κάτι; Τουλάχιστον ο συγκεκριμένος δεν βγάζει μια μόνιμη ειρωνεία μόνο και μόνο για να νομίζει ότι είναι "ο από πάνω". Το να "νομίζεις" κιόλας, είναι ό,τι χειρότερο!"

Να διαφωνήσω με αυτά που λέει ο George? Δύσκολο,κ.Κάφρε, από τότε που τον θυμάμαι στο Jungle συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Άρα το να διαφωνήσω μαζί του είναι τόσο πιθανό όσο το να πεις εσύ κάτι που να μην είναι αρλούμπα. Ή ακόμα περισσότερο, με το να σε στριμώξουν στη γωνία (όπως έκανε ο Spy, παραθέτωντας παλιότερό σου σχόλιο σε αντίθεση με αυτά που λες τώρα), και εσύ να μην αλλάξεις θέμα.

"Σε ποια πράγματα έκανα τσιμουδιά; Πες μου να επανορθώσω, απαντώντας όσο μπορώ καλύτερα."

Διάβασε τα προηγούμενα σχόλια. Αλλιώς στείλε επιταγή, γιατί πολύς χρόνος πέφτει να τα αντιγράψω πάλι. Όλα για ντα λεφτά γίνονται, μην το ξεχνάς!

( Έλα όμως τώρα, μην κοροϊδευόμαστε...ξέρεις πολύ καλά σε ποιά σχόλια δεν έχεις απαντήσει, και το ξέρουμε όλοι ότι ξέρεις... )

Όσο για τις ειρωνίες μου, στις οποίες αναφέρεστε, μεσιέ Κάφρε7, να σας θυμίσω ότι οι απαντήσεις είναι τόσο σοβαρές όσο και οι ερωτήσεις.

Και φυσικά το "απο πάνω" το "από κάτω", δεν υπάρχουν, έχουν σχέση μόνο με το σύστημα συντεταγμένων που χρησιμοποιούμε. Εσείς οι Λαϊκοί Ορθόδοξοι, όμως, αποδέχεστε τη Βίβλο που λέει για επίπεδη Γη, Κόλαση κάτω και Παράδεισο επάνω, οπότε καθόλου παράξενο.

Χαιρετισμούς κλπ λοιπόν.


Gravatar @Κάφρος7

"Πράγματι έχει κάνει την δήλωση αυτή και ο ίδιος θα μπορούσε να σου απαντήσει πολύ καλύτερα. Εγώ μπορώ μόνο να εικάζω."
Δε λέει και τίποτα βαθυστόχαστο στη δήλωση του αυτή κ. Κάφρε που να απαιτεί εικασίες. Δεν κάνει ποίηση.
Λέει ξεκάθαρα ότι ήταν υπέρ της Χούντας (γι αυτόν "Επανάσταση").
Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.

-------------
Και μη κάνετε συνέχεια πως δε καταλαβαίνετε και παριστάνετε τον κινέζο.
Αν θέλετε να συνεχίσουμε να συζητάμε σοβαρά, να είστε ειλικρινής και να φέρεστε αντρίκια.
Αν είναι να συνεχίσετε να κάνετε τον Ρουσόπουλο του ΛΑ.Ο.Σ. -με την ίδια γλοιώδη τακτική- τότε να αλλάξω και γω τακτική και να σας παίρνω συνέχεια στο ψιλό.
Ή μιλάμε ντόμπρα, ή κοροϊδευόμαστε.

Gravatar @Spy:

Μα τί λέτε τώρα κ. Spy. Τίποτα από όσα λέει ο Καρατζαφέρης δεν αποκρυπτογραφείται με την πρώτη ανάγνωση. Πίσω από κάθε φαινομενικά απλή δήλωση της προεδράρας του ΛΑΟΣ, κρύβονται αιώνες μελέτης, γιόγκα, ελληνικής σοφίας και μπακλαβά (από τον οποίο ένα σημαντικό μέρος πηγαίνει στο μαλλί. Όχι, δεν είναι γλιμμένο από αγελάδα).

Γι'αυτό και οι ακόλουθοί του τον χειροκροτούν όπως χειροκροτά και ο ίδιος, σε στάση ικέτη, τον Καραμανλή στη φωτογραφία του post.

Για τη σοφία και τον μπακλαβά.


Φήμες θέλουν την σοφία του Καρατζαφέρη να είναι στην πραγματικότητα η Σοφία Αλιμπέρτη. Αλλά είναι μόνο φήμες.

"Αν είναι να συνεχίσετε να κάνετε τον Ρουσόπουλο του ΛΑ.Ο.Σ. -με την ίδια γλοιώδη τακτική- τότε να αλλάξω και γω τακτική και να σας παίρνω συνέχεια στο ψιλό."

Μα δεν είναι καινούριο αυτό το τροπάρι για τον Κάφρο7, Spy! Ήδη το ψιλό έχει αρχίσει, ανεβείτε κι εσείς.

κ.Κάφρε 7, έπεσαν 1100 γραμ. ειρωνία, να το αφήσω;

(Άστο, και βάλε ένα κιλό...)


Gravatar Έκτακτο δελτίο:

Αντίσταση στο Μητροπολίτη Καλαβρύτων:
http://mkka-clone.blogspot.com/


Gravatar @kafros7

" Απλά, ο ίδιος έχει ως προτεραιότητα κάποια θέματα που για μένα είναι πρωτεύοντα. "

Κάθε εχέφρων πολίτης οφείλει να ζει στην πραγματικότητα.Το "μακεδονικό",οι στρατιωτικοί εξοπλισμοί,οι Ντούρκοι και "τα Αλβανά" και όλη η εγχώρια μισαλοδοξία και συνωμοσιολογία,που εκφράζει το ΛΑΟΣ,δεν έχουν καμία προταιρεότητα έναντι της παιδείας(ολόπλευρης κι όχι ολό-Πλευρης),της κοινωνικής πολιτικής και του εν γένει ρόλου του κοινωνικού υποκειμένου ως πολίτη του κόσμου.

Επίσης,δικαιολογείσαι να στηρίζεις τυφλά και να μην βλέπεις τα σάπια ενός κόμματος και ενός πολιτικού μόνο άμα είσαι πιτσιρίκος.Άμα(χρονικο/υποθετικό) είσαι σε ηλικία που κανονικά θα πρεπε να έχεις ανεπτυγμένο κριτικό πνεύμα με την απαραίτητη δοση καχυποψίας είσαι αδικαιολόγητος,άξιος της μοίρας σου και καταδικασμένο έρμαιο στις μικροπολιτικές βλέψεις του καθενός ψιπασμένου πολιτικού που σου χαιδεύει όμορφα τ αυτιά.

Η ιστορία η οποία λειτουργεί με κανόνες όμοιους της φυσικής επιλογής θα σας προσπεράσει βέβαια κι αυτό είναι ίσως το πιο παρήγορο.


Gravatar Βάλτε τον Εξάντα στη ΝΕΤ όποιος το πιάνει έχει πάντα σχετικό θέμα.


Gravatar "Βάλτε τον Εξάντα στη ΝΕΤ όποιος το πιάνει έχει πάντα σχετικό θέμα". Καλή επιλογή για μετά τον τελικό με το γαμημε#%&* πράσινο σωματείο!

Tropikosss, τα ίδια θα μπορούσα και εγώ, έτσι; Οι ίδιες συμβουλές να πήγαιναν από μένα προς εσένα, εκτός αν εσύ δεν είσαι ψηφοφόρος ενός κόμματος. Αν είσαι, τότε έλα να μιλήσουμε από κοινή βάση και να δούμε το ποιος τρώει κουτόχορτο και ποιος όχι.

Αν εγώ είμαι ο λάθος και ο έρμαιος στις διαθέσεις του καθενός, τότε τι πρέπει να λένε όλα τα εκατομμύρια των ψηφοφόρων που ψηφίζουν Ν.Δ, ΠΑ.ΣΟ.Κ, ΣΥ.ΡΙΖ.Α και Κ.Κ.Ε; Είναι πιο μυαλωμένοι και εμείς έχουμε μαζέψει όλα τα αποβράσματα;

Επίσης, ποιος σου είπε ότι είναι πάρα μα πάρα πολύ σημαντικά ζητήματα αυτά που ανέφερες; Από πότε όλοι έσεις έχετε γίνει οι υπέρμαχοι των κοινωνικών ζητημάτων και της παιδείας; Από αυτό μέχρι να αφήνω τα εθνικά θέματα στην τύχη τους υπάρχει μια απόσταση.

Κύριε Spy, γιατί κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε; Απομονώσατε μια φράση απ' όλη μου την απάντηση. Σαφώς και δεν μπορώ να μιλάω εκ μέρους του, αλλά να λέω αυτά που εγώ καταλαβαίνω. Τι να κάνουμε τώρα, αν εσένα δεν σε καλύπτω. Είπε κάτι, με ρώτησες πάνω σε αυτό και σου απάντησα.

" κ.Κάφρε 7, έπεσαν 1100 γραμ. ειρωνία, να το αφήσω;". Frapdigo, τα αστεία σου είναι χειρότερα και από του Μάρκου Λεζέ. Το χιούμορ σου θα έπιανε τόπο στις βιντεοκασσέτες του '80, αλλά σε παρακαλώ ΟΧΙ ΑΛΛΟ!!!! Κάνε μου την χάρη, στο λέω φιλικά και για τον περίγυρό σου, που μπορεί να γελάει μπροστά σου από ευγένεια και να σχολιάζει αρνητικά από πίσω.


Gravatar Στην τέταρτη παράγραφο παρέλειψα το ΔΕΝ μετά το ΟΤΙ και πριν το ΕΙΝΑΙ tropikosss.


Gravatar Κύριε Kafros7,

θα ήθελα, σας παρακαλώ, ένα σχόλιο για τη σημερινή παρουσία του βουλευτή του κόμματός σας, Αθ. Πλεύρη, στην εκπομπή του κυρίου Αυτιά.

Μιλάω για εκείνο το σημείο που χλεύαζε επιδεικτικά τον πατέρα που κατήγγειλε ότι αστυνομικοί ανάγκασαν τον φαντάρο γιο του να κατεβάσει το παντελόνι του. Και αποκαλούσε "φλωράκι" και "μαμόθρεφτο" το γιο του.

Υ.Γ.1: Δεν αστειεύομαι. Αν υπάρχει βίντεο, πρέπει να υπάρξει οπωσδήποτε ανάρτηση.

Υ.Γ.2: Βεβαίως, ο φίλτατος βουλευτής επανέλαβε τουλάχιστον δέκα φορές ότι υπηρέτησε στο Μεγάλο Πεύκο ως στέλεχος και εκπαιδευτής των ειδικών δυνάμεων.
+Ψηφοθήρισον+


Gravatar nikos10, μιλάς σοβαρά;;;;;;;;;;;;;;;
Αυτό το βίντεο πρέπει να το βρούμε!!!


Gravatar @Κάφρος7
κ. Κάφρε, και εγώ δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε με αυτά που γράφετε. Θα ρωτήσω τον πνευματικό μου, ίσως μπορεί αυτός να μου δώσει τη σωστή ερμηνεία.

@Νικος10
Το βίντεο αυτό θα βρεθεί και θα ανεβεί.


******************

Καλωσορίζουμε τώρα το νέο μελος στο JUNGLE-Team: http://en.wikipedia.org/wiki/SRY

Welcome mr. Sry και ευχόμεθα τα λεφτά τον Εβραίων να πιάσουν τόπο!


Gravatar Δεύρο έξω SRY.

Καλωσήλθες στη σκοτεινή μασονία της Ζούγκλας.


Gravatar Καλησπέρα σε όλους.

Όπως θα διαπιστώσετε και από το wikipedia, είμαι το πολυσυζητημένο γονίδιο που κατά καιρούς χαρακτηρίζεται και "ιχώρ", ή όπως άλλοι επιμένουν να με λένε "ΕΛ" γονίδιο, που θα ενεργοποιηθεί την επόμενη δεκαετία κατά τας γραφάς.

Αρκετές φορές με επικαλούνται κομάντα του Μεγάλου Πεύκου και Επαναστάτες του '60, αν και ποτέ δε θυμάμαι τέτοια εμπειρία.

Η προσγείωσή μου εδώ στο βαρυτικό πεδίο της θολοκουλτούρας μετέβαλε τα χαρακτηριστικά μου, με απρόσμενες για το μέλλον συνέπειες.

Το τι θα γίνει, το ξέρει μόνο ο ΕΛ-θεός Δημιουργός.

Καλώς σας βρήκα θολο (και μη) κουλτουριαραίοι!


Gravatar @kafros7

" Αν είσαι, τότε έλα να μιλήσουμε από κοινή βάση και να δούμε το ποιος τρώει κουτόχορτο και ποιος όχι."

Μια λογική συζήτηση δεν γίνεται ποτέ σε κομματική βάση,είναι πιο αυτονόητο κι απ το αυτονόητο.

" Από αυτό μέχρι να αφήνω τα εθνικά θέματα στην τύχη τους υπάρχει μια απόσταση."

Αν εννοείς "τύχη" τη σοβαρή διπλωματία(όση σοβαρότητα έχει η ελληνική διπλωματία τελοσπάντων όταν δεν παρασύρεται από μικροπολιτικές τάσεις) κι όχι τα γαυγίσματα τότε επιστρέφουμε στην αντιληπτική ανικανότητα ως προς την πραγματικότητα.

Δηλαδή πόσο μυαλό χρειάζεται για να καταλάβεις 2-3 πράγματα,ότι δηλαδή αυτή τη στιγμή π.χ. ο στρατός στην Ελλάδα είναι στο μεγαλύτερο βαθμό ένας διακοσμητικός και παρασιτικός θεσμός που όχι μόνο δεν παράγει τίποτα αλλά συντηρεί μια ξεπερασμένη πολιτική εξοπλισμών,γραφειοκρατίας,μίζας και μηδενικής παραγωγής του οτιδήποτε.Αν οι δαπάνες για τα eurofighter και τα f16 δαπανούνταν σωστά στη παιδεία ίσως γνωρίζατε ιστορία εκεί στο ΛΑΟΣ και γλιτώναμε όλο αυτό το φαύλο κύκλο που δεν αντιλαμβάνεσαι,ένα απλό παράδειγμα.

"Tropikosss, τα ίδια θα μπορούσα και εγώ, έτσι; Οι ίδιες συμβουλές να πήγαιναν από μένα προς εσένα,"

Δε θα μπορούσες γιατί εγώ έχω δει και έχω σκεφτεί μέσα απ την δική σου οπτική,ενώ εσύ όχι.

Τελικώς άμα σέβεσαι τον εαυτό σου σταμάτα να προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα πάντα και φέρσου αντρίκια όπως σου πε κι ο spy και συμφωνώ εντελώς.Καταλαβαίνω ότι βρίσκεσαι σ ένα είδος διατεταγμένης υπηρεσίας αλλά μην περνάς τα όρια που χωρίζουν την υποστήριξη με την αναξιοπρέπεια.


Gravatar Ορισμένα μέρη του βίντεο παίξανε στη σημερινή Ελληνοφρένεια (http://www.skai.gr/master_avod.php?id=83799).

Επίσης και στο σημερινό Ράδιο Αρβύλα, όπου είδα και το φοβερό εκείνο σημείο όπου ο βουλευτής χαρακτηρίζει ευθέως "φλωράκι" το φαντάρο...

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το βίντεο θα βρεθεί (ας είναι καλά το ΕΠΣΕ, η CIA, η ΕΥΠ, το ΚΙΣ και οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις...) και θα αξιοποιηθεί καταλλήλως. Αναμένω...

+Οδοποίησον+


Gravatar Θα βρεθεί σίγουρα το βίντεο.

+ Οδοποίησον+ και +γκεηποίησον+

Σημ. Περάστε από το ταμείο του Soros κύριε nikos10 για να παραλάβετε την επιταγή, η Πόρσε των ονείρων σας είναι περισσότερο κοντά από ποτέ άλλοτε.


Gravatar Καλωσήρθατε wellcome στα ελληνικά κύριε sry!!

κερνάω link..

http://66.90.118.42:10202


Gravatar Λάθος link άι εμ βέρι σόρι

http://91.186.18.43:8000


Gravatar Λοιπόν μιας κι έχει η ζούγκλα νέο μέλος και γιορτή κι ο κωλοσταθμός το γλύκανε πολύ και χρειάζεται ρούμι και πούρα η κατάσταση..

http://67.159.44.36:8000


Gravatar Μερσί κύριε τροπικέ για τις ευχές και τα θεσπέσια φιλέματά σας.

Με κάτι τέτοια θα με πιάσουν τα τεμπελίκια μου, κι ο κύριος Σόρος ακόμα δε με προσέλαβε, και θα αρχίσει να φωνάζει!


Gravatar @Kafros7: "Frapdigo, τα αστεία σου είναι χειρότερα και από του Μάρκου Λεζέ. Το χιούμορ σου θα έπιανε τόπο στις βιντεοκασσέτες του '80, αλλά σε παρακαλώ ΟΧΙ ΑΛΛΟ!!!! Κάνε μου την χάρη, στο λέω φιλικά και για τον περίγυρό σου, που μπορεί να γελάει μπροστά σου από ευγένεια και να σχολιάζει αρνητικά από πίσω."

Α ρε Κάφρε7, πάντα ήξερα ότι είσαι μεγάλη ψυχή!

@Sry: Καλώς ήλθατε, monsieur Sry! Καλή αρχή!


Gravatar http://www.youtube.com/watch?v=3...h? v=3bA6K06WzIY

diavaste ta sxolia


Gravatar Να αφήσω κάτι πρέπει..

http://129.173.67.99:8000


Gravatar Agapitoi sintholokoultourgiareoi min ksexnate...ektos apo tin filaki kai tous vasanismou pou efage stin Xounta o sintrofos Karajafirer, einai episis, iperamaxos ton dikaiomaton ton lesvione kai gay apantaxou tis ellados, ipostiriktis tou olokaftomatos(katethese kai stefani eis sionistikon mnimio) kai pano ap' ola opos ixe dilosi se ekei tin anepanalipti sinentefksi tipou sto zapio prin tis ekloges antiratsistis...ti eat esa kai mlkies...o tipos einai ola se ena san to ultrex...


Gravatar Update στο σχολιασμό του video:
Όταν ο μπάρμπα-Γιώργης λέει στη Βουλή για το ΕΑΤ/ΕΣΑ, πέρα από το "ΜΜΜΜ" του Άδωνι και του "Άγνωστου Στρατιώτη" - Αϊβαλιώτη, προσέξτε πως ΣΚΑΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ο άλλος από πίσω του!! Ο Βορίδης δεν είναι; Δε βλέπω καλά...

@Jungle
Είναι καλή ιδέα να ανέβει μια ανάρτηση για το τσογλάνι τον Πλεύρη Junior, γιατί το video που έδωσε ο Nikos10, από,τι είδα στην ελληνοφρένεια είναι όντως εξοργιστικό. Βέβαια, είναι κοινή πρακτική όταν μιλάμε για εξορθολογισμό του στρατού, μείωση της θητείας, θέσπιση κοινωνικής θητείας και άλλα τέτοια "ανθελληνικά", να ακούγονται εκφράσεις όπως "μαμόθρεφτο" "φλώρος" "ψυχολογικά προβλήματα" "αδερφές" κλπ.... θα βρείτε υλικό να κάνετε ταινία, όχι μόνο ιερόν βίδεον.

" Κύριε" Θάνο Πλεύρη, καταδρομέα, ο Αϊβαλιώτης σας τι απο τα δύο είναι; ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΟ Η ΦΛΩΡΑΚΙ;;;;;;

@sry
Καλώς σας βρήκαμε, καλή αρχή!


Gravatar στις Εικοσιμιά τ' Απρίλη σηκωθήκανε έξι φίλοι του Στρατού μας οι φωστήρες και του Έθνους οι σωτήρες.

Να μας ζήσει ο Στρατός Σπαντιδάκης, Παττακός Παπαδόπουλος ο Γιώργος, Αγγελής, κι όλοι οι επιτελείς.

Την πατρίδα μας να σώσουν και την πρόοδο να δώσουν στο λαό που του αξίζει και προκοπή φροντίζει...

Να μας ζήσει ο Στρατός Σπαντιδάκης Παττακός Παπαδόπουλος ο Γιώργος, Μακαρέζος Αγγελής κι όλοι οι επιτελείς


Gravatar @tropikosss
κ. Ζουγκλοντιτζέι, καλές οι φανκιές, αν βρείτε όμως χρόνο φτιάχτε και μια αρμαθιά με 70's Disco. Studio54 κι έτσι ναούμ...

@Professor Upham
Αμ την πρόταση που είχε κάνει να τιμηθουν ο Αλέκος Παναγούλης και ο Γρηγόρης Λαμπράκης την ξεχνάτε κ. Προφέσσορα;


@george
Ναι ο Βορίδης είναι αυτός που ξεκαρδίζεται εκεί πίσω. Τον έχω κι αυτόν βαλμένο μες στον κύκλο.
Μάλλον ούτε αυτός μπορεί να κρατήσει τη σοβαρότητά του με το Καρατζαφέρης-show.

Το ιερόν βίδεον ευρέθη κ. Γεώργιε και υπόλοιπα ζουγκλορεμάλια και σήμερα θα αναρτηθεί πόστ, το οποίο θα αναλάβει ο νεοσύλλεκτος.

@ΣΤΑΜΑΤΗΣ
Σε τι είχε βγει αυτή η τραγουδάρα κ. Σταμάτιε;
Σε κλαρινο-δημοτικό ή σε ζεϊμπέκικο;


Gravatar Στις Εικοσιμιά τ' Απρίλη σηκωθήκαν έξι φίλοι Του Στρατού μας οι φωστήρες και του Έθνους οι σωτήρες.

Να μας ζήσει ο Στρατός Σπαντιδάκης, Παττακός Παπαδόπουλος ο Γιώργος , Μακαρέζος, Αγγελής κι όλοι οι επιτελείς.

Την πατρίδα μας να σώσουν και την πρόοδο να δώσουν στο λαό που του αξίζει και για προκοπή φροντίζει...

Να μας ζήσει ο στρατός Σπαντιδάκης, Παττακός Παπαδόπουλος ο Γιώργος,Μακαρέζος ,Αγγελής κοι όλοι οι επιτελείς.


Gravatar Φτωχιές μανάδες κάνανε τους τέσσερεις μεγάλους, το Γιώργο Παπαδόπουλο τον Παττακό και άλλους.

Γκρεμίσανε κάθε κακό τη δύσκολη την ώρα γι'αυτό πρέπει παντοτινά να τους τιμά η Χώρα!


Gravatar @spy
Σωστά, είναι κι αυτός στον κύκλο. Εμ, η φάτσα του Αδώνιδος είναι τόσο όλα-τα-λεφτά, που αρχικά δεν τον είδα. Τελικά δε γελάμε μόνο εμείς με το καραγκιόζ-μπερντέ :P

θα το αναλάβει ο νεοσύλλεκτος; Να του κατεβάσετε το παντελόνι πρώτα! Τι είναι; Μαμόθρεφτο ή φλωράκι;


Gravatar Kύριε SRY καλωσήρθατε και εύχομαι να υπερεκφράσετε SRY εδώ μέσα.


Gravatar Πάρτε και κλάψτε:
http://www.enet.gr/online/ online...110,id=33609656
Ολική επιστροφή του Καρατζαφ στην "πάτρια" ιδεολογία του μαύρου. Λυγμ, λυγμ, όταν μίλαγε για τον Τσε είχε πιο πολύ πλάκα, τώρα όμως τα πράγματα αγριεύουν...


Gravatar "Στις Εικοσιμιά τ' Απρίλη σηκωθήκαν έξι φίλοι"
Τελικά, δεν ήταν χούντα παιδιά, γράψτε λάθος, η Φιλική Εταιρεία ήτανε...


Gravatar Δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο οι γερμανοτσολιάδες και οι νοσταλγοί της Χούντας του ΛΑΟΣ.
Το άρθρο της Ελευθεροτυπίας λέει πολλά για τον τρόπο με τον οποίο οι Λαοϊκοί βολευτές σκέφτονται (?) και κινούνται με γνώμονα τη δική τους ερμηνεία της ιστορία.
Ακόμη "βλέπουν" κομμουνιστικό κίνδυνο και είναι θιασώτες του εθνικιστικού μίσους με δικαιολογία, ότι είναι οι μόνοι που θα προστατεύσουν το Έθνος.
Όπως και οι συντ/χες τότε, που έπαιξαν το ρόλο ορθοπεδικού.

Απλά αηδία.


Gravatar Καλωσορίζω με την σειρά μου το νέο μίσθαρνο όργανο της θολοκουλτούρας, τον Σράει με τ' όνομα, στην χτισμένη στα βάθη της ζούγκλας συναγωγή μας!

+Σαλόμ+

+Ναγκίλα Χάβα+

+ Ελλάς σημαίνει ΘΟ-ΛΟ-ΚΟΥΛ-ΤΟΥ-ΡΑ!+


Gravatar Καλως όρισες Sry και μην ανησυχείς. Δεν είμαστε μίσθαρνοι. Με ανοιχτές τσέπες δεχόμαστε τη βροχή από Soroδολλάρια (εγώ ειδικά τα παίρνω και από τον Murdoch)

Sty, shalom! όχι Σαλόμ. Σαν "σαλάμι" μου ακούγεται..


Gravatar κ. geogre,
ετοιμάζεται το φαΐ ζεστό ζεστό, με κατεβασμένα παντελόνια και χωρίς να χυθεί δάκρυ. Δεν έίμεθα φλώροι εμείς.

κ. Βιολόγε
ευχαριστώ, θα γίνει του sry η μετάλλαξη εδώ μέσα.

Φίλτατοι συνανθέλληνες Spy, Shy, Sly, Sky, Sty, μαζί θα θολοκουλτουρέψουμε τη μπλογκόσφαιρα, και θα χεσθούμεν στο σιωνιστικό τάλαρο!


Gravatar Με τι ακριβώς θα πρέπει να κλάψουμε κύριε Sly; Για δώστε μας την δική σας τοποθέτηση επί του άρθρου της Ελευθεροτυπίας.


Gravatar Εννοώ αγαπητέ Κάφρε ότι πριν γελάγαμε με τα καμώματα του Καρατζατζούφ, τη μια γκεβαρικός, την άλλη φίλος των γκέη (περιοδικό 10%) και των Ρομά και ούτω καθεξής. Τώρα που αγρίεψε θα χάσουμε την πλάκα αλλά θα σοβαρέψουν τα πράγματα, που σημαίνει ότι από την πλευρά μας η κριτική θα γίνει περισσότερο αμείλικτη.


Gravatar Κύριε Sly,

κάμετε μέγα λάθος. Εγώ ποτέ δεν ονειρεύτηκα Porsche.

Ένα απλό τρίκυκλο ονειρεύομαι...

Κύριε Sry,

καλωσήλθατε και αναμένω εναγωνίως το πρώτο σας πόνημα.

Υ.Γ.: Δεν κατάλαβα. Γιατί σας πείραξε η στάση του ΛΑΟΣ απέναντι στους εαμοσλάβους εθνοπροδότες κομμουνιστές;
Ευτυχισμένο το νέον έτος 1951!
( Η απολαυστική συζήτηση στη Βουλή εδώ)


Gravatar ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΗΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΑΥΤΟ, ΤΟΝ ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΥ ΤΑ ΤΥΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.. ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ.. ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΑΤ ΕΣΑ!! ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΡΕ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ; ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΡΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΤΑ 37 ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟΣ;;
ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ!!


Gravatar Κύριε καρατζαφέρη, προτείνατε για πρωθυπουργό τον Παπαδήμο. Σωστά. Για αρχηγό της Αστυνομίας να προτείνετε τον Παλαιοκώστα-κουνούπι δε θα κουνιέται! Και όχι μόνο αλλά και ο πρώτος που θα κλείσει μέσα θα είναι ο αλήτης ο Καραμανλής.

Γιώργης Χολιαστός


Gravatar Σας βγάζω το καπέλο (έστω και αν άργησα να σας βρω...).

Δεν ξέρω αν είναι επίτηδες ή όχι αλλά ο τίτλος στο Nationalism Geographic μάλλον θα έπρεπε να είναι: "When I was bEAten..."

Ελπίζω να κρατήσετε και για τη συνέχεια.
Καλή δύναμη!

Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή