18 Μαρ 2008

Οι Oμοφυλόφιλοι, το Σύμφωνο Συμβίωσης και οι πτωματολόγοι

18 Μαρ 2008 , 1:26 μ.μ.
Πρώτα από όλα να επαναλάβω την πάγια θέση μου πως οι συζητήσεις για τους ομοφυλόφιλους συνανθρώπους μας, με βρίσκουν να διαφωνώ στη ρίζα τους γιατί απλά θεωρώ πως οι ίδιες οι συζητήσεις συνιστούν αμέσως ρατσισμό κατά μιας μερίδας της κοινωνίας.

Τα ανθρωποειδή που στον 21ο αιώνα αρνούνται επίμονα να κατανοήσουν πως η ερωτική επιλογή δεν μπορεί να είναι κριτήριο για οποιαδήποτε ανθρώπινη αξία, ως βρυκόλακες ξεμύτισαν και πάλι και χύνουν το δηλητήριο τους, με αφορμή τη συζήτηση για το Σύμφωνο Συμβίωσης που εύλογα προκάλεσε και τη συζήτηση για την Ομοφυλόφιλη Ιδιότητα και τις ανάγκες νομικής –θεσμικής κάλυψης.

Το ποιες είναι αυτές οι ανάγκες , μόνο ένας ηλίθιος ή εκ πεποιθήσεως αλλήθωρος δεν μπορεί να τις δει.

Υπάρχουν ανάμεσα μας ομοφυλόφιλοι συνάνθρωποι, ζευγάρια που μοιράζονται τη ζωή μαζί, συντροφικά για χρόνια ολόκληρα.

Η ζωή που αυτοί οι άνθρωποι έχουν δημιουργήσει μαζί, πρέπει να είναι κατοχυρωμένη νομικά. Ώστε, αν η σχέση διαλυθεί ή ακόμα χειρότερο συμβεί κάτι μοιραίο, η περιουσία που έχουν δημιουργήσει, τα αγαθά που απέκτησαν κλπ να μην μπορεί να τα προσβάλλει κανένας απολύτως τρίτος άνθρωπος από οικογένειες κλπ. Τόσο απλά.

Και είμαι βέβαιος πως η Πολιτεία δεν θα καθυστερήσει πολύ ακόμα τις σχετικές ρυθμίσεις.

Για Θρησκευτικό γάμο δεν έχω να πω τίποτα –η χριστιανική εκκλησία-τουλάχιστον η ορθόδοξη αίρεσή της από τα λίγα που γνωρίζω, είναι βαθύτατα αντι ομοφυλόφιλη οπότε προσωπικά μάλλον δεν κατανοώ γιατί ένας ομοφυλόφιλος άνθρωπος άνδρας ή γυναίκα θα είχε τη διάθεση να μπει στον κόπο και να «ευλογηθεί» από μία θρησκεία που με το «καλημέρα σας» δεν αναγνωρίζει το δικαίωμα της ύπαρξης τους.

Είναι σα να ζητάς αγάπη από τον δήμιο σου.

Βεβαίως και όλα ξεκινάνε και τελειώνουν στο αίτημα περί διαχωρισμού Πολιτείας- εκκλησίας.

Διαχωρισμός που και αυτός θα έπρεπε ήδη να είχε ολοκληρωθεί εδώ και χρόνια και που καθυστερεί κρατώντας με το ζόρι καθυστερημένο και το Θεσμικό Πλαίσιο της Ελληνικής Πολιτείας.

Διαχωρισμός που θα πρέπει όταν γίνει να βάλει τη εκκλησία εκεί που πρέπει: Στο απόλυτο περιθώριο των Πολιτειακών Κέντρων Αποφάσεων.

Με ταυτόχρονη αποκαθήλωση όλων των λατρευτικών συμβόλων από τους Δημόσιους Χώρους, Υπηρεσίες, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα όλων των βαθμίδων κλπ.

Γιατί; Μα γιατί απλά, σε μία κοινωνία στον Δημόσιο Βίο της ΔΕΝ είναι όλοι χριστιανοί.
Γιατί το Θρήσκευμα είναι μία σοβαρότατη αλλά αυστηρά προσωπική υπόθεση του κάθε ενός και η Πολιτεία πρέπει, οφείλει να είναι «παγερά ουδέτερη» άχρωμη και άοσμη στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Μη νομίζετε πως και όταν γίνει ο διαχωρισμός τα πράγματα θα είναι εύκολα.

Αιώνων δικτατορεύουσας νοοτροπίας δεν ξεριζώνεται εύκολα.
Αιώνων ολάκερων νοοτροπίας βαθύτατα ανθελληνικής, μίσους προς τον Ελληνικό Πολιτισμό αλλά και κάθε Πολιτισμό, μίσους προς τη χαρά και την ευφροσύνη δεν αλλάζουν με νομοθετικές ρυθμίσεις.


Και επιστρέφω στα περί Συμφώνου Συμβίωσης. Είναι χαρακτηριστική η ανακοίνωση της Συνόδου που μιλάει για «πόρνους»! Όσοι δεν παντρεύονται στην εκκλησία, είναι…πόρνοι.

Πρώτα από όλα εδώ πραγματικά αξίζει μία μήνυση. Η ανακοίνωση των «πνευματικών μας ταγών»….δεν μπαίνει καν στον κόπο να διαχωρίσει όσους έχουν κάνει την επιλογή του Πολιτικού Γάμου.

Κατά συνέπεια κυρίες και κύριοι, όσοι έχουν κάνει Πολιτικό Γάμο, μπορούν κάλλιστα να μηνύσουν την Ιερά Σύνοδο για εξύβριση και προσβολή. Και σε μία χώρα με πολίτες λιγότερο ζαλισμένους και ταλαιπωρημένους αυτό θα είχε συμβεί ήδη. Και από τα λίγα που γνωρίζω, το λιγότερο που θα μπορούσε να συμβεί, είναι να διαταχθεί δικαστικά η Σύνοδος ώστε να ανασκευάσει την απαράδεκτη αυτή ανακοίνωση που προσβάλλει κάποιες χιλιάδες συμπολιτών.

Ο θλιβερός εκείνος Άνθιμος , η «ηρωική» φιγούρα σύμβολο των πάσης φύσεως καθυστερημένων ρωτήθηκε μάλιστα τι θα πράξει η Σύνοδος αν ποτέ υπάρξει γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων.

Και ο φαιδρός απήντησε: «Θα τραβάμε τα μαλλιά μας».

Να τα τραβάτε αγαπητέ, να τα τραβάτε, μπόλικα τα έχετε έτσι και αλλιώς και μπορείτε ταυτόχρονα με το άλλο χέρι να χαϊδεύετε τις στρογγυλές και καλοταϊσμένες κοιλίτσες σας.

Υποθέτω βέβαια πως η δουλειά του κου Ιερώνυμου είναι πολύ δύσκολη.

Ο ίδιος δείχνει να είναι πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπος και, ασφαλώς είναι αρκετά ευφυής ώστε να γνωρίζει πως ο προκάτοχός του κούρασε με την συμπεριφορά του που μάλλον σε παρουσιαστή reality show ταίριαζε παρά σε ιερωμένο.

Και για το αν είχε κουράσει ο μακαρίτης ή όχι κανείς μπορεί να ανατρέξει στις μετρήσεις δημοφιλίας της προ ασθενείας του περιόδου στις οποίες τα νούμερα είχαν κάνει θεαματική βουτιά.

Στη συνέχεια βέβαια λόγω της οδυνηρής περιπέτειάς του και σε συνδυασμό με την μόνιμη μελοδραματική τάση που επιβάλλει η χαμηλή κοινωνική παιδεία των Ελλήνων, οι αριθμοί σκαρφάλωσαν ξανά.

Οι καιροί αλλάζουν, ακόμα και στην Ελλάδα. Έτσι μαθαίνουμε πως ο Δήμαρχος Καισαριανής ερμηνεύοντας με γνώση τον νόμο 1250/82 που καθορίζει τις προϋποθέσεις του πολιτικού γάμου θα τελέσει σύντομα γάμο μεταξύ δύο Κυριών που θέλουν να νομιμοποιήσουν τη σχέση τους.

http://www.tanea.gr/Article.aspx?d=20080313&nid=7802425&sn=&spid=876

Οι Πτωματολόγοι:

Πραγματική κωμωδία ή μάλλον ιλαροτραγωδία, είναι μια σχετική με το θέμα συζήτηση στο φόρουμ της Νεολαίας του ΛΑΟΣ.

Μπορείτε να την «απολαύσετε» πηγαίνοντας εδώ http://www.neos-forum.com/viewtopic.php?t=7058&postdays=0&postorder=asc&start=0

Το ζήτημα με τους Νεοσούς δεν είναι αν κάποιος εκφράζει την Α’ ή Β’ άποψη.


Το ζήτημα, για άλλη μία φορά, είναι η χυδαιότητα, η θλιβερή κι απέραντη χυδαιότητα που αποπνέει η γλώσσα, η φρασεολογία και το ύφος κάποιων εξ αυτών εκεί μέσα.

Όπου μέσα σ όλα, και ενώ διεξάγεται υποτίθεται «συζήτηση» για τους γάμους ομοφυλοφίλων κάποιος –παντελώς κρετίνος προφανώς- ρωτάει «ο Αλαβάνος είναι παντρεμένος;» Για να απαντήσει ένα άλλο μπουμπούκι το απίθανο «ναι, αλλά δεν ξέρω αν είναι Ελληνίδα»

Μια στοιχειώδης οξυδέρκεια, διαβάζει σε αυτά, την απίστευτη καθυστέρηση αυτών των ανθρώπων και κυρίως την απέραντη έλλειψη έστω και δείγματος κοινωνικής παιδείας.

Γιατί, πίσω από αυτές τις χαζές επιφανειακά φράσεις, κρύβονται τα κλασικά ακροδεξιά και φασιστικά στερεότυπα. Ο Αλαβάνος (και ο κάθε Αλαβάνος) αν ΔΕΝ είναι παντρεμένος είναι…κατάπτυστος, και, το άκρο άωτο, της «ενοχής» στην περίπτωση που έχει νυμφευθεί αλλοδαπή…!

Το αριστούργημα βέβαια, η…ενδελεχής ανάλυση της πραγματικότητας , έρχεται σε ένα επόμενο σχόλιο μέσα από το οποίο καλούμεθα να κατανοήσουμε γιατί είναι όλα πια τελειωμένα και πρέπει να στηρίξουμε τον Καρατζαφέρη και τη συμμορία του μπας και σωθεί το Έθνος .

Καμαρώστε σκεπτικό:

Πεθαίνει ο Χριστόδουλος, χάνει ο Παπαδόπουλος, βγαίνει γιαλαντζί φιλοαμερικάνος κομμουνιστής στην Κύπρο, βγαίνει άχρωμος Αρχιεπίσκοπος και χωρίς ιδεολογία, ανεβαίνει η Αναρχοαριστερά του Συνασπισμού και του Ολέθρου, χάνουμε τη Μακεδονία, ανεξαρτητοποιείται το Κόσοβο, γίνεται ο πρώτος gay γάμος, κι ακόμη είμαστε στον 3ο μήνα του έτους


Και τελειώνω με την παράθεση δυο δειγμάτων απύθμενης χυδαιότητας. Ο τρόπος γραφής, το λεξιλόγιο, ειδικά του δεύτερου αποσπάσματος δείχνουν πραγματικά διαταραγμένο νου:

1 ) ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ στους αρσενικούς και θηλυκούς πούστηδες! Ούτε να το ξέραμε, πριν λίγο κάναμε συζήτηση για τα λεγόμενα "συμφωνητικά" συμβίωσης και πολλοί από εμάς "κινδυνολόγοι" λέγαμε ότι αυτό αποτελεί την κερκόπορτα για την νομιμοποίηση των κίναιδων, κοινώς πούστηδων (εκ του "πού ίσταται", εννοείται το πέος). Και ιδού! Ορίστε τα πρώτα αποτελέσματα! Άνοιξε και στην Ελλάδα ο ασκός του Αιόλου, όπως έχει ανοίξει και σε πολλές "προοδευτικές" ευρωπαικές χώρες. Άκουσα μάλιστα σήμερα μία λεσβία να λέει ότι υπάρχει νόμος που θα έρθει σύντομα και στην Ελλάδα που θα επιτρέπει την υιοθεσία από άτομα του ίδιου φύλου! Αυτό θα είναι το επόμενο βήμα! Έλληνες ξυπνάτε επιτέλους! Πείτε επιτέλους ΟΧΙ στους ανώμαλους (πάσης φύσεως)...

2) Πάντως τώρα που θα τλεστεί στην Ελλάδα γάμος πούστηδων μπορώ να πώ πως ζω σε μια καλύτερη κοινωνία. Πιο ελεύθερη.Ο καθένςα μπορεί να κάνει ότι γουστάρει. Μπορείς πετάς χειροβομβίδες, μπορείς να καις τη Σημαία, μπορείς να είσαι πούστης και να βγαίνεις στην τηλεόραση να το φωνάζεις, μπορεί να είσαι χασικλής και πρεζάκι και επίσης να λές κοιτάχτε είμαι πολύ cool και σείς οι υπόλοιποι δεν ξέρετε τί χάνεται και είστε και ανερωτικοί... "


Και επιστρέφω στον τίτλο του κειμένου με λίγα απλά λόγια:

Ομοφυλόφιλοι: Συνάνθρωποι που σε μία στοιχειωδώς ευνομούμενη πολιτεία πρέπει να έχουν ακριβώς τα ίδια θεσμικά δικαιώματα με όλους τους υπόλοιπους.

Σύμφωνο Συμβίωσης: Καλή αλλά λειψή, διστακτική αρχή. Προχωρήστε.

Πτωματολόγοι-αλλά και πτωματολάγνοι: Τα βαμπίρ εντός και περί το ΛΑΟΣ που παλεύουν φιλότιμα δε λέω για μια Ελλάδα της δεκαετίας του 50.

Αν διαβάσετε προσεκτικά το τι λένε και γράφουν θα γίνει αντιληπτό ξεκάθαρα πως πολλοί από δαύτους θα ήταν πανευτυχείς αν η Ομοφυλοφιλία ήταν ποινικό αδίκημα και οι ομοφυλόφιλοι στέλνονταν σε ξερονήσια.

Μην ξεχνάμε, πως ο Πρόεδρός τους κάποτε είχε πει πως οι φορείς του HIV πρέπει να εξορίζονται και να απομακρύνονται από την κοινωνία. Και, ο πονηρός βλάχος το είχε συνδέσει με τους Ομοφυλόφιλους, ενώ είναι πια γνωστό πως ο συγκεκριμένος ιός δεν κάνει διακρίσεις.


Τέλος: Καλοδεχόμαστε με μέγιστη ευφροσύνη τους ερωτευμένους συνανθρώπους μας, όποιοι και είναι, ότι ανθρώπινο συνδυασμό και αν ποιούν , φύλου και φυλής, γιατί απλά, ο Έρωτας είναι η Ζωή και η αποδοχή του ελπίδα για όλους.





ΣΧΟΛΙΑ(35)

Gravatar Αγαπητοί Ζουγκλαναγνώστες, από δω και στο εξής, όπως βλέπετε, τα ζουγκλοσχόλια θα γίνονται σε αυτό το μαραφέτι.

Εδώ θα έχουμε και σμάιλις, θα μπορούμε να αναρτούμε εικόνες και πολλά και διάφορα άλλα καλούδια.

Τα παλιά σχόλια φυσικά δε χάθηκαν και μπορεί να τα βρει κανείς στο λινκ "παλιά σχόλια" στο τέλος κάθε πόστ.




ΥΓ:
Οι λογαριασμοί google, wordpress, κλπ, δεν ισχύουν εδώ.


Gravatar καλη αρχη με το καινουριο μαραφέτι. προς στιγμην τρομαξα οτι εκλεισε η ζουγκλα


Gravatar Άντε με γειά το καινούριο μπιχλιμπίδι!


Gravatar pws leitourgei auto re paidia?


Gravatar enow gia osous einai blogers


Gravatar Ενδιαφέρον μαραφέτι πράγματι, όπως και το ποστ του συνζουγκλοθαμώνος Shy.

Τώρα, αναφορικά με το σύμφωνο συμβίωσης καλώς ήλθε, για να ρυθμιστούν ορισμένα πράγματα νομικής φύσεως κατά βάση. Στο κάτω - κάτω και λόγω ΕΕ κάποια στιγμή θα έρχονταν και αυτό και για άτομα του ίδιου φύλου. Αν δύο άτομα ίδιου φύλου γουσταύρουν να ζουν μαζί έχοντας σεξουαλικές σχέσεις είναι δικό τους θέμα και κανενός άλλου, τέρμα και τελείωσε.

Να γίνω λίγο προβοκατόρικος;

Ας γίνω.

Εάν η εκκλησία είχε λίγο επιχειρηματικό πνεύμα θα προσέφερε πακέτα γάμων ατόμων του ιδίου φίλου με αυξημένα έξοδα βεβαίως - βεβαίως (για να ξεπλυθεί και ευλογηθεί η αμαρτία της ομοφυλοφιλίας, αν και στο σπίτι του κρεμασμένου δεν ομιλούν δια σχοινίν. Α, ρε μητροπολίτη Αττικής Παντέλο με τα έτσι σου).

Α, ναι. Ο φράντζας στο φόρουμ του ΓΕΡΟΣ που δεν γουσταύρει γάμους Ελλήνων πολιτών με αλλοδαπούς πολίτας, έχει κοιτάξει το γενεαλογικό του δένδρο από απόψη καθαριότητας αιμάτος, σπέρματος, ούρων και λοιπών σωματικών εκκρίσεων;

Μη και πεταχτούν τίποτις Αρβανίται, Γιουρούκοι, Τούρκοι, Βλάχοι, Ενετοί, Βησιγότθοι, Σλάβοι, ο Αλάριχος (Ούλριχ) αυτοπροσώπως κλπ.

Πα, πα, πα...

http://thumbsnap.com/v/1Dx2Gl59.jpg


Gravatar test


Gravatar Εξαίρετο κείμενο που βγάζει όλη την ενόχληση που είδαμε από την Εκκλησία και τα ακροδεξιά στοιχεία που ταλανίζουν την κοινωνία μας. Χρόνια τασσόμενος στο πλευρό της ομοκοινότητας, δεν μπορώ παρά να διαφωνήσω με το σύμφωνο που δε βλέπει τους ομοφυλόφιλους σαν ισότιμα ζευγάρια. Το κατακρίνω απερίφραστα, αλλά κλείνω τα μάτια της διαφωνίας μου επειδή και αυτό είναι 1/4 του βήματος για την αναγνώριση της ανθρώπινης καταγωγής των ομοφυλοφίλων (ώστε να έχουν και ανθρώπινα δικαιώματα).

Για το φασισταριό δεν έχω να πω και πολλά. Μόνοι τους επιβεβαιώνουν της τυφλότητα της σκέψης τους και την αντικοινωνική συμπεριφορά τους.


Gravatar Με γεια


Gravatar Όπως έγραψα και στο σχόλιο μου που βγήκε ιερογλυφικό -προσωπική παράλειψις- οι νεοσσοί χαρακτηρίζονται από σκληρότητα βαπτισμένη στο μίγμα αφέλειας και άγνοιας, ντυμένοι στο κυανόλευκο φαντασιακό τους.

Δύστυχοι, οι καιροί τους προσπέρασαν καθήμενους και ανήμπορους.


Gravatar Δοκιμή για άβαταρ


Gravatar @ FrapDigo
κ. Φραπεδίνγκο το εικονίδιό σας είναι όλοι οι οβολοί

@Sty
κ. Sty, ο ημιπαρανοϊκός Φράντζας δεν είναι τίποτα. Περισσότερο πλάκα έχει ένας άλλος μεσαιωνικός τύπος εκεί μέσα που υπονοεί πως η ομοφυλοφιλία θα έπρεπε να τιμωρείται από το νόμο.

Κούκλος είσθε με το αβατάρ. Αυτή η θολούρα επιδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τον βαθμό της θολοκουλτούρας σας. :-P

@ ο δείμος του πολίτη
Όντως κ. Δείμο, αν το δούμε με μια πιο αισιόδοξη ματιά αυτό το σύμφωνο, είναι μια καλή αρχή για αυτό που λέτε.

@Sky
.. στο μίγμα αφέλειας, άγνοιας, κομπλεξισμού και υπέρμετρης φοβίας.
Τόσο φοβιτσιάρηδες ανθρώπους, μόνο στον εθνικιστικο-πατριωτικό χώρο μπορεί να συναντήσει κανείς.
Κυανόλευκες όρνιθες με λίγα λόγια.


Gravatar Ωραιο το καινουριο μαντζαφλαρι, με γεια μας.
Ωραιο και ανεπαναληπτο και το ποστ του Shy. Του βγαζω 10 καπελα.
Και οσο για τα βοδια της ΝΕΟΣ, αυτα δεν αλλαζουν ποτε. Ηταν και θα ειναι βοδια με περικεφαλαια που ξερουν μόνο να μουγκανιζουν και να προκαλουν ηχορυπανση. Γιατι αυτα που διαβασα σε εκεινο το ηλιθιο topic αν ηταν σε μορφη ηχου τοτε σιγουρα θα ακουγονταν σα μουγκανητα. Υπαρχουν βεβαια και κανα δυο τρεις λογικοι εκει μεσα για να μη τους αδικουμε ολους αλλα τα βοδια ειναι ο λαος εκει.


Gravatar κάπως πρέπει να μας εξηγήσετε πώς μπαίνουν αυτά τα εμότικον κύριοι.Υπάρχει κάποιος κατάλογος;


(L)


Gravatar Κάποια μικρά προβληματάκια που είχε στην αρχή η καινούρια εφαρμογή διορθώθηκαν (τα κινέζικα στα σχόλια κλπ). Απ' ότι βλέπω, ο καινούριος τρόπος σχολιασμού είναι πιο βολικός αν και ξενίζει λίγο στην αρχή.

Να έχετε υπόψη ότι το openID συνεργάζεται με το Gravatar.com και προσέξτε όσοι έχετε λογαριασμό στην Wordpress, δεν χρειάζεται να κάνετε επιπλέον εγγραφή στο Gravatar, μπορείτε να σχολιάσετε με το ID της Wordpress διότι και οι δύο εφαρμογές ανήκουν στην ίδια εταιρία.

Keep blogging.


Gravatar petroula, διπλα στο 'comment' υπαρχει ενα κουεστιονμαρκ. Καντου κλικ.


Gravatar Ξέχασα να προσθέσω: όσοι γραφτήκατε στο Gravatar, πρέπει να δημιουργήθηκε αυτόματα λογαριασμός και στο Wordpress.com. Ψάξτε το και δείτε.




Gravatar Για να κάνω μια δοκιμή κι εγώ...


Gravatar Πράγματι, στο Gravatar είμαι ήδη καταχωρημένος λόγω της wordpress και φόρτωσα τώρα το εικονίδιο.

Voila!


Gravatar test...ena dyo...test....test...me akoute?


Gravatar poy einai to eikonidio moy kai ta avatar??????????????

SPYYYYYYYYYYY


Gravatar Είπα voila!
( για να δούμε αν εμφανίζεται το avatar τώρα)


Gravatar Θα παίξω ένα σόλο Michael Brecker με το Avatar, πείτε μου λίγο αν ακούγεται.


Gravatar donkey :


Gravatar αχ αχ βρε sly! δεκα ώρες για αυτό το αβαταρ και τελικά δε χρειαζότανε; θα πεθάνω.... frapdigo εγω ενα σολο μπιλ κλιντον ακουω, εσυ εισαι;


Gravatar Κάποιος να πετάξει τον Bill Clinton από 'δω μέσα! Φωνάξτε τον George Clinton, να γίνουμε αδελφοί εν Φάνκ. (+Funkισον+)


Gravatar testin


Gravatar Α! Χάου νάης...

Ελλάς, σημαίνει θολό-κου-λτούρα!

Προσυπογράφω τα πάντα!

Ενδιαφέρον μαραφέτι τούτου δου...


Gravatar eimai ligo mperdemenos me touto dw alla ok


Gravatar Ωραίο καλοκαιρινό έγινε εδώ με τις δοκιμές. Έπρεπε να σας ανοίξουμε έναν ξεχωριστό χώρο για να ξαμοληθείτε εκεί μέσα..

@Shy
κ. Shy εσάς για τιμωρία επειδή λείπατε τόσο καιρό, αφήνοντάς μας μόνους κι έρημους, έπρεπε να σας αφήσω ανavatarιστο.
Αλλά έχετε χάρη που είμαι καλός και πονόψυχος άνθρωπος.

@pølsemannen
κ. Πεταλωτά, για να λέτε εσείς " Ενδιαφέρον μαραφέτι τούτου δου...", σας βλέπω να το βάζετε κι εσείς.
Αν χρειαστείτε βοήθεια (επειδή έχει μερικά κολπάκια), ξέρετε που θα με βρείτε.
Απλά σφυρίχτε.


Gravatar Καλοριζικο ωρε παιδια!!! ))


Gravatar Ευχαρισθούμε μανδάμ Ροδιά!


Gravatar Πρώτα από όλα να επαναλάβω την πάγια θέση μου πως οι συζητήσεις για τους ομοφυλόφιλους συνανθρώπους μας, με βρίσκουν να διαφωνώ στη ρίζα τους γιατί απλά θεωρώ πως οι ίδιες οι συζητήσεις συνιστούν αμέσως ρατσισμό κατά μιας μερίδας της κοινωνίας.


Παραδέχεσαι δηλαδή ότι είσαι ρατσιστής;


Gravatar Παραδέχεσαι δηλαδή ότι είσαι ρατσιστής;

Παραδέχεται επίσης ότι είναι και "πανέξυπνος".


Gravatar Επειδή στα παλιά σχόλια βλέπω να γράφει διάφορα εμετικά κάποιος "ανώνυμος" που υπογράφει ως "μάνος", σκεφτήκατε
μήπως ο "ανώνυμος μάνος" είναι προβοκατόρικη επινόηση;

Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή