18 Απρ 2014

Ο Νίκος Δήμου στην χώρα της κωλοτούμπας.

18 Απρ 2014 , 3:33 μ.μ.



Τα αυτονόητα τόλμησε να πει ο συγγραφέας Νίκος Δήμου για τα ...άγια φώτα και τους άγιους αναπτήρες αρχηγούς κρατών, και έπεσαν να τον φάνε οι γνωστοί ακροδεξιοί, κάποιοι μουρλοί παπάδες, η Κανέλλη, ο Κουίκ, η χρυσή αυγή και άλλοι ψευτοπατριώτες.
Μπορεί να με χωρίζει πολιτική άβυσσος με τον Ν. Δήμου, όμως προσυπογράφω τις δηλώσεις του για τα άγια φώτα, τους εθνικούς μύθους, κλπ.
Αναμενόμενο ήταν το κόμμα του Μέγκα Τσάνελ -γνωστό και ως Ποτάμι- να του δείξει την πόρτα της εξόδου, γιατί δεν είναι να λες τέτοια πράματα λίγο πριν τις εκλογές όταν οι ψηφοφόροι σου είναι κυρίως τηλεθεατές του Μέγκα...

Αυτό που δεν ήταν αναμενόμενο ήταν η σιωπή της κοινοβουλευτικής αριστεράς και εννοώ του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί το ΚΚΕ έχει χάσει την επαφή του με την πραγματικότητα εδώ και πολλά χρόνια.
Δεν βρέθηκε ένας να πει μια κουβέντα για όσα είπε ο Δήμου και την κλοτσοπατινάδα  που του επιφύλαξαν οι ψεκασμένοι.
Και όχι μόνο τώρα για την άγια λαμπάδα, αλλά δεν έβγαλαν κίχ ούτε όταν είπε για τους εθνικούς μας μύθους του 1821, ούτε και για την ονομασία των Σκοπίων.  
Μόνο ο Τατσόπουλος ψέλλισε χθες δύο κουβέντες.

Εκεί έχουμε καταντήσει, να λέει τα αυτονόητα ο... συνιδρυτής της “Δράσης”, και ο μόνος που τολμά να σχολιάσει να είναι ο “έχω πηδήξει την μισή Αθήνα”...

Μην τυχόν και χάσουμε καμιά ψήφο αν πούμε την αλήθεια..
Πιο ξεφτίλα δεν γίνεται...
Μπράβο ρε “σύντροφοι”, προσέξτε μόνο στην προσπάθεια για να μην χάσετε καμιά ψήφο, μην ξεχάσετε ποιοί είστε και που πάτε.

Τα λάθη είναι ανθρώπινα, όλα διορθώνονται, αλλά αν σας πάρει καμιά εικοσαετία και εσάς για να τα συνειδητοποιήσετε, θα είναι πολύ αργά για όλους μας.
Και δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο πλέον από το να είναι “πολύ αργά”.


Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή