16 Απρ 2010

Φιλοδοξίες & Κουτοπονηριές - Το ΛΑ.Ο.Σ. και οι Δούρειοι Ίπποι

16 Απρ 2010 , 5:25 π.μ.
Η 2η γιορτή του περιοδικού Patria

Στις 2 Φεβρουαρίου είχε γίνει η 2η γιορτή του "πατριωτικού" περιοδικού Patria. Περιοδικού που εκδίδει ο φυλακισμένος ήρωας δημοσιογράφος Δημήτρης Παπαγεωργίου -οπότε αντιλαμβανόμαστε και περί τίνος "πατριωτικού" περιοδικού πρόκειται.

Ήταν μια πάρα πολύ συγκινητική εκδήλωσις με πάρα πολλά λαμπρά ονόματα από τον ευρύτερο ακροδεξίο-νεοφασιστικό χώρο, που γέμισαν ασφυκτικά τις πολυπληθείς αίθουσες του, χωρητικότητας 500 ατόμων, Bar-Restorant Chroma.


"Μία από τις κατάμεστες αίθουσες στην 2η γιορτή Patria."


Στην ηλεκτρονική εφημερίδα του Μάκη Βορίδη, "Ελληνικές Γράμμες", περιγράφεται λεπτομερώς αυτό το υπέρλαμπρο και μετά αφθόνων δακρύων συγκινητικό γεγονός:



ΥΓ.:
Άξιον αναφοράς είναι και το γεγονός, πως στην εκδήλωση αυτή, και φυσικά εντελώς συμπτωματικά, παρευρίσκοντο και σχεδόν όλοι εκείνοι οι "ανησυχούντες και αγανακτισμένοι έμποροι και καταστηματάρχες" που στελεχώνουν εκείνη την εντελώς αγνή και καλοπροαίρετη οργάνωση ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP, στην οποία αναφερθήκαμε πριν μερικές μέρες.

Ο Παναγιώτης Δούμας, ο Βαγγέλης Χανιώτης, ο Γιάννης Ζωγράφος, ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, ο Γιάννης Γιαννάκενας.
(λεπτομέρειες εδώ)

Τουτέστιν ασφαλώς απόδειξις για το πόσο μικρός είναι ο κόσμος μας..


_________________________





Η μυστική συνταγή

Στο άρθρο του Ιού "ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ - Ο φαιός δούρειος ίππος" (25/3/2006), διαβάζουμε για έναν αγανακτισμένο οπαδό του Καρατζαφέρη, από τον Ασπρόπυργο, που τον πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή του, λέγοντάς του:
«Μας μιλήσατε για ρήξη και ανατροπή και κάθεστε και χαϊδεύετε αυτούς τους... να μην πω καμιά φράση που δεν πρέπει»
Για να ακολουθήσει η απάντηση του Καρατζαφέρη:
«Σε ευχαριστώ πολύ. Θα ήθελα να έχεις εμπιστοσύνη και στη στρατηγική μας και στην τακτική μας. Θα ήθελα δε περισσότερο από κάθε τι άλλο, για να μπορέσω να διευκρινίσω ορισμένα πράγματα σε έντιμους, καλούς και πιστούς αγωνιστές σαν και σένα. Αυτές τις ημέρες παίζεται μια πολύ ωραία ταινία στους κινηματογράφους, με παραποιημένη αν θέλεις την ιστορία. Σε παραπέμπω να δεις την "Τροία" και να δεις πώς έπεσε η Τροία και θα καταλάβεις αρκετά απ' τα θέματα που απασχολούν τώρα το μυαλό σου. Η ρήξη και ανατροπή γίνεται με πολλούς τρόπους κι εμείς επιλέξαμε τον πιο προσφορότερο τρόπο για να μπορέσουμε να πετύχουμε το σκοπό μας. Αφησε λοιπόν σε μας που είμαστε στο τιμόνι να επιλέξουμε πώς θα φέρουμε τα καλά αποτελέσματα της ρήξης και ανατροπής, με ποια μέθοδο και με ποια προτεραιότητα. Σ' ευχαριστώ για την αγάπη σου και για την καλή δουλειά που κάνετε στον Ασπρόπυργο».

_________________________



Βραβείο από τον Καρατζαφέρη

Στο προαναφερθέν άρθρο των "Ελληνικών Γραμμών", όπου -όπως είπαμε- περιγράφεται η περίσσια σε ατέρμονα ρίγη συγκίνησης γιορτή του περιοδικού Patria, πηγαίνοντας προς το τέλος, διαβάζουμε:




Δυστυχώς όμως, το συγκινητικό ρεπορτάζ από τις "Ελληνικές Γραμμές" είναι ελλιπές, γιατί ξεχνάει να αναφέρει μια σημαντική λεπτομέρεια, την οποία και θα σας αποκαλύψουμε εδώ στο JUNGLE-Report:

Πάνω στο βραβείο - Δούρειος Ίππος, ο Καρατζαφέρης είχε κρεμάσει και το παρακάτω πανέμορφο μπρελόκ.
Image Hosted by ImageShack.us


_________________________




Πρότασις για τις νέες φωτεινές ταμπέλες στην Καλλιρρόης






Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή