19 Απρ 2015

Δημοκρατία ή μπανανία. Κάποτε θα πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε.

19 Απρ 2015 , 7:38 μ.μ.


Εκεί που λέγαμε ότι δεν θα ξαναδούμε αστυνομικούς να συμπεριφέρονται ως συμμορία αφηνιασμένων ακροδεξιών, ήρθε το σημερινό βίντεο, όπου ομάδα αστυνομικών λυντσάρει κυριολεκτικά, με μπουνιές κλωτσιές και γονατιές, συλληφθέντα που φορά χειροπέδες.

Δεν με ενδιαφέρει τι έκανε ο συγκεκριμένος, αν είναι αναρχικός, φασίστας, αριστερός, δεξιός, ολυμπιακός παναθηναϊκός, εξωγήινος κλπ, ότι και να έκανε αρμόδιοι για την τιμωρία του είναι τα δικαστήρια όχι η αστυνομία.
Υποψιάζομαι ότι θα έχουμε ακόμα μία ΕΔΕ με τα γνωστά αποτελέσματα.
Η ειρωνεία είναι ότι ενώ ξεκινά η δίκη των χρυσαυγιτών ναζί, την ίδια στιγμή οι ένστολοι ναζί τρομοκρατούν ελεύθερα λειτουργώντας ως κράτος εν κράτει.

Τέλος πάντων, για άλλη μια φορά ας ξαναπώ ότι με αυτή την αστυνομία-και με αυτή την δικαιοσύνη παρεμπίπτοντος- δεν θα μπορέσουν να εφαρμόσουν καμιά φιλολαϊκή πολιτική, αλλά στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.
Αλλά αν τυχόν και γίνει κάνα θαύμα και ξυπνήσει κανείς από τον κυβερνητικό λήθαργο, τους προτείνω να αφήσουν τις ανόητες ΕΔΕ, και να αποτάξουν άμεσα από την ΕΛΑΣ, ως οφείλουν, τους εγκληματίες αστυνομικούς που χτυπούσαν ανελέητα κάποιον που έχουν ήδη συλλάβει και φορέσει χειροπέδες, (είναι και δειλοί συν όλα τα άλλα)

Επίσης να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπόλοιποι που απλά παρατηρούσαν ως τουρίστες τον ξυλοδαρμό και δεν παρέμβαιναν ως όφειλαν από τον κανονισμό της υπηρεσίας τους, για να μην πω για το Σύνταγμα που έχουν γραμμένο κανονικά στα παλιά τους τα παπούτσια.Ορίστε κ. Πανούση και υπόλοιποι, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα, αποδείξτε πόσο σέβεστε το Σύνταγμα και εφαρμόστε επιτέλους τους νόμους του. 
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή