6 Ιουν 2011

Περισσότερη πλατεία (Στηρίζουμε το αυθόρμητο)

6 Ιουν 2011 , 8:22 π.μ.


Έτσι, χωρίς πολλά σχόλια, μία επιλογή από φωτογραφίες του χθεσινού μεσημεριού που έμοιαζε να έρχεται από άλλο χρόνο, από άλλο τόπο, από άλλους ανθρώπους και από άλλες μνήμες. Η εντυπωσιακή προσέλευση που ξεκίνησε από το μεσημέρι και η κλιμάκωση του παλμού (του ανύπαρκτου τις πρώτες μέρες παλμού) ήταν τα κορυφαία σημεία της χθεσινής συγκέντρωσης.


Εμφανίστηκαν Κολοκοτρώνηδες, τσολιάδες από τα Βλάχικα στη Βάρη, παπάδες, αρχαίοι πολεμιστές (κάτι σαν Μαραθωνομάχοι του Β' [παγκοσμίου πολέμου) ένα βαλκανικό παζάρι σε όλο του το μεγαλείο. Με μία σημαντική, ειδοποιό διαφορά: Υπήρχε παλμός και παλλαϊκά αιτήματα - απαιτήσεις εκπεφρασμένα από 180.000 - 200.000 στόματα*

Υπήρξαν συνθήματα και πανώ εξαιρετικά εύστοχα, υπήρξαν και άλλα, τελείως άστοχα, βάρβαρα και αποπροσανατολισμένα γεμάτα θυμό όχι προς το σύστημα που αναπαράγει τη δυστυχία αλλά προς άλλους ανθρώπους εξίσου ή και περισσότερο δυστυχισμένους.

Παραθέτουμε μία σειρά από στιγμιότυπα και πανώ έτσι σαν στιγμιαία σκίτσα του παγωμένου χρόνου



















____________
*Με τη σχεδόν διαρκή παρουσία μας, όλοι εκεί μάθαμε να υπολογίζουμε και το πλήθος. Ακόμα και οι πιο άσχετοι με την εκτίμηση χώρων και πλήθους έχουμε αποκτήσει μία τρομερή εξοικείωση και μεγάλη αυτοπεποίθηση για τις εκτιμήσεις μας. Ο αριθμός βέβαια αναφέρεται στο απόγευμα και πιο συγκεκριμένα στο τρίωρο 18:00-21:00.

Παρατήρηση: Όταν το τμήμα βίντεο του Jungle Report καταφέρει να "αποκαταστήσει κάποιες δυσλειτουργίες" θα δημοσιεύσουμε και το πλούσιο υλικό σε βίντεο που αποκτάμε καθημερινά και βρίσκεται σε πρωτόλεια, αμοντάριστη κατάσταση.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή