22 Μαρ 2008

Το «αριστερό» Ρεσάλτο στην Ακροδεξιά (UPDATED)

22 Μαρ 2008 , 6:00 μ.μ.
Όσο περισσότερο νιώθει κάποιος την ανάγκη να δηλώνει «αριστερός» εδώ στην Ελλάδα και το κάνει με έμφαση και αχαρακτήριστη δογματικότητα, τότε κάτι τρέχει.

Όσο περισσότερο νιώθει κάποιος την ανάγκη να φωνάζει και να διατρανώνει τα αριστερά του φρονήματα με τέτοια ζέση και καταπιεστική επιμονή, σαν το παιδί που κλέβει ένα ζαχαρωτό και ντρέπεται να το πει, τότε κάτι τρέχει.

Όσο περισσότερο νιώθει κάποιος την ανάγκη να απολογείται με σθένος και πολεμική ρητορική τις οποιεσδήποτε "αριστερές" του πεποιθήσεις, τότε κάτι τρέχει.

Αλλά όταν ένα περιοδικό θέλει να προτάξει έντονη αριστερή ιδεολογία αλλά συγκεντρώνει υπογραφές και απόψεις από αμφιλεγόμενους χώρους, τότε τρέχει κάτι σοβαρότερο.

Γιατί όταν καταδικάζει τον εθνικισμό χρησιμοποιώντας μια ομιλία του Μιχάλη (Πάμπλο) Ράπτη και διαφημίζεται από ακροδεξιούς, τότε το σχήμα αποκτά οξύμωρες πλευρές και γωνίες.

Και ναι, διαφημίζεται μέσα από το κανάλι του Καρατζαφέρη, από το ίδιο χέρι που ανέμιζε από τηλοψίας «το καλύτερο βιβλίο» του φον Πλεύρη, τον τηλεπλασιέ και βουλευτή κ. Αδώνιδα Γεωργιάδη.

Ιδού το τεκμήριο, το απόλυτο πάθος για ένα «μαρξιστικό» περιοδικό, εκφρασμένο από τα χείλη του σύγχρονου Δημοσθένη και ντίβας της Ακροδεξιάς:









Αν αναλύσετε προσεκτικά τη γλώσσα του εντύπου αυτού, όσο και την ιστοσελίδα του, θα δείτε ότι χρησιμοποιεί τους ίδιους αφορισμούς που χρησιμοποιούν και οι υποτίθεται πολιτικοί αντίπαλοί του. Υπάρχει ο Soros αλλά και οι αλλοδαποί. Υπάρχει η Νέα Τάξη κι ένας συγκεκαλυμμένος αντισημιτισμός.

Αλλά τι λέμε τώρα, εδώ οι περισσότερες πολιτικές εφημερίδες και ειδικά ο δεξιός τύπος εκτυπώνονται στο τυπογραφείο του Περισσού...

Σταχυολογούμε ορισμένες «αριστερές» σκέψεις από το «μαρξιστικό» περιοδικό σαν ελάχιστο όσο και αντιπροσωπευτικό δείγμα τρικυμίας εν κρανίω:

Η διαλεκτική της ταξικής συνείδησης και ο αλλοδαπός εφιάλτης
του εκδότη Θύμιου Παπανικολάου
Η εισβολή ενός ετερόκλητου πλήθους καθυστερημένων αλλοδαπών, με ξένο «πολιτισμό» και κυρίως χωρίς καμιά ιστορία αγώνων καταστρέφει κάθε λειτουργία μεταβολισμού των εμπειριών, αφανίζει κάθε συνεκτικό ιστό επικοινωνίας και δράσης [...] Το αυθεντικό σοσιαλιστικό κίνημα υπάρχει όταν το ιστορικό υποκείμενο που επωμίζεται το ρόλο της ανατροπής του καπιταλισμού εκφράζεται μέσα από την οργάνωση της πρωτοπορίας του, το κόμμα.[σ.σ. αν σας έλεγα ότι την τελευταία φράση την υπέγραψε ο Χίτλερ, θα με πιστεύατε; Κι όμως είναι μια αδέξια παρερμηνεία μιας κακομεταφρασμένης φράσης του Τρότσκι] Ο εκφυλισμός του μπολσεβίκικου κόμματος άρχισε από τη στιγμή που εισέβαλαν παθητικοί οπαδοί. Πνίγηκαν τα πρωτοπόρα στοιχεία του και ισοπεδώθηκε η επαναστατική του συνείδηση μέσα στο πλήθος των πολιτικά καθυστερημένων χειροκροτητών. Αυτό ακριβώς μεθοδεύουν και προωθούν σήμερα σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας, με όργανα τους αλλοδαπούς… [Μήπως το ΛΑ.Ο.Σ. είναι μπολσεβικικό κόμμα και δεν το ξέραμε;]

Η Χούντα του 1967 και ο σύγχρονος φασισμός
του Θύμιου Παπανικολάου
Τότε φυλάκιζαν τους αγωνιστές! Σήμερα φυλακίζουν και δολοφονούν τη σκέψη.

Η χούντα της 21ης Απριλίου μπροστά στην πλανητική χούντα που ζούμε σήμερα φαντάζει σαν αποκριάτικος καίσαρας. Η δικτατορία της 21ης Απριλίου φυλάκιζε τους αγωνιστές και τους αντιπάλους της. Η σημερινή δικτατορία του πλανητικού κράτους υπερβαίνει αυτά τα όρια, είναι χωρίς όρια. Φυλακίζει και δολοφονεί ανθρώπους και ιδέες, αποδομεί την Ιστορία, ακρωτηριάζει συνειδήσεις, ανατρέπει τους μηχανισμούς τη σκέψης.

Η †Ιερά έγκυρη μετάφρασις† των Τζανγκλρήπορτ-κοντα:

Η χούντα της 21ης Απριλίου μπροστά στην πλανητική χούντα που ζούμε τότε φάνταζε σαν θεμιτή πολιτική λύση. Η δικτατορία της 21ης Απριλίου δεν σκότωνε τους αγωνιστές και τους αντιπάλους της. Η σημερινή δημοκρατία του εθνικού κράτους πρέπει να είναι μέσα στα όρια του πολιτικού συστήματος της δικτατορίας. Να φυλακίζει, καταδιώκει και να δολοφονεί ανθρώπους και ιδέες, να αποδομεί την Ιστορία προς μια περισσότερο εθνικιστική περιχαράκωση και απομόνωση, να ακρωτηριάζει ελεύθερες συνειδήσεις και να ανατρέπει τους μηχανισμούς της εναλλακτικής σκέψης.

Έτσι, ο εξωνημένος στις σειρήνες της ακροδεξιάς Θύμιος -"εύθυμος"- Παπανικολάου επιβεβαιώνει τη σύγχρονη αντίληψη περί της θέσπισης think tanks, προερχόμενων από την αριστερή ιντελιγκέντσια, για να περιχαρακωθούν από ένα διαστρεβλωμένο μαρξισμό/τροτσκισμό προσαρμοσμένου στα εθνικιστικά μέτρα και ύψη του ΛΑ.Ο.Σ.

Κακόμοιρε Λένιν...

------------------

Και για να ευθυμήσουμε ακόμα περισσότερο, απολαύστε δελτίο τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. Νομίζω δεν χρειάζονται περισσότερα σχόλια εκτός από ένα: σε ποιούς τα λέει; Στους ψηφοφόρους του ΛΑ.Ο.Σ. των οποίων αντιπροσωπευτικά δείγματα της βαθυστόχαστης σκέψης τους θα δείτε σε λινκ ενσωματωμένα στο κείμενο:

Μήνυμα του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρη
για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού

«Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός είναι ένα κόμμα που προτάσσει τα συμφέροντα και την προστασία των μη-προνομιούχων Ελλήνων και στηρίζει τόσο τις ατομικές ελευθερίες όσο και τα δικαιώματα στην ασφάλεια, στην πρόοδο και στην ευημερία όλων όσων ζουν νόμιμα στην Ελλάδα, χωρίς καμία διάκριση.

Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός καταδικάζει κάθε μορφή ρατσισμού και διακρίσεων σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και ζητά τον σεβασμό των δικαιωμάτων όλων των πολιτών, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, φυσικής ικανότητας, εθνότητας, θρησκεύματος, χρώματος και σεξουαλικής συμπεριφοράς.

Ιδιαίτερα καταδικάζουμε τον κάθε μορφής κοινωνικό αποκλεισμό και ζητάμε από την Κυβέρνηση τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση κρουσμάτων ρατσισμού κατά των πολιτών που είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένοι στον κίνδυνο κοινωνικού αποκλεισμού, όπως τα άτομα με ειδικές ανάγκες, οι ηλικιωμένοι, οι πολύτεκνοι, οι άνεργοι και οι νόμιμοι μετανάστες.

Καταδικάζουμε ακόμα τα φαινόμενα «πολιτικού και ιδεολογικού ρατσισμού» που εκδηλώνονται στη χώρα μας, εναντίον κάθε άποψης που ξεφεύγει από τα όρια του «πολιτικά ορθού», όπως το εννοεί η ψευδοκουλτούρα της «αριστεράς».

Είπατε τίποτα;




============================

UPDATE (23/03/08, 20:30)

============================


Έρχονται και άλλα ωραία να προστεθούν στην "αριστερή" μαχητική δυναμική του Ρεσάλτο.

Πρόκειται για έναν αρθρογράφο του Ρεσάλτο που χρησιμοποιεί συνήθως τα ψευδώνυμα Αμπού Νικόλα Αλ Γιουνάνι και Alfonso Pengas.

Ο κύριος αυτός είναι αποδεδειγμένος φανατικός αντισημίτης και φυσικά αρνητής του ολοκαυτώματος με καλή παρουσία στο ίντερνετ.
(βάλτε απλά στο ψαχτήρι του google: "Αμπού Νικόλα Αλ Γιουνάνι" ή "Abu Nicola Al Yunani" ή "Alfonso Pengas")


Όμως η δράση του δεν σταματάει εδώ.
Η χάρη του κου "Αμπού Νικόλα Αλ Γιουνάνι" έφτασε μέχρι την Τεχεράνη στο μακρινό Ιράν όπου το 2006 παρέστει ως σύνεδρος στο περίφημο εκείνο Συνέδριο του Αχμαντινετζάντ, το οποίο αμφισβήτησε ανοιχτά το Ολοκαύτωμα.

Ανάμεσα στις ανακοινώσεις των αντισημιτών που έγιναν σε αυτό το Συνέδριο, είναι και η ανακοίνωση του Αμπού Νικόλα Αλ Γιουνάνι στα αγγλικά και στα ελληνικά.
Τίτλος της: «Το γεωπολιτικό περιβάλλον του μύθου του Ολοκαυτώματος».

Όλες τις λεπτομέρειες μπορείτε να τις διαβάσετε στο ιδιαίτερα αποκαλυπτικό άρθρο του blogger tuki8eblom ΕΔΩ

-------------------------------

Να χαίρεστε τους αρθρογράφους σας αγαπητοί φίλοι του Ρεσάλτο.

Ειδικά τώρα με αυτό που μάθαμε, είναι για μας σχεδόν σίγουρο ότι οι ευχές μας θα πραγματοποιηθούν. Και έτσι, εκτός του Αδώνιδα, σίγουρα θα έρθει στο εγγύς μέλλον και η μεγάλη στιγμή όπου θα σας κάνει την τιμή και ο Κώστας Πλεύρης να σας διαφημίσει κι αυτός στους τηλεθεατές του από της εκπομπές του.

Πάντως αν ψάχνετε και άλλους τέτοιους, του αναλόγου ποιόντος, αρθρογράφους σαν τον "Αμπού Νικόλα Αλ Γιουνάνι", θα σας προτείναμε να εντάξετε στο "αριστερό" δυναμικό σας και τον Θόδωρο Χατζηγώγο του "Ελεύθερου Κόσμου" και της "Α1".
Ο Θόδωρος σίγουρα θα σας ταιριάξει γάντι.

Τώρα μπορούν οι παπα-Τσάκαλοί σας να συνεχίσουν να γράφουν για μας, στα σχόλιά μας και στο φόρουμ σας, ατέρμονα συνωμοσιολογικά και γεμάτα φοβίες και λιακοπούλιες κινδυνολογίες κατεβατά, με τις διαστρεβλωμένες μαρξιστικές θεωριολογίες του Θύμιου, οι οποίες είναι ικανές να αποδείξουν ακόμα και ότι ο Τσε ήταν εθνικιστής με τη σβάστικα στην κωλοτσέπη.


Ευχόμαστε υγεία και ο Θεός μαζί σας.





ΣΧΟΛΙΑ(117)


ρεσάλταραν


Gravatar Ούγκ δε λες τίποτα. Sly, πολύ καλό το post. Για τον Γεωργιάδη και το μη-καφεϊνούχο αντίγραφό του δεν χρειάζονται, νομίζω, σχόλια. Και χωρίς ήχο να βλέπεις το video, καταλαβαίνεις. Μόνο η προσβολή στην αισθητική που προκαλεί αυτός ο άνθρωπος αρκεί για να βγάλεις συμπέρασμα (περιμένω να ακούσω επιχειρήματα του στύλ "γιατί, ο Αλαβάνος και ο Τσίπρας δεν προσβάλλουν την αισθητική;". Μην αργήσετε όμως, γιατί θα χαλάσουν τα pop corn).

Εδώ όμως, Sly, είναι που έγραψες. Τα links στην επιστολή του Καρατζαφέρη είναι όλα τα λεφτά. Νομίζω ότι συγκεντρώνουν όλη τη σαπίλα που κρύβουν οι πατριδοκάπηλοι καιροσκόποι του ΛΑΟΣ. Και λυπάμαι που βλέπω ότι έχουν παρασύρει και σωστά άτομα μαζί με τους καμμένους: Είναι οι λιγοστές φωνές λογικής που ακούγονται μέσα σε εκείνο το Forum.

Το τί μπορεί να διαβάσει κανείς εκεί μέσα δε λέγεται.

Άντε καλό κουράγιο, γιατί από όσα διάβασα από τα links, θα το χρειαστούμε.


Gravatar ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΡΥΦΟΔΕΞΙΟΥΣ


Gravatar τον ιό τον διαφημίζει το παρατηρητήριο του Ελσίνκι, που έχει καταγγελθεί από την ρωσική βουλή για κατασκοπεία. δηλαδή σύμφωνα με την λογική σου ο Ιός είναι πράκτορες;


Gravatar Συμφωνω με τον FrapDigo.
Μεσα στο neos forum, ο Beredimas ειναι σαν ενα λαμπραντορ αναμεσα σε λυσσασμενα μπουλντογκ που θελουν να ορμισουν σε οτιδηποτε δεν ειναι της ρατσας τους.


Gravatar Φαίνεται ότι στην Ελλάδα ένας αριστερόστροφος μανδύας κι ένα ισπανόφωνο nickname αποτελούν τα καλύτερα άλλοθι...Ωραίο το ξεμπρόστιασμα, Sly...

Όσο για το ΛΑΟΣ, το κόλπο είναι παλιό και δοκιμασμένο...Πριν το Γεωργιάδη, είχαμε τα παραδείγματα του Βελόπουλου : "Δεν τα λέω μόνον εγώ, και η Ελευθεροτυπία τα λέει" (που όλοι ξέρουμε τι σιχαμένη αναρχοφυλλάδα είναι) ή και του Προέδρου : "Στο ψηφοδέλτιό μας έχουμε 2 Εβραίους και 3 ομοφυλόφυλους" (που όλοι ξέρουμε τι σιχαμένες κολοράτσες είναι) κλπ κλπ...

Οι κύριοι του ΛΑΟΣ γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι απόψεις τους "καταπίνονται" ευκολότερα από το μέσο Έλληνα όταν γαρνίρονται με υποτιθέμενες συναινέσεις αυτού του είδους...Ακούστε τον Αδώνιδα πως τονίζει την "αριστερή" τοποθέτηση του περιοδικού και των συντακτών του...Και το υποχείριο δίπλα να κάνει τον αβανταδόρο (πολύ γέλιο παρεμπιπτόντως!)

ΥΓ : Μήπως υπερτιμώ το μέσο Έλληνα; Αυτή τη στιγμή ο Χαρδαβέλλας παίζει για πολλοστή φορά το κατεψυγμένο θέμα των παιδιών του '83 με καλεσμένο το Φουράκη και, με μουσική υπόκρουση που θα ταίριαζε στο X-Files, αναρωτιέται για το "ύποπτο" ερωτηματολόγιο που καλέστηκαν αυτά να συμπληρώσουν (δηλαδή για το γνωστό ψυχομετρικό τεστ "Minnesota Multiphasic Personality Inventory"). Το κερατό μου, επιτέλους!!!


Gravatar Aπίστευτος καραγκιόζης ο Α. Γεωργιάδης που προέβαλλε αυτό το βδελυρό βιβλίο. Νόμιζε ότι κοροϊδευε τον κόσμο επειδή και καλά δεν έδειχνε το εξώφυλλό του.

Όποτε μιλούσε γι' αυτό σχεδόν του προκαλείτο στύση και νόμιζε ότι θα το χάφταμε ότι και καλά "διαφωνεί" με το βιβλίο και απλώς το προβάλλει σαν ένα ακόμα πόνημα;

Όχι μόνον αυτό, αλλά το γεγονός ότι δεν έδειχνε το εξώφυλλο του βιβλίου, λειτουργούσε και διαφημιστικά, αφού στην ουσία προβαλλόταν ως "απαγορευμένος καρπός".

Οφείλει να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για αυτή την απαράδεκτη κίνησή του και να αφήσει τις υπεκφυγές, ότι και καλά απλώς το πουλούσε και δεν συμφωνούσε μαζί του.

Δεν νομίζω πάντως ότι πρόκειται να το κάνει, αφού αναφέρεται στο φασιστοειδές Κώστα Πλεύρη λίγο-πολύ σαν τον μέντορά του.

http://pea-kyanea.blogspot.com


Gravatar Γενικά πιστεύω πως οι ιδεολογίες είναι για να διαμορφώνουν συνειδήσεις και όχι για να υπαγορεύουν συμπεριφορές. Δηλαδή την ιδεολογία την έχεις βαθειά μέσα σου και δε χρειάζεται να την ακολουθείς κατά γράμμα γιατί βγαίνει απολύτως φυσιολογικά.

Η περίπτωση του Αδώνιδος και κάθε Αδώνιδος διαφέρει. Δε διαβάζει "αριστερές φυλλάδες" για να γεφυρώσει το όποιο χάσμα υπάρχει μεταξύ δεξιάς και αριστεράς. Επικροτεί απλώς το γεγονός ότι άνθρωποι αριστερών πεποιθήσεων δέχονται "την οικουμενικότητα της αλήθειας του". Έχοντας παρωπίδες ο ίδιος, χαίρεται όταν όταν συμφωνούν με την άποψή του, ωστόσο δε μπαίνει στη διαδικασία να μάθει τις απόψεις των άλλων. Όντας σχεδόν ανδρείκελο μιας ας πούμε ιδεολογίας αφορίζει ή παραδέχεται ανθρώπους ανάλογα αν συμφωνούν μαζί του. Δεν ξέρω....εμένα μου μοιάζει με φανατικός...εσείς τι πιστεύετε;


Gravatar Oi anthropoi tipou resalto pistevo pos einai kai oi poio epikindinoi...toulaxiston otan exeis apenanti to laos...kseris me to ti exeis na kaneis...ola ta ixame stin elada (kentroous pou na dilonoun aristeroi, akrodeksioi me ideologies misous pou na dilonoun dimokrates etc) oi gialatzi aristeroi mas lipane...mono pou exei 500 parapompes sto forum tou neos apo arthra tou periodikou leei pola...


Gravatar Πολύ ενδιαφέρον θέμα. Η περίπτωση του "Ρεσάλτο" με έχει απασχολήσει αρκετές φορές. Τα περισσότερα άρθρα του που έχουν πέσει κατά καιρούς στα χέρια μου είναι ένα συνονθύλευμα συνωμοσιολογίας (αμερικάνοι/νέα τάξη/σόρος/παγκοσμιοποίηση) με επιχειρήματα, και συχνά με φρασεολογία που δεν διαφοροποιείται καθόλου από τα αντίστοιχα της ακροδεξιάς. Το «κερασάκι» των μαρξιστικών κλπ αναφορών στην εθνικιστική «τούρτα», δε μπορώ καν να το κατανοήσω. Λογικό να το διαφημίσει το Άδωνις, και αυτό είναι το λιγότερο. Θα σταθώ στη φράση του Professor Upham, ότι τουλάχιστον στο ΛΑΟΣ ξέρεις ποιους έχεις απέναντι σου. Στο «Ρεσάλτο» όμως, τι γίνεται;

@Sly
Το κείμενο του δελτίου τύπου με τα Links στο forum ήταν πανέξυπνο!

@Πετρούλα
Έχεις απόλυτο δίκιο στη δεύτερη παράγραφο σου, έτσι μου φαίνεται και μένα η νοοτροπία του. Βέβαια, το κατά πόσο είναι «αριστερό» το «Ρεσάλτο» είναι ένα θέμα :P

Κλείνω με ένα bonus track που βρήκα στην «Ελευθεροτυπία». Δεν υποστηρίζω ότι υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στο Ρεσάλτο και τον Ζαφειρόπουλο (απεχθάνομαι κάθε μορφή συνομωσιολογίας), όμως η σατανική σύμπτωση δείχνει κατά τη γνώμη μου ιδεολογική ταύτιση… Ένας πρώην χρυσαυγίτης υποψήφιος δήμαρχος και ένα «αριστερό» περιοδικό, όχι μόνο έχουν τις ίδιες "ανησυχίες", αλλά και την ίδια επικοινωνιακή πολιτική!
http://thumbsnap.com/v/G6kD3YOw.jpg
http://thumbsnap.com/v/OuhYLtzT.jpg


Gravatar Πρίν κάνεις κριτική στο Ρεσάλτο θα έπρπεπ να ξεκαθαρίσεις το ΕΣΥ ποιός είσαι. Και φυσικά από ΠΟΙΑ πλευρά μιλάς. Και επειδή αυτός που σίγουρα δεν είναι αριστερός είναι η πάρτη σου, γιατί ούτε από χτες σε ξέραμε, (ενώ το ποιός ήταν ο Θύμιος το ήξερε όλος ο κόσμος), και ούτε και σήμερα δείχνεις για κάτι τέτοιο, καλό είναι να αναρωτηθείς το γιατί εσύ θες σώνει και καλά να περαστείς για αριστερός.

Το "Ρεσάλτο" ποιός σου είπε ότι είναι αριστερό περιοδικό;; Είναι κάτι που ούτε το ίδιο δεν θέλει να επιδιώξει. Άλλο το ότι γράφεται από κάποιους που πιστεύουν σε κάποια πράγματα και ΑΛΛΟ η ΣΥΝΟΛΙΚΗ εικόνα αυτού του περιοδικού το οποίο ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΕΞΑΡΧΗΣ έχει πραγματοποιήσει άνοιγμα σε έναν αρκετά ευρύ χώρο της ελληνικής κοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων και τμημάτων αρκετά συντηρητικών (και με μια έννοια και αρκετά οπισθοδρομικών). Έχει από καιρό μιλήσει για ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ απέναντι σε κοινούς εχθρούς αντιλαμβανόμενο την αναγκαιότητα -στην δεδομένη στιγμή- του "εθνικού" σε κάθε μορφής αγώνα, και έχοντας την άποψη -και πολύ σωστά- ότι το "ταξικό" και το (υγιώς) "εθνικό" είναι στοιχεία που είτε μιλάμε για το '21 με τον Μακρυγιάννη, είτε για το ΕΑΜ, είτε για τους Βιετγκόγκ, είτε για τον Μάο, είτε για την Κούβα του '59, είτε για το '17 του Λένιν, ΕΔΡΑΣΑΝ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ και εξέφρασαν το εθνικοαπελευθερωτικό με το σοσιαλιστικό όραμα όπως αυτό μονάχα επιτυγχάνεται από τα λαϊκά πατριωτικά κινήματα. Αυτές οι αλήθειες, όσο κι αν σε κάνουν να πετάς καρούλες κι όσο κι αν αντιτίθενται στον συνασπισμένο κοσμοπολιτισμό σου, υπήρξαν τόσο εύληπτες και προφανείς για τον απλό κοσμάκη όπως εγώ και τόσοι άλλοι, ώστε πρωτοπόροι που σου προκαλούν αλλεργία όπως ο Λένιν κα


Gravatar και ο Μαρξ έκριναν αναγκαίο να αποσαφηνίσουν την σχέση εθνικού-ταξικού δηλαδή εθνικού-διεθνικού ακριβώς για να μην καπηλεύονται οι εθνοκάπηλοι αστοί το ζωτικό αυτό πεδίο όπου "η ΤΑΞΗ θα αναχθεί σε ΕΘΝΟΣ" και καθώς σε αυτό το έθνος θα έχουν εκλείψει οι ταξικές αντιθέσεις θα πάψει με την σειρά του αυτό το έθνος να στέκεται εχθρικά (ιμπεριαλιστικά) απέναντι στα άλλα.

Αν αυτά σου φαίνονται "καρατζαφερικά" ή η άγνοιά σου σε κάνει να νομίζεις πως βγήκαν από βιβλίο του Χίτλερ, τράβα να ζητήσεις τα ρέστα από τον Μαρξ ή μαζέψου με άλλους "συντρόφους" από το Ιντυμήντια και ανάψτε φωτιές πετώντας μέσα το ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ. Μετά από αυτά, η αηδία που προκαλείται στην κοσμοπολιτική εκδοχούλα της "αριστεράς" σου, μου φαίνεται πολύ λογική, ακριβώς γιατί, δεν ξέρω αν το κατάλαβες ή αν σε κοροϊδέψανε, αλλά δεν είσαι ούτε για πλάκα αριστερός.

Με αυτά λοιπόν που το Ρεσάλτο αναγκάζεται να επικαλεστεί, όχι για να αποδείξει το ίδιο ότι είναι αριστερό, αλλά για να αποδείξει ότι ακριβώς εσείς οι κεντροΣημιτοσυνασπισμένοι δεν είσαστε ούτε για αστείο, είναι κωμικό να διαφωνείς ή να λοιδωρείς εκτός αν νομίζεις ότι ο Τσίπρας, η Διαμαντοπούλου, ο Ομπάμα, ο Κλούνεη και η ένωση ομοφυλοφιλικών καρναβαλιστών του Λος Άντζελες είναι πιο αριστεροί από τον Μαρξ ή τον Τρότσκι.

Και αναφέρω επίτηδες τον Τρότσκι γιατί αν ο Στάλιν μπόρεσε έυκολα να κατηγορηθεί για εθνικιστική απόκλιση (κι εξ αυτού και οι μόνιμες κατηγορίες στο ΚΚΕ) υπάρχουν ταυτόχρονα άλλες τόσες και εξίσου εκτενείς και σαφείς αναφορές στην σπουδαιότητα του εθνικού από τον κατ' εξοχήν "κοσμοπολίτη" του κομμουνισμού, τον Τρότσκι, ο οποίος θέλω να ελπίζω θα είναι ο τελευταίος που θ�


Gravatar θα καταχωνιαστεί στην τρύπα των "εθνομπολσεβίκων" από διανοητές διαμετρήματος Άκη Γαβριηλίδη...

Κριτική λοιπόν μπορείς να ασκήσεις στην αντίληψη του Θ. Παπανικολάου σχετικά με την ευρύτητα του μετώπου και στο κατά πόσον το σημερινό εθνικοαπελευθερωτικό αίτημα μπορεί να συμπεριλάβει και το ταξικό, δεδομένης της αλλοτρίωσης και της μικροαστικοποίησης των άλλωτε αυθεντικά λαϊκών (εργατικών) μαζών. Στο αν είναι ή παριστάνει το Ρεσάλτο το "αριστερό", ούτε μπορείς ούτε παρίσταται ανάγκη για κριτική. Γιατί στην "λονδρέζικα ιντελλέκτσουαλ" κοσμοπολίτικη αντίληψή σου για τους αγώνες των εργατών απουσιάζει η έννοια του κινδύνου από τον (αμερικανικό) υπερεθνικό-πλανητικό ιμπεριαλισμό, κι απεναντίας μοστράρεις για εχθρό τον "εσωτερικό", (όπως άλλωστε έκαναν και οι ιδεολογικοί σου πρόγονοι, οι νικητές του εμφυλίου), και τον βρίσκεις μάλιστα(!) στο πρόσωπο κάτι γραγικών καραγκιόζηδων από την φανερή (μη συνασπισμένη δηλαδή) ακροδεξιά, κι έχεις απαίτηση να πιστέψουμε πως εκείνοι οι μπαμπούλες που δίπλα τους πάει και στέκεται ο Τσίπρας για να φανεί αριστερός και φασιστοφάγος, είναι "απειλή" για την κοινωνία, ενώ η ΗΠΑ και τα "αντιρατσιστικά" κι "αντιεθνικιστικά" της ιδεολογήματα όχι!!! Άσε μας ρε φίλε...


Ακριβώς για όλα αυτά δεν έχεις και πρόβλημα που αυτές τις ώρες που γράφω αυτό το σχόλιο, οι Πακιστανοί και άλλες εκατοντάδες μουσουλμάνοι, έχουν αποκλείσει το κέντρο της Αθήνας, φυσικά όχι διαμαρτυρόμενοι για τα μεροκάματά τους ή για ελευθερίες αλλά γιατί σήμερα είναι κάποια ειδική μέρα για τον Μωάμεθ τους, για την κλειτωριδεκτομή ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο... Έτσι αντιλαμβάνεσαι εσύ την πρόοδο, αυτές τις εικόνες ανίκρυσες στο "�


Gravatar "πολυπολιτισμικό" London, όπου συνήθως σπόυδασες για να επιστρέψεις έπειτα να μας κάνεις τον δυτικοσπουδαγμένο εκσυγχρονιστή αντιεθνικιστή, έτσι θες να καταντήσεις την εγχώρια εργατική τάξη. Όπως στο "αποικία του Ίντια", βάρα με αφέντη κι ας κλαίω, αυτή είναι όλη κι όλη η επαφή σου με την εργατική τάξη, μια γκραβούρα σε ένα σικ καφέ της Εσπερίας που απεικονίζει την εξωτική διαδρομή του αρωματικού φυτού στους ώμους σκλάβων χαμάληδων, κατά τα άλλα άκρως πολυπολιτισμικών και κοσμοπολιτικών βεβαίως-βεβαίως. "Μπρίτις Έμπάϊρ".


Αν και ουδέποτε γράφω σχόλια σε μπλόγκια, αφενός γιατί κανένα από αυτά παίρνω στα σοβαρά, αφετέρου στην "δυνατή Ελλάδα του Σημίτη" ουδεμία ασφάλεια νοιώθω για την διαδρομή που θα ακολουθήσει το σχόλιο μου και πόσα ματάκια ρουφιάνων θα το δουν μέχρι να καταλήξει εκεί που πρέπει (όχι ότι έχω εμπιστοσύνη και στον τελικό αποδέκτη, αλίμονο),

αλλά ακριβώς επειδή η προσπάθεια του Ρεσάλτο αποτέλεσε και προσωπική μου, κατά ένα μέρος υπόθεση, δικαιούμαι, από πρώτο χέρι, να σου απαντήσω πάνω στις απορίες σου για τα αριστεριλίκια και να σου επαναλάβω ότι τουλάχιστον τον Θύμιο και την πορεία του την ξέρουμε. Αν διαφωνούμε σε ορισένα ή σε επίπεδο τακτικής είναι άλλο ζήτημα, αλλά για σένα, Ανώνυμε τιμητή, τί γνωρίζουμε;; Από πού κρατάει η σκούφια σου; και το κυριώτερο: Για το δικό σου "αριστεριλίκι" ποιός θα αναρωτηθεί;;;


Β.Σ.


Gravatar Β.Σ.
Anonymous | 23.03.08 - 3:52 pm , λέει:

"Πρίν κάνεις κριτική στο Ρεσάλτο θα έπρπεπ να ξεκαθαρίσεις το ΕΣΥ ποιός είσαι."

...Γιατί;

Αγαπητέ Ανώνυμε Β.Σ., την ""λονδρέζικα ιντελλέκτσουαλ" κοσμοπολίτικη αντίληψή", πού την είδες; Ο Τσίπρας και οι άλλοι που αναφέρεις πού κολλάνε;


Gravatar Agapite B.S.

Distixos epidi den mporo na piaso ton kathe ena pou grafi sto resalto gia na sas apodikso oti prokite dia akrodeksion metamfiesmenwn se marxistes, trotskistes kai ta tiafta(an kai apo ta legomena tous tha tous katetasa poio poli se ena mpolsevikismou/maoikis ideologias).
Tha sas doso mono ena paradigma to opoio epanalamvanete se pampola apo ta arthra tou http://www.resaltomag.gr/197.mag


Gravatar Sto anothen arthro o papanikolaou ksekinaei mia dialektiki prosegkisi tou marxismou(me sigkekrimeni pigi ap' oso diakrino to kaifalaio. Kai sinexizi vlepontas oti megalo rolo pezi i istoria tou kinimatos kathe xoras...mexri edw kala...Stin sinexia omos arxizei to panigiri...pos oi alodapoi "alonoun tin istoriki mnimi to opoio os apotelesma exei na disxerenei tis sinthikes tis epanastasis...sinexizi dilonontas xrisimopiontas os pigi tou ton lenin kai ton trotski kai legontas pragmata pou aggizoun ton ratsismo opos to theiko" Η εισβολή ενός ετερόκλητου πλήθους καθυστερημένων αλλοδαπών, με ξένο «πολιτισμό» και κυρίως χωρίς καμιά ιστορία αγώνων καταστρέφει κάθε λειτουργία μεταβολισμού των εμπειριών, αφανίζει κάθε συνεκτικό ιστό επικοινωνίας και δράσης"


Gravatar .En tin sinexia kataligi sto simperasma to opoio einai kai o titlos tou arthrou oti dld oi alodapoi mas xalane tin epanastasi...

Pragmatika exw akousei oi metanastes na katigorounte gia diafora pragmata apo fonous, viasmous mexri oti klevoun tin doulia tou ellina... oti xalane kai to elliniko epanastatiko kinima...pragmatika anatrixiasa...ousiastika o singrafeas tou arthrou erminevei kai ligizi toso poli tin aristeri ideologia pou tin ferni sta oria tis akrodeksias...trizoun ta kokala olon ton anothen aristerw ideologon...
Gia na gino poio sigkekrimenos(an kai distixos den exw poli xrono gia na to anaptikso)...
As arxisoume apo ton Marx...eno epikalite Marxistiki ideologia (sigkekrimena ap' oso mporo na tin diavaso apo to Kefaleo sto komati pou mila gia tin mnimi twn laon afini ekso dio simantika pragmata' to oti o Marx mila gia antalagi politismikon ideon(sto idio komati tou kefaleou) kai apospeon pou tha dievrinoun kai dianthinoun tin ideologia stin opoia tha vasisti i epanastasi kai poios mpori na ksexasi (apo oti fenete o singrafefs eksexase) TO KOUMOUNISTIKO MANIFESTO...sto opoio o Marx anaferi (pistevo pos to kseroume oloi...ERGATES TON XORON ENOTHITE...to opoio apoteli kai tin vasi tis koumounistikis theorias gia ton Marx...Pos mporis na epikalise kapoion o opoios exei pei ta anthen kai na to erminevis oti itan antidiethnistis...
pragmatika eksigise mou giati tha fao ta xeria mou,...


Gravatar Telos epidi den exw poli xrono distixo (exw na paradoso ergasia tin deutera 5000 leksis) tha milisoume gia tous "eteroklitous kathisterimenous alodapous..." pes mou pia aristeri ideologia vlepei ena komati tis ergatikis taksis san kati to ethriko...kai KATHISTERIMENO...Afou i vasi gia kathe epanastatiki ideologia(opos auti pou epagkelete o Papanikolaou) exei vasi ton Marx o opoios milise gia TAKSIKO POLEMO...oxi gia gia ethnotiko kai evlepe tin ergatiki taksi pagkosmios os ena ennieo on xoris na kanei diaxorismous...
Telos oi kaimenoi oi anthropoi den dialeksan na "eisvaloun" alla anagkastikan na paratisoun tin xora tous kai na erthoun se mia kseni xora gia na anazitisoun ena kalitero aurio gia autous kai ta pedia tous...AAAA kai na min to ksexaso akoma enas ratsistikos stereotipismos gia tous metanastes i kathisterisi(agapite mou mega lathos) idios osoi proerxonte apo to anatoliko mplok einai sinithos katoxoi ptixion...pou tora katharizoun patomata...


Gravatar Gia na katalikso...to resalto antikatoptrizete meso autou tou arthrou...epikalite aristero epanastatiki ideologia eno stin pragmatikotita exei tous idious stoxous me ideologikous foris tis deksias...na figoun oi metanastes, siga tora ti itan i xounta....ktl... xrisimopiontas kai to idio leksilogio (peri sionismou, neas taksis kai tis sxetikes sinomosies)to mono pou mporo na sas po san aristeros(trotskistis)einai ntropi sas...an einai etsi i pragmatiki aristera na tin vraso kai tin epanastasti kai tin ideologia (eftixos den einai lol)
ps.sorri gia to sentoni kai ta greeglish den exw greek suport :O)

Best regards Upham


Gravatar Ανώνυμε FrapDigo δεν πρόκειται να κάνω διάλογο μαζί σου, όχι γιατί απαξιώ, (την ανώνυμη αφεντιά σου ούτε που την ξέρω άλλωστε), αλλά γιατί ο "χώρος" σου τον διάλογο τον έχει προ πολλού απαλείψει από το λεξιλόγιό του. Παρατήρησε εξάλλου, την ποιότητα, αν όχι την ύπαρξη, των επιχειρημάτων στα παρόμοιου είδους μπλόγκια και σάιτ με αυτό εδώ. Δεν ξέρω αν είμαι λιγότερο επανασταταράς από εσένα αλλά οπωσδήποτε στον ίδιο χώρο δεν ανήκουμε. Αν έχει προλάβει ο Κύρκος και έχει κατοχυρώσει με κόπυράιτ τους τίτλους τότε αναμφίβολα δεν είμαι "αριστερός", με αφήσατε απ' όξω...
Για να καταλάβεις τί κουμάσι είμαι (από το σόι που βαστάω) κάνω λόγο για "χώρο σου" αδιαφορώντας, πρακτικά, για το τί ψηφίζεις ή ακόμη και απεχθάνεσαι σαν "ελευθεριακός" τα "αστικοδημοκρατικά καραγκιοζιλίκια". Είμαι τόσο στενόμυαλος που σε εντάσσω αυτόματα σε έναν ενιαίο και ομογενή χώρο, εν πρώτοις ακραιφνώς νεοφιλελεύθερο, απολογητικό του ευρωνατοϊσμού και των (προ πολλού) υπερεθνικών κεφαλαίων, (εξ ού και η πρεμούρα σας για τα τάχαμου "ανοιχτά" σύνορα-στην ουσία ανοιχτά μόνο για τα κεφάλαια και για εξαθλιωμένους σκλάβους), βάσει των θέσεών σου:
1) Στην σημερινή έννοια της Ακροδεξιάς,
2) στην σημερινή έννοια του ιμπεριαλισμού,
3) στο ζήτημα της μετανάστευσης και των "ανοιχτών" συνόρων σε συνθήκες ξετραχηλωμένων μονοπωλίων,
4) στο ζήτημα της "τρομοκρατίας" που για τον Μπούς είναι ο "Μοχτάντρ αλ τάδε", για τον Σημίτη και τον Καραμανλή είναι ο "ντόπιος" σκοταδισμός και "εθνικισμός".
Τώρα αν ψηφίζεις Τσίπρα, Μπακογιάννη, ή χέζεις μέσα στην κάλπη, δεν μου καίγεται καρφάκι γιατί ουδόλως διαφοροποιήσαι στα μάτια μου. Διότι στην ουσία όλος ο χώρος δεξιόθεν του ΚΚΕ είναι απ


Gravatar Apla na sou po kato to opoio ksexasa pano ston neotaksiko mou istro tin ora pou egrafa ta anothen agapite BS...to resalto den einai aristero periodiko otan mila diarkos gia epanastasi kai pliada arthron tou epikalounte marx kai ta tiafta...kapou to exeis mperdepsi agapite mou...


Gravatar είναι απροκάλυπτα ευρωνατοϊκός (δηλαδή σκέψου! οι χρυσαυγίτες πιο αντιευρωπαϊστές από τον Τσίπρα!! κατάντια!!) ενώ ο υπόλοιπος "ακροαριστερότερος" παρέχει το άλλοθι λέγοντας αυτά που η Δεξιά ντρέπεται να πεί. Λ.χ. θα ήταν αστείο ο Μητσοτάκης ή ο Σημίτης να έβγαιναν ως "διεθνιστές" και να έλεγαν ότι χρειάζονται τόσους τσάμπα σκλάβους για να κάνουν ολυμπιακούς ή να φτάσουν τα κριτήρια της ΟΝΕ. Την αποστολή ανέλαβε η "αριστερά". Χωρίς ΠΟΤΕ κανέναν διάλογο για το πώς θα κατοχυρωθούν τα κεκτημένα σε καιρούς αφινιασμένου Ανδριανόπουλου ή πώς θα αποφευχθεί η μαύρη εργασία (κι ακόμα κι η εγκληματικότητα) σε μια χώρα με 0 (μηδέν) βιομηχανία, μονάχα υπηρεσίες και αυτές του πρωκτού, δάνεια και κρέμες νυχτός στα Χόντος σέντερ. Από κάτι τέτοιες λοιπόν αυθεντίες με τα "περί διεθνιστικής αλληλεγγύης" τσιτάτα, την ώρα που μια χαρά γνώριζαν ότι έβαζαν πλάτη στα πλάνα του Μάνου και του Ανδριανόπουλου, (πλάνα καρμπόν με ό,τι πέτυχε το 80 η Θάτσερ), μου έχει μείνει κι εμένα το κουσούρι να αρνούμαι τον διάλογο. Όσο και να μιλάω στου κουφού την πόρτα βροντάω. Το "κουφού" τρόπος του λέγειν γιατί αν η εκμετάλλευση εξαθλιωμένων και δίχως ταξική συνείδηση ασιατών από τη μιά και δηλωμένων αντικομμουνιστών βαλκάνιων από την άλλη, σε μια χώρα που βρίσκεται στην φάση των υποχωρήσεων και της νεοφιλελεύθερης επέλασης, παντελώς αποβιομηχανοποιημένης, είναι τάχα "διεθνισμός" το αντιλαμβάνεστε εσείς οι "διεθνισταράδες" πολύ καλύτερα από ένα εθνικομπολσεβικικό απόβρασμα όπως του λόγου μου...
Γι' αυτό σου λέω άσε, ο διάλογος περιττεύει. Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία, θα μπορούσατε κάλλιστα να με κόψετε, απλά καθίστε να αναρωτηθείτε στο κατά πόσο είναι �


Gravatar είναι εφικτό να την κάνετε μόκο για τον υπ' αριθμό ένα κίνδυνο, τον υπερεθνικό ιμπεριαλισμό, αποσπώντας την προσοχή του κοσμάκη με τους δήθεν κινδύνους κάποιων, είτε αμετανόητων, είτε προσποιούμενων ακροδεξιών, και εξηγείστε τί σχέση έχουν τα κλασσικά φασιστικά πρότυπα με τις σημερινές καρικατούρες και ΠΑΝΩ απ' όλα ΠΟΙΟ σημερινό κομμάτι του Κεφαλαίου έχει λόγο να επιστρέψει σε μια παρωχημένη μορφή καπιταλιστικής επιβολής όταν τα χρηματηστηριακά συμφέροντα δεν συμβαδίσουν με τα εθνικά σύνορα ή και ιδεολογήματα, αν θέλετε. Είναι κάτι που πολύ καλά το αντιλαμβάνεστε απλά το ρωτάω, έτσι, ντόρος να γίνεται. Σάμπως δεν γνωρίζετε;
Εξ ου και το πολύ όμορφο παραμυθάκι "η Ελλάδα είναι οι ΗΠΑ των βαλκανίων" μπας και αποκτήσει μωρ' αδερφάκι μου ο "αντιεθνικιστικός" μας λόγος και μια αντιιμπεριαλιστική επίφαση. (Ουδόλως όμως αντιαμερικανική, προς θεού! ο μπαμπούλας είναι οι εγχώριοι "εθνικισμοί", ώστε να κόβουμε και να ράβουμε προτεκτοράτα, ανθρωπιστικώς μώμενοι βεβαίως-βεβαίως).
Κακά τα ψέμματα: Η Ελλάδα είναι η Ινδία των βαλκανίων και όπως κάποτε το μπρίτις εμπάιρ είχε συντάγματα ινδών και ελέφαντες και λόχους θιβετιανών ιχνηλατών και ότι τραβούσε η ψυχάρα του έτσι και σήμερα το Ελλάντα διατάσσεται να στείλει ιθαγενείς στο Αφγκανιστάν και KFOR και όπου αλλού θέλει το Ιμπήριαλ. Είναι γνωστά αυτά αλλά σου λέει ο άλλος "άμα πούμε μια μαλακιούλα, πού ξέρεις μπορεί να πείσουμε και κάποιον"... Με τον Γερμανό, την ΚοσμΟΤΕ και την Τσιπίτα τόσο "εθνικισταράδες" που να ανοίγουν εμπορικές παρτίδες με την FYROM και να την αποκαλούν Μακεδονία. Ωραίο αστείο: Το ντόπιο Κεφάλαιο στα χνάρια του Κρουπ... Και ο νέος Χίτλερ; Οι καραγκιόζηδες της "ε�


Gravatar Και ο νέος Χίτλερ; Οι καραγκιόζηδες της "ελληνικής ακροδεξιάς". Χά χα!!!

Κακώς απαντάω, αφού έχετε πραξικοπηματικά αποκυρήξει τον διάλογο. Στο μέλλον να ξέρετε ότι η (γενικότερη) απουσία απάντησης, (γενικά μιλάω, όχι για τον μικρόκοσμο των μπλόγκ) δεν είναι έλλειψη επιχειρημάτων, είναι ένδειξη της απόστασής σας με την αριστερά και την πραγματικότητα.
Το ζήτημα είναι: θα πείσετε κανέναν;;


Β.Σ.


Gravatar Χαίρετε. Να συμπληρώσω την ανάρτησή σας με μία πληροφορία: αρθρογράφος του Ρεσάλτο υπήρξε και ένας αντισημίτης αρνητής του Ολοκαυτώματος που πήρε μέρος στο αντισημιτικό συνέδριο της Τεχεράνης και έχει μεταξύ άλλων υποστηρίξει την συνέχιση της τρομοκρατίας με "ανθρωποβόμβες" καθώς και την διάλυση του κράτους του Ισραήλ: http://tuki8eblom.blogspot.com/2...og- post_23.html


Gravatar Kirie BS giati apokirisete ton dialogo ...sto diko mou sentoni giati den apantate...oxi tpt allo adika to egrapsa ...tha travikso ti neotaksikes mou kotsides...


Gravatar Ο αξιότιμος κ. ΒΣ δεν ήρθε για διάλογο όπως δηλώνει. Απλά ήρθε να εκπροσωπήσει το συνομωσιολογικό Ρεσάλτο με ένα παραληρηματικό και ατέρμονα βαρετό διάγγελμα στο οποίο δεν μας λέει απολύτως τ-ι-π-ο-τ-α.

Ειδικά αυτό εδώ:
"Πρίν κάνεις κριτική στο Ρεσάλτο θα έπρπεπ να ξεκαθαρίσεις το ΕΣΥ ποιός είσαι. Και φυσικά από ΠΟΙΑ πλευρά μιλάς".
δίνει ακριβώς αυτή την εικόνα που έχουμε και εμείς για το Ρεσάλτο. Εικόνα που θυμίζει κάτι άλλες εποχές.
Εν ολίγοις, αν δε δώσεις πιστοποιητικό πολιτικού φρονήματος δεν έχεις το δικαίωμα να εκφέρεις γνώμη.

Το άλλο συμπέρασμα που έβγαλε ο κ. Β.Σ., είναι ότι προσπαθούμε να κάνουμε με το Ρεσάλτο κόντρα στην αριστεροσύνη.
Και ως διορισμένος αρμόδιος με το αριστερόμετρο στο χέρι, μας καθαίρεσε από αριστερούς, λες και εμείς δηλώσαμε ποτέ κάτι τέτοιο.
Το άλλο ωραίο είναι, που αποφάσισε από μόνος του ότι έχουμε αποκηρύξει το διάλογο.

Άλλα γι άλλα της Παρασκευής το γάλα κ. Β.Σ.

Εγώ απλά θα σας ευχηθώ και από εδώ, να αυξηθούν οι επιτυχίες του περιοδικού σας και στο μέλλον να σας διαφημίζει, όχι μόνο ο Άδωνις, αλλά και ο Κώστας Πλεύρης από τις εκπομπές του, όπως και ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, με του οποίου τις συνωμοσιολογίες συγγενεύουν και οι δικές σας.

Έχετε γίνει ο αριστερός ψάλτης της ακροδεξιάς, όπως θα έλεγε κι ο Γιωργάκης, όπως και ο Νο1 εμπνευστής του κάθε φέροντα του αριστερούντος προσωπείου ακροδεξιού εθνικιστή και έχετε ακόμα το θράσος να μιλάτε.
Κρίμα, και νόμιζα ότι ο παπα-Τσάκαλος δεν έχει άλλο ανταγωνιστή.


Gravatar Ο ρεσαλταρισμένος Β.Σ., όπως όλοι οι όμοιοί του ιδεολογικοί τρομοκράτες της μεταμοντέρνας ακροδεξιάς, δεν έχει σκοπό το διάλογο, αλλά τη φίμωσή. Γι'αυτό προσπαθεί να πνίξει τα σχόλια αυτού του κειμένου με σεντόνια ανούσιας ιδεολογικής παπαρδέλας και συκοφαντιών. Οποιος δεν είναι μαζί του είναι σύμμαχος της Θάτσερ, χειροκροτητής του Μάνου και μίσθαρνο όργανο του Σόρος.
Φυσικά βέβαια δεν καταλαβαίνει ότι παίζει το παιχνίδι της νέας ακροδεξιάς των συντηρητικών ελίτ, οι οποίες μέσω της στρατηγικής "διαίρει και βασίλευε" διασπούν τις τάξεις των εργατών και μικροδιανοούμενων και τις χρησιμοποιούν, στρέφοντάς τες τη μία ενάντια στην άλλη...
Ας μην ξεχνάμε ότι πολλοί απο τους στυλοβάτες του χριστιανοφασίστα, εθνικιστή Μπούς υπήρξαν πρώην αριστεροί τροτσκιστές και αναρχικοί και αντιρρησίες-συνωμοσιολόγοι-εχθροί της υποτιθέμενης ολοκληρωτικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.


Gravatar Ποιός αποκήρυξε τον διάλογο, αγαπητέ " και γαμώ τους επώνυμους που θα με πεις εμένα ανώνυμο" Β.Σ.; Τί είναι το Β.Σ., Βέρυ Σουπίριορ;

Λες τα εξής ωραία:

α)"ο "χώρος" σου τον διάλογο τον έχει προ πολλού απαλείψει από το λεξιλόγιό του."

Ποιός είναι ο χώρος μου; Και αν τον βρείς, αφού με ενημερώσεις κι εμένα, δείξε μου και πότε δεν δέχθηκε τον διάλογο.

β)"Τώρα αν ψηφίζεις Τσίπρα, Μπακογιάννη, ή χέζεις μέσα στην κάλπη, δεν μου καίγεται καρφάκι"

Και πολύ καλά κάνεις.

γ)"Ανώνυμε FrapDigo δεν πρόκειται να κάνω διάλογο μαζί σου, όχι γιατί απαξιώ, (την ανώνυμη αφεντιά σου ούτε που την ξέρω άλλωστε)", "Για να καταλάβεις τί κουμάσι είμαι (από το σόι που βαστάω)", "Δεν ξέρω αν είμαι λιγότερο επανασταταράς από εσένα".

Δεν θα μπορούσε να με ενδιαφέρει λιγότερο αν με ξέρεις προσωπικά, ούτε το "τί κουμάσι είσαι", ούτε ποιός είναι περισσότερο επανασταταράς. Εγώ βλέπω τί γράφεις και από εκεί σε κρίνω, και καρφί δε μου καίγεται και ο Jim Morrison να είσαι.


Gravatar Στα σεντόνια σου είδα τις παρακάτω λέξεις: "νεοφιλελεύθερο", "Τσίπρα, Μπακογιάννη", "ευρωνατοϊκός", "ο Μητσοτάκης ή ο Σημίτης", "του Μάνου και του Ανδριανόπουλου", "ό,τι πέτυχε το 80 η Θάτσερ" κλπ.

Πού στο διάολο κολλάνε όλα αυτά με το θέμα του Post???

Ποιός σου αρνήθηκε το διάλογο, άνθρωπέ μου; Προφανώς θα σου είπε ότι δεν καταλαβαίνει για τί πράγμα μιλάς.

Ξέρεις τί πιστεύω εγώ; Σας έτσουξε το post και τώρα ανοίξατε τα τεφτέρια και γράφετε ό,τι σας κατέβει για να το παίξετε γνώστες και να νομίζουν όλοι ότι εδώ μέσα μιλάμε για τη Θάτσερ και τους Ινδούς ελέφαντες και δε συμμαζεύεται.Μεγαλύτερη πλάκα έχει όμως το φαινόμενο Τσίπρα: Εκεί είναι που σας πάει ΝΑ και κάθεστε να σκεφτείτε όλο και μεγαλύτερες λέξεις για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα. Πίσω από τα πάντα βλέπετε τον Τσίπρα.

Περαστικά. Όταν θελήσετε να κάνετε κανονικό διάλογο, κοπιάστε.


Gravatar

Τους τελευταίους μήνες, παρατηρούμε αναζωπύρωση του αντισιωνιστικού/ αντισημιτικού λόγου και σε πολλά έντυπα του ριζοσπαστικού χώρου, όπως και κάποια της federaction: έχουν μάθει τα πάντα από το πώς γλιτώνεις τη θητεία στο Ισραήλ, κάθε απεργία στο Ισραήλ, κάθε Ισραηλινό ακαδημαϊκό που κάνει κριτική στο Ισραήλ, κάθε τσεκ πόιντ στη Λωρίδα της Γάζας, πόσα μέτρα έχει το τείχος και από πού μπορείς να περάσεις, που πουλάνε τους καλούς χουρμάδες καθώς και χιλιάδες άλλες λεπτομέρειες… Κατά τα άλλα «ο εχθρός είναι εδώ»… Στο τελευταίο Monitor (για το οποίο, ωστόσο, πρέπει να επισημάνουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν ανήκει στη federaction), αναδεικνύουν σε ιστορικό της χρονιάς (εεε… του Ισραήλ, φυσικά) τον Illan Pappe ενώ στο τελευταίο Sarajevo θα μας ενημερώσουν πως το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο είναι… μυστικός πράκτωρ του Ισραήλ, για αυτό και κίνησε τη νομική διαδικασία εναντίον του… γραφικού και ακίνδυνου νεοναζί Κωστάκη Πλεύρη. Αυτός είναι άλλωστε και ο θεμελιώδης λόγος που το Sarajevo δεν κατέβηκε στην Αλεξάνδρας με Λουκάρεως για να συμπαρασταθεί στους όποιους ελληνοεβραίους ένοιωσαν απειλημένοι από τον Κωστάκη: άφησε, λοιπόν, τη βρωμοδουλειά της αντιπαράθεσης με τους έλληνες νεοναζί στην ισραηλινή Mossad, η οποία βέβαια είχε κατακλύσει το δικαστήριο… Έξαλλου, που να τρέχεις τώρα για επαφές με τους ναζίδες στο ένα και στα δύο μέτρα (ξέρεις, αυτούς τους ξυρισμένους απο τον αφρό της λύσσας τους για το Ισραήλ...), καλά είμαστε κι εδώ…
http://www.terminal119.gr/show.php?id=432

Δεν ειναι μονο ακροαριστερες εκφανσεις της Αριστερας που εμφανιζουν παρομοιες συμπεριφορες και ουτε ειναι παντα εμφανης η συμπραξη τους με τον ακροδεξιο χωρο οπως στο Ρεσαλτο. "Κα

Gravatar "Κανονικοι αριστεροι" του Συν και του ΚΚΕ λενε τα ιδια και χειροτερα οπως για τις επιθεσεις στις συναγωγες της Κωσταντινουπολης http://www.medium.gr/articles/ 10...978339277.shtml
Καν μετριοπαθεις δυναμεις οπως ο κ.Τσιπρας αδυνατουν να εκφρασουν μια δυναμικη καταδικη αυτων των φαινομενων ακομα και οταν ερωτηθηκε ακριβως σε αυτο το θεμα απο μενα.


Gravatar Resalto supporter είπε:

"frapdigo,

είσαι πολύ πιτσιρικάς ακόμη και δεν έχεις δει τίποτα."


Άσε ρε μάγκα. Πες τίποτα ουσιώδες αλλιώς άσε τα ψαρωτικά σχόλια για αυτούς που τρώνε Fisherman's Friend.


Gravatar ο "Resalto supporter" είναι ο τρόφιμος του Δρομοκαϊτείου, το ψυχοπαθές ψειριασμένο κατοικίδιό μας.
Και έφαγε φυσικά σουτ.


Gravatar Αμάν αλήθεια; Ρε Σπάι αυτά να τα λες από την αρχή. Το τάισα τώρα. Νομίζω του έδωσα και Fisherman's Friend. Κρίμα το ζωντανό.


Gravatar

Επίσης έκανα μια ερώτηση η οποία θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί σχεδόν ως στημένη υπέρ του κ.Τσίπρα, αυτή που αφορούσε την βεβήλωση του μνημείου του Ολοκαυτώματος στην Θεσσαλονίκη και διαδηλώσεων ενάντια στην εβραϊκή κοινότητα της Θεσσαλονίκης μετά τις διαμαρτυρίες της για την βεβήλωση. Εδώ ο κ.Τσίπρας θα μπορούσε πολύ όμορφα να θέσει τα όρια στα οποία ο Συνασπισμός κάτω από την ηγεσία του θα επέτρεπε να κινούνται οι οργανώσεις του Συν, ακόμα και όταν οι ίδιες δεν οργανώνουν τις εκδηλώσεις. Απέφυγε να απαντήσει, ίσως για να μην δυσαρεστήσει μια συγκεκριμένη μερίδα των ψηφοφόρων του η οποία δείχνει τον ίδιο σεβασμό στο μνημείο όπως η Χρυσή Αυγή.
http://abravanel.wordpress.com/2008/02/10/an- interview-to-alexis-tsipras/
Με italics ειναι δικα μου σχολια. Ζητω συγνωμη για τα 3 σχολια αλλα γινονται truncated, οπως επισης και στην αυτο-αναφορα.

Gravatar Μα τι περιμένατε από πολιτικούς κ. abravanel;
Διπλωματία και γλύψιμο είναι όλοι είτε είναι νέοι, είτε γέροι, είτε λέγονται Τσίπρες, είτε Αλαβάνοι.

Μόνο γλοιώδεις ψηφοθηρικές συμπεριφορές, αοριστίες και τίποτα άλλο.


Gravatar penguin_witch:

Ο ρεσαλταρισμένος Β.Σ., όπως όλοι οι όμοιοί του ιδεολογικοί τρομοκράτες της μεταμοντέρνας ακροδεξιάς, δεν έχει σκοπό το διάλογο, αλλά τη φίμωσή. Γι'αυτό προσπαθεί να πνίξει τα σχόλια αυτού του κειμένου με σεντόνια ανούσιας ιδεολογικής παπαρδέλας και συκοφαντιών. Οποιος δεν είναι μαζί του είναι σύμμαχος της Θάτσερ, χειροκροτητής του Μάνου και μίσθαρνο όργανο του Σόρος.
Φυσικά βέβαια δεν καταλαβαίνει ότι παίζει το παιχνίδι της νέας ακροδεξιάς των συντηρητικών ελίτ, οι οποίες μέσω της στρατηγικής "διαίρει και βασίλευε" διασπούν τις τάξεις των εργατών και μικροδιανοούμενων και τις χρησιμοποιούν, στρέφοντάς τες τη μία ενάντια στην άλλη...
Ας μην ξεχνάμε ότι πολλοί απο τους στυλοβάτες του χριστιανοφασίστα, εθνικιστή Μπούς υπήρξαν πρώην αριστεροί τροτσκιστές και αναρχικοί και αντιρρησίες-συνωμοσιολόγοι-εχθροί της υποτιθέμενης ολοκληρωτικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.


Δεσποινίς Πιγκουίνα, να γράφετε συχνά σε μας.

Gravatar Ανεβάσαμε UPDATE πριν λίγο και με άλλα υπέροχα νέα για το Ρεσάλτο.


Gravatar Aπλοϊκότατο έως αφελέστατο το επιχείρημά σας.


Gravatar To απλοϊκό επιχείρημα:
" Γιατί όταν καταδικάζει τον εθνικισμό χρησιμοποιώντας μια ομιλία του Μιχάλη (Πάμπλο) Ράπτη και διαφημίζεται από ακροδεξιούς, τότε το σχήμα αποκτά οξύμωρες πλευρές και γωνίες.

Και ναι, διαφημίζεται μέσα από το κανάλι του Καρατζαφέρη, από το ίδιο χέρι που ανέμιζε από τηλοψίας «το καλύτερο βιβλίο» του φον Πλεύρη, τον τηλεπλασιέ και βουλευτή κ. Αδώνιδα Γεωργιάδη."


Το παρατηρητήριο του Εl Kinky


Gravatar @Το παρατηρητήρι�
κ. Παρατηρητηρι, απλοϊκό και αφελέστατο επιχείρημα είναι να χρησιμοποιηθούν 2 επιλεγμένες φράσεις από το κείμενο (οι οποίες από μόνες τους δεν βγάζουν κανένα νόημα) ώστε να παρουσιαστούν σαν απλοϊκό και αφελέστατο επιχείρημα...

Για τα υπόλοιπα φυσικά στο άρθρο:

Άκρα του τάφου σιωπή...




... στους κάμπους πέφτει χιόνι....


Gravatar Μου φαίνεται ότι ώρες-ώρες το στυλάκι σας φθάνει στα όρια του κοινωνικού ρατσισμού. Δύο ερωτήματα.

Αν κάποιου οι απόψεις συμπίπτουν εν μέρει με αυτές του ΛΑΟΣ και οι του ΛΑΟΣ τον συγχαίρουν για τις απόψεις του, πρέπει αυτός ο κάποιος να στιγματίζεται και να καταδικάζεται; Δηλαδή, το ΛΑΟΣ είναι διάβολος που πρέπει να καεί στην πυρά; Γραφικοί ναι, με αμαρτωλό παρελθόν ναι. Αλλά δεν μπορούν να έχουν δίκιο σε κάποια πράγματα;

Επίσης, το Ρεσάλτο και το κάθε Ρεσάλτο δεν δικαιούται να έχει τη συγκεκριμένη οπτική γωνία που έχει για τα πράγματα; Δεν μπορεί να είμαστε ανεκτικοί προς απόψεις με τις οποίες διαφωνούμε;

Τα ερωτήματα είναι γενικά και καλοπροαίτερα. Δεν αναφέρονται στο ζήτημα της "καπηλείας" του αριστερού προφίλ από μέρους του Ρεσάλτου και ούτε στην περίπτωση του αρθρογράφου με το ολοκαύτωμα.


Gravatar καλοπροαίρετα


Gravatar κ. Πέα, κανείς δεν είπε ότι δεν δικαιούται να γράψει το Ρεσαλτο ότι θέλει. Ούτε τα άλλα που λέτε για το ΛΑ.Ο.Σ.

Διαβάστε καλά το άρθρο. Άλλα λέει.


Gravatar Για τον Β.Σ. οι προλαλήσαντες με κάλυψαν απόλυτα. Να προσθέσω μόνο το εξής, η γλώσσα που χρησιμοποιείτε Β.Σ. είναι τόσο τυποποιημένη, επιφανειακή και μισαλλόδοξη που τελικά επιβεβαιώνει μια εξωνημένη σύγκλιση δύο άκρων του πολιτικού φάσματος. Καρναβαλικού φάσματος θα έλεγα, αφού οι εκφράσεις σας είναι τόσο προβλέψιμες που δεν ξέρει κανείς αν διαβάζει εσάς ή το τελευταίο πόνημα του Χέρμπερτ φον Πλεύρη.

Φωνάζετε ότι ο διάλογος δεν υφίσταται, αλλά διαβάζοντας εσάς διαπιστώνω ότι τον διάλογο τον ασκείτε με τον εαυτό σας. Μόνος σας τα γράφετε, μόνος σας τα καταλαβαίνετε.

Δεν θέλετε βέβαια το διάλογο γιατί από την τριβή του θα προέκυπτε η διαπίστωση ότι έχετε παραμορφώσει σε αισχρό και συκοφαντικό βαθμό τον Μαρξ και τον Τρότσκι. Δεν σχολιάζουμε το γεγονός ότι ο Ένγκελς έχει εξοβελιστεί από το λεξιλόγιο σας.

Αλλά δεν μπορούμε να μην σας διαβάζουμε και κυρίως να μην σας κρίνουμε. Ο λόγος; Η σημερινή σας αντίδραση στο ποστ του Τουκιθεμπλόμ είναι επιεικώς αστεία. Μπροστά σας, το ΝΕ.Ο.Σ. φόρουμ φαντάζει μηχανή παραγωγής πολύ βαθύτερης πολιτικής και φιλοσοφικής σκέψης από τη δική σας:

ΕΠΕΙΓΟΝ: Στο στόχαστρο διεθνών μυστικών υπηρεσιών το Ρεσάλτo
http://tinyurl.com/2loj58


Έχει ένα δίκιο ο αφορισμός του Πάσχου Μανδραβέλη στο λινκ που μας έδωσε ο abravanel: Είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα στο Αριστερό κίνημα που βλέπουν το Ισλάμ ως μόνη εναλλακτική δύναμη ανατροπής του καπιταλισμού;

Παρόλο που δεν με εκφράζει, εσάς ως ρεσάλτο θυελλώδους σκέψης και χαριτωμένης πολιτικής ακροβασίας σας πάει γάντι απόλυτα.

Καταντήσατε χειρότεροι κι από το ΛΑ.Ο.Σ. και το κράξιμο το αξίζετε.

Gravatar to islam ws monh enalaktikh dynamh anatrophs tou kapitalismou
malista...........


Gravatar http://www.neos-forum.com/viewto...p? p=62889#62889
Παιδιά και εγώ δέχομαι ότι υπάρχουν και καλοί μετανάστες ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟ ΑΛΒΑΝΟ.

Είναι η πιο ύπουλη ράτσα, τους ξέρω πολύ καλά,
έχω ακούσει πάμπολλες περιπτώσεις Ελλήνων που φέρθηκαν άψογα στα αλβανά
και την πάτησαν με τον πιο άσχημο τρόπο.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ, ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ.

Φέρτε μου έναν οποιοδήποτε άλλο μετανάστη, και μπορεί, μία στο εκατομμύριο να είναι καλός, αλλά ο αλβανός ΠΟΤΕ,
είναι κακαντρεχείς, ζηλιάρηδες, ύπουλοι, θρασύδειλοι.

Μην δίνετε δουλειά, θάρρος, φιλία, χρόνο, αξία στα αλβανά, ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ...ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.

http://www.neos-forum.com/viewto...p? p=54083#54083
- επίσης είμαστε τυχεροί που προλάβαμε να μας λένε τα κάλαντα μόνο Ελληνόπουλα . γιατί τώρα…

- Πωπω άσ'τα φίλε ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω... Κατά λάθος άνοιξα φέτος σε 2 πακιστανούς και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Σαν δεν ντρεπόμαστε

- Ελλάνιε άλλη φορά ρώτα «ποιος είναι» . Αμα σου απαντήσουν σπαστά μην ανοίγεις. Αμα ανοίξεις γιατί δεν παρατήρησες πρόβλημα στην φωνή και δεις τίποτα μυστήριο την κλείνεις στην μούρη.

http://www.neos-forum.com/viewto...topic.php? t=561
Ο άντρας μπορεί να βγαίνει να πίνει το ουζάκι του, η γυναίκα οφείλει να τον περιμένει, να τον καλωσορίσει με χαρά όταν γυρίζει, μπορούν να τον ρωτάνε, όχι , που ήταν και τι έκανε, αλλά εάν πέρασε καλά αρκεί, έτσι να μην τον καταπιέζουν, για να τους ανταποδίδει και εκείνος το σεβασμό που του δείχνουν


Gravatar Ιδού μερικές συνομωσιολογικές ρεσαλτοκορώνες στο φόρουμ τους:

- Συνδυασμένη επίθεση κατά του ΡΕΣΑΛΤΟ.
- ΕΠΕΙΓΟΝ: Στο στόχαστρο διεθνών μυστικών υπηρεσιών το Ρεσάλτo
- Η φωτογραφία προέρχεται από μία ιστοσελίδα ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ και ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, όπως φαίνεται και από τον τίτλο της (http://www.intelligence.org.il).
- Θεωρούμε το εξαιρετικά σοβαρό γιατί θέτει το περιοδικό Ρεσάλτο και τους φίλους του στο ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΏΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
- Η ΜΟΣΑΝΤ και τα πολιτικά της παραρτήματα άρχισαν τους ενορχηστρωμένους συκοφαντικούς βομβαρδισμούς εναντίον του ΡΕΣΑΛΤΟ. Σήμαναν Γενική Επιστράτευση!!!



Όλοι οι συνδρομητές του Λιακόπουλου μαζεμένοι σε ένα φόρουμ.

Και όλα αυτά επειδή γράψαμε ένα άρθρο γι αυτούς. Δηλαδή τι να πει και το ΝΕ.Ο.Σ...

Αγαπητοί φίλοι του Ρεσάλτο, αποδειχθήκατε μεγάλη πηγή γέλωτος εντέλει και γι αυτό από εδώ και στο εξής θα σας παρακολουθούμε τακτικά..

Α.. και να ξέρετε, εμείς είμαστε χειρότεροι από τη Μοσσάντ.

Gravatar Συναγωνιστά ανθέλληνα SPY, πολλά χρώματα και τεράστια γράμματα βάζει αυτός ο "Εξόριστος", ποιον μου θυμίζουν, ποιον μου θυμίζουν...


Gravatar http://www.neos-forum.com/viewto...topic.php? t=452
Τα παιδιά από μεικτούς γάμους δεν τα θεωρώ Ελληνόπουλα ούτε κατά το ήμισυ
Όσοι κάνουν μεικτούς γάμους και φέρνουν στον κόσμο νέα μέλη καταδικάζουν κυρίως τα παιδιά τους
να μην έχουν εθνική συνείδηση και ταυτότητα
Ό, τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο, να μην είναι καθαρός απόγονος
Όταν όμως το κάνουν τα σκυλιά το νεογέννητο κουτάβι πως το λέμε ...........?
Μπάσταρδο καλώς ή κακώς!


Gravatar Πως μου διέφυγε αυτό το τελευταίο τόπικ... φοβερό!


Gravatar Δηλαδή, ο μικτός γάμος του Λεπέν με μια ελληνίδα είναι μιαρός! Έτσι μπροστά θολοπατριωτικά προχωρήστε...


Gravatar Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι.

Κάτι τύποι σαν αυτούς του ρεσάλτο που σκίζονται να δηλώνουν αριστεροί, είναι σαν κάτι ομοφυλόφιλους που σκίζονται να δηλώνουν "αρσενικοί" και "γαμιάδες" κλπ. κλπ.

Από κει και πέρα οι εθνικιστικές υστερίες και η ορθοδοξοτέτοιες μονομανίες τέμνουν το πολιτικό φάσμα ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ1

Λησμονούμε την κομμουνιστορθόδοξη Κανέλλη;

Πως λέμε Παναθηναϊκολυμπιακός; Έτσι.


Gravatar Κατ' αρχάς θεωρώ πως η θαυμάσια κατά τ' άλλα, ανάλυση του φίλου Sly, είναι άδικη και ελλειπής. Εξηγούμαι:
ΑΔΙΚΗ γιατί δεν περιγράφει την τιτάνια προσπάθεια διείσδυσης "εντύπων" τυπου Ρεσάλτο στον μετασχηματιζόμενο κόσμο ρτης Αριστεράς. Η κατάσταση είναι πολύ πιο αηδιαστική. Ο Sly είναι επιεικέστατος στο post του. Θα μπορούσε κάλλιστα να μιλήσει ευθέως για ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ με όρους μεριδίων αναγνωσιμότητας και γι ΨΑΡΕΜΑ ΣΕ ΘΟΛΑ ΝΕΡΑ, που τα θολώνουν οι "αναλύσεις" του Θύμιου. "Αναλύσεις" γραμένες σε ύφος και με ορολογία που φροντίζει να ομοιάζει με μαρξιστική ανάλυση αλλά, μόνο κατ' εικόνα.
Στερείται σοβαρότητας οποιαδήποτε ψευδεπίγραφα "μαρξιστική" θέση, όταν στο κέντρο της βρίσκεται η φαντασιακή κοινότητα της ¨πατρίδας" ή του "έθνους"

ΕΛΛΕΙΠΗΣ γιατί δεν περιλαμβάνει τα φυντάνια του "ΑΡΔΗΝ" και των παρά Καραμπελιά προσκείμενων, οι οποίοι ψαρεύουν στον έτερο χώρο των οικολογικών ρευμάτων, με τον ίδιο σχεδόν τρόπο.

Με λίγα λόγια, είμαστε μάρτυρες του "πολιτικού τσαπαρί" που ομαδόν εφαρμόζουν, αφού φροντίσουν με ψεύτικα και δοκησίσοφα κείμενα, να θολώσουν τα νερά της πραγματικότητας μας.

Ο μεταμοντερνισμός στην πολιτική βρήκε τους θεράποντες του στα πρόσωπα του Καραμπελιά και του Παπανικολάου, των συμπαραμαρτούντων τους και στα έντυπα τους.

Διαλέγουμε και ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ.


Gravatar Από που να αρχίσω και να τελειώσω με το Άρδην SKY; Αυτοί θέλουν ολόκληρη σειρά από ποστ, όχι να συγχωνευτούν σε ένα με το Ρεσάλτο και την Ρήξη... άσε που το ίντερνετ είναι πολύ πλούσιο σε αναφορές στο Άρδην και χάνεται κανείς εύκολα.

Αλλά, αυτό δεν σημαίνει πως όλα αυτά τα φυντάνια θα νιώσουν εφησυχασμένοι, η ώρα που θα ασχοληθούμε ΚΑΙ με δαύτους έρχεται σύντομα.


Gravatar ... προφυλάξει ο καλός αναγνώστης…

Τέρμα και τελείωσε, με την εξαίρεση 2-3 λογικών ανθρώπων εκεί μέσα –για τους οποίους αναρωτιέμαι πως και πόσο θα αντέξουν, οι υπόλοιποι είναι για το ψυχιατρείο.


Τέλος, θέλω απλά να συγχαρώ για άλλη μια φορά τον Sly για την πένα του.
Χρόνια τώρα που τον παρακολουθώ στο διαδίκτυο, έχω βεβαιωθεί πως αν είχε γεννηθεί σε οποιαδήποτε άλλη χώρα και κυρίως σε ΗΠΑ ή Βρετανία, θα τον είχαν αρπάξει προ πολλού οι μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες και θα τον είχαν χρυσοπληρώσει για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Αλλά, βλέπετε, άλλο πράγμα ο Καπιταλισμός που ψάχνει για να αξιοποιεί ευκαιρίες (και να κερδίζει ασφαλώς) και άλλο οι…κοτζαμπάσηδες που κυβερνούν την Ελλάδα.


Gravatar Με συγχωρείτε, όταν ο κύριος Παπανικολάου λέει "Η εισβολή ενός ετερόκλητου πλήθους καθυστερημένων αλλοδαπών, με ξένο «πολιτισμό» και κυρίως χωρίς καμιά ιστορία αγώνων καταστρέφει κάθε λειτουργία μεταβολισμού των εμπειριών, αφανίζει κάθε συνεκτικό ιστό επικοινωνίας και δράσης " υπονοεί επίσης τους εξαθλιωμένους Μαροκινούς μετανάστες στην Γαλλία?
Ευχαριστώ.


Gravatar Συναγωνιστή SHY, κάτι έπαθε το σχόλιο σας... ευχαριστώ για την πληρωμένη από τον Soros κολακεία σας. Θα πάρετε κι από μένα ένα bonus.

Cirkin, και τους αλγερινούς που τους βάζεις; Και τους δικούς μας τους Κούρδους; Τους Παλαιστίνιους και Σύριους; Δύσκολα ερωτήματα σου έβαλα, το ξέρω...


Gravatar Εκπληκτική ανάρτησις αγαπητέ συνζουγκλοθαμώνα sly. Αποκάλυψη τώρα στην γιαλαντζι αριστερελληνορθόδοξη ιντελγκέντζια που προσπαθεί να αλλοιώσει το ιστορικό προτσές.
(Το 'σκισα αλλά άξιζε).

Για να τελειώνουμε και κάποια στιγμή με το "Μα καλά δεν λένε και κάτι σωστό στο Λάος Ρεσάλτο κλπ"

Φυσικά. Ακόμα και ένα χαλασμένο ρολόι δείχνει την σωστή ώρα 2 φορές το 24ωρο. Η αξιολόγηση δεν προκύπτει από μεμονωμένες τυχών σωστές δηλώσεις, που σαν τέτοιες είναι και τζάμπα όπως όλα τα λόγια του αέρος, αλλά από την συνολική εικόνα.

Φυσικά το ρεσάλτο δείχνει ένα απεχθές πρόσωπο ομοιάζον με αυτό του Λάος.

Άκου Αμπού Νικόλα Αλ Γιουνάν...

Χατζηλίκι στη Μέκκα έκανε το άτομο ή ακόμα;

Γρήγορα το πουκάμισο με τα ανάποδα μανίκια...


Εκτίμισις Λαοτιανού:
"... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ, ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ..."

Ω ναι, μόνο που η λέξις "Μπέσα" είναι αλβανική χου χου

@ Σπάει

Πρέπει να βρεθεί επειγόντως το βίντεο όπου ο Αδώνιδας στην εκπομπή του "Πύλες του Ανεξήγητου" του Χαρδατρέλλα, υπερηφάνως δηλώνει ότι έκανε επερώτηση στη βουλή για το θέμα των παιδιών (χαρισματικών; indigo; ) που γεννήθηκαν το 83 και συμπλήρωσαν κάποιο ερωτηματολόγιο σε διεθνή έρευνα που έγινε.


Gravatar http://www.neos-forum.com/ viewto...wto...topic.php? t=452
Τα παιδιά από μεικτούς γάμους δεν τα θεωρώ Ελληνόπουλα ούτε κατά το ήμισυ
Όσοι κάνουν μεικτούς γάμους και φέρνουν στον κόσμο νέα μέλη καταδικάζουν κυρίως τα παιδιά τους
να μην έχουν εθνική συνείδηση και ταυτότητα
Ό, τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο, να μην είναι καθαρός απόγονος
Όταν όμως το κάνουν τα σκυλιά το νεογέννητο κουτάβι πως το λέμε ...........?
Μπάσταρδο καλώς ή κακώς!


Θεϊκό! Γι αυτό και στον συγκεκριμένο Λαοτιανό θα συστήνομαι ως Σουηδός για να μην χαλαστεί το Ιχώρ του καραγκιόζη :-P (Σε αντιστοίχου επιπέδου Σουηδούς συστήνομαι σαν απόγονος του Σωκράτους και του Επίκουρου, πράγμα που τους μπερδεύει, διότι είμαι κατά τι ανοιχτόχρωμος)

Μετά θα του φέρω τον Σόφο Σχόρτσια με την στολή της Εθνικής να χρησιμοποιήσει το κουφιοκέφαλό του για μπάλα του μπάσκετ!


Gravatar @Sty
Αν το βρώ κ. Στάη να είσθε σίγουρος ότι θα σας το αποστείλω με αντιβαρυτικό κούριερ.
Είσθε ο πλέον ειδικός διά να το περιποιηθείτε.


Gravatar Ναι και ένας λέει ότι μπορούν να "δοκιμάζουν" όμως αλλοδαπές!(Εγώ πάντα το λεγα ότι οι πάσης φύσεως ακραίοι είναι μεγάλοι γαμιάδες!).Κι ένας άλλος (που πιθανότατα ο παππούς του είναι Αλβανός ή Τούρκος)δεν συμφωνεί ούτε με σεξουλική επαφή με "αλλοδαπή".

Και μετά δίνουμε τόσα φράγκα για "εξοπλιστικά" συστήματα αντί για Ψυχιατρεία.


Gravatar Επίσης γιατί δεν βγάζω άκρη πως μοστράρω
φωτο δίπλα απ το comment μου;Ας μου πει κάποιος γιατί έχω αρχίσει και νευριάζω!


Gravatar pølsemannen αυτο ειναι πιο θεικο "Γυναίκα Ελληνίς που προτιμά μαύρο έχει πρόβλημα ή δεν μπορεί να βρει έλληνα. Κάτι η προοδευτικότητα , κάτι η προπαγάνδα , κάτι η στέρηση πάει με τον νέγρο. Αυτές οι γυναικούλες έχουν μεγάλο πρόβλημα και δεν ξέρω αν υπάρχει φάρμακο για να γίνουν καλά."

Θυμαστε τις ειχε απαντησει ο Σκυθος φιλοσοφος Αναχαρσις, οταν ενας ελληναρας Αττικος τον εξεβρυζε οτι δεν ειναι καθαρος ΕΛλην, αρα βαρβαρος; 'Εμοί μεν όνειδος η πατρίς, συ δε τη πατρίδι'


Gravatar @tropikosss, to hell ρε, ένα απλό avatar δε μπορείς να βάλεις! Άχρηστε τεντυ μπόη. Κοίτα το mail σου...ελπίζω να ξέρεις τί είναι e-mail ε;

:P:P

( εγώ το έλεγα...οι νεοσίτες που έρχονται εδώ μας έχουν διχάσει, μαλώνουμε μεταξύ μας)


Gravatar @tropikos
eeeem etsi einai.....h katharotita katharotita alla kai oi rwsidoules rwsidoules
kai einai kai orees oi atimes.....


Gravatar Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί έγινε καν λόγος για αριστερό χαρακτήρα του Ρεσάλτο. Μόνο και μόνο επειδή δε χρησιμοποιεί τον πρωτόγονο λόγο του ΛΑ.Ο.Σ και Σια; Όλος ο νεοορθόδοξος χώρος ήταν πάντα καραδεξιός και αντισημιτικός, για τον απλό λόγο ότι ο χριστιανισμός είναι εγγενώς αντισημιτική ιδεολογία. Μόνο στο τελευταίο φύλλο του είχε αν δεν κάνω λάθος περί τα 7 άρθρα για Ορθοδοξία κ.λπ. Τι άλλο να περιμένει κανείς από ανθρώπους που πιστεύουν σε Θεούς, νεράιδες και λοιπά ξωτικά;


Gravatar @diotima

" για τον απλό λόγο ότι ο χριστιανισμός είναι εγγενώς αντισημιτική ιδεολογία."

Και σκέψου να μην ήταν και εβραική θρησκεία.


Gravatar @tropikosss:

Δε λες τίποτα. Σκέψου, ακόμα καλύτερα, να μην εκμεταλλευόταν την άγνοια των ανθρώπων για να τους γεμίζει (ανύπαρκτες) ενοχές, με σκοπό να τους ξεζουμίζει οικονομικά, κοινωνικά και ψυχολογικά.

Κρμ κρμ. Λίγο νερό (από εκείνο που καίει).


Gravatar α! όλα κι όλα, νεράιδες υπάρχουν!


Gravatar http://www.neos-forum.com/viewto...p? p=63457#63457

eleos, den mou exei minei antero ap ta gelia. Pistevoun pragmatika oti oi pantaxou gay kai lesvies pothoun to pouli tous.


Gravatar @Diotima
Δεν έχετε και άδικο στο σκεπτικό σας δεσποινίς Διοτίμα.

Εξάλλου o αριστερός θεούσος, όπως οι φίλτατοι του Ρεσάλτο, είναι κάτι σαν straight τραβεστί...


Gravatar @anonymous

Ο "Αετός" είναι η κλασσικότερη περίπτωση ομοφοβικού τύπου που θεωρεί εαυτόν άντρακλα.Κόμπλεξ και φοβίες απ τις οποίες όλοι σχεδόν έχουν περάσει αλλά λίγοι ξεφεύγουν.
Με αυτόν τον "thouthou" πρέπει να τσακωνόμουνα παλιά σε κάτι forum στο "thegreekz.com".Απίστευτος μπουρδολόγος(έτσι για αλλαγή βρε παιδί μου στο Νεοςφorum!).


Gravatar "παλιά" = "παλιότερα"


Gravatar @tropikosss
Μπορεί και να έχουμε ανταμώσει στο greekz..
Πάντως σίγουρα έχετε ανταμώσει εκεί το κατοικίδιό μας το Μάνο με το νίκνεημ "Αιρετικός" (στο Παρεούλα-φόρουμ είχε το "lawfighter"). O Imaginos ήταν ο "Navagos".


Gravatar Apo ta kalitera blogs tou diadiktiou.

http://www.ellaniafloga.blogspot.com/

Kai opoios ante3ei na to diavasei mexri telous...


Gravatar Λοιπόν τώρα που είπες "Navagos" όταν ανακάλυψα αυτό το blog (Jungle) και είδα την γραφή του "imaginou" ο "navagos" μου ρθε κατευθείαν στο μυαλό.Εγώ εκεί μπήκα καμιά 10ριά φορές και τσακώθηκα με το όνομα "zulu" αλλά τσατίστηκα αρκετά με τόσους ελληναράδες εκεί μέσα και μ έπιανε το στομάχι μου με τόση μαζεμένη ηλιθιότητα και δεν ξαναμπήκα..ήρθε και το καλοκαίρι μετά!..


Gravatar @circin

Ούτε 5 σειρές,κι έχει τόσο ωραία λιακάδα έξω,για τσίπουρα είναι όχι για μαζοχισμό!


Gravatar Εννοώ ότι ήμουν ο "zulu"
To pareoula-forum δεν ξέρω τι είναι ακριβώς


Gravatar Αναρωτιεμαι αν ψαχναμε στους πολιτικους χωρους του πασοκ/ νδ /κκε / συν τι θα βρισκαμε. Το προβλημα δεν ειναι, (μονο), η συμμαχια ακροαριστερας και ακροδεξιας αλλα κυριως η σιωπη των υπολοιπων και της ελληνικης κοινωνιας γενικοτερα.


Gravatar Σύμφωνα με ποια λογική κάποιος που πουλάει το βιβλίο του Πλεύρη, δεν μπορεί να διαφημίζει το Ρεσάλτο; Στη δημοκρατία υπάρχει κάτι που να απαγορεύεται ή θα πρέπει σώνει και καλά να απορρίπτεται το οτιδήποτε προέρχεται από την απέναντι πλευρά; Έχει καταντήσει κουραστικό αυτό με τον Άδωνι και την παρουσίαση του βιβλίου του Πλεύρη. Έχει απαντηθεί πολλές φορές, αλλά δεν θέλετε να το καταλάβετε ή κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Αυτά που γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου, θα μπορούσαν άνετα να είναι οι απόψεις του Μίκη Θεοδωράκη! Όσο και αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε, σήμερα ζούμε έναν αριστερό φασισμό, όμοιο με αυτόν της Χούντας κατά της τότε Αριστεράς. Όπως, τότε κυνηγούσαν όλους τους αριστερούς και τους βασάνιζαν, σήμερα γίνεται το ίδιο με τους Δεξιούς, ασχέτως άν έχουμε δεξιά κυβέρνηση. Στην τηλεόραση ακούς την κ. Τρέμη να λέει αβασάνιστα ότι γνωρίζεται με την κ. Στάη από την εποχή στην ΚΝΕ και τον κ. Λαζόπουλο να λέει ότι μόνο μια ισχυρή Αριστερά μπορεί να πάει μπροστά την χώρα. Απορώ, βέβαια, γιατί δεν το έκανε η Αριστερά όλα αυτά τα χρόνια και φτάσαμε στα σημερινά μας χάλια. Φαντάσου κάποιον όπως ο Λαζόπουλος να δήλωνε ότι μόνο μια ισχυρή Δεξιά θα μας πήγαινε μπροστά. Την επόμενη ημέρα θα είχε κοπεί η εκπομπή του.

Η τελευταία παράγραφος του μηνύματος Καρατζαφέρη τα λέει όλα. Ο ιδεολογικός ρατσισμός υπάρχει μόνο από τη μια πλευρά και συγκεκριμένα από την ευρύτερη Αριστερά. Για παράδειγμα, το ΛΑ.Ο.Σ συντάχθηκε με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α για το θέμα του Δημοψηφίσματος στο Ασφαλιστικό, διότι αυτό θεώρησε σωστό. Αν εμείς κάναμε μια τέτοια πρόταση, θα τους βρίσκαμε απέναντι μόνο και μόνο για να μην τους κατηγορήσουν ότι συμπράττουν με την... ακρο�


Gravatar @Kafros7
κ. Κάφρε είστε εντελώς εκτός θέματος. Τίποτα από αυτά που λέτε δεν υπάρχουν στο άρθρο.
Διαβάστε ξανά το ποστ και δείτε τι λέει.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας έχει πιάσει όλους από το ΛΑ.Ο.Σ. και μας κολλάτε συνέχεια το ίδιο παπαγαλιτό σε κάθε πόστ.

Ακόμα και πόστ για τη Χιονάτη να ανεβάσουμε, πάλι το ίδιο παπαγαλιτό θα δούμε, και αν όχι από εσάς, τότε σίγουρα από κάποιον άλλο του χώρου.

ΥΓ:
Όσο για τον Άδωνι και το βιβλίο του Πλεύρη.. μην ανοίγετε πάλι μεγάλο στόμα χωρίς να ξέρετε τίποτα, γιατί ήδη ετοιμάζεται το βίντεο με τα αποσπάσματα των εκπομπών όπου το διαφήμιζε.
Γι αυτό στη θέση σας θα ήμουν πολύ προσεκτικός σε ότι λέω, γιατί μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεων...


Gravatar Pros ton anonimus apo pano...dld pisteveis opos kai o thimios oti as poume(ena apo ta themata pou exei thiksi o papanikolaou) oi metanastes kanoun kako sto aristero kinima giati einai "kathisterimenoi"(autoleksi apo to arthro) kai den exoun epanastatiki sinidisi...giauto kai tha prepei na tous apelasoume...an itan etsi "sintrofe" na apelasoume prota to to 40% peripou ton ellinon tis ergatikis taksis giati psifisan nea dimokratia pou kai autoi kanoun zimia sto epanastatiko klima...trizoun ta kokala tou marx...episis gia ton thodoraki na sas ipenthimiso oti den einai pia aristeros...ipourgio politismou epi neas dimokratias sas leei tpt agapite...ethnikistikes korones pano sto skopiano?An oxi prepei na zei te nomizo se mian paralili diastasis...Oso gia tin deksia...distixos o kosmos den koiniga tin deksia...eutixos koiniga tin akrodeksia stin opoia entasonte kai oi apopseis sas...aristeros..fasismos...nomizo oti mperdeveste kai pali agapite mou...o fasismos apoteli akrodeksia ideologia...kai opoios pragmatika pistevei oti i stai i tremi ktl anikoun stin aristera...pragmatika prepei na zei se ali diastasi(i tremi kai loipoi den anoikoun se komata alla se sigkrotimata tipou agapite...)
telos...vasanizoun deksious...???dld trigara falages ktl...paralili diastasiiiiiii(another dimension)


Gravatar Apo tin veviasmeni taxitis den ida oti itan o Kafros opotes perno piso ta peri aristerou mias kai kseroume ton ideologika sas prosanatolismo...signomi kai pali agapite


Gravatar Είχα δεν ολόκληρες τις εκπομπές του Άδωνι, όπου μιλούσε για το βιβλίο του Πλεύρη. Αν μιλάς γι' αυτές, καλό είναι να μην τις βάλεις στο blog, διότι θα κάνεις μια τρύπα στο νερό. Τα ίδια έγραφε και ο Ιός, όπου είχε κομμάτι με τους διαλόγους από την εκπομπή και ουσιαστικά αποδείκνυε το απόλυτο τίποτα.

Spy, ούτε το μισό μου comment δεν δημιοσεύτηκε και αναφέρομαι μετά και σε συγκεκριμένα σε σημεία του Post. Πάντως, μην κατηγορείς αυτό που κάνεις και εσύ. Να κλάσει ο Καρατζαφέρης θα το θεωρήσεις λαϊκισμό και ότι προσπαθεί να μην κερδίσει ψήφους από την φτωχολογιά. Το post το διάβασα πολύ καλά και απ' ότι κατάλαβα έβγαλες το Ρεσάλτο ακροδεξιό περιοδικό!!! Μμμ...


Gravatar Είχα δει ολόκληρες τις εκπομπές του Άδωνι, όπου μιλούσε για το βιβλίο του Πλεύρη. Αν μιλάς γι' αυτές, καλό είναι να μην τις βάλεις στο blog, διότι θα κάνεις μια τρύπα στο νερό. Τα ίδια έγραφε και ο Ιός, όπου είχε κομμάτι με τους διαλόγους από την εκπομπή και ουσιαστικά αποδείκνυε το απόλυτο τίποτα.

Spy, ούτε το μισό μου comment δεν δημοσιεύτηκε και αναφερόμουν στη συνέχεια και σε συγκεκριμένα σε σημεία του Post. Πάντως, μην κατηγορείς αυτό που κάνεις και εσύ. Να κλάσει ο Καρατζαφέρης θα το θεωρήσεις λαϊκισμό και ότι προσπαθεί να κερδίσει ψήφους από την φτωχολογιά. Το post το διάβασα πολύ καλά και απ' ότι κατάλαβα έβγαλες το Ρεσάλτο ακροδεξιό περιοδικό!!! Μμμ...

Υ.Γ. Διορθώσεις σε λέξεις.


Gravatar @Kafros7: Ας αφήσουμε τα σάπια. Ο Άδωνις διαφήμιζε στεγνά το βιβλίο του Πλεύρη στην εκπομπή του, λέγοντας "και καλά" ότι "δεν συμφωνεί με πολλά από όσα λέει, αλλά περιέχει πολλές αλήθειες". Όποιος έχει το στοιχειώδες μυαλό καταλαβαίνει ότι αν έλεγε (ή μάλλον παραδεχόταν) ανοικτά ότι το βιβλίο αυτό τον εκφράζει, θα έτρωγε γερό πόδι από το ΛΑΟΣ.

Όχι επειδή το ΛΑΟΣ δεν είναι αντισημιτικό κόμμα, αλλά επειδή ο Καρατζαφέρης τελευταία αποφάσισε να παίξει λίγο με τη μνήμη και τη νοημοσύνη μας και να κρατήσει γραμμή μετριοπάθειας.

Όποιος αμφιβάλλει για τον αντισημιτισμό του ΛΑΟΣ, παρακαλείται να δει αποσπάσματα από τις παλιότερες εκπομπές του, που έχουν ανεβάσει τόσο ο Spy όσο και ο Sakisathens στο youtube.

Στα υπόλοιπα, με κάλυψε απόλυτα ο Professor Upham.


Gravatar @Κάφρος7
Μην επιμένετε κ. Κάφρε για το βιβλίο.
Ο Αδώνιδας στο μόνο που διαφωνούσε ήταν στην ιδεολογία του βιβλίου, δηλαδή την εθνικοσοσιαλιστική. Βαρέθηκά να τον ακούω να το λέει.
Τα υπόλοιπα θα τα δείτε λίαν συντόμως επί της οθόνης και θα ανακαλέσετε.
Να είσθε σίγουρος δι αυτό.

ΥΓ: Τα σχόλια κόβονται αυτομάτως από τη software αν ξεπερνούν τα 3000 σύμβολα.
(... το λακονίζειν εστί φιλοσοφείν)


Gravatar Μα ο Άδωνις ο ίδιος λέει ότι αγαπάει τον Πλεύρη, διότι τον βοήθησε πάρα πολύ μετά τον θάνατο του πατέρα του. Δεν έχει πρόβλημα να τον προβάλει και έχει διαφημίσει πολλά βιβλία του, αν και έχει πει ένα εκατομμύριο φορές ότι ιδεολογικά έχουν τεράστιες διαφορές. Τον βλέπεις τον Άδωνι τόσο καιρό στη Βουλή και ακόμα μιλάς για ακρότητες; Είναι λίγο γελοίο, αν και δεν πιστεύω ότι είσαι γελοίος. Τις έχω δει τις εκπομπές και τα "και καλά", που λες, είναι απλά και μόνο για την δημιουργία εντυπώσεων. Όποιος ξέρει τον Άδωνι και τον τρόπο σκέψης του, ξέρει πολλά τις απόψεις του και την όλη στάση του. Όποιος δεν τον γουστάρει, λέει τα δικά του, τα οποία πάντως πέφτουν στο κενό. Ξέρεις πολύ καλά ότι έχει πέραση ως βουλευτής και ότι έχει μεγάλο μέλλον στην πολιτική!

Ο Πλεύρης έχει πάντα το καλό να φέρνει στοιχεία για τις όποιες απόψεις του. Πές το βίτσιο, πες το όπως θέλεις, πάντα αυτό κάνει. Δεν γουστάρω να τον υπερασπίζομαι, γιατί δεν με εκφράζει. Είναι ακραίος και έξω από τα πολιτικά μου γούστα.

Για το Ρεσάλτο είναι το θέμα και βλέπω ότι θεωρείται από το blog αμφιλεγόμενο περιοδικό, που φιλοξενείται από την ακροδεξιά. Άρα, η λογική σας λέει ότι είναι ακροδεξιό, αφού έχει τόση αβάντα από τον χώρο αυτόν!!! Δεν έχω να πω τίποτα άλλο και τα συμπεράσματα είναι για τους... νοήμονες, μιας και εγώ έχω τσιμπήσει το τυράκι, που μου έχει σερβίρει ο Καρατζαφέρης.


Gravatar @Κάφρος7
κ. Κάφρε, δυστυχώς ακόμα δεν καταλάβατε το άρθρο που γράψαμε. Ξαναδιαβάστε το.
Αν και στην επόμενη προσπάθεια επεξήγησής του γράψετε άλλα αντ' άλλων, τότε θα σας το εξηγήσω.

Περί Αδώνιδα, προτιμώ να πιστεύω περισσότερο τα μάτια μου και τα αυτιά μου. Τις επίμαχες αυτές εκπομπές, τις είδα προ ολίγου. Δε λέω τίποτα άλλο, απλά περιμένετε..

Και αν ο Αδώνιδας είναι βουλευτής, αυτό δε λέει απολύτως τίποτα.
Και η Τσιτσιολίνα βουλευτής ήταν (και είχε πολύ περισσότερο πέραση από τον Άδωνι)..

Μη σας πω κιόλας ότι είναι στα πρόθυρα να μας κάνει διεθνώς ρεζίλι με τα χαρδαβελίστικά του... (και αυτό το βίντεο ετοιμάζεται)


Gravatar @Kafros7:
"Δεν έχει πρόβλημα να τον προβάλει και έχει διαφημίσει πολλά βιβλία του, αν και έχει πει ένα εκατομμύριο φορές ότι ιδεολογικά έχουν τεράστιες διαφορές."

"Τον βλέπεις τον Άδωνι τόσο καιρό στη Βουλή και ακόμα μιλάς για ακρότητες;"

Ναι, και ακριβώς εδώ έρχεται αυτό που σου είπα στο προηγούμενό μου σχόλιο, για το λόγο που ακολουθεί τέτοια γραμμή.

"τα " και καλά", που λες, είναι απλά και μόνο για την δημιουργία εντυπώσεων."

Ναι, προσπαθώ όντως να δημιουργήσω εντυπώσεις. Δεν έχω φτάσει βέβαια στο σημείο να απαγγέλλω ολόκληρα αποσπάσματα στα αρχαία ελληνικά στη Βουλή, να λέω τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδας στην Ευρωβουλή, και ούτε να μεταφέρω τα ερωτήματα του κ. Φουράκη στο Κοινοβούλιο, αλλά προσπαθώ.

"Ξέρεις πολύ καλά ότι έχει πέραση ως βουλευτής και ότι έχει μεγάλο μέλλον στην πολιτική!"

Πίστεψέ με, ξέρω ακριβώς το αντίθετο. Πιστεύω ότι το μέλλον του στην πολιτική είναι αντιστρόφως ανάλογο της πολιτικής ωριμότητας και μόρφωσης των ψηφοφόρων.


Gravatar Α, χίλια σόρρια για το σπάμινγκ, αλλά μια διευκρίνιση.

Αναφέρομαι σε ένα σπαρταριστό απόσπασμα της απαγγελίας του Εθνικού Ύμνου στα αγγλικά (πιο πολύ σε Greeklish έφερνε βέβαια), από τον Καρατζαφέρη στην Ευρωβουλή, που πιστεύω αποτελείωσε κάθε υποψία σοβαρότητας που έχουμε σαν χώρα στα μάτια των υπολοίπων εκεί μέσα.


Gravatar @kafros7

" Ξέρεις πολύ καλά ότι έχει πέραση ως βουλευτής και ότι έχει μεγάλο μέλλον στην πολιτική!"

Καλό!Φρέσκο εε,δεν το ξερα!

" Τον βλέπεις τον Άδωνι τόσο καιρό στη Βουλή και ακόμα μιλάς για ακρότητες;"

Εσύ δηλάδή το έχεις δει να έχει πει πολλά σοβαρά και εφαρμόσιμα πράγματα εκεί μέσα;Ανέφερέ μου μερικά παρδείγματα(στο χω ξαναζητήσει αυτό).


Gravatar Παρένθεση στα Ρεσαλταρισμένα. Διαπίστωσα πως είμαστε τόσο πολύ εγωπαθείς σαν λαός και τόσο απομονωμένοι στον μικρόκοσμο μας, που τα γεγονότα στην Ολυμπία και τα αίτια τους, μόλις προχθές γίνανε γνωστά σε πολλούς.

Η στέγη του κόσμου τρέμει και εμείς ψάχνουμε τη μούχλα στους τοίχους.

Αξιόλογη αναφορά στην: http://isisveiled.wordpress.com/2008/03/25/250308/
και στου Ροίδη (επισήμανση)
http://roides.wordpress.com/2008/03/26/ tib26march08/


Gravatar Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το "μελάνι" του σχολίου μου παραπάνω και οι θιασώτες του "Ευαγγελίου του Λαοτιανού" (διάβαζε Ρεσάλτο, θέλησαν να μεβάλουν εντός θέματος και πάλι.
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php? t=2230
Δηλαδή τα όσα έγιναν στην Ολυμπία ήταν υποκινούμενα από τους "Ολιγάρχες της νέας τάξης" και στα "παιχνίδια των πολυεθνικών".

Η βλακεία που κρατάει τον πληθυσμό (αναφέρομαι στον ντόπιο πληθυσμό) σε άγνοια του τι συμβαίνει, είναι βέβαια προϊόν του καθαρού πατριωτισμού.

Οι ύποπτοι RSF δε μας πτοούν και σε καμία περίπτωση δε μας ζεύουν στο άρμα της παγκοσμιοποίησης. Το έχουν αναθέσει στην αμάθεια και την εγωπάθεια μας ως λαός.


Gravatar Οπότε, με 96 posts σε ένα κατά τα άλλα αραχνιασμένο μπλόγκι, θα ξέρετε από 'δω κι εμπρός να ασχολείστε κι εσείς κάθε μέρα με το Ρεσάλτο. Δεν ασχολούνται αυτοί με εσάς, άλλωστε ούτε που σας ξέρουν, αλλά εσείς με αυτούς κι ας λέτε ότι σας προκαλούν αηδία. Κάντε λοιπόν τον χαβαλέ σας, γιατί για κάτι άλλο δεν είσαστε, και ξαναβάλτε τα αριστερόμετρα στα συρτάρια γιατί πρώτοι εσείς τα βγάλατε. Μείνατε με το αριστερόμετρο στο χέρι.....


Gravatar Αυτό που θαυμάζω από τους υπέρμαχους του Ρεσάλτο είναι η επιχειρηματολογία τους. Ούτε ... προβοκάτορες να ήταν!!


Gravatar Θέλω να παίτσουμε. Βρούμ, βρούμ. Άτα τού τού. Άνοιτσα ένα μπλόγκι και παίζω. Το παινίδι μου, το παινιδάκι μου. Άμα μελαλώσω θα γίνω αλιστελός. Ως τότε θα δίνω αθλώπους δημοσιεύοντας τις φωτογλαφίες τους. Είμαι σε καλό δλόμο...


Gravatar @Νάσος
Αυτό που λέτε κ. Νάσο, ήρθε αμέσως να το επιβεβαιώσει ο ρεσαλταρισμένος μετά από σας..


Gravatar @ Anonymous | 26.03.08 - 1:38 pm

Απαξιώστε τους, απαξιώστε τους, στις κλούβες καρακλειδώστε τους, αγαπητέ Ανώνυμε!

Γιατί αν συνεχίσουν έτσι, θα πάρουν όλοι χαμπάρι τους απατεώνες, και θα πρέπει οι καημένοι (οι απατεώνες) να τρέχουν μετά να βρούν καμία κανονική δουλειά...

"Δεν ασχολούνται αυτοί με εσάς, άλλωστε ούτε που σας ξέρουν"

Παρακαλούνται οι ρεσαλταρισμένοι να ασχοληθούν λίγο με το jungle-report, για να έχουν μετά το δικαίωμα οι Ζούγκλοι να τους κριτικάρουν. Αλλιώς ο Σόρος επιταγή δεν στέλνει.

@ Anonymous | 26.03.08 - 3:18 pm:

Αγκού! Και τα χελάκια σου πάνω από το παπλωματάκι τη νύχτα.


Gravatar Απλά τα έχουν κάνει επάνω τους οι ρεσαλταδόροι και επάνω στον πανικό τους αντί να βρούνε κάποια απάντηση για όλα αυτά τα στοιχεία που μιλάνε εις βάρος τους, κάθονται και γράφουν σαχλαμαρίτσες.


Gravatar Αν εκεί κατάντησε η αριστερά ή τουλάχιστον μέρος της...
Και από τον Πάμπλο θα περίμενα κάτι πιο πνευματώδες.


Gravatar Προς tropikosss: Τίποτα απολύτως σοβαρό δεν έχει πει. Έχεις δίκιο για να τελειώνουμε...

Προς Spy: Δεν έγραψες ποίημα. Ένα κείμενο με απλά ελληνικά είναι και άκρως κατανοητό. Αφού δεν κατάλαβα, λοιπόν, κάνε μου μια σούμα της κεντρικής ιδέας μπας και αντιληφθώ όλα εκείνα που έγραψες και φαίνονται πίσω από τις λέξεις.

Όσο για τον Άδωνι, είσαι πολύ εκτός θέματος. Αν δεν τον γνωρίζεις, άσε το καλύτερα και ασχολήσουμε με τον Πολατίδη ή τον Ροντούλη.

Frapdigo: Να δεχτώ ότι θέλει να κρύψει από τον κόσμο τα ακροδεξιά του πιστεύω, ώστε να ανελιχθεί πολιτικά, να πάρει ψήφους και γι' αυτό κρατάει μια πιο μετριοπαθή στάση. Κάποια στιγμή, λοιπόν, δεν θα πρέπει να τις βγάλει προς τα έξω αυτές τις ακραίες απόψεις του; Θα κάνει μια τρύπα στο νερό από την στιγμή, που ο κόσμος δεν θέλει τις δήθεν ακρότητες του ΛΑ.Ο.Σ. Είναι μονόδρομος αυτη στάση και νοοτροπία και δεν υπάρχει κανένας λόγος για φόβο.

Θα ήθελα να μάθω ποιος είναι ο πραγματικός φόβος για το ΛΑ.Ο.Σ; Τι πιστέυετε ότι πρακτικά είναι σε θέση να κάνει και επιθυμείτε την καταστροφή του, αλλά όχι και των τεσσάρων άλλων κομμάτων, που έχουν αποδείξει πολλάκις ότι ενδιαφέρονται μόνο για το τομάρι τους;


Gravatar @kafros7:

Λες: "Θα κάνει μια τρύπα στο νερό από την στιγμή, που ο κόσμος δεν θέλει τις δήθεν ακρότητες του ΛΑ.Ο.Σ. Είναι μονόδρομος αυτη στάση και νοοτροπία και δεν υπάρχει κανένας λόγος για φόβο."

Είναι μόνο δυο οι λόγοι που φοβάμαι τον Άδωνη:

α)Μην πάθω τίποτα από τα γέλια

β)Μην σπάσουν τα τύμπανά μου από τη φωνή του. Ειδικά όταν τσατίζεται τον ακούν μόνο τα σκυλιά.


Κατα τ'άλλα κανένας φόβος. Να απαντήσω στην ερώτησή σου (τελευταία παράγραφος του σχολίου σου). Προσωπικά, εκτός του ότι ντρέπομαι που οι συμπολίτες μου την πάτησαν και ψήφισαν ένα καιροσκοπικό και λαϊκιστικό-ψηφοθηρικό κόμμα, πάνω απ'όλα εκνευρίζομαι που οι βουλευτές του ΛΑΟΣ παίρνουν βουλευτική αποζημίωση, και θα συνεχίσουν να παίρνουν εφ'όρου ζωής (αν δεν κάνω λάθος, όποιος ξέρει καλύτερα ας πει). Το γιατί εκνευρίζομαι ειδικά για τους βουλευτές του ΛΑΟΣ υπάρχει στο παρόν blog, ειδικά στην κατηγορία "ΛΑϊκιστικός Ορθόδοξος Συναγερμός".


Gravatar O αντισημίτης συνεργάτης του Ρεσάλτο άνοιξε το στόμα του και τους εξέθεσε ανεπανόρθωτα. Τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν: http://tuki8eblom.blogspot.com/2...og- post_27.html


Gravatar @kafros7

Όπως έχω κάθε δικαίωμα να μη θεωρώ το ΛΑΟΣ σοβαρό κόμμα,ή μάλλον λιγότερο σοβαρό κι από τα υπόλοιπα,έτσι έχεις κάθε δικαίωμα να μην μου απαντήσεις,αλλά δε νομίζω ότι ζήτησα κάτι δύσκολο..ή μήπως ζήτησα;2-3 παραδείγματα ζήτησα,αλλά όπως θές..


Gravatar Από τη μια οι "ρεσαλταρισμένοι" και από την άλλη όλοι οι ανεγκέφαλοι γραφικοί τουκι μπλιμ-μπλομ.

Κανένα επιχειρηματάκι της προκοπής σας βρίσκεται; Ή θα προσπαθείτε να συνδεέτε με τη χρυσή αυγή όσους αριστερούς δεν συμφωνούν με τις παπάρες σας και σας κάνουν με τα κρεμμυδάκια;


Gravatar Ακόμα περιμένουμε μια εξήγηση για τον αντισημίτη που από το περιοδικό σας υποστηρίζει τη διάλυση του Ισραήλ και την επίθεση παλαιστινίων καμικάζι σε αμάχους. Δε χρειάζεται να σας πούμε νεοναζί, υπερασπίζεστε από μόνοι σας το χαρακτηρισμό. Τρεχάτε να τα συμμαζέψετε τώρα γιατί ο Αμπου Νικόλα Ωχ Αμάν Αμάν σας ξεμπρόστιασε την προσπάθεια κατασκευής συνωμοσιολογικής θεωρίας και σας χάλασε το παραμυθάκι.


Gravatar Φίλε Tropikoss, όταν παλαιότερα ανέφερα ζητήματα, στα οποία το ΛΑ.Ο.Σ μέσα στην Βουλή είχε την πρώτη δραστηριότητα απ' όλα τα κόμματα, ο Spy έγραψε ότι δεν ενδιαφερόμαστε για ασφαλιστικά και τέτοια, διότι το σάιτ έχει άλλο αντικείμενο και είναι η ακροδεξιές καταβολές του κόμματος αυτού και οι λαϊκισμοί του. Οπότε, μην έρχεσαι εσύ τώρα να μιλήσεις για... εφαρμόσιμες λύσεις. Πίστεψε με, μου είναι το ποιο εύκολο να αναλύσω ένα σορό προτάσεις μας, αλλά δεν αλλάζει τίποτα. Θα τις βρεις ανεφάρμοστες και άλλωστε δεν έχουν να κάνουν όλα αυτά με τον σκοπό του σάιτ. Αυτό πηγαίνει και στον φίλτατο Spy, που προφανώς ξεχνάει τι λέει...


Gravatar @Kafros7
κ. Κάφρε, 2 ερωτήσεις:

1) Τι είπε ο Spy και το ξέχασε;

2) Τι σχέση έχουν αυτά που λέει ο Spy και η θεματολογία του blog, με τη συζήτηση που έχετε μεταξύ σας με τον κ. Τροπικό;

Ευχαρισθώ.


Gravatar Αυτό το τρίτο πρόσωπο με τρελαίνει!

O tropikoss σε αναφορά μου για την καλή παρουσία του Άδώνιδος στην Βουλή, ήθελε να του αναφέρω 2-3... εφαρμόσιμες προτάσεις του για οποιοδήποτε θέμα. Δεν το έκανα, αν και δεν θα μου ήταν δύσκολο, διότι η θεματολογία εδώ είναι άσχετη με ζητήματα περιβάλλοντος, ασφαλιστικού, οικονομίας, αλλά ο ίδιος επέμεινε. Εσύ ήσουν αυτός που μου είπε ότι το blog δεν το ενδιαφέρουν αυτά τα θέματα, αλλά ως δια μαγείας ήθελες να δώσω απάντηση στον tropikoss για ζητήματα που εσύ δεν ενδιαφέρεσαι! Ελπίζω να σε κάλυψα...


Gravatar @kafros7:

Το τρίτο πρόσωπο είναι copyright του Ψωμιάδη ("Πρόσεχε πώς μιλάς στον νομάρχη") και του παρομοίου πολιτικού ύφους Καρατζαφέρη ("Όταν ο Καρατζαφέρης έλεγε ότι...μπλα...μπλα..."). Ο Spy κανονικά πρέπει να ζητήσει συγγνώμη και από εδώ και πέρα να αναφέρει τις επιρροές του.

Κάφρε7, όταν σε άλλα θέματα υπερασπίζεσαι το ΛΑΟΣ λέγοντας ότι έχει πει και σωστά, μετριοπαθή και εφαρμόσιμα πράγματα (ποιά;), προσπαθώντας να αποπροσανατολίσεις τη συζήτηση και να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα, ασφαλώς και ο Spy θα σου είπε ότι είσαι εκτός θέματος.

Σίγουρα δεν θα σου είπε ότι δεν ενδιαφέρει το blog η συζήτηση, αλλά ότι δεν ενδιαφέρει το post. Άλλωστε, το blog δεν έχει μόνο Posts για το ΛΑΟΣ, παρόλο που αποτελούν την πλειοψηφία των θεμάτων.

Λοιπόν, άσε αν θέλεις τον Spy. Εγώ και ο tropikosss, θέλoντας να μάθουμε περισσότερα για τις προτάσεις του ΛΑΟΣ, σου ζητούμε να μας αναφέρεις τις "εφαρμόσιμες προτάσεις" που λες. Και αφού λες ότι δεν είναι δύσκολο να τις βρεις, χαίρομαι που δεν σε βάζω σε κόπο.

Ελπίζω μόνο να μην είναι οι γνωστές προτάσεις "εκ του ασφαλούς" (αεροπλάνα από την Αυστραλία, casus belli στη FYROM, στείρωση των παιδεραστών...κλπ), στο γνωστό λαϊκιστικό και ψηφοθηρικό ύφος που μας έχει συνηθίσει το ΛΑΟΣ. Αλλά εδώ είμαστε. Περιμένουμε.


Gravatar @kafros7
κ. Κάφρε, ουδόλως με ενδιαφέρει τι θέματα συζητάτε μεταξύ σας εσείς με τον κ. Τροπικό.
Και ούτε βέβαια ευθύνομαι εγώ ή το jungle γενικότερα για το τι σας λέει ο κ. Τροπικός ή τι λέτε εσείς σ' αυτόν.

Όταν μιλάω και απαντάω εδώ μέσα εκπροσωπώ μόνο τον εαυτό μου και τα άρθρα που δημοσιεύουμε και όχι τους αναγνώστες και τους σχολιαστές, οι οποίοι μπορούν αν θέλουν να ξεφύγουν από τη θεματολογία, όμως να μη περιμένουν να ξεφύγουμε και μεις και να τους απαντάμε για άσχετα θέματα (όπως θέλατε εσείς τις προάλλες).

Στις συζητήσεις μεταξύ των σχολιαστών παρεμβαίνουμε μόνο όταν αρχίσουν μπινελίκια.


Gravatar Αγαπητοί Tropikoss και Frapdigo, ο Άδωνις ήταν ο πρώτος βουλευτής που έκανε 2 και 3 φορές ερωτήσεις για τους μισθούς και τις συντάξεις των ανθυπολοχαγών. Όταν τα άλλα κόμματα τουμπέκιαζαν, το ΛΑ.Ο.Σ και ο Άδωνις επανέφερε το ζήτημα των 860 ευρώ ως κατώτατος μισθός των ανθυπολοχαγών, που ήταν προεκλογική δέσμευση από το 2004 και ουδέποτε υλοποιήθηκε.

Έκανε εκτενή αναφορά στα δυο νεοκλασσικά στην Διονυσείου Αεροπαγίτου (το ένα ανήκει στο ΥΠ.ΠΟ και το άλλο στο ΥΠΕΧΩΔΕ), που θέλει η κυβέρνηση να τα γκρεμίσει αναίτια. Αν μη τι άλλο τον ελληνικό πολιτισμό τον γνωρίζει όσο όλοι οι υπόλοιποι 299.

Έχει κάνει εκτενή και λεπτομερέστατη αναφορά στο ασφαλιστικό, όπου το ΛΑ.Ο.Σ προτείνει ενιαίο ταμείο για όλους τους ασφαλισμένους και μάλιστα αναλύει και το πως μπορεί να γίνει αυτό.

Από 1η μέχρι 18 Μαρτίου έκανε 67 κοινοβουλευτικές ερωτήσεις, δείγμα του πόσο σοβαρά έχει πάρει το ρόλο του. Ψάχνεται και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Οι άλλοι προτιμούν το καφενείο της Βουλής. Πρόχειρα μου ήρθαν αυτά και δεν μίλησα καθόλου για τα εθνικά θέματα.

Υ.Γ. Αυτό με την παιδεραστία είναι μέρος ενός αναίτιου παραληρήματος δικού σου. Άλλο πράγμα είπε το ΛΑ.Ο.Σ και εσύ έβαλες την σάλτσα σου. Πάντως, όχι στείρωση δεν θα είχα πρόβλημα να έκανα στους παιδεραστές, αλλά θα τους τάιζα και τα αχαμνά τους. Εσύ μπορεί και να ήσουν υπέρ της δημιουργίας κόμματος τους. Είσαι και προοδευτικός άλλωστε...


Gravatar ποιος μπορει να μου απαντησει στο ερωτημα " ποια εθνοτητα αν και διαλυμενη για 2000 χρονια διατηρησε την υπαρξη της μεσω της θρησκεια της"

Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή