1 Αυγ 2007

Κάποιοι εκ του Στόκου στόκοι...

1 Αυγ 2007 , 12:21 π.μ.

Αγαπητοί ζουγκλαναγνώσται, μετά από αυτό το όμορφο "λεπτό σιγής" του συνεργάτου Shy, σκεφτήκαμε, προς χαλάρωσιν και ευθυμίαν, να αναρτήσουμε πάλι ένα πιο "light" ποστ που θα έχει αυτή τη φορά να κάνει με τους αναγνώστες/fan μιας ποιοτικότατης εφημερίδος.

Την οποία ποιοτικότατη εφημερίδα μάλιστα, πρότεινε παλαιότερα από το ποιοτικότατο κανάλι του ο ποιοτικότατος κ. Καρατζαφέρης (με τ' όνομα) να την προμηθεύεται κάθε ελληνική οικογένεια.
Μιλάμε βέβαια για την εφημερίδα ονόματι Στόκος.

Αν επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Στόκου και αντέξετε το βάρος της ποιότητας και του ορθολογισμού, θα δείτε ότι στα δεξιά βρίσκεται ένα chat-box όπου βιάφοβοι μοβφωμένοι πατβιώτες, μέσω υψίστου επιπέβου συζητήσεων, πβοβληματίζονται καφημεβινώς για τα εφνικά φέματα και για βιάφοβα άλλα πβοβλήματα της ελληνικής καφημεβινότητας.

Προ ολίγων ημερών λοιπόν, η κατασκοπική ομάδα της Ζούγκλας, μας έκρουσε χαρμόσυνα τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς οι εκ του Στόκου πατβιώται και συναγωνισταί αναγνώσται εσχολίαζαν την υπέβοχή ιστοσελίβα μας χαβακτηβίζοντάς μας "ανφέλληνες":



σ.σ. εχαρακτηρίσθημεν ανθέλληναι δι αυτού εδώ του βιδεακίου, στο οποίο το ηχητικό προέρχεται από συνέδριο του ΛΑ.Ο.Σ..



Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που κάποιος συμπλογκερίστας, μας έστειλε μια υπέροχη στοκοσυζήτηση. Η οποία άνευ του παραμικρού ίχνους υπερβολής, κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί και ως ακαδημαϊκή ιστορική έρευνα.

Οι τεκμηριωμένες με αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία -και πάντα με φόντο την κοινή λογική- συνταρακτικές πληροφορίες που περιέχονται στην προαναφερθείσα στοκοσυζήτηση που θα σας παρουσιάσουμε, θα ήταν ικανές να θέσουν το δίλημμα στην παγκόσμια ακαδημαϊκή κοινότητα για το αν θα έπρεπε να ξαναγραφτεί η Ιστορία ή όχι.

Απολαύστε τη στοκοσυζήτηση αφού δείτε πρώτα το βίντεο-αφιέρωμα στους εκ του Στόκου στόκους που ετοιμάσαμε, για να δώσουμε μια μικρή πρόγευση για την ποιότητα και τη γνώση με την οποία θα κεραυνοβοληθείτε μετέπειτα:





Ακαδημαϊκή Στοκοσυζήτηση
:



Και εδώ το αφιέρωμα που έφτιαξε ο φίλτατος συμπλογκερίστας που μας έστειλε αυτή την υπέροχη στοκοσυζήτηση:
(στο νέο παράθυρο που θα ανοίξει, κάντε κάθε φορά κλικ στο flash για να προχωράει)


(κλικ)





Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή