26 Οκτ 2017

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ υπέρμαχος της φυλετικής καθαρότητας (vid)

26 Οκτ 2017 , 8:51 π.μ.
Παρά τις συντονισμένες προσπάθειες από μιντιακούς ομίλους συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων -κυρίως των καταστημάτων του Αλαφούζου- για να ξεπλύνουν το ακροδεξιό ποιόν του αντιπροέδρου Άδωνη Γεωργιάδη, πάντα θα υπάρχει το πολύ εγγύς παρελθόν που θα χαλάει την όλη σούπα.

Μεταφερόμαστε στις ένδοξες εποχές του ΛΑ.Ο.Σ., όπου ο Άδωνις Γεωργιάδης, δύο χρόνια πριν τη μεταγραφή του στη ΝΔ, μαζί με τον Θάνο Πλεύρη (νυν αιρετό μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και μέχρι πρότινος βουλευτής της) σε ομιλία τους στον «Πατριωτικό Σύλλογο Θερμοπύλες» διακηρύττουν για τους κοινούς δεσμούς αίματος και την ανάγκη διατήρησης της [φυλετικής] καθαρότητας.


(φυσικά οι ανύπαρκτες επιστημονικές θεωρίες που αναφέρει και τα άκυρα περί αρχαίων, μόνο ως ανέκδοτα μπορούν να ειπωθούν)

Τα ίδια είχε υποστηρίξει και παλαιότερα σε συνέντευξη του στο περιοδικό του «Ελληνική Αγωγή», υποστηρίζοντας ότι «αυτό που παίζει τον κυρίαρχο ρόλο είναι το αίμα» και πως «όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα».


Είναι προφανές, ότι εδώ δεν μιλάμε απλά για ακροδεξιές απόψεις. Αλλά για θεωρίες που ταυτίζονται, όπως λέει κι ο ίδιος, με την ιδεολογία του Γ' Ράιχ, κοντολογίς το Ναζισμό.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή