17 Μαρ 2008

Μαθήματα επαναστατικής γυμναστικής!

17 Μαρ 2008 , 11:15 μ.μ.

Χαιρετίζω τα μέλη της ελληνικής Ζουγκλόσφαιρας!
Ονομάζομαι Sty (που στην τρισβάρβαρον αγγλικήν σημαίνει χοιροστάσιο) αλλά η προέλευση του ονόματός μου δεν είναι από εκεί.

Στην πραγματικότητα προέρχομαι από ένα παράλληλο σύμπαν στο οποίο η γη έχει κατεδαφιστεί από την φυλή των Βόγκονς για να κατασκευαστεί μία οδός υπερταχείας κυκλοφορίας στο υπερδιάστημα. Σε εκείνο το σύμπαν το πλήρες όνομά μου ήταν Φριξος Sty και ήμουν μικροανιψιός της Έλλης Στάη. Χάρη σε μία χωροχρονική ανωμαλία κατά την διάρκεια της κατεδαφίσεως, βρέθηκα στο δικό σας σύμπαν και φυσικά είμαι ο μόνος που σώθηκε από την κατεδαφισθείσα γη του δικού μου σύμπαντος.

Δυστυχώς στο δικό σας σύμπαν η Έλλη Στάη δεν με αναγνωρίζει σαν μικροανιψιό της, αλλά δεν μπορεί να τα έχει κανείς όλα. Ευτυχώς όμως μπόρεσα να βρω μία θεσούλα στο Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι και έτσι βγάζω το ψωμάκι μου γράφοντας ανθελληνικά κείμενα στο μιαρό Jungle Report που σύμφωνα με τρέχουσα δημοσκόπηση το 39% των Ελλήνων θεωρεί ότι το ελέγχει ο Μάκης, το 32,2% οι Οβριοί Σιωνισταί και το 23,7% ο μιαρός ροζ θολοκουλτουριάρης δεινόσαυρος Urfuslaag.

Στο σημερινό ποστ θα ασχοληθώ με τον μέντορα, Νέστορα και ότι άλλο σεβασμιοφανές επίθετο θέλετε, της ακροδεξιάς των επίτιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου της Guadalajara του Μεξικού Κωνσταντίνο Πλεύρη.

Μία χαρακτηριστική υπεκφυγή διαφόρων απολογητών του Λάος, όταν βγαίνουν στην φόρα οι ακραία φασιστικές και μισάνθρωπες απόψεις του εν λόγω ανθρώπου είναι ότι έχει πλέον διαγραφεί από το κόμμα.

Πλην όμως το 2004 όταν ήταν απλός στρατιώτης στον Καρατζαφέρειο αγώνα όλα ήταν καλά και όμορφα και ειδικά οι αντιεβραϊκές κορώνες του εν λόγω κυρίου, λες και για τα όποια προβλήματα της Ελλάδος φταίνε οι Εβραίοι, οι Ζουλού ή οι Βόγκονς και όχι οι ίδιοι οι Έλληνες που ως άλλοι Οιδίποδες βγάζουν μόνοι τους τα μάτια τους. Απολαυστικό στιγμιότυπο αντιρατσιστικού διαλόγου Πλεύρη- Καρατζαφέρη εδώ.

Η πικρή αλήθεια είναι ότι τόσο ο αρχηγός του Λάος λαμογιάρει με τους έλληνες ακροδεξιούς χαρακτηρίζοντας την 7ετία «επανάσταση», όσο και ότι η πλειονότητα των οπαδών του είναι ακραιφνείς χουντοβασιλικοί.

Βέβαια λόγω της γενικότερης απαξίωσης της πολιτικής ζωής και των αυξημένων οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει σημαντικό τμήμα του πληθυσμού, όσο και της αύξησης της ανασφάλειας με την άνοδο της εγκληματικότητας και την σταδιακή αποδόμηση του όποιου ασφαλιστικού συστήματος, πολλοί δημοκράτες, έχουν πέσει στα δίκτυα του κόμματος της αντιδημοκρατίας.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα φανατισμένου ακροδεξιού οπαδού του Λάος που έχει τον Πλεύρη τον πρεσβύτερο σαν μέντορα είναι και ο You Tuber και
δις υποψήφιος με το κόμμα, ο SakisAthens ή Θ Ζαχαριάδης. Πραγματικός
θησαυρός γνώσης από τα καλύτερα του Πλεύρη, τουλάχιστον σύμφωνα με
την κρίση του Σάκη μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ένα πραγματικό διαμάντι που αλίευσα αφορά την ανάλυση του φαινομένου των επαναστάσεων και το επένδυσα με τα κατάλληλα σχόλια μουσική και εικόνες.

Απολαύστε!


Φυσικά σύμφωνα με τον κ. Πλεύρη και τους ομοϊδεάτες του στο Λάος «Επανάστασις» είναι η επέμβαση στρατιωτικών για την κατάλυση της δημοκρατίας, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς και από το στάζων μέλι ύφος του όταν αναφέρεται στο πώς πήραν την εξουσία ο Πάγκαλος και ο Μεταξάς.

Βέβαια τι άλλο θα μπορούσε κανείς να περιμένει από τον γαμπρό του εκ των πρωτεργατών της χούντας Λαδά, συγγραφέα εγχειριδίων για τις σχολές χωροφυλακής και καθηγητή της σχολής γενικής μορφώσεως του ΓΕΣ επί χούντας.

Το Λάος βρίθει ακροδεξιών στοιχείων, που για να το θέσουμε όσο πιο ανώδυνα
και στρογγυλεμένα γίνεται, δεν είναι και πολύ φανατικοί δημοκράτες...

Τόσο απλό είναι και διάφορα ψευδοανοίγματα της πλάκας τύπου «έχουμε εβραίους και γκέη στο κόμμα μας» δεν πείθουν κανέναν που έχει στοιχειώδη νοημοσύνη.

Το Λάος απλά αποτελεί όχημα για την πολιτική ανέλιξη και επιβίωση του κ. Καρατζαφέρη και η μαγιά του, είναι ότι αντιδραστικότερο έχει να επιδείξει η ελληνική κοινωνία.

Εάν βρεθεί τρόπος να οδηγηθούν οι ψήφοι διαμαρτυρίας σημαντικού τμήματος του ελληνικού λαού σε δημοκρατικούς πολιτικούς φορείς, οι κοινοβουλευτικές μέρες του μορφώματος είναι μετρημένες.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή