30 Ιαν 2009

Τέσσερις εθνικιστικοί γάμοι και μια νεοναζιστική κηδεία

30 Ιαν 2009 , 11:56 μ.μ.


1. Ο γραφικός γάμος των αδερφών Καρατζαφύρερ με το casus belli

Σύμφωνα με την ιντερνετική - κυρίως - ειδησεογραφία (τα μεγάλα ΜΜΕ προσπαθούν να υποβαθμίσουν το θέμα - και καλά κάνουν) ο Σπύρος Καρατζαφέρης έδωσε εντολή στο δημοσιογράφο Γιώργο Χριστοδούλου να πάει στα Ίμια για να φωτογραφηθεί με την ελληνική σημαία, σε ανάμνηση των γεγονότων στα Ίμια το 1996. Όπως αντιγράφουμε από την Wikipedia, για να θυμόμαστε και ποιοι ηλίθιοι ξεκίνησαν τη σοβαρότερη κρίση μετά τον Αττίλα:

Ο τότε δήμαρχος της Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλης, θορυβημένος από το γεγονός ότι η Τουρκία εγείρει εδαφικές αξιώσεις στα Ίμια, ύψωσε την ελληνική σημαία σε ένα από αυτά τα δύο νησιά στις 25 Ιανουαρίου 1996, συνοδευόμενος από τον αστυνομικό διευθυντή Καλύμνου Γ. Ριόλα, έναν ιερέα και δύο κατοίκους του νησιού. Τα τουρκικά τηλεοπτικά κανάλια μετέδωσαν εικόνες με την ελληνική σημαία υψωμένη στα Ίμια, κάτι που προκάλεσε σάλο στην κοινή γνώμη της Τουρκίας. Δύο δημοσιογράφοι του γραφείου της εφημερίδας Χουριέτ στη Σμύρνη, μετέβησαν με ελικόπτερο στη Μεγάλη Ίμια, υπέστειλαν την ελληνική σημαία και ύψωσαν την τουρκική σημαία. Η όλη επιχείρηση των δημοσιογράφων βιντεοσκοπήθηκε και προβλήθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι που ανήκει στη Χουριέτ. Το γεγονός αυτό πήρε σημαντικές διαστάσεις. Σύντομα, ελληνικά και τουρκικά πολεμικά σκάφη κινήθηκαν στην περιοχή...


Η συνέχεια είναι γνωστή, με την πτώση του ελικοπτέρου που κόστισε τρεις ζωές, όλα αυτά από ένα εγκληματικό εθνικιστικό πείσμα του τότε δημάρχου της Καλύμνου. Σήμερα, ο Σπύρος Καρατζαφέρης, που όλως τυχαίως είναι αδερφός του γνωστού ακροδεξιού αρχηγού κόμματος, επαναλαμβάνει το ίδιο σκηνικό. Για ποιο λόγο όμως, να ξαναμπούμε σε ηλίθιες περιπέτειες για ένα κατάξερο κατσικονήσι; Άραγε, ο Σπύρος Καρατζαφέρης, που όλως τυχαίως είναι αδερφός του γνωστού ακροδεξιού αρχηγού κόμματος, προσυνεννοήθηκε με τον αδερφό του; Έχει σχέση η εμπρηστική δήλωση του αρχηγού της ακροδεξιάς, που όλως τυχαίως είναι αδερφός του περιθωριακού κίτρινου δημοσιογράφου, στο προχτεσινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 όπου κάνει διαχωρισμό "Ελλήνων" και "Κυπρίων" στρατιωτών αγνοουμένων της Κύπρου;



Μέχρι και ο ΣτόΚος τον έκραξε, ο νοσταλγός της χούντας και του Μεταξά επιβεβαιώνει, αποδέχεται και στηρίζει εμμέσως την εθνική προδοσία του πραξικοπηματία Ιωαννίδη. Αλλά όλα αυτά είναι ένα σκοτεινό σχέδιο του Καρατζαφύρερ, που όλως τυχαίως είναι αδερφός του περιθωριακού κίτρινου δημοσιογράφου, να εξαναγκάσει τον Καραμανλή να ευχαριστήσει δημόσια τον αμερικανό πρόεδρο Ομπάμα!

Σύσταση στον φαιό αρχηγίσκο, ένας είναι ο φαιδρός αρχηγός! Να διαβάσει λίγη ιστορία, για το πως ξεκίνησε ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος.

2. Ο εκβιαστικός γάμος των νεοναζιστών με το δήμαρχο Πειραιά Παναγιώτη Φασούλα

Στην ιστοσελίδα του δήμου Πειραιά διαβάζουμε την εξής ανακοίνωση:



Στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής βλέπουμε την εξής ανακοίνωση:



Κυκλοφορούν όμως και σχετικές αφίσσες στο ίντερνετ σε πολλά εθνικιστικά μπλογκ:



Έχουμε την εξής απορία, ο δήμαρχος Πειραιά δέχεται να κάνει και φέτος την επιμνημόσυνη δέηση συνταυτιζόμενος με την παρουσία των νεοναζί στον ίδιο χώρο; Δέχεται να ταυτίζεται το όνομά του κάθε χρόνο στο ΣτόΚο, τις Ελληνικές Γραμμές του τσεκουράτου Μάκη Βορίδη και σε εθνικιστικά μπλογκ χωρίς ο ίδιος να διαχωρίζει τη θέση του, καθώς υποστηρίζεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ; Υποτίθεται ότι είναι και "αριστερός" δήμαρχος.

3. Ο κρυφός ομοφυλικός γάμος της Χρυσής Αυγής με το ΝΕ.Ο.Σ. στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα



Ένα ευχάριστο διαλειμματάκι τώρα. Τα καλόπαιδα της ΝΕ.Ο.Σ. ακολουθούν πιστά το γνωστό ρητό "ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται". Αλλά ίσως θα βρείτε πιο ταιριαστό το "η χαρά δεν αφήνει την [νεοναζί] πουτάνα να κρυφτεί". Στο νηπιαγωγείο εθνικιστικών πλευρίτιδων "ο Ωραίος ΝΕ.Ο.Σ." άνοιξε ένα σπαρταριστό τόπικ για την παρουσία της γερασμένης νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ. στον Άγιο Παντελεήμονα, γεμάτο ήξεις-αφίξεις και ανοιχτά υποννοούμενα για συνεργασία με τα καλόπαιδα της Χρυσής Αυγής. Από που να αρχίσουμε να λέμε, το χορό σέρνει ο γνωστός μας Ellanios, το πρώην τρίκαρδο μέλος και Υπεύθυνος Τύπου/MME των Φ.Ο.Σ. το Σκοτεινόν και του νηπιαγωγείου εθνικιστικών πλευρίτιδων "ο Ωραίος ΝΕ.Ο.Σ.", και συμμετέχοντα στην επεισοδιακή νεοναζιστική εκδήλωση τον περασμένο Φεβρουάριο για τα Ίμια.

Αποκαλυπτικό είναι το σχόλιο του Di Canio για το πως δεν υπάρχει παρουσία βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. κάθε φορά που γίνεται πορεία υπερεθνικόφρονων στον Άγιο Παντελεήμονα "την επομενη φορα που δεν θα σηκωνεται χερακια (οπως κανατε παλι καποιοι εχτες...) να εισαι σιγουρος πως κ η πολιτικη ηγεσια του ΛΑ.Ο.Σ θα ειναι διπλα μας..." Τα σηκωμένα χεράκια φταίνε, όχι οτιδήποτε πρεσβεύουν οι αντιπρόσωποι του μίσους και του γερμανοτσολιαδισμού. Από κει και πέρα αρχίζει το γέλιο. Ο αδυσώπητος ΕΟΚΑ σπεύδει να διευκρινίσει "εγώ δεν συμφωνώ οταν σηκώνονται χεράκια. Όμως αναγνωρίζω οτι χάρις αυτούς ένιωθα χθες μεγάλη ασφάλεια" για να συμπληρώσει αμέσως μετά ο Di Canio "αγαπητε ΕΟΚΑ συμφωνουμε κ εγω χαρις αυτων αισθανομουν ασφαλεια"! Δύο, μέχρι τώρα, μέλη του νηπιαγωγείου εθνικιστικών πλευρίτιδων "ο Ωραίος ΝΕ.Ο.Σ." παραδέχονται ότι συμμετείχαν στην τελευταία πορεία των χρυσαυγιτών! Ο Hammer μαλώνει τώρα και υποδεικνύει στα μεγάλα κεφάλια την πολιτική του: "παιδια οι βουλευτες θα επρεπε να ηταν εκει.. δεν ειναι δυνατον να μην ειναι διπλα στους πολιτες που τους χρειαζονται...δηλαδη με αυτο που λετε ειναι σαν να λετε οτι οι βουλευτες δεν θα βρεθουν ποτε σε μια εκδηλωση με τον φοβο μηπως καποιος σηκωσει το χερι του". Ο Panos κλαίει και οδύρεται "ο πατριωτικός-εθνικιστικός χώρος ενωμένος θα έκανε μερικά αποβράσματα να τρέχουν αν δεν τους φύλαγε τόσο καλά η αστυνομία". Ξεκάθαρη ομολογία για την προοπτική συνεργασίας Χρυσής Αυγής - ΛΑ.Ο.Σ. όσο και για τις μεταξύ τους υπόγειες σχέσεις.

Ο πρόεδρος του νηπιαγωγείου εθνικιστικών πλευρίτιδων "ο Ωραίος ΝΕ.Ο.Σ." δεν γίνεται να παρουσιαστεί πιο ξεκάθαρος για τη συνύπαρξη νεοσιτοπουλάκιων και Χρυσής Αυγής:

"Και στις δύο συγκεντρώσεις υπήρχαν δεκάδες μέλη και στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ., και της «ανυπάρκτου» Νεολαίας, πολλοί εκ των οποίων είναι και κάτοικοι της περιοχής, αλλά χωρίς τη διάθεση να καπελώσουν την εκδήλωση όπως έκαναν άλλοι και στις δύο περιπτώσεις".


Κάποιος diagoras τονίζει, για τη συγκέντρωση των νεοναζί στον Άγιο Παντελεήμονα, ότι "ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΟΝΤΩΣ ΦΕΥΓΑΝΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ΑΒΕΡΤΑ" για να καπελώσει το τόπικ ο Di Canio με την ατάκα "να σου πω πως η 'χαιρετουρα...' ειναι αρχαιοελληνικος χαιρετισμος!..." Φέξε μου και γλύστρισα! Αφού ο Ιαπετός είδε στην τελευταία συγκέντρωση "γιαγιάδες να θέλουν να πετάνε πέτρες" (!!!), ο συγκρατημένος omoios προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα "αιτιολογίες του στυλ είναι 'αρχαίος χαιρετισμός' είναι στρουθοκαμηλισμός". Από κει και πέρα, αναλαμβάνει ο Ellanios σε ένα μοναδικό ρεσιτάλ νεοναζιστικής μπούρδας, ανιστορικής βλακείας γύρω από το DNA των Αρείων προγόνων μας και κομπάρσο τον Αθανάσιο Διάκο για το κρανίο του αρχανθρώπου των Πετραλώνων. Σας αφήνω να ανακαλύψετε μόνοι τη συνέχεια, με παραπομπή όλο το τόπικ το οποίο από το νεοναζιστικό εκφυλισμό του τελικά κλειδώθηκε. Κρατήσαμε τα screenshot, καλού κακού, πριν οδηγηθούν στην ενδεχόμενη ανυπαρξία...

Η κορυφαία ατάκα του τρίκαρδου μπουμπουκιού στο τόπικ, που παίρνει το βραβείο Χρυσό Βατόμουρο:

Αφού μάλιστα, όπως βλέπω, έχεις διαβάσει προσεκτικά την "Πολιτική Διαθήκη" (σ.σ. του Χίτλερ) μου κάνει εντύπωση πως συνεχίζεις να πιστεύεις ότι τον Β' Π.Π. τον προκάλεσε ο Χίτλερ. Θέλεις μήπως να σου παραθέσω όλα τα αποσπάσματα που αφορούν τον αγώνα που έκανε η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία για να εμπεδωθεί η Ειρήνη ανάμεσα στα αδερφά Ευρωπαικά Έθνη;


Κι όπως έγραψε ο Φλαιμόν στο ακροτελεύτιο σάλπισμα του νεοναζιστικού τόπικ "καθώς η κουβέντα μ@λ@κίστικε και δεν έχει καμία σχέση με το θέμα του Αγ. Παντελεήμονα, απλά την σταματάω εδώ", σταματάω κι εγώ εδώ πέρα το ευχάριστο διαλειμματάκι...

4. Ο μυστικός γάμος της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης με το παρακράτος

Αποκαλυπτικό δείγμα της ανθρωποκτόνας πρόθεσης της «δυναμικής» ακροδεξιάς αλλά και της αναπτέρωσης του ηθικού της μετά την είσοδο του ΛΑ.Ο.Σ. στη Βουλή, είναι ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε πριν από ένα τρίμηνο στο «Στόχο» [σ.σ. αναφέρεται στα περσινά επεισόδια του Φεβρουαρίου] με τίτλο «Περί ποντικών και ανθρώπων...» (11/10/2007). Υπενθυμίζουμε ότι, μέσω μιας «Επιτροπής Εθνικής Μνήμης» ο «Στόχος» ήταν συνδιοργανωτής -μαζί με τη «Χρυσή Αυγή»- της φασιστικής συγκέντρωσης του περασμένου Σαββάτου. Ταυτόσημη ήταν άλλωστε και η θέση τους απέναντι στα γεγονότα: «το παρακράτος των αναρχικών» συνετρίβη από τους «Ελληνες Εθνικιστές» που «κράτησαν με πειθαρχία τον έλεγχο της κατάστασης». Για τη συνδρομή των ΜΑΤ, φυσικά, ούτε κουβέντα.

(ΙΟΣ, 10/2/2008)


Για τα ίδια επεισόδια, τα περσινά ξινά σταφύλια του νεοναζισμού, ο πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ., στο ιστορικό τόπικ με τις μη-ξεμη-διαγραφές του τρίκαρδου μπουμπουκιού του DNA της ναζιστικής χολέρας και του θεάτρου σκιών στο παρακράτος της Δεξιάς, αναφέρει θαρραλέα:

Από εκεί και πέρα θα επαναλάβω ότι η ΝΕΟΣ δεν μπορεί να συμμετέχει σε αυτή την εκδήλωση, πρώτα απ’ όλα διότι δεν έχει κληθεί να συμμετέχει στην «Επιτροπή Εθνικής Μνήμης», και ως εκ τούτου δεν μπορεί να θέσει και να πάρει διαβεβαιώσεις για κάποιους όρους απαραίτητους σε ένα πλαίσιο συνεργασίας.


Μετάφραση από την ανάποδη, αν οι συνθήκες ήταν ιδανικές:

Από εκεί και πέρα να πω ότι είναι χαρά μας ότι η ΝΕΟΣ μπορεί να συμμετέχει σε αυτή την εκδήλωση, πρώτα απ’ όλα διότι έχει κληθεί να συμμετέχει στην «Επιτροπή Εθνικής Μνήμης», και ως εκ τούτου μπορεί να θέσει και να πάρει διαβεβαιώσεις για κάποιους όρους απαραίτητους σε ένα πλαίσιο συνεργασίας.


Κι όπως δείξαμε στον προηγούμενο γάμο, κάποια μέλη του νηπιαγωγείου εθνικιστικών πλευρίτιδων "ο Ωραίος ΝΕ.Ο.Σ." δεν θα είχαν καμία αντίρρηση επ' αυτού. Ίσα ίσα που αν ο πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ. άφηνε τα μέλη του φόρουμ της ΝΕ.Ο.Σ. να εκδηλωθούν ελεύθερα και αγαπησιάρικα, σαν τα ερωτικά και σουβλερά λογχοειδή σαλπίσματα του φον Πλεύρη, δεν θα υπήρχε καμία έριδα και κρυψίνοια να σπιλώσει την ψευτοδημοκρατική εθνικιστική έξαρσή τους.

. Η κηδεία του νεοναζισμού

Ποιά είναι λοιπόν η περίφημη Επιτροπή Εθνικής Μνήμης; Ο εύκολος τρόπος είναι να κάνουμε μια αναζήτηση στο google για να δούμε αν έχει ιστοσελίδα αλλά κυρίως να μάθουμε ποιοί την απαρτίζουν. Το αποτέλεσμα μας εξέπληξε με άλλο τρόπο. Δεν βρήκαμε λοιπόν τα μέλη αυτής της πολυδιαφημισμένης ανώνυμης νεοναζιστικής ομάδας αλλά την παρουσία της σε παλιότερη ιστοσελίδα, που σήμερα δεν λειτουργεί. Πρόκειται για την imia96.tk - οι τεχνολογικά αναλφάβητοι καλό είναι να ξέρουν από την αρχή ότι το ".τκ" δεν σημαίνει... Τουρκία. Αλλά τώρα έχει σχέση με την Τουρκία! Πως; Τώρα που νέκρωσε το site, στη θέση του εμφανίζονται αγγελίες τουριστικών προορισμών στον προαιώνιο εχθρό!





Και για να μην μείνει καμιά αμφιβολία για την ταυτότητα της ανώνυμης χρυσαυγίτικης ομάδας, ιδού τα αποτελέσματα από το Google και δύο ενδεικτικές αναφορές, Altermedia και Κυναίγειρος.

Κι όπως σας κάναμε παραπομπή το περσινό ξινό βίντεο της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης, δείτε τώρα ποια ήταν η πρώτη τους εκδήλωση αμέσως μετά τα γεγονότα των Ιμίων.

Και για να διαλυθεί η τελευταία αμφιβολία για την φασιστοελληνική ιλαροτραγωδία της τουρκικής πλέον διαφημιστικής ιστοσελίδας, το Archive.com έχει αποθηκευμένες τις αρχικές σελίδες του:


Καλή κηδεία ναζιστοσυντρόφια




_____________________________

Παλιά σχόλια (25)
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή