19 Μαρ 2017

Όταν η Χρυσή Αυγή διαμαρτύρεται για τη βλασφημία γελάνε και τα ντουβάρια

19 Μαρ 2017 , 12:01 π.μ.


"Σε μια χώρα όπου διώκονται οι Έλληνες, Ορθόδοξοι Χριστιανοί, αθωώνονται οι βλάσφημοι και υβριστές του επίσημου θρησκεύματος! Σκέφτεστε καμμία άλλη χώρα να το επιτρέπει αυτό;"

Με αυτά τα λόγια εκφράζει η ιστοσελίδα της υπόδικης Χρυσής Αυγής την "ιερή" αγανάκτησή της για την απαλλαγή του κ. Φίλιππου Λοΐζου (δηλαδή του ανθρώπου που βρισκόταν πίσω από την διαδικτυακή περσόνα του λαοφιλέστατου "Γέροντα Παστίτσιου") από την καταδίκη με βάση τον αναχρονιστικό νόμο περί βλασφημίας.

Είναι κάτι παραπάνω από γελοίο το όψιμο "ελληνορθόδοξο" αναβάπτισμα της τέως σατανολατρικής Χρυσής Αυγής που για δεκαετίες κινούνταν, όπως διαφαίνεται ξεκάθαρα μέσα από τα ίδια της τα ντοκουμέντα, μεταξύ ενός γερμανοναζιστικής κοπής νεοπαγανισμού και ενός ακραίου αντιχριστιανισμού. Η ψηφοθηρική αυτή στροφή της ναζιστικής οργάνωσης στο θέμα της θρησκείας, που συντελέστηκε λίγους μήνες προτού εισέλθει πρώτη φορά στο κοινοβούλιο (Μάιος 2012) έχει αναλυθεί σε εξαντλητικό βαθμό ήδη από εκείνη την εποχή (ενδεικτικά φρεσκάρετε τη μνήμη σας με τα άρθρα μας: Φάκελος Χρυσή Αυγή και Οι "ιουδαιοχριστιανικές" κωλοτούμπες της Χρυσής Αυγής, ενώ για πληρέστερη μελέτη εξαιρετικό παραμένει το συλλογικό βιβλίο Νεοναζιστικός Παγανισμός και Ορθόδοξη Εκκλησία των εκδόσεων Άρτος Ζωής).

Αλλά ας δεχτούμε καλόβουλα ότι οι άλλοτε φανατικοί πιστοί της "άριας μεταφυσικής" και αντίπαλοι του "ιουδαιοχριστιανισμού", πορευόμενοι σαν άλλοι Σαούλ προς τη Δαμασκό, λούστηκαν στο φως του Ιησού Χριστού και μεταστράφηκαν στην Εκκλησία Του. Κοινώς μετανόησαν. (Γιατί όχι; Ο Ιεχωβάς Θεός του "επίσημου θρησκεύματος" το οποίο τώρα υπερασπίζονται, προσδοκεί τη μετάνοια μέχρι και του αρχιαποστάτη δημιουργήματός του Εωσφόρου, που κάποτε οι χρυσαυγίτες εξυμνούσαν. Αν μπορεί λοιπόν να μετανοήσει ο σατανάς, γιατί όχι και ο άλλοτε θαυμαστής του Μιχαλολιάκος;).

Αν όμως η μεταστροφή της ναζιστικής συμμορίας στον χριστιανισμό είναι ειλικρινής, ο πρώτος που πρέπει να καταδικαστεί για βλασφημία και εξύβριση του επίσημου θρησκεύματος, είναι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και μέλος της κεντρικής της επιτροπής Γιώργος Γερμενής. Ο Γερμενής, γνωστός και ως Καιάδας, είναι επίσης μέλος του ελληνονορβηγικού black metal συγκροτήματος Naer Mataron, στιχουργός και ερμηνευτής του τραγουδιού με τον τίτλο "Extreme Unction". Στους μεταφρασμένους, λοιπόν, στίχους αυτού του τόσο θεοσεβούς τραγουδιού, διαβάζουμε τα εξής θεάρεστα:

Οι εκκλησίες μπορεί να αποφασίσουν τι θα απογίνει ο άνθρωπος στον άλλο κόσμο
Σ’ αυτό τον κόσμο, εμείς το τάγμα του Black Metal θα αποφασίσουμε για το λαό μας
Για μισό εκατομμύριο χρόνια ο Θεός καθότανε και έβλεπε τον έναν να βγάζει το μάτι του αλλουνού
Και μόνο τότε είχε τη λαμπρή ιδέα να στείλει τον μπάσταρδο γιο του, τον γαμημένο Ιησού Χριστό
Αλλά τώρα θριαμβεύει ο Διάβολος
Θ’ αφήσουμε την εκκλησία να σαπίσει και θα σφάξουμε στην αγία τράπεζα τους ηλιθίους
Το υγιέστερο κομμάτι της νεολαίας θα είναι μαζί μας
Εκατομμύρια πρόγονοί μας κάηκαν και ακρωτηριάστηκαν
Θα εκδικηθούμε… διψάμε για αίμα!

Ο ευσεβής χριστιανός βουλευτής της ελληνορθόδοξης Χρυσής Αυγής Γεώργιος Γερμενής (δεξιά) σε αρχαιοχριστιανικό χαιρετισμό μπροστά από ιερά εικονίσματα. Διακρίνεται το θαυματουργό εικόνισμα με τη βυζαντινή επιγραφή "Corpus Christi" (καμία σχέση με την ομώνυμη βλάσφημη παράσταση των "γαμημένων αλβανικών κωλοτρυπίδων" που οι συναγωνιστές του είχαν καταδικάσει τον Σεπτέμβρη του 2012).


Πέρα από την πλάκα, πάντως, εδώ δεν έχουμε να κάνουμε απλά με μια σάτιρα της επικερδούς παραθρησκευτικής βιομηχανίας θαυμάτων, όπως αποτυπώνεται στην εκμετάλλευση του μακαρίτη μοναχου Παΐσιου, την οποία ανέδειξε σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια η σελίδα "Γέροντας Παστίτσιος".
Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα πρωτοφανές παραλήρημα αντιχριστιανικού μίσους κατά των ιερότερων προσώπων όλων των χριστιανικών δογμάτων, συμπεριλαμβανομένης της ορθοδοξίας. 

Ας τα έχουν αυτά υπόψη όσοι από τους ορθόδοξους ιεράρχες εξακολουθούν να φλερτάρουν και να συναναστρέφονται με τη ναζιστική συμμορία και τους οπαδούς της.


ΥΓ: Και επειδή Karma is a bitch, μία ημέρα προτού η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής αναρτήσει το άρθρο που διαμαρτύρεται, λίγο-πολύ, για την απουσία θανατικής ποινής σε περιπτώσεις βλασφημίας, το BBC δημοσίευσε κατά τραγική ειρωνεία αυτό:




Τραγέλαφος...
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή