25 Οκτ 2007

Η αποχώρησις των Αλλοδαπών και η έλευσις του Αντιχρίστου

25 Οκτ 2007 , 3:09 μ.μ.
Ανέστης Κεραμιδάς: Γνωστός θεσσαλονικιός τηλεπλασιέ. Επίσης δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης -του κόμματος που περισυλλέγει την κάθε λογής έμψυχη σαβούρα- και παρολίγον υποψήφιος βουλευτής με το ίδιο φυσικά κόμμα.



Μεγάλες, συγκλονιστικές, αποκλειστικές και μοναδικές αποκαλύψεις είχαμε την τύχη να ζήσουμε σε σαβουρο-εκπομπή του υπερπατριώτη- αφυπνιστή τηλεπλασιέ Ανέστη Κεραμιδά-Περούκα με καλεσμένο τον Στρατηγό Αϋφαντή-Μπαστούνι.

Ήτο αναμενόμενο άλλωστε, καθότι και μόνο στο άκουσμα του διδύμου Κεραμιδάς-Περούκα & Στρατηγός Αϋφαντής-Μπαστούνι, προκαλείται στην πλάση μια αθεράπευτη ανατριχίλα.

Ένα δίδυμο που παρουσιάζει μια εκπομπή που σκοτώνει (κυρίως εγκεφαλικά κύτταρα) και παίζει τη ζωή του κορώνα-γράμματα με τις συνταρακτικές σαβούρικες αλήθειες που τολμάει και αποκαλύπτει.

Πότε θα φύγουν από την πανίερη ΕΛ-λάδα οι μιαροί αλλοδαποί;;

Πότε θα γένει η κάθαρσις από αυτούς που οργανωμένα στέλνονται δια να αλλοιώσουν τον εκλεκτό του Θεού πληθυσμό της κολοπετινίτσιου χώρας, η οποία ως γνωστόν αποτελεί το επίκεντρο του Σύμπαντος και γι αυτό βάλθηκαν όλες οι μιαρές υποχθόνιες δυνάμεις να πλήξουν;;

Όλες οι απαντήσεις έχουν δοθεί από πάνσοφους ελ-ληνιστές Μαλέες και σύγχρονους Μύστες. Τα πάντα έχουν μελετηθεί με τρομερή ακρίβεια. Είναι καταγεγραμμένα και περίτρανα αποδεδειγμένα σε αμέτρητα καντάρια σαβούρας χάρτου, συγγραμμένα από, υπό τουπέ και μη, εγκεφάλους.

Θα έχουμε όλοι την τύχη και την τιμή, το Δεκέμβριο του 2007, να γίνουμε μάρτυρες και παρατηρητές των πρώτων σημαδίων που θα προαναγγείλουν το ξεκούμπισμα των μιαρών αλλοδαπών από το επίκεντρο του Σύμπαντος, την κολοπετινίτσια ΕΛ-λάδα.

Για την ακρίβεια, η προφητείες των περουκοφόρων τηλεπλασιέ ορίζουν 800 ημέρες από τα τέλη Αυγούστου/αρχές Σεπτεμβρίου 2007, εως ότου εμείς, παρέα με το DNA μας, θα είμαστε και πάλι οι μοναδικοί κάτοικοι και κυρίαρχοι του επίκεντρου του Σύμπαντος.






Όμως ο εκλεκτός λαός της κολοπετινίτσιου Αγίας Χώρας δεν θα χαρεί για πολύ καιρό τη μοναξιά του, παρέα με το μοναδικό του DNA, διότι και άλλες νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται να ταράξουν τα νερά του επικέντρου του Σύμπαντος.

Αυτή τη φορά από τη γνωστή ωφελιμιστική σαβουροεκπομπή της Άννας Δρούζας.

Τη σαβουροεκπομπή, που έχει κατά καιρούς προσφέρει τα μέγιστα στην ιατρική και γενικά στην επιστήμη και την έρευνα.

Ποίος μπορεί να ξεχάσει τα πλήθη που θεράπευσε αυτή η εκπομπή, από όλες τις γνωστές και άγνωστες ασθένειες, με τη θαυματουργή φραπελιά;

Προέτρεψε εκατοντάδες γέρους και γριές να γυμναστούν και να δυναμώσουν τον οργανισμό τους σκαρφαλώνοντας στα ελαιόδεντρα για να μασήσουν φύλλα.

Ποιός μπορεί να ξεχάσει τις εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας που προσέθεσε σε πλείστα ελαιοτριβεία, καθώς αναγκάστηκαν να λειτουργήσουν παράλληλα και ως γραφεία ευρέσεως μασελών που περισυλλέγονταν σε κλαδιά ελαιοδέντρων;

Για να μην αναφέρουμε τις αποκαλυπτικές σαβουροεκπομπές με τους εξωγήινους, οι οποίες έδωσαν απαντήσεις σε άπειρα ερωτήματα της NASA.

Αυτή τη φορά, η σαβουροεκπομπή της Άννας Δρούζας, με καλεσμένους Άγιους Γεροντάδες Παΐσιους-Παστίτσιους της μοναδικής θρησκείας που κατέχει τη μία και μοναδική Αλήθεια, αποκαλύπτει την ακριβή ημερομηνία της συντέλειας του Κόσμου.

Την ημερομηνία της Δευτέρας Παρουσίας και της ελεύσεως του Αντιχρίστου (κάντε το σταυρό σας).

Άγιοι Πατέρες-ερευνητές αποκωδικοποιούν την ακριβή ημερομηνία μέσα από τις Ιερές Γραφές των Αγίων της σωστής θρησκείας: 25η Μαρτίου του 2018
Ο Αντίχριστος θα είναι ένα ωραίος νέος που θα κάνει θαύματα και θα λύνει όλα τα προβλήματα. Η καταγωγή του θα είναι φυσικά εβραϊκή, πράγμα που σημαίνει, ότι θα πρέπει να έχουμε συνεχώς υπόψιν μας αυτή τη μιαρή ράτσα.

Την 25η Μαρτίου του 2018 λοιπόν, εκατομμύρια σινιαρισμένοι σημαιοστολισμένοι πατριώτες ελληνορθόδοξοι, μετά τις παρελάσεις, θα έχουν τη χαρά να γνωρίσουν τους ανεστημένους προγόνους τους και να περπατήσουν ανέμελα στα λιβάδια του Παραδείσου εν τη συνοδεία λευκών Αγγέλων που θα γυροφέρνουν πάνω από τα κεφάλια τους κάνοντας διάφορα αερο-ακροβατικά με αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες ψέλνοντας βυζαντινά τεριρέμ.

Όλοι οι υπόλοιποι, δηλαδή οι θολοκουλτουριάρηδες αριστεροί άθεοι, οι αμετανόητοι αλλόθρησκοι που πίστευαν σε λάθος θρησκείες και όχι στη μοναδική θρησκεία που κατέχει τη μία και μοναδική Αλήθεια και τη μεγαλύτερη ακίνητη περιουσία στην Άγια κολοπετινίτσια Χώρα, όλοι οι εχθροί τού πανίερου κολοπετινίτσιου επικέντρου του Σύμπαντος (Τούρκοι, Αλβανοι, Εβραίοι, Σκοπιανοί, κτλ), όπως και η Μαντόνα που έχτισε σπίτι δίπλα από το σατανικό Ναό του Σολομώντα για να υποδεχθεί τον Αντίχριστο, όλοι αυτοί θα πάνε στην Κόλαση και θα γίνουν μύδια σαχανάκι.

Η Αγία Σοφιά φυσικά, μέσω αντιβαρυτικής τηλεμεταφοράς Τέσλα, θα μεταφερθεί στον ελληνορθόδοξο Παράδεισο.










"ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ (ή είναι ήδη εδώ)!"
funEL*





Λαός απαίδευτος, πάντα έρμαιο στη σαβούρα του κάθε παρακμιακού βλάκα και του κάθε επίδοξου απατεώνα...






*εσύ κοίτα να επιστρέφεις σιγά-σιγά, γιατί βλέπεις τι γίνεται...


.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή