22 Νοε 2010

JUNGLE-Τσαντίρι & JUNGLE-Φρένεια

22 Νοε 2010 , 10:18 π.μ.
Αποσπάσματα από το βίντεο που παρουσιάσαμε προ μερικών ημερών, στο άρθρο "Γιώργος Καρατζαφέρης, ο αγνός και αμόλυντος", παίχτηκαν στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο.
Ήταν αναμενόμενο άλλωστε, γιατί δεν είναι και μικρή είδηση να ακούς αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος να εξυμνεί τη Χούντα.

Μία από τις εκπομπές που το παρουσίασε ήταν και αυτή του Γιώργου Αυτιά στον ΑΝΤ1, "Καλημέρα":


Για λόγους οικονομίας χώρου δεν βάλαμε τη συνέχεια, στην οποία ο Αυτιάς στρίμωχνε τον Καρατζαφέρη με μια πληθώρα καυστικών ερωτήσεων για τις φιλοχουντικές δηλώσεις που ακούστηκαν, ενώ ο Καρατζαφέρης μασούσε διαρκώς τα λόγια του λέγοντας διάφορες φτηνές δικαιολογίες.

Φυσικά τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει. Το βίντεο είναι έτσι μονταρισμένο από εμάς.

Ο γλειφτοδημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς, θα προτιμούσε να κυκλοφορήσει με μίνι φούστα και ζαρτιέρες στο Σύνταγμα, παρά να παίξει στην εκπομπή του κάτι που δεν θα αποτελούσε γλείψιμο και κολακεία στον Καρατζαφέρη, του οποίου τώρα τελευταία αποτελεί και θεληματάρα παλλακίδα πρώτης γραμμής.

Γιατί ο ρόλος του Αυτιά, όταν τον έχει καλεσμένο σχεδόν κάθε 2η μέρα, είναι πάντα ο εξής:


Γενικά όμως, είναι απορίας άξιον (ίσως και όχι), το πως γίνεται ένας μπουρδολόγος και αερολόγος ενός τόσο μεγάλου βεληνεκούς, όπως ο Γιώργος Καρατζαφέρης, να απολαμβάνει μια τόσο έντονη ασυλία σχεδόν σε όλο το μήκος και το πλάτος των ελληνικών ΜΜΕ.

Ακόμα και ο βουλευτής του ο Βορίδης, σε συνέντευξη που έδωσε στην Καθημερινή, δηλώνει:

"Ο πρόεδρος χρησιμοποιεί πολύ εύκολα, θα έλεγα με αμετροέπεια, τον δημόσιο λόγο, επειδή σπανίως ελέγχεται αυστηρά. Σπανίως κρινόμενος λοιπόν, εκπλήσσεται όταν υπάρχουν συνέπειες και μένει άναυδος!"

Λίγες είναι η εκπομπές που δεν του παρέχεται αυτή η ασυλία, και αυτές είναι ως επί τω πλείστον σατιρικές. Όπως για παράδειγμα το Αλ Τσαντίρι του Λαζόπουλου, η Ελληνοφρένεια και το Ράδιο Αρβύλα.

Έτσι ο Λάκης Λαζόπουλος μας έκανε την τιμή, την προηγούμενη Τρίτη, να παίξει στην εκπομπή του ένα μικρό απόσπασμα από το βίντεό μας:


Εκεί όμως όπου είχαμε την τιμητικοτέρα μας, ήταν στην ραδιοφωνική Ελληνοφρένεια, όπου τα αποσπάσματά μας έπαιζαν επί τρεις συνεχόμενες μέρες (, , ) -και θα υπάρχει και συνέχεια, όπως θα ακούσετε να αναφέρει ο Καλαμούκης.

Ετοιμάσαμε ένα ποτ πουρί από αυτές τις εκπομπές, σε 2 βίντεο. Το πρώτο με τα καυστικά έξυπνα σχόλια του Καλαμούκη και το δεύτερο με τα τηλεφωνήματα των ακροατών και τις φημισμένες ξεκαρδιστικές ατάκες του Αποστόλη:





_____________________

Διαβάστε επίσης: Το JUNGLE-Report τώρα και στην TV (twice) (Και έπεται συνέχεια… ;) )
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή