15 Μαρ 2008

Το δελτίο τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. για τον μακεδονομάχο Γεωργίου

15 Μαρ 2008 , 12:16 π.μ.
Ως δια μαγείας, μετά από τρεις μήνες που έγινε το περιστατικό, ξύπνησε το ΛΑ.Ο.Σ. και έβγαλε ένα ξεκαρδιστικό δελτίο τύπου για το περιστατικό στο οποίο ο ευρωβουλευτής του Γ. Γεωργίου αποκαλούσε στις Βρυξέλλες την ΠΓΔΜ με το όνομα Μακεδονία, προσπαθώντας έτσι να μας βγάλει όλους ηλίθιους.

Είχαμε αναφερθεί σε αυτό και τις προάλλες (αξίζει να το ξαναδιαβάσετε εκείνο το άρθρο για να θυμηθείτε τις κωμικοτραγικές αντιφάσεις που έλαβαν τότε χώρα στις ανώτερες τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ.).

Ιδού το δελτίο τύπου:
ΑΘΗΝΑ, 13/03/2008
ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ

Η βιομηχανία ψεύδους και συκοφαντίας, όταν μάλιστα βρίσκεται στα χέρια ατόμων με κλονισμένη ψυχική υγεία αποτελεί ανίατη ασθένεια της εποχής, και παράγει πολιτικό και ηθικό ρύπο, που εκτοξεύεται προς άτομα με άμεμπτη και γνωστή πορεία και ιστορία στον αγώνα προστασίας των εθνικών συμφερόντων.

Η γνωστή μέθοδος απομόνωσης φράσεων από ολόκληρα κείμενα πρωτοφανούς μαχητικότητας και επιθετικότητας, είχε υιοθετηθεί από όλους τους ολοκληρωτισμούς για να δημιουργούν εκάστοτε αντίθετη προς την αλήθεια, εντύπωση.

Από την ακροτελεύτια παράγραφο της παρέμβασης του Ευρωβουλευτή του Λ.Α.Ο.Σ, Πρέσβη κ. Γεωργίου, όπου κατακεραύνωνε τους Σκοπιανούς, απομονώθηκε προφανέστατα η ειρωνική φράση ¨ Αν λοιπόν αισθάνεσθε ότι πληροίτε όλα τα παραπάνω μέχρι σήμερα κριτήρια, τότε η Μακεδονία σας θα είναι έτοιμη προς ένταξη στην Ευρώπη. Αλλά δυστυχώς δεν τα πληροίτε¨.

Αυτού του είδους οι παρεμβάσεις, με αυτούς τους τόνους επιθετικότητας και επιχειρηματολογίας, δεν έχουν γίνει ποτέ από άλλους Έλληνες Ευρωβουλευτές. Παρά μόνο από τον "ενοχλητικό" πρέσβη κ. Γεωργίου, για τον οποίο οι Σκοπιανοί εζήτησαν να εξαιρεθεί από την μικτή κοινοβουλευτική επιτροπή Ε.Κ FYROM της οποίας είναι Α΄ αντιπρόεδρος.

Για την διαπίστωση της αλήθειας των λεγόμενων ,θα σας περιέλθει φωνητική εγγραφή (επίσημη κασέτα του κοινοβουλίου), με τα κείμενα παρεμβάσεων, του κ. Γεωργίου.

Τις δύο πρώτες παραγράφους με τη γνωστή τηλεάστικη κλαψοκασέτα περί συκοφαντιών, η οποία συν τοις άλλοις υπονοεί και εμάς, διότι εμείς ήμασταν αυτοί που διαδώσαμε τα κατορθώματα του Γεωργίου ευρέως στο διαδίκτυο, τους την επιστρέφουμε και δη ενισχυμένη πίσω.

Θα επικεντρωθούμε στην 3η παράγραφο, που είναι και η ουσία, όπου το ΛΑ.Ο.Σ. με αυτό το δελτίο τύπου ανοίγει ένα λάκο και πέφτει μέσα το ίδιο.

Ας δούμε πρώτα το βίντεο όπου ο Γεωργίου κάνει αυτή τη μακεδονομαχητική δήλωση.

Αυτό είναι το βίντεο από τη σκοπιανή τηλεόραση (που βρέθηκε σε αυτή τη διεύθυνση).
Ο ήχος και η εικόνα είναι παντελώς ασυγχρόνιστα.



Και αυτό είναι το δικό μας βίντεο, όπου κάναμε έναν πρόχειρο συγχρονισμό.




Για να δούμε τώρα τι λέει η ακροτελεύτια παράγραφος της παρέμβασης του Γεωργίου:
“There is a pending matter that I never mentioned…that I believed that would be respected.
The pending matter is the name that has never been mentioned …I just have mentioned facts…instead I read in the papers.
And I finally wish Macedonia to be successful in her effort to join the European Union.”

Μετάφραση:
“Υπαρχει ένα ζητημα που εκκρεμεί το οποίο δεν ανέφερα ποτέ...το οποίο πίστευα θα ήταν σεβαστό.
Το θέμα που εκκρεμεί είναι το όνομα, το οποίο δεν έχει αναφερθεί ποτέ...Εγώ απλά ανέφερα γεγονότα...αντιθέτως με αυτά που διάβασα στα χαρτιά(/εφημερίδες).
Και τέλος εύχομαι στη Μακεδονία να επιτύχει στην προσπάθειά της να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση.”




Η 3η παράγραφος του δελτίο τύπου του ΛΑ.Ο.Σ., λέει λοιπόν:
Από την ακροτελεύτια παράγραφο της παρέμβασης του Ευρωβουλευτή του Λ.Α.Ο.Σ, Πρέσβη κ. Γεωργίου, όπου κατακεραύνωνε τους Σκοπιανούς, απομονώθηκε προφανέστατα η ειρωνική φράση ¨Αν λοιπόν αισθάνεσθε ότι πληροίτε όλα τα παραπάνω μέχρι σήμερα κριτήρια, τότε η Μακεδονία σας θα είναι έτοιμη προς ένταξη στην Ευρώπη. Αλλά δυστυχώς δεν τα πληροίτε¨.
Επειδή το δελτίο τύπου μιλάει σκοπίμως αόριστα, χωρίς να δίνει λεπτομέρειες για τη φράση που ισχυρίζεται ότι "απομονώθηκε" από την ακροτελεύτια παράγραφο της παρέμβασής του, ας πάρουμε τα 2 ενδεχόμενα για αυτό που θέλουνε να πούνε αυτοί οι ποιητές με τη σειρά:
  1. Το ΛΑ.Ο.Σ. θέλει να πει, ότι η φράση: "Αν λοιπόν αισθάνεσθε ότι πληροίτε όλα τα παραπάνω μέχρι σήμερα κριτήρια, τότε η Μακεδονία σας θα είναι έτοιμη προς ένταξη στην Ευρώπη. Αλλά δυστυχώς δεν τα πληροίτε" απομονώθηκε μέσα από την ομιλία του που είδαμε στο βίντεο
  2. Το ΛΑ.Ο.Σ. θέλει να πει, ότι η παραπάνω φράση που φέρεται να έχει πεί, ακολούθησε μετά από αυτά που είπε στο βίντεο, δηλαδή ακολούθησε μετά τη φράση "And I finally wish Macedonia to be successful in her effort to join the European Union".

Για το 1ο ενδεχόμενο έχουμε να πούμε, ότι αν παρατηρήσει κανείς καλά το βίντεο (και στις 2 μορφές του), θα δει πολύ εύκολα, ότι η εικόνα δεν διακόπτεται πουθενά και έτσι ο ισχυρισμός, ότι δηλαδή κόπηκε κάτι μέσα από τα λεγόμενα του Γεωργίου, είναι πέρα ως πέρα ψευδής.

Για το 2ο ενδεχόμενο έχουμε να πούμε, ότι είναι ολίγον τι οξύμωρο να ισχυρίζεται κανείς, ότι μετά από μια τέτοια φράση: "And I finally wish Macedonia to be successful in her effort to join the European Union" θα μπορούσε να ακολουθήσει και κάτι άλλο -δηλαδή μετά από μια φράση που και μόνο εξαιτίας του "and finally.." (=και τέλος..) δείχνει ότι δε θα μπορούσε παρά να είναι το τελευταίο πράγμα που είπε.

Αλλά ακόμα και αν έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και είπε όντως ο Γεωργίου στο τέλος της παρέμβασής του αυτό που ισχυρίζεται το δελτίο τύπου.
Δηλαδή μετά από αυτό:
"Και τέλος εύχομαι στη Μακεδονία να επιτύχει στην προσπάθειά της να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση."
ακολούθησε αυτό:
"Αν λοιπόν αισθάνεσθε ότι πληροίτε όλα τα παραπάνω μέχρι σήμερα κριτήρια, τότε η Μακεδονία σας θα είναι έτοιμη προς ένταξη στην Ευρώπη. Αλλά δυστυχώς δεν τα πληροίτε."

Τότε αγαπητοί κύριοι του ΛΑ.Ο.Σ., ο ευρωβουλευτής σας Γεωργίου αποκάλεσε επανειλημμένα -δηλαδή περισσότερο από μία φορά- την ΠΓΔΜ με το όνομα "Μακεδονία", πράγμα που σημαίνει, ότι είναι πέρα ως πέρα αληθές το παρακάτω άρθρο της εφημερίδας "Ο Κόσμος του Επενδυτή":
2 Δεκεμβρίου 2007
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ

«Μακεδονία»

Εντός της εβδομάδας πάντως θα μάθουμε και πως θα εξελιχθεί το Σκοπιανό. Έρχεται, βλέπετε, στην Αθήνα ο Μάθιου Νίμιτς. Με αφορμή την επίσκεψη, θυμήθηκα και μια πολύ διασκεδαστική είδηση που μου μετέφερε απόλυτα αξιόπιστη πηγή μου. Λοιπόν, την περασμένη εβδομάδα συνήλθε στις Βρυξέλλες -για την ακρίβεια, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο- η Μεικτή Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ε.Ε.-ΠΓΔΜ, στην οποία μετέχει, μεταξύ άλλων, ο ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ, ε.τ. πρέσβης Κ. Γεωργίου. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, έλαβε τον λόγο και ο συγκεκριμένος εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, ο οποίος επανειλημμένα αναφέρθηκε στη «Μακεδονία»! Ώσπου να συνέλθουν από την κατάπληξή τους οι παριστάμενοι, ο ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ επανέλαβε την αναφορά του στη «Μακεδονία», υπό τα περιπαικτικά βλέμματα των εκπροσώπων της ΠΓΔΜ.Άλλαξε γραμμή ο ΛΑΟΣ; Δεν το φαντάζομαι. Μάλλον ο κ. Γεωργίου παρασύρθηκε από το εν Εσπερία κλίμα, στο οποίο προσαρμόστηκε απολύτως. Και φαίνεται πως στις Βρυξέλλες καταναλώνει πολλούς λωτούς, που διευκολύνουν τη λήθη των όσων λέει στην Ελλάδα.
Αριθμός Φύλλου: 263 Στήλη: Πολιτική+Ουσία, σελ. 16
..άρθρο το οποίο ακόμα κανείς από το ΛΑ.Ο.Σ. δεν είχε το θάρρος να βγεί επίσημα και να διαψεύσει.
Και καλύτερα για αυτούς θα είναι να μη διανοηθούν να δικαιολογηθούν λέγοντας ότι όλες αυτές τις φορές ο Γεωργίου το εννόησε ειρωνικά, γιατί τα κλούβια αυγά θα φτάσουν σε αυτούς ακόμα πιο γρήγορα από ότι τα περιμένουν. Στο βίντεο φαίνεται άλλωστε κατά πόσο "ειρωνικός" είναι ο ευρωβουλευτής τους.

Οπότε οι αγαπητοί ποιητές του ΛΑ.Ο.Σ. έχουν να διαλέξουν μία από τις 2 περιπτώσεις:
  1. Ο ευρωβουλευτής τους, σε αυτή τη συνεδρίαση, αποκάλεσε μόνο μία φορά, ειρωνικά, την ΠΓΔΜ με το όνομα "Μακεδονία".
  2. Ο ευρωβουλευτής τους, σε αυτή τη συνεδρίαση, αποκάλεσε περισσότερες από μία φορά, την ΠΓΔΜ με το όνομα "Μακεδονία".
Αν διαλέξουν την 1η περίπτωση, τότε είναι ψεύτες και μάλιστα μεγάλοι, διότι η 1 φορά που την αποκαλεί "Μακεδονία" στο βίντεο συν τη 1 φορά που την αποκαλεί "Μακεδονία" στη φράση που ισχυρίζονται ότι απομονώθηκε, μας κάνουν 2 φορές που αποκαλεί την ΠΓΔΜ "Μακεδονία".

Αν διαλέξουν τη 2η περίπτωση, τότε αυτομάτως παραδέχονται ότι είναι αληθή τα όσα αναφέρονται πιο πάνω στο άρθρο της εφημερίδας "Ο Κόσμος του Επενδυτή".

Πάντως και στις 2 περιπτώσεις το ΛΑ.Ο.Σ. είναι πεσμένο με τα μούτρα στο λάκο που μόνο του άνοιξε με αυτό το δελτίο τύπου.

[...]


Τέλος, όσον αφορά την τελευταία παράγραφο του δελτίου τύπου:
Για την διαπίστωση της αλήθειας των λεγόμενων ,θα σας περιέλθει φωνητική εγγραφή (επίσημη κασέτα του κοινοβουλίου), με τα κείμενα παρεμβάσεων, του κ. Γεωργίου.
Όχι κύριοι ποιητές του ΛΑ.Ο.Σ., δε καταλάβατε καθόλου καλά...
Δε θα περιέλθει καμιά φωνητική εγγραφή με τα κείμενα των παρεμβάσεων του κ. Γεωργίου.
Αν θέλετε όντως να αποδείξετε κάτι, τότε αυτό θα το κάνετε μόνο αν περιέλθει βιντεοσκοπική εγγραφή με τα κείμενα των παρεμβάσεων του κ. Γεωργίου, και μάλιστα βιντεοσκοπική εγγραφή από τη συνεδρίαση "Delegation to the European Union - Former Yugoslav Republic of Macedonia Joint Parliamentary Committee" που έγινε στις 26-27/11/2007.

Γιατί με τις φωνητικές εγγραφές μπορεί ο καθένας να αποδείξει ότι θέλει.
Για παράδειγμα, μπορεί να αποδείξει ακόμα και ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι ομοφυλόφιλος.





.....τιγκλον τιγκλον τιγκλον





ΥΓ1
Προς υπευθύνους των Δελτίων Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ:
Το κόμμα σας ονομάζεται "ΛΑ.Ο.Σ." και όχι "Λ.Α.Ο.Σ", όπως το αναφέρετε στο δελτίο τύπου σας.
(μέχρι και αυτό εμείς θα σας το μάθουμε;)


ΥΓ2
Άσχετον: Το JUNGLE-Report έκλεισε σήμερα ένα χρόνο λειτουργίας.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή