1 Φεβ 2010

Όταν βουλευτές αρχίζουν να εκβιάζουν... (Άδωνις Γεωργιάδης)

1 Φεβ 2010 , 6:09 μ.μ.
...τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.





Αφορμή για εκβιασμό..

Το ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης αποτελεί βουλευτή που ψεύδεται, συκοφαντεί, διαστρεβλώνει και παραχαράσσει, αυτό το ξέραμε και το έχουμε αποδείξει επανειλημμένως σε αυτό το ιστολόγιο.

Αλλά το ότι θα υπέπεφτε στο αισχίστης υποστάθμης σημείο να εκβιάζει δημοσίως μπλόγκερς, ώστε να αποσύρουν αναρτήσεις τους για να μην δημοσιοποιήσει όλα τους τα προσωπικά στοιχεία στο ίντερνετ και στην τηλεόραση, αυτό ειλικρινά δε θα μπορούσε να το φανταστεί κανείς μας.

Συγκεκριμένα, το θύμα εκβιασμού είναι ο μπλόγκερ HellasOrthodoxy, ο οποίος πρόσφατα έκανε μια σειρά αναρτήσεων όπου αποκαλούσε τον Άδωνη Γεωργιάδη "διαφημιστή των Τούρκων", επειδή πριν την έναρξη της εκπομπής του (Ελλήνων Έγερσις) στο ΤηλεΆστυ προβάλλεται διαφήμιση της τουρκικής εταιρίας επίπλων "istikbal".


Μία από αυτές τις αναρτήσεις
(κλικ για μεγέθυνση)



Φυσικά, εξ αιτίας αυτού και μόνο του γεγονότος, η κατηγορία "διαφημιστής των Τούρκων" είναι παντελώς άστοχη και δεν στέκει με τίποτα, και μόνο κάποιος κατέχοντας IQ αμοιβάδας θα την αντιμετώπιζε με σοβαρότητα.
Δε θα αναλύσω το γιατί, διότι το άρθρο αυτό απευθύνεται σε νοήμονες που κατέχουν την τέχνη του "λογικώς σκέπτεσθαι".

Παρά ταύτα, το μυαλό του 12χρονου απόφοιτου Δημοτικού Σχολειου που στοιχειώνει ανηλεώς την κρανιακή κοιλότητα του Άδωνη Γεωργιάδη, αποφάσισε να θεωρήσει το "διαφημιστής των Τούρκων" ως μεγίστη προσβολή που ..θίγει τον πατριωτισμό του,
[σ.σ.: από δω φαίνεται και το πως αντιλαμβάνεται ο Άδωνις τον πατριωτισμό -λες και ο πατριωτισμός κάποιου εξαρτάται από το πως βλέπει τους Τούρκους (επίπεδο 12χρονου γαρ)]
πράγμα που οδήγησε τον Άδωνι Γεωργιάδη να προβεί από την προσωπική του ιστοσελίδα στον ακόλουθο στυγνό εκβιασμό:




Δεν παραθέτουμε την πηγή, δηλαδή το σχετικό λινκ που οδηγεί στο σχόλιο αυτό (όπως κάνουμε πάντα με τα στοιχεία που δημοσιεύουμε), διότι, όπως βλέπετε, ο Άδωνις εντέλει δημοσιοποιεί για εκφοβισμό το ονοματεπώνυμο του μπλογκερ, και γι αυτό δε θέλουμε να παραπέμψουμε κανέναν εκεί.

Είναι περιττό να αναφερθεί, πως η αποκάλυψη του ονοματεπώνυμου, αποτελεί και στοχοποίηση του HellasOrthodoxy στο φανατισμένο οπαδικό σκυλολόι του Λά.Ο.Σ., που ούτως ή άλλως τον απειλεί διαρκώς εδώ και πολύ καιρό. Ο οποίος δεν έχει ασφαλώς την πολυτέλεια της προσωπικής κρατικής ασφάλειας των αστυνομικών που φυλάνε επί 24ώρου βάσεως τον Άδωνη Γεωργιάδη, για να μπορεί να κοιμάται ήσυχος τα βράδια.

Περιττό επίσης να αναφερθεί, είναι και το έμμεσο μήνυμα που του περνάει ο Άδωνης: "πρόσεχε από εδώ και στο εξής τι γράφεις για μένα, γιατί σε κρατάω στο χέρι.".


Το αστείο είναι ότι, ενώ έχει ήδη εκβιάσει και δημοσιοποιήσει το ονοματεπώνυμο του εν λόγω μπλόγκερ, μέτα από μερικές ώρες, παριστάνοντας τον έντιμο και τον ηθικό, έχει και το θράσος να γράφει σε άλλο του σχόλιο τα ακόλουθα:




Πάντως "συγχαίρουμε" τον Άδωνι Γεωργιάδη, γιατί ο εκβιασμός του στέφθηκε με επιτυχία, μιάς και ανάγκασε τελικά τον HellasOrthodoxy να αποσύρει τις αναρτήσεις που "προσέβαλαν τον πατριωτισμό του"...

Για του λόγου το αληθές, ιδού οι καρποί του εκβιασμού: 1, 2, 3, 4

Δεν συμμεριζόμαστε σε καμία περίπτωση τις ιδέες του HellasOrthodoxy, οι οποίες βρίθουν από ρατσιστικό χριστιανοταλιμπανισμό και άκρατη συνωμοσιολογία.
Ούτε συμμεριζόμαστε την απαράδεκτη ποιότητα και την αντικειμενικότητα των αναρτήσεων του, με τις οποίες ασκεί κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη και στο Λά.Ο.Σ. γενικότερα.
Η κόντρα HellasOrthodoxy-Άδωνη φαντάζει σε μας σαν προθάλαμος τρελοκομείου, όπου οι πρώτοι τρελοί που συναντάς σου λένε "οι τρελοί βρίσκονται πιο μέσα".

Αλλά αυτή η περίπτωση δεν έχει να κάνει με ιδεολογίες, αλλά με τουλάχιστον αήθη πράξη, ενδεχομένως και ποινικά κολάσιμη, από κάποιον που υποτίθεται πως εκπροσωπεί(!) τον ελληνικό λαό.

Πέραν του ότι όλα αυτά αποδεικνύουν το μηδενικό ήθος του Άδωνη Γεωργιάδη και το πόση φτήνια μπορεί να εμφιλοχωρήσει σε ένα κάθισμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, μήπως από νομικής άποψης θα έπρεπε να είναι υπεραρκετά για να κινηθεί κάποιος εισαγγελέας αυτεπάγγελτα εναντίον του;
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή