13 Μαΐ 2007

Μη με λέτε φασίστα!

13 Μαΐ 2007 , 9:05 μ.μ.

Γιώργος Καρατζαφέρης, πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ και μελλοντικός Πρωθυπουργός (στα πιο τρελά του όνειρα).

Από τα πιό τυχάρπαστα και τυχοδιωκτικά είδη της Ελληνικής Ζούγκλας.


Ιδεολογικός νταβατζής κατωτέρας ποιότητος.

Δημαγωγός.

Ο μαιτρ του κρυπτοφασισμού και του χαμαιλεοντισμού.



Η χουντολαγνεία, ένα από τα βασικά του χαρακτηριστικά.

Από τον Ιό της Ελευθεροτυπίας (9/6/2002):

Οι υποψήφιοι Έλληνες Λεπέν καταφεύγουν σε σοφίσματα, προκειμένου να μην ταυτιστούν με την 21η Απριλίου, χωρίς όμως και να την καταγγείλουν ανοιχτά. Συνήθως αναφέρονται σ' αυτήν με διατυπώσεις όπως "η επταετία, η επανάσταση, η χούντα, όπως θέλετε πείτε την". Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του Γιώργου Καρατζαφέρη κατά το κλείσιμο του συνεδρίου του ΛΑΟΣ: "Με ρωτούν, 'κ. Καρατζαφέρη είστε με την 21η Απριλίου;' Απαντώ: Με την 21η Απριλίου ήμουνα. Με την 22α Απριλίου δεν ήμουνα. Διότι τη 22α Απριλίου έπρεπε οι φαύλοι να μην είναι ανέγγιχτοι (sic), έπρεπε οι φαύλοι να έχουν πληρώσει. Αυτό ήταν το λάθος. Αυτό το λάθος πληρώνουμε σήμερα". Ορθιοι όλοι οι σύνεδροι χειροκροτούν και πέφτει το σύνθημα: Ε-πα-να-στα-ση! Ικανοποιείται λοιπόν το φιλοχουντικό μέρος του κοινού, ενώ ο αρχηγός έχει κρατήσει (;) τις αποστάσεις του. Νωρίτερα το σύνθημα που υπήρξε σήμα κατατεθέν της χούντας ("Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών") είχε συνταράξει το γήπεδο όπου συνεδρίαζαν τα μέλη του ΛΑΟΣ.

Το πόσο δίκιο έχει εδώ η δημοσιογραφική ομάδα του Ιού, μπορεί να διαπιστωθεί στο κλιπ που ακολουθεί, το οποίο περιέχει αποσπάσματα από εκπομπή του Καρατζαφέρη με θέμα το Πολυτεχνείο (ΤΗΛΕΑΣΤΥ 17/10/06).

Βέβαια αν και φιλοχουντίκος, δεν αποδέχεται φυσικά τον χαρακτηρισμό "φασίστας", ούτε καν το "ακροδεξιός" και απειλεί με μηνύσεις. Ο λόγος φυσικά είναι η συγκομιδή ψήφων από ψηφοφόρους που δεν υπόκεινται στο χώρο της ακροδεξιάς. Ξέρει πολύ καλά, ότι αν δείξει το αληθινό του πρόσωπο, τα ποσοστά που θα παίρνει σε εκλογές θα είναι της τάξης του 1-2%.

Φοράει λοιπόν το δημοκρατικό του κουστουμάκι, βάζει και το αριστερούν προσωπείο και βγαίνει παγανιά στις γειτονιές των αφελών και ευκολόπιστων χριστιανών.

Υπάρχουν βέβαια και όρια στον χαμελαιοντισμό του. Αν το παρακάνει με τη μεταμφίεσή, κινδυνεύει να χάσει τις σίγουρες ψήφους των ακροδεξιών, όπως πρόσφατα που τους εξαγρίωσε παριστάνοντας τον ανεκτικό στους ομοφυλόφιλους.

Γι αυτό για κακή του τύχη (και για καλή δική μας) αναγκάζεται να διαλέγει τη μέση οδό, ή αλλιώς -κατά το JUNGLE-Report- τη χαμαιλεόντια οδό.

Πρόκειται για την οδό, στην οποία το νοήμον έντομο βλέπει το καμουφλάζ του χαμαιλέοντα και αλλάζει δρόμο.

Στο βίντεο που ακολουθεί, φαίνεται ξεκάθαρα αυτό το παιχνίδι.
Ειρωνεύεται -χαμογελώντας κάτω από τα μουστάκια του- το γεγονός, ότι η επέτειος του Πολυτεχνείου αποκαλείται γιορτή της Δημοκρατίας.
Υποστηρίζει εμμέσως πλην σαφώς το πραξικόπημα.
Αποκαλεί επανάσταση το πραξικόπημα (δίνοντας μια παντελώς γελοία εξήγηση).
Αναφέρει (για τους μη ακροδέξιους τηλεθεατές) με πολύ διπλωματικό τρόπο για τη βία που υπήρχε στη Χούντα και την έλλειψη ελευθερίας, και για να κρατήσει τη ζυγαριά οριζόντια (έχει κι ένα κάρο ΕΠΕΝ-ίτες στο κόμμα..), θέτει υπό αμφισβήτηση για το αν τα χρόνια της Χούντας ήταν κακά χρόνια.

Αυτά και άλλα πολλά στο ΜΗΜΕΛΕΤΕΦΑΣΙΣΤΑ-Movie:



Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή