27 Μαρ 2008

O Άδωνις και το αγαπημένο του βιβλίο

27 Μαρ 2008 , 2:48 π.μ.
Είχαμε αφιερώσει αρκετά άρθρα στο παρελθόν (1,2,3) για το εκείνο το περίφημο αποκορύφωμα της ανιάτου νόσου της ψυχής σε μορφή βιβλίου, ονόματι "Οι Εβραίοι: όλη η αλήθεια", ο συγγραφεύς του οποίου, ο Κώστας Πλεύρης, κατεδικάσθη σε 14 μήνες φυλάκιση με αναστολή.

Μια καταδίκη την οποία θεωρούμε φυσικά άδικη, διότι σε κάθε πολιτισμένο κράτος οι ψυχασθενείς δεν φυλακίζονται, αλλά περιθάλπτονται υποχρεωτικώς ως εσωτερικοί στα αρμόδια ιδρύματα.



Προ ολίγων ημερών, περιπλανώμενοι στο youtube, πέσαμε πάνω σε ένα βίντεο με ένα απόσπασμα από εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, όπου κυριαρχούσε η μονίμως στάσιμη στην προεφηβική ηλικία φωνή του βουλευτού Αδώνιδος Γεωργιάδου.
Ο οποίος Άδωνις, ωρύονταν ωσάν λαλημένη όρνιθα απέναντι στον Πέτρο Κουναλάκη όταν αυτός τον κατηγόρησε ότι στο παρελθόν εξεθείαζε το επίμαχο βιβλίο του Κώστα Πλεύρη.

Ο Άδωνις υποστήριξε ότι ουδέποτε εξεθείασε το βιβλίο του Πλεύρη και αποκάλεσε τον Κουναλάκη κοινό συκοφάντη και άξιο συνεχιστή του Γκέμπελς.

Επειδή ουδείς νοήμων θεωρεί τον Άδωνι Γεωργιάδη σοβαρό και αξιόπιστο πρόσωπο ώστε να εμπιστευθεί τα λεγόμενά του, έτσι κι εμείς ψάξαμε στο αρχείο μας σε κάτι παλιά βίντεο που μας τα έδωσε (βάσει Αδώνιδος όπως θα ακούσετε) η ΚΥΠ και δημιουργήσαμε το κάτωθι βίντεο ρίχνοντας έτσι άπλετο φως* στο όλο ζήτημα. [*©ΝΔ]


Φυσικά δεν αποτελεί και καμιά μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι ο Άδωνις ψεύδεται. Σιγά την αποκάλυψη δηλαδή.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι όχι μόνο εξεθείαζε αυτή τη ρατσιστική σαβούρα, αλλά και ότι της έκανε τέτοια διαφήμιση που δεν έχει κάνει ποτέ σε κάποιο άλλο βιβλίο. Σε αυτό συνέβαλε πάρα πολύ φυσικά και το μη δείξιμό της στην κάμερα.

Επιστράτευσε όλο του το ταλέντο επινοώντας φανταστικές ιστορίες, λέγοντας τεράστιες υπερβολές και κάνοντας όλα εκείνα τα παπατζιλίκια, τους τσαρλατανισμούς και τα καραγκιοζιλίκια που είδαμε στο βίντεο.

Προς επίτευξη του στόχου του, μέχρι και διαφήμιση στον ίδιο τον γεροναζί Πλεύρη έκανε, αναφέροντας τα "κατορθώματά" του σε παλαιότερες εκπομπές. Οι οποίες για τον Άδωνι είναι "οι εκπομπές όλων των εποχών", όχι επειδή έγιναν τίποτις εποικοδομητικοί πολιτικοί διάλογοι, αλλά μόνο και μόνο επειδή σε αυτές τις εκπομπές ο Πλεύρης, μέσω εμπρηστικών εξυπνακισμών, προσέβαλε τους συνομιλητές του. Σκεπτικό 12χρονου εν ολίγοις.
Πάντα είχαμε σοβαρούς και άξιους βουλευτές, όμως ο Άδωνις είναι αναμφισβήτητα ένας από τις κορυφές του είδους.


Ας ξαναδούμε όμως το αντικείμενο που διαφήμιζε με τόσο πάθος.

Πρόκειται για ένα ρεσιτάλ μπούρδας και μίσους, όπου το βασικότερο επιχείρημα που χρησιμοποιεί ο παρανοϊκός του συγγραφέας για να απαξιώσει και να καταδικάσει ένα σύνολο που αποτελείται από δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων, είναι οι διάφορες αρλούμπες που λέει η θρησκεία τους.
Δηλαδή εξαιτίας και μόνο θρησκευτικών αρλουμπών, οι οποίες, ως είναι γνωστόν, σε κάθε θρησκεία περισσεύουν. Όπως και στην Ορθοδοξία φυσικά, όπου η προσβολή της νοημοσύνης είναι το βασικότερο συστατικό.

Και η πλάκα είναι, ότι η Ορθόδοξοι με τους Εβραίους έχουν, λόγω Π. Διαθήκης, κατά ένα μεγάλο μέρος κοινές θρησκευτικές αρλούμπες.
Η Π. Διαθήκη είναι ως γνωστόν αναπόσπατο μέρος της Ορθοδοξίας, αυτό φέρεται να το έχουν πει πολλοί άγιοι πατέρες, όπως και ο ίδιος ο Χριστός.

Για παράδειγμα:

Χρυσόστομος:
«Προέλαβεν τὴν Καινὴ ἡ Παλαιά καὶ ἡρμήνευσε τὴν Παλαιὰ ἡ Καινή.»
Ιησούς:
«Να ξέρετε ότι όσα γράφτηκαν στις Γραφές, έχουν γραφτεί για να μας διδάσκουν»
[προς Ρωμαίους 15.4]

«Κανείς δεν μπορεί να ερμηνεύσει τις προφητείες των Γραφών. Γιατί καμιά προφητεία δεν προήλθε από ανθρώπινο θέλημα, αλλά εμπνευσμένοι από το Άγιο Πνεύμα, αξιώθηκαν άγιοι άνθρωποι να μιλήσουν εκ μέρους του Θεού»
[Πέτρου Β' 1.20-21]

«Μη νομίσετε πως ήρθα να καταργήσω το Νόμο ή τους Προφήτες. Δεν ήρθα για να τα καταργήσω, αλλά για να τα πραγματοποιήσω.»
[Ματθαίος 5.17-19]
Αυτά όμως φαίνεται να είναι αφ' ενός ψιλά γράμματα για τον Κώστα Πλεύρη, που χρησιμοποιεί ως επιχείρημα την Π.Διαθήκη για να ενοχοποιήσει τους Εβραίους και ας παίρνει αφ' ετέρου τόσο στα σοβαρά τις θρησκευτικές αρλούμπες.

Εδώ τρείς τυχαία επιλεγμένες σκανναρισμένες σελίδες από το έκτρωμα του Πλεύρη, ώστε να μπορούν όλοι να πάρουν μιά ιδέα, όπως και για να θαυμάσουν τα δρομοκαΐτεια επιχειρήματα:

Photobucket Photobucket Photobucket
(κλικ για μεγένθυση)


Αυτά και άλλα παρόμοια εξωφρενικά είναι που διαφήμιζε με τόσο πάθος ο Άδωνις. Πράγματα δηλαδή που παίρνουν στα σοβαρά συνήθως κάτι τύποι που εξαιτίας των μεγατόνων της συνωμοσιολογίας που έχουν συνωστίσει στον λιγοστό εγκέφαλό τους, πριν κοιμηθούν κοιτάζουν στη ντουλάπα μη βρίσκεται κρυμμένος κανένας Εβραίος.

Και αν προσθέσουμε και αυτά για τα οποία καταδικάστηκε ο Πλευρης, τα οποία θα διαβάσετε ΕΔΩ, τότε μπορεί να σχηματιστεί μια καλύτερη εικόνα πέρι τίνος ρατσιστικού παραληρήματος και δη αγαπημένου του Αδώνιδος πρόκειται.

Με το οποίο ο Άδωνις διαφωνεί, όπως ο ίδιος λέει, μόνο ως προς την ιδεολογική του χροιά, δηλαδή το Ναζισμό.
Να του δώσουμε λοιπόν συγχαρητήρια του Αδώνιδος που δε συμφωνεί με το Ναζισμό.
Μα τι σωστός άνθρωπος που είναι τελικά αυτός ο Άδωνις...


Κλείνοντας θα αναφερθούμε και στο ανέκδοτο που γράφει στο εξώφυλλο του βιβλίου του ο Πλέυρης για να πείσει το εγκεφαλικώς ημιπαράλυτο αναγνωστικό του κοινό ότι η αφεντιά του είναι αξιόπιστη και λέει την αλήθεια (το οποίο ανέκδοτο έχει γίνει "ατράνταχτο επιχείρημα" στους χώρους των απανταχού εθνικοφρενών) .

Γράφει λοιπόν ο Πλεύρης / δεσμεύεται μάλλον (άκουσον-άκουσον), ότι δε θα ξαναγράψει βιβλίο και ότι θα δώσει 1 εκατομμύριο ευρώ σε όποιον βρεί ότι στο βιβλίο του έχει διαστρεβλώσει ή έχει γράψει άλλα πράγματα από αυτά που λένε οι πηγές του.

Βάσει αυτής της δέσμευσης λοιπόν, δεσμευόμαστε κι εμείς με τη σειρά μας εδώ δημόσια, ότι θα κλείσουμε το μπλογκ μας και ότι θα δώσουμε ένα εκατομμύριο ευρώ στον Πλεύρη αν μας αποδείξει ότι οι πηγές του λένε την αλήθεια.
Ας τον βοηθήσει και ο Άδωνις στην προσπάθειά του, σαν "έγκυρος" ιστορικός που είναι, είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνει πρόθυμα.

Άλλωστε για το αγαπημένο του βιβλίο πρόκειται...






ΣΧΟΛΙΑ(48)




Gravatar Nα έχω ένα βιβλίο 1400 σελιδών στο χέρι μου και να θέλω να το δείξω και να μην μπορώ...Ο χωριάτης Άδωνις πολύ πονηρά μιλάει για Το Βιβλίο δίχως να αναφέρει τον τίτλο αν κατάλαβα καλά αλλά πλάθει τις ιστορίες του Βαρώνου Μυνχάουζεν και λοιπά μυθολογικά, για να σηκωθούν οι λοβοτομημένοι από καναπέδες και ντουβάρια να το αγοράσουν.

Αντιγράφω από το Φον Πλεύρειο μπουρδολόγημα."Όταν σεις κύριοι Εβραίοι δικαιούσθε εκ Θεού να φονεύετε, να ληστεύετε, να εξαπατάτε, να πιστεύετε ότι τα Έθνη θα σας υπηρετούν,ότι τα αγαθά των Εθνών σας ανήκουν, τότε να περιμένετε αντιδράσεις, διότι τα Έθνη και προ παντός η Λευκή Φυλή δεν πρόκειται να υποταχθή στους απολίτιστους εβραιοσιωνιστάς."

Γνήσια βλακεία, μηδενικής λογοτεχνικής σημασίας, όπου εκφράζονται παραλληρήματα και καμία αλήθεια.Αυνανιστική διάθεσην εν προκεχωρημένη ηλικίαν.

ΥΓ.Ο αδώνιδας πότε θα σταματήσει να κάνει ρεπορτάζ για τον Χαρδατρέλλα κάνοντας ερωτήσεις για τα παιδιά του απρίλη του 83 μέσα στη Βουλή?



Gravatar 1.400 σελίδες illustration. Απαστράπουσα χαρτόμαζα με τυπωμένα τσιτάτα μίσους και φωτογραφίες πόνου. Αναφέρομαι στις φωτογραφίες νεκρών βρεφών, νηπίων και παιδιών από τις επιθέσεις και τις συγκρούσεις στη Γάζα και στην παραϊορδάνια περιοχή.

Θα μπορούσε κάποιος να το δει και σαν αντιπολεμική ενέργεια και ενέργεια αφύπνισης της κοινής γνώμης για να ησυχάσει επιτέλους η περιοχή. Αλλά υπάρχουν και τέρατα που τρέφονται από τον ανθρώπινο πόνο. Επιλεκτικά βέβαια γιατί στις ενότητες άρνησης του ολοκαυτώματος, δημοσιεύει φωτογραφίες της Γερμανικής προπαγάνδας με ευτραφείς τροφίμους (;;!) των στρατοπέδων συγκέντρωσης (;;!)

Όπως και να το δει κανείς, πρόκειται για φρίκη. Φρίκη ιδεών, πράξεων. Η φρίκη του φανατισμού.

Ο ίδιος φανατισμός, βγάζει και πολύ γέλιο ενίοτε (ο κυνισμός είναι άμυνα της ανθρώπινης σκέψης όταν αντιμετωπίζει το παράλογο). Προτείνω λοιπόν για το καλοκαίρι, επί της παραλίας και ει δυνατόν συνοδεία ούζου και καλού μεζέ, την ανάγνωση του πλεύρειου πονήματος "Ο αγών μου δια την αλήθεια" (εζήλωσεν "δόξα" Αδόλφου) και αν αντέξετε ως αναγνώστες, συνεχίστε με το "Οι βάρβαροι" που είναι πολύ κοντά στην ιδιοσυγκρασία των νεοφορουμιτών. Σας εύχομαι καλή ανάγνωση και να αντέξετε στο γέλιο που θα ρίξετε.

@Spy
ρε συ, δεν ανέφερες πως ο Σπύρος (ο Άδωνις ντε) είναι και ΣΥΝΕΚΔΟΤΗΣ του φον Πλεύρη. Γι' αυτό τον διαφημίζει, Τζάμπα έριξε τα λεφτά στην έκδοση;



Gravatar το ότι η Ορθοδοξία έχει πολλά κοινά με την Εβραϊκή Θρησκεία (Παλ.Διαθήκη), είναι σαφώς μια άποψη που ξεχυλίζει από ημιμάθεια και σαφώς εμπάθεια, παρόμοια με αυτή του Πλεύρη που κατηγορείς (πιθανόν και μεγαλύτερη).

Φίλοι μου, αναζητήστε την Αλήθεια, μονάχα μέσω της έρευνας, της μελέτης και βεβαίως της αντικειμενικής κρίσης.

Ο φανατισμός σας, η εμπάθειά σας σε οτιδήποτε σας φοβίζει (σε βαθμό που, λόγω του φόβου, δεν το κοιτάζετε στα μάτια), σας καθιστά το ίδιο κατάπτυστους με αυτούς που σατυρίζετε και διώκετε.



Gravatar Φίλε νεοφορουμίτη "όμοιε",
η εμπάθεια που κρύβεται στα εσχατολογικά μηνύματα της λατρείας του Γιαχβέ και της λατρείας του Ιησού είναι κοινή. Επίσης και ο χριστιανικός κανόνας, οποίος -από τον ίδιο τον ιδρυτή της θρησκείας- παρακινεί για σεβασμό προς το μωσαϊκό νόμο. Δεν ήρθε ο ιδρυτής για να καθαιρέσει το νόμο. Να τον συμπληρώσει ήρθε (κατά τας γραφάς)

Κοινή η μήτρα της αρχικής θρησκείας με εκείνη της αίρεσης των Γαλιλαίων και όλα τα άλλα είναι λόγια για να παίζουμε.

Ο μισανθρωπισμός του Πλεύρη είναι εξίσου ενοχλητικός και προσβλητικός για την ανθρώπινη νόηση, με τη μισαλλοδοξία των "πιστών". Η αλήθεια (την οποία αναζητείς με θρησκευτικό πνεύμα) βρίσκεται στη μελέτη, στην παρατήρηση, στην έρευνα που δουλεύεται στο αμόνι της λογικής.

Είμαστε ανάντιοι στον φανατισμό κάθε είδους και ως εκ τούτου δεν είμαστε εμπαθείς. Βλέπεις για ότι γράφουμε επιχειρηματολογούμε ΣΕ ΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ και όχι ερεθίζοντας το θυμικό ή το συναισθηματικό του αναγνώστη μας (πράγμα που φαινεται καθαρά στο "σχόλιο" σου. Κλείνοντας θα ήθελα να σου τονίσω πως "κατάπτυστος" είναι αυτός που δίχως τεκμήρια (ή με επιτήδειες νοηματικές πιρουέτες) χαρακτηρίζει με άσχημο τρόπο τον άλλο.



Gravatar gia allh mia fora ena kataplhktiko video kai ena akoma pio kataplhktiko arthro bravo spy
oi thriskies kata thn gnwmh mou einai h riza kathe ilithiotitas pou yparxei sthn anthrwpotita to talmoud leei vlakies kai h palaia diathikh leei vlakies kai genika opio vivlio prospathei na sou pei oti o ''ai basilhs yparxei''
1400 selides hlithiotitas apla.........



Gravatar @BioLogos
"Nα έχω ένα βιβλίο 1400 σελιδών στο χέρι μου και να θέλω να το δείξω και να μην μπορώ...Ο χωριάτης Άδωνις πολύ πονηρά μιλάει για Το Βιβλίο δίχως να αναφέρει τον τίτλο αν κατάλαβα καλά αλλά πλάθει τις ιστορίες του Βαρώνου Μυνχάουζεν και λοιπά μυθολογικά, για να σηκωθούν οι λοβοτομημένοι από καναπέδες και ντουβάρια να το αγοράσουν."
κ. Βιολόγα, είμεθα σίγουροι πως αν ο +Τηλεπροφήτης+ έβλεπε το ταλέντο του Αδώνιδος όταν διαφήμιζε τη σαβούρα του Πλεύρη, τότε σίγουρα θα έβαζε τα κλάματα.

@Sky
Αγαπητέ συνεργάτα, το είχα σκοπό αυτό που λέτε, αλλά χθές όταν το έγραφα με έπιασε οξεία βαρεμάρα και νύστα και δεν έγραψα άλλα.
Την επόμενη φορά..

@omoios
Αααα κ. Όμοιε θα σας μαλώσω και θα σας ζητήσω 1 εκ. ευρώ επειδή με διαστρεβλώνετε.
Η αφεντιά μου στο άρθρο έγραψε αυτό:
Και η πλάκα είναι, ότι η Ορθόδοξοι με τους Εβραίους έχουν, λόγω Π. Διαθήκης, κατά ένα μεγάλο μέρος κοινές θρησκευτικές αρλούμπες.

Και το έγραψα διότι ως γνωστόν η ΠΔ είναι κοινό βιβλίο για τους ορθόδοξους και τους Εβραίους.
Δεν πιστεύω να διαφωνείτε πάνω σε αυτό.

Πάρα ταύτα, καλωσήλθατε στη θολοκουλτουριάρα ζούγκλα μας και καλή διαμονή.

@sinergodless
Εσάς κ. Άθεε, το ότι δεν πέσει ακόμα φωτιά να σας κάψει με αυτά που λέτε, σημαίνει ότι σίγουρα έχετε πολύ μεγάλα, σκοτεινά και υποχθόνια κονέ...



Gravatar Τι απίστευτο ιερό βίδεο-βόμβα (ναι, είναι βόμβα! α!)ήταν αυτό; Τέτοιο γέλιο είχα να το ρίξω από τον "Καστράτο" του Αρκά!

Αυτά να βλέπουν όσοι παίρνουν στα σοβαρά τις διακηρύξεις αντιρατσισμού του ΛΑΟΣ. Τι άλλο να προσθέσεις; Ο Άδωνις τα λέει όλα από μόνος του.

Τέλος, αγαπητοί συνεργάτες της ΚΥΠ, να παραδεχτώ ότι φθονώ απίστευτα τις τεχνικές γνώσεις σας στην επεξεργασία βιδέων (οι δικές μου φτάνουν μέχρι κάτι αποτυχημένα μοντάζ φωτογραφιών). Άψογη δουλειά. Μπράβο και για το άρθρο και πάντα να ρίχνετε "άπλετο φως"



Gravatar μεσιέ καλημέρα και συγχαρητήρια για άλλο ένα άψογο ποστ
ρισπέκτ



Gravatar Είμαστε ενάντιοι στα εθνικιστικά παραληρήματα των Πλεύρηδων. Είμαστε όμως αντίθετοι και στις δίκες. Αν αρχίσουν οι μηνύσεις σε ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ βιβλία και sites φανταστείτε τι έχει να γίνει!

Οι "φιλοσημίτες" και οι Εβραίοι νομίζω ότι δρούν (άθελά τους ίσως) προβοκατόρικα, με το να επιτίθενται αμέσως σε όποιον μιλά άσχημα για το Ισραήλ. ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ στον λαό του Ισραήλ. Αν το Ορθόδοξο ιερατείο κάνει το ίδιο στους υβριστές του, πόσες δίκες θα έπρεπε να είχαν γίνει?

Γι αυτό ο "πόλεμος" αυτός θα πρέπει να σταματήσει. Οι φιλοσημίτες να ρίξουν τους τόνους μπας και ησυχάσουμε από τους Πλεύρηδες. "Η βία φέρνει βία". ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.



Gravatar Συγχαρητήρια ξανά. Δυστυχώς ο παλαιστινιακός λαός έχει ατυχήσει να έχει την λυκοφιλία των αντισημιτών Ελλήνων: μιλούν υπέρ των Παλαιστινίων μόνο επειδή οι άλλοι είναι οι Εβραίοι. Αν στη θέση των Εβραίων ήταν π.χ. οι Ιορδανοί, Αιγύπτιοι και Σύροι, δεν θα κουνιόταν φύλλο.



Gravatar @Νάσος
κ. Νάσο αν ασχοληθείτε με τα βίδεα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα μάθετε τα κόλπα.
Εγώ στην αρχή δεν ήξερα που πάν τα 4.
Αν δείτε κάτι παλιά βίντεος θα καταλάβετε..
Μη τα βλέπετε καλυτερα..

@urfurslaag
Να ευχαριστείτε καλύτερα τους Εβραίους για το ψωμί που μας ταΐζουν κ. Ούρφε και έτσι κρατιόμαστε στα πόδια μας και χτυπάμε τον Ελληνισμό και την Πατρίδα (δηλαδή τον Άδωνι, τον Πλεύρη, τον Λιακόπουλο, τον Καρατζαφέρη, κλπ...).

Παρεμπιπτόντως: http://studentgossip.gr/index.ph...hp? topic=5306.0

@Skinious
κ. Σκίνιους, ουδόλως μας ενδιαφέρει αν πρόκειται για Εβραίους, Γερμανούς, Έλληνες, Αλβανούς κλπ..
Όταν βλέπουμε τέτοια απαξίωση και προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, τότε θα κράζουμε τον κάθε υπαίτιο από όπου και αν προέρχεται αυτός.

Όσο για την δίκη, εδώ μπορείτε να διαβάσετε τους λόγους για τους οποίους ήμασταν υπέρ: http://jungle-report.blogspot.co...og- post_07.html


@τουκιθεμπλόμ
Έχετε απόλυτο δίκιο κ. Τουκίθε. Η υπερευαισθησία των απανταχού εθνικιστών και ρατσιστών για τους Παλαιστινίους είναι άνευ προηγουμένου.
Ούτε ανθρωπιστές να ήταν..
Για άλλους λαούς που καταπιέζονται, όπως πχ οι Θιβετιανοί, εκεί δε βγάζουν άχνα.

Από την άλλη όμως, η κυβέρνηση του Ισραήλ έχει διαπράξει τρομερά εγκλήματα εις βάρος των Παλαιστινίων, για τα οποία πρέπει να πληρώσουν οι υπεύθυνοι.
Μια δίκη της Νυρεμβέργης θα έπρεπε να γίνει και γι αυτούς, όπως και για τη συμμορία του Μπούς.



Gravatar Αγαπητέ Spy, είμαι υπέρ της απονομής δικαιοσύνης, αν και πιστεύω ότι τα "Διεθνή Δικαστήρια" απονέμουν δικαιοσύνη όχι βάσει ανθρωπιστικών κριτηρίων, αλλά ακολουθώντας την ισορροπία δυνάμεων και τα συμφέροντα των ισχυρών.
Ποιος τιμωρήθηκε λ.χ. για τα εγκλήματα κατά των Γερμανών αμάχων κατά τον Β Παγκόσμιο και μετά από αυτόν; Για να δούμε ένα πιο πρόσφατο παράδειγμα, ποιος τιμωρήθηκε για τον διωγμό των Σέρβων από την κροατική Κράινα;
Η δικαιοσύνη είναι επιλεκτική, ας μη γελιόμαστε...
Απο την άλλη, λαοί που έχουν γίνει θύματα γίνονται και θύτες: οι Αρμένιοι υπέστησαν την γενοκτονία το 1915-16 από τους Τούρκους, αλλά η Αρμενία σήμερα κατέχει παράνομα εδάφη του Αζερμπαϊτζάν και έχει οδηγήσει χιλιάδες Αζέρους στην προσφυγιά.
Προσωπικά θα επιθυμούσα να έβλεπα ένα ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος στην Δυτική Όχθη και τη Γάζα με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ. Αυτό ήταν το όραμα του Αραφατ. Το Ισραήλ πρέπει να μάθει να συμβιώνει με τους γείτονές του και όχι να επιβιώνει με την αμερικανική προστασία. Πρέπει να εξαγάγει τη δημοκρατία και όχι να οχυρώνεται.



Gravatar test



Gravatar Aπίστευτος καραγκιόζης ο Α. Γεωργιάδης που προέβαλλε αυτό το βδελυρό βιβλίο. Νόμιζε ότι θα κοροϊδευε τον κόσμο επειδή και καλά δεν έδειχνε το εξώφυλλό του.

Όποτε μιλούσε γι' αυτό σχεδόν του προκαλείτο στύση και νόμιζε ότι θα το χάφταμε ότι και καλά "διαφωνεί" με το βιβλίο και απλώς το προβάλλει σαν ένα ακόμα "πόνημα";

Όχι μόνον αυτό, αλλά το γεγονός ότι δεν έδειχνε το εξώφυλλο του βιβλίου, λειτουργούσε και διαφημιστικά, αφού στην ουσία προβαλλόταν ως "απαγορευμένος καρπός".

Οφείλει να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για αυτή την απαράδεκτη κίνησή του και να αφήσει τις υπεκφυγές, ότι και καλά απλώς το πουλούσε και δεν συμφωνούσε μαζί του.

Δεν νομίζω πάντως ότι πρόκειται να το κάνει, αφού αναφέρεται στο φασιστοειδές Κώστα Πλεύρη λίγο-πολύ σαν τον μέντορά του.

http://pea-kyanea.blogspot.com



Gravatar Χωρίς να σχολιάσω τον Αδώνιδα μιας και είμαι καλυμμένος εμένα αυτό που μ αρέσει πάααρα πολύ και θα το ξαναπώ για μία ακόμα φορά είναι ότι ο Πλέυρης λόγω ορθοδόξου δόγματος την 1η Ιανουαρίου γιορτάζει την ...ΠΕΡΙΤΟΜΗ(!!!!) του Χριστού(του)!!Και μετά τα χει με τους εβραίους και κυρίως για λόγους που ανάγονται δύο και τρεις χιλιάδες χρόνια πριν!
Κανείς δε τους λυπάται αυτούς τους ανθρώπους ήθελα να ξερα..δεν είναι απάνθρωπο να στερείς απ τον άρρωστο την περιθαλψή του σε οργανωμένη ψυχιατρική μονάδα;



Gravatar Το video αυτό είναι από τα καλύτερα του παρόντος ανθελληνικού μπλογκίου. Το συνθετικό ανθ- προέρχεται από το άνθος.

Σύντομο χωρατό: Ο κύριος που φαίνεται στο video είναι Βουλευτής.

@tropikosss: " δεν είναι απάνθρωπο να στερείς απ τον άρρωστο την περιθαλψή του σε οργανωμένη ψυχιατρική μονάδα;"

Ρε συ τί συζητάς τώρα, αφού δεν υπάρχει κράτος πρόνοιας. Αλλά εδώ υπεισέρχεται και ένα άλλο θέμα. Τί αντίκτυπο θα έχει η εισαγωγή του γερο-γκρινιάρη Πλεύρη στους υπόλοιπους τροφίμους του ιδρύματος; Σκέψου επίσης ότι σαν να μην τους έφτανε να τον έχουν μέρα-νύχτα μέσα στα πόδια τους (να φοράει παντόφλες και ρόμπα), θα τον επισκέφτονται από βουλευτές και ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ μέχρι Xρυσά Aυγά. Αναλογίσου κατάσταση δηλαδή, κάτι σαν οι επίλεκτοι του ψυχιατρείου θα είναι.

This Is Treladiko!!



Gravatar Λέτε ο Χέρμπερτ φον Ήμαρ να είναι ο ίδιος ο Πλεύρης; Στριμμένος ο ένας, στριμμένος και ο άλλος. Να το βάλω ψηφοφορία;



Gravatar Bάλτο διάολε!



Gravatar @frapdigo

" Τί αντίκτυπο θα έχει η εισαγωγή του γερο-γκρινιάρη Πλεύρη στους υπόλοιπους τροφίμους του ιδρύματος;"

Χαχαχαχχαχαχαχ!!!
Κανονικά θα πρεπε να τον κλείσουν σε ψυχιατρική κλινική στο Ισραήλ!!



Gravatar Ο Nasos μίλησε για βίντεο-βόμβα. Από πότε ένα βίντεο, που είναι γνωστό σε όλους εδώ και πόσο καιρό, αποτελεί βόμβα; Εντελώς ανεπίκαιρο το θέμα από την στιγμή που δεν προέκυψε κάτι αναφορικά με τον Άδωνι ή τον Πλεύρη.

Spy, είπες ότι θα αναθεωρήσω για κάποια πράγματα, αν δω το βίντεο. Μα γι' αυτό ακριβώς σου μιλούσα και σου έγραψα ότι το έχω δει και ότι την δική του επιχειρηματολογία υποστηρίζει και όχι την δική σου. Ήταν απόλυτα ξεκάθαρος και απορώ τι ήταν αυτό που εσύ είδες πίσω από αυτά που είπε. Είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι διαφωνεί ιδεολογικά με το βιβλίο, ότι ο ίδιος το θεωρεί ακραίο και ότι προκαλεί. Απλά ελληνικά χρησιμοποίησε, τα οποία μπορεί να κατανοήσει ο καθένας. Λόγω όμως του θέματος, ήταν σίγουρο ότι θα πουλούσε πολύ και σαν επιχειρηματιάς καλά έκανε και το πρόβαλε. Δικαίωμά του και καμάρι του.

Βέβαια, είπες μια μικρή (λέμε τώρα...) ανακρίβεια σχετικά με την προβολή του βιβλίου, ότι δηλαδή το διαφήμισε όσο κανένα. Το ανθολόγιο του Στωβαίου, τα βιβλία του Ιωάννη Πασά, την Ηλιάδα και την Οδύσσεια και ορισμένα λεξικά ακόμα τα προβάλει στην εκπομπή του, ενώ για τον Πλεύρη χαράμισε ελάχιστες εκπομπές. Δημιουργία εντυπώσεων σε όλο τους το μεγαλείο!

Τέλος, επειδή πολλές φορές κατηγορείς κάποιους ότι δεν απαντούν επί της ουσίας του post, απλά διάβασε όλα τα comments των φίλων σου και θα δεις πόσο βαθυστόχαστα και εύστοχα είναι. Βέβαια, δεν φταις εσύ γι' αυτό, για να μην παρεξηγούμαστε.



Gravatar Θρυλικός Αδώνιδας! Κονιορτοποιούνται τα κόκαλα των θολοκουλτουριαραίων και πωλούνται σε εργαστήρια αλλαντοποιίας!

Η σκευωρία απεκαλύφθη και το αιώνιο φως επληρώθη στην ΔΕΗ.

Οδύσσεια πονηρία, η μη επίδειξις του εξωφύλλου!

Ουδείς μπορεί πλέον να τον κατηγορήσει τον Αδώνιδα για διαφήμιση του θρυλικού μπαζότουβλου!

Μπρουγκζλ!

Υστερικόγραφον:

Η πλειονότης των 12χρονων αργεί σαφώς περισσότερο στην καταφυγή σε βρισίδια του ΜΠισινού από ότι ο κ. Κ. Πλεύρης.

Από το τι θεωρούν βίδεα τη χρονιάς οι ακροδεξιοί, βγάλε συμπέρασμα για το χάος απροσμέτρητον της κρανιακής των κοιλότητος...

Έσεται ήπαρ συνΕΛληνες (στα κάρβουνα).



Gravatar Φίλατατε ( αν μου επιτρέπεις) Κάφρε, δες το σχόλιό μου από την εύθυμη πλευρά: Δανείζομαι τις εκφράσεις των αφών Γεωργιάδη ότι το βιβλίο "είναι βόμβα", καθώς επίσης και "α"

Και έχεις απόλυτο δίκαιο, τίποτα καινούριο δεν προέκυψε. Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε ότι
α) ο Γεωργιάδης είναι Ψεύτης
β)Αγαπημένο του βιβλίο είναι το τούβλο του Πλεύρη (βίδεο 8:55 κ.ε.)
γ) Ο Πλεύρης είναι ρατσιστής ημιπαράφρων.

Θα ήθελα να σου απαντήσω και στα παρακάτω, αλλά απευθύνεσαι στον Spy, οπότε η απάντηση σωστό είναι να δοθεί από εκείνον.



Gravatar Ο Αδώνιδας,(Ορθή κλισις:

Ον. Ο Αδώνιδας
Γεν. Του Αδώνιδος
Δοτ. Τω Αδώνιδα
Αιτ. Τον Αδώνιδαν
Κλητ. Ω Αδωνι

Παρομοίως κλίνεται και ο Βορίδας), έκανε την κουτοπονηριά να μην δείχνει το εξώφυλλο για να μην τον πάρουν με τα γιαούρτια οι υγιώς σκεπτόμενοι άνθρωποι.

Βέβαια θα μπορούσε να το δείχνει και φάτσα για να φανεί το μέγεθος του ξυγγράματος, με μωσαϊκό μπροστά :-Ρ

Πάντως αυτό με την ΚΥΠ είναι για της γιαγιάδες στην κάτω Πεσκανδρίτσα. Δεν γνωρίζει ο πτωχός πλην τίμιος Αδώνιδας ότι, ό,τι γράφει στο γυαλί, είναι σαν να γράφει σε χαρτί και χειρότερα;

Το γνωρίζει, αλλά η η π'τανα απ' τη χαρά δεν μπορεί να κρυφτεί και προκύπτουν αι σκηναί απέιρου κάλους, προσφρά του θρυλικού Σπάει!

( Μιλάμε τους την έχει σπάσει για τα καλά εκεί στην Ινδοκίνα).



Gravatar Aγαπητοί ζουγκλοανταποκριταί, σας προσεθέσαμεν είς τους συνδέσμους του ιστολογίου μας.

Αν θέλετε, προσθέσατε ημάς και εις τα ιδικά σας.

Ευχαριστώ



Gravatar @Kafros7:

Είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι διαφωνεί ιδεολογικά με το βιβλίο, ότι ο ίδιος το θεωρεί ακραίο και ότι προκαλεί.

Όχι, εγώ το βλέπω αλλιώς. Κορόιδεψε ΞΕΚΑΘΑΡΑ τον κόσμο, ότι και καλά διαφωνεί με το βιβλίο, γιατί δεν ήθελε να φάει πόδι από το κόμμα (καιροσκοπικό, ψηφοθηρικό κλπ) που λέγεται ΛΑΟΣ. Ένα κόμμα που το μέγεθος του λαϊκισμού του φαίνεται και μόνο από το όνομά του. Είπε και ξαναείπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι διαφωνεί μήπως και τον πιστέψουμε. Γιατί αν τον έπαιρνε χαμπάρι ο κόσμος, μόνο Χρυσά Αυγά θα τον ψήφιζαν, και ξέχνα μετά τα 6700 ευρώ βουλευτική αποζημίωση. Θα βγάζει λεφτά μόνο από τις σαβουροεκδόσεις του.

Λες επίσης: "Λόγω όμως του θέματος, ήταν σίγουρο ότι θα πουλούσε πολύ και σαν επιχειρηματιάς καλά έκανε και το πρόβαλε. Δικαίωμά του και καμάρι του."

Είσαι δηλαδή υπέρ της αισχροκέρδειας, έτσι; Είναι μαγκιά για τον κάθε Άδωνη να στηρίζεται σε ανόητες προκαταλήψεις για να βγάλει λεφτά; Θα το επικροτούσες αν το έκανε ο οποιοσδήποτε άλλος; πχ αν εγώ έβγαινα και πουλούσα με "τρομερή" απατεωνιά ένα βιβλίο που περιέχει τα μυστικά της Αθανασίας, τί θα με έλεγες; Μάγκα ή απατεώνα;

Όσο για τα "άσχετα σχόλια", που αναφέρεις, μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Ο spy εννοούσε την τακτική πολλών, να αλλάζουν εντελώς το θέμα (βλέπε τα περί Θάτσερ, Τσίπρα και Ινδών ελεφάντων στο post για το Ρεσάλτο), για να γλιτώσουν το τομάρι τους. Αν εγώ με τον tropiko (στον οποίο ακόμα να απαντήσεις στο προηγούμενο post, όσο και σε μένα) είπα μια μαλακία παραπάνω, όπως συνηθίζουμε, δεν νομίζω ότι μετρά σαν "αποφυγή ουσιαστικής απάντησης στο Post."

Φιλικά.



Gravatar Ζουγκλοσυνεργάτα Φρίξε STY

Η άν-Ορθη όμως κλίσις του Αδώνιδος θα ημπορούσε να ήτο:

Ον. Ο Αηδώνιδας του Μιλάνου
Γεν. Του Αηδώνιδος το κάγκελον
Δοτ. Τω Αηδώνιδα τηλεάστοντος
Αιτ. Τον Αηδώνιδαν κράζομεν
Κλητ. Ω Αηδώνι, γάργαρον άκουσμα!



Gravatar εσεις που δουλεύετε στην ΚΥΠ μήπως μπορείτε να μου βρείτε τον κάτοχο του πορτοκαλί αυτοκινήτου με αρ. κυκλοφορίας ΛΟΛ 555 που μου βγήκε περίεργα σε μια στροφή;



Gravatar http://www.liveleak.com/view? i=7...=7d9_1206624103



Gravatar Μα γιατί φίλτατοι είστε επαίσχυντοι ανίκανοι πράκτορες; Αφού υπάρχει άλλο βίντεο όπου ο Άδωνις κοκορεύεται πως είναι το "αγαπημένο του βιβλίο" και το διάβασε πετώντας για Αυστραλία (δυστυχώς επέστρεψε έκτοτε)

Και υπάρχουν και κάτι κείμενα δημοσιευμένα που λένε πως πήγε ένορκα και κατέθεσε υπέρ του βιβλίου και κατά εκείνων που μήνυσαν τον Πλεύρη και μετά αποκαλύφθηκε πως είναι ο κατά 50% εκδότης



Gravatar @τουκιθεμπλόμ (27.03.08 - 2:21 pm)
κ. Τουκίθε, συμφωνώ σε όλα καθέτως, οριζοντίως, διαγωνίως και αεροπλανικώς.

@ FrapDigo (27.03.08 - 4:54 pm)
θα τον επισκέφτονται από βουλευτές και ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ μέχρι Xρυσά Aυγά

Αυτό όμως κ. Φραπεδίνγκο, είναι από την άλλη μιά καλή ευκαιρία για να προσελκύσουν και να κρατήσουν εκεί και άλλους που ενδεχομένως κυκλοφορούν ελέυθεροι.

@tropikosss
Κανονικά θα πρεπε να τον κλείσουν σε ψυχιατρική κλινική στο Ισραήλ!!

Μη το γελάτε αυτό κ. Τροπικέ. Αυτή η μέθοδος αποτελεί κλασική ψυχιατρική θεραπευτική πρακτική στους έχοντες φοβίες.
Για παράδειγμα, οι έχοντες αραχνοφοβία θεραπεύονται με αράχνες.
Άρα για την εβραιοφοβία και γενικότερα την ανθρωποφοβία...

@Kafros7
κ. Κάφρε έχετε κάθε δικαίωμα να κλείνετε τα μάτια στην αλήθεια όσο και αν σας την τρίβουν στα μούτρα.
Μην προσπαθείτε όμως να μας βγάλετε όλους τρελούς επειδή αυτό σας επιβάλει ο τυφλός κομματοσκυλισμός σας.

Το βίντεο είναι εκεί και το βλέπουν όλοι.
Και όλοι είναι πάνω κάτω αυτών των απόψεων: http://www.haloscan.com/comments...705595754/ #3060
http://www.haloscan.com/comments...705595754/ #3193

Η πλάκα είναι όμως που χαίρεστε επειδή ο Άδωνις δεν συμφωνεί μόνο ιδεολογικά με το βιβλίο. Δηλαδή χαίρεστε που δε συμφωνεί με τη ναζιστική ιδεολογία, αλλά συμφωνεί με όλα τα άλλα...



Gravatar @pølsemannen
Από το τι θεωρούν βίδεα τη χρονιάς οι ακροδεξιοί, βγάλε συμπέρασμα για το χάος απροσμέτρητον της κρανιακής των κοιλότητος...



@sty
Ο Αδώνιδας,(Ορθή κλισις:

Ον. Ο Αδώνιδας
Γεν. Του Αδώνιδος
Δοτ. Τω Αδώνιδα
Αιτ. Τον Αδώνιδαν
Κλητ. Ω Αδωνι

Αγαπητέ ζουγκλοσυνεργάτα, στη δοτική θα διαφωνήσω και θα προτείνω: τω Αδώνιδι

@ΠΕΑ ΚΥΑΝΕΑ | 28.03.08 - 12:10 am |
Ασφαλώς και να σας βάλουμε στα λίνκια μας κ. Πέα. Έξω από το πηγάδι κατουρήσατε εσείς και δε θα σας βάλουμε;

@πετρουλα
Fr äulein Stein, αρκούσε και μόνο το χρώμα να μας λέγατε και θα τον βρίσκαμε. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν η καμουφλαρισμένη κοσμοσφαίρα του Sly.

@κάποιος
κ. Κάποιε, τι σόι πράκτορας είστε πάλι εσείς και μαρτυράτε τα μελλοντικά μας σχέδια;
Όλα αυτά που λέτε θα βγούνε στο VolumeII.
Να μη τα λέμε και όλα μαζεμένα.



Gravatar @kafros7

" Τέλος, επειδή πολλές φορές κατηγορείς κάποιους ότι δεν απαντούν επί της ουσίας του post, απλά διάβασε όλα τα comments των φίλων σου και θα δεις πόσο βαθυστόχαστα και εύστοχα είναι."

Κατά πρώτον,επί της ουσίας πρέπει να μιλάν περισσότερο μάλλον αυτοί που διαφωνούν κι όχι αυτοί συμφωνούν μην έχοντας (ή μη θέλοντας) να προσθέσουν κάτι άλλο.
Κατά δεύτερον,χαρακτηριστικό... χαρακτηριστικό υγειούς ανθρώπου είναι το χιούμορ,εν αντιθέσει...



Gravatar @spy

Την γνωρίζω αυτή τη μέθοδο αντιμετώπισης φοβιών,αλλά σκέψου ότι το φίδι ή η αράχνη στα @@ της άμα έχει απέναντί της κάποιον που την κοιτάει με γουρλωμένα μάτια.Φαντάζεσαι να σαι Εβραίος,να προσπαθείς να γίνεις καλά και να χεις απέναντι σου τον Πλεύρη να σε κοιτάει με τον ίδιο τρόπο;!



Gravatar Κρατω αυτο:
" ουδόλως μας ενδιαφέρει αν πρόκειται για Εβραίους, Γερμανούς, Έλληνες, Αλβανούς κλπ..
Όταν βλέπουμε τέτοια απαξίωση και προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, τότε θα κράζουμε τον κάθε υπαίτιο από όπου και αν προέρχεται αυτός."

κι αυτο:"
Γι αυτό ο "πόλεμος" αυτός θα πρέπει να σταματήσει. Οι φιλοσημίτες να ρίξουν τους τόνους μπας και ησυχάσουμε από τους Πλεύρηδες. "Η βία φέρνει βία". ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ."
Δλδ:
O ι υπερβολες ειναι γραφικες,ειτε οι "αριστερες" ειτε οι "δεξιες".Και στο κατω κατω και ετσι να'ναι τα πραγματα,οπως τα λεει ο Πλευρης τα λεει με τετοιο τροπο,χρησιμοποιωντας τοσες υπερβολες και διαποτισμενος με τοσο μισος ,που τον πιστευουν μονο οι κολλημενοι και οι αγραμματοι.
Παντως τη μια σελιδα που διαβασα,που ελεγε για τους ραββινους,αν ειναι αληθεια,μου θυμισαν λιγο των δικων μας τις υπερβολες,αλλα τα σχολια του Πλευρη(αυτου δεν ειναι?),δεν ηταν υπερβολικα.Ακου αν σου πει οτι το δεξι ειναι αριστερο πρεπει να τον πιστεψεις!



Gravatar "Η πλάκα είναι όμως που χαίρεστε επειδή ο Άδωνις δεν συμφωνεί μόνο ιδεολογικά με το βιβλίο. Δηλαδή χαίρεστε που δε συμφωνεί με τη ναζιστική ιδεολογία, αλλά συμφωνεί με όλα τα άλλα..."

Κατ' αρχήν, σε ποιο σημείο μίλησα για χαρά; Αναφέρθηκα σε αυτά που είπε και από αυτά δεν διαφαίνεται ότι συμφωνεί με το βιβλίο του Πλεύρη. Έχει αναλύσει την σχέση του με τον Πλεύρη και όλα αυτά που τους ενώνουν και τους χωρίζουν, οπότε μην λέμε συνέχεια τα ίδια.

Ποια είναι τα άλλα που συμφώνησε μαζί του; Λέει ο Άδωνις ότι το βιβλίο έχει πολλά γεγονότα μέσα με αποδεικτικά στοιχεία. Πολύ πιθανόν να συμβαίνει και καλά κάνει και συμφωνεί. Από πότε η γνώμη του Πλεύρη είναι λάθος μόνο και μόνο γιατί την εκφράζει ο ίδιος; Πράγματι είναι ρατσιστής του κερατά με τους Εβραίους, αλλά αυτό δεν του αφαιρεί το δικαίωμα να γράφει και σωστά πράγματα και φυσικά δεν αναφέρομαι στο ζήτημα του ολοκαυτώματος! Μην κολλάς σε επουσιώδεις λεπτομέρειες και κάνεις... Λιακοπούλειες σκέψεις.

Υ.Γ. Γιατί κάποιος θεωρείται ρατσιστής, όταν δηλώνει αντισημίτης, αλλά δεν είναι ρατσιστής στην περίπτωση που δηλώσει αντιαμερικανός; Πάντα είχα αυτή την απορία και θα ήθελα κάποιος να μου δώσει μια απάντηση...



Gravatar @kafros7: " Γιατί κάποιος θεωρείται ρατσιστής, όταν δηλώνει αντισημίτης, αλλά δεν είναι ρατσιστής στην περίπτωση που δηλώσει αντιαμερικανός; Πάντα είχα αυτή την απορία και θα ήθελα κάποιος να μου δώσει μια απάντηση..."

Οποιοσδήποτε δηλώνει αντι-εθνοκάτι, κατά τη γνώμη μου, είναι βλαμμένος, εκτός από ρατσιστής (πλεονασμός :P). Δήλωσε κάποιος εδώ μέσα αντιαμερικανός, Κάφρε, ή πάλι προσπαθείς να αλλάξεις συζήτηση;

Ο tropikosss κι εγώ ακόμα περιμένουμε απάντηση...θα πάμε για hamburgers μετά, για να τσιγκλίσουμε τους "γαμώ-τους-αντιστασιακούς" αντι-αμερικάνους. Όταν γυρίσουμε ελπίζουμε σε απάντηση στα ερωτήματά μας.



Gravatar @Kafros7
Αναφέρθηκα σε αυτά που είπε και από αυτά δεν διαφαίνεται ότι συμφωνεί με το βιβλίο του Πλεύρη.

κ. Κάφρε μη επιχειρείτε να αθωώσετε τον Άδωνι διαστρεβλώνοντας τα λεγόμενά του.
1) Ο Άδωνις είπε ότι διαφωνεί με το βιβλίο ΜΟΝΟ ως προς την ιδεολογική του χροιά.
2) Το αποκάλεσε αγαπημένο του βιβλίο.
3) Κοιτάξτε τι αποκάλεσε αγαπημένο του βιβλίο, όπως και τι διαφήμιζε με τόσο πάθος: http://docs.google.com/View? doci...cjhqnjk_0dnwbdg


Δήλωσε κάποιος, είτε αντιαμερικάνος, είτε αντισημίτης, είτε αντιτούρκος, είτε ανθέλληνας, είτε αντικορεάτης,..., είναι για μένα ρατσιστής του κιαρατά.



Gravatar mono mia symboylh deinw:tria krya mpanakia kathimerinws!
kai diatheste ta leyta sas alloy..
mhpws ksetholwsei to myalo sas..
eleos o kathe sterimenos poy apo mikros hthele na to paizei antidrash(me tis eylogies twn xrhmatwn twn gonewn toy..giati monos toy den tha mporoyse..oloi theloyn mia agkalia,kyriws xrhmatikh...)grafei o,ti toy katebei..
na exete yp'opsin sas kyrioi "proodeytikoi" tholokoyltoyriarides,poy mono eseis nomizete pws eiste kai kaneis allos,oti tha elthei kapoia stigmh h wra poy tha allaksete gnwmh(oxi gia tipota allo,alla gia to symferon sas)alla tha einai arga..kai na sas dw meta poso mages eiste!Fasistaria toy kerata!



Gravatar @eistekaifainestai


Ταλεντάρα είσθε!
Το βιβλίο του Γκέμπελς που ψάχνετε στο google το βρήκατε τελικά;



Gravatar @eistekaifainestai:

Με την ευλογία των χρημάτων των γονέων μου και πολλές αγκαλιές (τις οποίες επιθυμούσα...), σου αναφέρω ότι το "είστε και φαίνεστε" είναι σε ενεργητική φωνή, άρα του πάει μούρλια ένα έψιλον στο τέλος. Αλλά μάλλον η επιλογή των greeklish είναι σοφή εκ μέρους σου.

Πρίν αναζητήσεις Γκέμπελς στο Google ψάξε κάποιον Τριανταφυλλίδη και διάβασε τα πονήματά του. Εκτός αν είσαι ΛΑΟΣ και αυτή είναι η γλώσσα της δουλειάς.



"na sas dw meta poso mages eiste!"

Οι μάγκες δεν υπάρχουν πιαααααά...τους πάτησε το τρεεεεένοοοο...






Gravatar Πφφφ...γράψε β' πληθυντικό που παίρνει "ε", τις θετικές μου επιστήμες μέσα.

Νάσο αν βλέπεις για ρίξε ένα χεράκι, πώς λέγονται αυτά; Μας έχει φάει η δίψα για γνώση...



Gravatar Απαντώ με ένα μήνα καθυστέρηση, τώρα το είδα.

Είναι συνηθισμένο λάθος η σύγχηση της κατάληξης -τε (β'πληθ ενεργητικής) με την -ται (γ' εν. παθητικής).

π.χ. αυτο παίζεται, εσείς παίζετε.

Η πλάκα είναι ότι η κατάληξη -στε παίρνει πάντα έψιλον, κάτι που προφανώς δε γνωρίζει ο από πάνω σοφός συμβουλάτορας.

Να δεις που, σοβαρά τώρα, θα είναι και υπέρ της επιστροφής στην καθαρεύουσα, μη σου πώ και στην αρχαία.



Gravatar Λϊγο καθυστερημένα πήρα είδηση της τρομοκρατίας που εξαπέλευσε η ΝΕΟΣ ή όπως διαολο την λένε σε blog που δεν της ¨κάνουν". Όμως φίλοι μου, εξαιτίας κάποιοων μπουρδολόγων μη μεταβαλόμαστε οι μισοπί Έλληνες σε θεολόγους με βάση τα θρησκευτικά που μάθαμε στο σχολείο. Έτσι θεωρώ "φασισιστικό" εξίσου κάποιους ανθρώπους να τους θεωρείτε ηλίθιους επειδή πιστεύουν σε κάποια πράγματα και εμμέσως πλην σαφώς να τους ταυτίζετε με νεοφασιστικές ομάδες. Το πιο εύκολο να απομονώσουμε ένα κομμάτι του Χρυσόστομου και να πούμε "τι μπόυρδες γράφει". Το δυσκολότερο είναι να διαβάσουμε Χρυσόστομο, όπως και θεολόγους όπως ο παπα Γιώργης ο Μεταλληνός για να βρούμε κλειδιά ερμηνείας και να κατανοήσουμε πριν αφορίσουμε.

Όχι καλοί μου φίλοι! Σε όσους μας πετάτε τον χαρακτηρισμό του ηλιθίου, εμέσσως πλην σαφώς επαναλαμβάνω, δεν σημαίνει ότι ταυτιζόμαστε ή αποδεχόμαστε άτομα σαν τον Γεωργιάδη, που δεν τους ξέραμε καν πριν άλλοι (αν)εγκέφαλοι τους ψηφίσουν για βουλευτές.

Συγγνώμη αν σας κούρασα.

Ένας δημοκρατικά χαρακτηεισμένος Μπουρδολόγος



Gravatar Συνεχίστηκε για τρίτη ημέρα η εκδίκαση της έφεσης του Δικηγόρου & Καθηγητή Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Γκουανταλαχάρα του Μεξικού Κωνσταντίνου Πλεύρη
δες σχετικά Εβραίοι, όλη η αλήθεια http://makelio.blogspot.com/2009...og- post_17.html
& Εβραίοι, όλη η αλήθεια ΜΕΡΟΣ ΙΙ
http://makelio.blogspot.com/2009...- post_5652.html
με εξέταση των μαρτύρων κατηγορίας (εβραιολόι+Δημητράς)
Εξετάστηκαν κατά σειρά ο πρόεδρος του ΚΙΣ Κωνσταντινής & ο πρόεδρος & γραμματέας της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών με κάτι παράξενα ασιατικά ονοματεπώνυμα δύσκολο να συγκρατηθούν γι'αυτό & δε θα αναφερθούν προς αποφυγή λάθους.ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ κ.Κώστα ΠΛΕΥΡΗ ΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΧΕ ΛΟΓΩ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΕΒΡΑΙΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ κρίθηκε από το Δικαστήριο ότι δεν ενέπιπτε στα πλαίσια της δίκης.
Όλοι πέρα από το ότι επαναλάμβαναν το ίδιο ποίημα ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ & ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ ούτε σχολίασαν ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ & ΑΛΛΑΧΟΥ.Το γερό πυροβολικό, ο χουντοαναθρεμμένος υιος Υπουργού της 7ετους κυβέρνησης των Συνταγματαρχών Δημητράς,εξετάστηκε στο τέλος.Με ύφος 10 καρδιναλίων ξεχνάει τον ρόλο του ως μάρτυρα & μιλάει ως αυτόκλητος συνήγορος (πανάσχετος με τη νομική επιστήμη)θέλοντας να ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ (ποιος?o χουντοαναθρεμμένος Δημητράς τους 5 Δικαστές του Πενταμελούς Εφετείου για τις γνωμοδοτήσεις του ΟΗΕ & τη νομολογία της ΕΣΔΑ)για να λάβει την απάντηση από το Δικαστήριο:ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ,ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ,Η ΑΡΝΗΣΗ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΟΥ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ (που παίζει από 66.000 Εβραίους νεκρούς σύμφωνα με έγγραφο του Διεθνούς Ερυθρού Σ�



Gravatar Spy, Sly, Shy, Sty, Sry, Say φέρ' τε το φλιτ. Μεταπτυχιακό ιπτάμενο ζωϋφιο του πανεπιστημίου της Μπουχάρα εμφανίστηκε να κάνει ενημέρωση λερώνοντας τον τόπο.



Gravatar Το φλιτ!



Gravatar Φλιτ ξε-φλίτ, η προσφώνηση του γέροντος Πλεύρη (+ευλόγησον+ κλπ) ήταν όλα τα λεφτά, ακόμα γελάω!

"Δικηγόρου & Καθηγητή Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Γκουανταλαχάρα του Μεξικού Κωνσταντίνου Πλεύρη"





Gravatar Μια μόνο επισήμανση, που ξέχασα λόγω του γέλωτος.

Το ζωύφιο αναφέρει τις λέξεις "χουντοαναθρεμμένος" και "Δημητράς" στην ίδια πρόταση, και αυτό είναι επίσης αρκετά ευτράπελο.

Προφανώς κάνει λόγο για τον πατέρα του Π. Δημητρά, που ήταν στέλεχος της χούντας, με σκοπό να επηρεάσει τη γνώμη κάποιου που δεν γνωρίζει την κατάσταση και ταυτόχρονα δεν επιθυμεί να διαθέσει χρόνο για να ψαχτεί (προπαγάνδα το λένε αυτό).

Από τη μία όμως ο Κ.Πλεύρης ήταν ο ίδιος στέλεχος της χούντας, και περήφανος για τη συμμετοχή του σε αυτήν, όπως ο ίδιος δηλώνει.

Από την άλλη, τί κι αν ήταν ο πατέρας του κ. Δημητρά χουντικός, αναρχικός ή ό,τιδήποτε άλλο. Σημασία έχει τί κάνει ο ίδιος και όχι τί έκανε ο πατέρας του και, από ότι φαίνεται, αν κάποιον ενοχλεί ο κ. Δημητράς, αυτός είναι ένα στέλεχος της χούντας (Κ.Πλεύρης).

Προς ενημέρωση ζωυφίων: επόμενα μαζικά copy/paste κειμένων σε διαφορετικά posts θα διαγράφονται.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή