16 Μαρ 2009

Το JUNGLE-Report τώρα και στην TV (twice) (Και έπεται συνέχεια… ;) )

16 Μαρ 2009 , 2:24 μ.μ.
Το τεύχος του Nationalism Geographic απ' όπου ξεκίνησαν όλα (κλικ).
Αγαπητοί φίλοι και εχθροί, τι σας έχουμε;;;

Κι όμως, είναι αλήθεια!



Τόσο το Ράδιο Αρβύλα στον ΑΝΤ1 στις 11 Μαρτίου, όσο και ο Λαζόπουλος στην εκπομπή του «Όταν ο Λάκης δεν είναι εδώ» στον ALPHA στις 15 Μαρτίου, δημοσιοποίησαν το βίντεο του Spy και του JUNGLE-Report, που αναφέρεται στον αξιομνημόνευτο, για τις σταθερές και καθοοοόλου ακραίες θέσεις του, Καρατζαφύριους, στο καθ’ όλα ενωτικό του διάγγελμα, που απευθυνόταν σε όλους τους μη ακραίους και λίγο –όσο πατάει η γάτα- πιο δεξιούς από την ΝουΔούλα, ήτοι:
1) τους πάλαι ποτέ εκ του μνήματος κρυφοκοιτάζοντες βασιλικούς,
2) τους δια της κλειδαρότρυπας ερεθιζόμενους ΕΠΕΝίτες και
3) τους, εκπληκτικής και καθόλου φιλοναζιστικής ιδεολογίας, Χρυσαυγίτες.

Ιδού, λοιπόν, για του λόγου το αληθές!






Να σημειώσουμε πως είχε προηγηθεί, στις 10 Μαρτίου, μία ακόμη δημοσίευση του παραπάνω βίντεο στο TVXS, στο σχόλιο - άρθρο του Στέλιου Κούλογλου «Χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη».


Το JUNGLE-Report μπορεί, δικαίως και χωρίς ίχνος έπαρσης, να περηφανευθεί πως ήταν το πρώτο blog, που απήλλαξε τον λαϊκιστή, wannabe λαοπλάνο αρχηγό του ΛΑ.Ο.Σ. από το ένδυμα της καμουφλαρισμένης αμεσότητας και της δήθεν φιλολαϊκής πολιτικής της ανακολουθίας (στην καθομιλουμένη «ξεβράκωμα»).

Όταν όλα τα κανάλια τον χάιδευαν, όταν οι δήθεν ενημερωτικές πρωινές Παπαδακίστικες εκπομπές, εξίσου λαϊκίζουσες με τον περιστεροφόρο Γιωργάκη, τον φιλοξενούν σε καθημερινή βάση, προσβλέπουσες σε αύξηση των ποσοστών τηλεθέασης και αποκαλώντας τον με γλοιώδη οσφυοκαμψία «Εσείς κύριε Πρόεδρε», δίνοντάς του ένα ακόμη μπαστούνι προς κατάποσιν, για να κορδωθεί, το JUNGLE-Report ήταν το μόνο που τολμούσε να δείξει –πάντα με στοιχεία- πως η αγνή περιστερά (όχι επί της κεφαλής) που ζητεί να γίνει πρωτεύουσα του Ελληνισμού η… Βασιλεύουσα (sic) δεν είναι παρά το όρνεο, που τρέφεται με τα σπλάχνα της δημοκρατίας.


Αγαπητοί φίλοι και εχθροί, η αρχή έγινε και, μετά λόγου γνώσεως, τολμάμε να πούμε ότι έπεται συνέχεια και σε άλλους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Οι πρώτοι (φίλοι) θα πείτε το αυτονόητο, ότι η δουλειά που κάνει τόσα χρόνια το JUNGLE-Report, βρίσκει επιτέλους τη δικαίωσή της, τη στιγμή ακριβώς που οι εκλεκτικές συγγένειες ΛΑ.Ο.Σ. – Ν.Δ. ημι-επισημοποιήθηκαν με την προσφορά του 10μελούς, εντός του Κοινοβουλίου παροικούντος, χαρεμιού του πρώτου προς την δεύτερη, με όλα τα, πορνογραφικής και αιμομικτικής αισθητικής, επακόλουθα που αυτό συνεπάγεται.

Οι δεύτεροι (εχθροί), στην καλύτερη περίπτωση, θα μιλήσουν πάλι για τις σχέσεις του JUNGLE-Report με το εβραιομασονικό λόμπι ενώ, στην πλέον ευφάνταστη, θα ξεθάψουν το tomahawk της διαπλοκής και θα μας εγκαλέσουν για υποτραπέζιες συναλλαγές υψηλού κοστολογίου.

Στους τελευταίους το εξαιρετικό βίντεο υπενθυμίζει, δια στόματος Καρατζαφέρη, την, δίκην πρόσκλησης, συγκεκαλυμμένη ψηφοθηρία «Ελάτε κι εσείς στη διανομή της εξουσίας»!

Η εποχή της Σαλώμης παρήλθε ανεπιστρεπτί! Έχουμε, πλέον, μπει στην εποχή της διανομής υπουργικών θώκων, ελέω παντάπασας ακροδεξιάς!




_____________________________

Παλιά σχόλια (451): Σελ.2 , Σελ.1
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή