29 Νοε 2007

Δίκη Κώστα Πλεύρη και 'Ελεύθερου Κόσμου' II

29 Νοε 2007 , 4:42 μ.μ.
Συνεχίζουμε από το προηγούμενο δημοσίευμα με τον σχολιασμό της "υπερασπιστικής" γραμμής του Πλεύρη στη δίκη που έγινε στις 11/9 και διεκόπη.

Τις προάλλες, μία μέρα μετά τη δίκη στις 11/9, γνωστό πνευματικό παιδί του γερο-ναζί Πλεύρη και συναγωνιστής (sic) των φίλων μας από το ΝΕ.Ο.Σ-φόρουμ, είχε ανεβάσει στο youtube ένα βίντεο με αποσπάσματα από τη δίκη, τα οποία είχε ηχογραφήσει στο δικαστήριο.
Το βίντεο μετά από λίγο το απέκρυψε από τους υπόλοιπους χρήστες στο κανάλι του στο youtube, αλλά εμείς προλάβαμε και το αποθηκεύσαμε (το εν λόγω βίντεο είχε ανεβεί επίσης και εδώ από κάποιον άλλον συναγωνιστή).

Στο βίντεο αυτό αφαιρέσαμε όλες τις απαντήσεις των μαρτύρων κατηγορίας, διότι όπως είπαμε και στην αρχή μας ενδιαφέρουν μόνο τα επιχειρήματα της υπεράσπισης. Δηλαδή του πρώην υποψηφίου του ΛΑ.Ο.Σ Κώστα Πλεύρη και συγγραφέα αυτών των "απόψεων", του νυν βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Θανάση Πλεύρη, που με τόσο πάθος -όπως θα ακούσετε- υπερασπίζεται τις προαναφερθείσες "απόψεις" και του ...εισαγγελέα Λεωνίδα Λαζαράκου.

Μετά το βίντεο ακολουθεί ο δικός μας σχολιασμός στα "επιχειρήματα" του Πλέυρη & Υιός και του εισαγγελέα ξεχωριστά. Σχολιασμός που μπορεί ίσως και να εμπνεύσει περισσότερο τους μάρτυρες κατηγορίας που μας διαβάζουν.

Η μουσική υπόκρουση στο βίντεο, είναι ένα μικρό απόσπασμα από την την 5η Συμφωνία του Gustav Mahler (1860-1911), ενός επίσης "υπανθρώπου" Εβραίου.





Θανάσης Πλεύρης

  • Όταν κάποια θρησκεία πιστεύει ότι υπάρχει εκλεκτός λαός που κυριαρχεί του κόσμου είναι ρατσιστική ή δεν είναι ρατσιστική;
  • Αυτή τη στιγμή κάποιος που αποδέχεται τη θρησκεία των Εβραίων – το Ταλμούδ – πιστεύει ότι υπάρχει εκλεκτός λαός ή δεν το πιστεύει; Αυτό είναι ρατσιστικό ή δεν είναι;
Εδώ έχουμε να κάνουμε με τη απόλυτη παράνοια.

Όχι μόνο γιατί αυτές οι ερωτήσεις τέθηκαν για να υπερασπίσουν το περιεχόμενο αυτού του κατάπτυστου βιβλίου (δηλαδή φράσεις σαν κι αυτή: «Έτσι θέλουν οι Εβραίοι. Διότι μόνον έτσι καταλαβαίνουν: εντός 24 ωρών και εκτελεστικό απόσπασμα» [Σελ. 742]), αλλά επειδή για τον Κώστα Πλεύρη -κατά δική του δήλωση- ο κυριότερος λόγος για τον οποίο του φταίνε οι Εβραίοι και γράφει όλα αυτά τα συκοφαντικά εναντίον τους, είναι η ..θρησκεία τους (!), ή οποία κατά το Ταλμούδ θεωρεί τους Εβραίους "εκλεκτό λαό".
«Επανειλημμένως θα τονίσω ότι δεν επιτίθεμαι εναντίον των Εβραίων ως ατόμων, ως λαού, ως φυλής, ως Έθνους, αλλ’ εναντίον της θρησκείας των, επειδή αυτή διδάσκει, ότι οι Εβραίοι συνεφώνησαν με το Θεό τους (Ιεχωβά) αυτοί να τον λατρεύουν κι εκείνος να τους εξασφαλίσει την παγκόσμιον κυριαρχίαν και όλα τα Έθνη του κόσμου, να υποταγούν στους Εβραίους και να είναι δούλα αυτών» [σελ.902]

«Το βιβλίον μου που τώρα διαβάζετε είναι μια απλή απόδειξις, ότι εμείς δεν υπολογίζομεν τους Εβραίους. Τους καταφρονούμε δια την ηθικήν των, δια την θρησκείαν των, δια τας πράξεις των, που όλα μαζί αποδεικνύουν ότι είναι υπάνθρωποι». [σελ.583]

«Εβραίος (στο θρήσκευμα) και άνθρωπος είναι έννοιαι αντιφατικαί, δηλαδή η μία αποκλείει την άλλην» [σελ.597]
Με λίγα λόγια, η πλεύρια λογική στο βιβλίο του Πλεύρη προστάζει, ότι αν για παράδειγμα δούμε κάποιον να πνίγεται, ο οποίος έχει την "ατυχία" να είναι Εβραίος, τότε θα πρέπει να τον αφήσουμε να πνιγεί διότι το Ταλμούδ αναφέρει ότι οι Εβραίοι είναι εκλεκτός λαός.


Πέραν της γελοιότητας των ισχυρισμών του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ Θανάση Πλεύρη και του πατέρα του, θα θέλαμε και εμείς σε αυτό το σημείο να χρησιμοποιήσουμε αυτή την πλεύρια "λογική", αλλά εναντίον των Ελλήνων αυτή τη φορά.
Δηλαδή θα χρησιμοποιήσουμε ως εφαλτήριο την Ορθοδοξία για να καταδικάσουμε τον ελληνικό λαό.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα δύο βασικά συστατικά της Ορθοδοξίας, είναι η Παλαιά και η Καινή Διαθήκη, τα οποία βάσει της Ορθοδόξου Πατρολογίας είναι αδιαχώριστα και το ένα συμπληρώνει το άλλο.

Για παράδειγμα:
Χρυσόστομος:
«Προέλαβεν τὴν Καινὴ ἡ Παλαιά καὶ ἡρμήνευσε τὴν Παλαιὰ ἡ Καινή.»
Ή όπως θέλουν να έχει πεί για τις Γραφές της Παλαιάς Διαθήκης και ο ίδιος ο Ιησούς (στην Καινή Διαθήκη):
«Να ξέρετε ότι όσα γράφτηκαν στις Γραφές, έχουν γραφτεί για να μας διδάσκουν»
[προς Ρωμαίους 15.4]

«Κανείς δεν μπορεί να ερμηνεύσει τις προφητείες των Γραφών. Γιατί καμιά προφητεία δεν προήλθε από ανθρώπινο θέλημα, αλλά εμπνευσμένοι από το Άγιο Πνεύμα, αξιώθηκαν άγιοι άνθρωποι να μιλήσουν εκ μέρους του Θεού»
[Πέτρου Β' 1.20-21]

«Μη νομίσετε πως ήρθα να καταργήσω το Νόμο ή τους Προφήτες. Δεν ήρθα για να τα καταργήσω, αλλά για να τα πραγματοποιήσω.»
[Ματθαίος 5.17-19]
Αν εξαιρέσουμε την αιμομιξία, το νταβατζιλίκι, τους βιασμούς και τις θείες δολοφονίες από τα οποία βρίθει η Παλαιά Διαθήκη, για να δούμε τι άλλο μας λέει:
«Εσείς είστε λαός αφιερωμένος στον Κύριο, τον Θεό σας. Αυτός σας διάλεξε μέσα από όλους τους λαούς της γης για να είστε λαός δικός του»
[Δευτερονόμιον 7.6]

«Ευτυχισμένος είσ' εσύ Ισραήλ. Ποιός είναι σαν εσέ λαός, που σ' έχει σώσει ο Κύριος; Αυτός είναι η ασπίδα που σε προστατεύει, το ξίφος που σου δίνει υπεροχή. Άδικα θα σε κολακεύουν οι εχθροί σου, εσύ θα την ποδοπατήσεις την υψηλοφροσύνη τους.»
[Δευτερονόμιον 33.29]
Ας ρίξουμε μια ματιά και στην Καινή Διαθήκη, να δούμε τι είχε πει ο Ιησούς:
«Ποιός μπορεί να νικάει τον κόσμο; Μόνο όποιος πιστεύει πως ο Ιησούς είναι Υιός του Θεού.»
[Ιωάννου Α' 5.5]

«Όποιος πιστέψει και βαφτιστεί θα σωθεί. Όποιος δεν πιστέψει θα καταδικαστεί.»
[Μάρκος 16.16]

«Όποιος πιστεύει σ' αυτόν δεν έχει να φοβηθεί τη θεϊκή κρίση. Αυτός όμως που δεν πιστεύει, έχει κιόλας καταδικαστεί γιατί δεν πίστεψε στον μονογενή Υιό του Θεού.»
[Ιωάννου 3.18]
Αφού πήραμε μια γεύση από Ορθοδοξία και χρησιμοποιώντας πάντα τη "λογική" του Θανάση Πλεύρη (όπως και του πατέρα του φυσικά), ερχόμαστε τώρα να θέσουμε τα ανάλογα ερωτήματα:

  • Όταν κάποια θρησκεία -η Ορθοδοξία- πιστεύει ότι υπάρχει εκλεκτός λαός που διάλεξε ο Θεός ανάμεσα σε όλους τους άλλους, είναι ρατσιστική ή δεν είναι ρατσιστική;
    (Βέβαια εδώ επικρατεί πλήρης σύγχυση διότι ο εκλεκτός λαός δεν είναι οι Έλληνες αλλά οι Ισραηλίτες. Αλλά και πάλι έχουμε να κάνουμε με εκλεκτό λαό)
  • Αυτή τη στιγμή κάποιος που αποδέχεται την Ορθοδοξία, πιστεύει ότι όσοι δεν την ασπάζονται είναι καταδικασμένοι ή δεν το πιστεύει; Αυτό είναι ρατσιστικό ή δεν είναι;
Οπότε, τώρα που μέσω της θρησκείας βγάλαμε τα συμπεράσματά μας για όλους τους Έλληνες που ασπάζονται την Ορθοδοξία, έχουμε το δικαίωμα να γράψουμε γι αυτούς ένα βιβλίο, ονόματι "Οι Έλληνες: Όλη η αλήθεια".

Γιατί στην ουσία, όσο ρατσιστές και μισάνθρωποι είναι οι Έλληνες λόγω της θρησκείας τους, άλλο τόσο είναι και οι Εβραίοι λόγω της δίκης τους.

Εκτός αυτού, το ότι ειδικά οι Πλεύρηδες κατηγορούν άλλους για ρατσισμό, αυτό είναι άλλο ανέκδοτο..


Πέρα από τα σχόλια, η οσμή είναι η ίδια με τα "God save the Queen" ή τα "Η Παναγία στο πλευρό του έλληνα στρατιώτη" και άλλα τέτοια ηλίθια, με τα οποία συμφωνεί και ο υιός και ο πατέρας ο μωρός. Αυτό δεν είναι ρατσισμός. Η αποχαύνωση της θρησκείας είναι.

  • Ποιες συγκεκριμένες πράξεις σας κατήγγειλαν Εβραίοι ότι έγιναν ένεκα του συγκεκριμένου βιβλίου.
  • Σας αναφέρθηκε κάποια πράξη ότι εξαιτίας αυτού του βιβλίου υποκινήθηκε κάποιος;
  • Τελικά εν γνώσει σας δεν έχει υποκινηθεί μέχρι σήμερα κανένας σε πράξη βίας.
  • Σας αναφέρθηκε στους 18 μήνες ότι υπήρξε έστω και κάποιος που έκανε μια πράξη βίας ή υποκινήθηκε σε πράξη βίας; Έχετε κάποια αναφορά;
  • Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι μετά τους 18 μήνες κυκλοφορίας του θα υποκινηθεί κάποιος; Τι στοιχεία έχετε;
Εδώ ο αν μη τι άλλο ευφυέστατος Θανάσης Πλεύρης, με αυτά τα ερωτήματα προσπαθεί να αποδείξει ότι τα όσα αναφέρονται στο βιβλίο είναι ακίνδυνα και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να υποκινηθούν διάφοροι ηλίθιοι για να προβούν σε βιαιότητες εναντίον Εβραίων.

Αναφέρει βέβαια τους 18 μήνες, διότι για τον Θανάση Πλεύρη υπάρχει ημερομηνία λήξεως υποκινήσεων βιαιοτήτων μετά την κυκλοφορία. Δηλαδή αν περάσει κάποιο ορισμένο χρονικό διάστημα μετά την κυκλοφορία του βιβλίου, από τότε και στο εξής δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Με λίγα λόγια, μετά την πλεύρια λογική μας προέκυψε και η πλεύρια θεωρία περί επικινδυνότητας των γραπτών.

Η γελοιότητα των ερωτήσεων αποδεικνύεται δε και από το γεγονός, ότι περιμένει από τη μάρτυρα να του απαντήσει, στο αν εξαιτίας του συγκεκριμένου βιβλίου του πατέρα του έγιναν βιαιοπραγίες.

Διότι κατά τον Θανάση Πλεύρη οι ρατσιστές που βιαιοπραγούν έχουν πάντα γραμμένο στο μέτωπό τους το βιβλίο από το οποίο υποκινήθηκαν και έτσι είναι πάντα εύκολο για τις αρμόδιες αρχές να καταλογίζουν κάθε φορά τις ευθύνες σε συγκεκριμένα ένοχα βιβλία.

Βέβαια ούτε λόγος για το μίσος και τις διακρίσεις που προκαλεί το εν λόγω βιβλίο.


Μη ξεχνάμε, ότι το 1897 στην Κέρκυρα, το 1933 στη Θεσσαλονίκη, τα δημοσιεύματα προκάλεσαν πογκρόμ εναντίον του εβραϊκού στοιχείου. Για να μην αναφερθούμε στα περιβόητα πλαστά "Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών", τα οποία ήταν το μεγαλύτερο κίνητρο των Ναζί για να στραφούν εναντίον των Εβραίων.

Ότι χαϊδεύει τη μισαλλοδοξία, είναι από μόνο του καταδικαστέο. Το καταδικάζει τόσο η στοιχειώδης λογική, όσο και η ανθρώπινη υπόσταση μας.



Kώστας Πλεύρης


  • Κατηγορώ τους Γερμανούς ότι έκαναν εγκλήματα εις βάρος των Εβραίων ναι ή όχι;
  • Στη σελίδα 1016 γράφω: «Στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως παρετηρήθησαν σκληρότητες έγιναν βασανισμοί και βιαιοπραγίες κατά κρατουμένων Εβραίων οι οποίοι απέθαναν από τας κακουχίας και τα λοιπά και παραθέτω στοιχεία.
  • Στη σελ. 1041 γράφω ότι στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως απέθαναν χιλιάδες, εκατοντάδες, εκατομμύρια ανθρώπων;
  • Στη σελίδα 1044 γράφω ότι είμαι βέβαιος ότι στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως έγιναν φοβεραί βιαιότητες. Πράγματι συνέβησαν ακρότητες.
  • Στη σελίδα 56 γράφω «Μα δεν υπήρξαν στρατόπεδα συγκεντρώσεως; Βεβαίως υπήρξαν. Εκεί υπέφεραν οι Εβραίοι; Βεβαίως υπέφεραν.
  • Όταν γράφω ότι εις τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως οι Εβραίοι υπέστησαν τα πάνδεινα κατηγορώ τους Γερμανούς ή όχι;
  • Λοιπόν. Χαρακτηρίζω τους Εβραίους που απέθαναν στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως θύματα άξια λύπης ναι ή όχι;
  • Γράφω ότι εις τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως εδεινοπάθησε, εβασανίσθηκε, απέθανε πλήθος αθώων ανθρώπων πολλών εθνικοτήτων; Τούτο είναι όντως απεχθές και καταδικαστέον;
Εδώ το φωτομοντάζ που κάναμε περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο την απύθμενη υποκρισία του Κώστα Πλεύρη.
Εν ολίγοις, προσπαθεί να αποδείξει ότι ..λυπάται τους Εβραίους και ότι ..κατηγορεί τους Γερμανούς για τα εγκλήματά τους.

Αλήθεια, τι απέγινε εκείνος ο Πλεύρης που υποστήριζε ότι δεν "μασάει" και ότι τα λέει όλα "χύμα" και πάντα θα τα λέει και ότι δεν φοβάται κανέναν και ότι ακόμα και μέσα στο Ισραήλ τα ίδια πάλι θα έλεγε με το κεφάλι ψηλά χωρίς να λογαριάζει τις συνέπειες;
Είναι μήπως η κατάμεστη με νεοναζί αίθουσα του δικαστηρίου περισσότερο επικίνδυνη από το Ισραήλ;

Αυτά που ισχυρίζεται, ναί τα αναφέρει, αλλά τα επιδοκιμάζει σε πολλά άλλα μέρη του ψευδοπονήματος του. Όπως πχ:
«Ο Ναζί Ανώτατος Δικαστής Βάλτερ Μπουχ διεξήγαγε έρευνα διά τα επεισόδια της «νύκτας των κρυστάλλων» …Αυτά βεβαίως η εβραϊκή προπαγάνδα τα αποκρύπτει. Απεναντίας μάλιστα κατηγορούν τα SS δια τα έκτροπα, τα οποία προσωπικώς υπερεγκρίνω» [σελ. 558]

«Ο Ναζισμός λοιπόν γνωρίζων καλώς τα Εβραϊκά σχέδια απεφάσισε, όπως αλλού περιγράφω, να εκδιώξη τους Εβραίους από την Ευρώπην. Και έπραξε κατά την γνώμιν μου πολύ ορθώς» [σελ. 432]
Και ακόμα χειρότερα, αναφέρεται πως "οι Εβραίοι απέθαναν" (λες και απεβίωσαν φυσιολογικά.) Πουθενά δε λέει πως τους σκότωσαν οι ομοϊδεάτες του και ινδάλματα του ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΣΑΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΤΗΝΩΔΕΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ.


  • Ο Βολταίρος ήτο ναζί; Φασίστας; Λοιπόν. Λέει ο Βολταίρος: "Δεν θα εύρετε εις τους Εβραίους παρά ένα λαό αμαθή και βάρβαρο. Ο οποίος συνενώνει από πολλού την πλέον αισχράν φιλαργυρίαν, την απεχθήν δεισιδαιμονίαν, με το ακατανίκητον μίσος δι όλους τους λαούς οίτινες τον ανέχονται και τον πλουτίζουν. "
Καλά, αυτό είναι το πιο καλό. Παίρνει το μίσος των Διαφωτιστών, κατά της Εκκλησίας και του Χριστιανισμού, τους οποίους θεωρούν υπεύθυνους για το πολιτιστικό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και το ανάγει σε τσιτάτο.

Μάθε κύριε διαστρεβλωτή, πως στο λήμμα Εβραίος στο φιλοσοφικό λεξικό, τα πάντα περιγράφουν ουσιαστικά τους εξουσιαστές και πλάνους Χριστιανούς. Και τέλος τέλος, δεν μπορεί να αποτελεί τσιτάτο στο στόμα οποιουδήποτε δεν έχει μελετήσει ποτέ του, τόσο τον Βολταίρο ή τους εγκυκλοπαιδιστές.



Εισαγγελέας Λεωνίδας Λαζαράκος:

  • Ο Πλεύρης έχει έχει τις χ-ψ απόψεις. Μπορούμε να διαφωνούμε εμείς οι άλλοι. Όλη η ανθρωπότητα θέλετε; Σύμπασα; Θέλετε να είναι ο μόνος στην Ευρώπη ο οποίος έχει αυτές τις απόψεις; Δεν του έχουμε το δικαίωμα να διαφοροποιείται;
  • Εδώ κυκλοφορεί ο κάθε ανώμαλος και ο κάθε τοξικομανής και βγαίνουνε όλοι οι θολοκουλτουριάρηδες και οι προοδευτικοί και λένε το εξής: "Ά Το δικαίωμα στη διαφορετικότητα. Ά το δικαίωμα στην έκφραση». Και όλοι λέμε: Ωραία και καλά..
  • Εσείς αυτά που ξέρετε, αυτά που θέλετε λέτε, κι ο καθένας αυτά που θέλει λέει. Ο Πλεύρης μόνο να μην πει τίποτε! Να του κόψουμε το κεφάλι σύρριζα.
Ο απροκατάληπτος και σοβαρός εισαγγελέας, ο οποίος έχει ήδη καταγγελθεί, οφείλει να διώκει το έγκλημα κατά της λογικής και της συνείδησης, όπως και το έγκλημα κατά της ζωής ή της περιουσίας.

Εδώ όμως δεν είναι ο εισαγγελέας που μιλάει. Μάλλον ο συνήγορος υπεράσπισης μίλησε, δια στόματος ενός κατ' επίφαση "εισαγγελέα", ο οποίος αγνοεί κραυγαλέα τους νόμους και στην προκειμένη περίπτωση τον αντιρατσιστικό.

Αφήνουμε δε ασχολίαστη στην άκρη, την ειδοποιό ανοησία "...όλοι οι θολοκουλτουριάρηδες..." που αποτελεί εκτός αυτού και κλασσική ακροδεξιά γλώσσα.

Τελικά ισχύει πως στην Ελλάδα υπάρχει μόνο εκπαίδευση και καθόλου Παιδεία. Από παλαιά...

  • Αν θέλετε να ξέρετε ο νόμος 927/79 είχε κίνητρο την προστασία των Αθιγγάνων οι οποίοι είχαν υποστεί αυτά τα οποία λέτε εσείς. Δεν τους επέτρεπαν την είσοδο σε καταστήματα, δεν τους εξέδιδαν εισιτήρια η ακτοπλοία, να μπούνε σε πλοία μέσα δεν τους επέτρεπαν να μπούνε σε καφετέριες, δεν τους επώλουν οι καταστηματάρχες σακάκια, παντελόνια, πουκάμισα, γι αυτό αν θέλετε να πάρουμε τα πράματα πιο βαθιά.
Αυτό και αν είναι επιχείρημα για να αθωωθεί ο Πλεύρης..
Επιχείρημα που αποδεικνύει ότι στο πτυχίο της νομικής του κου Λαζαράκου η ημερομηνία λήξεως έχει περάσει.

Καλά θα κάνει ο κος Λαζαράκος να επισκεφτεί και πάλι μερικές διαλέξεις στη Νομική, διότι εμείς όσο και αν ψάξαμε στον αντιρατσιστικό νόμο (δεν είναι δα και πολύ ογκώδης άλλωστε), πουθενά δεν βρήκαμε κάποιο σημείο που να λέει ότι αυτός ο νόμος ισχύει μόνο για τους αθίγγανους.

Όπως κάθε νόμος που ρυθμίζει τις σχέσεις των πολιτών που "διαφέρουν" σύμφωνα με το Duo Πλεύρη, επεκτείνεται σε κάθε κλάσμα του πληθυσμού το οποίο κινδυνεύει να του φορέσουν το κίτρινο αστέρι του αποκλεισμού οι "Πλεύρηδες" και οι συν αυτοίς.

Αυτά σε ευνομούμενες κοινωνίες και όχι στη sui generis ελληνική, που ανέχεται ακόμα ναζιστικά απολιθώματα. Τελικά, οι Πλεύρηδες και οι προσκυνοφιλούντες τους, είναι η ασυνείδητα υποφώσκουσα ντροπή της "σύγχρονης" κοινωνίας μας. Ντροπή...



Ασφαλώς ειπώθηκαν κι άλλα πολλά στο δικαστήριο, όμως αυτή ήταν η ηχογράφηση του συναγωνιστή των "Νεολαίων" του ΛΑ.Ο.Σ, ο οποίος μας παρουσίασε ασφαλώς τα πιο γερά "επιχειρήματα" της "υπεράσπισης" προσπαθώντας έτσι να αποδείξει ότι ο πνευματικός του γερο-ναζί πατέρας -για τον οποίο μεταμορφώθηκε σε πιστό παπαγαλάκι- αδικείται.


Κλείνοντας, οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε το κάλεσμα της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας, το οποίο οφείλεται στην εικόνα της αίθουσας του δικαστηρίου στις 11/9, όπου οι κερκίδες ήταν κατάμεστες από "όμορφες" άτριχες παρουσίες που παρακολουθούσαν και αποδοκίμαζαν ή επιδοκίμαζαν τη ροή του ντέρμπι ανάλογα με τη δράση της ομάδας τους και του αντιπάλου.



Από την αίθουσα του δικαστηρίου στις 11/9.
Αριστερά τα κινητά με τα οποία θα μπορούσαν να έχουν γίνει οι ηχογραφήσεις.
Δεξιά μερικές από τις "όμορφες" άτριχες παρουσίες.









ΥΓ.
Ευχαριστούμε και δημόσια τον JustAnotherGoneOff για τα μουσικά του φώτα στην επιλογή της μουσικής υπόκρουσης στο βίντεο.
(για όποια περίσταση και να του ζητήσετε μουσική, αυτός θα σας βρίσκει πάντα την κατάλληλη..)


.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή