17 Μαΐ 2014

Η αισθητική των _ _ _ _ _ δημάρχων. sequel #100. Πολιτιστικά μνημεία

17 Μαΐ 2014 , 5:05 μ.μ.

Από το "Μουσείο Εκπληρωμένων Υποσχέσεων και Πολιτστικών Δράσεων"

Και η συνέχεια από εκείνο το κομμένο δέντρο καλά κρατεί. Με γελωτοποιούς που -δήθεν- μοιράστηκαν πανευρωπαϊκά (!!!) βραβεία, με γερμανούς υπουργούς οικονομικών, με επιπλέον κομμένα δέντρα και η αλυσίδα πάει μακριά και δεν τελειώνει.

Ο χειρότερος όμως κρίκος της απαίσιας αυτής αλυσίδας (απαίσια όσον αφορά τις ίδιες τις πράξεις και όχι απλά και μόνο την αισθητική τους) είναι μία απάνθρωπη, αντικοινωνική και πρωτόγονη στάση ενός από τους διεκδικητές της δημαρχίας στο El Paso Συγγνώμη, στον ίδιο δήμο ήθελα να γράψω. Και η πληροφορία αυτή δεν μας ήρθς με e mail. Την εντοπίσαμε διαβάζοντας ένα αξιόλογο ιστολόγιο, από το οποίο έχουμε αναδημοσιεύσει ξανά, άρθρα του.

Και το ΔΑΣΑΜΑΡΙ SOS είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον γιατί ασκεί μία πολεμική στην βαρβαρότητα των ταλιμπάν της "ανάπτυξης με κάθε μέσο και ασχέτως επιπτώσεων". Της "ανάπτυξης που απαιτεί θυσία του φυσικού περιβάλλοντος. Τους Σαμαροβενιζέλους και τα μειράκια τους. Γιατί αυτή η κατηγορία ανθρώπων (το ανθρώπων βάλτε το σε πολλά εισαγωγικά) είναι τεράστια.

Αναδημοσιεύουμε λοιπόν το άρθρο από το Δασαμάρι SOS και κρίνετε μόνοι σας για την ορθότητα του ρητού "Κόψε μάπα, βγάλε συμπέρασμα". Και για να γίνουμε πιο ακριβείς, το άρθρο αναφέρεται σ' αυτόν εδώ (click)

Εδώ το link για το άρθρο από το Δασαμαρι SOS και από κάτω η πρόκληση σας για να δοκιμάσετε την ορθότητα του ρητού που προαναφέραμε και αποτυπώσαμε με κατάμαυρα γράμματα.

Πρόκειται για το "αντίπαλο δέος" του λεβέντη με το δέντρο.  Τυχεροί εκεί στη Ραφήνα. Έχουν να διαλέξουν μεταξύ ανθών και κρίνων.

...για ακόμα περισσότερη καταστροφή

Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή