13 Απρ 2014

Ο βορειοηπειρώτης Γκαίμπελς

13 Απρ 2014 , 11:44 μ.μ.
Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς, υπουργός Προπαγάνδας στη ναζιστική Γερμανία, είναι ο εμπνευστής του συνθήματος «θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη», το οποίο γκαρίζουν ανά την υφήλιο όλοι οι νεοναζί που σέβονται τον εαυτό τους.

Επαναλαμβάνουμε ότι η ακριβής φράση στα γερμανικά είναι «wenn wir abtreten, dann soll der Erdkreis erzittern». Ενώ στα αγγλικά «when we depart, let the earth tremble».

Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς ήταν επιφανής Ναζί, γερμανικής καταγωγής, αλλά ο Άδωνις Γεωργιάδης και ένα σάιτ ονόματι «himara.gr» φαγώθηκαν τις τελευταίες μέρες να τον κάνουν Βορειοηπειρώτη.


Και όλα αυτά βέβαια για το βίντεο με τον Άδωνη Γεωργιάδη που φώναζε πριν 5 χρόνια το ναζιστικό σύνθημα μαζί με τους οπαδούς του για τη Β. Ηπειρο. Το οποίο στην αρχή διαλαλούσε πως ήταν πλαστό και μετά από μερικές μέρες το βάφτισε βορειοηπειρώτικο.


Και πως γίνεται ο Γκαίμπελς Βορειοηπειρώτης; Μα με μια φιλότιμη φωτοσοπιά:


Παίρνεις δηλαδή ένα βορειοηπειρώτικο γκράφιτι, κολλάς από πάνω μια βορειοηπειρώτικη σημαία με το επίμαχο ναζιστικό σύνθημα και έχεις αυτομάτως απέναντί σου τον Γιόζεφ Γκαίμπελς να σου χαμογελάει φορώντας μια παραδοσιακή βορειοηπειρώτικη στολή.

Μετά, αυτό το καλλιτέχνημα το μοστράρεις ως εικόνα επάνω από ένα άρθρο σου στο οποίο προσπαθείς να πείσεις τον κόσμο πως ο Γκαίμπελς ήταν βορειοηπειρώτης, και έτσι κάθε ανιστόρητος χάνος, πριν καν διαβάσει τι γράφει το άρθρο, έχει κιόλας πειστεί για τη βορειοηπειρώτικη καταγωγή του:Κανείς δεν σας αποκάλεσε ναζιστές αγαπητό himara.gr, αλλά όταν μπλέκεστε με πατριδοκάπηλα φασιστοειδή, ήτοι με χρυσαυγίτες, λαοτιανούς, ακροδεξιούς νεοδημοκράτες και τηλεπωλητές βιβλίων στα οποία υμνείται το 3ο Ράιχ και το Ολοκαύτωμα, τότε μην απορείτε καθόλου αν μεταξύ των συνθημάτων σας παρεισφρήσουν και κάποια που έλκουν την καταγωγή τους από τη Γερμανία του Αδόλφου.

Κλείνουμε με τα τελευταία λόγια από τον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Νίκος Μιχαλολιάκος πριν 4 χρόνια στους Ιταλούς φασίστες του κόμματος «Forza Nuova»:
Συναγωνιστές, από τα αρχαία ακόμη χρόνια υπήρχε ένα ρητό που έλεγε: "Ουδέν κακό αμιγές καλού". Έτσι, λοιπόν και τώρα με την πίεση που δέχονται οι λαοί της Ευρώπης, τους οδηγούν στην εξέγερση. Θα πρέπει να αγωνιστούμε να είμαστε εμείς οι Εθνικιστές, αυτοί που θα οδηγήσουμε την αντίσταση των λαών. Πριν από πολλά χρόνια κάποιος είχε πει: «ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!». Αυτή η ώρα Συναγωνιστές ΕΡΧΕΤΑΙ!
Νίκος Μιχαλολιάκος, 23.5 2010, Μιλάνο_________________________

Διαβάστε επίσης:

Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή