9 Μαρ 2008

Το ΛΑ.Ο.Σ. ντύνεται αποκριάτικα

9 Μαρ 2008 , 4:06 π.μ.
Ακολουθεί σατιρικόν πόστ προς χαλάρωσιν και ευθυμίαν.
=========================================


Είδαμε στην τηλεόραση την εξαιρετικά «πρωτότυπη» αποκριάτικη αμφίεση του Πανίκα Ψωμιάδη και σφίχτηκε η καρδιά μας. Απίστευτη φτώχεια και έλλειψη φαντασίας για τον λαοφιλέστατο ανάμεσα στους μακεδόνες ψηφοφόρους του, σε σημείο που αναρωτηθήκαμε πως θα μπορούσαν οι αγαπημένοι μας πολιτικοί του ΛΑ.Ο.Σ. να αποκτήσουν ενδιαφέρον και πολλαπλάσια θεαματικότητα, έτσι και αποφάσιζαν να αποκτήσουν περισσότερο θράσος και χιούμορ που θα τους έκανε πιο συμπαθείς.
Με βάση αυτό το σκεπτικό, σας παρουσιάζουμε μια συλλογή από ιδανικές αποκριάτικες μεταμφιέσεις για τις μεγάλες φίρμες του ΛΑ.Ο.Σ. Αλλά είπαμε, ο Πανίκας στερείται αισθητικής και εμείς θα δώσουμε τη χαρά στο μπουλούκι του ΛΑ.Ο.Σ. να γίνει θέαμα εφάμιλλο της απήχησης του Καραγκιόζη.

Άλλωστε την αρχή την έκανε ο Καρατζαφέρης στη συγκέντρωση για το Μακεδονικό, λανσάροντας επίσημα τους πρώτους μασκαράδες της Αποκριάς




Ακολουθούν οι προτάσεις του JUNGLE-Report team για τη φετινή αποκριάτικη αμφίεση των στελεχών του ΛΑ.Ο.Σ.


Άδωνις Γεωργιάδης - Σοπράνο

Με φωνή που δονεί τα μεγάφωνα των ηχείων και θρυμματίζει τα κρυστάλλινα ποτήρια της γιαγιάς, ο Άδωνις δεν μπορεί να έχει καλύτερη επιλογή από μια ντίβα της όπερας. Οι κλαίουσες πρωταγωνίστριες της όπερας, που ως Τόσκες πεθαίνουν επί μία βαρετή ώρα στην τελευταία σκηνή, βρήκαν τον εκπρόσωπό τους στο πρόσχαρο και τσιτωμένο πρόσωπο του συνονόματου πανέμορφου ήρωα της ελληνικής μυθολογίας.

Το σύγχρονο πρότυπο του metrosexual ανδρισμού βρίσκει την πλέον προχώ εκδοχή του στο κορμί μιας υψιφώνου βαγκνερικών διαστάσεων, με τα τρομώδη παραληρήματα του εθνοσωτήρα να δονούν ανελέητα τις ερτζιανές συχνότητες και φέρνουν σε αμηχανία τους τηλεθεατές που πανικόβλητοι ψάχνουν το off του τηλεκοντρόλ για να ακούσουν Έφη Σαρρή.




Μάκης Βορίδης - Ινδιάνος


Ο Τζερόνυμο του εθνικισμού, το Καθιστό Φασιστάκι Ξεθάβει Τσεκούρι Πολέμου, με τις πολεμικές ιαχές ούγκ ούγκ στους 300 και την πανκ ξινίλα ενός αναβράζοντος νεανικού αίματος, ξυρίζει τα σκαλπ των άπλυτων εχθρών του για να τα ξεπλύνει στους καταρράκτες του Νιαγάρα με το εθνικιστικό SKIP που τα λευκαίνει όλα.

Βάφεται με το καινούριο σετ πολεμοχαρούς μακιγιάζ της Lancôme Paris και είναι συνδρομητής στο περιοδικό της Βιομηχανίας Τσεκουριών και Κοτσιδών «Pocahontas Army». Στην κανονική του ζωή ντύνεται με Harmani και μεταξωτές γραβάτες από τους Ούννους εμπόρους στην Οδό της Μέταξας στην περιοχή του Φασιστανιστάν.

Το τσεκούρι στη φωτογραφία είναι το δικό του ντεμέκ, επειδή ως νιάτο δεν είχε λεφτά να αγοράσει αυθεντικό ατσάλινο με τη στάμπα της Χαλυβουργικής Α.Ε. - και συν αυτοίς γλυτώνει τα έξοδα για να προμηθευτεί ένα καινούριο αφού το αυτοσχέδιο είναι ακόμα αποτελεσματικό στο να λιανίζει τους άπλυτους αντιπάλους του.



Κυριάκος Βελόπουλος - Προϊστορικός ΕΛ Γίγαντας


Ο αντίπαλος του †ευλογημένου† Λιάκουρα, ο μονόχνωτος και βαρετός Βελόπουλος, αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον χάρη στη λεπτεπίλεπτη πανοπλία φτιαγμένη από τους Νιμπελούγκεν μεταλλουργούς της Βαλχάλας, που μετοίκησαν στον Σείριο σαν Νεφελίμ στην υπηρεσία των αρχαιοελληνορθόδοξων προϊστορικών Γιγάντων ΕΛ.

Οι σκοτεινοί Ιλλουμινάτοι και οι ποταποί Rockefeller και Soros θα έχουν ένα λόγο περισσότερο να τρομοκρατούνται μπροστά στη θέα μιας ομπρέλας.

Διότι η μαγική στολή του Βελόπουλου έχει ένα άλλο προσόν, κατασκευάστηκε με τη μυστική τεχνολογία των ΕΛληνικής καταγωγής Transformer.

Ονομάζεται Κυριάκος επειδή όπως η Κυριακή είναι κοντή γιορτή, του έμεινε το κόμπλεξ να νιώσει γίγαντας ΕΛ.

Η φωτογράφιση έγινε στη ντάτσα του Πούτιν που βρίσκεται στο φεγγάρι του Σείριου Α.








Θανασάκης Πλεύρης – Μπαγκς Μπάνυ


Ο ερωτιδεύς λαγός του εθνικισμού φέρει αυτονόητα την κατάλληλη στολή, μεταξύ Playboy και Ιωάννη Μελισσανίδη. Συχνά κάνει το κουνελάκι που βγαίνει από την τούρτα στις εργένικες συνεστιάσεις του νηπιαγωγείου εθνικιστικών πλευρίτιδων «Ο Ωραίος Ν.Ε.Ο.Σ.» γιατί εκεί δεν έχουν πολλές γυναίκες.

Στις ελεύθερες ώρες κάνει ορθογραφικά λάθη (μα τον αδριάντα) ή λύνει sudoku και δένει πασόκους.

Τις βραδυνές ώρες πιστεύει ότι είναι η μετενσάρκωση του Μπαγκς Μπάνυ και χορεύει υπό τους ήχους του Βάγκνερ, κάτι που οφείλεται στην αντίδρασή του ενάντια στην πατρική καταπίεση - δείτε παρακάτω.




Κώστας Πλεύρης – Σάρουμαν


Αρχηγός της Τάξης των Μετάξι-Νάτσι (Tetartus Augustus), ο σοφότερος και ισχυρότερος από τους Ναζιάρηδες που στάλθηκαν στην Ελληνική Μέση Γη, έχει μεγάλη δύναμη επιβολής στη σκέψη των Λα.ο.σ.ανθρώπων, χρισμένος σαν πνευματικός πατέρας τους και χρησιμοποιώντας ως μέσο την σαγηνευτική φωνή του, η οποία έχει την ικανότητα να κάνει όσους τον ακούν να πιστεύουν ό,τι θέλει αυτός.

Έχει επίσης ιδιαίτερες δεξιότητες στην τέχνη της σαπωνοποίησης και τις περισσότερες γνώσεις από οποιονδήποτε πάνω στη ιστορία των κατάπτυστων Εβραίων και των δολοπλόκων της Σιών. Γι αυτό το λόγο, ανακηρύχθηκε αρχηγός του Λευκού Συμβουλίου Εναντίον των Γουρουνοκέφαλων κατά την 21η Απριλίου 1967.






πρέσβης Γεωργίου - Παύλος Μελάς


Στητός και καμαρωτός ο πρέσβης Γεωργίου, με μια αύρα μεγαλοϊδεατισμού και τρισχαριτωμένης ειρωνείας όταν αναφέρεται στα Σκόπια με το όνομα «Μακεδονία», είναι σαφώς ο Μακεδονομάχος Παύλος Μελάς.

Φέρων τη μέλανα στολή του ενδόξου προγόνου του, αντικατοπτρίζει την ανεξιχνίαστη ιδεολογία που παραπαίει μεταξύ σκοταδισμού κι εθνικισμού.

Όταν μιλάει στο Συμβούλιο της Ευρώπης είναι φτυστός ο γκαφατζής επιθεωρητής Κλουζώ, αλλά όταν μιλάει στους οπαδούς του ΛΑ.Ο.Σ., όλοι νιώθουν πως το σύνθημα «Σεισμός, σεισμός, έρχεται ο ΛΑ.Ο.Σ.» είναι προοίμιο μεγάλων φυσικών κι εθνικών καταστροφών.












Κωνσταντίνος Αϊβαλιώτης – Φανταράκι

Ο βουλευτής Αϊβαλιώτης διατηρεί το προνόμιο απ' όλα τα μέλη του ΛΑ.Ο.Σ. να έχει δει πρώτος το Χριστό φαντάρο.

Αντικείμενο μελέτης για τους παραφυσικούς ερευνητές και τις θρησκευτικές οργανώσεις, η φυγοστρατία του αποδεικνύει ότι υπάρχει Θεός και για τους δειλούς πατριώτες.

Υπέρμαχος των εθνικών δικαίων, η κατοχή του Master’s στην Οικονομική Θεωρία και Πολιτική από την ΑΣΟΕΕ καθώς και Master’s στη Διεθνή Πολιτική από το Πανεπιστήμιο Βρυξελλών, όπως και η εκλογή του ως βουλευτής, δείχνει ότι το πολιτικό ήθος και η υψίστη πνευματική καλλιέργεια μπορούν να συνάδουν με τη φυγοστρατία.

Γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά. Τη φανταρίστικη αργκό όχι. Θα τη μάθει όμως όταν σύντομα τον διατάξουν να καθαρίσει καλλιόπες και συναφείς δύσοσμες στρατιωτικές εργασίες. Τι είναι Καλλιόπη;









Βαΐτσης Αποστολάτος - Μπομπ ο Σφουγγαράκης


Ένας ιδεολογικός σεξολογικός αχταρμάς με διάτρητη πολιτική ιδεολογία που ταιριάζει απόλυτα σε ένα σφουγγάρι με χίλιες τρύπες, ήτοι αμφίσημη σεξουαλικότητα και ξεχειλωμένη θολοκουλτούρα φιλοσοφία.

Γι αυτό ο Καρνάβαλος δίνει την ευκαιρία στον τρανό τηλεοπτικό σεξολόγο να ντυθεί Μπομπ ο Σφουγγαράκης, το έμβλημα του φτηνιάρικου ψυχολογικού στριπτήζ δια της τηλοψίας. Με το αδρό προγούλι, το άρειο δέρμα και τα γυαλάκια περισπούδαστου επιστήμονα πάνω από το βλέμμα του γυμνοσάλιαγκα, ο Βαΐτσης Αποστολάτος διεμβολίζει με το σθένος του Μωάμεθ του Πολιορκητή έναν πολιτικό χώρο οχυρωμένο απέναντι στην ποικιλία των ερωτικών προτιμήσεων και στάσεων.

Λογικό, αφού ο λαός μας, όπως και το ΛΑ.Ο.Σ., «σκύβει» με μεγάλη δυσφορία στον διεθνή ιμπεριαλισμό και το νεοταξισμό του ερωτισμού αλλά όταν βρίσκεται μεταξύ φραπέ, ούζου και μουσακά δεν χαβαλεδιάζει από τέτοια
όταν αποχαυνώνεται μεταμφιεσμένο σε γιουσουφάκι.







Γιώργος Καρατζαφέρης - Drag Queen!

Όταν κάποιοι χρίζονται καταλληλότεροι για πρωθυπουργοί, άλλοι είναι καταλληλότεροι για τη γκαρνταρόμπα του Vassilios Kostetsos. Κάτι οι πούλιες, κάτι οι χάντρες, με τo ανατριχιαστικό στράπλες και τα γκλαμ τακούνια στην πρώτη γραμμή, ο Καρνάβαλος ποτέ άλλοτε δεν θα μπορούσε να αποκτήσει ενδυματολογική αξία στα κατγουόκ του Λάνγκερφελντ.

Στην αρχή σκεφτήκαμε ότι του ταίριαζε ο ρόλος της τσατσάς λόγω του κόμματος στο οποίο ηγείται αλλά μετά την αποκαλυπτική συνομιλία με τον Θάνο Ασκητή, που σας παρουσιάζουμε στο βίντεο πιο κάτω, βγαίνει πρώτο τραπέζι πίστα η θηλυκή γκλάμορους πλευρά ενός ανδροπρεπέστατου αρχηγού κόμματος που φέρνει προς Μέριλυν Μάνσον κατά 70 κιλά παραπάνω.

Ακολουθεί η υποκλεμμένη τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ Καρατζαφέρη και Dr. Ασκητή.









Καλές απόκριες σε όλες και όλους!




.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή