11 Μαρ 2014

Δραματικές ώρες στις νυχτερινές πίστες.

11 Μαρ 2014 , 7:31 μ.μ.


“ Τα ματάκια σου με καίν(ε), γιατί είσαι μανεκέν(ε) ”


Η οικονομική κρίση χτύπησε σκληρά τους χώρους διασκέδασης, και ειδικότερα τα ‘πολιτιστικά κέντρα’ που έλεγε παλιότερα και ο μακαρίτης ο Γιαννόπουλος.
Οι εικόνες με λουλούδια και πιάτα να πνίγουν κυριολεκτικά τους καλλιτέχνες, ανήκουν οριστικά στο παρελθόν.
Ο νεοέλληνας πλέον όταν έρθει στο τσακίρ κέφι, απλά πετά στην πίστα ότι έχει εύκαιρο: σκαμπό, μαξιλάρια, στρώματα, τραπέζια, πουλόβερ, νιπτήρες, νεροχύτες, μασέλες, κλπ.
Τις λουλουδούδες έχουν αντικαταστήσει μαραγκοί, υδραυλικοί και άλλες ειδικότητες που λόγω κρίσης δεν βρίσκουν δουλειά στην οικοδομή.

Εργαζόμενοι σε νυκτερινά μαγαζιά μας περιγράφουν τραγικές εικόνες με τους θαμώνες να πετούν στην πίστα από επιδόματα ανεργίας, παιδιά σκυλιά πεθερές, μέχρι και τάπερ με ντολμαδάκια.
Εντυπωσιακό όμως παραμένει το γεγονός ότι περισσότεροι πάνε πχ στην Πάολα, παρά στις διαδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Το φαινόμενο αυτό αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν στον ΔΟΛ.
Σύμφωνα με αποκλειστικές  πληροφορίες, πολύ σύντομα μετά το ποτάμι θα ανακοινωθεί και νέο κόμμα με επικεφαλή γνωστό όνομα της πίστας, πιθανόν τον Παντελή Παντελίδη, ή τον Τέρη Χρυσό.
Στο σχήμα θα συμμετέχουν πολλά γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου όπως ο Νίκος Καρβέλας και η Άννα Βίσση, ο Κώστας Καφάσης, ο Δάκης, η Άντζελα Ρέβη, κλπ.
Την διακήρυξη του κόμματος θα γράψει ο Φοίβος, ενώ σύμφωνα με δημοσκόπηση του Βήματος, το νέο κόμμα εξασφαλίζει  πάνω από το 12% .



       
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή