15 Απρ 2008

ΛΑ.Ο.Σ και μακεδονικά βίτσια (UPDATED)

15 Απρ 2008 , 9:49 μ.μ.
Έγινε κι αυτό.
Μετά τον ευρωβουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. πρέσβη Γεωργίου, στο Ευρωκοινοβούλιο, ακούσαμε και τον Καρατζαφέρη να αποκαλεί την FYROM με το όνομα Μακεδονία μέσα στη Βουλή.

Τι μύγα τους τσίμπησε τους πατριδοκάπηλους τώρα τελευταία με τη Μακεδονία, ουδείς ξέρει.
Πάντως προκαλούν πολύ γέλιο όταν τους βλέπει κανείς να καταδικάζουν και να αφορίζουν ωρυόμενοι, αλά μεσαίωνας-style, όποιον τύχει και "αμαρτάνει" κατά λάθος (βλ. Μπακοδήμου), και στο τέλος να κάνουν οι ίδιοι τα ίδια, που είναι και χειρότερα, από βήματα όπως αυτό της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής Βουλής.

Θυμίζουν, αν μη τι άλλο, κάτι Μητροπολίτες Πάμελα και Ούρσουλα, που τα πρωινά ομιλούν περί χριστιανικών ηθικών, και τα απογεύματα, με τα ράσα τα εξώπλατα, ανεμίζουν το μούσι επάνω σε κρις-κράφτ, παρέα με τον Φριτς, τον Φραντς και τον Γιόχαν.

Τη νέα μακεδονομαχητική συνεισφορά του Καρατζαφέρη, την προσθέσαμε φυσικά και αυτή στη συλλογή που είχαμε ξεκινήσει να φτιάχνουμε τις προάλλες:



Φυσικά κατά λάθος έγινε αυτό το αμάρτημα. Σίγουρα δε υπήρχε καμιά πρόθεση από τον αγαπητό μας Καρατζαφέρη.
Εκτός και αν πρόκειται για ακόμα έναν από τους γνωστούς χαμαιλεοντισμούς του, που αποσκοπεί στην ψήφο των Σκοπιανών που ζούνε στην Ελλάδα.
Με όλα όσα έχουν δει τα μάτια μας ως τώρα, τον έχουμε σίγουρα ικανό να το κάνει κι αυτό.


Όμως λάθος ο ένας, διπλωματία ο άλλος, το υπερπατριωτικό ΛΑ.Ο.Σ. απέκτησε έτσι την τιμή να έχει τον πρώτο Έλληνα ευρωβουλευτή και τον πρώτο Έλληνα αρχηγό κόμματος στην ιστορία που αποκάλεσαν τη FYROM με το όνομα Μακεδονία.
Είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει, αυτό κατεγράφη και δεν αλλάζει πια με τίποτα.


Χαρακτηριστικός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι λαοτιανοί συνηθίζουν να δικαιολογούν καταστάσεις που δεν τους αρέσουν ή δεν τους συμφέρουν. Αυτό προσπαθούν να το επιτύχουν κυρίως με το ψέμα και τη διαστρέβλωση.
Το γευτήκαμε αρκετά καλά αυτό τις προηγούμενες μέρες με το ζήτημα Φ.Ο.Σ.-Νομικής, όπου οι νεολαίοι τους μας έβγαλαν από τα ρούχα θέλοντας να μας πείσουν ότι ο Ήλιος έχει χρώμα λουλακί σαν την αύρα των παιδιών ίντιγκο (για τα οποία μάχεται βουλευτής τους στο Κοινοβούλιο).

Κατ' αυτόν τον τρόπο λειτούργησε και ένα λαοτιανός ακροατής της Ελληνοφρένειας προχθές, ο οποίος πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή και επιχείρησε και αυτός να πείσει ότι ο Ήλιος έχει χρώμα λουλακί.
Αυτός προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα κατηγορώντας τον παρουσιαστή Θύμιο Καλαμούκη για διαστρέβλωση της πραγματικότητας και αποκάλεσε τους συντελεστές της εκπομπής (φυσικά) προδότες που παραπλανούν τον κόσμο...
Είχε όμως τον γνωστό Αποστόλη απέναντί του, ο οποίος είναι επαγγελματίας στο είδος.





Και οι συντάκτες όμως των δελτίων τύπου του ΛΑ.Ο.Σ., δεν πήγαν πίσω.
Έβαλαν την "αμαρτία" του αρχηγού τους μέσα σε εισαγωγικά και ούτε γάτα, ούτε ζημιά:


Το κατά πόσο το εννόησε σε εισαγωγικά ο Υπερπρόεδρος, αυτό φαίνεται πολύ καλά στο βίντεο..



Η αλήθεια όμως είναι, ότι το λάθος του Καρατζαφέρη δεν ήταν λάθος.

Ήταν μια πράξη προμελετημένη και σχεδιασμένη για να εξυπηρετήσει λίγο αργότερα κάποιον άλλο σκοπό.

Κάποιον σκοπό που δεν έχει σχέση ούτε με τα εθνικά θέματα, ούτε με την πολιτική γενικότερα...




Photobucket


Άδωνις / Καρατζαφέρης / μαστίγιο


- Γιατί το είπες αυτό χοντρέ;

- Ποιό;

- Ποιό;; Κάνεις τώρα πως δεν ξέρεις παλιοεβραίε;;;

*Σσαατ!*

- Γιατί είπες στη Βουλή τα Σκόπια με το όνομα "Μακεδονία"; Ε;;;

*Σσαατ!*

- Δεν είπαμε ότι θα είσαι το Μακεδονάκι μου;;

- Όχι. Δε θα είμαι

- ΔΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ;;;

*Σσαατ!*

- Τι είσαι τότε ρε; Πες μου χοντρέ. Τι είσαι;

*Σσαατ!*

- Μίλα τουρκαλβανέ! Πες μου τι είσαι!!

*Σσαατ!*

- Είσαι ο προδοτάκος μου; Ε;;;

*Σσαατ*

- Είσαι ο ανθελληνάκος μου; Ε;;;

*Σσαατ!*

....

....


=========================
UPDATE (Plevris in da house)
=========================


Αργησε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, αλλά εντέλει αντέδρασε επιτέλους σε αυτή την ανθελληνική κατρακύλα του ΛΑ.Ο.Σ..

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τις αντιδράσεις του, όπως τις κατέγραψαν οι κρυφές κάμερες του JUNGLE-Report.







τιγκλον τιγκλον τιγκλον...





ΣΧΟΛΙΑ(157)



Gravatar Ο καλύτερος τρόπος για να ξυπνήσω πρωί πρωί στη δουλειά μου ήταν αυτό το κείμενο... Έτυχε Spy να ακούσω την ομιλία του Καρατζαφέρη ζωντανά όπως και την δευτερολογία του και ήταν μια από τις καλύτερές του στη Βουλή. Ανέλυσε όλα όσα έχει κάνει με την IND/DEM στο ζήτημα της Μακεδονίας, την διαφήμιση του Βουρλούμη, όλα τα ψηφίσματα στην Ευρωβουλή και το τι ψήφισε ο καθένας εκεί μέσα (είναι για να ντρέπονται οι άλλοι...) και ήταν καταπέλτης. Ασφαλώς και του ξέφυγε και φαίνεται ξεκάθαρα αυτό. Το αναμάσημα με την Μπακοδήμου ας τελειώνει. Ο Καρατζαφέρης αναφέρεται συνέχεια στο θέμα εν αντιθέσει με όλους τους άλλους (ακόμα και την ίδια την Ντόρα) και λογικό ήταν κάποια στιγμή να του φύγει η πατάτα από το στόμα. Μαλακία ήταν, συμφωνώ ότι δεν έπρεπε να ειπωθεί, αλλά είναι ανάξια σχολιασμού. Είναι αρκετά λαϊκίστικο, όταν γνωρίζεις πολύ καλά ότι και δεν κρύβεται καμία σκοπιμότητα και ότι δεν έχει καμία πολιτική ουσία και προέκταση. Οι αγώνες του για το θέμα είναι καταγεγραμμένοι και το post ας θεωρηθεί απλά χιουμοριστικό και τίποτα παραπάνω.

Υ.Γ. Ωραίος ο διάλογος πάντως...


Gravatar κ. Κάφρε, επιτρέψτε μου να σας αμφισβητήσω για το πόσο καλή ομιλία έκανε ο Κ. στη βουλή ή οπουδήποτε αλλού, για τη Μακεδονία ή για οποιοδήποτε άλλο θέμα.
Όχι ότι άκουσα τη ομιλία, αλλά επειδή στα θέματα ΛΑ.Ο.Σ. δε σας θεωρώ αξιόπιστη και αντικειμενική πηγή. Για αυτό με πείσατε σε εκείνο το άρθρο με τον Άδωνι και το βιβλίο του Πλεύρη, όπου και εσείς μιλούσατε μπροστά στα μάτια μας για λουλακί ήλιους.

Όμως το θέμα που θίγω δεν είναι η ομιλία του Κ., αλλά το ότι οι λαοτιανοί είναι σαν τους gay-παπάδες.
Και αυτό με τη Μπακοδήμου (που ήταν επίσης ανάξιο σχολιασμού από τον Κ.), όπως και τα υπόλοιπα, θα τα ακούνε μέχρι να γίνουν κάποτε σοβαροί πολιτικοί και πάψουν να θεωρούν τους εαυτούς τους αποκλειστικούς υπερασπιστές της Ελλάδας (λες και τους διόρισε κανείς).


Gravatar Δε μπορουσες να περιμενεις ε;

--- τη διαφημιση του "Βουρλουμη"

ο Βουρλουμης τον εαυτο του διαφημιζε ή τον ΟΤΕ; Επισης, ο Καρατζαφερης θα τα βαλει κ' με τον Βεροπουλο που τοοοοσα χρονια την λεει Μακεδονια; Η δεν παιζουμε με λεφταδες;

----- στο θέμα εν αντιθέσει με όλους τους άλλους (ακόμα και την ίδια την Ντόρα)

Κ΄την λεει Πρωην Γιουγκοσλαβικη κτλ; Δλδ δεν την λεει (για λογους οικονομιας βρε αδερφε) ΦΥΡΟΜ; Πως μπορεις απο το ΦΥΡΟΜ να μπερδευτεις κ' να πεις Μακεδονια;

Τελος, εστω οτι ηταν εκ παραδρομης. Να το δεχτω.

Το δελτιο του ΛΑΟΣ ειναι σοβαρο; Το ειπε με εισαγωγικα; Μηπως το ειπε κ' με 24 fonts, bold και underlined;

Τι να πω ρε γαμωτ...


Gravatar Φαντάζομαι ότι μπορείς να την βρείς στο Youtube όπως και τόσα άλλα, έτσι δεν είναι; Είναι ψέμματα ότι έφερε δυο φορές την IND/DEM να συνεδριάζει στην Θεσσαλονική και σε ένα μεγάλο ποσοστό η συγκεκριμένη ομάδα ψηφίζει υπέρ των θέσεών μας; Είναι ψέμματα ότι υπερψήφισαν οι αριστεροί την πρόταση Μέγερ όπως και όλοι οι υπόλοιποι πλην Σαμαρά και Καρατζαφέρη για το σκοπιανό. Είναι ψέμματα ότι έχει δώσει αγώνες για το θέμα αυτό στην Ευρωβουλή, ασχέτως αν διαφωνείς ή όχι με την δική του πρόταση; Φέρθηκε ποτέ μειοδοτικά; Αυτά είπε στην ομιλία του και μίλησε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. Εγώ παραδέχτηκα ότι ήταν πατατιά αυτό που είπε, έστω και αν ήταν καταλάθος. Εσύ μπορείς να παραδεχτείς αυτή τη μια φορά (για το οποιοδήποτε θέμα) που μπορεί να συμφωνήσεις μαζί του ή θα την θάψεις μόνο και μόνο γιατί δεν τον γουστάρεις; Στο αναφέρω επειδή μίλησες για αντικειμενικότητα.

Υ.Γ. Το θέμα του Άδωνι είναι άσχετο με το post, για να χρησιμοποιήσω και μια δική σου γραμμή, όταν γράφεται κάτι που παρεκκλίνει έστω και στο ελάχιστο με το κείμενο σου.


Gravatar Δεν ξέρω αν είναι ψέματα ή αλήθεια όλα αυτά τα άσχετα με το θέμα που μας εξιστορείτε κ. Κάφρε, λες και παπαγαλίζετε προεκλογικό λαοτιανό σποτ. Όταν βρω το χρόνο και τα κέφια, ίσως μου καπνίσει και τα ψάξω.
Πάντως τα λεγόμενά σας δεν πρόκειται ποτέ να θεωρηθούν αξιόπιστα από εμένα και εκεί ακριβώς είναι που κολλάει το θέμα Άδωνι, διότι στο θέμα Άδωνι μας λέγατε παραμυθάρες μπροστά στα μάτια μας.

Πάντως μια καλή ευκαιρία για να παραμείνετε αυτή τη φορά στο θέμα είναι να απαντήσετε στα ερωτήματα του κου Καταδώτη, τα οποία τα προσπεράσατε σφυρίζοντας κλέφτικα (όπως συνηθίζετε να κάνετε πάντα).


Gravatar Εντάξει, προφανώς του ξέφυγε κατά λάθος. Θα ήθελα να δω όμως τον "οργισμένο όχλο των εθνικοφρόνων" του Λάος αν ξεύφευγε το ίδιο κατά λάθος σε Αλέκο/Αλέξη/Αλέκα/Γιωργάκη/Κωστάκη.
Έχω δυο-τρια σενάρια πρόχειρα

1)" Είναι προδότες, γραικύλοι, δωσίλογοι, νεοταξίτες"
2)" Δεν ήταν καταλάθος, ήδη πούλησαν τη Μακεδονία και προσπαθούν να μας το φέρουν με τρόπο"
3)" Υπηρετούν τα Αμερικανικά Συμφέροντα"

Με λίγα λόγια, για όποιον κάνει λάθος ή έχει άλλη άποψη: "Πόλεμος; Πόλεμος!"
Κάνουμε εμείς λάθος ή πολιτική κωλοτούμπα: τουμπεκί, και ψιλοκομμένο κιόλας!


Gravatar Είναι σχετικότατα με το θέμα και το γνωρίζεις πολύ καλά. Η ουσία μετράει και τα όσα κάνει σε Βουλή και Ευρωβουλή και όχι το αν έκανε λάθος και την είπε (λάθος, επαναλαμβάνω) Μακεδονία. Δεν ξέρω τι θέλεις να πετύχεις με το συγκεκριμένο, ειλικρινά. Συνεχίζεις να πετάς άσχετα ζητήματα με το post όπως αυτό του Άδωνι. Έχουμε κουραστεί να απαντάμε τα αυτονόητα, αλλά μας δουλεύεις μπροστά στα μάτια μας και θέλεις τα αυτάκια μας να... ακούσουν αυτά που γουστάρεις. Θεμιτό, αλλά αυτά στους δικούς σου "φίλους".

Ο Καταδότης δεν είπε κάτι που θα πρέπει εγώ να το απαντήσω. Δεν ξέρω ρε φίλε αν έχει πει κάτι για τον Βερόπουλο συγκεκριμένα. Είμαι σε θέση να απαντάω, για όσα έχουν ακούσει τα αυτάκια μου. Έχει πει για ένα κάρο ονόματα και είναι ο μόνος από τους πέντε αρχηγούς, που αναφέρεται ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. Αυτό να το ρωτήσεις για τους υπόλοιπους αρχηγούς.

Γράφεις Καταδότη: "Κ΄την λεει Πρωην Γιουγκοσλαβικη κτλ; Δλδ δεν την λεει (για λογους οικονομιας βρε αδερφε) ΦΥΡΟΜ; Πως μπορεις απο το ΦΥΡΟΜ να μπερδευτεις κ' να πεις Μακεδονια;" Επομένως, τι βγαίνει σαν συμπέρασμα από αυτό;


Gravatar Επιπροσθέτως...

Πως γίνεται ρε Spy να γνωρίζεις και το πότε έκλασε το κάθε στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ και όταν σου αναφέρω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πράγματα που είπε και έκανε ο Καρατζαφέρης, τότε μου πετάς τα "δεν ξέρω και τα θα ψάξω, όταν έχω κέφια"; Βλέπεις, πως όταν δεν ξέρεις τι να πεις, προσπαθείς με μπλαζέ υφάκι να μειώσεις και καλά την άποψη και την επιχειρηματολογία του άλλου; Απάντα στα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, γιατί γι' αυτά μίλησε στη Βουλή, όταν έκανε αναφορά στα Σκόπια και στον Βουρλούμη. Αυτά τα "όταν έχω κέφια και αν μου καπνίσει" να τα λες στο κοπάδι σου. Από την στιγμή που το σάιτ είναι για το ΛΑ.Ο.Σ θα ψάξεις για τα πάντα, αλλιώς κλείστο το ρημάδι το blog. Εσύ καταγγέλλεις το κόμμα, άρα φέρεις την ευθύνη και το βάρος των αποδείξεων σε αυτά που σε ρωτάμε. Αν θυμάσαι, ήταν το "αιώνιο" επιχείρημα για τον Λιακόπουλο στο σάιτ του Funel!


Gravatar OK αποκάλεσε ο Καρατζαφέρης τη FYROM ως Μακεδονία...

Και εγώ το έχω κάνει αυτό το λάθος στις συζητήσεις μου κατά λάθος. Αφού μας έχουν τρελάνει. Κάθε μέρα προφέρουμε αυτή την λέξη 189 φορές ε θα σου ξεφύγει κιόλας. Άνθρωποι είμαστε δεν είμαστε PC.

To ζήτημα όμως αυτό είναι? Εχει κανείς σας αμφιβολία ότι μόνο το ΛΑΟΣ είναι κατά του ξεπουλήματος του ονόματος στους Σκοπιανούς? Έχει κανείς σας αμφιβολία οτι μόνο το ΛΑΟΣ υπερασπίζεται το όνομα αυτό πλέον?

Δηλαδή η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που θέλουν τη Νέα και Ανω Μακεδονία και το ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ που ήδη αναγνωρίζουν σαν Μακεδονία σκέτη τα Σκόπια είναι καλύτεροι? ΠΡΟΔΟΤΕΣ του κερατά είναι και θα δείτε όταν το Δεκέμβρη που θα πουλήσουν την ονομασία τι έχει να γίνει στην Ελλάδα γιατί απλά οι ¨Έλληνες χρειάζονται χαστούκια για να ξυπνήσουν, αλλά ξυπνάνε στο τέλος και αυτό έχει σημασία. Θα δείτε μετά που θα τους στείλει ο ελληνικός λαός όλους αυτούς του πουλημένους προδότες… Πρώτα ο θεός η ο σατανάς εδώ είμαστε, θα τα ξαναπούμε τότε.


Gravatar @kafros7
κ. Κάφρε ήσασταν πάντα ανίκανος να πιάσετε το νόημα ενός ποστ.
Τα ίδια και τώρα, όπως και στην εποχή funEL, όπου γι αυτό το λόγο σας δούλευαν όλοι οι σχολιαστές του μπλογκ και μαζί με άλλους 2-3 γραφικούς ήσασταν ο περίγελως, αν θυμάστε.

Είστε μια ατέρμονη επανάληψη μιας συγκεκριμένης κασέτας, που την ονομάσατε "επιχειρηματολογία", και την παίζετε όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε. Και έτσι έχετε πάντα κάτι να πείτε.

Μάθετε κάποτε να κατανοείτε το νόημα που θέλει να περάσει ένα ποστ.
(Ο George πχ το έπιασε, εσείς γιατί δεν καταφέρνετε να το πιάσετε ποτε; )
Εκτός και αν είστε κανένα 8χρονο ή κανένα εγκεφαλικώς παράλυτο και πρέπει να σας εξηγούμε συνέχεια τα αυτονόητα.

Αν θέλετε πάλι, για να είστε σίγουρος, την επόμενη φορά προτού γράψετε τις συνηθισμένες σας ασχετίλες, μπορείτε να μας ρωτήσετε ποιό είναι το θέμα και ένας από εμάς θα σας γράψει σίγουρα μια μικρή περίληψη.

Και τέλος, εξυπναδίστικες υποδείξεις θα κάνετε στη ρεντικολαρία του κόμματός σας.
Εδώ αυτά κομμένα.


Gravatar @kafros7
Α.. και γι αυτή τη θεόρατη μπούρδα:

"άρα φέρεις την ευθύνη και το βάρος των αποδείξεων σε αυτά που σε ρωτάμε"


σας δίνω την ευκαιρία να την ξανασκεφτείτε και να μας πείτε για ποιό λόγο είναι μια θεόρατη μπούρδα.

Gravatar ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ καταπληκτικό!!!!! και τόσο σέξυ το ποστάκι σας...μας φτιάξατε πρωί-πρωί


Gravatar Μην φλυαρείς άλλο και άσε τον George στην ησυχία του. Γράφεις ένα post, αναφέρεσαι σε ένα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ γεγονός βρε αθεόφοβε με απλούστατα ελληνικά και εγώ σου αναφέρω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ στοιχεία για την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ομίλια του ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ανθρώπου. Ποιο είναι λοιπόν το πρόβλημά σου να απαντήσεις τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πράγματα που σε ρώτησα με αφορμή το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θέμα;

Χέσε την λογική σου, ξέχασε την για λίγο. Άσε το τι θα έκανε ο Καρατζαφέρης, αν το ίδιο πράγμα έλεγαν οι Alexis, Αλέκος, Αλέκα, Γιωργάκης, Κωστάκης. Εσύ θέλεις να αποδείξεις ότιο Καρατζαφέρης βλέπει μονίμως φαντάσματα, ότι με τον λαϊκισμό του θα το είχε αναγάγει σε μείζον εθνικό ζήτημα και ότι θα έκανε τους χίλιους δυο συνειρμούς στο μυαλό του, μόνο και για μόνο για να δείξει ότι "να, βλέπετε που σας τα έλεγα. Έχουν δώσει ήδη το όνομα και προσπαθούν να μας το πλασάρουν με το τρόπο". Θέλεις να μας καταδείξεις την... παράλογη λογική του, όπου για ένα ανθρώπινο λάθος ο ίδιος θα είχε κρεμάσει τον άλλον και θα του είχε βάλει την ταμπέλα του "προδότη".

Μήπως εσύ είσαι ανίκανος να απαντήσεις στα απλά πράγματα που σε ρωτάμε όλοι όσοι είμαστε έξω από το μαντρί; Απλά ερωτήματα κάνουμε οι άμοιροι οι Λαοτιανοί. Απάντα να μας το βουλώσεις και άσε την κουτοπονηράδα. Πέσε στο χαμηλό μας ανόητο επίπεδο, αφού εμείς δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τον βαθυστόχαστο λόγο σου, λες και είσαι ο Βέλτσος.


Gravatar Α... ξέχασα. Προτού μπούμε εμείς οι "γραφικοί" στο σάιτ Funel, τα comments ήταν "ολίγον τι" περιορισμένα... Μετά, ανέβηκε λιγάκι το blog. Ζωντάνεψε!
Κοίτα να δεις που θυμάμαι τα σεντόνια λάσπης και οχετού εναντίον μας. Μάλλον νεύρα ήταν αγαπητέ και όχι χλεύη. Εμείς μπορεί να σπάγαμε και πλάκα, διότι δεν είχαμε και καμία πρεμούρα με τον Λιακόπουλο. Περισσότερο, ψωλάραμε στο Ίντερνετ και περνούσαμε μια βόλτα για χαβαλέ και σπάσιμο νεύρων από το σάιτ του Funel παρά γινόταν το ανακριβέστατο που ανέφερες.

Γεια χαρά (όπως λέει και ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ σε κάθε κλείσιμο εκπομπής)!!!


Gravatar Κάφρε είσαι πιο βαρετός και απο ενα μπουκάλι ξυδι


Gravatar urfurslaag, σόρρυ που στο λέω, αλλά χέστηκα για την άποψή σου. Δεν με αφοράς...


Gravatar ΑΟΥΑΧ ( χασμουρητο) πιό βαρετός και από την άσφαλτο στην Πατησίων.

Που είναι οι Λογοκριτές μου; αυτοί έχουν λίγουλάκι χιούμορ τουλάχιστον...


Gravatar @Kafros7
κ. Κάφρε θα σας το πω αλλιώς, επειδή είστε τέρας αντίληψης και όσο και να κάθομαι να σας γράφω όλα χαμένα θα πάνε και θα φάω πάλι το χρόνο μου μιλώντας με ένα κασετόφωνο:

Είμαι ανίκανος να απαντήσω σε όλα, εκτός αυτών για τα οποία γράφω στα άρθρα μου.
Μόνο για αυτά φέρω ευθύνη και όχι για για τη μπούρδα που μας πετάξατε πιο πάνω.
Αν έχετε ενστάσεις πουθενά στο κείμενό μου, τότε θα κάνετε copy/paste το σημείο ή τα σημεία και πάνω σε αυτό σας δίνω όσες απαντήσεις θέλετε.

Τις τηλεάστικες ασχετίλες σας, όπως και τις αναλαμπές του καθενός, που δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που γράφω, τις ακούω τόσο βερεσέ, όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε.
Εκτός αυτού δεν σας θεωρώ και αξιόπιστη πηγή για να μπορέσω να πάρω στα σοβαρά όσα ισχυρίζεστε, όπως και δεν έχω την όρεξη να ασχολούμαι με τον καθένα που με ρωτάει ότι του καπνίσει.
Τέλος.

( Και το funEL ανέβηκε μετά τη μήνυση και όχι όταν μπήκατε όλοι εσείς οι Λιακόφιλοι. Λιακόφιλοι υπήρχαν και πολύ πριν.
Και δεν ήταν νεύρα τα όσα σας γράφαμε, αλλά ατόφιο δούλεμα.)

@urfurslaag
" Κάφρε είσαι πιο βαρετός και απο ενα μπουκάλι ξυδι"
Αυτό ακριβώς.


Gravatar ρε παιδια γιατι ασχολειστε μαζι τους??οι ανθρωποιθ προφανως βλεπουν φαντασματα παντου και διαστρεβλωνουν τα παντα..δεν μπορουν να ξεπερασουν τα κολληματα τους και αυτο ειναι εμφανες..με το σημερινο φοβερα αποκαλυπτικο ρεπορταζ ειλικρινα ξεπερασαν καθε μετρο γελοιοτητας..σπαι σε ειχα για πιο εξυπνο το σημερινο ρεπορταζ δεν δειχνει κατι τετοιο..θελετε να ανακαλυπτετε ειδησεις απο εκει που δεν υπαρχουν ωστε να γεμιζετε την ζουγκλα σας και να την λετε στο κακο και χουντικο λαος αλλα δεν σας βγαινει πλεον..τελος παντων κατανοω οτι κατι πρεπει να γραψετε και σεις για να γεμισετε το χρονο σας αλλα η τελευταια αποκαλυπτικη ειδηση μπαινει οπως και σχεδον το συνολο των ειδησεων σας εναντιον μας στη λιστα με τα ανεκδοτα χαριζοντας μας ατελειωτο γελιο με τις γκαφες σας..καλα κρασια και καλο πασχα!!


Gravatar @Emperor: Emperor, τσιμπήσου λίγο να δεις αν υπάρχεις, γιατί νομίζω ότι είσαι δημιούργημα της φαντασίας μου.


Gravatar @emperor
" ατελειωτο γελιο με τις γκαφες σας"
Χμμμ, για την γκάφα του προέδρου σας όμως, ούτε μιλιά!


Gravatar "urfurslaag" ...

Spy, απλά τυγχάνει κάποιοι από εμάς να γνωρίζουμε... λίγο παραπάνω τον Καρατζαφέρη και όχι από το Τηλεάστυ ή από κάποιες πηγές. Σου λέω, λοιπόν και για να μην κουράζεσαι κιόλας, ότι γράφεις πράγματα άσχετα με εκείνον και δεν τον ξέρεις στο ελάχιστο. Για το "μαντρί" σου φαίνεσαι ψαγμένος, αλλά αυτό ισχύει μόνο για τον μικρόκοσμό σου.

Γράφει ο Spy: "Αν έχετε ενστάσεις πουθενά στο κείμενό μου, τότε θα κάνετε copy/paste το σημείο ή τα σημεία και πάνω σε αυτό σας δίνω όσες απαντήσεις θέλετε." Δεν έχει νόημα, άλλωστε δεν καταλαβαίνουμε αυτά που γράφεις...


Gravatar @emperor
κ. Εμπέρορ, μέγα δαίμονα της σκέψης και της διανόησης!
Πως καταφέρατε και νομίσατε ότι αυτό είναι το αποκαλυπτικό πόστ για το οποίο μιλήσαμε χθές;
Είδατε πουθενά να αποκαλύπτουμε κάτι, ω Φως της Συμπαντικής Γνώσης;


Gravatar @Kafros7
κ. Κάφρε, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Όπου διαφωνείτε μου δείχνετε το σημείο.

Όλα τα άλλα είναι αβάσιμες αοριστολογίες και λόγια του αέρα και τα παίρνει ο αέρας.


Gravatar Kafros7 είπε προς Spy: "Δεν έχει νόημα, άλλωστε δεν καταλαβαίνουμε αυτά που γράφεις..."

Spy, καλύτερα να κάνεις ένα αντίγραφο του blog, στο οποίο να γράφεις άλλη μια φορά τα posts σου στην δοκιμασμένη λαοτιανή διάλεκτο ("Spy τώρα μιλήσει για να καταλάβουν και βλαμμένοι" κλπ).

Επίσης, κ.Κάφρε, το να μιλά ένας οπαδός του Καρατζαφέρη για "μαντριά", είναι χειρότερο από αυτό που λένε "να μιλάς για σχοινιά στο σπίτι του κρεμασμένου". Είναι μάλλον σαν να μιλά ο ίδιος ο κρεμασμένος για σχοινιά.


Gravatar @ Εμπερορ: Λατρεμένε Λογοκριτή καλημέρα χαίρομαι που σας βλέπω. Ο Κάφρος δυστυχώς ειναι πιο βαρετός και από πέτρα σε λατομείο.

@ Κάφρος: Φυσικά δεν καταλαβαίνεις βρε Καφρε, αφου εκτός από θανατηφόρα βαρετός είσαι και πιο βλάκας από τούβλο σε οικοδομή


Gravatar Πάντως βρε Εμπερορ ο Καρατζαφύρερ δεν έβριζε τον κόσμο που έλεγε τα Σκόπια Μακεδονία; μετά έκανε το ίδιο. Είναι τόσο απλο. Φάτε τώρα το δούλεμα με αξιοπρέπεια.

@ Κάφρος: Πόσο καλά ξέρεις τον Καρατζαφύρερ? τι υποννοείς? μήπως τίποτα πονηρό? έχεις κάνει σε τούρκικες φυλακές? σου αρέσουν οι ώριμοι άνδρες?

Αλλά μάλλον ούτε καν αυτό μια που είσαι πιο βαρετός και από τσιμέντο σε μπετονιέρα.


Gravatar Γράφει ο Spy: "Όμως λάθος ο ένας, διπλωματία ο άλλος, το υπερπατριωτικό ΛΑ.Ο.Σ. απέκτησε έτσι την τιμή να έχει τον πρώτο Έλληνα ευρωβουλευτή και τον πρώτο Έλληνα αρχηγό κόμματος στην ιστορία που αποκάλεσαν τη FYROM με το όνομα Μακεδονία. Είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει, αυτό κατεγράφη και δεν αλλάζει πια με τίποτα." Ανούσιο, σωστά; Κουίζ: Τι είναι πιο σοβαρό; Να πεις μια φορά στις 10.000 το Μακεδονία ή να ψηφίζεις προτάσεις τύπου Μέγερ; Πάντα πρέπει να γίνεται σύγκριση, αλλιώς δεν έχει νόημα η όποια κριτική.

" Θυμίζουν, αν μη τι άλλο, κάτι Μητροπολίτες Πάμελα και Ούρσουλα, που τα πρωινά ομιλούν περί χριστιανικών ηθικών, και τα απογεύματα, με τα ράσα τα εξώπλατα, ανεμίζουν το μούσι επάνω σε κρις-κράφτ, παρέα με τον Φριτς, τον Φραντς και τον Γιόχαν". Ο Αττικής ήταν η Πάμελα ή η Ούρσουλα; Ρωτάω, διότι δεν θυμάμαι.


Gravatar Η Πάμελα.


Gravatar Η Ούρσουλα ποιος ήταν;

" Αλλά μάλλον ούτε καν αυτό μια που είσαι πιο βαρετός και από τσιμέντο σε μπετονιέρα". Μιλάς μόνος σου urfurslaag; Σαν αυνανισμός φαίνεται. Φιλικά, πάντως, αυτά που έχει πει και έχει γράψει ο Πανούτσος μην τα αναμασάς. Είναι "βαρετό" να ακούγονται από δεύτερο χέρι.


Gravatar paidia prospatho na do to videaki alla den boro me tipota. Oute edo oute sto YouTube, any ideas?


Gravatar @Kafros7: Δεν ξέρω ποιός ήταν η Ούρσουλα, την ώρα που το έλεγε αυτό η παρουσιάστρια ξεκίνησε να παίζει το DVD και δεν χρειάστηκε να υποστώ άλλη TV.

@offshore: κλείσε και άνοιξε τον browser, μάλλον έφαγε κόλλημα.


Gravatar Μπά, Κάφρε νόμιζα ότι χέστηκες για την γνώμη μου αλλά φαίνεται πως σε ενδιαφέρει αρκετά για να έρθεις μέχρι και στο μπλογκ μου να σχολιάσεις.

Μήπως τελικά δεν είσαι πιο βαρετός και από κουράδα σε υπόνομο? μήπως είσαι τελικά άλλος ένας παρωπιδοφόρος βλαξ της σειράς που κάνει πως δεν καταλαβαίνει;


Gravatar "urfurslaag". Ήθελα να δω το σάιτ σου από περιέργεια και βαρέθηκα αμέσως, όπως συμβαίνει και τώρα που αναγκάζομαι να σου απαντήσω...


Gravatar Το " Μπά" δεν τονίζεται. Είσαι και αγράμματος εκτός από ανόητος.


Gravatar Μπά? και άμα εμένα μου γουστάρει να το τονίζω εσύ τι θα κάνεις, θα με κάνεις ντά? (το "ντά" τονίζεται?)

Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα -φιλικά στο λέω- και ας είσαι πιο βαρετος από τσιμεντόπλακα σε γιαπί.


Gravatar Αλλά κυρίως μου αρέσει το "ανόητος"

Εξάντλησες την φαντασία σου να υποθέσω για να βρεις αυτή τη λέξη?

Γιατί όχι "το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία" ή "τη μπανάνα σου και στο κλουβί σου" ή το ολ ταϊμ κλάσικ ¨"χαζέ"

Σου δίνω μερικές ιδέες για απάντηση γιατι μέχρι να σκεφτείς εσύ κάτι έξυπνο έχουμε χρόνο να σκοτώσουμε γάιδαρο με φρέσκα κάστανα.


Gravatar @Κάφρος7

"Τι είναι πιο σοβαρό; Να πεις μια φορά στις 10.000 το Μακεδονία ή να ψηφίζεις προτάσεις τύπου Μέγερ; Πάντα πρέπει να γίνεται σύγκριση, αλλιώς δεν έχει νόημα η όποια κριτική."

Πάλι άσχετη ερώτηση (λες και τα έχω ποτέ αμφισβητήσει αυτά...).

Να βοηθήσω λίγο;

Τι είναι πιο γελοίο;

- Να λες κατά λάθος τα Σκόπια Μακεδονία και να βγαίνεις μετά και να ζητάς συγγνώμη;

- Ή να ωρύεσαι και να στέλνεις στο πυρ το εξώτερον όσους κατά λάθος αποκαλούν τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία και από την άλλη να κάνεις και εσύ τα ίδια και χειρότερα σε Βουλή και Ευρωβουλή, χωρίς να βγαίνεις και να ζητάς ούτε μία συγγνώμη;

Gravatar "urfurslaag", ας μην το συνεχίσουμε. Είναι παιδιάστικο και κακόγουστο, δεν νομίζεις; Μια πρόταση έκανα...


Gravatar @offshore
Δεσποινίς Οφφσόρ, απ' ότι βλέπω δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και το youtube λειτουργεί κανονικά.
Θα πρότεινα να κάνετε ένα restart τον browser σας ή τον υπολογιστή σας.
Μπορεί να φράκαρε κανένα εργαλείο...


Gravatar Τα έχουμε συζητήσει αυτά, Spy. Μην επανερχόμαστε στα ίδια. Για να ξέρεις, πάντως, ο Άδωνις είχε βγει την επόμενη μέρα σε μεσημεριανό του Alter και είχε τονίσει ότι σίγουρα έκανε λάθος η Μπακοδήμου, αλλά δεν έπρεπε να την κρεμάσουμε κιόλας και ότι ήταν κακός κρατικός χειρισμός που άφησαν να γραφτεί FY.RO.Makedonia, λες και μας δουλεύουν μέσα στα μούτρα μας. Αυτή την άποψη συμμερίζομαι. Απάντησα; Καλό μεσημέρι...


Gravatar FY.RO.Macedonia ήθελα να γράψω.


Gravatar Δεν ξέρω τί είναι πιο αστείο. Το ίδιο το ΛΑΟΣ ή οι οπαδοί του, όταν προσπαθούν να δικαιολογήσουν τη σαχλαμάρα του ΛΑΟΣ.

Emperor, έλα λίγο να προτείνεις μια ψηφοφορία.


Gravatar F.Y.R.O.Macedonia ήθελες να πεις αλλά συγχωρείσαι λόγω εεεε χμ χμ απόλυτης ηλιθιότητας -φιλικά το λέω πάντα.


Gravatar Εδώ ερχόμαστε σε ένα άλλο θέμα. Η απόλυτη ηλιθιότητα συγχωρείται ή απλά παραβλέπεται και αντιμετωπίζεται με καλοσυνάτο δούλεμα, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου;


Gravatar Ναι, αυτό είναι ένα φιλοσοφικό ερώτημα με αρκετές προεκτάσεις... μια που η ηλιθιότητα είναι ανίκητη, δίνουμε μια ρομαντική μάχη χωρίς ελπίδες επιτυχίας αγαπητέ Φραπ. Αλλά σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη να΄φχεσαι να΄ναι μακρύς ο δρόμος και λοιπά.

Νομίζω πως το δούλεμα είναι ευπρόσδεκτο όταν είναι απολαυστικό όταν πάλι γίνεται κουραστικό ή ναρκισσιστικό θα πρέπει να υιοθετείται η μέθοδος της παράβλεψης. Προς το παρόν μου είναι δύσκολο να σου περιγράψω τα γέλια που έχω ρίξει με τον Κάφρο ενώ πριν το δούλεμα έριχνα χασμουρητά.


Gravatar Νομίζω πως το δούλεμα είναι ευπρόσδεκτο όταν είναι απολαυστικό όταν πάλι γίνεται κουραστικό ή ναρκισσιστικό θα πρέπει να υιοθετείται η μέθοδος της παράβλεψης.

Συμφωνώ απόλυτα. Και από προσωπικές εμπειρίες έχω να πω ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να ακολουθήσει κανείς αυτή τη συμβουλή.

Είναι δύσκολο για δυο λόγους:

α) Γιατί ποτέ δεν πρέπει να ακολουθείται η ρήση "Ο λογικότερος υποχωρεί πρώτος". Αυτή η φράση έχει κυκλοφορήσει υποκινούμενη από την Π.Σ.Α.Η. (Παγκόσμια Συνομοσπονδία Αθεράπευτα Ηλίθιων), με σκοπό την παγκόσμια κυριαρχία τους. Κάτι σαν τα πρωτόκολλα της Σιών.

β) Γιατί, σε περίπτωση που προσωπικά θεωρούμε τον άλλο, εκτός από παρλαπίπα ,συμπαθή και κατά βάθος καλή ψυχή, θέλουμε πάση θυσία να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να τον βγάλουμε από τον βούρκο της βλακείας στον οποίο κυλιέται. Εκεί είναι που μας πετυχαίνουν μερικές λασποπιτσιλιές.

+ Μακάριοι οι πτωχοί τω μπυροκασέλα.+


Gravatar εγω παντως δεν προκειται να βριζω κανενας σας παρολα τα γελοια επιχειρηματα που εχετε επι του συγκεκριμενου θεματος...θα κανω ομως δο ερωτησουλες και περιμενω δο ξεκαθαρες απαντησεις και οχι απαντησεις γεματες ειρωνια ,περιφρονηση και κοροιδια..η λεξη μακεδονια χρησιμοποιηθηκε για το πως αναφερει ο συγκεκριμενος επιχειρηματιας τα σκοπια και οχι οπως την λεει ο καρατζαφερης..ο συγκεκριμενος επιχειρηματιας στις διαφημισεις τους στα σκοπια αναφερθηκε στην "μακεδονια" οπως την λεει..απορω αν ειδατε η διαβασατε ολοκληρη την ομιλια..και ενα μωρο παιδι το καταλαβαινει..αλλα η προπαγανδα να ειναι καλα και ολοι οι αλλοι να πανε να...δευτερον τι καημος σας επιασε ολους εσας για την μακεδονια απο την στιγμη που στηριζετε το παρατηρητηριο του ελσινκι που κανει ξεκαθαρη αναφορα στην δημοκρατια της μακεδονιας?και μην ξεχνιομαστε οτι το παρατηρητηριο στηριζει το ουρανιο τοξο που εχει τις γνωστες ανθελληνικες θεσεις για το σκοπιανο..η βλεπουμε και εδω συνωμοσιες??περιμενω ξεκαθαρες απαντησεις..


Gravatar ουρφους που αρεσκεσαι στους ευκολους χαρακτηρισμους επειδη ξερω οτι εδω μεσα δεν προκειται να παρω ξεκαθαρες απαντησεις για διαφορα θεματα αν θες μπορουμε να μιλησουμε και να σου απαντησω για διαφορα θεματα..οτι θεμα θες..και μην στεναχοριεσαι δεν θα ερθω με τσεκουρια η μολοτωφ..


Gravatar Όλα τα μέλη της ΠΣΑΗ μου είναι συμπαθή και ας με συγχωρέσει το τακτικό μέλος Κάφρος αν έχω δείξει έστω και μια στιγμή εμπάθεια προς το πρόσωπό του.

Το να αποσπάσεις μέλος της ΠΣΑΗ μου φαίνεται σχεδόν αδύνατον, το να τον κάνεις να το βουλώσει για να μη σου ζαλίζει τον έρωτα ή να τον χειραγωγήσεις μου φαίνεται πανεύκολο και εκεί κατά κανόνα καταλήγουμε ημείς και υμείς. Ημείς στο σκάσιμο, υμείς δηλαδή τα ανώτερα στελέχη του ΛΑΟΣ στην χειραγωγία.

Το να σταματήσει από το ΛΑΟΣ η χειραγωγία προς τα μέλη της ΠΣΑΗ θα έκανε καλό και σε αυτού τους καημένους αν και είναι τρομερό σοκ να σκέφτεσαι με το δικό σου μυαλό όταν έχεις μάθει να σου λένε άλλοι τι να σκεφτείς για πολύ καιρό.

+ΣώσωνΚύριετονΛΑΟΣσου+


Gravatar Emperor, το "Δημοκρατία της Μακεδονίας", που ισχυρίζεσαι ότι προωθεί το ΕΠΣΕ και το Ουράνιο τόξο, να σου θυμίσω ότι το προωθεί εδώ και πολλά χρόνια όλη η Ελλάδα, ακόμα και μέσα από σχολικά βιβλία γεωγραφίας, άτεχνα κρυμμένο στις ονομασίες FYROM ή ΠΓΔΜ.

Τέλος, για να τελειώνουμε, τα περί βρισιών σου και τα "μην στεναχοριεσαι δεν θα ερθω με τσεκουρια η μολοτωφ..", δεν σου τα είπε κανείς. Τα κοτσάρεις σε κάθε σου σχόλιο μόνος σου, απλά γιατί έχεις τη μύγα και μυγιάζεσαι.

Και αν θέλεις αναπάντητες ερωτήσεις, έχω και εγώ να σου θυμίσω μερικές.


Gravatar Emperor με μεγάλη μου χαρά και σεβασμό στους κανονισμούς θα μιλούσα μαζί σου μέσα στο Φόρουμ σας, για οποιοδήποτε θέμα. Αλλά πουθενά αλλού. Το θεωρώ στοιχειώδη ευγένεια να μην διώχνεις από το σπίτι σου αυτόν που σε καλοδέχτηκε στο δικό του. Όσο αυτή η κακοηθέστατη απρέπεια (να με έχετε μπαναρισμένο) συνεχίζεται, πολύ φοβαμαι πως η ειρωνεία θα πάει σύννεφο.


Gravatar να χαιρομαστε λοιπον το ελληνιο κρατος..η θεωρειτε σωστη τη σταση τους??καλως η κακως η μο η διαφορετικη σταση ειναι του κομματος μας στο μακεδονικο οσο και αν δεν θελετε να το ξαναδεχτειτε..θα περιμενα την αποψη σας πανω το θεμα της ονομασιας των σκοπιων και γενικοτερα πανω στο μακεδονικο....ουρφους αν εισαι σταθερος στις αποψεις σου τις στηριζεις παντου και παντα..και δεν φοβασαι και με εναν που εχεις παντελως διαφορετικες αποψεις σε παμπολλα θεματα να αντιπαρατεθεις και προσωπο σε προσωπο..εκτος αν φοβασαι και ειναι δικαιωμα σου..λες οτι σε διωξαμε ενω εσυ μας καλοδεχτηκες..δλδ σορρυ αν εγω ανεβαζα βιντεο απο το πουθενα και εβριζα εσενα με διαφορους χαρακτηρισμους εσυ θα με καλοδεχοσουν??απαντου σε αυτο..εσυ βριζεις την νεολαια το κομμα τον προεδρο και περιμενεις καλη συμπεριφορα..σορρυ αλλα οσο επιεικης να ειναι κανεις μαζι σου οταν τον βριζεις και επειδη ενας αλλος σκληροπυρηνικος σε πειραξε σε εβρισε δεν σημαινει οτι πρπει να τους τσουβαλιαζεις ολους..


Gravatar @emperor

" η λεξη μακεδονια χρησιμοποιηθηκε για το πως αναφερει ο συγκεκριμενος επιχειρηματιας τα σκοπια"

Ξανακοίτα την ομιλια του προέδρου.
" Ο κος Βουρλούμης λοιπόν έβγαλε μια διαφήμηση της Cosmote, os Cosmofon, στη Μακεδονία..."

Βλέπεις? Δεν είναι μεταφορά των λόγων του Βουρλούμη. Δε θα πρέπε να πει ο πρόεδρος σας "ως Cosmofon στη FYROM" ή "ως Cosmofοn στην ΠΓΔΜ"? Γκάφα ήταν, μη το ψάχνεις!

" τι καημος σας επιασε ολους εσας για την μακεδονια "

Αν δε το θυμάσαι, πολίτες της ίδιας χώρας είμαστε, λες να μην είχαμε καημό? Το ότι μάλλον δεν έχουμε την ίδια άποψη με σένα η με το Λάος για το Μακεδονικό (και πιστεύω ότι αν κάτσουμε 10 άτομα από εδώ και μιλήσουμε για αυτό, θα υπάρξουν 10 διαφορετικές γνώμες)δε σημαίνει τίποτε.

Καλόπιστα όλα αυτά έτσι?
ΔΙΑΛΟΓΟΣ; ΔΙΑΛΟΓΟΣ!


Gravatar Emperor επειδή τη λέξη "βρισιά" την έχουμε κάνει καραμέλα εδωπέρα και έχει αρχίσει να μου την δίνει πες μου βρε συ σε ποιό βιντεάκι σας έχω βρίσει? Σε ποιό βιντεάκι μου έχω κάνει οτιδήποτε άλλο από πλάκα. Εχω βρίσει και θα συνεχίσω να βρίζω αέναα τον Πλεύρη αλλά αυτό το κάθαρμα δεν αποτελεί μέρος του κόμματός σας ή κάνω λάθος?

Χώρια που στα βιντεάκια μου δικαιούμαι να κάνω ότι θέλω αλλά όταν συναντιόμαστε σε έναν κοινό χώρο διεξαγωγής διαλόγου οφείλουμε όλοι να σεβόμαστε τους αμοιβαία αποδεκτούς κανόνες και όχι να μου λέτε πράγματα όπως ότι είμαι αδερφή και έρχομαι στο φόρουμ για να ψωνιστώ και μετά να απαιτείτε από μένα να μην αντιδράσω.


Όλα αυτά πάρτα σαν αίτηση μου για επανεγγραφή στο Φόρουμ την οποία σε παρακαλώ να μεταφερεις.

Τέλος ναι φυσικά θα καλοδεχόμουν κάποιον που με σατύριζε και μάλιστα θα το επιδίωκα διότι το κλειδί βρίσκεται πάντα στην σύνθεση και στον διάλογο όχι σε μονολόγους αυτοϊκανοποίησης.


Gravatar Emperor, δεν ξέρω αν κατάλαβες ποιό είναι το πρόβλημα με την γκάφα του Καρατζαφέρη. Προσπαθείς να τα μπαλώσεις και γελοιοποιείσαι.

Δεν πειράζει ότι έκανε μια γκάφα, πειράζει που ζητούσε παραδειγματική τιμωρία (αυτός και ο Άδωνις) για μη-πολιτικό πρόσωπο που έκανε μια γκάφα, και σε διάστημα μηνών, υπήρξε ο πρώτος αρχηγός ελληνικού κόμματος που αποκάλεσε τη ΠΓΔΜ "Μακεδονία" (αν εξαιρέσουμε τον "Πρέσβη" του ΛΑΟΣ).

Αυτό και μόνο δείχνει πόσο λαϊκιστής και πατριδοκάπηλος είναι, γιατί θέλησε να εκμεταλλευτεί το πατριωτικό αίσθημα των Ελλήνων, μέσα από την εκπομπή του, για να θεωρηθεί ως ο "μόνος που ασχολείται με το Μακεδονικό".

Το ίδιο κάνει και τώρα, που προσπαθεί να καπηλευτεί το ΒΕΤΟ του Καραμανλή, λέγοντας πως το ΛΑΟΣ ευθύνεται για αυτό (καλά κάνει, για να καταλάβουν όλοι τί σόι άνθρωποι είναι το ΛΑΟΣ).

Η Μπακοδήμου, που είναι απλά μια παρουσιάστρια, είχε τα @@ να ζητήσει 1000 φορές συγγνώμη. Ο Καρατζαφέρης και η παρέα του, που θέλουν να αποκαλούνται πολιτικοί μάλλον δεν τα έχουν. Πόσο μάλλον όταν αυτοανακηρύσσονται "Μακεδονομάχοι" και υπερ-πατριώτες.



Gravatar ΣΑΙΚΣ ΚΑΙ ΒΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Είναι πλέον φανερό. Τα Λαοτιανά σαρδάμ προκαλούνται από τους μιαρούς Νεφελίμ!

Γρηγορείτε Χριστιανοί!

Μόνο ο Μαχητής του Θεού μπορεί να νικήσει την τεχνολογία του κακού (τον ηλεκτρισμό) και τα Λαοτιανά Μακεδονοσαρδάμ.

2310 52 10 10!

Σηκωθείτε από καρέκλες, ντιβάνια, τρακτέρ, πορτ μπεμπέ, δονητές και φέρετρα και ρημάξτε τα σαβουρομπαζοπακέτα!

Ευχαρισθώ.


Gravatar @kafros7

" Για το "μαντρί" σου φαίνεσαι ψαγμένος, αλλά αυτό ισχύει μόνο για τον μικρόκοσμό σου."

Μπα,δες τώρα και θολοκουλτουριάρικη διάλεκτο απ τα παιδιά της γυάλας!

@frapdigo

" Π.Σ.Α.Η. (Παγκόσμια Συνομοσπονδία Αθεράπευτα Ηλίθιων)"

Σπέρνεις συνέχεια πανάθεμά σε!

@urfurslaag

" Έχεις χρόνο να σκοτώσεις το γαιδαρό του με γινωμένα σύκα" είναι το σωστό!
"Αστερίξ στην Κορσική"!


Gravatar @polsemannen

Το τηλ 23 10 52 10 10 μιλάει συνέχεια τι με συμβουλεύετε να κάνω;

Ένας διψασμένος για γνώση.


Gravatar @kafros7 ( Πώς μου ξέφυγε αυτό ρε Τροπικέ; )

" Για το "μαντρί" σου φαίνεσαι ψαγμένος, αλλά αυτό ισχύει μόνο για τον μικρόκοσμό σου."

Ποιόν μικρόκοσμο ρε 3,8%;;;

@Tropikosss: Σπέρνω, σπέρνω ο άτιμος! Εσύ θα σπείρεις τίποτα ή πάλι θα τρέχω για μανιτάρια στον Χορτιάτη; Επίσης, ο Urf είπε την φράση όπως την λένε στο Λιανοκλάδι. Όσο για το τηλέφωνο, αν διψάς για γνώση κλείσε το τηλέφωνο. Άκου τη δίψα σου: Πιες μια Sprite! (όπου Sprite γράψε Duvel)



Gravatar @ Tropikos " κάστανα" επιμένω πρώτη μετάφραση του Ταχτσή...όταν ο Μαζεστίξ ήταν Μοναρχιξ, ευλογημένες μέρες


Gravatar @frapdigo

Ούτε 3.8% είναι ο μικροκοσμός τους.

" ο Urf είπε την φράση όπως την λένε στο Λιανοκλάδι."

Χαχαχαχχαχαχ!!Και Παλαιοφάρσαλο τη λένε έτσι,αλλά κάτω απ την πλατεία!

@urfurslaag

Σε ποιό τεύχος ρε;!Δεν το θυμάμαι καθόλου


Gravatar Duvelara εε;!Να σ πω την αλήθεια μια άσπρη θα θελα τώρα μια Hoegaarden π.χ.
Κερνάς;! ;p


Gravatar Προς το παρόν με τα λεφτά που μου έχουν μείνει μόνο Veltins από το Lidl μπορώ να κεράσω. :P


Gravatar Θολοκουλτουριάρηδες βασικά καλησπέρα σας.Βλέπω δεν έχασα και τίποτα τραγικό τις τελευταίες 9 ώρες, παρά μόνο τους ΛαΟΣμεν να λένε τα ίδια και τα ίδια. Θα εισηγηθώ στην ΟτεΦΟν οφ Νόβα Ματσεντονια Βαρντάρσκα Ολντ ταϊμς Κλασικ Ρεπουμπλίκ να τους αποσυνδέσει το ίντερνετς από την Πυραμίδα της Τακαμακλάν.
Αν δεν γίνει αυτό τότε θα στείλω τους γενετικά τροποποιημένους τσολιάδες μου να τους ψεκάσουν (ναι Αετέ εγώ ψεκάζω το πειραματόζωο-χάμστερ σου) πάνω σε Τεριρέμ και +Κρουασάν Μόλτο+ κινούμενα με ψυχρή σύντηξη.

Περιμένω ανάμεσα στο πλούσιο κοινοβουλευτικό έργο του Καρατζάφ και του λυρικού του Σεξολόγου-Ντράμα Κουήν να αναφερθεί επιτέλους και το καίριο ζήτημα των παιδιών του Απρίλη του 83.Ακόμα μπαίνουν καμιά 10αριά χαμένοι στο μπλογκ μου για αυτό το ζήτημα από τον Γκούγκλη.Μέεερσυ τεέεε μου.

ΥΓ: Δεν σας χάλασε ψαράδες που ο Ηγέτης σας συνεχίζει να μπουρδολογεί κι εσείς να λέτε μάλιστα κύριε...Αχ ρε καρπαζοεισπράκτορες ξυπνάτε ρεε.


Gravatar Τι κόλαση έγινε πάλι εδώ;

κ. Κάφρε δυστυχώς δεν απαντήσατε στο ερώτημά μου.
Δεν ξέρω τι έλεγε ο Άδωνις για τη Μπακοδήμου στην εκπομπή του, όμως βλέπω στο βίντεο τι έλεγε ο Καρατζαφέρης και τι δελτία τύπου έγραφε.

****

Μιαροί Ζουγκλιάρηδες ο κος Εμπέρογλου είναι υπό την προστασία του JUNGLE.
Μη τον πάτε πολύ κόντρα και μας φύγει γιατί μετά τη βάψατε.
Και προπάντων, μη τον βρίζετε έτσι χυδαία όπως τώρα.
Σα δε ντρέπεστε υβριστές, διαστρεβλωτές και συκοφάντες.


Gravatar @emperor

" και μην ξεχνιομαστε οτι το παρατηρητηριο στηριζει το ουρανιο τοξο που εχει τις γνωστες ανθελληνικες θεσεις για το σκοπιανο..η βλεπουμε και εδω συνωμοσιες??περιμενω ξεκαθαρες απαντησεις.."

Τι ακριβώς σημαίνει ανθελληνικό και που ακριβώς ζημιώνεται η Ελλάδα με την αναγνώριση της γείτονας ως Μακεδονίας ή Νέα Μακεδονίας ή Άνω Μακεδονίας ή ως Μίασκαιμοναδικής Μακεδονίας ή Ότιαλλοθες Μακεδονίας;
Συγκεκριμένα πράγματα θέλω,δε μ ενδιαφέρει ο πληγωμένος εγωισμός κάποιων που θεωρούν εαυτούς "πατριώτες",ούτε οι δήθεν επεκτατικές βλέψεις που έχουν οι αντίστοιχοι εθνικισταράδες από κει.


Gravatar Ο λόγος, όπως και τα οχήματα των εννοιών -οι λέξεις- είναι μαχαίρια κοφτερά. Το ξέρουν καλά οι διπλωμάτες και όσοι ασχολούνται στα σοβαρά με τη γεωπολιτική. Γι' αυτό τα διεθνή θέματα (γιατί τέτοιο είναι και το Μακεδονικό των τριών Μακεδονιών) είναι θέματα που δε μπορεί ο κάθε μπαγλαμάς καρατζαφυρερίσκος να εξευτελίζει, προς άγραν ψήφων σε κάθε "ομιλία" του.

Πότε τέλος πάντων θα γίνει αντιληπτό στη χώρα αυτή πως οι διεθνείς σχέσεις είναι πολύ σοβαρά θέματα για να παίζει κανείς μαζί τους;

Κατά τ'άλλα, λίγο με απασχολεί αν γλώσσεψε τη μπέρδα του ο ως άνω μπαγλαμάς. Ίσως έτσι σκεφτεί και καταλάβει πως δεν έχει το ειδικό βάρος που χρειάζεται και ας αυτοπροβάλλεται ως ο "υπερπατριώτης σωτήρας" για την εσωτερική και μόνο κατανάλωση.


Gravatar Πάντως το "Πόλεμος - Πόλεμος" του μωρού γεροντος ήταν το διασκεδαστικότερο κομμάτι το βίντεο....


Gravatar @ tropikosss

Αγοράστε το σαβουρομπαζοπακέτο, πετάξτε όλες τις ηλεκτρικές σας συσκευές στα σκουπίδια και περιμένετε τον μαχητή του Θεού να νικήσει την τεχνολογία του κακού, την ΔΕΗ και τους ΓΕΝΟΠΔΕΗΜ και να λευτερώσει την Μπίτολα (Μοναστήριον).

Ευχαρισθώ.


Gravatar Πάντως το καλυτερότερο Καρατζαφυρέριο σαρδάμ ήταν το εξής:

Και τώρα να τραγουδήσουμε τον Εθνικό Ύμνο!

"Σε γνωρίιιιιζω από την ΟΨΗ του σπαθιού..."

Πρέπει επειγόντως να βρούμε τους ΚΥΠατζήδες φίλους μας που λέει και ο Αδώνιδας, να βρουν το Ιερόν +Βίδεον+.

Ε, ρε γλέντια...

ΓΕΝΙΚΑ. Σαρδάμ και λάθη εν τη ρύμη του λόγου κάνουν όλοι.

ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ, εάν εκφράζει κανείς εξτρεμιστικές θέσεις δηλώνοντας ότι κατέχει το μονοπώλιο του πατριωτισμού στη χώρα, τότε ας μην παραξενεύεται όταν του την έχουν στημένη στην πρώτη στραβή... (Και τι στραβή... βάρδα μην το πάρουν το κλιπ οι Σκοπιανοί να το δείξουν στην τηλεόρασή τους...)


Gravatar @sky

Πολύ ωραίος αλλά πολύ λογικός είσαι.Κάτι τέτοια κάνετε εσείς οι θολοκουλτουριάδηδες και δεν γίνεστε κατανοητοί,μιλάτε λογικά!

Όσο για το "Πολεμος;Πόλεμος" θέλω να πω σε κάτι παιδάκια με μεγάλη κλίση στα άβαταρ του Άραγορν του Λένγκολας κοκ, μια απλή ατάκα του Τόλκιν:"Ο πραγματικός πόλεμος δεν μοιάζει καθόλου με τον θρυλικό,ούτε στην πορεία ούτε στην εξέλιξή του"


Gravatar Κοιτάξτε εδώ πως παραπληροφορούν, πως ψεύδονται και πως συγκαλύπτουν για το ζήτημα: http://www.neos-forum.com/viewto...der=asc& start=0

Πολιτική συμμοριούλα "Ο φαύλος ψευτο-ΝΕ.Ο.Σ." που παλεύει με κάθε αθέμιτο τρόπο για να μην χάσει κανένα οπαδό και καμιά ψήφο το αφεντικό τους.

Κατάντια...


Gravatar Υπάρχουν δύο τρόποι "ανάγνωσης" της ομιλίας του Καρατζαφέρη (βίντεο 0:23 κ.ε.):

Α) Ο κ. Βουρλούμης λοιπόν έβγαλε μια διαφήμιση της Cosmote ως "Cosmofon" στη Μακεδονία.

Β) Ο κ. Βουρλούμης λοιπόν έβγαλε μια διαφήμιση της Cosmote ως "Cosmofon στη Μακεδονία".

Στην (Α) περίπτωση έχετε δίκαιο.

Στη (Β) όμως περίπτωση ο Καρατζαφέρης εξακολουθεί να παραμένει συνεπής με τον εαυτό του. Και νομίζω ότι αυτό ισχύει. Για να επαληθευτεί, χρειάζεται να δούμε την ίδια τη διαφήμιση, στην οποία θα πρέπει να υπάρχει ο τίτλος "Cosmofon στη Μακεδονία".

Υ.Γ. Θεέ μου, υποστηρίζω τον Καρατζαφέρη!! Τι άλλο θα κάνω ο θολοκουλτούρας!!


Gravatar Ναι πολύ λογικό μου φαίνεται. Άλλωστε και εδώ οι διαφημίσεις της εταιρίας λένε "Cosmote στην Ελλάδα".

ΥΓ. όι όι παναίαμ


Gravatar @ προβοκάτωρ

Αυτό που λες φαίνεται παράλογο, γιατί η Cosmote είναι ελληνική εταιρία. Πώς όμως βλέπουμε ετικέτες Coca cola Hellas, κάτι ανάλογο υποθέτω.

Να και σχετικές παραπομπές που βρήκα:

http://www.actix.com/news/news-3...s-31-jan- 05.asp

http://en.wikipedia.org/wiki/Cosmofon ( δες το κουτάκι δεξιά: cosmofon με ονομασία προέλευσης!).

http://maxmobil.net.mk/eng/fakti.asp (προς το τέλος)


Gravatar Λέω λοιπόν.

Η θέση των ζουγκλορεπόρτερ είναι σωστή: Εάν ο Καρατζαφέρης από τη μια καταγγέλει όποιον ονομάζει (έστω και κατά λάθος) τα Σκόπια «Μακεδονία», κι από την άλλη πέφτει στο λάκο του τον ίδιο, είναι καταγέλαστος.

Αν όμως τελικά δεν πέφτει, θα ήταν λάθος να επιμείνουμε σε αυτό το σημείο, κάτι που θα μας υποβίβαζε στο επίπεδο των «απέναντι». Τα «επειχηρήματά» του και μόνο κατά της Μπακοδήμου είναι γελοία από μόνα τους, δεν χρειαζόμαστε τα όποια σαρδάμ τού πρόεδρα για το επιβεβαιώσουμε.


Gravatar @Νάσος
"Β) Ο κ. Βουρλούμης λοιπόν έβγαλε μια διαφήμιση της Cosmote ως "Cosmofon στη Μακεδονία"."

Ορθόν το σκεπτικόν κ. Νάσο.
Όμως!
1) Αν ήταν έτσι θα έπρεπε λογικά να πει "Cosmofon Ματσεντόνια"
2) Η χροιά της φωνής του Κ., όταν το λέει, δεν ακούγεται σαν να το εννοούσε έτσι.
Αν το εννοούσε έτσι τότε το "Cosmofon στη Μακεδονία" θα το τόνιζε κατ' αυτόν τον τρόπο, όπως τονίζει τη φράση "Macedonia in your palm".
Ξανακούστε τον και θα δείτε.


Gravatar Εγώ είμαι με τον "oktabiano" που λέει "ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ" και αμέσως από κάτω VENI - VIDI -VICI.


Gravatar Αυτό μάλιστα!
Συμφωνώ απόλυτα. Ακόμα γελάω. Αξιοπρεπές και με χιούμορ. Οφείλω να σε συγχαρώ


Gravatar @ Spy

Τελικά έχεις δίκαιο. Περιμένα να αναφέρεται σε καμιά διαφήμιση του στιλ " Τώρα και νέο κατάστημα cosmofon στη Μακεδονία". Και θα'μουν πρόθυμος να παραβλέψω το "στη" χάριν του "Cosmofon Ματσεντόνια".

Επειδή όμως τώρα είδα σε ποια διαφήμιση αναφέρεται (http://macedonia-greece.blogspot.com/2007/10/cosmote.html) το "στη Μακεδονία" είναι δικό του, καταδικό του.

Ντάξει,ένα λάθος έκανε. Κι όπως αναρωτιέται και ο ίδιος (βίδεο 3:50),"τώρα σοβαρά να το πάρουμε, τιγκλόν να το πάρουμε..."

Υ.Γ. Σόρρυ Γιώργαρε, είδες ότι προσπάθησα, αλλά...


Gravatar @ FrapDigo
@ Spy
thanx, ontos eihe faei kollima o server, fovero videaki Pantos eho na do tosa battles apo tote pou to Yahoo eihe users rooms.


Gravatar @sty

Πάντως το καλυτερότερο Καρατζαφυρέριο σαρδάμ ήταν το εξής:

Και τώρα να τραγουδήσουμε τον Εθνικό Ύμνο!

" Σε γνωρίιιιιζω από την ΟΨΗ του σπαθιού..."

Πρέπει επειγόντως να βρούμε τους ΚΥΠατζήδες φίλους μας που λέει και ο Αδώνιδας, να βρουν το Ιερόν +Βίδεον+

!!!
Πότε έγινε αυτό το ιερό γεγονός κ. Στάη;;;
Πείτε περίπου σε ποία χρονιά και με ποιά αφορμή.
Αν το βρώ, θα γίνει σημαία του JUNGLE-Report.
Θα ξεσκονίσω όλο το αρχείο του ΤηλεΆστυ αν χρειαστεί..

@skinious
Αρχίζω και ανησυχώ κ. Σκίνιους..
Αν αρχίσατε να συμφωνείτε με τα πόστ μας, τότε είτε σε σας κάτι δεν πάει καλά, είτε σε μας..

@offshore
Από battles δεσποινίς Οφφσόρ, δόξα σοι ο Γιαλαμπής, έχουμε και περίσσευμα.
Αφού σκεφτόμαστε να βάλουμε και εισιτήριο.
Για ταμία θα πρότεινα τον κ. Εμπέρογλου, αφου δε λέει που δε λέει τίποτα, ας κάνει και καμιά δουλειά.

Gravatar @Νάσος: Α ρε Νάσο, με νύχια και με δόντια προσπαθούμε όλοι να κρατήσουμε τον Καρατζαφέρη ψηλά, να κάτσει άλλη μια τετραετία μέσα στη Βουλή. Τουλάχιστον μέχρι να βελτιωθεί λίγο το επίπεδο του ελληνικού stand-up comedy, για να μην έχουμε ανάγκη το ΛΑΟΣ!

Αλλά δε μας βοηθάνε κι αυτοί, δε μας βοηθάνε! :P


Gravatar @ Σπάει

Η Μαυροτζαφέρειος αναδόμηση του εθνικού ύμνου έγινε σε προεκλογική περίοδο, -02 Νομαρχιακες ή -04 Εθνικές και το έχει δείξει και ο Θέμος! (Θεμιστοκλής :-P )


Gravatar Μιας και δεν έχω να προσθέσω κάτι κι επειδή είμαι κεφάτος..αφιερωμένο σ όλους τους ζουγλιάρηδες..

http://www.youtube.com/watch?v=K...h? v=KpkksfkMXpY


Gravatar @Νάσος
Αλλού αυτά κ. Νάσο.
Πείτε μας καλύτερα πόσα σας δίνει ο Καρατζαφέρης για να σπέρνετε εδώ μέσα την προπαγάνδα του.
Σας έταξε και μπουκαλάκι στο σκυλάδικο που τραγουδάει η Εφούλα έμαθα..

@Sty
Έλαβον γνώση συναγωνιστά.
Θα μπουν τα μεγάλα μέσα σε λειτουργία..

@tropikosss
Να 'στε καλά κε Τροπικέ.
Σας χρήζω επίσημο DJ του JUNGLE-Report.

..αυτές οι Βραζιλιάνες έχουν όντως τα καλύτερα "προσώπατα"


Gravatar Γιατί; Κι εγώ γελάω με τον ΛΑΟΣ.


Gravatar Έλα ρε μανάριμ.. όλα τα σκυλιά στην πίσταναμμμ αμαν αμαννναμαααααννν!

Ψιτ, μικρέ, ένα κερασμένο σπέσιαλ με συνεπακόλουθα, απέναντι στην ζουγκλοπαρέα.. http://www.youtube.com/watch?v=0...h? v=0leytiSKi7M


Gravatar @skinious
Αφου γελάτε κι εσείς κ. Σκίνιους, τότε δείτε και το νέο βίντεο που ανέβηκε στο UPDATE.

@IMAGINOS
κ. Ιμάτζινε, διασκεδάζετε με τούρκικη μουσική; Προδοσία!
Αν κυβερνούσε το κόμμα σας θα, τώρα θα ήσασταν εξόριστος σε κάνα ξερονήσι.. :PP


Gravatar Τώρα κύριε Ιμάτζινε είστε ωραίος(κι ας κοροιδεύετε).Η κυρία Μουσική κύριε Ιμάτζινε δεν είχε ποτέ σύνορα..μπορείς να σκεφτείς γιατί;;!


Gravatar Αυτό για τη Ζούγκλα..

http://www.youtube.com/watch?v=i...h? v=i_5aLpacNkA

αυτό για το Βιολόγο..

http://www.youtube.com/watch?v=Q...9E& feature=user

αυτά για τον frapdigo..

http://youtube.com/watch?v=Ddn4MGaS3N4

http://youtube.com/watch?v=a- 7kO...feature=related

http://youtube.com/watch?v=WxLI9lTOwFc

Όλα τα παραπάνω είναι και για τον σκοτεινό Imagino!!


Gravatar Πριν αρχίσω τα μασονικά μου πειράματα και πετάξω την καλημέρα μου να πω ότι το απδεητεντ βίντεο είναι επικό...δικέφαλα πέη και ο ΜπΟλεμοχαρής Γέρος να διαβάζει αποσπάσματα από κάπου για να δείξει την αηδία του...και φυσικά ο Πρόεδρας με τα ντιγκλόν του.

Προς τροπικόςς
Σε ευχαριστώ μεαν.Αλλά Κινσάσα ρε συ?Κάτι σε Κούσκο μεριά δεν έχουμε για να αλλάξουμε κλίμα?


Gravatar ΤροπικεεεΕΕΕ!!! Τί είναι αυτός ο Andy McKee ΡΕΕΕ!!! Σας αφήνω, πρέπει να ρολάρω ξανά στη θέση του το σαγόνι μου.


Gravatar Δικέφαλε σε αγαπώ...

Όπου κι αν παίζεις πάντα θα σ' ακολουθώ..

Επιτέλους! Δικέφαλα πέη θα λευτερώσουν την Μακεδονία μας!

ΜΠόλεμος? ΜΠόλεμος! (Θα σε γαμήσω δικέφαλα)

Επικό απδέητ μιλάμε!


Gravatar Τροπικέ έπαθα πλάκα με τον Andy Mckee! Τρομερή κιθάρα! Καλά πως μου έχει ξεφύγει ο τύπος?

Το καλύτερο cover του Africa των ΤΟΤΟ που έχω πετύχει ποτέ! Ο τύπος είναι θεός!

http://www.youtube.com/watch?v=d...h? v=dt1fB62cGbo


Gravatar Andy McKee - Dreamcatcher

http://rapidshare.com/files/ 5051...reamcatcher.zip

Εξαιρετικό!


Gravatar Καλούτσικος είναι μωρέ! ;p

Βιολόγε Λατινική αμερική και Περού που θες εσύ από Δευτέρα,η εβδομάδα αυτή ανήκει στην κεντρική Αφρική!

Ααα ωραίο βίντεο!Έχω ένα φίλο με 2κέφαλο πέος και κάνει θραύση στο γυναικείο πληθυσμό!


Gravatar @tropikosss: Προφανώς για να κάνει θραύση στον γυναικείο πληθυσμό, δεν θα έχει καμία σχέση με τα δικέφαλα πέη που φαίνονται στο video, έτσι;

Αν και η στρουθοκάμηλος είναι πολύ συμπαθητική.


Gravatar .....καλέ σοκαρίστηκα!....


Gravatar Δεν έχετε λεφτά για να πάτε διακοπές το Πάσχα η λύση είναι μια LA.O.S. TOURS:
(Από τον σημερινό Ε.Τ. 18/04/0
tube
the
Αν τα παιδιά του Δημοτικού κατέθεταν έγγραφη αναφορά για τους καβγάδες στον προαύλιο χώρο του σχολείου, το περιεχόμενο θα αντιστοιχούσε στην ανακοίνωση που εξεδόθη από
τον ΛΑΟΣ για την επίθεση
κουκουλοφόρων στο
γραφείο του βουλευτή
Σερρών Ηλία Πολατί-
δη. «Τέλος δηλώνεται
προς τους δράστες,
που αυτοαποκαλού-
νται “απάτριδες” και
δείχνουν με τις πράξεις
τους ότι μισούν τους Eλ-
ληνες και την Ελλάδα, ότι
ο βουλευτής αναλαμβάνει τα
έξοδα αεροπορικών εισιτηρίων
για να μεταβούν και να παραμεί-
νουν σε οποιαδήποτε άλλη
χώρα επιθυμούν».

Μια Νέα Υόρκη δεν είναι άσχημη για Πάσχα.


Gravatar Ένα ακόμα επίσης γελοίο στοιχείο από αυτά που έλεγε ο πρόεδρας είναι ότι και καλά δεν ήξερε τα ονόματα του Φώτη(ό,τι κι ό,τι) και της Μαρίας (Μπακοδήμου, Μπαλοδήμου ή Μπαφοδήμου), αλλά το 2004 είχε πάει στην εκπομπή τους όπου το έπαιζε άνετος και χαριεντιζόταν μαζί τους.


Gravatar Αγαπητέ σερβιτόρε, τα παιδιά δημοτικού έχουν αθωώτητα, φαντασία και διάθεση για γέλιο και παιχνίδι, που ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν θα έβλεπαν οι Λαοτιανοί. Αφήστε τους στη μοίρα τους, απλά πρέπει κάποια στιγμή να αναγνωριστεί η πραγματική τους ιδιότητα: γελωτοποιοί.


Gravatar " ο βουλευτής αναλαμβάνει τα
έξοδα αεροπορικών εισιτηρίων
για να μεταβούν και να παραμεί-
νουν σε οποιαδήποτε άλλη
χώρα επιθυμούν». "


Φύγαμε όλοι Χαβάη; Κύριε Πολατίδη εμείς τα κάναμε όλα!! Εμείς και μόνο εμείς! Στείλτε μας στον αγύριστο ( παράδεισο )!!!


Gravatar Κύριε Spy ήμουν σαφέστατος. Σαφώς και δεν είμαι υπέρ του να κατακεραυνώνεται όποιος κάνει ένα λάθος, ούτε και να ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία του. Μα ούτε ο ίδιος ο Καρατζαφέρης ζήτησε κάτι τέτοιο. Η ειρωνεία ήταν απλά μια πιο "πικάντικη" προσέγγιση του θέματος...

Απλά, όμως, ΜΙΑ φορά χρειάστηκε να μιλήσει για την F.Y.R.O.M η Μπακοδήμου και έκανε λάθος! Αυτό και τίποτα παραπάνω. Ο Άδωνις στο Alter (όχι σε εκπομπή του!), ανέλυσε την άποψη του κόμματος ότι δεν την καταδικάζουμε (αλίμονο!), αλλά ότι κακώς το είπε και τα έβαλε με την κυβέρνηση που δεν μερίμνησε νωρίτερα, ώστε να είχαμε αποφύγει ένα τέτοιο στραπάτσο. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Κάνεις λάθος, όμως, όταν θεωρείς ότι είναι το ίδιο να κάνει το λάθος μια φορά ο Καρατζαφέρης στις 10.000 φορές που έχει μιλήσει για την συγκεκριμένη χώρα και το ίδιο η Μπακοδήμου στη μια και μοναδική φορά που χρειάστηκε να την αναφέρει.
Καλώς ή κακώς ξεχωρίζω τις καταστάσεις και δίνω πιο εύκολα "συγχωροχάρτι" σε αυτόν που παλεύει για κάτι και πάνω στην προσπάθειά του κάνει το λάθος, σε σχέση με τον άλλον που κάνει μια "πατάτα" στην μια και μοναδική φορά που χρειαζόταν να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Απάνταω σε αυτό που θέλει να περάσει το Post, ότι δηλαδή ο Καρατζαφέρης "θάβει" τα δικά του λάθη και κατακεραυνώνει όλους τους άλλους όταν κάνουν το ίδιο.

Το συγκεκριμένο περιστατικό φαντάζομαι ήταν από μέρους σου απλά ένα παράδειγμα για να καταδείξεις την γενικότερη συμπεριφορά του και λογική του, σωστά;

Υ.Γ. Το αν καπηλεύεται το θέμα της ονομασίας είναι άλλο θέμα και χωράει μεγάλη συζήτηση! Πρόταση: Γιατί δεν κάνεις ένα Post για το ΛΑ.Ο.Σ στο σύνολό του, όπου να αναλύεις πλήρως την γνώμη �


Gravatar Συνέχιζω:

σου για το κόμμα και όχι επιμέρους όπως τώρα και να ζητούσες και την δική μας. Δεν ξέρω, αν έχει γίνει παλιότερα και γι' αυτό ρωτάω. Θα είχε ενδιαφέρον...


Gravatar @pølsemannen
Δικέφαλε τρελαίνομαι, ΜΠΑΑΑΑΟΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ..!
Όμως μη μιλάτε πολύ και σεις κ. Πεταλωτά διότι και σεις δικέφαλος είσθε και δη χανουμοδικέφαλος.. :P

@petroula
Τι σας σοκάρισε Fräulein Stein;

@Servitoros
Πολύ αργά μας ενημερώνετε κ. Σερβιτόρε. Έπρεπε πιο νωρίς.
Τώρα ήδη πληρώσαμε τα μαλλιοκέφαλά μας σε εισητήρια...

@ΠΕΑ ΚΥΑΝΕΑ
Α ώστε είχε πάει κιόλας στο τιγκλόν-τιγκλόν ο πρόεδρας..;

Όσο για το ότι τάχα δε θυμόταν το όνομα της Μπακοδήμου και παρίστανε το βλάκα:
Εδώ θυμόταν απέξω ολόκληρο το δελτίου τύπου όπου έκανε τα χαζοχαρούμενα λογοπαίγνιά του με το "μπακ" (Μπακογιάννη, Μπακοδήμου, μπακούρια κτλ..) και ξέχασε το όνομα της Μπακοδήμου;
Κλασικές καρατζαφερίστικες σαχλαμαρίστες...

@FrapDigo |19.04.08 - 3:14 am|
Θωμά είσαι σπίτι...;

@Kafros7

"Κύριε Spy ήμουν σαφέστατος. Σαφώς και δεν είμαι υπέρ του να κατακεραυνώνεται όποιος κάνει ένα λάθος, ούτε και να ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία του. Μα ούτε ο ίδιος ο Καρατζαφέρης ζήτησε κάτι τέτοιο."
Αμ δεν προσέχετε κ. Κάφρε. Στο βίντεο ο Καρατζαφέρης μιλάει για ποινές που θα έπρεπε να επιβληθούν στη Μπακοδήμου.

Όσο για αυτό:
"Γιατί δεν κάνεις ένα Post για το ΛΑ.Ο.Σ στο σύνολό του, όπου να αναλύεις πλήρως την γνώμη σου για το κόμμα και όχι επιμέρους όπως τώρα και να ζητούσες και την δική μας"

Έχουν γίνει πολλά τέτοια πόστ ως τώρα σε αυτό το βλογ.
Χθες έγινε ένα τέτοιο και στο troktiko: http://troktiko.blogspot.com/200...2008/04/ vs.html

Gravatar Έλα ρε Spy... Μπήκα να ξαναδώ τι στα κομμάτια είπε στο βιντεάκι για ποινές και απλά ανέφερε γενικά και αόριστα ότι θα έπρεπε ίσως να επιβληθούν κάποιες ποινές από τους αρμοδίους και το άφησε εκεί. Ούτε έκταση έδωσε στο συγκεκριμένο ούτε τίποτα. Ποινές μπορούν να επιβληθούν σε έναν εργαζόμενο, ακόμα και αν δεν κάνει ένα λάθος από πρόθεση. Άλλωστε, τα περισσότερα λάθη γίνονται δίχως πρόθεση, αλλά παραμένουν λάθη και επαναλαμβάνω ότι χρειζόταν να κάνει μια και μοναδική φορά το αυτονότητο η τύπισσα! Μια χιουμοριστική τοποθέτηση έκανε ο Καρατζαφέρης και περισσότερο τα έβαλε με την Μπακογιάννη και την κυβέρνηση. Το τόνισε άλλωστε και στο ξεκίνημα ότι "η κυρία Μπακοδήμου μας φταίει;". Τέσπα, γνώμη μου είναι ότι οι καταστάσεις διαχωρίζονται και για να αναφερθώ και στον Γεωργίου, θα ήμουν υπέρ της απομάκρυνσής του, αν μπορούσα να πειστώ ότι εκστόμισε τέτοια χοντράδα. Είναι αρκετά έμπειρος για να έκανε τέτοια "πατάτα". Θέλω να πιστεύω ότι ήταν ειρωνικός, δίοτι δεν άκουσα όλη την τοποθέτηση του και έπειδή έτσι και αλλιώς η φωνή του είναι μονίμως στον ίδιο τόνο, δεν μπορείς εύκολα να διαχωρίσεις πότε μιλάει σοβαρά και πότε ειρωνεύεται με σοβαρό ύφος. Είναι χαρακτηριστικό του Γεωργίου.

Για το άλλο που σε ρώτησα, δεν το γνώριζα, διότι δεν έχω ψάξει όλο το blog και τα παλαιά του κείμενα.


Gravatar @Kafros7

..είπε στο βιντεάκι για ποινές και απλά ανέφερε γενικά και αόριστα ότι θα έπρεπε ίσως να επιβληθούν κάποιες ποινές από τους αρμοδίους και το άφησε εκεί. Ούτε έκταση έδωσε στο συγκεκριμένο ούτε τίποτα.

κ. Κάφρε μας δουλεύετε, έτσι;

Gravatar Ρε Spy εμένα με πείραξε όταν το άκουσα και ήθελα να μπω στην τηλεόραση! Ειδικά όταν έμαθα και τα φράγκα που πήρε από την ΕΡΤ, έγινα ακόμα πιο έξαλλος. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, αν μάθαινα ότι δεν θα έπαιρνε μέρος των κρατικών χρημάτων που είχε συμφωνήσει για την "πατάτα" που εκστόμισε. Αυτό εννοώ σαν ποινή, όσο και αν γνωρίζω ότι δεν το είπε με πρόθεση. Ήταν άσχημο εκ μέρους της και θα έπρεπε να υπήρχε μια κάποια συνέπεια. Στο λέει μάλιστα κάποιος που για την συγκεκριμένη και τον Σεργουλόπουλο έχει καλή άποψη και θεωρεί ότι είναι καλοί σε αυτό που κάνουν. Έτσι βλέπω τα πράγματα. Τι να κάνουμε τώρα. Για σένα δεν τρέχει κάστανο και πρέπει να περάσει στο ντούκου, για μένα πρέπει να υπάρχει μια κάποια συνέπεια για το λάθος κυρίως ως παραδειγματισμός. Η αντίληψή μου είναι αυτή.

Στο επαναλαμβάνω για να γίνω και πιο σαφής. Όταν κάνω ένα λάθος, περιμένω ίδιος και την συνέπεια, ειδικά όταν πρέπει για ΜΙΑ και μοναδική φορά να πράξώ το αυτονόητο. Αν σε ικανοποιεί, δεν θα είχα και πρόβλημα να γινόταν και παρέμβαση από τον πρόεδρο της Βουλής εναντίον του Καρατζαφέρη για το "Μακεδονία", όσο και αν κατ' εμέ έχει δώσει αγώνες για το θέμα. Σε αυτά τα θέματα είμαι κάθετος.

Τέσπα, το θέμα του post είναι η λογική του ΛΑ.Ο.Σ όταν κάνει το ίδιο λάθη και ο τρόπος αντίδρασής του όταν τα πράττουν οι άλλοι και σε αυτό διαφωνείς. Καλά κάνεις, εφόσον αυτό πιστεύεις, άλλα άσε και εμένα να πιστεύω ότι δεν θα ήσουν το ίδιο αμείλικτος αν για παράδειγμα μάθαινες ας πούμε ότι ένας αριστερός έχει μιλήσει υπέρ ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων στην Ευρωβουλή. Είσαι ευαίσθητος με το ΛΑ.Ο.Σ και το κατανοώ.


Gravatar Πόσο χαίρομαι που δεν νιώθω την ανάγκη να σπάω το κεφάλι μου για να διακαιολογώ πολιτικά πρόσωπα!

Κύριε κάφρε δε μου λέτε..ο Κρητικός που θα γεννηθεί στη Θράκη έχει το δικαίωμα να λέγεται Θρακιώτης;


Gravatar "για μένα πρέπει να υπάρχει μια κάποια συνέπεια για το λάθος κυρίως ως παραδειγματισμός."

Για κάντο πιο λιανά αυτό για να καταλάβω κι εγώ ο χαζός..


Gravatar @Kafros7: "Τέσπα, το θέμα του post είναι η λογική του ΛΑ.Ο.Σ όταν κάνει το ίδιο λάθη και ο τρόπος αντίδρασής του όταν τα πράττουν οι άλλοι και σε αυτό διαφωνείς."

Όχι Κάφρε7, δεν νομίζω ότι το θέμα του post ήταν αυτό. Κατά τη γνώμη μου, το post έχει να κάνει πάνω κάτω με τα εξής:

Πώς ο Καρατζαφέρης θα τραβήξει ψηφοφόρους αδέσποτους στο κόμμα του; Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το πατριωτικό αίσθημα του κόσμου, και τις διάφορες φοβίες του, για να πείσει ότι (και καλά) είναι ο μόνος πατριώτης. Κάνει νύξεις για Εβραϊκές συνομωσίες (κλασικός, δοκιμασμένος αποδιοπομπαίος τράγος για ό,τι κακό συμβαίνει στην κοινωνία. "Φταίνε οι Εβραίοι!"), και το παίζει προστάτης-μπαμπάς των εθνικιστών και λοιπών παραπλανημένων.

Ερχόμαστε τώρα στο post. Η γκάφα της Μπακοδήμου ήταν βούτυρο στο ψωμί του. Από την εκπομπή του το έπαιζε "πικρό χαμόγελο" και προδωμένος πατριώτης, και ζητούσε παραδειγματική τιμωρία για κάθε λάθος (το ίδιο ζητούσε και ο Αδώνιδας, δυο οκτάβες ψηλότερα). Για να θεωρήσει ο κόσμος ότι αν δεν μπει αυτός, ο τελευταίος των Πατριωτών, στη Βουλή, πάει, δεν θα πάρουμε ποτέ την Μπόλη. Με άλλα λόγια, σαν καλός καιροσκόπος, εκμεταλλεύτηκε το λάθος της Μπακοδήμου για να καπηλευτεί την έννοια της πατρίδας.

Και απλά τώρα, που υπήρξε ο πρώτος αρχηγός κόμματος που αποκάλεσε τη FYROM "Μακεδονία", το έχει βουλώσει, όπως ουσιαστικά έκανε και με τον Γεωργίου. Το θέμα λοιπόν του post, για μένα, είναι ότι τέτοιο λάθος θα μπορούσε να κάνει ο καθένας, πράγμα που γνωρίζει πολύ καλά (από πρώτο χέρι, χεχε) ο Καρατζαφέρης. Συνεπώς, το post δείχνει ότι οι γκρίνιες του ΛΑΟΣ για το θέμα είναι καθαρός λαϊκισμός, που εκμεταλλεύεται το εθνικό συναίσθημα του κόσμου για ν�


Gravatar (Συνέχεια)..

Συνεπώς, το post δείχνει ότι οι γκρίνιες του ΛΑΟΣ για το θέμα είναι καθαρός λαϊκισμός, που εκμεταλλεύεται το εθνικό συναίσθημα του κόσμου για να πάρει ψήφους.


Gravatar Επίσης, για να συμφωνήσω με τον Τροπικό...Κάφρε7, δεν νομίζεις πως όταν πας να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα, υπάρχει κίνδυνος να γελοιοποιηθείς;


Gravatar @frapdigo

"( το ίδιο ζητούσε και ο Αδώνιδας, δυο οκτάβες ψηλότερα)"

Χαχαχαχαχαχ!Τι ωραίος που είσαι ρε π***τη!


Gravatar Το έχει ο Φραπεδίνγκος κύριε Τροπικέ.Είναι απόφοιτος της Ζουγκλοακαδημίας Σιωνιστών Θολοκουλτουριαραίων και Πρακτόρων.Μάλιστα έχει ολοκληρώσει τη διδακτορική του διατριβή στην ψυχανάλυση υπομανιακών ψευτοαρχηγίσκων και των αυλικών τους.


Gravatar @Tropikosss: Τί είπες; "Ρεπούση";

TΑυτό με ευχές για άπειρα πετυχημένα Havana!


Gravatar @ Frapdigo

Συμφωνώ και επαυξάνω (2 οκτάβες ακόμα)!

Το συγκεκριμένο ποστ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ανούσιο και κουτσομπολίστικο, για ένα όντως ασήμαντο λάθος, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ εκείνο το καταραμένο βίντεο, που καταγράφει τα σχόλια του Καρατζαφέρη για την Μπακοδήμου.

Τώρα καλά να πάθει ο πρόεδρος και να λουστεί όσα φόρτωνε σε άλλους.

Για να'μαι ειλικρινής, λυπάμαι που δεν έκανε πρώτος το λάθος π.χ. ο Γιωργάκης Α.Π. Θα'θελα πολύ να ακούσω τον Καρατζάφ να ανακοινώνει ποια τιμωρία αξίζει σε αρχηγό κόμματος.

Με τη Μπακοδήμου, φτηνά τη γλύτωσε ο πρόεδρος!!!!


Gravatar @Νάσος

Το συγκεκριμένο ποστ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ανούσιο και κουτσομπολίστικο, για ένα όντως ασήμαντο λάθος, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ εκείνο το καταραμένο βίντεο, που καταγράφει τα σχόλια του Καρατζαφέρη για την Μπακοδήμου.
Ακριβώς αυτό.
Χωρίς το βίντεο, τι να λέγαμε;
Ότι ο Καρατζαφέρης έκανε ένα σαρδάμ; Σιγά το πράγμα..

Gravatar Frapdigo, το ίδιο λέμε. Αποτέλεσμα της λογικής αυτής που προανέφερα, είναι εντέλει η ψήφος του κόσμου. Δεν χρειαζόταν όλη αυτή η ανάλυση. Αντιλαμβάνομαι πλήρως το τι θέλει να πει ο Spy και τα υπόλοιπα παιδιά στα post, αλλά λογικό είναι ότι δεν μπορούμε να συμβαδίσουμε με αυτή την λογική, από την στιγμή που άλλα είναι τα πιστεύω μας. Το ίδιο συμβαίνει και με εσάς, που δεν θέλετε να μπειτε στον δικό μας τρόπο σκέψης, που σας φαίνεται παράλογος.

Spy, αν πρόσεξες το πρώτο μου comment, κλείνω με το ότι θεωρώ το post χιουμοριστικό και εκθείασα και τον αστείο διάλογο. Απλά εξέφρασα και την άποψή μου και με πήρες από τα μούτρα. Κολλήματα δεν εχουμε, διαφωνίες μπορεί. Όταν το καταλάβεις αυτό, μπορεί και να γίνει αντιπαράθεση ιδεολογική δίχως κοσμητικά επίθετα και άλλα τέτοια. Θα προσπαθήσουμε να επιχειρηματολογήσουμε χωρίς την ίδια κασσέτα και ίσως δεν... βαρεθείτε κιόλας.


Gravatar @κάφροςεφθά

Περιμένω 2 απαντήσεις εε..μία για τον "Θρακιώτη" και μία για την "παραδειγματική τιμωρία" ..


Gravatar http://64.62.252.130:9032


Gravatar Βιολόγε παρέβηκα αυτό που είπα αλλά το mood μου είναι blues!Πιστεύω να με συγχωρήσεις!


Gravatar *************
*************
*************


( Απελπισμένοι μανωβλάκιοι ήχοι αζευγάρωτου κατοικιδίου: Μάνος)






Edited By Siteowner


Gravatar *************
*************
*************


( Απελπισμένοι μανωβλάκιοι ήχοι αζευγάρωτου κατοικιδίου: Μάνος)

Edited By Siteowner


Gravatar *************
*************
*************


( Απελπισμένοι μανωβλάκιοι ήχοι αζευγάρωτου κατοικιδίου: Μάνος)

Edited By Siteowner


Gravatar @dengamwkaidendernw

Αφού εξαιρέσουμε το τραγούδι που είναι ωραίο θέλω να σου πω ότι δεν χρειάζεται να νευριάζεις,έτσι είναι η εφηβεία και καμιά φορά και η μετεφηβική ηλικία των 19 που είσαι.Βρες καμιά κοπελίτσα πήγαινε καμιά βόλτα,πιες καμιά μπυρίτσα,μην ασχολείσαι με πράγματα που δεν καταλαβαίνεις ή τουλάχιστον να είσαι πιο σοβαρός,μην φωνάζεις τελείως "είμαι πιτσιρίκος αγάμητος κι ανώριμος",δεν είναι για καλό σου βρε.


Gravatar *************
*************
*************


( Απελπισμένοι μανωβλάκιοι ήχοι αζευγάρωτου κατοικιδίου: Μάνος)

Edited By Siteowner


Gravatar *************
*************
*************


( Απελπισμένοι μανωβλάκιοι ήχοι αζευγάρωτου κατοικιδίου: Μάνος)

Edited By Siteowner


Gravatar *************
*************
*************


( Απελπισμένοι μανωβλάκιοι ήχοι αζευγάρωτου κατοικιδίου: Μάνος)

Edited By Siteowner


Gravatar Άυριο στη παλεία Αριστοτέλους μωρή μαζορέτα με την παρέα σου να δω είσαι μάγκας ή δεν είσαι!!

( Καινούργιο κατοικίδιο λοιπόν!!)


Gravatar *************
*************
*************


( Απελπισμένοι μανωβλάκιοι ήχοι αζευγάρωτου κατοικιδίου: Μάνος)

Edited By Siteowner


Gravatar *************
*************
*************


( Απελπισμένοι μανωβλάκιοι ήχοι αζευγάρωτου κατοικιδίου: Μάνος)

Edited By Siteowner


Gravatar Φαντάζομαι πως ναι... Έτσι και ο Μακεδόνας, που γεννήθηκε στα Σκόπια, μπορεί να λέγεται Σκοπιανός, αν θέλει!!! Ελπίζω να καταλαβαινόμαστε... Αν και δεν έχει σχέση με το συγκεκριμένο post, βλέπω ότι θέλεις να κάνουμε αυτή την κουβέντα.

Η σωστή ερώτηση όμως είναι, αν μπορούν οι Κρητικοί που ζουν στην Θράκη να ονομάσουν την περιοχή εκείνη "Κρήτη"!!! Σαφώς και όχι είναι η απάντηση. Το πρόβλημά μας είναι ότι κατ' αρχήν κατοικούν σε μικρότερο ποσοστό από εμάς σε μακεδονική (άρα ελληνική) γη, είναι Σλάβοι (δεν ξέρω αν είδες και την δήλωση του Γκλιγκόροφ από το 1992 στον ΑΝΤ1 που την έπαιξε πριν το Βουκουρέστι ο Παπαδάκης) και είναι φιλοξενούμενοι στην περιοχή. Επομένως, δεν μπορούν να οικειοποιηθούν το όνομα της Μακεδονία, εφόσον κατέχουν απλά ένα ποσοστό και όταν ιστορικά δεν έχουν την παραμικρή σχέση με αυτό που θέλουν να περάσουν προς τα έξω. Αλλά και στο κάτω-κάτω, πρωτίστως με ενδιαφέρει να υπερασπιστώ τα συμφέροντά μου μέχρι τέλους, ασχέτως αν τώρα έχουμε και όλο το δίκιο με το μέρος μας.

Όσο για το δεύτερο, εννοώ ότι πολύ καλά θα κάνει να με επιπλήξει και να με τιμωρήσει το αφεντικό μου, αν κάνω μαλακία στη δουλειά μου, ασχέτως αν την έκανα επίτηδες ή όχι. Βέβαια, στην πρώτη περίπτωση θα μου άξιζε παραδειγματική τιμωρία, που δεν συνιστώ κάτι τέτοιο για την Μπακοδήμου, η οποία όντως έκανε ένα σαρδάμ. Επαναλαμβάνω, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να έκανε αυστηρότατη παρατήρηση ο πρόεδρος της Βουλής στον Καρατζαφέρη για την αναφορά του ονόματος "Μακεδονία" μέσα στο Κοινοβούλιο. Βλέπεις λοιπόν ότι το εξετάζω αντικειμενικά και όχι ωχαδελφίστικα.


Gravatar *************
*************
*************


( Απελπισμένοι μανωβλάκιοι ήχοι αζευγάρωτου κατοικιδίου: Μάνος)

Edited By Siteowner


Gravatar @dengamokaidenferno

Αν είσαι από χόρτα πέσε και κοιμήσου,
αν είσαι από κόκα θα σου περάσει,
αν είσαι από κουμπιά ακολούθησε το 1ο βήμα αφού πιεις κανά 2-3 τρίφυλλα και σιγά σιγά θα σου ρθει,
αν είσαι από μανιτάρια,μεσκαλίνες και τέτοια καλή συνέχεια,
αν είσαι από πρέζα καλή αποτοξίνωση..

@kafros

Είναι πολύ πιο απλό το θέμα,εκεί που διαφωνούμε είναι στην εθνοτική θεώρηση του θέματος,δηλαδή όπως κι οι πόντιοι που γεννήθηκαν και ζουν αυτή τη στιγμή στη "Μακεδονία" (το βάζω σε εισαγωγικά γιατί το εννοώ με τη γεωγραφική και μόνο έννοια) έχουν δικαίωμα να ονομάζονται "Μακεδόνες" έτσι και οι Σλαύοι μπορούν να ονομάζονται "Μακεδόνες" επειδή και μόνο γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σ αυτήν τη περιοχή.Δεν αναφέρομαι στη και καλά καταγωγή τους απ τους αρχαίους Μακεδόνες,η ιστορία τους αυτή είναι ούτως ή άλλως φτιαχτή απλά σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό απ την "ελληνική".Όσο Μακεδόνας είναι ο Ψωμιάδης με το ποντιακό επίθετο άλλο τόσο είναι είναι κι ο Τροπίκοβιτς από δίπλα.Απλά πράγματα.
Σίγουρα άμα ξυπνούσαν οι αρχαίοι Μακεδόνες πρώτα αυτούς θα έδερναν για την αντιποίηση αλλά μη νομίζεις ότι κι εσύ θα το γλίτωνες το ξύλο!


Gravatar *************
*************
*************


( Απελπισμένοι μανωβλάκιοι ήχοι αζευγάρωτου κατοικιδίου: Μάνος)

Edited By Siteowner


Gravatar 1. «Ο χριστιανισμός είναι η συνέχεια του Ελληνισμού».
Τι σημαίνει ο όρος «ελληνοχριστιανικός πολιτισμός»; Ένωση της εθνικής παραδόσεως με τον διεθνισμό του χριστιανισμού; Έστω. Μα τότε θα πρέπει να υπάρχει και Γερμανοχριστιανικός, Αγγλοχριστιανικός, Ρωσοχριστιανικός, Γαλλοχριστιανικός κτλ, πολιτισμός. Και φυσικά με την ίδια λογική θα πρέπει να υπάρχει Αιγυπτοϊσλαμικός, Περσοϊσλαμικός, Ιρακινοϊσλαμικός, κτλ πολιτισμός. Αν χρησιμοποιήσουμε το σόφισμα των χριστιανών προπαγανδιστών στην Αίγυπτο, θα πρέπει να καταλήξουμε στο παράλογο συμπέρασμα ότι το Ισλάμ στην Αίγυπτο είναι η συνέχεια του πολιτισμού ...των Φαραώ!! Επίσης ότι η καθολική χριστιανική εκκλησία είναι η συνέχεια του πολιτισμού των Μάγια και των Αζτέκων στην Λατινική Αμερική!! Μόνον παντελώς αμόρφωτοι ή μεγάλοι απατεώνες θα έλεγαν τέτοια επιχειρήματα εκτός και αν ζουν στο ρωμαϊκό κρατίδιο του Ελλαδιστάν. Οπότε μπορούν να μολύνουν την κοινωνία ατιμωρητί με τα ιδεολογικά τους απορρίμματα.
Ώστε λοιπόν ο χριστιανισμός είναι η συνέχεια του Ελληνισμού; Έστω, έστω ότι ο «χριστιανικός πολιτισμός» είναι συνεχιστής του Ελληνικού. Μα για να υπάρχει πολιτισμός απαιτείται η ύπαρξη γλώσσας και η ύπαρξη φυλής. Υπάρχει χριστιανική γλώσσα και χριστιανική φυλή; Εδώ οι χριστιανοί Ιντιάνα Τζόουνς τύπου Πλεύρη και Γεωργαλά δεν κωλύονται. Ενώ ωρύονται ότι δεν υπάρχει ινδοευρωπαϊκός πολιτισμός διότι δεν υπάρχει ούτε ινδοευρωπαϊκή φυλή ούτε ινδοευρωπαϊκή γλώσσα, στο θέμα του χριστιανισμού αντιγράφουν τους ινδοευρωπαιολόγους.
Βυζαντιλάτρεις, σαν τον κύριο Πλεύρη, χρησιμοποιούν τα επιστημονικά δεδομένα (ανθρωπολογικά, αρχαιολογικά, κτλ) για να αποδείξουν ότι δεν υπήρξε


Gravatar ........... http://www.asxetos.gr/article.as...cle.aspx? i=1410


Gravatar Πολύ όμορφα τα λες κύριε Ανώνυμε αλλά είναι πολύ λογικά αυτά για να τα καταλαβαίνουν οι πολλοί!Και χωρίς να μπω σε λεπτομέριες θα πω αυτό που μ αρέσει πάρα πολύ..quiz..τί γιορτάζει ο αρχαιοελληνορθόδοξος αντισημιτιστής Πλεύρης την 1η Ιανουαρίου;Ο 1ος που θα απαντήσει κερδίζει δωρεάν περιτομή σε γνωστό δερματολόγο-αφροδισιολόγο!!


Gravatar Tropikoss, δεν έχω πρόβλημα να ονομάζονται Μακεδόνες, αλλά το θέμα είναι ότι η Μακεδονία είναι ελληνική, άρα θα πρέπει να θεωρούν τους εαυτούς τους Έλληνες Μακεδόνες. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα, μιας και κατοικούν στο συγκεκριμένο κομμάτι της Μακεδονίας. Η διαφορά είναι ότι εκείνοι ζητούν να οικειοποιηθούν κάτι που δεν τους ανήκει. Δεν γίνεται να υπάρχουν δυο Μακεδονίες ρε φίλε. Είτε θα είναι εκείνοι είτε εμείς. Είναι απλούστατος ο συλλογισμός μου και δεν έχει να κάνει ούτε με υπέρμετρο πατριωτισμό ούτε θέλω να το παίξω Μακεδονομάχος. Ο Frapdigo μου έκανε μια άστχο ερώτηση και πάνω σε αυτό απάντησα. Ο Κρητικός που γεννήθηκε στην Θράκη μπορεί να θεωρεί εαυτόν Θρακιώτη, αλλά, αν αυτοί οι Κρήτες ήταν μαζεμένοι σε ένα κομμάτι της Θράκης, δεν θα μπορούσαν να ονομαστούν συνταγματικά "θρακική εθνότητα". Προφανώς έχουμε άλλη εθνοτική θεώρηση και δεν θα ντραπώ καθόλου να το δω και ωφελιμιστικά. Και δίκιο να είχαν (που δεν έχουν και το ξέρουν και οι ίδιοι, αλλά είδαν μαλθακότητα και έγιναν αδιάλλακτοι), δεν θα ενέδιδα, διότι βάζω πάνω απ' όλα το συμφέρον της Ελλάδας. Άλλος μπορεί να διαφωνεί και άλλος να συμφωνεί. Είναι τι προτεραιότητες βάζεις και οι αριστεροί ανέκαθεν είχαν τα εθνικά θέματα σε δεύτερο ρόλο.

Ο Καρατζαφέρης έχει μια συγκεκριμένη στάση πάνω σε αυτό το θέμα, συμφωνώ μαζί του και διαφωνώ με τους άλλους τέσσερις, διαφωνείς μαζί του και συμφωνείς με τους άλλους τέσσερις. Το να βάζεις πάνω απ' όλα τα εθνικά θέματα, δεν σημαίνει απαραιτήτως και καπηλία, όπως κατηγορείται από το jungle. Το ίδιο συμβαίνει τότε και με την αριστερά, που μπορεί κάποιος να την κατηγορήσει ότι καπηλεύεται τα κοινωνικά ζητήμα


Gravatar Μικρή συνέχεια...

Δεν βγάζεις άκρη με λίγα λόγια. Ανάλογα με το τι πιστεύεις, βγάζεις και τα αντίστοιχα συμπεράσματα και έχεις πάντα επιχειρήματα για να διαφωνήσεις ή να συμφωνήσεις με τον άλλον.


Gravatar @tropikosss
Αγαπητέ κ. Dj, δεν θα έπρεπε να ταΐσετε το ρυπαρό Μανωλάκι μας διότι τώρα στέκονται οι απαντήσεις σας μόνες κι έρημες.

Μπήκε απλά η άνοιξη, η φύσις χαίρεται, τα λουλούδια ανθίζουν, τα ζώα ερωτεύονται και ζευγαρώνουν.
Όλα, εκτός φυσικά από το αδέσποτο κατοικίδιό μας το Μάνο, που για πολλωστή άνοιξη απωθήθηκε από τα θυληκά, αλλά και τα αρσενικά και ήρθε εις την πονόψυχον ζούγκλαν μας δια να κλαφτεί και να παρηγορηθεί ωσάν την Μάρθα Βρούτση.

Δυστυχώς Μανωλάκι.. και αυτή την άνοιξη:

http://youtube.com/watch?v=FkG4_VtBEiA

http://youtube.com/watch?v=uRIZP6yjsy4


Gravatar χαχαχα
Προτεινω να στειρωθει ο Μανολακης να μη τυρρανιεται αδικα ανοιξιατικα


Gravatar


Gravatar
Κούκλες για ζώα δεν υπάρχουν;
Ή καμιά αγγελία σε εφημερίδα τουλάχιστον;
Κάντε κάτι να ξαλαφρώσει, δεν τον λυπάστε καθόλου άκαρδοι;


Gravatar Funel, την τελευταία ώρα ήμουν στο σάιτ σου και διάβαζα παλιά σου post. Καλά να είσαι...


Gravatar Κάφρε δεν είμαι ο μέγας +γέροντας+ funel.
Ένας παλιός ιππότης του θρυλικού τάγματος είμαι μόνο.
Σε θυμάμαι πάντως που τρωγόμασταν


Gravatar @Kafros7: "Ο Frapdigo μου έκανε μια άστχο ερώτηση και πάνω σε αυτό απάντησα."

Όσο άστοχη σου φάνηκε εμένα η ερώτησή μου, άλλο τόσο μου φάνηκε και εμένα άστοχη η απάντησή σου, ξέρεις. Μου είπες ότι λέμε το ίδιο πράγμα, αλλά εγώ ποτέ δεν είπα κάτι που να μοιάζει με αυτά που λες. Εγώ αυτό που λέω είναι ξεκάθαρο: Το ΛΑΟΣ είναι καιροσκοπικό κόμμα, που λαϊκίζει με πολλούς τρόπους. Κυρίως, εκμεταλλεύεται την χαμηλή αυτοπεποίθηση του Νεοέλληνα, η οποία υπάρχει εξαιτίας όλων των στραβών στη σημερινή Ελλάδα, και αναμασά τα κλασικά ελληνορθόδοξα "περασμένα μεγαλεία" για να πείσει ότι (και καλά) αποτελεί την μόνη πατριωτική επιλογή.

Το post δεν το θεωρώ απλά χιουμοοριστικό, όπως λες για να το απαξιώσεις. Το θεωρώ εξαιρετικά εύστοχο και σοβαρό, με σατυρική χροιά. Από τη στιγμή που ο Καρατζαφέρης θεωρεί τόσο τραγικό (όπως λέει στην εκπομπή του) ένα παραστράτημα της γλώσσας, και το παίζει τόσο πατριώταρος, ο μόνος λόγος που γλώσσεψε την μπέρδα του ήταν για να βγάλει S&M γούστα με τον Άδωνη.

Τέλος. ( που θα έλεγε και ο Αδώνιδας)


Gravatar @spy

Υπο κανονικές συνθήκες δε θα παιζα με το κατοικίδιο αλλά είχα όρεξη για παιχνίδια!Μετά όμως που διαπίστωσα ότι ο πιτσιρίκος ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών το σταμάτησα ως ηθικώς επιλήψιμο,εξάλλου εκεί θα δείξουμε την εξυπνάδα μας;!

Ωραία vids!


Gravatar Frapdigo, γιατί κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις; Ανέφερες τους λόγους, για τους οποίους θεωρείς ότι ο πρόεδρος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της Μπακοδήμου και έγραψα ότι το ίδιο λέμε ως προς το τι εννοούσε το post.

Έχεις δίκιο για το θέμα της ερώτησης, διότι μου έγινε από τον tropikoss και όχι από σένα. Σε αυτό το κομμάτι είμαι λάθος, διότι δεν μου έθεσες εσύ το ερώτημα περί Θράκης. Σόρρυ...


Gravatar @kafros7: Α, αφού έχω δίκιο σε αυτό το θέμα, ok...

Βέβαια εγώ δεν αναφερόμουν στο θέμα της Θράκης, άλλο κατάλαβα ότι εννοείς, αλλά πάλι ok...

Λες: "έγραψα ότι το ίδιο λέμε ως προς το τι εννοούσε το post."

Εγώ, βέβαια, ως προς το τί εννοούσε το post, είπα αυτό: "Συνεπώς, το post δείχνει ότι οι γκρίνιες του ΛΑΟΣ για το θέμα είναι καθαρός λαϊκισμός, που εκμεταλλεύεται το εθνικό συναίσθημα του κόσμου για να πάρει ψήφους."

Αν εννοούσες αυτό, χαίρομαι που επιτέλους κατάλαβες την απατεωνιά και το λαΙκισμό του ΛΑΟΣ. Αλλά αμφιβάλλω...


Gravatar Στην τελευταία παράγραφο ενός προηγούμενου σχολίου μου ανέφερα το τι εννοεί το post και πως το ίδιο πράγμα είπαμε σχετικά με το περιεχόμενο και το νόημα του κειμένου. Δεν είμαι διανοητικά άρρωστος (βέβαια κανένας τρελός δεν παραδέχεται ότι είναι τρελός...) για να αλλάξω την γενικότερή μου άποψη μέσα σε μια ημέρα. Βέβαια, δεν θεωρώ απαραιτήτως κακό να θέλει ένα κόμμα να εκμεταλλεύεται τις καταστάσεις για να κερδίσει ψήφους. Όλα τα κόμματα του κόσμου αυτό κάνουν. Αριστερά και δεξιά!

Funel Knight, νόμιζα ότι ήσουν το ίδιο πρόσωπο. Πάντως, σε θυμάμαι και εγώ, καθώς και το ότι τρωγόμασταν. Να είσαι καλά και εσύ τότε!


Gravatar Whatever you people say, Macedonia will reunite. Genetic proof exists!

http://www.mactest.eu/


Gravatar @MacTest

Yiah Mi Bredda!Irie!


Gravatar Beer exists too! Go nuts! All this genetic bullshit is for geeks.

Κοινοποιήστε το στο..
 
Υποσέλιδο
Κορυφή