29 Μαρ 2008

Απειλές και επιθέσεις στο JUNGLE-Report από μυστικές υπηρεσίες!! (UPDATED)

29 Μαρ 2008 , 4:21 μ.μ.
Μεγάλος πόλεμος ξεκίνησε αγαπητοί ζουγκλαναγνώστες εναντίον του JUNGLE-Report στις μέρες που μας πέρασαν.

Γίναμε μάρτυρες λυσσωδών επιθέσεων από πράκτορες και πρακτορίσκους διαφόρων μυστικών υπηρεσιών που έχουν ως μόνο στόχο την διάλυση της ομάδας του JUNGLE-Report, διότι εδώ και καιρό τους χαλάμε τα σχέδια που κάνουν, πάνω στα οποία παίζονται τεράστια συμφέροντα οικονομικής φύσεως και μη.

Πρόκειται για τις αγνώστου πλανητικής ταυτότητας μυστικές υπηρεσίες: R.Α.Τ.Α., L.U.P.U.S., KO.PO., P.R.E.S.S. και N.E.O.S. και για τους υποχθόνιους πράκτορες με τα συνθηματικά ψευδώνυμα "Μ.ε.γ.κ.ο.υ.λ.ι.ν.α.", "α.ε.τ.ο.ς." και "Ε.Σ.Ε.Τ.Α.Ι. Η.Μ.Α.Ρ.".


=======================================

Εδώ οι αποκωδικοποιήσεις των ονομάτων:

R.A.T.A.: Ρεσαλταρισμένη Αγνώστου Ταυτότητος Αριστερά
L.U.P.U.S.: Λαο-γραφική υπηρεσία προβολής υπερβλακωδών συνωμοσιολογιών
KO.PO.: ΚΟυνιστό ΠΟρτοκάλι
N.E.O.S.: Νεορθόδοξη Επιχείρηση Ομοβροντιάς Σαχλαμαρών
P.R.E.S.S.: Πληρωμένοι Ρουφιάνοι Ειδικών Σκοτεινών Συμφερόντων
Μ.Ε.Γ.Κ.Ο.Υ.Λ.Ι.Ν.Α.: Μία Έκρυθμη Γενική Κατάντια Ουδεμίας Υπερβολής Λόγω Ισοβίου Νεκρογόνου Ανεραστίας
α.ε.τ.ο.ς.
:
Αμάν, Ένα (δια)Ταραγμένο Ον Συνέλληνες
Έ.Σ.Ε.Τ.Α.Ι. Ή.Μ.Α.Ρ.: Ένα Συνονθύλευμα Εκλεκτής Τρελοκομειακής Αδιαιρέτου Ισχύος Ή Μία Αρλουμπογόνα Ρεζιλοπερίπτωση.

=======================================


Photobucket

Οι μυστικοί αυτοί πράκτορες έδρασαν μέσω αυτών των υπηρεσιών, πίσω από μισθωμένα blogs και fora κάνοντας συντονισμένη επίθεση στην ομάδα μας απειλώντας δια μέσου κωδικοποιημένων μηνυμάτων τη σωματική ακεραιότητά μας, όπως και αυτή των συγγενικών μας προσώπων, αλλά και των γειτόνων μας.



R.Α.Τ.Α.
Την αρχή έκανε η κρυπτοεβραϊκή R.A.T.A. με τη δημοσίευση ενός απειλητικού κειμένου εναντίον μας.
Οι απειλές δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά διότι το κείμενο είναι εντέχνως παραπλανητικά γραμμένο.
Αν παρατηρήσει όμως καλά κανείς, θα δει ότι εμμέσως πλην σαφώς μας απειλούν με εξολόθρευση σε αυτό ακριβώς το κωδικοποιημένο μήνυμα:

Photobucket

Ο πράκτορας αυτός δηλαδή, θέλει να πεί ότι γράφοντας στο JUNGLE-Report είμαστε αδαείς και ανεπαρκείς, δηλαδή άχρηστοι και περιττοί στην κοινωνία, δηλαδή άξιοι εξολόθρευσης!
Με λίγα λόγια, υπονοεί ότι, αν δε σταματήσουμε να γράφουμε, απειλείται η ζωή μας!!

H R.A.T.A. συνέχισε την λυσσώδη και άνανδρη αυτή επίθεση εναντίων των ανυπεράσπιστων προσώπων μας με ένα νέο κωδικοποιημένο απειλητικό κείμενο.
Η αναφορά στο τουκιθεμπλόμ είναι παραπλανητική. Με αυτό εννοούν εμμέσως εμάς επειδή το λινκάραμε στο άρθρο μας.
Επίσης όλες οι αναφορές που γίνονται από τους πράκτορές τους εκεί για τη Μοσάντ και ότι τάχα απειλούνται, είναι φυσικά παραπλανητικές και κωδικοποιημένες. Συν τοις άλλοις περνούν εντέχνως το μήνυμα ότι τάχα κινδυνεύουν για να μπορούν να ισχυριστούν μετά ότι μας εξολόθρευσαν αναγκαστικά, βρισκόμενοι εν αμύνει!!.

Ιδού και το κωδικοποιημένο μήνυμα που δεν αφήνει απολύτως καμιά αμφιβολία για τις για τις δολοφονικές τους προθέσεις εναντίον μας:

Photobucket

Τα "δέοντα" φυσικά σημαίνει την εξολόθρευσή μας και την εξαφάνιση των σορών μας!



L.U.P.U.S.

Για να μη κινηθούν υποψίες, η τρομοκρατία της R.A.T.A. εναντίον μας συνεχίστηκε σε έναν άλλο χρηματοδοτούμενο διαδικτυακό χώρο.
Ο διαδικτυακός αυτός χώρος υποκινείται από τη μυστική υπηρεσία L.U.P.U.S., η οποία είναι γνωστό ότι συνεργάζεται υποχθονίως με τη R.A.T.A. και εξυπηρετούν τα ίδια ακριβώς συμφέροντα.
Η είδηση μεταφέρθηκε στη L.U.P.U.S. μέσω της ευφυεστάτης κρυφοεβραιόδουλης διπλής πρακτόρου Μ.Ε.Γ.Κ.Ο.Υ.Λ.Ι.Ν.Α. και έτσι οι πράκτορες της L.U.P.U.S. ανήρτησαν ένα απαράμιλλης μπουρδ ευφυίας και αντίληψης κρυφοπρακτορίστικο κείμενο που θα το ζήλευαν ακόμα και οι πράκτορες της υπηρεσίας N.E.O.S. που είναι από τους παγκοσμίως καλύτερους στο είδος.

Βέβαια και αυτό το κείμενο ήταν κωδικοποιημένο και διά μέσου της παραπλανητικής γραφής και των εντέχνως διαστρεβλωμένων ειδήσεων που ανήγγειλε, περνούσε το κρυφό μήνυμα του ξεπαστρέματός μας.

Και ιδού οι αποδείξεις κυρίες και κύριοι:

Απόδειξις Νο1
Photobucket

Αυτές οι φωτογραφίες δεν μπήκαν τυχαία, αλλά με σκοπό να προαναγγείλουν την τύχη μας.
Στην 1η, με το ειρωνικό χαμόγελο του πράκτορα που κρατάει το περίστροφο, περνούν το μήνυμα:
"Οι ώρες σας ζυγώνουν καθίκια.. (χεχεχε)..."
Ενώ στη 2η, μας δείχνουν το τελευταίο πράγμα που θα δούμε στη ζωή μας. Δηλαδή την τρύπα της κάνης ενός όπλου!


Απόδειξις Νο2
Photobucket

Φυσικά, ούτε και αυτή η φωτογραφία στο αργυρώνητο ιστολόγιο της L.U.P.U.S. είναι τυχαία. Πρόκειται για μια ξεκάθαρη απειλή κατά της ζωής μας, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, θέλει να μας πει:
"Αυτή είναι η τελευταία φορά που βλέπετε γυναίκα γιατί σε λίγο θα σας ψάχνουν στα ποτάμια"



KO.PO.

Το υπερευφυέστατο πρακτορίστικο και άκρως ρεαλιστικό κείμενο της L.U.P.U.S. κίνησε και το ενδιαφέρον μιας άλλης μυστικής οργάνωσης υπόπτου δραστηριότητας, της KO.PO..
Οι πράκτορες της οποίας έκριναν απαραίτητο να αναδημοσιεύσουν το απειλητικό για τη ζωή μας αυτό κείμενο, αποδεικνύοντας έτσι περίτρανα ότι πρόκειται για επίσης πανευφυείς πρακτόρους οξείων αντιληπτικών ικανοτήτων, αφού έπιασαν αμέσως τα κρυφά νοήματα και έσπευσαν να βοηθήσουν τους πνευματικά συγγενεύοντες με αυτούς συναδέλφους τους από τη L.U.P.U.S..

Δε θα μπορούσε βέβαια να μην δεν το αναδημοσιεύσει και η κρυφοεβραιόδουλη διπλή πράκτορας Μ.Ε.Γ.Κ.Ο.Υ.Λ.Ι.Ν.Α.. Αυτό φυσικά δεν μας εξέπληξε καθόλου, διότι οι αντιληπτικές ικανότητες της εν λόγω, όπως και η ευφυΐα της, είναι ευρέως γνωστές στον κόσμο των πρακτόρων.



P.R.E.S.S.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μπαίνει στο χορό και η πασίγνωστη μυστική υπηρεσία P.R.E.S.S., για την οποία τα λόγια περιττεύουν, καθ' ότι όλοι γνωρίζουν τι ρόλο βαράει.
Της οποίας τα λαγωνικά έκριναν ότι το πρωτόγνωρης ευφυίας κείμενο της L.U.P.U.S. αποτελεί είδηση και αξίζει να παρθεί στα σοβαρά.

Βέβαια αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο για τη μυστική υπηρεσία της P.R.E.S.S., η οποία εκτός από της αποκαλύψεις της, δημοσιεύει οτιδήποτε σοβαρό και αντικειμενικό έγγραφο πέσει στα χέρια της, ειδάλλως δεν θα φιλοξενούσε σχεδόν επί καθημερινής βάσεως τα άκρως σοβαρά και αντικειμενικά κείμενα των πρακτόρων της L.U.P.U.S., όπως και άλλων του αυτού υψίστου ποιόντος, στους κόλπους της.


Photobucket

Όλες αυτές οι ενέργειες, όπως και η νοοτροπία των πρακτορίστικων αυτών κειμένων των πρακτόρων των μυστικών υπηρεσιών R.A.T.A. και L.U.P.U.S., μας θυμίζουν πάρα πολύ τη νοοτροπία των πρακτόρων της μυστικής υπηρεσίας N.E.O.S..
Οι τρόπος ανάλυσης και η πανέξυπνη συλλογιστική στα πρακτορίστικα κείμενα των τριών αυτών μυστικών υπηρεσιών είναι ίδια και απαράλλαχτα.
Γι αυτό άλλωστε φιλοξενούνται στην μυστική υπηρεσία N.E.O.S. και πάρα πολλά λινκς που οδηγούν στη R.A.T.A. Για παράδειγμα εδώ, εδώ, εδώ, εδώ κλπ.

Τα πνεύματα συγγενεύουν με λίγα λόγια άρα και οι προτιμήσεις.

Την ίδια και απαράλλαχτη αυτή συλλογιστική όμως, μπορούμε να τη δούμε καλύτερα αν συγκρίνουμε κείμενα των πρακτόρων της N.E.O.S. με αυτά των πρακτόρων των R.A.T.A. και L.U.P.U.S..

Επιλέξαμε δύο από τους πιο ευφυείς πράκτορες της N.E.O.S..
Τον κρυπτοεβραιοαμερικανικών συμφερόντων Έ.Σ.Ε.Τ.Α.Ι. Ή.Μ.Α.Ρ. και τον καμουφλαρισμένο φυσιοδίφη και περιβαλλοντο-μετεορολόγο Dr. α.ε.τ.ο.ς.:



Αρκεί λοιπόν απλά να συγκρίνουμε τα κατασκοπο-πρακτορίστικα κείμενα των πρακτόρων της N.E.O.S. με αυτά της υπηρεσίας R.A.T.A όπως και με αυτό της υπηρεσίας L.U.P.U.S. για να διαπιστώσουμε, ότι η λογική που εκπέμπουν όπως και ο ιδιαίτερα οξυδερκής τρόπος σκέψης, είναι και για τους τρείς στοιχεία πανομοιότυπα.

Ο πράκτωρ α.ε.τ.ο.ς. φυσικά δεν παίζεται με τίποτα. Η εμπειρία και ο επαγγελματισμός του ξεπερνούν κάθε όριο, όμως και οι υπόλοιποι βαδίζουν σταθερά πάνω στα χνάρια του και είναι σίγουρο πως αν συνεχίσουν κατ' αυτόν το τρόπο δε θα αργήσει να έρθει η μέρα που θα μπορούν να τον κοιτάξουν στα μάτια.

Όλα αυτά βέβαια αποτελούν τη μεγάλη απόδειξη ότι πίσω από τα σχέδια εξολόθρευσής μας βρίσκεται και η υπηρεσία N.E.O.S..
Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μη νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο, όπως λέει και ο Άδωνις.


Photobucket


Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εδώ αγαπητοί φίλοι.
Όταν αρχίσαμε να υποψιαζόμαστε όλο αυτό το πολύπλοκο δολοφονικό σχέδιο όλων αυτών των μυστικών υπηρεσιών και των πρακτόρων τους, πετάχτηκε από το πουθενά ένα άλλος μυστικός πράκτορας ονόματι Αλφόνσος Πάγκας.

Ο Αλφόνσος Πάγκας, όπως διαβάσατε και στα κωδικοποιημένα πρακτορίστικα κείμενα, αποτέλεσε το πρόσχημα, για όλες αυτές τις μυστικές υπηρεσίες και τους πρακτόρους τους, για να υφάνουν αυτό το σκοτεινό, πικρόχολο και κακόψυχο σχέδιο που οδηγεί στην βιολογική μας εξολόθρευση.

Εμφανίστηκε λοιπόν ξάφνου αυτός ο πράκτωρ δημοσιεύοντας στη μυστική υπηρεσία R.A.T.A ένα εξίσου παραπλανητικό και κωδικοποιημένο κείμενο, όπου διέψευδε όλα τα πρακτορίστικα κείμενα των μυστικών υπηρεσιών.

Το κείμενο αυτό το ανεβάσαμε και εδώ:
(μη τυχόν και το σβήσουν οι πράκτορες της R.A.T.A)
Photobucket


Άξια ιδιαιτέρας προσοχής, είναι τα αποσπάσματα του κειμένου του Πάγκα που ακολουθούν:

Photobucket
Photobucket

Δηλαδή με λίγα λόγια, ο πράκτωρ Αλφόνσος Πάγκας, θέλει να πει με τρόπο σε όλες τις παραπάνω εμπλεκόμενες μυστικές υπηρεσίες, όπως και στους πρακτόρους των:
"ΜΑ ΠΟΣΟ ΑΝΙΑΤΩΣ ΚΛΙΝΙΚΑ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ;;;"
Αξιοπρόσεχτο είναι επίσης και το ακόλουθο απόσπασμα όπου συν τοις άλλοις επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς μας στα όσα γράψαμε σε εκείνο το άρθρο μας για τη μυστική υπηρεσία R.A.T.A :

Photobucket


Όμως όλα αυτά που γράφει ο πράκτωρ Πάγκας, είναι φυσικά γραμμένα με σκοπό να μας παραπλανήσει και να μας διώξει τις υποψίες που έχουμε για το σχέδιο εξολόθρευσης που έχει καταστρωθεί εναντίον μας.
Το κόλπο είναι παλιό και εμείς ως γνωστόν δεν τρώμε κουτόχορτο. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι και ο Πάγκας είναι μέσα στο κόλπο και με αυτόν τον τρόπο επιχειρεί απλά να ρίξει στάχτη στα μάτια μας για να είμαστε ανυποψίαστοι και έτσι να επιτύχει όσο καλύτερα γίνεται ο αιφνιδιασμός που έχουν σχεδιάσει.

Η απόδειξη γι αυτό είναι πάρα πολύ απλή.
Αρκεί να αναλογιστεί κανείς, ότι ακόμα και που βγήκε ο ίδιος ο Πάνγκας και έδωσε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες και εξηγήσεις για την όλη υπόθεση, οι μυστικές υπηρεσίες και οι ευφυέστατοι πράκτορές τους συνεχίζουν πάραυτα να διαδίδουν και να αναπαράγουν τα πρακτορίστικα κείμενά τους εκπροσωπώντας έτσι πανάξια την ευφυΐα που τους διακρίνει.

Άρα θέλουν να βλάψουν τη σωματική μας ακεραιότητα. Είναι πολύ απλό..

Βέβαια εμείς δεν κάτσαμε με σταυρωμένα τα χέρια.
Πήγαμε και τα καταγγείλαμε όλα αυτά στις αρμόδιες αρχές και ζητήσαμε προσωπική προστασία μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα.
Η αντίδραση των αρχών μας ξένισε λιγάκι, διότι αντί να δείξουν οι υπάλληλοι το ανάλογο ενδιαφέρον για το κίνδυνο που διατρέχουμε, αυτοί ξέσπασαν στα γέλια και μας πέταξαν έξω με τις κλοτσιές.
Πράγμα που σημαίνει το αυτονόητο, δηλαδή ότι ΚΑΙ οι αρχές είναι μες στο κόλπο!


Όπως καταλαβαίνετε αγαπητοί φίλοι, το team του JUNGLE-Report περνάει πολύ δύσκολες και επικίνδυνες ώρες.
Το μέλλον μας είναι αβέβαιο και από στιγμή σε στιγμή μπορεί να πάψουμε να εκπέμπουμε από αυτόν εδώ το χώρο.
Γι αυτό λοιπόν αν έρθει αυτή η τραγική στιγμή και παρατηρήσετε ότι στο JUNGLE-Report δεν κουνιέται φύλλο, τότε να ξέρετε ότι έχει συμβεί το μοιραίο...

Εμείς φυσικά δεν θα κρυφτούμε, θα συνεχίσουμε απτόητοι τον τίμιο αγώνα μας και να είστε σίγουροι ότι θα πέσουμε με το κεφάλι ψηλά.

Να νικήσουμε όλες αυτές τις μυστικές υπηρεσίες και τους πράκτορές τους δυστυχώς δεν μπορούμε!
Διότι όπως μπορεί να συμπεράνει κανείς, είναι εμφανέστατο πως όλοι αυτοί είναι κάτι παραπάνω από ΑΗΤΤΗΤΟΙ.

Και αυτό, όχι μόνο επειδή το υπονόησε ο Αϊνστάιν.



Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
(μπορεί να είναι και οι τελευταίοι)


JUNGLE-Report





========================
UPDATE (31/5/08, 13:30)
========================


Τα θαύματα είναι για να γίνονται.

Έτσι γίναμε όλοι μάρτυρες ενός νέου θαύματος, στο οποίο φυσικά κάθε επιστήμη, όπως και παραεπιστήμη, σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Οι μυστικοί πράκτορες της μισθωμένης από υποχθόνια συμφέροντα μυστικής υπηρεσίας L.U.P.U.S. (η οποία απέδειξε ότι φέρει πανάξια το αποκωδικοποιημένο της όνομα), αφού εμφανώς κατανόησε πλήρως τα όλα όσα γράψαμε πιο πάνω, με ένα νέο κρυφοπρακτορίστικο κείμενο έκανε το ακατόρθωτο:

Ξεπέρασε σε επαγγελματισμό, όπως φυσικά και σε ευφυΐα και αντίληψη, ακόμα και τον διαγαλαξιακό πρωταθλητή στο είδος, τον άφταστο και άπαιχτο πράκτορα Dr. α.ε.τ.ο.ς.!

Συγχαρητήρια στη μυστική υπηρεσία L.U.P.U.S., έγινε περισσότερο επικίνδυνη και αήττητη από κάθε άλλη φορά.



Τα πράγματα δυσκόλεψαν.
Καλή μας τύχη.




ΣΧΟΛΙΑ(32)




Gravatar Νεοταξίτες ενωθείτε

Αγαπητό τημ της Ζούγκλα.Ελπίζω να έχετε σκουπίσει τα παπούτσια σας γιατί μπήκατε σε χώρους που κάνουν διαγωνισμό, ποιός μισεί τους εβραίους πιο πολύ.Δηλαδή έχουμε από τη μία πλευρά τους φασίστες και από την άλλη αρνητές του ολοκαυτώματος που το παίζουν αριστεροί επαναστάτες.Βέβαια αν τους καταλογίσεις ακριβώς αυτό το οποίο υποστηρίζουν με νύχια και με δόντια (ότι εκατοντάδες χιλιάδες ΔΕΝ εξοντώθηκαν με βάναυσο τρόπο από τους Ναζί) σε αποκαλούν σιωνιστή, εβραιόφιλο, σαρονάκι και πράκτορα της Μοσάντ.Προτιμώ να με αποκαλούν έτσι από το να δεχτώ να κλείνω τα μάτια μου απέναντι σε ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Και όσο για αυτούς που βλέπουν παντού πράκτορες που τους καταδιώκουν, συνομωσίες και λοιπά ουφολογικά τους προτείνω να πάνε να κάνουν παρέα στον Χαρδαβέλλα και μετά να πάνε να πούνε και ένα τραγούδι με την Ανίτα Πάνια.

ΥΓ.Όπως λέει και ο νεοσίτης Αετός ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!!!!
Ουστ ρε λοβοτομημένοι.



Gravatar @BioLogos
Αξιότιμε κ. Βιολόγα, η ιδέα του ψεκασμού είναι πάρα πολύ καλή.

Θα ήταν ευχής έργο να μας ψεκάσουν κάποτε με τον αντι-βλακικό ιό, μπας και γλυτώναμε από της μπούρδες μερικών.



Gravatar Και εδώ κ. Βιολόγα: http://studentgossip.gr/index.ph...25670; topicseen

Είναι πχ αυτό ακριβώς που εννοώ. Κάποιο θηλαστικό ονόματι FinalBoss, αποδεδειγμένης εξαιρετικής ευφυΐας (αυτό φαίνεται άλλωστε από τη σβάστικα που κοσμεί το profil του), όλη αυτή την ιστορία που έγραψα με τις καταδιώξεις κτλ, την πήρε στα σοβαρά...

Κάτι τύποι τελικά χρειάζονται μόνο για την πάρτη τους ένα ολόκληρο ψεκαστικό αεροπλάνο με αντι-βλακικό ιό.



Gravatar Aν δεν έχουν μάθει ανάγνωση τί να κάνουμε.Θα προσπαθήσω να έρθω σε επαφή με σιωνιστικά ερευνητικά ινστιτούτα ώστε να παρασκευάσουμε ιό κατά της ανθρώπινης βλακείας, μήπως και σώσουμε κανέναν άνθρωπο.



Gravatar Με θλίψη μου διαπιστώνω ότι είσθε υποκεινούμενα υπάνθρωπα όντα σκοτεινών συμφερόντων. Τόσο καιρό έβλεπα τις προειδοποιήσεις αγνών πατριωτών, αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω. Από τη στιγμή όμως που εσείς οι ίδιοι τους συγκεντρώσατε όοολους μαζί, "οι μάσκες έπεσαν" ( ). Για να το λεν τόσοι πολλοί, αλήθεια θα'ναι. Αυτός δεν είναι ο (εθνικά ορθός)νόμος εγκυρότητας των προτάσεων; Ε, αυτόν εμπιστεύομαι.

Ίσως πάλι το γεγονός ότι τελευταίες μέρες έμεινα σπίτι, να βοήθησε στο ότι πέρασε η επίδραση των αεροψεκασμών, το μυαλό μου ξελαμπίκαρε και είδα την αλήθεια.

Ορκίζομαι στο εξής από το μετερίζι μου να σας πολεμήσω ανηλεώς. Στο μεταξύ δικδικώ μερίδιο από τα χρήματα που σας δίνει ο Soros, για όσες φορές (ο τυφλός φευ) υπερασπίσθηκα τας σκοτεινάς απόψεις σας, + για ψυχική οδύνη, και δώρο ένα αντίτυπο από το νέο, αποκαλυπτικό και επιστημονικά απαράμμιλο βιβλίο της φώτο, με ιδιόχειρη ( παχιά-παχιά μπλε) αφιέρωση!



Gravatar H διαπαραταξιακη απηχηση που εχουν ειναι εμφανης ηδη απο την εποχη των επιθεσεων στους Διδυμους Πυργους και την υιοθετηση των θεωριων συνωμοσιας απο πολιτικους ολων των πολιτικων χώρων.
http://www.iospress.gr/ mikro2001...kro20010929.htm

Ενδιαφερον ειναι οτι η Μ.Τζανη που αναφερεται στο δημοσιευμα του Ιου το 2001 υπηρξε μαρτυρας υπερασπισης του φιλοναζιστη Πλευρη το 2007.
http://cm.greekhelsinki.gr/index...ec=194& cid=3218



Gravatar πωπω....σκιάχτηκα....ειδικά με τους ψεκασμούς



Gravatar Zito i nea taksi, zito oi psekasmoi, zito o soros...

Popo kala to eliniko diadiktio exei arxisi na thimizi sourealistiko mithistorima(lathos) istorikes alithies san kai aftes pou periexonte sta vivlia tou liako...ta leme eis tin erimon taklamakan aderfoi mou kato apo tin aspri piramis,,,



Gravatar http://www.neos-forum.com/viewto...opic.php? t=7787



Gravatar mhn anisixite paidia egw tha sas prostateusw............
me ta skwteina mou kone tous nefelim ,tous diavolous ,tous magous ,tis sexy magises,kai fisika olous tous koloevrous ,tha dimiourgisoume enan strato skotous....kai tha erthoume prws vohthias sas ....arkei na mas kanete ena .......psit....kai tha eimaste ekei...xaaaaaaaxaaaxaaaaxaaaaaaxaaaaaaaaaaaaaaa(sa taniko gelio)



Gravatar Oπως ειπε ο sinergodless, εμεις εχουμε την ανιερη κολασμενη ευλογια του Σατανα, την προστασια των γκει οι οποιοι ως γνωστων εχουν καταβαλλει ολα τα ισχυρα ποστα, την βοηθεια των σκοτεινων εβραιων, οπως και την υποστιριξη των υπογειων ανθελληνικων δυναμεων που πολεμουν την Ορθοδοξια και τον Ελληνισμο.

Οπωτε μην φοβαστε.



Gravatar Εγώ ανησυχώ πραγματικά με τόσους e-γαμιάδες και e-δάρτες.Μου χει σηκωθεί η τρίχα αλήθεια.
Επίσης και χθες πρέπει να ψέκασαν στη Θεσσαλονίκη γιατί 5 η ώρα ήμουν ζάντα.Αδιάψευστη απόδειξη.



Gravatar Ε, εντάξει, μία φορά ανακάλυψαν κι αυτοί έναν πράκτορα, γιατί τους στερείτε τη χαρά της ανακάλυψης;
Παλιοχαρακτήρες!
))



Gravatar Με τη σειρά μου να καταγγείλω πως διεκόπη η σύνδεση μου στο Internet, από κάποιο άγνωστο λόγο. Ψάχνουν οι τεχνικοί του ΟΤΕ αλλά δε βρίσκουν τίποτα. Τώρα όλα είναι ξεκάθαρα. Μου στείλανε απειλητικό μήνυμα με αυτό τον τρόπο.

Απευθύνθηκα στον Χαρδατρέλλα για να μάθω αν έχει ενημερωθεί για πρόσφατα σκοτεινά σενάρια εναντίον της Ζούγκλας, αλλά με παρέπεμψε στον Δρ. Φλάντζα. Ομοίως και ο Δόκτωρ παλεύει με έναν εφταξία (2,5 μέτρα μήκος λαβής) να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

Μόνη λύση και βοήθεια βρήκα από τον αγαπητό ιστό του κου Darth Vader και το άστρο του θανάτου. Ελευθέρωσε στρατιές αιχμαλώτων Τζεντάι και να που απόψε αποκαταστάθηκε η broadband σύνδεση μου. Επίσης μου έδωσε τις κλείδες αποκρυπτογράφησης των συνθηματικών ονομάτων που χρησιμοποιούν οι πράκτορες του skip που μας επιτίθενται. Αυτές που έδωσε και στον Spy. Τα κάνω πακέτο και τα στέλνω στους Shy και Sty. O Sly το πήρε από τον Spy



Gravatar Agapite Sky einai profanes oti kai ta nefelim(pou os gnoston einai i eidikevmeni stratia tou theou ston polemo tilepikinonion)einai anamemigmena se auti tin sinomosia...oso gia to forum tou neos ti na pei kaneis na tous exei kala o theos na mas kanoun na gelame pou kai pou dinontas xromia ston miaro neotaksiko kosmo pou zoume

+evlogisonDLSantepotethaerthitoCablestinelladanavl epokaitileorasi+



Gravatar @Νάσος
κ. Νάσο, με αυτή σας τη γεμάτη συκοφαντίες κωδικοποιημένη δήλωση, αποδείξατε περίτρανα ότι είστε επίσης βαλτός και τσιράκι των άνωθι μυστικών υπηρεσιών.
Ήρθατε στην αρχή παριστάνοντας το φίλο για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη μας και να μας οδηγήσετε με αυτό τον ύπουλο τρόπο πιο γρήγορα στην αγχόνη.

Όμως εμείς δεν τρώμε κουτόχορτο.

@abravanel
Μακάρι να ξεκινούσαν τα συνωμοσιολογικά όργια μετά τους δίδυμους πύργους κ. Αμπραβανέλ.
Αυτή η επιδημία είναι δυστυχώς διαχρονική.

@πετρουλα
Fr äulein Stein, αν σκιαχτήκατε μόνο με τους ψεκασμούς, τότε αυτό πάει να πει ότι αδιαφορείτε πλήρως για τη σωματική μας ακεραιότητα.
Άρα είσθε κι εσείς μες το κόλπο.

Εμείς δεν τρώμε κουτόχορτο.

@Professor Upham
κ. Προφέσσορα, με την αναφορά σας στο Λιακόπουλο επιχειρείτε ύπουλα και εντέχνως να μειώσετε τη σοβαρότητα της όλης υπόθεσης με την καταδίωξή μας.
Άρα είσθε κι εσείς μες το κόλπο.

Εμείς δεν τρώμε κουτόχορτο.



Gravatar @Anonymous | 30.03.08 - 7:33 am|
κ. Ανώνυμε, ο Τηλέμαχος από το ΝΕ.Ο.Σ. φόρουμ, είναι άπαιχτος, αμάσητος, χιουμορίστας και τον πάμε με 1000.
Αν έρθει εδώ, θα τον θολοκουλτουριαρέψουμε και θα τον κάνουμε δικό μας οπλίτη.

@sinergodless
κ. Άθεε και για σας ισχύουν αυτά που είπα και στον κ. Προφέσσορα πιο πάνω, με τον οποίο είσθε ασφαλώς συνεννοημένοι και δουλεύετε για τα ίδια συμφέροντα.

Εμείς δεν τρώμε κουτόχορτο.

@Donkey
κ. Όνε εσείς είσθε μάλλον με το μέρος μας διότι επιχειρείτε με κωδικούς να γελοιοποιήσετε τα λεγόμενα των πρακτόρων "Προφέσσορας" & "Άθεος".

@tropikosss
κ. Τροπικέ, αν θέλετε να είσθε σίγουρος για το αν εψεκάσθη εχθές η Θεσ/νίκη, δεν έχετε παρά να συμβουλευτείτε τον Dr. α.ε.τ.ο.ς.
Εδώ έχει κάνει ένα ολόκληρο αρχείο με παρατηρήσεις και καταγραφές: http://www.neos-forum.com/viewto...p? p=28925#28925

@τουκιθεμπλόμ
κ. Τουκίθε, εσείς είστε σίγουρα μες το κόλπο διότι εξαιτίας εσάς ξεκίνησε το σχέδιο καταδίωξης και εξολόθρευσής μας.

Εμείς δεν τρώμε κουτόχορτο.


@Sky
Αγαπητέ συνεργάτα, αν διεκόπη η σύνδεσή σας έτσι στα ξαφνικά, τότε αυτό είναι μια προειδοποίηση ότι σας έχουν βρεί.
Και εμένα με προειδοποίησαν σήμερα με κωδικοποιημένα μηνύματα που μου έστειλαν μέσω γαβγισμάτων ενός παραλλαγμένου, από τα βιολογικά τους εργαστήρια, σκύλου.



Gravatar Κι εγώ!ΚΙ ΕΓΩ!!!



Gravatar Τι τσίρκο είναι αυτοί οι Ρεσαλταρισμένοι, ρε παίδες; Είναι δυνατόν αριστεροί να πηγαίνουν στο Ιράν σε αντισημιτικά συνέδρια;
Αριστερά και νεοναζί έχουν μπλέξει τα μπούτια τους.
Γιατί δεν λένε καμία κουβέντα για τα ναζιστικά τους σκιρτήματα;
Όπως βλέπω, τους στρίμωξε ο Πάγκας. Αυτοί πήγαν να τον καλύψουν κι εκείνος τους γείωσε κανονικά.
Τρελό γέλιο, άνευ πασατέμπου.



Gravatar @FrapDigo
Κι εσύ Βρούτε;

@σταρχιδικη φακεμολη
κ. Φακεμόλα έχουμε να κάνουμε με ορίτζιναλ ρεζιλοπεριπτώσεις.
Τέτοιο όγκο μπούρδας μαζεμένο, δεν έχω ξαναδεί στη μπλογκόσφαιρα...



Gravatar Και εδώ το ρεσιτάλ της ατερμόνου ηλιθιότητας συνεχίζεται:
Αν και …περαστικός ο Ζούγκλας και χωρίς να έχει ασχοληθεί κανείς ιδιαίτερα μαζί του, μίλησε για «λυσσώδεις επιθέσεις από πράκτορες και πρακτορίσκους», χαρακτήρισε το Lupus «αργυρώνυτο» μπλογκ και ξανα-μηρύκασε τα περί …ακροδεξιάς. Τι εμμονή κι αυτή! Καρατζαφερικό λοιπόν το Lupus… (εδώ)

Πλάκα-πλάκα και «σάτιρα», όμως ο Ζούγκλας αναφέρει ως …πράκτορα και τον Αμπού Νικόλα Αλ Γιουνάνι!!! Μάλιστα του έχει κάνει και αφίσα με το πραγματικό όνομά του και φωτομοντάζ με την εικόνα του …007! (εδώ) Ε ρε γλέντια!!!! Και είναι ζόρικο παιδί λένε ο Αμπού Νικόλα και επαγγελματίας κομπιουτεράς, μαμούνι σκέτο…
http://lupus002.blogspot.com/200...3/ lupus_30.html

Είναι μια από τις περιπτώσεις που κλινική βλακεία περνάει τα όρια του σύμπαντος..
Τον Dr. α.ε.τ.ο.ς. πάντως τον έχει φάει λάχανο ο πράκτωρ L.U.P.U.S....

κ. Βιολόγα, στείλτε σας παρακαλώ ένα ψεκαστικό αεροπλάνο με αντι-βλακικό ιό πάνω από το http://lupus002.blogspot.com
Κοιτάξτε να το αδειάσετε όλο πάνω στο εν λόγω μπλογκ!!



Gravatar Έεεφτασε!
E ψεκάστη ο κύριος λούπους, το τσακάλι της νυχτός, που προφανώς θέλει όταν μεγαλώσει να γίνει δημοσιογράφος.Μην ανησυχείτε όμως, θα του συστήσω έναν καλό ομοιοπαθητικό,κανά μέντιουμ ή κανα Σαϊεντολόγο ρε αδερφέ μιας και κλίνει προς την πλευρά της θολούρας.
Φυσικά επειδή αυτά τα φαινόμενα τα εξετάζω, ο κύριος Λούπους μαζί με τον κύριο Αετό και κύριο Μάνο φυσικά, θα εξετασθούν για κλινικά χαρακτηριστικά σε πλήρη συσχετισμό με τη χρονική εξέλιξη του αντι-βλακικού ιού.
Θα φτιάξομε και ένα ADME profile για να διπλοτσεκάρουμε εν τέλει.



Gravatar Ωραία αυτά που λέτε παιδιά, σε γενικές γραμμές, άλλα τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Νομίζω ότι το ίδιο νόημα μπορεί να χωρέσει στο 1/4 του κειμένου στην πλειοψηφία των ποστ.

Φιλική παρατήρηση.



Gravatar @Sakoulakis

Ναι [(ίσως)στα χιουμοριστικά] αλλά..δεν θα χε τόσο πολύ πλάκα!! Στέλνω θετικά vibez!!Φιλιά από Trinidad!!



Gravatar Αα ξέχασα..

http://64.124.106.177:13692

(για copy paste(Ctrl+L) στο Winamp(π.χ.)



Gravatar ρε πειτε κατι και για την Κινα...
http://www.youtube.com/watch?v=O...h?v=O_8Ko- 9uKRs



Gravatar anwnime auto pou evgales einai karaasxeto
alla pragmatika pantws ama einai peite tipota



Gravatar πως πως...με νοιάζει η ακεραιοτητά σας! θα βάλω τους μπράβους μου να σας προσεχουν, ειστε και πολλοι. Πιθανόν να να προσέχετε εσεις τους μπράβους στην τελικη. Βιολόγε τι διαβάζω; εσυ κανεις τους ψεκασμους;



Gravatar Για χαρτζηλίκι το κάνω βρε Πέτρα μην φανταστείς.



Gravatar ΈΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΣΡΕΜΠΕΝΙΤΣΑ
http://gortynios.blogspot.com/20...og- post_30.html



Gravatar ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ "ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ SITE" ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ

http://studentgossip.gr/ index.ph...icseen#msg25751



Gravatar αρχιδια χαρτοπολεμος
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή