1 Δεκ 2007

Οξεία…Πλευρήτιδα! (udated)

1 Δεκ 2007 , 12:02 μ.μ.
Ο Γιώργος Πήττας -όπως είχε αναφέρει χθές και στα σχόλιά μας- έγραψε ένα εξαιρετικό άρθρο για τη δίκη Πλεύρη, το οποίο δημοσιεύθηκε σήμερα το πρωί στη μεγάλης κυκλοφορίας κυπριακή εφημερίδα "Πολίτης".

Όλα τα άρθρα του για τον "Πολίτη", ο Γιώργος Πήττας, τα ανεβάζει πάντα και στο ιστολόγιό του "ΣΤΗΛΗ ΑΛΑΤΟΣ", κάθε Σάββατο λίγο μετά την κυκλοφορία της εφημερίδας.


**************************************************


Οξεία…Πλευρήτιδα!



Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, σε φωτογραφία από κάποιο άλλο παράλληλο σύμπαν, από μία "εναλλακτική πραγματικότητα" ως κρατούμενος στο Άουσβιτς. Ποιός ξέρει, μπορεί και μία σκηνή από την...επόμενη του ζωή!




Ναι, «Πλευρήτιδα» με «η» και όχι με «ι».

Όπως και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Πλεύρης χαρακτηρίζει έναν λαό ολόκληρο ως «παράσιτο» έτσι και εμείς, θα τον τοποθετήσουμε στον κάδο των σκουπιδιών, των αποβλήτων και μάλιστα των…τοξικών μιας που η «σκέψη» του δηλητηριάζει επικίνδυνα, κατά τη γνώμη μας πάντα, τους ανθρώπους.

Υποθέτω ο κύριος Πλεύρης δεν έχει επίσης κανένα πρόβλημα να τον χαρακτηρίσω μιασματικό, άρρωστο, υπάνθρωπο, βρωμερό, ύποπτο. Είναι φαντάζομαι αρκετά…διανοούμενος για να δεχτεί κατάμουτρα και μάλιστα χαμογελαστά , όλους τους χαρακτηρισμούς που ο ίδιος κατά κόρον χρησιμοποιεί για Άλλους.

Ο κος Πλεύρης, όπως αρκετοί γνωρίζετε, είναι ο «ιδεολογικός μπαμπάκας» του Εθνικοσοσιαλισμού στην Ελλάδα, είναι αυτός που καταλογίζει στον Χίτλερ δύο τεράστια σφάλματα.

1ον δεν απήλλαξε την ανθρωπότητα από όλους τους Εβραίους πολίτες και
2ον δεν χρησιμοποίησε τα ειδικά χημικά όπλα που διέθετε η Γερμανία, προκειμένου να εξοντώσει κάθε άλλη φυλή πλην της Λευκής στον ευρωπαϊκό χώρο.

Αυτά που διαβάζετε, δεν είναι δικές μου ερμηνείες στο «έργο» αυτού του βαθειά διαταραγμένου ανθρώπου, είναι οι κατά λέξη μεταφερμένες φράσεις του.

Αν αναρωτιέστε γιατί θυμήθηκα αυτό το φάντασμα , είναι γιατί στις 3 Δεκεμβρίου ξεκινάει στην Αθήνα η δίκη του κου Πλεύρη. Και το ερώτημα που βάζουν αρκετοί είναι:

Μπορεί να δικασθεί η άποψη;

Δεν είναι δικαίωμα του κάθε ένα να διατυπώνει με όποιον νόμιμο τρόπο θέλει άποψη;

Δεν είμαι νομικός για να ξετυλίξω εδώ μία περί Δικαίου αγόρευση.

Ωστόσο γνωρίζω το αυτονόητο, γνωρίζω πως όποιος ωθεί στο έγκλημα άλλους, είναι ηθικός αυτουργός στην δυνάμει παρανομία.


Και ο κος Πλεύρης, είναι στα δικά μου τα μάτια τουλάχιστον ήδη καταδικασμένος για εξώθηση τρίτων σε βίαιες και εγκληματικές πράξεις.

Ο λόγος απλός:

Όταν κατά συρροή μέσα από τα βιβλία του, τις εκπομπές του στην τηλεόραση σε κάποια περιθωριακά κανάλια , μέσα από τα άρθρα του «διδάσκει» επίμονα πως μία κατηγορία ανθρώπων που μάλιστα συνιστά φυλή, έθνος, λαό, είναι «παράσιτο» ή πως –αν είναι δυνατόν- η …εβραϊκότητα και η ανθρώπινη ιδιότητα είναι έννοιες αντιφατικές, τότε ναι, είναι πολύ εύκολο να παρασύρεις κάποιον ή κάποιους στο συμπέρασμα πως η ζωή ενός Εβραίου δεν έχει καμία απολύτως αξία, άρα μπορεί να εξοντωθεί χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

Και μάλιστα κατά τον κύριο Πλεύρη, μια τέτοια πράξη, θα είναι ενέργεια….καθαρισμού της κοινωνίας.

Θα παρακολουθήσουμε τη δίκη του κου Πλεύρη.


Και πραγματικά, ως πολίτες θα προσμένουμε σε μία παραδειγματική καταδίκη αυτού του ανθρωποειδούς. (ε κύριε Πλεύρη; Ωραίοι δεν είναι οι χαρακτηρισμοί σας; )

Ερώτηση προς όλους: Αν κάποιος έγραφε διαρκώς και επιμόνως και εκθείαζε ας πούμε την πρακτική της Ε.Ο.17 Νοέμβρη ή της ομάδας Μπάαντερ/ Μάϊνχοφ στη Γερμανία του 70 δεν θα έμπαινε στο στόχαστρο της εξουσίας;

Δεν θα δικάζονταν για «εξύμνηση της τρομοκρατίας» σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία; Η απάντηση είναι απλά «ναι».

Ε! Αυτό ζητάμε. Να χώσουν τον Πλεύρη στο πιο βαθύ μπουντρούμι για εξύμνηση της Ναζιστικής Τρομοκρατίας και για εξώθηση σε πράξεις βίας.

Η Δημοκρατία, είναι ανοιχτή, αλλά κάποιες φορές οφείλει να υπερασπίζεται τον εαυτό της.

ΥΓ1. Αναλυτικά το ιστορικό των δικών Πλεύρη, μεγάλα αποσπάσματα από τα βιβλία του καθώς και ολόκληρα βίντεο από τις τηλεοπτικές του εκπομπές θα βρείτε -μαζί με εξαιρετικές αναλύσεις- στο πολύ γνωστό μπλογκ των Spy Shy & Sky , Jungle-Report, του αιχμηρότερου ίσως site κατά του Εθνικισμού στο Ελληνικό Διαδίκτυο. Ακολουθείστε με τη σειρά τους δυο παρακάτω δεσμούς για να ενημερωθείτε πλήρως για την υπόθεση:

Νο1: http://jungle-report.blogspot.com/2007/11/i.html

Νο2: http://jungle-report.blogspot.com/2007/11/ii.html

ΥΓ2. Είχα γράψει το περασμένο Σάββατο, πως θα συνέχιζα την επιστολή από το έτος 2079 για τις επιπτώσεις της Κλιματικής Αλλαγής στην περιοχή μας. Είχα λησμονήσει όμως τη δίκη Πλεύρη για την οποία ένιωσα έντονη την ανάγκη να καταγράψω τις παραπάνω σκέψεις. Άλλωστε, κατά κάποιο τρόπο η πολεμική κατά του κου Πλεύρη και των ομοίων του, αφορά και την προστασία του περιβάλλοντος, έστω του πνευματικού!



**************************************************




Το άρθρο αναδημοσιεύτηκε εως τώρα και στα ιστολόγια των:


Και διαβάστε οπωσδήποτε και τον πάντα απολαυστικό μας Πεταλωτη.



============================================


UPDATE


«Κάθε Έλλην, κάθε άνθρωπος που γνωρίζει την υπονομευτική δράση του Εβραιοσιωνισμού πρέπει μόνος του, ως άτομο να κινητοποιηθεί εναντίον των Εβραίων. Αρχικώς απαιτείται να κάνη τα ακόλουθα:…

…Όπου διαπιστώνετε Εβραϊκή επέμβασι να την αποτρέπετε με την καταγγελίαν της και μετά με όποια ενέργεια απαιτείται».
(Οι Εβραίοι: Όλη η αλήθεια, σελ. 269)





Πλεύρη ζεις, εσύ μας οδηγείς...



.
Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή