26 Οκτ 2007

Η φάρσα στον Πολύδωρα

26 Οκτ 2007 , 11:49 μ.μ.




Όλοι, λίγο πολύ γνωρίζουμε, για την κόντρα που υπάρχει αυτό τον καιρό μεταξύ Πολύδωρα και Νέας Δημοκρατίας.

Το κλίμα συνεχώς φορτισμένο, τα νεύρα διαρκώς τεντωμένα και με έναν Βύρωνα να εκτοξεύει συχνά φραστικούς Τόμαχοκ, με την χαρακτηριστική "πολυδώρειο" διάλεκτο κατά του στρατοπέδου της ΝΔ (Ρουσόπουλο, Βουλγαράκη, Παυλόπουλο και Σία).
Δύο εκ των τελευταίων χαρακτηρισμών, ήταν "σχιζοφρενείς" και "ασπάλακες".

Αξιοσημείωτο είναι δε, ότι εως τώρα, μετά τις εκλογές, δεν έχει έρθει ακόμα σε επαφή με κανένα στέλεχος της κυβερνήσεως.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, την περασμένη Τρίτη, 23/10/07 (πριν από 3 μέρες δηλαδή), του γίνεται και μια πολύ πετυχημένη τηλεφωνική φάρσα στο Πολιτικό του Γραφείο από τον Αποστόλη, τον τηλεφωνητή της γνωστής ραδιοφωνικής εκπομπής "Ελληνοφρένεια" του Θύμιου Καλαμούκη στον ΣΚΑΪ.

Για να μη τα πολυλογούμε, ακούστε τη φάρσα:












Την επόμενη μέρα (Τετάρτη, 24/10/07) η εφημερίδα "Τα ΝΕΑ" δημοσιεύει το παρακάτω άρθρο:

Βύρων μαινόμενος

ΣΕ ΑΝΑΜΜΕΝΑ κάρβουνα καθόταν χθες όλη ημέρα ο Βύρων Πολύδωρας. Την οργή του επαναστάτη βουλευτή προκάλεσε ένα τηλεφώνημα που έγινε στο πολιτικό του γραφείο στη Βουλή. Στη γραμμή απάντησε ο στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού κ. Αγγελόπουλος, ενώ στην άλλη άκρη βρισκόταν άντρας που συστήθηκε ως κύριος Κουρντεντές.
Ο ΚΟΥΡΝΤΕΝΤΕΣ ρώτησε λοιπόν εάν ο Βύρων μπορεί να εκπροσωπήσει τη Ν.Δ. σε εκδήλωση που πρόκειται να γίνει στον Έβρο τις επόμενες ημέρες, εκεί που συνήθως καταλήγουν όσοι φαντάροι παίρνουν δυσμενή μετάθεση. Η συνομιλία μεταφέρθηκε στον πολιτικό και ο Πολύδωρας ζήτησε από τον συνεργάτη του να τηλεφωνήσει στη Νέα Δημοκρατία για να μιλήσει ο ίδιος με τον Κουρντεντέ. Προς μεγάλη έκπληξη όμως, τέτοιο όνομα στα κομματικά γραφεία δεν υπάρχει.
ΩΣΤΟΣΟ, έπειτα από μία ώρα επικοινώνησε προσωπικώς με τον Πολύδωρα ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. Γιάννης Τραγάκη ς για να του πει ότι πληροφορήθηκε το συμβάν και ότι ίσως θα ήταν καλό να τα πουν το επόμενο διάστημα από κοντά. Μαθαίνω ότι ο Βύρων έσουρε του Τραγάκη στη γνωστή του βυρωνική διάλεκτο όσα δεν έχει σούρει το τελευταίο διάστημα εις βάρος της Ν.Δ. και του Καραμανλή. Ο Πολύδωρας θεώρησε άκρως προσβλητικό να του τηλεφωνήσει ο Τραγάκης κι όχι κάποιος υψηλόβαθμος παράγοντας του Μαξίμου και της Ρηγίλλης, δεδομένου ότι ήταν και η πρώτη επαφή που είχε με στέλεχος της Ν.Δ. μετά τις εκλογές.




Η πλάκα όμως δεν τελειώνει εδώ, στην εκπομπή "Ελληνοφρένεια", την επόμενη μέρα, υπήρχε και συνέχεια με κάποιον που τηλεφώνησε από το Πολιτικό Γραφείο του Πολύδωρα για να πάρει το αίμα του πίσω.

Ακούστε:












Πάνω-κάτω αυτά τα χοντρά σκηνικά παίχτηκαν στο περιβάλλον του αγαπητού μας ποιητού και αφηνιασμένου επαναστάτη αυτό τον καιρό, λόρδου Βύρωνα Πολύδωρα.


Επί τη ευκαιρία, μιάς και ακούμε διάφορα αυτή τη στιγμή, ας ακούσουμε και τις πρόσφατες μπούρδες του Βορίδη για τις παρελάσεις:











Η εκπομπή "Ελληνοφρένεια" εκπέμπεται καθημερινά στις 13:00 ώρα Ελλάδος (εκτός Σαβ/κων), από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ στους 100,3.


.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή