5 Αυγ 2007

Ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ στηρίζει τον Κώστα Πλεύρη και συκοφαντεί ΚΙΣ και ΕΠΣΕ

5 Αυγ 2007 , 11:49 μ.μ.

Ο συνάδελφος Shy στο τελευταίο του σχόλιο είπε, θα κάνουμε μία διακοπή τον Αύγουστο για ξεκούραση, εκτός και αν προκύψουν «έκτακτα».

Το «έκτακτο» προέκυψε σήμερα με ένα e-mail που λάβαμε από το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) με θέμα τη δικαστική υπόθεση του Κώστα Πλεύρη μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του, όπως και εναντίον του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου (εκδότη της εφημερίδας «Ελεύθερος Κόσμος»), το ΕΠΣΕ για παράβαση διαφόρων άρθρων περί ρατσισμού (περισσότερες λεπτομέρειες στη συνέχεια).

Παραθέτουμε αυτούσιο το e-mail με το δελτίο τύπου του ΕΠΣΕ:
(οι κόκκινες υπογραμμίσεις είναι δικές μας)


ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ (ΕΠΣΕ)

Τ.Θ. 60820, 15304 Γλυκά Νερά, Tηλ. 2103472259 Fax: 2106018760

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

4 Αυγούστου 2007

Δίκη Κώστα Πλεύρη και «Ελεύθερου Κόσμου» για αντισημιτισμό στις 5 Σεπτεμβρίου 2007.

Ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ στηρίζει τον Κώστα Πλεύρη και συκοφαντεί ΚΙΣ και ΕΠΣΕ.

Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ), με την ευκαιρία της σημερινής ημέρας (4η Αυγούστου) γνωστοποιεί πως ο Κώστας Πλεύρης και η εφημερίδα «Ελεύθερος Κόσμος» παραπέμφθηκαν να δικασθούν από Β’ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών, στις 5 Σεπτεμβρίου 2007, για παράβαση του άρθρου 1 παρ. 1 και του άρθρου 2 του αντι-ρατσιστικού νόμου 927/79 κατηγορούμενοι πως «δημοσίως, δια του τύπου, με πρόθεση από κοινού δρώντες, προέτρεψαν σε πράξεις και ενέργειες δυνάμενες να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος και βία κατά προσώπων και ομάδων προσώπων, εκ μόνου του λόγου της φυλετικής και εθνικής καταγωγής αυτών, ενώ εξέφρασαν και ιδέες προσβλητικές κατά ομάδας προσώπων λόγω της φυλετικής και εθνικής καταγωγής των και δη των Εβραίων γενικώς, ο δε εξ αυτών πρώτος (Κων/νος Πλεύρης) τέλεσε τις πράξεις αυτές κατ’ εξακολούθηση.» Το σχετικό κλητήριο θέσπισμα ακολουθεί.

Υπενθυμίζεται πως η σχετική δικογραφία σχηματίσθηκε αυτεπάγγελτα, μετά από μηνυτήρια αναφορά του ΕΠΣΕ στον Προϊστάμενο της Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, στις 30 Οκτωβρίου 2006, για αντισημιτικά δημοσιεύματα του «Ελεύθερου Κόσμου» της 27 Οκτωβρίου 2006 σε συνδυασμό με το βιβλίο του Κώστα Πλέυρη «Οι Εβραίοι – Όλη η αλήθεια», που κυκλοφόρησε το Μάιο 2006. Κατά την προκαταρκτική εξέταση, η υπεύθυνη για τα θέματα αντισημιτισμού στο ΕΠΣΕ Andrea Gilbert και η ηγεσία του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου κατέθεσαν εγκλήσεις με παράσταση πολιτικής αγωγής, ενώ η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία κατέθεσε αναλυτικό υπόμνημα με μορφή συμπληρωματικής μηνυτήριας αναφοράς. Όλοι τους είναι μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη.

Οι κατηγορούμενοι δεν πρότειναν μάρτυρες υπεράσπισης κατά την προκαταρκτική εξέταση. Όμως ο Κώστας Πλεύρης προχώρησε σε έγκληση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση και σειρά αγωγών κατά των στελεχών του ΚΙΣ και του ΕΠΣΕ, καθώς και κατά του «Ιού» της «Ελευθεροτυπίας». Επίσης εξέδωσε τον Ιούλιο 2007 σχετικό βιβλίο «Ο αγών δια την αλήθειαν: η περιπέτεια ενός βιβλίου» με επιλογή από τα κείμενα των σχετικών δικογραφιών.

Στην έγκληση του Κώστα Πλεύρη κατά των στελεχών του ΚΙΣ και του ΕΠΣΕ, έχει καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας και ο εκπρόσωπος τύπου του ΛΑΟΣ Άδωνις Γεωργιάδης. Στην κατάθεσή του υποστηρίζει το βιβλίο του Κώστα Πλεύρη και τη σε αυτό «αμφισβήτηση» του Ολοκαυτώματος, ενώ ισχυρίζεται ψευδώς ότι «σε κανένα σημείο του βιβλίου ο μηνυτής δεν εγκρίνει ή προτρέπει άλλους ανθρώπους σε βίαιες ενέργειες εναντίον των Εβραίων, ούτε δικαιολογεί παρόμοιες πράξεις που έχουν κάνει άλλοι κατά το παρελθόν.» Θεωρεί δε «ψευδές και συκοφαντικό το περιεχόμενο των μηνύσεων» των στελεχών του ΕΠΣΕ και του ΚΙΣ κατά του Κώστα Πλεύρη… Το κατηγορητήριο που ακολουθεί και που βασίστηκε στις εγκλήσεις ΕΠΣΕ και ΚΙΣ αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι ψεύτης και συκοφάντης είναι ο -γνωστός για τις αντισημιτικές του θέσεις και τη διαφήμιση του βιβλίου του Κώστα Πλεύρη- εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ και όχι τα στελέχη του ΕΠΣΕ και του ΚΙΣ.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΜ/ΤΩΝ

Αριθμ. κλήσης 334/07

ΚΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΙΣΜΑ

Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών

Σύμφωνα με τα άρθρα 320, 321 σε συνδυασμό με τα άρθρα 9 παρ. 1 εδ. α΄ και 111 παρ. 7 το Κ.Π.Δ., όπως το άρθρο 9 αντικαταστάθηκε με το άρθρο 14 παρ.1 του Ν1649/1986.

Καλούμε του: 1) Κωνσταντίνο ΠΛΕΥΡΗ του Αθανασίου, ΔΙΚΗΓΟΡΟ Αθηνών, κάτοικο Αθηνών, οδός ***** αρ. **, 2) Δημήτρη ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ του Κωνσταντίνου, Εκδότη, κάτοικο Αθηνών, οδός ***** αρ. **, 3) Θεόδωρο ΧΑΤΖΗΓΩΓΟ του Νικολάου, Δημοσιογράφο, κάτοικο Αθηνών, οδός ***** αριθ. ** και 4)Μιχαήλ ΓΕΩΡΓΙΛΑ του Γεωργίου, κάτοικο Αθηνών, οδός ***** αρ.**, να εμφανισθούν αυτοπροσώπως ενώπιον του Β΄ Τριμελούς Εφετείου ΑΘΗΝΩΝ που συνεδριάζει στο ακροατήριο στις 05 του μήνα ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ του έτους 2007 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 9 π.μ. για να δικασθούν ως υπαίτιοι του ότι:

Στην Αθήνα κατά τους κάτωθι αναφερομένους χρόνους, δημοσίως, δια του τύπου, με πρόθεση από κοινού δρώντες, προέτρεψαν σε πράξεις και ενέργειες δυνάμενες να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος και βία κατά προσώπων και ομάδων προσώπων, εκ μόνου του λόγου της φυλετικής και εθνικής καταγωγής αυτών, ενώ εξέφρασαν και ιδέες προσβλητικές κατά ομάδας προσώπων λόγω της φυλετικής και εθνικής καταγωγής των και δη των Εβραίων γενικώς, ο δε εξ αυτών πρώτος (Κων/νος Πλεύρης) τέλεσε τις πράξεις αυτές κατ’ εξακολούθηση. Ειδικότερα:

Α. Οι εξ αυτών πρώτος, δεύτερος και τέταρτος (Κων/νος Πλεύρης, Δημήτριος Ζαφειρόπουλος και Μιχαήλ Γεωργιλάς), στην Αθήνα, στις 29.10.2006 δημοσίως, δια του τύπου, με πρόθεση από κοινού δρώντες, προέτρεψαν σε πράξεις και ενέργειες δυνάμενες να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος και βία κατά προσώπων και ομάδων προσώπων, εκ μόνου του λόγου της φυλετικής και εθνικής καταγωγής αυτών και δη των Εβραίων γενικώς. Ήτοι, κατά τον ως άνω αναφερόμενο τόπο και χρόνο τυγχάνοντες οι Δημήτριος Ζαφειρόπουλος και Μιχαήλ Γεωργιλάς εκδότες και διευθυντές της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ», που εκδίδεται και κυκλοφορεί στην Αθήνα, με πρόθεση από κοινού δρώντες μετά του Κων/νου Πλεύρη, δημοσίευσαν στο φύλλο 174 της εν λόγω εφημερίδας, στις 29.10.2006, επιστολή-απάντηση του Κων/ου Πλεύρη προς την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», έχουσα ως ακολούθως:

Η Απάντηση στον «Ιό» του καθηγητού κ. K. Πλεύρη

Μια απάντηση που δεν δημοσιεύθηκε ποτέ στην «προοδευτική» Ελευθεροτυπία

Εκτενές άρθρο είχε δημοσιεύσει ο «Ιός» της «Ελευθεροτυπίας» για το βιβλίο του κ. Πλεύρη «ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ».

Ο κ. Πλεύρης είχε δικαίωμα να απαντήσει. Όμως, οι «προοδευτικοί» συντάκτες του «Ιού», που εννοείται ότι πιστεύουν στην… δημοκρατία και στον διάλογο, δεν δημοσίευσαν ποτέ την επιστολή του! Αντ’ αυτού έγραψαν με ύφος χιλίων Καισάρων ότι δεν κάνουν διάλογο… Σε ωραία δημοκρατία πιστεύουν! Σε μια ανάλογου τύπου δημοκρατία πίστευε και ο Στάλιν και ο Τρότσκι και άλλοι μεγάλοι αστέρες της «δημοκρατικής αριστεράς»!

Ο «Ελεύθερος Κόσμος» δημοσιεύει την απάντηση του κ. Πλεύρη στον «Ιό», απάντηση που περιέχει κρίσιμα ερωτήματα στα οποία βεβαίως ο «Ιός» δεν απάντησε, ούτε και ποτέ θα απαντήσει. Γιατί πολύ απλά δεν μπορεί.

Το κείμενο της απαντήσεως του κ. Πλεύρη έχει ως εξής:

JUNGLE-Report: για λόγους οικονομίας χώρου, την απάντηση του Πλεύρη την ανεβάσαμε εδώΒ. Κατά τον ίδιο ως άνω τόπο και χρόνο (29-10-2006) στο ίδιο φύλλο της παραπάνω εφημερίδας, οι Δημήτριος Ζαφειρόπουλος και Μιχαήλ Γεωργιλάς εκδότες και διευθυντές αυτής, δημοσίευσαν άρθρο του τρίτου κατηγορουμένου Θεοδώρου Χατζηγώγου, από κοινού δρώντες με αυτόν, το οποίο έχει ως ακολούθως και με το οποίο εξέφρασαν ιδέες προσβλητικές κατά ομάδος προσώπων λόγω της φυλετικής και εθνικής καταγωγής των και δη των Εβραίων γενικώς:

Aπό 1 έως 6 Νοεμβρίου ο μεγαλύτερος μάγος όλων των εποχών Ντέηβιντ Κόπερφιλντ θα δώσει παραστάσεις και στην Ελλάδα.

Τα εισιτήρια κοστίζουν από 30 έως 170 Ευρώ, αλλά έχουν εξαντληθεί εδώ και μήνες. Στο «Βήμαγκαζίνο» της περασμένης Κυριακής διάβασα μια πολυσέλιδη συνέντευξη του 55χρονου Αμερικανού μάγου, όπου διεπίστωσα ότι είναι Εβραίος!

«Ανατράφηκα σαν Εβραίος, αλλά πιστεύω σε όλους τους Θεούς» λέει στο «Βήμα» ο Κόπερφιλντ, αποδεικνύοντας ότι ο μεγάλος Θεός του Εβραίου είναι το χρήμα, όπως είχε γράψει στην μπροσούρα του για το Εβραϊκό ζήτημα το 1843 ο Εβραίος Μάρξ.

Ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα που πρέπει κάποτε να απαντηθεί: Πώς γίνεται όλοι σχεδόν οι σπουδαίοι από την επιστήμη μέχρι την μαγεία κι από την λογοτεχνία μέχρι το σκάκι να είναι Εβραίοι; Πώς γίνεται το ένα τρίτο των Νόμπελ εδώ και 100 χρόνια να πηγαίνει σε Εβραίους, όταν ο λαός αυτός δεν αντιπροσωπεύει ούτε το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού;

Τόσο πολύ παρακμάσαμε εμείς οι Άριοι και γίνανε μάγκες οι Εβραίοι; Μέχρι και ο Γάλλος προφήτης του 17ου αιώνος Νοστράδαμος εκχριστιανισμένος Εβραίος ήταν κι αυτός.

Μπας και παίζει ρόλο η θρησκεία τους, που τους διδάσκει από μωρά ότι όλοι εμείς οι αλλόφυλοι είμαστε γουρούνια και πρέπει να μας εκμεταλλεύονται; Πώς να πάω μπροστά εγώ ο Χριστιανός όταν η θρησκεία μου με διατάσσει να μοιράσω την περιουσία μου στους φτωχούς, να περιθάλπω τους λαθρομετανάστες, να πάω στην Αφρική να γίνω ιεραπόστολος για να σώσω τις ψυχές των μαύρων και άλλα τέτοια που θα έκαναν τους ρατσιστές Αρχαίους Έλληνες να φρίττουν;

Ακόμη κι ο Ωριγένης ο σοφός διαβάζοντας το ευαγγέλιο πείστηκε ότι πρέπει να αυτοευνουχιστεί.

Θ.Χ.

Γ. Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης συνέγραψε το βιβλίο «Οι Εβραίοι – Όλη η αλήθεια», το οποίο εκδόθηκε και κυκλοφόρησε στην Αθήνα στις 25.5.2006 και με το οποίο προέτρεψε σε πράξεις και ενέργειες δυνάμενες να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος και βία κατά προσώπων και ομάδων προσώπων, εκ μόνου του λόγου της φυλετικής και εθνικής καταγωγής αυτών και δη των Εβραίων γενικώς. Ειδικότερα στο εν λόγω βιβλίο εκτίθενται μεταξύ άλλων τα εξής:

1. Σελ. 742: «Έτσι θέλουν οι Εβραίοι. Διότι μόνον έτσι καταλαβαίνουν: εντός 24 ωρών και εκτελεστικό απόσπασμα».

2. Σελ. 269: «Κάθε Έλλην, κάθε άνθρωπος που γνωρίζει την υπονομευτική δράση του Εβραιοσιωνισμού πρέπει μόνος του, ως άτομο να κινητοποιηθεί εναντίον των Εβραίων. Αρχικώς απαιτείται να κάνη τα ακόλουθα:…

…Όπου διαπιστώνετε Εβραϊκή επέμβασι να την αποτρέπετε με την καταγγελίαν της και μετά με όποια ενέργεια απαιτείται».

3. Σελ. 432: « Ο Ναζισμός λοιπόν γνωρίζων καλώς τα Εβραϊκά σχέδια απεφάσισε, όπως αλλού περιγράφω, να εκδιώξει τους Εβραίους από την Ευρώπην. Και έπραξε κατά την γνώμιν μου πολύ ορθώς. Η απαλλαγή της Ευρώπης από τους Εβραίους είναι επιβεβλημένη, διότι ο Εβραϊσμός συνιστά απειλή κατά της ελευθερίας των Εθνών».

4. Σελ 511: « Υπάρχει Εβραϊκόν πρόβλημα στην Ευρώπην... Το Εβραϊκόν πρόβλημα συνίσταται ακριβώς στο ότι μία εξωευρωπαϊκή φυλετική μειοψηφία συνωμοτεί εις βάρος των Ευρωπαϊκών Εθνών, τα οποία θέλει να υποδουλώσει. Το πρόβλημα αυτό πρέπει να αντιμετωπισθή διότι αλλοιώς κινδυνεύει η Λευκή Φυλή. Άλλη λύσι δεν βλέπω παρά να φύγουν οι Εβραίοι από την Ευρώπην...».

5. Σελ. 266: «Και τώρα έφθασε η ώρα να δώσωμεν στον Εβραίο τον χαρακτηρισμόν που του αξίζει…Αυτός που βασανίζει τι είναι; Αυτός που πυροβολεί τι είναι; Αυτός που δολοφονεί γυναίκας ή αόπλους τι είναι; Αυτός που βιάζει τι είναι; …Αυτός που θέλει να μας πίη το αίμα τι είναι; …Αυτός που τα κάνει όλα αυτά μαζί τι είναι; Είναι ο υπάνθρωπος Εβραίος!».

6. Σελ. 778: «Η μόνη οδός σωτηρίας των Εβραίων είναι να παύσουν να ονειρεύωνται την παγκόσμιον κυριαρχίαν… Αλλοιώς ο αφανισμός τους θα συμβεί ολοκληρωτικώς και δια παντός. Το πολύ-πολύ θα εναπομείνουν μερικαί χιλιάδες που θα κόβουν τα πουλάκια τους και θα περιμένουν τον Ιεχωβά τους».

7. Σελ. 1221: «…περισσότερο προκαλώ εσάς τους αναγνώστας μου να συζητήσετε δια το Ταλμούδ και την Εβραϊκή θρησκεία. Προκαλώ περισσότερο εσάς επειδή σεις είσθε τα θύματα. Ξυπνήστε οι επίβουλοι Εβραίοι σκάπτουν τον τάφον των Εθνών. Ξυπνήστε και ρίξατέ τους μέσα, διότι τους αξίζει...».

8. Σελ. 138-139: « Αλλά δεν φταίνε οι χαχαμίκοι. Φταίει ο πολιτισμένος κόσμος που ανέχεται τα διεθνή παράσιτα που λέγονται Ιουδαίοι… φθάνει η ώρα των αντιποίνων…».

9. Σελ. 1166: « Η Λευκή Φυλή δεν θέλει σημίτας στην Ευρώπην, διότι έτσι την συμφέρει βιολογικώς».

10. Σελ. 600: «Στο INTERNET οι Εβραίοι με συκοφαντούν. Συγκεκριμένως κάποιος Ελληνοεβραίος ονόματι Daniel Perdurant έγραψε μίαν διατριβήν (!) την οποία υπέβαλε στο Διεθνές Κέντρο Μελέτης Αντισημιτισμού, Vidal Sasoon, του Εβραϊκού Πανεπιστημίου της Ιερουσαλήμ …Ανεζητήσαμεν τον συκοφάντη Εβραίο, αλλά δεν τον εύρομεν, ούτε το κέντρο Βιντάλ Σασούν μας δίδει στοιχεία, έτσι αυτός ο συκοφάντης Εβραίος μένει ατιμώρητος προς το παρόν, νομικώς και αλλοιώς».

11. Σελ. 583: « Το βιβλίον μου που τώρα διαβάζετε είναι μια απλή απόδειξις, ότι εμείς δεν υπολογίζομεν τους Εβραίους. Τους καταφρονούμε δια την ηθικήν των, δια την θρησκείαν των, δια τας πράξεις των, που όλα μαζί αποδεικνύουν ότι είναι υπάνθρωποι».

12. Σελ. 852: «Ο Χίτλερ κατηγορήθη για κάτι που αληθώς δεν συνέβη. Αργότερα η ιστορία της ανθρωπότητος θα τον κατηγορήσει διότι ενώ ηδύνατο να απαλλάξει την Ευρώπην από τους Εβραίους, δεν το έκανε… Αγαπητοί μου κύριοι Εβραίοι, εγώ δεν σας ζητώ να υποστήτε, όσα τα ιερά σας βιβλία διδάσκουν να υποστώμεν εμείς, από εσάς… Είσθε εγκληματίαι, διότι αυτό εδίδαξε η θρησκεία σας. Είσθε δολοφόνοι, διότι από παιδιά εγαλουχήθητε στο έγκλημα. Επομένως εμείς οι άλλοι δικαιούμεθα να σας αντιμετωπίσωμεν. Και θα το κάνωμεν».

13. Σελ. 95: «Δυστυχώς αυτάς τας ιστορικάς αληθείας τας έχουν απαγορεύσει (!!) να διδάσκονται στα σχολεία ως…αντισημιτικαί. Οι γραικύλοι, οι Εθνοπροδόται. Διότι έτσι τους διατάσσει το «πονηρόν γένος». Οι υπεύθυνοι της παραποιήσεως της Ελληνικής ιστορίας και συνεπώς της πνευματικής τυφλώσεως του Ελληνικού Λαού πρέπει να κρεμασθούν κι αν αυτό δεν μπορέσει να το κάνει το κράτος θα ευρεθούν Έλληνες να εκτελέσουν τους προδότας».

14. Σελ. 1228: « …Μέχρι τότε για μας οι Εβραίοι θα παραμείνουν θανάσιμοι εχθροί, ιδιότητα που μόνοι τους επέλεξαν με όλας τας συνεπείας αυτής της αποκλειστικής των επιλογής. Με την ευκαιρίαν αυτήν προειδοποιούμεν:

1. Τους Εβραίους που κυκλοφορούν με Ελληνικά ονόματα, δια να κρύπτουν την πραγματικήν καταγωγήν των

2. Τους πράκτορας των Εβραίων, ιδίως δημοσιογράφους, πολιτικούς και τηλεπαρουσιαστάς, που εξυπηρετούν τον εβραιοσιωνισμό

3. Τους οικονομικούς παράγοντας που διακινούν το παρασιτικό εβραϊκό κεφάλαιο, υπό μορφήν ΑΕ «Τράστ», «Χόλντιν», «υπερακτίων εταιρειών» κ.λπ

4. Τους εβραιουποκινούμενους υπονομευτάς της Ελληνικής Εθνικής Παιδείας και Εξωτερικής πολιτικής, που κατέχουν δημοσίας θέσεις και εξυπηρετούν τον εβραιοσιωνισμό, με την επιβολή στην παιδεία και την εξωτερικήν μας πολιτικήν φιλοεβραϊκών θέσεων

5. Τα ΜΜΕ που δολιοφθείρουν τον Ελληνικό τρόπον ζωής, τα ιερά της Φυλής και τας Εθνικάς αξίας του Ελληνισμού, με την άσκησιν συστηματικής προπαγάνδας όλων των ειδών με σκοπό την διάδοσι του εκφυλισμού και της παρακμής στην Εθνικήν Κοινωνίαν των Ελλήνων

Όλοι οι παραπάνω προειδοποιούνται δια πρώτην και τελευταίαν φοράν, με μίαν φράσιν: Εξηντλήθη η υπομονή μας. Τα υπόλοιπα θα γίνουν όπως πρέπει. Κι όταν κάνης ότι πρέπει ας γίνη οτιδήποτε, καθώς έλεγε και ο Ι. Μεταξάς».

7. Σελ. 986: « Τέτοιας εκτάσεως ενότητα και κινητοποίησιν ουδέποτε εγνώρισε η Ευρώπη, ώστε ευλόγως και δικαίως θα συμπεράνωμεν, ότι η ήττα του Ναζισμού σημαίνει ήττα της Ευρώπης».

8. Σελ. 802: « Σταματώ στην ιστορικήν αλήθειαν, η οποία διδάσκει την ηθικήν ανωτερότητα του εθνικοσοσιαλισμού».

9. Σελ. 803: « …Ο εθνικοσοσιαλισμός είναι κοσμοθεωρία δια «κυρίους» όχι δια δούλους. Είναι πίστις υπερεχόντων ανθρώπων… δεν μπορώ να ανέχομαι τους δολοφόνους, ληστάς, βιαστάς, καταπιεστάς, παράσιτα, διαφθορείς, υπονομευτάς της ελεεινής Εβραίλας να συκοφαντούν τους υπερόχους Εθνικοσοσιαλιστάς…» (Έτσι στην α΄ έκδοση, Μάϊος 2006, ενώ στη β΄ έκδοση, Οκτώβριος 2006 η λέξη «υπερόχους» δεν υπάρχει).

10. Σελ. 447: « …Ασφαλώς σιγά σιγά αποκαθίσταται η αλήθεια, η προπαγάνδα υποχωρεί και θα ξημερώση η ημέρα, που θα κυματίσουν αι σημαίαι του Ναζισμού». (Έτσι στην α΄ έκδοση, Μάϊος 2006, ενώ στη β΄ έκδοση, Οκτώβριος 2006, έχει προστεθεί η φράση «στη χώραν που τον εγέννησεν»).

11. Σελ. 853: « Οι μεραρχίες των SS μάχονται με απαράμιλλον ηρωϊσμόν».

12. Σελ. 869: « Η Λευκή Φυλή το 1945 υπέστη την μεγαλυτέραν καταστροφήν της ιστορίας της. Ο επικός αγών της Χιτλερικής Γερμανίας δια την κυριαρχίαν των Αρίων ετελείωσε, δίχως Νίκην».

13. Σελ. 871: «ΧΑΪΝΡΙΧ ΧΙΜΜΛΕΡ (1900-1945): Ανώτατος Αρχηγός των SS… τα στοιχεία και τα επιχείρηματα επιβεβαιώνουν το υψηλόν ήθος του Ανδρός, ο οποίος ενώ ηδύνατο αυθημερόν με μιαν διαταγήν του να θανατώση όλους τους Εβραίους, αυτός προετίμησε να τους εκτοπίση από την Ευρώπην ώστε να απαλλάξη την Ήπειρον της Λευκής Φυλής από τους εξωευρωπαίους σημίτας…

Τα SS μάλιστα τα μάχιμα SS (Waffen SS) υπήρξαν οι ιππόται της συγχρόνου εποχής, ακατάβλητοι πολεμισταί εξ όλων των χωρών της Ευρώπης, οι οποίοι εθυσίασαν την ζωήν, στο ιδανικόν μιας Νέας Τάξεως, δια τους πολιτισμένους λαούς. Δυστυχώς δια την ανθρωπότητα ηττήθησαν… Πάντες υπήρξαν υποδείγματα πίστεως, πειθαρχίας και μαχητικότητος, υπέρ των ιδεωδών του Εθνικοσοσιαλισμού. Η παράστασίς των εξέφραζε το μεγαλείον του χαρακτήρος των, με συνέπεια στας τάξεις των SS να συγκαταλέγεται το εκλεκτότερον μέρος της Αρίας Φυλής…».

14. Σελ. 881: «ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ (1889-1945): Ο τραγικός ηγέτης του Τρίτου Γερμανικού Ράϊχ είναι ασφαλώς η εντυπωσιακωτέρα αρχηγική μορφή της νεωτέρας εποχής… Η ιστορία της ανθρωπότητος θα καταλογίση στον Αδόλφον Χίτλερ τα εξής:

1. Δεν απήλλαξε, ενώ ηδύνατο, την Ευρώπην από τους Εβραίους

2. Δεν εχρησιμοποίησε τα ειδικά χημικά όπλα, που μόνον η Γερμανία διέθετε, δια να νικήση.. Εξ αιτίας της ήττης της Γερμανίας τότε, κινδυνεύει η Λευκή Φυλή και η Ευρώπη τώρα… Θα έλθη ημέρα, κατά την οποίαν οι Ευρωπαίοι θα κυριαρχήσουν ή θα καταστραφούν. Και στας δύο περιπτώσεις θα αναγνωρίσουν ότι ο Χίτλερ είχε δίκαιον..»

15. Σελ. 885: «ΙΩΣΗΦ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ (1897-1945): Ένα από τα φωτεινότερα πνεύματα του αιώνος. Φιλόσοφος, αγωνιστής και βαθύς γνώστης της ψυχολογίας του πλήθους ενίκησε, εις όλα τα πεδία μάχης τον εβραιομπολσεβικισμόν και ηγήθη του ολοκληρωτικού πολέμου της πατρίδος του»

1. Σελ. 271: «4) Ουδείς αλλόφυλος αναλαμβάνει δημόσιον αξίωμα, ούτε διορίζεται στο κράτος, το οποίον είναι Ελληνικόν και μόνον. Το αυτό ισχύει και στα ΝΠΔΔ».

2. Σελ. 271: «5) Οι μεικτοί γάμοι Ελλήνων ή Ελληνίδων με άτομα μη ανήκοντα στην Λευκήν Φυλήν αποτρέπονται».

3. Σελ. 271: «7) Η μετακίνησις και εγκατάστασις εν Ελλάδι ατόμων ανηκόντων στην Λευκήν Φυλήν είναι απολύτως ελευθέρα».

4. Σελ. 271: «9) Ουδείς αλλόφυλος ανακηρύσσεται Έλλην πολίτης, πλην των τιμητικών περιπτώσεων, ως ο νόμος ορίζει. Αλλόφυλοι δι’ άλλους λόγους αποκτήσαντες την Ελληνικήν υπηκοότητα την στερούνται αμέσως και εφόσον πληρούν τας προϋποθέσεις θεωρούνται Ελληνίζοντες».

Σελ. 601: «Στο ερώτημα: μπορεί εις Εβραίος να θεωρηθή Έλλην; Απαντώ ευθέως: όχι. Διότι η φυλετική καταγωγή δεν αλλάζει, με την διοικητικήν πράξιν της παροχής Ελληνικής υπηκοότητος, που είναι νομικόν γεγονός κι όχι φυλετικόν και εθνολογικόν».

Σελ. 902: « …υπό την ανοχήν της διεθνούς κοινωνίας και του εξηυτελισμένου ΟΗΕ του πρώην ανθρωποφάγου Ανάν» (από την α΄ έκδοση, Μάϊος 2006).

«…επιβάλλεται να λάβωμεν επειγόντως μέτρα σωτηρίας της Λευκής Φυλής, του Ευρωπαϊκού πολιτισμού και προ πάντος της Ελλάδος. Συγκεκριμένως και εις γενικότατας γραμμάς πρέπει: Να απομακρυνθούν οι Εβραίοι από την Ευρώπη την οποίαν αρκετά εταλαιπώρησαν. Οι εβραιοσιωνισταί να μεταβούν στην γη των Πατέρων των, ώστε η Ευρωπαϊκή Ήπειρος να απαλλαγή από αυτούς».

«Θα δηλώσω με ειλικρίνεια και αλλού, ότι εάν οι Γερμανοί εθανάτωναν τους εβραιοσιωνιστάς εγώ – και πιστεύω δεν είμαι μόνος – δεν επρόκειτο να λυπηθώ. Οι εβραιοσιωνισταί είναι εγκληματίαι που προετοιμάζουν τον θάνατόν μας. Την εξαφάνισιν της Λευκής Φυλής την οποίαν τόσον μισούν, με φθόνον συμπιεσθέντα στο υποσυνείδητόν των, επί αιώνας. Το ένστικτον αυτοσυντηρήσεως της Φυλής μας δεικνύει τον δρόμον του πολέμου, κατά του εβραιοσιωνισμού μέχρις εσχάτων».


«Οι Εβραίοι δεν επέτυχαν να κυριαρχήσουν στην Ευρώπην.. Πάντως εδημιούργησαν παντού στην Ευρώπην το φυλετικόν πρόβλημα το οποίο οξύνουν με την βοήθειαν των πολιτικάντηδων, τηλεπαρουσιαστών, «καθηγητών», δημοσιογράφων και λοιπών γνωστών ή αγνώστων πρακτόρων τους. Τελικώς το μόνον που θα επιτύχουν είναι να ερεθίσουν τους Ευρωπαίους και να προκαλέσουν την αντίδρασή των. Ενθυμηθήτε με. Αυτήν την φοράν δεν θα ευρεθούν καλοί Γερμανοί Ναζί, που θα μαζεύουν τους Εβραίους δια να τους στείλουν στην Μαδαγασκάρη, αλλ’ Ιππόται της Λευκής Αποκαλύψεως. Τους φαντάζομαι να καλπάζουν με γυμνά ξίφη, πάνω στα σταχιά άτια του θανάτου».

« Επανειλημμένως θα τονίσω ότι δεν επιτίθεμαι εναντίον των Εβραίων ως ατόμων, ως λαού, ως φυλής, ως Έθνους, αλλ’ εναντίον της θρησκείας των, επειδή αυτή διδάσκει, ότι οι Εβραίοι συνεφώνησαν με το Θεό τους (Ιεχωβά) αυτοί να τον λατρεύουν κι εκείνος να τους εξασφαλίσει την παγκόσμιον κυριαρχίαν και όλα τα Έθνη του κόσμου, να υποταγούν στους Εβραίους και να είναι δούλα αυτών».

«Δεν γνωρίζω ούτε έναν Εβραίο, που να μη πιστεύη στον εξωφρενικόν, ότι οι Εβραίοι είναι ο εκλεκτός λαός του Θεού, ο οποίος ανέλαβε την υποχρέωσι με συμφωνία μαζί τους να τους καταστήση κυρίαρχους εφ’ όλων των εθνών».

Δ. Ο Κων/νος Πλεύρης συνέγραψε το βιβλίο «Οι Εβραίοι – Όλη η αλήθεια», το οποίο εκδόθηκε και κυκλοφόρησε στην Αθήνα στις 25-5-2006 και με το οποίο εξέφρασε ιδέες προσβλητικές κατά ομάδος προσώπων λόγω της φυλετικής και εθνικής καταγωγής των και δη των Εβραίων γενικώς, εφόσον σε αυτό μεταξύ άλλων αναφέρεται:

Σελ. 206 (κάτω από μια φωτογραφία παιδιών): «Μας έδειξαν αυτήν την φωτογραφίαν (πότε; Που; Ποίοι ήσαν κ.λπ άγνωστον) και μας είπαν Εβραιόπουλα εις στρατόπεδον συγκεντρώσεως. Δεκτόν. Τα βλέπομεν τετράπαχα…».

Σελ. 702: « Οι Εβραίοι απαιτούν να σεβώμεθα τους ανύπαρκτους νεκρούς των. Εγώ προσωπικώς και υπαρκτοί να ήσαν, διατί να τους σεβαστώ;».

Σελ. 117: « Τι άλλο θέλετε να σας κάνουν οι Εβραίοι, δια να ξυπνήσετε επιτέλους. Το παραμύθι του Άουσβιτς σας συγκινεί κι όχι αι σφαγαί των ομοεθνών μας».

σελ. 270: « Απελευθερωθείτε από την Εβραϊκήν προπαγάνδα, που σας εξαπατά με τα ψεύδη περί στρατοπέδων συγκεντρώσεων, θαλάμων αερίων, «φούρνων» και τα άλλα παραμύθια του ψευτο-ολοκαυτώματος…».

σελ. 685: « Τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως, οι «φούρνοι» το «σαπούνι» και τα βασανιστήρια υπήρξαν και παραμένουν τα προσφιλή θέματα, τα οποία εκμεταλλεύεται η αντιναζιστική προπαγάνδα…». «Εκείνα τα έργα, όπως το «ολοκαύτωμα» σας συγκινούν και εντυπωσιάζεστε, από τα δήθεν βασανιστήρια τα οποία δήθεν υπέστησαν οι Εβραίοι προ 60 ετών…».

Σελ. 1100 (Αναφορά σε φωτογραφία της σελ. 1098): « Αυτά τα παιδιά είναι Εβραιόπουλα στο στρατόπεδο Άουσβιτς – 2 (Μπιρκενάου), φαίνονται καλοζωϊσμένα και φυσικά επέζησαν…»

Σελ. 1008: « Το ZYKLON B που τόσον διεφήμισαν, ως το αέριον με το οποίον εθανατώνοντο οι Εβραίοι, στους ειδικούς θαλάμους αερίων (που δεν ανευρέθησαν) δεν ήτο παρά ένα δηλητηριώδες αέριον χρήσιμον δια τας απεντομώσεις των στρατοπέδων συγκεντρώσεως… όλα τα άλλα είναι παραμύθια της προπαγάνδας»

Σελ. 1012: « Η Εβραϊκή πτωματολογία στην περίπτωση του Άουσβιτς απεδείχθη εξ αρχής ψευδεστάτη»

« Τα τέκνα του «εκλεκτού λαού» δεν κατόρθωσαν ακόμη να αρπάξουν τα αγαθά των Εθνών, ούτε επέτυχαν να κυριαρχήσουν στον κόσμον. Στο μέλλον ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί. Ξέρομεν όμως τι συνέβη στο παρελθόν, όπου είδαμε τον «εκλεκτόν λαόν» να τρέμη προ της Μαύρης Στολής των Ές – Ές με την αργυρά νεκροκεφαλή στο πηλήκιον. Είδαμε τον «εκλεκτό λαό» πειθήνιον, σιωπηλόν, φοβισμένον να εργάζεται στην Γερμανική βιομηχανία από την οποίαν ζητεί τώρα αποζημιώσεις και τα οποίας ορθώς θα λάβη, όπως οι δούλοι, που δικαιούνται κάποιας αμοιβής δια την εργασίαν των, αλλά το χρήμα δεν ξεπλένει τον πενταετή εγκλωβισμόν του «εκλεκτού λαού» στα Γερμανικά στρατόπεδα συγκεντρώσεως, όπου πολλοί δυστυχείς απώλεσαν την ζωήν των, περισσότεροι υπέφεραν και όλοι των εταπεινώθησαν μέχρις πλήρους εξευτελισμού των, διότι οι Γερμανοί δεν εσεβάσθησαν τας περί «εκλεκτού λαού» διαβεβαιώσεις της Π. Διαθήκης και των Ταλμούδ».

Σελ. 626: «…Διότι εμείς είμεθα ΕΛΛΗΝΕΣ δηλαδή ανωτέρα Φυλή κι όχι άθλιοι σημίται».

Σελ. 481: « Προσωπικώς εις επίδειξιν θαρραλέας διαμαρτυρίας δηλώνω, πάλιν και πάλιν, ότι είμαι αντισημίτης, καταφρονώ τους Εβραίους...που θεωρώ υπανθρώπους»

Σελ. 597: «Εβραίος (στο θρήσκευμα) και άνθρωπος είναι έννοιαι αντιφατικαί, δηλαδή η μία αποκλείει την άλλην».

Σελ. 583: « Το βιβλίον μου που τώρα διαβάζετε είναι μια απλή απόδειξις, ότι εμείς δεν υπολογίζομεν τους Εβραίους. Τους καταφρονούμε δια την ηθικήν των, δια την θρησκείαν των, δια τας πράξεις των, που όλα μαζί αποδεικνύουν ότι είναι υπάνθρωποι».

«Και τώρα έφθασε η ώρα να δώσωμεν στον Εβραίο τον χαρακτηρισμόν που του αξίζει…Αυτός που βασανίζει τι είναι; Αυτός που πυροβολεί τι είναι; Αυτός που δολοφονεί γυναίκας ή αόπλους τι είναι; Αυτός που βιάζει τι είναι; …Αυτός που θέλει να μας πίη το αίμα τι είναι; …Αυτός που τα κάνει όλα αυτά μαζί τι είναι; Είναι ο υπάνθρωπος Εβραίος!». Επίσης στη σελ. 852: «Είσθε εγκληματίαι, διότι αυτό εδίδαξε η θρησκεία σας. Είσθε δολοφόνοι, διότι από παιδιά εγαλουχήθητε στο έγκλημα. Επομένως εμείς οι άλλοι δικαιούμεθα να σας αντιμετωπίσωμεν. Και θα το κάνωμεν»).

1. Σελ. 218: «Την 2αν Νοεμβρίου 1917 η Αγγλία, όπως γνωρίζομεν, εξέδωσε πολιτικήν ανακοίνωσιν (δήλωσις Μπαλφούρ) δια της οποίας ιδρύθη Εβραϊκή εθνική εστία στην Παλαιστίνην», και στη συνέχεια στη σελ. 223: «Οι Εβραίοι λοιπόν αμέσως μετά τη δήλωσιν Μπάλφουρ και μέχρι τώρα σκοτώνουν και μετακινούν Παλαιστινίους… Η όλη των εγκληματική συμπεριφορά δικαιολογεί τας πράξεις των Ναζί εναντίον των και κάτι περισσότερον. Τας δικαιώνει».

2. Σελ. 558: «Ο Ναζί Ανώτατος Δικαστής Βάλτερ Μπουχ διεξήγαγε έρευνα διά τα επεισόδια της «νύκτας των κρυστάλλων» …Αυτά βεβαίως η εβραϊκή προπαγάνδα τα αποκρύπτει. Απεναντίας μάλιστα κατηγορούν τα SS δια τα έκτροπα, τα οποία προσωπικώς υπερεγκρίνω».

3. Σελ. 432: « Ο Ναζισμός λοιπόν γνωρίζων καλώς τα Εβραϊκά σχέδια απεφάσισε, όπως αλλού περιγράφω, να εκδιώξη τους Εβραίους από την Ευρώπην. Και έπραξε κατά την γνώμιν μου πολύ ορθώς».

4. Σελ. 1075: (Σχολιασμός για τη λεζάντα φωτογραφίας από το Άουσβιτς: «Τα συρματοπλέγματα του Άουσβιτς είναι εκεί για να θυμίζουν σε ολόκληρο τον κόσμο τη ναζιστική θηριωδία της περιόδου 1939-1945): « Καλώς κάνουν και διατηρούν το στρατόπεδον εις καλήν κατάστασιν, διότι ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον».

5. Σελ. 1221: «Συνεπώς κατηγορώ τους Γερμανούς Ναζί διότι δεν απήλλαξαν την Ευρώπην μας από τον εβραιοσιωνισμόν ενώ ηδύναντο να το πράξουν. Στο ερώτημα λοιπόν, αν ήτο σωστό, που οι Γερμανοί συνεκέντρωσαν τους Εβραίους, δια να τους μεταφέρουν στην Μαδαγασκάρη η απάντησις έρχεται μόνη της: Μέσα από όσα διδάσκουν και επιδιώκουν οι Εβραίοι, δεν ήτο σωστό αυτό που έκαναν οι Γερμανοί. Έπρεπε να τους έστελναν όχι στη Μαδαγασκάρη, αλλά στον Ιεχωβά τους να διαβάζουν μαζί όρθιοι το Ταλμούδ «.

6. Σελ. 1196: «Έχομεν λοιπόν μεταφοράν όχι θανάτωσιν. Μα είναι σωστόν να μεταφέρωνται άνθρωποι βιαίως; Αν οι άνθρωποι αυτοί πιστεύουν ότι προορίζονται εκ Θεού να κυριαρχήσουν εις ολόκληρον τον κόσμον και τα Έθνη να είναι υπόδουλα εις αυτούς, τότε η μεταφορά των, κατά την γνώμιν μου, δεν αρκεί».

Για παράβαση άρθρων 1, 12, 14, 26 παρ.1α΄, 27 παρ.1, 45, 51, 53, 79, 98 ΠΚ και 1 παρ.1, 2 Ν. 927/1979 ως ισχύει με το άρθρο 24 του Ν 1419/1984, άρθρο μόνο του Ν2243/1994.

Αθήνα 20 Ιουλίου 2007

ΜΑΡΤΥΡΕΣ Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών

1. Άννα Στάη

2. Ειρήνη Κούτελου

3. Χαράλαμπος Κατσιάπης

4. Λέων Γαβριηλήδης

5. Μωϋσής Κωνσταντίνης

6. Βενιαμίν Αλμπάλα Σπυρίδων ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ

7. Andrea Helen Gilbert Αντεισαγγελέας Εφετών

8. Αβραάμ Ρεϊτάν

9. Παναγιώτης Δημητράς

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

1. Φύλο 174 εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»

2. ΒΙΒΛΙΟ «ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ - ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ»

JUNGLE-Report:

Σε όλες εκείνες τις "συμπτώσεις" που παρουσιάσαμε στο άρθρο μας ΛΑ.Ο.Σ.: ΠΙΟ ΜΑΥΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ τις προάλλες, σε αυτό το σημείο προσθέτουμε ακόμα μια "σύμπτωση":

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. Άδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζει το βιβλίο "Εβραίοι - Όλη η αλήθεια" του Πλεύρη.
Το βιβλίο δηλαδή που περιέχει όλο αυτό τον ναζιστικό, μισανθρωπιστικό και ρατσιστικό οχετό που διαβάσατε στα πιο πάνω αποσπάσματα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε. Για το αγαπημένο του βιβλίο πρόκειται.


ΤΗΛΕΑΣΤΥ, Εκπομπή "Ελλήνων Έγερσις", 18.07.1006

Άδωνις Γεωργιάδης:

"Πριν από οτιδήποτε άλλο, ξεκινάω από το αγαπημένο μου βιβλίο. Ιδού. Πρέπει να σου πω ότι το βιβλίο αυτό το πήρα μαζί ου για να το διαβάσω καθοδόν στην πτήση προς την Αυστραλία. Η Αυστραλία είναι -πρέπει να ξέρεις- μια μέρα ταξίδι. Μιλάμε για το καινούριο βιβλίο του κ. Κωνσταντίνου Πλεύρη από τις εκδόσεις Ηλεκτρον. Μιλάω γι' αυτό το βιβλίο, το οποίο από την πρώτη μέρα που το δείξαμε έχει κάνει θραύση και ομολογώ -αν και είναι ένα ιδιαίτερα προκλητικό βιβλίο- από την άλλη πλευρά, διαβάζοντάς το, σελίδα σελίδα στο αεροπλάνο δεν μπορώ παρά να πω ότι ο άνθρωπος αυτός, ο γνωστός ιστορικός κ. Κωνσταντίνος Πλεύρης, έχει κάνει πραγματικά συστηματική εργασία."


Ο Άδωνις Γεωργιάδης και όλο το συνονθύλευμα του ΛΑ.Ο.Σ. διεκδικούν την είσοδό τους στη Βουλή. Στο χέρι όλων μας είναι να μη τους το επιτρέψουμε.

Οι υποστηρικτές και διαφημιστές αντιδημοκρατικών ναζιστικών θέσεων δεν έχουν καμία θέση σε δημοκρατικούς θεσμούς.


ΥΓ1
Ευχαριστούμε το ΕΠΣΕ για την ενημέρωση.
Του εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο δικαστικό του αγώνα κατά του Πλεύρη και των υπολοίπων και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

ΥΓ2
Το JUNGLE-Report παραμένει κλειστό έως τέλη Αυγούστου και εύχεται σε όλους καλές διακοπές.

Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή